Kiképzőtiszt
+76
DenDenTsuku
Mia
Shareen
Shota
Kasumi
Saibāitachi
Afton
Ozirisz
Eru
Barairo Pinku
Chancery
Silence
Hinari
Leonard
Simeon
Keita
Reina
Cardinal
Raygart Arrow
Tsubaki Sawabe
Chakna
Takara Kazutoshi
Sai
Nezumi
Chariton
Kiyuu
Ritsu
Ijichi Sou
Kiwi
Nolan Daneworth
Graceful
Kazura
Lamia
Joey Chrome
Kemabat
Malus
Hikaru
Kemila
Arisu
Kanami
Noah Evangelos
Salem
Shade
Zexid
Akae
Shakan
Morrigan
Asato
Justin Taylor
Rey
Suzume
Yue
Miu
Ayse
Cú Chulainn
Ryuu
Vandok
Szophie
Michiko
Kodoku
Gisoku
Mameko
Tsubasa Norika
Snowcat
Atoru
Asasel
Darkness
Ayato Hironori
Aoi Shizuka
Lydia Einsberg
Bacchus
Azmaria
Licht
Itachi Saton
Danee
Kayaba Akihiko
80 posters
3 / 6 oldal
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kiképzőtiszt
Egy szép nyári napon Akae olyasmit hallott a kezdetek városában hogy lehetőség van a karaktert tízes szintre fejleszteni, és mardosta a kíváncsiság hogy vajon hogyan lehetséges ez. Ezért elindult hogy megkeeshess vajon hogyan is lehetséges ez, ám a kis könyvében útközbe semmilyen információt nem talált erről, így kicsit nehezebbnek bizonyult a feladat mit az Akae előre elképzelte. Ekkor egy váratlan fordulat és egy NJK megjelenése mindent megváltoztatott Akae napjába. Az NJK megszólalt:
- Tán kicsinek érzed magad a többi játékoshoz képest? Én segíthetek rajtad.
Ekkor Akae előt egy konzolszerű üzenet jelent meg melyben lehetőségek volta felsorolva szintfejlesztéshez.
- Tízes szintre való lépés.... Érdekes...
Azzal a kijelentéssel Akae már rá is klikkel a kis ablakra.
- Tán kicsinek érzed magad a többi játékoshoz képest? Én segíthetek rajtad.
Ekkor Akae előt egy konzolszerű üzenet jelent meg melyben lehetőségek volta felsorolva szintfejlesztéshez.
- Tízes szintre való lépés.... Érdekes...
Azzal a kijelentéssel Akae már rá is klikkel a kis ablakra.
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)
- Fegyver képi:
- Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)
- Képi:
- Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae- Harcművész
- Hozzászólások száma : 196
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: White Rose
A 10-es szintre léptél és 36 elosztható pontot kaptál.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Hogy megkezdjem Isten által rászabott küldetést, fejlődnöm kell, gyorsan, sokat ezt éreztem, így neki is láttam. Először vaddisznók segítségével akartam szintekre szert tenni, de rájöttem, hogy ez a mód túl lassú. De szinte biztos voltam bene, hogy nem tehetek semmit, nem kérhetem más segítségét, amíg vörös játékos vagyok, így passzívan kellett töltenem egy újabb időszakot. Ebben az időszakban Istenhez imádkoztam, hogy erőt kapjak tőle cselekedni, és a bűnösökre az ő haragját vetni. Igyekeztem minél többet megtudni a világról, amiben jelenleg élek, és a karaktertípusok előnyéből illetve hátrányából. Minél több fegyvert, páncélzatot, és mérget szerettem volna felismerni, ha harcra kerül a sor, ennyi előnyom, legyen, így még ezt a passzív időszakot is sikerült hasznosan eltöltenem. Lassan telt az idő, lassabban, mint vártam, de mire zöld lett az indikátorom, addigra tökéletesen felkészültnek éreztem magam a cselekvésre, ideje belevetnem magam a dolgok sűrűjébe. Így hosszas várakozás után, elhagytam szállóm szobáját és kerestem a segítséget. Nem telt, soká míg megtaláltam a megfelelő tanárt. Megtudtam, hogy egy NJK segíthet, így akár pirosként is hozzá fordulhattam volna, de így később könnyebb lesz küldetéseket vállalnom, jobban elfogadnak majd a többiek és könnyebb lesz fejlődni, ha nem kell folyamatos magyarázkodásba bonyolódnom. Tehát ez az NJK segíthet beteljesíteni küldetésemet. legalábbis közelebb jutni hozzá, hogy legyőzzem Sátán fattyait. Meg is találtam, odaléptem hozzá, nézegettem az opciókat, és szemem elé került a nekem megfelelő választás. Érdekelne, hogy vajon ki választja, a maradok a jelenlegi szintemen lehetőséget. Hát persze, én is ezt választottam volna nem olyan rég, hiszen féltem, de itt az idő megtisztítani a terepet. 2. opció: A 10-es szintre szeretnék lépni. Ezt az opciót választom!
