Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Küldetés] Take it Easy

5 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

[Küldetés] Take it Easy - Page 2 Empty Re: [Küldetés] Take it Easy

Témanyitás by Silica Hétf. Dec. 21 2015, 14:21

Úgy tűnik marad a G terv. Ha elkezdtek kérésetekkel körbe járkálni, rengeteg infóval lesztek gazdagabbak. Elsőként azzal, hogy vannak akik a kisujjukat sem mozdítanák meg értetek, és csak elhajtanak titeket a fenébe. A másik tapasztalat az, hogy úgy tűnik, hogy csak az italhoz vagytok fiatalok, mert pár úriember szívesen venne nektek alkoholt, bizonyos ellenszolgáltatásokért cserébe. Elfogadhatjátok ezt a lehetőséget is, de akkor más topikban kell folytatni a kalandot. Rolling Eyes Az utolsó tapasztalat az, hogy vannak még jó emberek, és az egyik hajlandó arra, hogy ha fizettek neki is egy kört, meg még egy kis ebédet is, akkor vesz nektek sört, csak menjetek ki, nehogy a csapos gyanút fogjon. Ha ezt teljesítitek, akkor kisvártatva ki is lép az ajtón, azonban még két üveg sör árát követeli rajtatok, ugyanis a csapos a szokásos mozdulattal kinyitotta a két üveget átadás előtt, szóval ha nem akarjátok a nyitott üvegeket egyensúlyozni az egész küldetés alatt, amiből még kimegy az erő is, akkor fizessétek ki a másik kettőt, ahol már szólt a kupakok miatt. Ha mindez megvan, akkor felvillan a kis ablak, hogy ez a rész is teljesítve van. Játsszátok ki a leírtakat, és megkapjátok a következő helyszínt.

Saya mivel írt hiányzásokba, ezért ha nem pótol időben, akkor sem esik ki, visszajöhet ahogy tud. :3

Határidő: December 27.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Miu Szer. Dec. 23 2015, 22:57

Persze hallottam én, hogy Kiwi a korhatáról beszél. De én szerettem volna bízni a szerencsémben. Még annak ellenére is, hogy tudom magamról, hogy nem nézek ki annyinak, mint amennyi vagyok. Ha meglenne az a plusz egy évem, szerintem akkor is elzavart volna a „kedves” csapos. Panaszkönyvet vagy valami vendégkönyv szerűséget hiába követeltem, nem kaptam, így a panaszom és az enyhe haragom a falra felírva közöltem és hagytam ott emlékbe. Na meg persze megvillogtattam a kardom is, hogy lássák, nekem ilyenem is van. :3
Szóóval, marad az, hogy kerítünk valakit, hogy megvegye nekünk a söröket és végre tovább mehessünk a lista következő pontjára. Rolling Eyes Persze ez sem az hű, de könnyű feladat. Mert elég sokan zsigerből elküldtek minket. Nah meg ugye esetemben egyébként se szerencsés itt bent kópisztolnom, tekintve, hogy a kis falfirkámmal megrongáltam a hely eddigi megjelenését. Bár szerintem ez csak feldobja ezt a rozoga kocsmát. <.< Bár az már tényleg felfoghatattlan számomra, hogy egyeseknek mennyire kicsinyes az értékelésük és mit el nem várnának csak azért, mert vesz nekünk két üvegsört. Suspect Viszont, igazából ez is várható volt és még számítottam is rá valahol, szóval ezeknél igazából a szemem se rebbent és zsigerből vissza is utasítottam őket és már mentem is tovább. Persze azért nem árt a többiekre sem figyelni, de igazából magamból még talán hamarabb kinézem az ilyesmit, természetesen nem sörért és semmi egyéb italért vagy ilyesmiért cserébe. Még csak nem is hálából, ezek inkább csak futó kalandok lennének és semmi egyéb szívességhez vagy tárgyhoz nem lehetne kötni őket. Az megint más, ha netán meghívnak erre-arra. :3
-Lányok, gondolom nektek sem éri meg feladni a büszkeségetek és elfogadni a sok disznó ajánlatát. Csak nézzetek rájuk, ezekkel még pénzért is ritkán fekszik össze bárki is, nem hogy két üvegsör miatt. Rolling Eyes
Persze ezeket a szavakat úgy intéztem a többiekhez, hogy ezt hallják azok is, akiket eddig faképnél hagytam emiatt. Szeretném tovább növelni a népszerűségem ezen a helyen, úgy se fogok ide jönni többet. :3 Most is csak a küldetés miatt vagyok itt, mert egyébként a hely környékére se tettem volna lábam, nemhogy még bejöjjek ide és még akarjak is valamit. Rolling Eyes
Már-már kezdtem ott járni, hogy az egészet és lelépek, legalább is erről a helyről, aztán a csapattársaim majd megoldják, utána meg visszacsatlakozom hozzájuk, mintha mi sem történ volna. De végül csak ránk mosolygott a szerencse és végre találtunk valaki, akivel lehet tárgyalni.
-Ha csak egy kört kell neked fizetnünk és egy ebédet, akkor meg is egyeztünk. Kezet rá. -már nyújtottam is a kezem a random embernek- De még mielőtt fizetnénk neked bármit is, fáradjunk ki a friss levegőre és ott elintézzük a formaságokat.
Azzal ki is vezényeltem mindenkit, legalább is azokat, akikhez közöm is van, azt már mindenki maga dönti el, hogy ki is jön e vagy sem, erőszakoskodni nem fogok. A lényeg az, hogy az emberünk jöjjön és gazdát cserélhessen némi arany tallér, majd megkapjuk azt, amit szeretnénk… végre valahára. <.<
-Szóval itt van az ára mindennek, a két sörnek, meg annak is amit te akarsz inni, ez meg itt elég lesz egy kiadós ebédre.
Az emberünk kezébe nyomom az aranyat, majd a két leányzóhoz fordulok, márha kijöttek velem, ha nem akkor oda megyek hozzájuk és azután intézem hozzájuk a mondani valóm.
-Jó volna, ha most is harmadolnánk az árakat. Ez a kis feladat elég sok aranyba fájt most és nincs kedvem az egészet nekem állni. Persze, ha most nem vagytok benne, akkor hagyom a témát, maximum kicsit morogni fogok még magamban, aztán jól leszek. Végül is ezt az összeget, még egész hamar össze lehet szedni. Csupán mostanra már nem igazán vagyok sziporkázó hangulatomban és így már jobban fáj az aranyamat pazarolni. Rolling Eyes
Épp hogy csak befejeztem a mondandóm Kiwinek és Sayának, már vissza is tért a random ember a rendelésünkkel. A baj csak az volt, hogy az üvegek nyitva voltak. Mert, nah igen az apró részletek. Rolling Eyes Nem sok kellet ahhoz, hogy kikeljek magamból, mikor megint ki kellet csengetnem annak a két üvegsörnek az árát, plusz a másik kettőt oda adtam az emberünknek ajándékba. Mert én nem rajongom a sörért és merem feltételezni, hogy többiek sem. Ha annyira szomjasak, akkor majd meghívom én őket valami jobbra, egy igényesebb helyen. :3
-Hahhj… Végre ezek is megvannak. – dobom be az invertorymba a söröket, amik most már nincsenek kinyitva – Azt hiszem jobb lesz, ha haladunk is tovább csajok, mert én kezdek nagyon kikészülni ettől a helytől. De semmi pánik mire elérünk a kövi célhoz, már ki fogom heverni ezt az egészet és újfent gondtalan és vidám leszek.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658

Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Vörös
Céh: -

Témanyitás by Kiwi Kedd Dec. 29 2015, 21:10

Féltem attól hogy Miu sem jár több sikerrel, de legalább megpróbálta, bár esélytelen volt ő is. De legalább annyit sikerült megtudnom hogy egyikőnk sem lépte még meg a húsz életévét. Örültem neki, ugyanakkor attól tartottam picit hogy én álltam a legközelebb hozzá. Végül odáig jutottuk hogy megkérünk másokat, hátha valaki kisegítene minket. Nehezebb feladatnak bizonyult mint képzeltem. Persze látszódhatott az undor az arcomon, az emberek felé pedig igyekeztem lenyelni mind. Kétségbeesettségemben egy pillanatra tényleg elgondolkodtam azon hogy teljesítem az egyik úr kérését, vagyis kijátszom hisz elég részegnek tűnt ahhoz hogy visszájára fordítsam a doglokat. És az ilyen pont megérdemli hogy átverjék, esetleg meglopják. Bár két ok volt az ami ebben megakadályozott. A csajok jelenléte, mivel számított hogy mit gondolnak rólam, és nem akarnám hogy olyannak véljenek, még akkor sem ha nem. Mármint érted ugye? És a második indok az, az új információ amit Miutól tudtam meg az előbb. Nyomott hagyna az indikátoromon. Nem lenne szerencsés Shukakuékkal vagy esetleg Cearsoval úgy találkoznom… Szóval leginkább a „mit gondolnak majd rólam” félelmem állított meg hogy akármilyen hülyeséggel is próbálkozhassak. Hevesen bólogattam amikor Miu arról beszélt hogy nem ér ennyit a büszkeségünk…. Persze… Büszkeség…  Leginkább vigyorogni tudtam volna kínomban, de elkerültem azzal hogy az efféle helyzetek megodására koncentráltam, és nem az érzelmi részére. Pedig akadt bőven az is… De eltereltem a figyelmem azzal hogy meghallgatva a lányt, mintha egy másik szobán keresztül beszélt volna, csupán felszínesen jutott el a tudatomig. Mint ahogy az is így vagy úgy de Miu is kacérkodik, incselkedik a néppel. De elég volt ahhoz hogy még észnél maradjak annyira hogy gondolkodás nélkül csitítani kezdjem a lányt.
- Héé, ne olyan hangosan. – Léptem hozzá közelebb, és felvont szemöldökkel értetlenül bólogattam a fejem, miközben tudtam hogy szándékosan teszi. Aggódtam hogy belénk kötnek… Vagyis tudtam hogy nekem van miért aggódnom. De végül a mai nap sztárja megint Miu lett, hisz ő akadt egy olyan idiótára aki egy ebédért cserébe megteszi. Jól le lehet égve… ha ennyi kell neki. Bár az ilyenek… úgyis piára költi… Bár nem tudta eldönteni hogy npc vagy játékos. De utóbb kiderült hogy pont olyan mint mi… Gáz volt így… egy ilyet látni. Legszívesebben bele köptem volna az ebédjébe. >< És ha hiszitek ha nem igyekeztem elfojtani a feszültségem és a szorongásom. Leginkább azzal hogy csendesebb lettem kicsit.  Amint felhozta a harmadolást, rögtön bólogattam és már oda is adtam Miu-nak a részem. Láttam hogy őt is megviselte a hely. Arra gondoltam hogy talán ő is annyira utálja az ilyeneket mint én, de a szabadszájú kekeckedése nem ezt mutatta. Bár ha kicsivel is több önbizalmam lenne, lehet nekem is menne. Lehet én is mernék olyan menő lenni mint Miu, vagy olyan kis laza mint Saya. Valahogy úgy eltörpülök mindkettőjük mellett. Nem is vagyok méltó arra hogy gazellához hasonlítsanak. Huuuh~…QQ  Végül túljutottunk a feladaton, bár az igazat megvallva… aggódok mi lesz a következő. Az a küldetés címe hogy „Vedd könnyedén”… Nekem ez még sem meg. Túlzottan rá stresszezlek. De most! A következőn megmutatom nekik hogy én is. Hogy én is tudok úgy mint ők... Csak most az egyszer. Bizonyítani akarok! Tévedés ne essék nem nekik. Vagyis nem csak, de leginkább önmagamnak. Hogy érek annyit mint ők. Hogy vagyok olyan jó mint ők. Én is olyan menő akarok lenni mint ők. Majd újaimat szintén elrejtettem a pulcsim alatt, a a pulóver végébe belekapaszkodva.

Állatidomár

Hozzászólások száma : 777

Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Silica Hétf. Jan. 04 2016, 09:43

Van egy elég rossz hírem Miu-chan számára. A falfirka megejtéséhez egy nagyon fontos dologra szüksége van, ez pedig a hely a falon, ahova felfirkanthatja a dolgait. Nos, mivel Aincradban csak azokban a kocsmákban vannak vécék, amelyek nem a minimalista stílusra esküsznek, hiszen úgy sem kell ilyen jellegű tevékenységeket végezni, a gyomortartalom kiadásával ezen a helyen pedig úgysem jutnának el a mosdóig... szóval nincs illemhelyiség. Mivel azonban a falfirkákat oda szokták felírni, jobb híján most ugyanoda firkálják, ahova Miu is tervezi, a falra. Szóval nem sok helye van irkálni, és ha meg is teszi, az az ég világon senkit nem érdekel, ahogyan a beszólásaira is csak hangosan röhögnek, páran élcelődnek rajta, ám konkrét fizikai atrocitásra nem kerül sor. Érdekes módon a verekedés ritka errefelé, ugyanis ahhoz fel kéne állni, meg kéne erőltetni magukat az embereknek. A kardsuhogtatás is csak annyi reakciót vált ki egy, a többinél ittasabb úriemberből, hogy előveszi a saját „kardját” a nadrágjából, és hangos röfögés közepette felkínálja Miunak párbajra. Lényeg a lényeg, hogy túljuttok a nehézségeken, és amint az eszköztárba kerül az itóka, megjelenik a következő pont, ahova el kell jutnotok. A térképet követve a város határán lévő tavacskánál köthettek ki. Egy kis faházikó, olyan nyári lak szerű áll a tó partján, mellette stég, halak meg háló felakasztva... mintha csak egy halászfaluban lennétek. Ami azonban érdekesebb, hogy még hallgatózás jártasság nélkül is észlelhetitek, hogy bent valaki, egy nőnemű egyed nagyon hangosan sikoltozik...

