Macskarisztokraták vs Team JL – meg egy sárga
+4
Hermit
Hürrem
Kayaba Akihiko
Lizbet
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: All-Star
4 / 4 oldal
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Macskarisztokraták vs Team JL – meg egy sárga
* Ilyen nincs! Ez az arrogáns pökhendi senki! Hermit legszívesebben kibelezné az Artes kis vezérecskéjét. Még hogy sebezhetetlen. Hermit már-már sértve érezte magát, amikor Anatole játszadozott vele, míg támadta. De végül ő is kapott nem kevés sebzést az illetőtől. *
~ Pancser! ~
* Hinarira nézett, aki már "fogta a fejét" Anat szánalmas viselkedése miatt. Már támadta is a céhvezért, de ekkor valami különleges dolog történt. Nem mondhatnánk, hogy Hermit nem számított rá, mégis egy kicsit meglepte a dolog. Benne volt a pakliban, hogy Yuichi megteszi ezt, de ezt végignézni mégis egy különleges élmény. Kiesett a fiú. Hermit Anatolera nézett. *
- Te kis sebezhetetlen. Te vagy a hős?! És ő ki volt?! És ő ki volt?!
* Villogtak a szemei a céhvezérre, s lenézőn tekintett rá. *
- Annyira vagy csak képes, hogy fényezd magad, ezzel aláásva a társaid tekintélyét. Nézz körbe! Az egész csapatban csak te érsz valamit, egyik társad sem képes megvágni bennünket! Ahogy te egyre fényesebbre csiszolod magad a bohóc táncoddal, annál szánalmasabbá teszed a társaidat is. A céhed is a te seggedet nyalja?
* Ezzel a lendülettel ismét nekiesik Anatnak. *
//Két vágás a céhvezérre
Saját HP 18 ha minden igaz//
~ Pancser! ~
* Hinarira nézett, aki már "fogta a fejét" Anat szánalmas viselkedése miatt. Már támadta is a céhvezért, de ekkor valami különleges dolog történt. Nem mondhatnánk, hogy Hermit nem számított rá, mégis egy kicsit meglepte a dolog. Benne volt a pakliban, hogy Yuichi megteszi ezt, de ezt végignézni mégis egy különleges élmény. Kiesett a fiú. Hermit Anatolera nézett. *
- Te kis sebezhetetlen. Te vagy a hős?! És ő ki volt?! És ő ki volt?!
* Villogtak a szemei a céhvezérre, s lenézőn tekintett rá. *
- Annyira vagy csak képes, hogy fényezd magad, ezzel aláásva a társaid tekintélyét. Nézz körbe! Az egész csapatban csak te érsz valamit, egyik társad sem képes megvágni bennünket! Ahogy te egyre fényesebbre csiszolod magad a bohóc táncoddal, annál szánalmasabbá teszed a társaidat is. A céhed is a te seggedet nyalja?
* Ezzel a lendülettel ismét nekiesik Anatnak. *
//Két vágás a céhvezérre
Saját HP 18 ha minden igaz//
- By Aidor:
- "Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 331
Karakterlap
Szint: 16
Indikátor: Sárga
Céh: -
The member 'Hermit' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
- Lepereg narancsfiú - öltök nyelvet Hermitre, mert igencsak átlátszó az a lelki terror, amit indítani akart ellenem. Viszont arcátlanságáért most meg kellene, hogy büntessem. Azt viszont tudom, hogy Hinari le fogja váltani, akkor is, ha egy suttyó. Nyerni akar a szöszi, ennyi. Én meg már úgy is tudom, hogy minden hiába. Yuichit elvesztettem, már az elején kiiktatták mellőlem, Hürrem pedig túl fáradékony. Na nem baj, majd a következő menet Viszont felemelt fővel akarok veszíteni, a vérző sebei meg úgyis kinyírják majd a nagyszájú csuklyást - Hinari, nekem te kellesz! - S ahelyett, hogy switchelnie kellene, egyenesen őt támadom. Arrivederci >.<
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales, Sayonara
The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hermit szavai nem kimondottan enyhítették a feszültségemet, de csak nem szólhattam rá, nem? Látszott rajta, hogy nem ismerte Anatot, ugyan már, a fiúnál ez mindennapos és teljesen megszokott, szituációtól függetlenül. Én ki sem akadtam rajta... ellentétben a pixeldarabokkal, amik folyamatosan szállingóztak belőlem. Jelentem, egy bizonyos fegyvernél máris jobban kedvellek - jegyeztem meg a Katanának, majd elhúztam a szám, úgy figyeltem, ahogyan az árnyharcos fiú támad. Lehet neki csak ez a düh kellett, mindkét kése betalált, pirosba lökve Anat életét.
- Igen? Akkor gyere! - mosolyodtam el, védekező pozícióba állva, ám akárhogy is igyekeztem, azért hárítani csak nem sikerült az ütését. A képességem védelme egy szempillantás alatt hullott le rólam, ám nem támadtam vissza, egy pontnál azért többet ért nekünk a harcos fiú. Kihasználva Yuichi dicséretreméltó önfeláldozását, a fehérhajú lány felé indultam el, megszabadítva őt pár életponttól. Sajnos pihennem is kellett a két vágásom között, de azt hiszem ez most bőven belefért.
Hürremet támadom, támadás-pihi-támadás, össz 70 sebzés.