Zexid- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 9
Karakterlap
Szint: 10
Céh: -
Kezdetek Városa, a legjobb hely, szerintem. Elvégre már majdnem szellemváros szintjére süllyedt, de legalább nyugodt környezete van. Nincs az a nagy zsongás, és ember tömeg, ami még a játék elején volt. Nincs rettegés, az élők száma is redukálódott. A városnak olyan volt minden egyes járdája, mintha macskakővel rakták volna tele. Kicsit göcsörtös, néhol kitüremkedő, néhol besüllyedt, de sétálásra jó. A sétám a város közepére vezetett. Egy szökőkúthoz. Mikor elkezdtem nézelődni, egy szikár alkatú karaktert láttam meg, magas szintűnek tűnt, így nem értettem miért van itt. Lehet, hogy egy NPC, végül is mozdulatlanul áll? Az első gondolatom az volt, hogy odamegyek hozzá és letesztelem, ha játékos, majd legfeljebb szabadkozom. Odaballagtam, nem siettem, elvégre semmi dolgom nem volt. Szembeálltam vele, és az addig néma karakter hangos beszédet kezdett, hozzá sem kellett szólnom. Felajánlotta, hogy kiképez, ezután felvillant egy opció a lehetőségekről. Átfutottam.
-A 2. opciót választom.- mondtam röviden. Aztán vártam, mi sül ki belőle.
-A 2. opciót választom.- mondtam röviden. Aztán vártam, mi sül ki belőle.
Pontok:
Élet: 8 (40 hp+ 2 Páncél)
Fegyverkezelés: 10
Erő: 7 (+1) (Sebzés: 4)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Képesség: 5
Jártasság:
-
Shade- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 132
Karakterlap
Zexid: +36 elosztható pont, 10. szint.
Shade: +12 elosztható pont, 10. szint.
Shade: +12 elosztható pont, 10. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Hát ez remek… éppen az előbb kergetett meg két vaddisznó. Ennél nagyobb lúzer csak akkor lehetnék, ha esetlegesen valamelyik délutáni elfoglaltság gyanánt ki is nyír. Akkor körbe lehet engem röhögni teljesen nyugodtan. Igazság szerint volt már dolgom velük, de olyan lassan lehet velük haladni, hogy az iszonyat. Megőszülnék, ha ezzel akarnék szinteket lépegetni. Sóhajtva eltettem a kardomat, majd elindultam vissza a Kezdetek Városába, hogy a nap további részét céltalan járkálással töltsem. Nem mintha eddig nem ezt csináltam volna, már kezdem egész jól kiismerni itt magam, szóval már törzshelyeim is vannak, ahová adott esetben bevonulok. Nem is olyan rossz ez a hely, ha jobban megnézem, csak, egy kicsit hiányzik a kinti világ. Mondjuk nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de engem zavar ez, vagy csak az a bajom, hogy egyesek már túlzottan elhúztak tőlem? Nincs kizárva, hogy ez a bajom, amennyire gyűlölök veszíteni, ez nálam már csak így működik. Gondolataimba merülve szinte észre sem veszem, hogy már bent járok a városban. Naaaa, fejlődőképes vagyok ezek szerint, már ez is haladás. Szóval, már a városban jártam, nézelődtem jobbra-balra, úgy néz ki, a jó idő mindenkit kikergetett a szabadba, mert vannak helyek, ahol megmozdulni nem lehet, annyian vannak. Mi van, emberek, mindenkire rájött a levegőzhetnék és itt kempeltek a téren? Fene egyen benneteket, én is jövök. Nagyban járkálok fel-alá ismételten, mikor egyszer csak valaki hozzám szól.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet. – megállok és a hang forrását keresem. Mi a fene, itt ilyen is van? Oké, na muti, hol itt a buktató, azt bezzeg NPC barátunk már nem köti az orromra, mi?