Határidő: Január 10.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Miu Szer. Jan. 06 2016, 00:55

Egy igazi késdobálóban, nem csak wc van kipingálva, hanem minden, még az asztalok is, sőt azokba még vésni is szokás dolgokat. Razz Bár Miut nem tántorítja el az, hogy mások is kiélték már művészi hajlamaikat a falon, ő rikító pirossal übereli az eddig fent lévőket és csak azért is felírja a véleményét, ami a csaposnak szól, tehát nem gond az sem, hogy a többi piás észre sem veszi. :3 Az sem foglalkoztatja különösebben a lányt, hogy nem veszik fel a szavait. A sok részeg disznóval nem is törődik, ha már annyira röfögnek, akkor szívesen kihív párbajra bárkit, aki még képes felállni, és persze a kicsi lány biztosít mindenkit arról, hogy ha elfogadják a kihívást, akkor itt erős csonkítások lesznek a számukra érzékeny pontjukon.  ;P Persze mivel itt mindenki lusta vagy túl ittas ahhoz, hogy megmozduljon, nem hiszem, hogy bárkin is végrehajthatná a műtéti beavatkozást. :3 Kiwi csitításával sem foglalkozott különösebben, de azért még sem hagyja szó nélkül.
-Ugyan-ugyan, nem kell félni. Ezek vagy túl lusták ahhoz, hogy megemeljék a valaguk vagy túl részegek ahhoz, hogy többek legyenek kettőnél. :3

Időközben sikerült megszerezni azt a két üvegsört is, így lehetett is tovább állni erről a rémes helyről. Következőnek a halat kell beszerezni. Mert ugye a nagyhorgásznak kell alibi is, és az úgy a legbiztosabb, ha tud felmutatni valami halfélét, mikor hazaérkezik. Valahogy most nem igazán csodáltam meg az új helyszínt és az egyéként sem sziporkázó hangulatomnak sem tett jót az, hogy valaki odabent rikoltozik a kunyhóban.
-Ahogy hallom ez sem lesz egy fáklyás menet. – morgom oda a kolleginának
-Bemész te elsőnek vagy menjek én? Rolling Eyes – vetem fel a kérdést, majd megforgattam a szemim és összefontam a karjaim magam előtt
-Az igazat megvallva, ha most nekem kell oda benyitnom, akkor robbanni fogok és nem lesz kegyelem, akkor sem, ha valami baj van oda bent.
Ez volt az erős és egyértelmű megnyilvánulásom arra, hogy nem igazán akarok foglalkozni a balhéval, ha nagyon szükséges, akkor fogok, leakasztok egy random halat és megyek is tovább. Tudom nem szép dolog, de na. Rolling Eyes Nem vagyok most hangulatomban, még kell egy kis idő ahhoz, hogy bármit is higgadtan tudjak kezelni. <.<
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kiwi Hétf. Jan. 11 2016, 14:25

Megdöbbentem amikor Miu panaszkönyv helyett a falra pingálja a véleményét, bár az igazat megvallva tetszett is benne hogy meg merte tenni. Amolyan vagány csaj kép alakult ki bennem róla, picit olyan mint amit Katjaról is gondoltam. De ő most nincs itt, háll” Így maradt az hogy ezt túlvészeljük ami itt zajlik. Miu azt hiszem az érzések embere, picit olyan mint én. Mármint őt is az érzelmei irányítják, és kezd lassan elfogyni a türelme, ami teljesen érthető… Sőt… Próbáltam csitítani a lányt, bár azt nem tudom mennyi sikerrel, ilyenkor félek hogy sokszor érhetem el pont az ellenkezőjét annak amit szeretnék… De végül csak meglett amiért jöttünk, bár tény vért izzadtunk érte, de megoldottuk… És ezek után vegyük könnyedén?... Jó vicc! ><” Kezdek picit én is feszültebb lenni, de igyekszem nem mutatni… De ez most nekem is több volt annál, mint amire szükségem volt. Majd egyöntetűen gyorsan megpattantunk mind a hárman, amint tehettük. Persze az összeget elharmadoltuk, de irány vélhetőleg az utolsó feladatrész. Odaértünk, és a lányra néztem ő kimondta azt amit én gondoltam… Majd folytatta, és ezzel el is dőlt a szerepem.
- Meg… megpróbálom én. – Jelentettem ki.
- Ha szeretnél kint is maradhatsz. – Teszem hozzá, bár egyáltalán nem szerettem volna egyedül bemenni oda, így egy pillantást vetettem Sayara is, ha itt volt velünk, és úgy léptem be a bódéba.
- Mi történt? – Lépek be az ajtón, és pillantok körbe, minél több információt gyűjtve az eseményekről… Bár tudtam, hogy a mai nap után napokig pihenek majd… Mint ahogy azt is, hogy úgy sem fogom megtenni, ha ez történik elkezdek agyalni ami nem jó dolog rám nézve…

Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Silica Hétf. Jan. 11 2016, 16:12

Kint rendkívül unalmas lesz álldogálni, ugyanis az események bent fognak zajlani. És zajlanak is. Kiwi az előszobába toppan be, onnan egy kis konyha és a hálószoba nyílik, ahol bár ügyelve arra, hogy kiskorúak is felvehetik a küldetést, de félreérthetetlenül lepedőakrobatika folyik. Ha ez nem lenne elég, a rendszer is beleszól, és újra ablakok nyílnak meg előtted, különböző lehetőségekkel.

1) Elveszed a szendvicset a pultról, a ruhát a székről, és kisétálsz, mintha mi sem történt volna.
2) Használod a vitrinben lévő Fotó Kristályt, és bizonyítékot készítesz a megcsalásról. (Jutalom: 300 arany)
3) Megleped a hempergő párocskát.

És ilyet még talán soha nem tapasztaltál, de a rendszer nem enged továbbmenni, amíg nem választasz. Mintha földbe gyökerezett volna a lábad. Persze ha többen mentek be, akkor mindegyikőtökkel ez történik, és együtt kell döntenetek, közösen megegyezve.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Miu Szer. Jan. 13 2016, 17:40

