Asztali szerepjáték
+19
Sinon
Koshitsu Esutel
Hinari
Halász Alex
Chancery
Danee
Silver
Asuka
RenAi
Ryuu
Aoi Shizuka
Shukaku
Anatole Saito
Tachibana Makoto
Bacchus
Kayaba Akihiko
Morrigan
Suzume
Jun
23 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Asztali szerepjáték
Hű, picit megijedtem amikor megnyitottam a topicot és sok sok pink betűt láttam, de köszi érte *-*
A legbonyolultabb cuccos nekem nagyon tetszik xD, 8.-a elvileg nekem is jó. Azt kellene még megbeszélni, hogy az ilyen talik hánytól hányig tartanának, mert nekem még a buszozódást is bele kell kalkulálni x3
A legbonyolultabb cuccos nekem nagyon tetszik xD, 8.-a elvileg nekem is jó. Azt kellene még megbeszélni, hogy az ilyen talik hánytól hányig tartanának, mert nekem még a buszozódást is bele kell kalkulálni x3
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor
Öhm, újra írom. xD 8.-a utáni hétvége nem lenne jobb? Egy Holokauszt megemlékezésen fogok önkénteskedni.
Karakterlap
Szint: 10
Céh: -
Al eslő kalandot Shu fogja mesélni egy olyan világban/rendszerben, amit én sem ismerek, de egyszerű bevezetője lesz az asztalizásnak. És mivel ő csak 8. szombaton ér rá, ezért javaslom ezt az alkalmat, mert máskor csak vasárnap ér rá suli miatt, másrészről a vasárnap olyan meh, akkor családi ebédek vannak, meg másnap suli, nem lehet vidékieknek elhúzni, kitolni, stb. Szóval én ragaszkodnék a szombathoz. Aztán úgyse tud mindenki eljönni az első alkalomra, de lesz még több is, szóval nem maradtok le semmiről.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Usernek, dec12-ig nemigen lesznek szabad szombatai, csak vasárnapok. Az indokokat értem, így addig nemigen fogok tudni járogatni.
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League
Oksa, a hét elején sztem kiderül, hogy tudok e menni 8.-án. Meg szólok Esunak is.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Öhm, hát én abszolút kezdő vok, meg azt se tudom, mi merre hogy a világokban sem, meg úgy egyáltalán, de ha éppen Pesten leszek amikor összeültök, akkor jövök én is.
A most szombat attól függ hétvégén melyik nap tartjuk a családi szülinapozást, ha vasárnap, akk tudok jönni, ha szombaton, akkor majd késő délutánfele becsatlakozom és max nem játszok már, hanem csak ott leszek. ><
A most szombat attól függ hétvégén melyik nap tartjuk a családi szülinapozást, ha vasárnap, akk tudok jönni, ha szombaton, akkor majd késő délutánfele becsatlakozom és max nem játszok már, hanem csak ott leszek. ><
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Én mennék csak majd kéne eligazítás, hogy merre kell menni. (Természetesen nem itt és most.)
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Nyuff, akkor a mostanit ki kell hagynom. T.T Pedig kíváncsi lettem volna egy Shuu mesére. De majd legközelebb, jó szórakozást.
Karakterlap
Szint: 10
Shu mese *.* Igyekszünk nem kihagyni Viszont akkor becsatlakozom Jun mellé, hogy ez hánytól lenne körülbelül - a hányig nálam mindegy, ha tud jönni Jay is, vele nem félek sötétben hazamenni
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
huhha!