- Na jól van, próba cseresznye, végülis mit veszíthetek? Ugorjunk a 10. szintre! - válaszolom. - Az a 2. opció volt, ha jól rémlik.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet. – megállok és a hang forrását keresem. Mi a fene, itt ilyen is van? Oké, na muti, hol itt a buktató, azt bezzeg NPC barátunk már nem köti az orromra, mi?
- Na jól van, próba cseresznye, végülis mit veszíthetek? Ugorjunk a 10. szintre! - válaszolom. - Az a 2. opció volt, ha jól rémlik.
Salem- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 21
Karakterlap
Salem: +36 elosztható pont, 10. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
*Zsebre vágott kézzel teljes nyugodtsággal sétált a városban. Úgy tűnt, céltalanul bolyongott, mint aki csak kiszellőzteti az agyát, s kikapcsolódásként tesz kört a kezdetek városában. Pedig célállomása az volt: a kiképzőtiszthez készült megérkezni. De legalábbis előbb fontosabb volt megtalálni az illetőt. Anno, amikor elkezdte a játékot, nem volt szüksége a kiképző tisztre, így sohasem kereste fel, így nem is tudta, merre is találhatja. Mosolygó hangulatában volt, élvezte a napkeltének simogató érintését a bőrén, a város ébredezett, ő pedig érezte, annál frissebb levegőhöz jut, minél ragyogóbb az égbolt. Lassú léptei végül megszűntek, megállt a tér közepén. Még mindig zsebre vágott kézzel feltekintett az égre, lehunyta szemeit, s hagyta, hogy a fény átitassa bensőjét. Végül apró léptekre lett figyelmes, a hang irányába fordította figyelmét, s egy kisfiút látott sétálni kiskutya petjével. Lassan megindult a fiúcska irányába, s megszólította. *
- Szerbusz! Meg tudnád mondani, merre találom a kiképzőtisztet?
* A fiúcska meglepődve nézett végig a férfin. Hogy lehet, hogy egy ennyire talpraesett embernek tűnő férfi még csak most megy a kiképzőtiszthez?! Azonban a megfelelő irány felé mutatott, s elsétált. Noah az adott irányba nézett, majd vissza a fiúcska felé, s mosolyogva köszönte meg. Amikor megtalálta a megfelelő NPC-t, a feltett kérdésre egyszerűen csak megnyomta a második opciót. Majd várta a csodát, s azon gondolkodott, hogyan tovább. *
- Szerbusz! Meg tudnád mondani, merre találom a kiképzőtisztet?