Talán kissé ingerültebben álltam hozzá a dologhoz, mint kellet volna. Nem kellet volna ennyire kiakadnom azon, amiről még nme is tudom micsoda. Bár tényleg nem volt kedvem ahhoz, hogy én legyek az első szemtanú.
-Dehogy maradok én itt kint. Ennyire nem akarom magam kivonni, csupán nincs kedvem vezetni a sort. :3
Valamivel jobb arcot igyekeztem vágni, mint az előbb. Majd amint Kiwi benyitott és belépett, én is követtem. Majd felmértem a terepet és nyugtáztam magamban, hogy itt bent nincs gond, csupán kissé hangosan szórakoznak a hálóban. De azért mos komolyan, mi ez a küldetés? facepalm Nem volt elég a sok kocsmai disznó. Ugyan mááár, még be kell, toppanunk egy párhoz, akik épp el vannak foglalva egymással. Aztán kapunk három választási lehetőséget, amik közül kötelező választanunk. Most tényleg, nem lehet volna annak történnie, hogy jövünk és nincs itt semmi extra elmarjuk azt, ami kell és távozunk. Ehelyett, hallgathatjuk a kissé hangos hölgyet, mert én nézelődni nem nézelődőm, nem érdekel mások magánéleti dolga. Mindenki azt csinál a maga portáján, amit akar. Rolling Eyes Olvasgatom a felsorolt lehetőségeket, majd a kolleginához fordulok és suttogva szólok neki.
-Figyi, ez engem egy kicsit sem érdekel. Szerintem fogjuk a cuccot és lépjünk le. Bár igazából nekem tökmindegy mi lesz. Ha esetleg te mást választanál, akkor nem foglak megakadályozni benne. Én abba is benne vagyok. Nem leszek semmi jónak sem az elrontója és lelépni se fogok csak azért, mert nekem nem tetszik a dolog… Szóval, hajrá. – aztán még is csak furta valami az oldalam, így kis szünet után megint szóra nyitottam a szám – Na jó, még sem mindegy. A harmadik opciót legyen felejtős. Ugyanis evő, alvó, szeretkező embert nem illik zavarni… Bár szerintem a fotózással is meg lesznek zavarva, de ha igényt tartasz arra a plusz jutalomra, akkor én nem foglak elvágni tőle.
Innentől befejezem a beszédet és várom, hogy melyik opcióra is kell majd rábökni. Már, ha az a első kér opció valamelyike lesz. Mert akármennyire is kezdenek elpattanti az idegeim, én akkor sem vagyok hajlandó megzavarni a párocskát csak úgy, "mert mé’ ne" alapon. Rolling Eyes
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kiwi Vas. Jan. 24 2016, 08:22

- Rendben, akkor most rajtam lesz a sor. – Jelentettem ki játszva a bátrat, mert hát ugye volt Saya volt Miu akkor ez a részlet az enyém lesz… Bár az igazat megvallva az előzőek után én is aggódtam egy cseppet…  És a másik lány sem volt épp sem beszédes, sem pedig túl aktív, hisz őt is megviselhették a küldetés hmm… szokatlan elemei. Mármint gondolom, vagyis remélem hogy szokatlan… Végül most mégiscsak én vezettem a csapatot, mármint a sort, és amint közelebb értem, majd benyitva tudatosult bennem…
~Hogy nem ismertem fel a nyögések és sikongatások… jellegzetességét?~ facepalm Bár ha tudtam volna, talán nem ekkora hévvel nyitottam volna be, esetleg vártunk volna pár percet… Hosszú időt úgy sem kellett volna, hisz a kéjes hangok elárulták hogy már igencsak a kis játékuk közepénél tartanak. De mielőtt tovább léphettem volna, felugrott egy ablak, pár választást felajánlva… Természetesen a többiekre néztem. De Miu szinte rögtön neki is fogott a véleményébe. Elmosolyodtam, viszont gondolkodóba is este. Nagyot biccentettem a legutolsó mondatánál.
- Persze.. csak úgy rájuk törni értelmetlen volna, főleg hogy egy nem is ismerjük, kettő nem is játékosok hanem npc-k. – Persze egy írott modul alapján viselkednek, és a harmadik opció a troll emberkékének van fenntartva, olyanoknak akik már csak poénból beugranának közéjük harmadiknak. Rolling Eyes Vagyis én nem tudom…>.> De a második opció is kecsegtető.
- Szerintem… legyen a második. Sok pénzt hagytunk itt a küldetés végett, így kaphatunk vissza belőle… és… és ők nem emberek.. ők csak… ők nem… - Kezdtem bele, és bele is zavarodtam. Mármint elképzeltem magam amint elsütöm a kristályt. Bitzos hogy egyálalán meg tundám tenni? Vagy hogy van jogom hozzá?... Ez csak egy írott játék, nincs mitől tartani, nem tehetek tönkre kapcsolatokat ugye?...  Feszélyeztek a kérdések, a lehetőségek. De a leglogikusabb és hasznosabb lépés ez volt. Ha a régi játékomban hasonló helyzet adódott, ott is kihasználtam… Mert ez ajándék. A rendszer ajándéka. És miért utasítanánk vissza, hisz nagy baj nem lehet belőle. :3 De itt másabbak adolgok, olyan valóságos az egész… Végül ha mindenki elfogadta, akkor a második opcióra kattintottam.
- Miu én megyek a kristályért te hozod a szendvicseket? – Kérdeztm rá, hisz jobb ha csak egy dolog jut egy embernek. Elvettem a kristályt, persze csak csendben… majd az ajtóhoz lopóztam… olyan érzésem támadt mintha izzadna a tenyerem, de csupán az érzékeim csalnak meg. Majd a résnyire nyitva lévő ajtónál, igyekeztem elkapni egy megfelelő pillanatot, miközben csak reménykedtem hogy eléggé el vannak foglalva egymással, vagy hogy a rendszer nem okoz meglepetést és úgy történik minden ahogy annak történnie kéne. Ha megtörtént, úgy iszkoltam el akárcsak egy bokorból kiijesztet nyuszi, halkan és gyorsan, hátra sem pillantva. Majd az előhúzott képet szorongatva, hezitáltam hogy vajon jól döntöttem-e… Végül meg akartam kérdezni, de nem mertem. Vállalnom kell a választásomért a felelőséget… Így kicsit elhalkulva hezitáltam a lehetőségek mellett… próbáltam átlátni a dolgokat. Mert amiket okozhatok ezzel, pl nem kapunk jutalmat mert dühében elrohan az emberke, vagy akár magasabb jutalmat is kaphatunk. De ha nem a haszon részét nézzük… mi történik ha tényleg valós eset volna. Akkor is megtenném? Mármint beleszólni valaki életébe, külsősként… csak mert az igazságérzet?... Így volna helyes, vagy hagyni tovább sodródni az embert a feleségével… Anyám után rühellem a ribancokat… szóval. Talán önző döntés is volna, hogy kicsesszek vele?... Jót akarok-e egyáltalán? És kinek akarok jót? Nekünk, vagy a fószernek… Cseszd meg lazulós küldetés!!! ><”
~ Csajok… szerintetek?...~… De egyszerűen nem tudta ez a kérdés elhagyni a számat. Utáltam magam, vállalni akartam a felelősséget, vagyis egyáltalán nem akartam. De gyávának tűnni sem.

Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Silica Hétf. Jan. 25 2016, 10:17

Elkattan a kristály, még a fényeffektet is megkapjátok, Miu pedig felkaphatja a szendvicseket, meg persze a ruhákat. Ugye nem felejtettétek el a ruhákat? Ezt Miura bízom. Razz Ha megvannak a ruhák is, nem csak a szendvics, akkor felvillan az üzenet, hogy indulhattok a horgásztóhoz, befejezni a küldetést. Ha nincsenek meg, akkor még mindig az előző rész villog, miszerint még van dolgotok. A képen jól látszik a két szereplő arca, és a csók is, a többit azonban takarja a takaró, és még egy kis elmosás is van rajta. Hogyan tovább?
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Miu Kedd Jan. 26 2016, 22:10

És a nyerte opció pedig a kettes, azaz a lesz lőve egy lesi fotó a megcsalásról. Viszont nem az én kezem által, én csak rábökök a gombra, hogy Kiwi-chan megtehesse azt, amit meg szeretne tenni. :3
-Én mondtam, hogy nem fogok fotózni, így én megyek és összeszedem a dolgokat, amik kellenek.
Súgom oda neki válaszul az egyértelműt, majd indulok és elmarom a szendvicseket és ruhákat is, hisz az első opcióban azok is oda voltak írva és azt hiszem a listán is így együtt szerepeltek. Szóval fogok, mindent elteszem őket az invetorymba, majd óvatosan kinyitom újra az ajtót, majd azt tartva megvárom, míg a kollegina is végez a fotózással. Szerencséra a pár túlságosan is el van foglalva egymással ahhoz, hogy bármit is észrevegyenek a történésekből. Viszont ez nekünk pont jó, hisz így békével távozhatunk innét és mehetünk az öreghez végre, hogy leadjuk neki a megrendelését. Megvárom, hogy előbb Kiwi lépjen ki az ajtón, majd én is megyek utána, az ajtót természetesen szépen és óvatosan bezárom magam mögött, csak hogy ne legyen olyan feltűnő, hogy jártunk erre. Viszont látszólag a kolleginának valami baja van, legalább is nem úgy néz ki, mint aki, hű de boldog. Bár mondom ezt én, aki eddig magában dúlt fúlt, viszont mostanra megkönnyebbültem, hogy végre túl vagyunk minden nehézségen és mehetünk leadni a küldetést. :3 Viszont a hangulatot oldani kell, szóval ismét kinyitom a beszélőkém.
-Hé! Fel a fejjel mindenki túlélte egy karcolás nélkül, és még bónuszt is kapunk. :3 Ne foglalkozz azzal, hogy mi történ vagy, hogy milyen fotót lőttél az imént, ugyanis ezek mostanra nem sokat számítanak már. Hidd el nekem néhány nap és már csak nevetni fogsz ezen az egészen, ha visszagondolsz majd rá. :3
Természetesen közben megindulok a megadott horgásztó felé és ügyelek arra, hogy pont ne rohanjak túlságosan előre. Már nincs miért sietni, úgyhogy ráérek kényelmesen battyogni a felé a tó felé. :3
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kiwi Pént. Jan. 29 2016, 18:21

Csupán biccentettem a partneremnek, és meg kell mondjam elfogott egy fajta „rossz-kislány” feeling. Ami egyszerre volt ijesztő, és mégis tetszett. :3 Szóval a második opció nyert. Hogy miért is? Mert az a típus vagyok aki nem könnyíti meg magának sem a dolgát. Persze! Az egyszerű megoldások unalmasak, és… és… egyszerűek… ><” Pedig akkor nem kellene itt szenvednem, hezitálnom, és a dolgok és cselekedeteim helyességén, ezenkívül a rendszer valódiságán, plusz az elvekről ha a történet, nem csupán npc-kel tenném meg. Na akkor mi lenne a helyes? Eljátszani hogy mit sem tudunk az esetről, és ártatlanul a képébe mosolyogni a tagnak? Vagy pont hogy elmondani neki hogy a felesége csalja?... Na itt hol az arany középút? Oda lépni és bűnbánóan együtt érezni vele? Lehet-e olyat? Vagy a kis nőcikét kellene megszívatni hogy észhez térjen? Mi közünk van nekünk az ő dolgaikhoz? De ha játsszuk az ártatlan tudatlant, az meg nem képmutatás? Ráadásul ha meg is tudja hogy tudjuk… joggal kér számon. Huhh><” Felidegesít az ilyen főleg hogy, hogy is fogalmazzak?... Anyám is szerette az életet. Igen, azt hiszem így elég szépen ki van fordítva az hogy ahány gyerek, majdnem annyi apa. Megsúgom, heten vagyunk testvérek, de csak a három öcsémet ismerem. Szép mi?... Szóval ez a helyzet egy önző bosszú is volna részemről?... Már bűntudatom van, pedig nem is adtam még oda a képet… Elővettem a zsebemből, majd meglestem, ahogy a párocska épp csókot vált. Meglepően jól sikerült, arról nem is beszélve, hogy megijedtem a vakutól, és féltem, hogy mosódott lesz. Gondolataim kiüvölthettek a fejemből, hisz Miu-chan hangjára lettem figyelmes. Pár pillanatig csak bambán bámultam. Idő kellett míg felfogtam az egész mondóját.
- Igen… gondolom…  remélem… - Majd egy zavart mosoly. ><” Úgy utálom magam… Időközben máris a cél felé haladtunk, ami egyre közeledett és az idő ami alatt átgondolhatom, egyre csökkent… Végül…
- Mond csak… szerinted ha nem csupán npc-k lennének, hanem… emberek, szerinted melyik volna a helyes döntés a háromból? – Helyes?... Nem tudom van-e olyan egy ilyen helyzetre.
- Mármint oké nem rontunk rájuk, ez még részemről is egyértelmű. De ha nem köpjük be, akkor képmutatóak vagyunk. Ha beköpjük akkor meg kotnyelesek vagyunk, és mi közünk van nekünk a másik életéhez. Ha viszont hallgatunk, és megtudja hogy tudjuk… joggal kérjük számon. Mit mondunk miért hagytuk hogy tévedésben éljen?... – Nagy kérdések Rolling Eyes… Mármint nem nagyok, de van akit igenis foglalkoztat. Mint ha annyira helyesen akarna dönteni. Nem. Nem akar, vagyis próbálkozik, de azt már tudja hogy ha folyton a helyeset követné… már a föld alatt lenne. Ha nem is mástól, saját keze által. Viszont szereti az ember különbnek érezni magát egy picit a másiktól nem?... Ez bűn, képmutatás?... Mindegy, bármibe bele lehet kötni ha beleakarunk, hisz nincs teljesen fehér, se teljesen fekete nem? … Végül ha odaértek a halászhoz. Ott is hezitált egy kicsit. Azt is tudni szerette volna hogy vajon a pénzért csinálja-e. Hisz saját magában sem tudott erre válaszokat adni, de útközben Miu örült a bónusznak, így nem akarta elvenni tőle. Tehát ha ódzkodva is de oda adta a fényképet is a halásznak. Miközben a torkában dobogott a szíve. Nem akarta látni a férfi reakcióját, össze fog törni? Vagy mérges lesz?... Esetleg kínjában nevet majd egyet és elhajtja őket és csak utána zuhan meg? Vajon tényleg szerette a férfi, ha fel sem tűnt neki?... Távolságot tartott a halásztól, nehogy megüthesse dühében, és amúgy is. Előre sajnálta a tagot. És mindezek után jó szívvel fogadjon el jutalmat… mikor tönkre tehette valaki életét? Vagy a vég jelenti majd a halász számára a kezdetet?... Az újrakezdést?... Viszont a halász csak írott karakter, csak kódok és előre meghatározott mozdulatok. Ezt már látta Saya esetében, amikor már nem is foglalkozott vele. Nagy, bajt nem okozhat…

Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Silica Hétf. Feb. 01 2016, 15:40

Talán elérkeztünk az utolsó kőrhöz. A panelen ezúttal csak annyi villog, hogy adjatok oda mindent a halásznak, akit meg is találhattok a tó partján üldögélve, azon a tipikus szétnyitható horgász széken, továbbra is kisgatyában, kezében a csalitlan bottal. Szépen letesz maga mellé mindent, ahogy sorban adogatjátok neki, a fényképnél azonban elkerekedik a szeme, majd dühösen felkiált.
-Hinnye a teringettét! Hát ezért késik az én komám a horgászatról! Jól van kölykök, vigyázzatok a cuccaimra amíg én ezt elintézem.
Felkap egy szigonyt, és futólépésben, továbbra is kisgatyában indul vissza a ház felé, nektek pedig újabb panel ugrik fel.

