Silence

Go down

default Silence

Témanyitás by Silence on Pént. Aug. 25 2017, 12:07

Név:  Otomura Fuwako, a játékban Silence (kérem szépen megváltoztatni a nevet, elütöttem ^^")


Kor: 20 (15 évesen került be)


Kinézet:


165 cm, normális, karcsúnak mondható alakkal. A játékban kialakított magának egy valamelyest vadóc stílust. Hosszú, vöröses haját kibontva hordja. Meglátszik rajta, hogy csak félig japán, félig pedig európai. És az is, hogy vakon született, hiszen fakó a tekintete. Kényelmes ruhákban, és tornacipőben szeret járni, a fegyverét pedig általában nem tartja kéznél, hanem az inventoryjában hordja.


Jellem:


Fuwa szeszélyes, bolondos, barátságos, vidám, de csendes, és kissé magának való lány. Nehezére esik barátkozni, és kicsit meg is ijed, ha valaki az első néhány percben már meg is akarja ölelni, vagy hasonlók. Ilyen módon a fiúk udvariasságával, bókjaival is nehezen tud mit kezdeni, hiszen odakint szinte burokban nevelkedett.
Miután bekerült a játékba, kivirágzott, mindenre rácsodálkozik,  mindenre kíváncsi, élvezi az élete minden percét és semmi pénzért nem menne ki, még akkor sem, ha lehetne.
A látás, és hallás új élménye miatt néha ügyetlennek, butának, és gyerekesnek tűnhet, pedig alapvetően éleseszű, és ha kell, nagyon is komoly. De a hangját szinte soha nem lehet hallani. Merthogy, bár a játékban lát, és hall, de beszélni nehezen tanul meg, és minden szót szenvedés kimondania. Éppen ezért feszült, és egyre dühösebb lesz ha erőltetik, hogy beszéljen.
Játékok
Aktív:
Cearso - Fuwa, miután otthagyta Grimm csapatát, kalandozni indul a Kezdetek Erdejébe, ahol végül megtalálja egy Faház Romjait, és találkozik Cearso-val, és Árnyékkal, a farkassal.
Quentin - Miután megismerkedett Cearsoval, Fuwa nekikezd munkátkeresni, mi nem egészen úgy megy ahogy szerette volna... Miután Nysterben 15.-jére sem sikerül munkát találnia kissé elkeseredve megy a keleti kapuhoz, ahol Quentinnel ismerkedik meg.
[Szafari] Kiwi - Fuwa úgy dönt, minkakeresés helyett vadászattal próbál megélhetést biztosítani magának. Ennek köszönhetően fut össze a szafariban Kiwivel.
[Küldetés - 1] Für Elise és a Zeneiskola rejtélye - Fuwa belekeveredik egy elhagyatott épület felkutatásába Hikarival (akitől az aréna óta retteg), Moonsullal (akit itt ismer meg) és Quentinnel (akit egészen megkedvelt amikor megismerkedtek)
Hinari - A zeneiskola esete után Fuwa Usco faluban kirándul, rajzolgat, és ügyetlenkedik, így megismerkedik Hinarival.
Rikomono - Hinari megismerése után a Kezdetek Erdejében, egy bizonyos patak környékén tett kirándulás során Fuwa rácsodálkozik a halakra, és megismerkedik Rikomonoval.

Befejezett és Lezárt játékok:
[Aréna] vs Hikari  - A munkakeresés szünetében Fuwa kicsit eltéved, és az arénánál köt ki, ahol Kimiaki Hikari szinte letámadja a kéréssel, hogy álljon ki ellene egy gyakorló küzdelemre.


Pontgyűjtő


Augusztus: 70 pont[/color]
Szeptember: 40 pont
Október: 50 pont
November: 135 pont
December 45 pont
Szeptember 135 pont
Október 260 pont
November: 215 pont
December: 185 pont
Január: 225 pont

Megmarad: 25 pont
[/color]


 Be nem váltott pontok: 35 pontSilence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 343
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 11

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
Silence Vo36oi2337/2500Silence 2yjvlht  (2337/2500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.