* A fiúcska meglepődve nézett végig a férfin. Hogy lehet, hogy egy ennyire talpraesett embernek tűnő férfi még csak most megy a kiképzőtiszthez?! Azonban a megfelelő irány felé mutatott, s elsétált. Noah az adott irányba nézett, majd vissza a fiúcska felé, s mosolyogva köszönte meg. Amikor megtalálta a megfelelő NPC-t, a feltett kérdésre egyszerűen csak megnyomta a második opciót. Majd várta a csodát, s azon gondolkodott, hogyan tovább. *
Noah Evangelos- Lovag
- Hozzászólások száma : 17
Karakterlap
Noah: +36 elosztható pont, 10. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Nyugodalmasan sétálgattam végig az utcákon, itt tartózkodásom harmadik napján, miközben elképzelni sem tudtam, mégis mi történt. Az az egy biztos: többszöri átkutatás után sem sikerült megtalálnom a kilépés funkciót az invertorymban. Persze annyira nem is igényeltem. És úgy tűnik, a szüleimet sem zavarja különösképp, hogy történt, ami történt. És itt az alkalom a csodálatos fejlődésre, és hogy csodálatos előképzettségemnek hála most az élre törjek...! Hittem ezt én, amíg meg nem pillantottam a mezőn a nálam sokkalta ügyesebb játékosokat, akik nem csak többet sebeztek nálam, de még a vaddisznó egy-egy öklelése sem vett le tőlük annyi Hp-t, mint tőlem. Én pedig csüggedten néztem a kevéske kis 10 exp-met, és nem tudtam, mégis mi a különbség köztem és köztük. Azon kívül, hogy én űber ügyes és csodálatosan okos, na meg jártas vagyok ezekben a dolgokban.
Magam előtt rugdostam egy követ, és ezen a szörnyűséges problémán, és annak megoldásán gondolkodtam, amikor.. szembe jött velem egy játékos. Jó, ez még nem olyan nagy dolog, hisz nem egy, nem kettő jött már őcukiságommal szemben, de ő valamit láthatott bennem - höhö, a szépséget? - és leállt velem beszélgetni. Így tudtam meg, mégis mi az, ami másokat jobbá tesz nálam! A kiképzőtiszt!
Rohantam is rohanvást a lány által megadott helyre az általa említett emberhez, közben elfelejtkezve a nevének megkérdezéséről és a bemutatkozásról is.
Azon nyomban az igenre nyomtam, és élveztem a pontjaim növekedésének jótékony hatását.
10-es szint egy perc alatt. Szép. És hozzám illő. Na most gyertek, vaddisznók!
Magam előtt rugdostam egy követ, és ezen a szörnyűséges problémán, és annak megoldásán gondolkodtam, amikor.. szembe jött velem egy játékos. Jó, ez még nem olyan nagy dolog, hisz nem egy, nem kettő jött már őcukiságommal szemben, de ő valamit láthatott bennem - höhö, a szépséget? - és leállt velem beszélgetni. Így tudtam meg, mégis mi az, ami másokat jobbá tesz nálam! A kiképzőtiszt!
Rohantam is rohanvást a lány által megadott helyre az általa említett emberhez, közben elfelejtkezve a nevének megkérdezéséről és a bemutatkozásról is.
Azon nyomban az igenre nyomtam, és élveztem a pontjaim növekedésének jótékony hatását.
10-es szint egy perc alatt. Szép. És hozzám illő. Na most gyertek, vaddisznók!
Kanami- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 133
Karakterlap
Szint: 12
Céh: Jumpy Vigor
Nem sokáig nyalogattam a fagyit, az íze egyszerűen minősíthetetlen volt, így hamarosan a legközelebbi kukában landolt... volna, ha találtam volna olyat o.O Azonban ennek hiányában kénytelen voltam eldobni, mert azt azért mégse hagyhattam, hogy a kezemre csöpögjön, amikor megolvad. Legnagyobb meglepetésemre földet éréskor nemes egyszerűséggel szilánkokra robbant o.O Meg is torpantam néhány pillanatra, de végül túljutottam a különös jelenségen, és inkább arra fordítottam az energiámat, hogy megtaláljam azt a szökőkutat, amiről Joey onii-san beszélt. Teljesen hihetetlen módon nem is kellett sokáig ténferegnem. Még a végén kiderül, hogy hasznosítható dolgokat mondott.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet - szólalt meg egy férfi mellettem. Ez lesz az!
