Hiányzások
+103
Keita
Minako
Kirigaya Suguha
Silence
Afton
Brooklyn
Chara
Marluna
Penelope
Simeon
Kanami Minagawa
Seishin
Ronye Arabel
Askr
ZexCeed
Leonard
Magnus
Murakumo
Nanise
Hydra
Chakna
Hiraikotsu Omote
Rumiko
Akito
Rikomono
Robiizmus
Rogan Hartnett
Sakuya
Akichi Murai
Taka
Leon Gaillard
Seiun
Chancery
Chariton
Ducker
Silica
Jay
Kurama
Noxy
Kiwi
Sachi
Stingray
Kazura
Yuuki Asuna
Hikaru
Benedict Arata
Cardinal
Kazuma
Aeon
Eugeo
Desdemona
Kurokawa Yuuki
Maria Gonzalez
Ryuu
Ozirisz
Kemabat
Hayashi Yuichi
Danee
Tachibana Makoto
Ayse
Shukaku
Joey Chrome
Argo
Kuradeel
Hinari
Asuka
Kusumi Ayani
Sinon
Mirika
Szophie
Halász Alex
Rosalia
Miu
Kanami
Ryuninji Ren
Danieru
Saya
Rinarin Ai Kita
Enheriel
Nox
Lamia
Sakamoto Rin
Chitose
Chiaki
RenAi
Minori
Koshitsu Esutel
Yue
Cearso
Strea
Jun
Lizbet
Akairo
Cellindir
Atoru
Mayumi
Phobos
Silver
Suzume
Traumnis
Anatole Saito
Justin Taylor
Tetsuko Jin
107 posters
22 / 32 oldal
22 / 32 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Re: Hiányzások
Júl. 11-17 között ne várjatok, táborban leszek!
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Artes
Nálam minden CON után kezdődik.
Aki nem tudná, az most hétvégéén van.
Aki nem tudná, az most hétvégéén van.
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Céh: Knights of Blood
Nekem is con, con után utazás és a mostani hetem sem volt épp pihenős, szóval nemigen leszek megint. Tehát a következő szűk két hétben rövidreagok, talán egy-egy normális is ha épp lesz netem, de alapvetően szünet a saoból.
A Kazus küldire fogok írni Duck, mielőtt azt hinnéd - ezen felül a koboldos élvez még előnyt, arra igyekszem valamikor a közeljövőben sort keríteni, a többiektől pedig újfent türelmet kérnék. Nyár van x)
A Kazus küldire fogok írni Duck, mielőtt azt hinnéd - ezen felül a koboldos élvez még előnyt, arra igyekszem valamikor a közeljövőben sort keríteni, a többiektől pedig újfent türelmet kérnék. Nyár van x)
Strea- Admin
- Hozzászólások száma : 2459
Karakterlap
Indikátor: -
Céh: -
Holnaptól újra aktiválom magam (új gép beeizzitás, tesztelgetés miatt most elhanyagoltam a postokat ^^)
Sakuya- Mesélő
- Hozzászólások száma : 146
Tartalékra vettem magamat, mint látható. Egyrészt mert vidéken rengeteg a kerti meló, rossz idő esetén meg tanfolyamra készülök. Maradék szabadidőmet egészen más iromány alkotásában töltöm el. Nem tudom, meddig tart ez az állapot, időnként száll egy-egy kóbor reag. "Nyár van".
Taka- Íjász
- Hozzászólások száma : 156
Karakterlap
Szint: 5
Holnaptól pár napig (előreláthatóan hétfőig) nem leszek :3
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
A heteim egy kissé mozgalmasak lesznek. Majd meglátjuk, mikor és hogyan fogok visszatérni, addig ilyen minimálba fogom tudni tolni.
Argo, Chan, Koko, Saya, Moon
Argo, Chan, Koko, Saya, Moon
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Lassan érkeznek a pótlások. Elnézést a kimaradásokért
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 227
Karakterlap
Szint: 35
Kb. augusztus tízig nem leszek, ha lehetősèg van rá megvárhattok küldetèsben ès kazamatában ><
Chariton- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 185
Karakterlap
Szint: 12
Ma biztos nem leszek (egy macska altatásból való ébresztése elég izgalmas... ), holnap már meló, holnapután úgyszint. Hétfő este megpróbálhatok pótolni, a kedd biztatóbb lesz.