Kód:
1) Küldetés befejezése jutalom nélkül.
2) Vigyázni a halász cuccaira.
3) Követni a halászt.

Ezúttal nem kötelező választanotok, ám az ablakot nem lehet becsukni, amíg nem böktök valamire, szóval elég zavaró lesz egy idő után.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Miu Kedd Feb. 09 2016, 01:52

Végre úgy néz ki, hogy túl vagyunk mindenen és már csak utolsó lépés hiányzik. Valahogy egyre jobban megkönnyebbültem, minél közelebb értünk a célunkhoz. Bár Kiwi nem igazán néz ki valami jól, pedig én igyekeztem utólagosan jól hozzá állni a fotós dologhoz és a pozitívumát is felhoztam. <.< Legalább is csak feltételezem, hogy a fotó miatt van baja, így hirtelen nem tudok mást elképzelni, csak azt, hisz ez a művelet volt az ami az imént lezajlott.
-Ne aggódj már ennyit. Én is támogattalak ebben az ügybe, hisz le is foghattalak volna, mikor elhatároztad magad. Tehát nehogy azt gondold, hogy csak te vagy a rossz és a galád. Razz – őszintén szólva nem igazán tudtam, hogy mit is feleljek a kérdésére, mert hát tényleg belekotnyeleskedtünk a mások dolgába és arról lövésem sincs, hogy ez most jó e vagy rossz – Szerintem teljesen mindegy, hogy NPC-kről vagy emberekről van e szó. Egyébként meg nem tudom, hogy van e jó döntés vagy rossz a helyzetet illetően. Szerintem is-is a dolog, jó is meg rossz is. Most ezeket nem igazán lehet ketté választani. Mert most igen, belekavarunk a mások életébe és valószínűleg jól fel is bolygatjuk azt… viszont, ha a semmi se történ verziót adjuk elő, akkor meg haddjuk, hogy valaki tévhitben éljen és mi tudjuk az igazságot. Szóval, szerintem totál felesleges ezen stresszelni, mert igazából nem volt helyes vagy helytelen döntés. Itt az a lényeg, hogy te úgy fog fel, hogy jól döntöttél, mert szerinted ez a helyes. Minden a fejedben dől el, ha a gondolataiddal azt teremted meg, hogy ez helyes, akkor az lesz és kész, ilyen egyszerű a dolog. :3
Remélhetőleg jobb kedve lesz. Én nagyon igyekeztem valami jó választ adni és szerintem ez volt a legjobb, amit mondhattam. Időközben megérkeztünk az öreghez, aki a kép láttán már rohant is és láthatólag nem épp barátságosan szeretné elintézni a dolgot. Bár érthető, hisz pont a cimborája hempereg az asszonnyal, szegény párának sikerül két kígyót is magához ölelnie. Rolling Eyes Jön egy újabb felugró ablak, bár itt nem kötelező választani csak ajánlott. A tekintetem gyorsan végig fut az opciókon, majd Kiwire néztem és megfogtam a karját, nem erősen csak éppen hogy megérintettem.
-Szerintem innentől érdemes hagyni a szálat és engedni, hogy innentől a történet főszereplői fejezzék be a dolgot. Egyébként se hiszem, hogy sok mindent tudnánk csinálni, ha utána megyünk. Max lefogjuk az öreget, ha durvul a dolog, de az csak pillanatnyi megoldás lenni, hisz ami késik, nem múlik. Azután is megteheti azt, amit most tervez, miután mi elmentünk onnan. – elengedem a karját, majd a horgász cuccaira mutatok – Figyeljünk inkább ezekre, nehogy lábuk kéljen azok után, hogy mennyit megszenvedtünk értük. A többit meg had rendezzék le azok hárman. Rolling Eyes
Mindenesetre én rányomok a második opcióra, majd leülök a holmik mellé és várok. Arra, hogy mit reagál erre Kiwi és, hogy milyen állapotban fog visszatérni az öreg, ha egyáltalán vissza fog térni ide. Rolling Eyes

Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kiwi Csüt. Feb. 11 2016, 09:47