- Hai! Szeretnék kiképzést kérni~desu - bólogattam - De nekem különleges bánásmód jár, ezt vegye figyelembe! - tettem hozzá türelmetlenül toppantva. Azt vártam, hogy nekem lehet majd a 20. vagy a 30. szintre is lépni, de csak egy ablak ugrott fel előttem, és abban ugyanúgy a 10. szint volt csak elérhető, mint másoknak. Ez... felháborító >.> Kelletlenül nyomtam meg a megfelelő opciót. Senki sincs itt, aki hozzám méltó módon bánna velem?
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet - szólalt meg egy férfi mellettem. Ez lesz az!
- Hai! Szeretnék kiképzést kérni~desu - bólogattam - De nekem különleges bánásmód jár, ezt vegye figyelembe! - tettem hozzá türelmetlenül toppantva. Azt vártam, hogy nekem lehet majd a 20. vagy a 30. szintre is lépni, de csak egy ablak ugrott fel előttem, és abban ugyanúgy a 10. szint volt csak elérhető, mint másoknak. Ez... felháborító >.> Kelletlenül nyomtam meg a megfelelő opciót. Senki sincs itt, aki hozzám méltó módon bánna velem?
Arisu- Íjász
- Hozzászólások száma : 93
Karakterlap
Kanami: +36 elosztható pont, 10. szint.
Arisu: +36 elosztható pont, 10. szint.
Arisu: +36 elosztható pont, 10. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Nagy ez a kezdetek városa, így van az embernek bőven ideje, hogy felfedezze az egészet. A helyismeret sosem árt az embernek, mert később visszafizetődik. Céltalanul bolyongok egyelőre, miközben pár NPC-nek látszó dolgot meglesek, hogy mit lehet náluk csinálni. Bőrműves, kovácsmester, italos és a többi. A város közepén haladva elégedek meg mára a járkálással, inkább pihenni szeretnék. Megállok egy kiképzőtiszt mellett, azonban először csak nézegetem az öltözetét. Semmi párbeszédet nem folytatok vele. Teljesen elkap a kíváncsiság, hogy mi a fenéért van ez itt? Rögtön megszólal felém
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Miután feltette a kérdést, akkor után egy igennel és nemmel lehet válaszolni. Én rábökök rögtön az Igenre, mert nagyon jól tudom, hogy az 1-es szint, az tényleg nem sok. Meglepetésemre megjelenik egy lista, ahol ahol a következők közül lehet válogatni.
1. opció: Maradok a jelenlegi szintemen.
2. opció: A 10-es szintre szeretnék lépni.
3. opció: A 20-as boss legyőzése szükséges a megnyitásához.
Eltöprengek magamban, hogy a 10-es szintre akarjak e lépni, vagy sem. Nem látom értelmét először ennek az egésznek. Hosszas tanakodás után születik meg a végleges döntésem, ami a 2. Opcióra esik. Kiválasztom azt abban a reményben, hogy ez nem egy olyan módszer, aminek a levét hosszú távon fogom szívni.
- Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Miután feltette a kérdést, akkor után egy igennel és nemmel lehet válaszolni. Én rábökök rögtön az Igenre, mert nagyon jól tudom, hogy az 1-es szint, az tényleg nem sok. Meglepetésemre megjelenik egy lista, ahol ahol a következők közül lehet válogatni.
3. opció: A 20-as boss legyőzése szükséges a megnyitásához.
Eltöprengek magamban, hogy a 10-es szintre akarjak e lépni, vagy sem. Nem látom értelmét először ennek az egésznek. Hosszas tanakodás után születik meg a végleges döntésem, ami a 2. Opcióra esik. Kiválasztom azt abban a reményben, hogy ez nem egy olyan módszer, aminek a levét hosszú távon fogom szívni.
Karakterlap
Kemila: +36 elosztható pont, 10. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Négyes szintű voltam, amikor kinyílt a tízes szint, a következő tíz alatt megugrottam tizenegyet. Illendő lenne, ha nem kellene visszajönnöm a kiképzőtiszthez, amikor majd megnyílik a harmincas. Bár nem valószínű, most már nem pörög olyan gyorsan a dolog, valószínű az ötven is meglesz addig.