Élet: 98+57képi-10seb-62= 83 élet
- Igen? Akkor gyere! - mosolyodtam el, védekező pozícióba állva, ám akárhogy is igyekeztem, azért hárítani csak nem sikerült az ütését. A képességem védelme egy szempillantás alatt hullott le rólam, ám nem támadtam vissza, egy pontnál azért többet ért nekünk a harcos fiú. Kihasználva Yuichi dicséretreméltó önfeláldozását, a fehérhajú lány felé indultam el, megszabadítva őt pár életponttól. Sajnos pihennem is kellett a két vágásom között, de azt hiszem ez most bőven belefért.
Hürremet támadom, támadás-pihi-támadás, össz 70 sebzés.
Élet: 98+57képi-10seb-62= 83 élet
A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 05 2014, 13:51-kor.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Hürrem próbálkozott az előbb, de Yuichihoz hasonlóan ő is a levegőt szeletelte körülöttem. Hermit elég szépen levitte Anatole életerejét, így már a piros zónába került. Ha szerencsém van, és sikerül eltalálnom, akkor biztos a győzelem. Egyetlen tiszta találat elég lenne. Csak reménykedni tudok, hogy nem kaptam el a luftszériát Yuichiéktól... De majd meglátódik, és csak egyféleképpen deríthetem ki...
Határozottan megmarkoltam a kardom, és rohantam Anatole felé, és egy szép tiszta vágást próbáltam ejteni az oldalán. Remélem nem ugrik be a támadásom elé Hürrem, vagy nem botlok el egy kőben, vagy bármi hasonló...
//Anatot támadom
Élet: 46 Páncél: 0 Sebzés: 19 //
Határozottan megmarkoltam a kardom, és rohantam Anatole felé, és egy szép tiszta vágást próbáltam ejteni az oldalán. Remélem nem ugrik be a támadásom elé Hürrem, vagy nem botlok el egy kőben, vagy bármi hasonló...
//Anatot támadom
Élet: 46 Páncél: 0 Sebzés: 19 //
Karakterlap
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Megeresztek egy nagy ásítást, majd mosolyogva, a kaszámra támaszkodva figyelem az eseményeket.
Heh. Véleményem szerint ezt már úgyis elvesztettük. Kicsit azért sajnálom a tankunkat és a szamurájt, mondjuk, de hiába.
//Pihikör//
Heh. Véleményem szerint ezt már úgyis elvesztettük. Kicsit azért sajnálom a tankunkat és a szamurájt, mondjuk, de hiába.
//Pihikör//
Hürrem- Hozzászólások száma : 173
Karakterlap
Szint: 4
Indikátor: Vörös
* Szánalmas volt ez az Anatole. Nem sértődik meg? Ne tegye! Hermitet nem igazán izgatja, ő elmondta a véleményét. Idegesíti-e továbbra is a dolog? Egy cseppet sem.
//pihi köröm van//
//pihi köröm van//
A hozzászólást Hermit összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 05 2014, 22:21-kor.
- By Aidor:
- "Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
Karakterlap
- Na mi van, kitikkadtunk narancsfiú? - heccelem Hermitet, de közben én is lihegek, mint aki maratont futott.
//pihikör//
//pihikör//
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Mindenki pihent, így a beállt mozdulatlanságban már-már kényelmetlen volt elindulni. Egy sóhaj után aztán mégiscsak megtettem, egy vágással kiejtettem a meccsből a fehérhajú lányt, majd Ozihoz futottam:
- Hajrá! - kacsintottam rá, és reméltem, hogy ezúttal sikerül betalálnia.
Vágás Hürremre.
Élet: 83-15seb: 68
- Hajrá! - kacsintottam rá, és reméltem, hogy ezúttal sikerül betalálnia.
Vágás Hürremre.
Élet: 83-15seb: 68
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Sorra pihenőre fogta mindenki, avagy senki se fáradhatatlan. Én is csak amiatt bírom, mert nemrég pihentem... Hinari egy szép vágással legyőzte Hürremet, most már csak Anatole van játékban a másik csapatból. Az előbb is megpróbáltam kiejteni, de szép luftot ütöttem. Lehet elkaptam a luftszériát Yuichitól valahogy mégis?
Sajnos lehetséges... Aztán Hinari bíztatásának hála, eloszlattam a kétségeket, és újult erővel rohamoztam meg Anatot.
// Anatot támadom
Élet: 43 Páncél: 0 Sebzés: 19 //
Sajnos lehetséges... Aztán Hinari bíztatásának hála, eloszlattam a kétségeket, és újult erővel rohamoztam meg Anatot.
// Anatot támadom
Élet: 43 Páncél: 0 Sebzés: 19 //
Karakterlap
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
*Elvigyorodott Anat piszkálódása miatt, de egy szót sem szólt, csak támadta a ficsurt. *
~ Ideje befejeznünk... ~
//2 vágás Anatra//
~ Ideje befejeznünk... ~
//2 vágás Anatra//
- By Aidor:
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
Karakterlap
The member 'Hermit' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» .: Sárga szempillák :.
» Sárga teleport kristály
» The team of the pets
» #2 ??? vs Chaos Team
» Desszertecskék vs Chaos Team
» Sárga teleport kristály
» The team of the pets
» #2 ??? vs Chaos Team
» Desszertecskék vs Chaos Team
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: All-Star
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.