Idomár event
+10
Enheriel
Sakamoto Rin
Szophie
Fuuko Shinatsu
Ixion
Kusumi Ayani
Askr
Chancery
Clark Corben
Rosalia
14 posters
1 / 1 oldal
Idomár event
Az ötlet eredetileg küldetés formájában született meg a fejemben, de eventként megvalósítva még nagyszabásúbb lehet, arról nem is beszélve, hogy nem foglal küldetés helyet. Eventekből pedig korlátlan számút vállalhatnak a játékosok, ennek ellenére szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy csak az jelentkezzen, aki tartani tudja majd a határidőket és a szóminimumot!
Az esemény, melynek kezdőszálait majd az első mesélői postomban ismertetek (egyelőre nem akarok spoilerezni), megkívánja majd a petek összedolgozását. Persze ha a kisállat habitusa nem teszi lehetővé a csapatmunkát, attól user még jelentkezhet. Csupán arra kívánok rávilágítani, hogy itt nem az idomárok fogják játszani a főszerepet, hanem a petek... ugyanis őket kell majd kijátszanotok. Így talán a címet ildomosabb is lenne pet eventre cserélni, egyelőre a kaszt szűrőt kívántam megjelölni vele. Azért szeretném az event segítségével a peteket előtérbe hozni, hogy a staff tagok egyértelműen láthassák, hogy melyek azok a kisállatok, akik szintlépésre érdemesek az elkövetkezendőkben. Az ő szemszögükből kell majd megírnotok a postjaitokat, az ő jellemüket kijátszva. Tudnak majd kommunikálni egymással a petek, leírhatjátok gondolataikat, hogy mit éreznek az idomárukkal, más emberekkel és petekkel kapcsolatban. Írhattok E/3-ban, vagy E/1-ben, a lényeg, hogy érzékletesen legyen bemutatva az állatka.
Kezdés időpontja: A Nova kupa lezárása után, hogy ne torlódjon fel egyszerre sok játék.
Jutalmazás: Ez a teljesítményetektől függ, színvonalas játék esetén igen bőkezű leszek.
Szavak száma: Minimum 500 szavas postokat várok el!
Határidő: 10 napos határidők lesznek, aki egy körből is kimarad, az kiesik az eventből (kivéve, ha indokolja hiányzását nekem privátban, lehetőleg előre bejelentve)
Egyéb kérdés, óhaj, sóhaj, javaslat ebbe a topicba írható! Jelentkezzetek bátran, nem harap a néni
Az esemény, melynek kezdőszálait majd az első mesélői postomban ismertetek (egyelőre nem akarok spoilerezni), megkívánja majd a petek összedolgozását. Persze ha a kisállat habitusa nem teszi lehetővé a csapatmunkát, attól user még jelentkezhet. Csupán arra kívánok rávilágítani, hogy itt nem az idomárok fogják játszani a főszerepet, hanem a petek... ugyanis őket kell majd kijátszanotok. Így talán a címet ildomosabb is lenne pet eventre cserélni, egyelőre a kaszt szűrőt kívántam megjelölni vele. Azért szeretném az event segítségével a peteket előtérbe hozni, hogy a staff tagok egyértelműen láthassák, hogy melyek azok a kisállatok, akik szintlépésre érdemesek az elkövetkezendőkben. Az ő szemszögükből kell majd megírnotok a postjaitokat, az ő jellemüket kijátszva. Tudnak majd kommunikálni egymással a petek, leírhatjátok gondolataikat, hogy mit éreznek az idomárukkal, más emberekkel és petekkel kapcsolatban. Írhattok E/3-ban, vagy E/1-ben, a lényeg, hogy érzékletesen legyen bemutatva az állatka.
Kezdés időpontja: A Nova kupa lezárása után, hogy ne torlódjon fel egyszerre sok játék.
Jutalmazás: Ez a teljesítményetektől függ, színvonalas játék esetén igen bőkezű leszek.
Szavak száma: Minimum 500 szavas postokat várok el!
Határidő: 10 napos határidők lesznek, aki egy körből is kimarad, az kiesik az eventből (kivéve, ha indokolja hiányzását nekem privátban, lehetőleg előre bejelentve)
Egyéb kérdés, óhaj, sóhaj, javaslat ebbe a topicba írható! Jelentkezzetek bátran, nem harap a néni
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Re: Idomár event
Hahaha, ez az én terepem volt egy KT-nk Askr-el hasonló módon pet szemszögből, de nem tépem tovább a számat, mert felesleges: jelentkezem
Clark Corben- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 50
Karakterlap
Szint: 3
Indikátor: Zöld
Céh: -
Jaj, kijátszani ÁK-t? *.* Hát minimum, hogy jövök, és végre egy kis kihívás is azzal az 500 szóval
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Szint: 27
bocsi a többiektől, de kedvet kaptam hozzá ^^" jövök én is, azaz petem Tűzrózsára úgyis ráfér egy kis magánélet
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Jelentkezek!
Ixion- Harcművész
- Hozzászólások száma : 34
Karakterlap
Szint: 2
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, szóval Kau is benevezne a harcra.
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6
Gyorsaság: 9
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
Fuuko Shinatsu- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 179
Karakterlap
Szint: 11
Wíííí..*-* Naná, hogy megyünk! Ha törik, ha szakad, ott leszünk! Eto.. Mondjuk Vezér nem az a barátkozós fajta..Remélem nem eszi meg a cicust.
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Jelentkezem!
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
Szint: 15
Céh: Angelic Voice
jelentkezek!^^
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Ryuninji Ren- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1619
Karakterlap
Szint: 40
Ide biggyeszteném, hogy a Nova nem mostanában fog véget érni a kiírás változtatásának köszönhetően. Ez a jelentkezők közül egyelőre még csak Rent érinti, illetve ha nyer, akkor Askr-t, és ha jelentkeznek, akkor Taidanát, Tiffanyt és Kunochit. Ha nekik oké, akkor szvsz indítsd el hamarabb
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Kár, hogy jelentkezek, kár! *csapdos a szárnyaival, melyből tollak hullanak ki*
Kuromajo- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 327
Karakterlap
Szint: 29
Nyaaaa, én is, én is, én is!
*Annyira jelentkezik, hogy leesik a székről a pad alá.*
Jól vagyok!
*Annyira jelentkezik, hogy leesik a székről a pad alá.*
Jól vagyok!
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
Snowcat- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 230
Karakterlap
Szint: 11
Céh: White Rose
Az event kezdetét vette >itt<
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Similar topics
» Idomár beszélgetések, tapasztalatok
» [Event] Karácsonyi event
» [Event] Baseball event
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» [Event] Karácsonyi event
» [Event] Baseball event
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.