Egy ásítással hallgatom végig a kiképző kiképzésről szóló dumáját. Ez maximum akkor lenne érdekes, ha tényleg meglenne az illúzió, hogy ez egy fantáziavilág, de így, hogy itt élünk, ez a valóság, és ezek a sablondumák inkább idegesítenek engem. Felemelem az ujjam, és pár másodpercet gondolkozok. Egyszer végiggondoltam, hátrányom nem nagyon származhat belőle. Mintha előre megkapnám a karácsonyi ajándékot. Rányomok arra az opcióra, ami felugrat a 20. szintre.
Egy ásítással hallgatom végig a kiképző kiképzésről szóló dumáját. Ez maximum akkor lenne érdekes, ha tényleg meglenne az illúzió, hogy ez egy fantáziavilág, de így, hogy itt élünk, ez a valóság, és ezek a sablondumák inkább idegesítenek engem. Felemelem az ujjam, és pár másodpercet gondolkozok. Egyszer végiggondoltam, hátrányom nem nagyon származhat belőle. Mintha előre megkapnám a karácsonyi ajándékot. Rányomok arra az opcióra, ami felugrat a 20. szintre.
Hikaru- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 131
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Shin-nel, Airissal és Inu-val sétáltunk a városban. Airis megpróbálta meggyőzni Shin-t, hogy jöjjön de nem sikerült neki. Mondta nekem Airis, hogy megpróbálhatom ha akarom de úgy sem fog sikerülni. Odamentem Shin-hez és megkértem, hogy jöjjön velünk, rögtön igent mondott. Társaim tátott szájjal bámultak minket. Aztán elindultunk.
Beszélgettünk Shin-nel. Kérdeztem pár dolgot tőle. A város közepén voltunk a szökőkút közelében. A masnim amivel összefogtam a hajamat, elfújta a szél. Szaladtam a masnim után. Egy NJK elé került a masnim. Odamentem az NJk elé és felvettem a masnimat. NJK bácsi megkérdezte, hogy: Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Shin és a többiek közben odajöttek hozzám.
4 opció közül választhattam.
3. opció: A 20-as szintre szeretnék lépni.
4. opció: A 30-as boss legyőzése szükséges a megnyitásához.
Úgy terveztem, hogy a saját erőmből jutok egyre feljebb. Nem tervezek kijutni a játékból de szeretnék magasabb szintre jutni, hogy erősebb legyek, illetve, hogy jó eredményeket tudjak felmutatni.
Rányomtam a 3. opcióra.
Keményebben kell dolgoznom majd!
Beszélgettünk Shin-nel. Kérdeztem pár dolgot tőle. A város közepén voltunk a szökőkút közelében. A masnim amivel összefogtam a hajamat, elfújta a szél. Szaladtam a masnim után. Egy NJK elé került a masnim. Odamentem az NJk elé és felvettem a masnimat. NJK bácsi megkérdezte, hogy: Kis szintű vagy? Ha szeretnéd kiképezlek, hogy tarthasd a többiekkel az ütemet.
Shin és a többiek közben odajöttek hozzám.
4 opció közül választhattam.
Úgy terveztem, hogy a saját erőmből jutok egyre feljebb. Nem tervezek kijutni a játékból de szeretnék magasabb szintre jutni, hogy erősebb legyek, illetve, hogy jó eredményeket tudjak felmutatni.
Rányomtam a 3. opcióra.
Keményebben kell dolgoznom majd!
Yue- Harcművész
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Hikaru: +20 elosztható pont, 20. szint.
Yuki: +40 elosztható pont, 20. szint.
Yuki: +40 elosztható pont, 20. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Malcolm és Fraggy unszolására, inkább, mint Xen ötletére vetettem magam erre az útra. Az útba eső kocsmák és fogadók, mind jobban vonzott, mint a főtéren álldogáló kiképző. Fura egy alak egyszer már beszéltem vele és akkor is adott némi előnyt, ami azóta már bőven elenyészett. De akad itt valami még. Felmegyek a huszadik szintre és megnyitom a saját kocsmám. Fraggy és Malcolm taszíttattak minduntalan a központi tér felé. Ugyan Malcolmot sosem fogom utolérni, ahhoz ő túl sok ügyletben van benne, de Fraggyhoz így máris közelebb kerülök.