Noh, én alapból minden szombaton 9-től 5ig dolgozom, variálhatnám, de nem igen akarnám, mert egy héten 3 napot kellene dolgoznom, de a többi napokon (amikor nem dolgozok), akkor oda nem tok beilleszteni munka napot, ezért fontos lenne, hogy szombaton is dolgozzak. Azt talán meg tudnám tenni, hogy csak 4ig dolgozok, vagy azt, hogy 5 után csatlakoznék a társasághoz, de ebben az esetben csak azt tudnám elképzelni, hogy olyan Anatos-SAO-s partik lennének, mint a legtöbb alkalommal: hogy reggelig ott vagyunk. Ugyanis apa megölne, ha este kóvályognék haza, de amiatt nem öl meg, ha haza sem jövök. xdxd
Sosem asztaliztam, élős szerepjátékban is csak egyszer voltam, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, nagyon nem az én világom, esetlen vagyok benne, de az asztalizásra nagyon kíváncsi lennék. Én is inkább a fantasyt preferálom, tőlem a scifi áll távol, a steam punk még nagyon ismeretlen számomra, a vámpírokkal nincs túl sok bajom, ha nem fröcsög ezerrel a vér. xd
Noh, én alapból minden szombaton 9-től 5ig dolgozom, variálhatnám, de nem igen akarnám, mert egy héten 3 napot kellene dolgoznom, de a többi napokon (amikor nem dolgozok), akkor oda nem tok beilleszteni munka napot, ezért fontos lenne, hogy szombaton is dolgozzak. Azt talán meg tudnám tenni, hogy csak 4ig dolgozok, vagy azt, hogy 5 után csatlakoznék a társasághoz, de ebben az esetben csak azt tudnám elképzelni, hogy olyan Anatos-SAO-s partik lennének, mint a legtöbb alkalommal: hogy reggelig ott vagyunk. Ugyanis apa megölne, ha este kóvályognék haza, de amiatt nem öl meg, ha haza sem jövök. xdxd
Sosem asztaliztam, élős szerepjátékban is csak egyszer voltam, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel, nagyon nem az én világom, esetlen vagyok benne, de az asztalizásra nagyon kíváncsi lennék. Én is inkább a fantasyt preferálom, tőlem a scifi áll távol, a steam punk még nagyon ismeretlen számomra, a vámpírokkal nincs túl sok bajom, ha nem fröcsög ezerrel a vér. xd
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
nekem jó a 8.-a
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
jó lenne tudni a programról valamit... most akkor meddig tartana? Ha ennyiben maradunk, akkor valszeg nem tok most menni :S
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Most szombat, nov. 8.
11-től kifulladásig, de azért még haza tudjatok érni időben (vidékiek is). Egy másnap reggelig tartó összejövetelt most nem tudok vállalni, bocsi.
Kleint megkérném, hogy KA-t szedje össze a Blahán, Shu pedig vállalta Junt, a többiek szerintem már idetalálnak, ha nem, dobjatok meg egy üzivel.
11-től kifulladásig, de azért még haza tudjatok érni időben (vidékiek is). Egy másnap reggelig tartó összejövetelt most nem tudok vállalni, bocsi.
Kleint megkérném, hogy KA-t szedje össze a Blahán, Shu pedig vállalta Junt, a többiek szerintem már idetalálnak, ha nem, dobjatok meg egy üzivel.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Okés o7 Majd igyekszünk mi is beesni, csak előtte akarunk kajálni a mekiben, meg Jay-nek lesz egy kis üzleti dolga, és már szaladunk is :3 Mondjuk ahogy ismerem magam, elintézem én, hogy időben ott legyünk :3
Mondjuk akkor... ki-ki szóljon, ha szeretné a telefonszámom - én nem merem csak úgy kiírni, gomenne -, mert az már nem az a harmincas, akinek még az van meg. Vagyis lesz majd újra a harmincas, csak az most ki van kapcsolva átmenetileg, meg utána is megmarad mind a két szám
És Saya-posztok után még az ilyen csevegősek is elég Saya-sra sikerednek O.o;
Mondjuk akkor... ki-ki szóljon, ha szeretné a telefonszámom - én nem merem csak úgy kiírni, gomenne -, mert az már nem az a harmincas, akinek még az van meg. Vagyis lesz majd újra a harmincas, csak az most ki van kapcsolva átmenetileg, meg utána is megmarad mind a két szám
És Saya-posztok után még az ilyen csevegősek is elég Saya-sra sikerednek O.o;
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Szóval helyzet. úgy alakultak a személyes és a munkaügyek, hog most szombaton nem tudok veletek talizni. este 6ig munka van, utána meg egy kalap sárgafűnek sem volnék jó, így jobb, ha bátyámmal szépen hazamegyek.