Edit: mostantól csak mpbilról leszek,ami nekem egy istencsapása. A játékaim vagy erősen elhúzódnak, vagy le lesznek redukálva
Chanék
Edit: mostantól csak mpbilról leszek,ami nekem egy istencsapása. A játékaim vagy erősen elhúzódnak, vagy le lesznek redukálva
Chanék
Argo- Mesélő
Nincs lelkierőm írni. Hétvégén pótolok.
Danee, Sai
Danee, Sai
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Augusztus 10.ig csak elszórtan leszek szétszórva... szóródva.... ilyenek....
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Céh: Knights of Blood
Augusztus 9-től 12-ig egyáltalán nem leszek, max olvasgatok, de reagokat nem fogok tudni írni :3
És úgy egész konkrétan lehet, ki is fogom zárni a SAO-t a fejemből, sok minden mással egyetemben.
Amennyit addig pótolok, annyit fogok, utána kérem szépen a türelmet. 18-ától pedig ismét visszatérek a gyár mókuskerekébe, onnantól a már megszokott rend (négynaponta tudok átlag alkotni, néha még akkor se) lép érvénybe.
Argo, Chan, Saya, Koko, Moon
És úgy egész konkrétan lehet, ki is fogom zárni a SAO-t a fejemből, sok minden mással egyetemben.
Amennyit addig pótolok, annyit fogok, utána kérem szépen a türelmet. 18-ától pedig ismét visszatérek a gyár mókuskerekébe, onnantól a már megszokott rend (négynaponta tudok átlag alkotni, néha még akkor se) lép érvénybe.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Üdvözlehelletem, minna!
sajnálatos módon holnaptól táborozok, (nem azért sajnálatos mert táborba megyek, hanem azért mert mobilnetem nincs, és nem mindig lesz wifi, és ha lesz, akkor se valami erős) ezért az előfordulhat, hogy kések, az írásom minősége kicsit csökken (helyesírás, színezés vagy fogalmazás) persze a tőllem telhetőleg mindent bele adok. Szombaton jövök vissza, de akkor a családdal megyünk a tiszához, és ott wifi az nem is lesz. Kicsivel kevesebb ideig leszünk lent mint 1 hét. De ha jól vagyok informálódva, akkor vasárnap megyünk (még 1 napom se lesz itthon, de akkor kihasználom az alkalmat, és minnél többet próbálok javítani, és írni!) De 25-től (már előtte is jóval) itthonleszek, mert akkor kell pótvizsgázni. (Fránya német...) nah, most, hogy leírtam a programom, megindokoltam mindent, elnézést kérek előre is, és köszönöm a türelmet! Minden küldetést megpróbálok megtartani! Még 1x sajnom, az okozott bajt! További szép nyarat és jó pihenést/játékot/stb mindenkinek!
sajnálatos módon holnaptól táborozok, (nem azért sajnálatos mert táborba megyek, hanem azért mert mobilnetem nincs, és nem mindig lesz wifi, és ha lesz, akkor se valami erős) ezért az előfordulhat, hogy kések, az írásom minősége kicsit csökken (helyesírás, színezés vagy fogalmazás) persze a tőllem telhetőleg mindent bele adok. Szombaton jövök vissza, de akkor a családdal megyünk a tiszához, és ott wifi az nem is lesz. Kicsivel kevesebb ideig leszünk lent mint 1 hét. De ha jól vagyok informálódva, akkor vasárnap megyünk (még 1 napom se lesz itthon, de akkor kihasználom az alkalmat, és minnél többet próbálok javítani, és írni!) De 25-től (már előtte is jóval) itthonleszek, mert akkor kell pótvizsgázni. (Fránya német...) nah, most, hogy leírtam a programom, megindokoltam mindent, elnézést kérek előre is, és köszönöm a türelmet! Minden küldetést megpróbálok megtartani! Még 1x sajnom, az okozott bajt! További szép nyarat és jó pihenést/játékot/stb mindenkinek!
- Hozzászólások száma : 90
Karakterlap
Szint: 11
Érezd jól magad!
Igyekezlek megvárni a küldetésben, legfeljebb lassabban haladni :3
Igyekezlek megvárni a küldetésben, legfeljebb lassabban haladni :3
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
Szint: 1
Így pár nap olimpia után úgy fest, hogy minimális időt tudok az oldalon tölteni, amíg tart, úgyhogy a következő két hétben csak hébe-hóba jönnek majd posztok. Ha valahová sürgős, dobjatok meg egy üzivel
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Holnaptól szerdáig nem leszek.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Akito- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Amire biztosan kiszorítok magamból valamit az a boss...
a többire nem sok esélyt látok. Eléggé leültek a gondolataim más témakörökben.