Nem is lesz jobb érzés a világon, mint jól elpáholni Fraggyt. Vigyorogva tértem be az ismerős helyre, jól megnézve magamnak az itteni embereket. Odasétáltam a kiképzőshöz, aki már fel is tette a kérdést. A felkínált ablakon elfogadtam a "A 20-as szintre szeretnék lépni" opciót.
- Na gyere csak Fraggy, próbáljuk csak ki az új erőmet - mondtam támadóan.
Nem is lesz jobb érzés a világon, mint jól elpáholni Fraggyt. Vigyorogva tértem be az ismerős helyre, jól megnézve magamnak az itteni embereket. Odasétáltam a kiképzőshöz, aki már fel is tette a kérdést. A felkínált ablakon elfogadtam a "A 20-as szintre szeretnék lépni" opciót.
- Na gyere csak Fraggy, próbáljuk csak ki az új erőmet - mondtam támadóan.
Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
Bacchus- Harcművész
- Hozzászólások száma : 321
Karakterlap
Malust gyűlölete kihajtotta a kezdetek erdejébe és a tojást őrizte ideje nagy részében. Első hű szolgáját Haragot. Mióta belépett a játékba, véres kötelék fűzte őket össze, melynek leginkább kitűnő jele a vérvörös indikátor. Hét társa halt szörnyű halált és egy a keze által Malusnak. Mindegyikben részt vett, hogy eltüntesse a nyomokat. Ezzel azonban nem elégedett meg. Egy hűvös éjjelen, mikor a hold már magasan fenn volt, Malus tükörképe a főtér kútjában gonoszan csillant meg, hatalmat és erőt akart, hogy Haragnak jó példaképe legyen a világban, mikor kikel a tojásból. Hátasa a legfőbb fegyvere és a Vérszomjas, melyet két kézzel forgat. Kardján megtámaszkodva megállt a kiképzőtiszt előtt, majd elfogadta az erőt. Malus készen állt, hogy pixelárba borítsa a világot. 20. szintre akarok lépni első szintről.
Malus- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 26
Karakterlap
Indikátor: Vörös
A huszadik BOSS legyőzésének híre hamar elért Kemabat-hoz is, aminek kifejezetten örült. Nem, nem azért, mert annyira érdekelte, hogy a fontos emberek éppen merre járnak, melyik szintet pucolják ki, sokkal jobban foglalkoztatta a Kezdetek Városának szökőkútja közelében álldogáló NJK, és annak feladata. Már megnyílt a huszadik szint, amikor először találkozott vele, de miután végighallgatta, úgy döntött még nem veszi igénybe szolgáltatásait, de most, hogy egy újabb opció elérhetővé vált, rögtön felkereste.
Hamar meg is lett, ismét elmondta a kis szöveget, amit legutóbb is, csak több lehetőség közül lehetett választani.
- 3. opció: A 20-as szintre szeretnék lépni. – mondta ki hangosan, miközben választott, és várta az eredményt.
Hamar meg is lett, ismét elmondta a kis szöveget, amit legutóbb is, csak több lehetőség közül lehetett választani.
- 3. opció: A 20-as szintre szeretnék lépni. – mondta ki hangosan, miközben választott, és várta az eredményt.
Kemabat- Íjász
- Hozzászólások száma : 213
Karakterlap
Bacchus: +20 elosztható pont, 20. szint.
Malus: +76 elosztható pont, 20. szint.
Kemabat: +72 elosztható pont, 20. szint.
Malus: +76 elosztható pont, 20. szint.