Azonban úgy tűnik, hogy más alkalommal, ha nem is lennének reggelig ott vagyunk progik, el tok menni, mert alkalmankénti ottéjszakázásra találtam helyet magamnak (és talán Alexnak is, ha velem akar aludni olyankor. )
És a legközelebbi talira akkor nem pakolok be munkát magamnak, s akkor mehetek
Azonban úgy tűnik, hogy más alkalommal, ha nem is lennének reggelig ott vagyunk progik, el tok menni, mert alkalmankénti ottéjszakázásra találtam helyet magamnak (és talán Alexnak is, ha velem akar aludni olyankor. )
És a legközelebbi talira akkor nem pakolok be munkát magamnak, s akkor mehetek
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
No, gyermekeim az úrban, ki is jön holnap?
Akikről én tudok:
Klein, KA, Shu, Jun, Danee, Alex, Chan, Jay, Hinari
Talán:
Suzu
Akikről én tudok:
Klein, KA, Shu, Jun, Danee, Alex, Chan, Jay, Hinari
Talán:
Suzu
A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 07 2014, 14:29-kor.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Azt hiszem, elég egyértelműen írtam, hogy megyünk Szóval tessék szólni, ha mi inkább hagyjuk ki
*Csak viccel*
*Csak viccel*
A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 07 2014, 13:43-kor.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Én is tudok menni ^^
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
\o/
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
Szint: 1
Én viszont úgy néz ki most még kihagyom, majd a kövire tudok csak menni ha minden jól megy.
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose
Na osztottam szoroztam átnézegettem a beosztást és végül sikerült arra jutni, hogy mégis megyek \o/
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose
Üdv !
Én is kedvet kaptam a szerepjátékhoz, és szeretnék menni !Valaki megírná nekem a címet pm-ben vagy chaten ?
Köszi, Danee, Alex !
Én is kedvet kaptam a szerepjátékhoz, és szeretnék menni !
Köszi, Danee, Alex !
Chitose- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 222
Karakterlap
Szint: 11
Nah meséljetek valamit! Milyen volt?
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Én csak legendákat hallottam, meg hogy Csabi arcáról még este sem letehet levakarni a vigyort. Jocer stye o/
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Remekül sikerült. Legalább is szerintem, de nem láttam, hogy bárkin is az látszott volna, hogy ne szórakozna jól Szerepjátéknak nem nevezném a produktumunkat, de kezdenek tökéletes volt. Két csapatra oszlottunk, így pont megvolt a 6-6 fő. Az én csapatom: Klein, Peter, Jun, Suzu és Danee, mesélőnk Shu volt és a F.R.I.E.N.D. 3 nevű robotot kellett megtalálnunk, ami kb egy bojler volt és tönkrevágtunk érte egy fél hangárt xD Én 6 klónból 5-öt ki is végeztem xD Jun asszem 4 társát tette el láb alól xD Peternek meg volt egy gigakill köre, amiért az egész csapatnak kampeca lett \o/ Imádtam, szétröhögtük magunkat.
A másik csapatnak Shu párja mesélt, csapat tagjai: Chan, Jay, Hina, Alex, Chitose ésss KA Ők bedrogozva sárkányokat haluztak és óriás bébikkel ölelkezdtek Időnként annyira hangosan röhögtek, hogy mi nem tudtunk játszani, szóval ott is megvolt a feeling
A másik csapatnak Shu párja mesélt, csapat tagjai: Chan, Jay, Hina, Alex, Chitose ésss KA Ők bedrogozva sárkányokat haluztak és óriás bébikkel ölelkezdtek Időnként annyira hangosan röhögtek, hogy mi nem tudtunk játszani, szóval ott is megvolt a feeling
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.