Kiwi tényleg nem nézett ki jól, túlzottan aggasztották a döntései következményei, és a felelősség vállalás sosem volt az erőssége igazán, így ha tehette eltussolta a helyzetet. De most menő és bevállalós szeretett volna lenni, és egy kis hasznot keríteni a csapatnak… De megérte? Fogalma sincs, bár kifejezetten jól esik neki a lány szavai. Tetszett az optimizmusa, és az hogy vigasztalni próbál, ugyanakkor az is hogy felelősséget vállal a cinkosságáért. Igy egy kissé bizonytalan mosolyt is kapott válaszul.
- Köszönöm hogy lelkesíteni próbálsz. – Szedte össze a gondolatait, majd elmorfondírozott a hallottakon. Amivel egy baj volt csupán. Kiwi szeret besorolni, és az is-is besorolás az nem szerepel a listáján, ugyanakkor az hogy eldöni hogy az jó és onnantól az jó lesz… erre is volt egy válasza.
- Ez olyan mintha egy általam kitalált hazugságról elhinném hogy igaz, pedig attól még nem lesz valós, csak hülyét csinálok magamból, még magam előtt is... – Bár nem volt benne biztos hogy a példa megfelelő volt számára, de ez volt az ami legelőször az eszébe jutott.
- Amúgy, remélem igazad van. – Ismét egy mosoly, és ennyi beszélgetés és biztatás elég is volt neki hogy végül úgy döntsön át is adja a fényképet az öregnek, és olyan reakciót kapott amire nem volt felkészülve. Számított rá, vagyis megfordult a fejében… ugyanakkor… mégis elvetette, remélte hogy egyszerűen zajlik majd minden. Már épp indult volna a halász után, mire egy kéz gyengéd szorítását érezte magán, és Kiwi meglepetten pillantott a lányra. Aki rögvest meg is indokolta a megmozdulását. Kiwi hezitált. Két döntés között csüngött, és próbálta összegezni melyiket bánná meg kevésbé. Igen, itt nem arról volt szó hogy melyik a jobb, inkább hogy melyik a kevésbé rosszabb. Ugyanakkor Miu-chan szavaiban is volt igazság, de így mégis úgy érezte… hogy csupán megkeverte a trutyit majd csendben meglapul…  Végül a könnyebbik döntést hozta meg ő is, egyedül úgy is félt volna a férfi után rohanni tudván, hogy ő okozta az egészet. Így nyuszi módjára, meghúzta magát ő is, kiválasztotta a várakozós opciót, és leült a csomagok mellé…
- És ha tényleg megöli?... – Persze hogy foglalkoztatja, sőt jelenleg más következményt sem tud elképzelni, látva a férfi dühödt eliramodását… Kiwi magába vonult picit, elmélkedett. De nem, nem a cselekedete helyességén… annak már úgyis mindegy… Inkább, azon hogy milyen hülyék az emberek… és úgy látszik az emberek mintájára kreált npc-k is…
- Amúgy… durva belegondolni hogy a nő ment félre, és mégis a haverját akarja… mármint érted, ez abszurd… ha nem akarta volna megcsalni nem tette volna, a nő érdemelné a büntetést nem? Erre mégis a harmadik felet bántják aki csak… „kihasználta” – Itt kézzel mutatta is. – az adandó alkalmat, persze nem mondom hogy nem hibás, de a nő jobban… - Persze a szerelem… ez egy olyan fogalom amivel a lány csupán filmekben és animékben találkozott, mondhatni hogy nem is hisz benne igazán. Mármint nem hiszi hogy létezik, hogy tényleg megtörténhet az a plátói szerelem, ami a vászonra kerül. De ne értsétek félre, nem zárkózik el előle, kereste épp csak nem találta, próbálkozott de nem találkozott még olyan férfival akiről biztos tudta volna hogy szereti. Így számára nehéz elképzelni azt hogy hamarabb megbocsájt a feleségének, vagy legalábbis kisebb büntetésben részesíti mint a férfit…

Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Silica Hétf. Feb. 15 2016, 05:46

Eltelik fél óra, hosszú a várakozás, de ha kitartotok, akkor az ücsörgés végén abból az irányból, amerre a férfi távozott, nevetés hallik, méghozzá két férfi nevetése. A halász tért vissza a barátjával, és úgy tűnik mindketten elégedettek. Az NPC még mindig gatyában van, a barátja viszont felöltőzve, bár ha jó megfigyelők vagytok, akkor láthatjátok, hogy itt-ott nincs rendesen begombolkozva, de nem kell semmi rosszra gondolni. Egymásba karolva jönnek, és arról fecsegnek, mennyire jó is volt az asszonykával. Nem részletezem, de tanulhattok pár disznó viccet, ha figyeltek. Amikor mindketten odaérnek, a küldetésadó rátok pislant, majd ismét felröhög.
-Na kölykök, kedvesek voltatok, és jó tett helyében jót várj.
Felkapja a két sört, az egyiket a barátjának adja, majd miközben kinyitja, a hozott ruhák zsebeiben kezd el kutatni, és nemsokára össze is kapar húsz aranyat.
-Nesztek, vegyetek rajta valami édességet, aztán sipirc! itt bizony férfi munka lesz!
A pénzt valamelyikőtök kezébe nyomja, ha hagyjátok, ha nem, akkor csak leteszi valahova, majd onnantól nem is foglalkozik veletek, hanem a botot kezdi szerelgetni.

Határidő: Február 22.
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Miu Kedd Feb. 23 2016, 01:06

-Ugyan-ugyan, nincs mit. A rosszkedv sose jó, főleg akkor, mikor nincs rá túl sok indok. Bár az is igaz, hogy kinek mi számít sok indoknak. :3
Úgy néz ki, hogy nem egészen jól adtam elő magam a felfogásos dologgal kapcsolatban. Bár, ha valami szerintem igaz és azt is teremtem meg, akkor igaz lesz. Az meg megint más, ha az ember hazudik magának és másoknak. Rolling Eyes
-Nos, én nem egészen így értettem a dolgot. Azért a ló túlsó oldalára sem kell átesni. Viszont a gondolatoknak tényleg hatalmas teremtő ereje van, tehát ha negatívan látod a dolgokat, akkor csak is a rosszat fogod megteremteni, viszont ha igyekszel a dolgokat mindig a jobb megvilágításban látni, akkor a jót fogod megteremteni és bevonzani. Az megint más, ha hazudsz magadnak, hisz akkor te se hiszed el magadnak tudat alatt csak azt állítod. Viszont, ha valami szerinted tényleg igaz és rendíthetetlen vagy a dolgodban, akkor működni fog a történet. Lehet, hogy nem lesz épp fáklyás menet, de sikerülni fog kivitelezned azt amit akarsz vagy épp bebizonyítanod az igazad. :3
Feleslegesnek tartottam az öreg után menni, hisz két idegen nem sokat tud besegíteni a történetbe. Bár az is igaz, hogy mi alkottuk meg ezt a történet szálat, viszont nme hinném, hogy sokat segítenénk a jelenlétükkel a továbbiakban.
-Nem hiszem, hogy eddig fajulnának a dolgok. Lehet, hogy mire odaér, kicsit lenyugszik és némi kiabálás után eldőlnek a sorsok, talán egy-két tányér eltörhet még, de vérontásig csak nem fajul a dolog… Rolling Eyes
Igyekeztem fenntartani az önbizalmam, bár azért a kétely hallatszott a hangomon, viszont még mindig elég rendíthetetlen vagyok ahhoz, hogy ne vonjam magam kétségbe és rohanjak még is az npc után. Hallgatom Kiwi szavait, közben az állam cirógatom és hümmögök.
-Nos… Igazából ez kétemberes dolog. Hisz, ha az egyik rendíthetetlenül ellenáll a másiknak, akkor nem történik semmi sem. Ehhez mindkét félnek benne kell lennie. Nem is élvezték volna ennyire mind a ketten, ha az egyik csak kényszerítve lett volna a dologra. Ha az egyik fél elnyomja a másikat, akkor az meglátszik az elnyomott félen. Plusz én nem igazán mondanám meg, hogy kit kéne jobban hibáztatni, mert nem tudunk mindent, így azt sem, hogy ki volt a kezdeményező fél. Surprised
Na, meg igazából nem is érdekel az, hogy ki kivel kezdet ki és miért és nem is kellet sokat gondolkozni ezen, hisz még mi a szálakat próbáltuk kibogozni és összekuszálni, visszatért az npc a cimborával karöltve. Láthatólag mindketten jól érzik magukat és úgy néz ki, hogy teljesen más itt a téma, mint amire itt mi gondoltunk. Na persze mikor kiszórta szemünk azzal a húsz arannyal, kissé lefelé kerekedett a szám. Ugyan nem vagyok az a nagy haszon vadász, de a küldetés még ígért bónuszt is, aztán most meg kapok a markomban húsz aranyat, aminek a felét át is adom Kiwinek. Az elégedetlenségem ugyan látszik, főleg azok után, amiken itt keresztül mentünk, de üsse kavics nem emiatt fogok elkezdeni tombolni.
-Végül nem is volt itt semmi rossz, csak a mi fantáziánk túl élénk. Bár ebből még édességet se tudunk venni, legalább is nem olyat, amibe bele ásva magunk elfeledhetjük ezt az egésze és ki se látva az édességek mögül. Bár annyira egyikünk sem gatyásodott le, hogy ezt ne tehessük meg most. – széles mosoly ül ki az arcomra, hisz végre mehetek azt csinálni, amit akarok és nem kell egy bolod vénség óhajait-sóhajait lesnem tovább – Én most elugrok a Sweet Dreams-be, hogy túladagoljam magam cukorral ;P , ha gondolod, akkor velem tarthatnál. Társaságban minden kellemesebb, sőt ha jössz, akkor a vendégem vagy. :3

Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kiwi Hétf. Márc. 07 2016, 09:47

Miu jól bánik a szavakkal, ezt már megfigyeltem egy ideje, és szeretem az ilyen embereket, az olyanokat akik tudják mit mondjanak és azt is hogy mit akarnak kihozni magukból a mondandójukkal. Irigykedem is rá picit, hisz a jó beszélőke egy olyan tulajdonság amit én is szeretnék elsajátítani, de nem sikerült még túlzottan. Bár megtörtént egy kis félreértés közöttünk, így de ez az én hibám, hisz rögtön csoportosítani akarok, és példákat, mintákat kerestem a mondandójához. Majd amikor ráeszméltem hogy ő a pozitív gondolkodás teremtő erejéről beszél, mármint a vonzás törvényéről, picit megrökönyödtem magamban. Nem gondoltam hogy alálkozok valakivel aki idebent is hisz az ilyenekben, mármint én nem hiszek de voltak ismerőseim akik igen, amivel nincs is gond, csak voltak akik nem álltak meg ennyinél hanem sok-sok pénzt öltek bele jósokba meg ilyen horzoszkópos elemzős bigyuszokba ami már azért nem tetszett, főleg hogy az anyámról volt szó, és annak a pénznek bőven lett volna helye másohol is… De itt lényegtelen, ez az első kissé negatív tapasztalatom a lánnyal kapcsolatban, de nem említem fel neki, hisz ez az ő véleménye, nem akarom megváltoztatni csak azért mert nem gonolkodunk hasonlóan egy dologról. Viszont amit mondott, úgy éreztem hogy némi psichológiai tartalma is van, mármint tény hogy ha nem hiszed h sikerülhet valami, akkor kevesebb valószínűséggel fog, mert alap nem is teszel meg érte mindent. De már nagy filozófusok vagyunk. ^^ Legutóbb Eldrie-vel filozófáltunk, méghozzá Kayabáról és a szándékairól, a cselekedetei épelméjűségéről…
- Azt hiszem értem mit akarsz mondani. – Jegyzem meg. És öröm hogy nem csak egy szimpla „Értem”-et kapott, amit általában akkor használok, ha valami nem tetszik de nem adom jelét, vagy ha valamit elraktározok de nem akarok még véleményt nyilvánítani. Most viszont amit mondott, abban van némi igazság, de a vonzás törvénye akkor is távol fog tőlem állni szerintem. Majd ismét nyugtatni akar, és bár tény hogy lelkiismeret furdalásom van, de igaz az is hogy ha megyünk nem sokat tehetünk, így meg olyan érzésem van mint aki megcsinálta a bajt, majd nyugodtan várja hogy visszatérjen az npc a jutalommal… Majd ismét némi véleménycsere a dolgokról, és az emberekről való gondolkodásról, bár én kezdtem, annyira nem szeretem az ilyen dolgokat… főleg ha ellentétes a véleményünk, olyankor mindig tartok attól hogy valaki akaratosan meg akarja válltoztatni az enyémet, mint ahogy tudom hogy én is hajlamos vagyok erre, de igyekszem türtőztetni magam, és nyitott lenni mindenre. Miunak abban igaza volt hogy nincs posztunk eldönteni ki a hibás, ki nem. Viszont egy történet közepébe csöppentünk, amit befolyásoltunk is. Én szeretem tudni, mi zajlik körülöttem, ezért is foglalkoztam a dologgal. Majd teljes megrökönyödéssel fogadtam a két visszatérő npc-t, miközben kétségbeesetten pillantottam Miu-ra hátha ő összeadta már mi is történik. Már végképp összezavarodtam. Végül tényleg úgy tűnt hogy mi gondoltuk túl a szálakat, vagyis főként én… Majd összevontam a szemöldököm amikor láttam mennyit is nyújt át az npc Miunak. Miközben ő a felét meg nekem.
- Tartsd csak meg. – Szerencsére nem vagyok leégve, és te amúgy is többet tettél a küldetés érdekében. – Mosolyogtam kedvesen a lányra. Majd amikor meghívott, akkor felcsillant a szemem. Na nem azért mert mert ő fog fizetni, hanem mert még idebent nem történt ilyen. Eddig Cearso felől csak éreztem hogy szereti a társaságom, és most Miu-chan is szeretné ha vele tartanék. Úgy is volna pár kérdésem még hozzá, így egy nagyot bólintok, jelezve hogy megbeszéltük.
- De felesbe fizetünk. ^^ - Azért hozzátettem, nem szeretném meghívatni magam, ez így tisztességes.

Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Silica Vas. Ápr. 10 2016, 13:34

Gratulálok, sikeresen teljesítettétek a küldetést!

Fontos: IC a küldiben leírt jutalmat kapjátok!

Kiwi: 13 - 105 Exp, 120 arany
Miu: 12 - 100 Exp, 110 arany, Harci Kalapács
Saya: 7 - 75 Exp, 90 arany

Jumpy Vigor: 105 arany, Jun: 18 Exp, Shu: 18 Exp, Kiwi: 18 Exp, Saya: 18 Exp, Chariton: 18 Exp
Eternal Flame: 55 arany, Kazura: 13 Exp, Danee: 12 Exp, Kemabat: 13 Exp, Miu: 12 Exp
Silica
Silica
Moderátor
Moderátor

Témanyitás by Cardinal Szomb. Ápr. 16 2016, 11:56

Kiwi
[T1] Kristályírás: Halvány Erősítő Kristály Recept, Halvány Füst Kristály Recept
[T1] Növénylátás (max): 7 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 3 Barna Gomba 2 Tövisgyökér 5 Vörös Pitypang

Miu
[T2] Fegyverkészítés: Rubin Íj Recept, Bika Rúna Recept
[T2] Érclátás (135->152): 6 Fémkő 5 Vastag Bőr 4 Drágakő 3 Tömény Rubin 2 Acél

Saya
[T2] Érclátás (198->200): 4 Fémkő 4 Vastag Bőr 5 Drágakő 3 Acél 1 Tűzkő
[T2] Növénylátás (198->200): 8 Vastag Tövisgyökér 4 Faeno Ág 2 Vörös Gomba 4 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.