Al, Ryuu, Kura
a többire nem sok esélyt látok. Eléggé leültek a gondolataim más témakörökben.
Al, Ryuu, Kura
Ryuu- Harcművész
- Hozzászólások száma : 327
Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Sárga
Amennyit tudtam, azt pótoltam Holnaptól ismét visszatérek a mókuskerékbe az amúgy is hosszabbított nyaralás után, ergo ismét átlag 4 naponta fogok ráérni, aztán ahogy fáradok bele a dologba, úgy lesz ez egyre ritkább.
Igyekezni fogok :3
Igyekezni fogok :3
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Azért, hogy visszatérhessünk a rendes kerékvágásba, hétfőn mesélek mindenhova.
Silica- Moderátor
- Hozzászólások száma : 809
Maholnap mesélgetek, csak picit katyvasz napjaim voltak xf
Elnézést a hiányzásért
Elnézést a hiányzásért
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
sziasztok. sajnálom a hosszú afkomat de nyár volt és minden máshogy ment mint ahogyan el lett tervezve. még egy kis időt szeretnék kérni. hamarosan visszatérek. addig is viszlát.
Leon, Akichi
Leon, Akichi
- Hozzászólások száma : 19
Karakterlap
Ebben a hónapban ismét a lakásépítésé lesz a főszerep, hogy haladjunk már azzal is
Ezen kívül még mindig javában próbálkozok a munkahely/részlegváltással, hogy valamiféle jobb beosztásba kerüljek, mert ez a mostani a karaktereimet a fejemben már a halál szélére sodorta, és lassan tönkrevág engem is (sosem voltam migrénes... kezdek az lenni...)
Emiatt admini feladatköreim és karakterreagjaim nem lesznek olyan gyakoriak. Ha bármi fontosra lenne szükségetek (frissítés, zárás, küldibe kör, stb), akkor írjatok rám egy PÜ-t Igyekszem haladni magamtól is, de ha valamire azonnal lenne már szükség, ne féljetek kérni
Ezen kívül még mindig javában próbálkozok a munkahely/részlegváltással, hogy valamiféle jobb beosztásba kerüljek, mert ez a mostani a karaktereimet a fejemben már a halál szélére sodorta, és lassan tönkrevág engem is (sosem voltam migrénes... kezdek az lenni...)
Emiatt admini feladatköreim és karakterreagjaim nem lesznek olyan gyakoriak. Ha bármi fontosra lenne szükségetek (frissítés, zárás, küldibe kör, stb), akkor írjatok rám egy PÜ-t Igyekszem haladni magamtól is, de ha valamire azonnal lenne már szükség, ne féljetek kérni
Argo- Mesélő
Sziasztok! \o/ <3
Ne haragudjanak rám azok, akiket már néhány hónapja váratok a válaszadással. Nincs nálunk továbbra sem bekötve a net, így egy kedves lakó megosztott hálózatáról tudok fent lenni. Ezzel végül is nincs baj, mindennap itt vagyok, viszont emellett akadtak egyéb problémák is, amik megoldásra várnak.
Ezért ne haragudjatok, kissé elhavazódtam, olykor meg kedvem nem volt írni. De igyekszek belehúzni, mert szeretnék a karakterrel fejlődni, na meg tovább élvezni jelenlegi játékaimat. ^-^
Kérlek legyetek türelemmel, és jövök, amint tudok!
Ne haragudjanak rám azok, akiket már néhány hónapja váratok a válaszadással. Nincs nálunk továbbra sem bekötve a net, így egy kedves lakó megosztott hálózatáról tudok fent lenni. Ezzel végül is nincs baj, mindennap itt vagyok, viszont emellett akadtak egyéb problémák is, amik megoldásra várnak.
Ezért ne haragudjatok, kissé elhavazódtam, olykor meg kedvem nem volt írni. De igyekszek belehúzni, mert szeretnék a karakterrel fejlődni, na meg tovább élvezni jelenlegi játékaimat. ^-^
Kérlek legyetek türelemmel, és jövök, amint tudok!
Rumiko- Harcművész
- Hozzászólások száma : 18
Karakterlap
22 / 32 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
22 / 32 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.