Kemabat: +72 elosztható pont, 20. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
- He? - néztem rá értetlenül az NPC-re, mikor az megszólított. Mit akar ez rajtam képezni? Megjkérdeztem tőle megint, mit akar. Majd mondtam, mutassa a választási lehetőségeket. Biztosan egy statnövelőt kapok vagy valami… Azt a rohadt, szintet lehet vele kapni! *.* Ráadásul megnyitották már a 20 szintet is! *.* Hát ezt hülye lennék kihagyni, s talán elérem a legendás frontosokat is! \o/
- A 3. Opciót választom! - júj de jó lesz a kereken 20-on lenni, s beérni a nagy részüket! *.* Vigyázz Front, mert mindjárt jön Joey Chrome! \o/
- He? - néztem rá értetlenül az NPC-re, mikor az megszólított. Mit akar ez rajtam képezni? Megjkérdeztem tőle megint, mit akar. Majd mondtam, mutassa a választási lehetőségeket. Biztosan egy statnövelőt kapok vagy valami… Azt a rohadt, szintet lehet vele kapni! *.* Ráadásul megnyitották már a 20 szintet is! *.* Hát ezt hülye lennék kihagyni, s talán elérem a legendás frontosokat is! \o/
- A 3. Opciót választom! - júj de jó lesz a kereken 20-on lenni, s beérni a nagy részüket! *.* Vigyázz Front, mert mindjárt jön Joey Chrome! \o/
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Unity
Joey: +20 elosztható pont, 20. szint.
Kayaba Akihiko- Admin
Szemeimmel villámokat tudtam volna szórni. Még mindig nem bírtam felfogni amit a "fekete bárány" mondott. Nem is tudom, hogy a szomorúságom vagy a haragom volt-e nagyobb. Legszívesebben kiléptem volna azonnal a játékból a katanámmal és levágtam volna a "családom" fejét.
Kérdésemre megvan a válasza. A haragom nagyobb, egyértelműen a harag!
Gondoltam ki kell szellőztetnem a fejemet mielőtt lekaszabolom a fát amin aludni szoktam. A kezdetek városa közepe felé voltam. Odaakartam menni a szökőkúthoz és beleordítani egy jó nagyot. Egy furcsa NJK kérdezte, hogy:
Ha igényeled a szolgáltatásait, akkor a következőek közül választhatsz:
...
Elgondolkodtam. Ha meghalok akkor a volt családomé lenne a pénzem, ha viszont erősebb leszek és életben maradok akkor csak borsot török az orruk alá. Édes lesz a bosszú!
3. opciót választom Öregúr!
Kérdésemre megvan a válasza. A haragom nagyobb, egyértelműen a harag!
Gondoltam ki kell szellőztetnem a fejemet mielőtt lekaszabolom a fát amin aludni szoktam. A kezdetek városa közepe felé voltam. Odaakartam menni a szökőkúthoz és beleordítani egy jó nagyot. Egy furcsa NJK kérdezte, hogy:
Ha igényeled a szolgáltatásait, akkor a következőek közül választhatsz:
...
Elgondolkodtam. Ha meghalok akkor a volt családomé lenne a pénzem, ha viszont erősebb leszek és életben maradok akkor csak borsot török az orruk alá. Édes lesz a bosszú!
3. opciót választom Öregúr!
Karakterlap
Akae az öregember hatására elhatározta magát hogy ő igenis fel fog lépni a 20. szintre és igaz hogy nem sokkal de erősebb lesz. El is ment a jól ismert kiképzőtiszthez, majd az npc a következő opciókat adta lehetőségként.
- A 3. opciót választanám...
Felelt a kislány majd miután a kiképzőtiszt telesítette ezt a kívánságát ment is vissza a bácsihoz hogy további technikai rejtelmeket tárjon fel előtte. Valamint tanácsokat adjon a pontok elosztására neki.
- A 3. opciót választanám...
Felelt a kislány majd miután a kiképzőtiszt telesítette ezt a kívánságát ment is vissza a bácsihoz hogy további technikai rejtelmeket tárjon fel előtte. Valamint tanácsokat adjon a pontok elosztására neki.
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)
- Fegyver képi:
- Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)
- Képi:
- Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae- Harcművész
- Hozzászólások száma : 196
Karakterlap
Céh: White Rose
3 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
3 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.