[16. boss]
+14
Mirika
Tachibana Makoto
Halász Alex
Koshitsu Esutel
RenAi
Peter Worker
Szophie
Chancery
Anatole Saito
Enheriel
Kusumi Ayani
Maci
Noxy
Kayaba Akihiko
18 posters
2 / 6 oldal
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: [16. boss]
Nincs egy kör, amikor ne lenne valaki életveszélyben...
- Kincaid, kéne egy körátadás Mirikának - fordultam a lovag felé - Hogy gyógyítsa magát - tettem hozzá, s bár az igaz, hogy nem akartam magyarázni is, a fiúnál mégis megtettem. Biztos, ami biztos.
- Kincaid, kéne egy körátadás Mirikának - fordultam a lovag felé - Hogy gyógyítsa magát - tettem hozzá, s bár az igaz, hogy nem akartam magyarázni is, a fiúnál mégis megtettem. Biztos, ami biztos.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Már ott voltam a számon, Nem! Nyilván nincs tisztában a képességeimmel, kapásból kettővel is végezhetnék, hiszen voltak olyan jó az érzékelő képességeim, hogy lássam, hogy megtehetném. De ezt ő nem tudja. Ő, Hinari… A Justice League céhvezére… Meg is álltam a rohanásban. Így semmi értelme strapálnom magam.
– Switch Mirika – fontam karba a kezem.
– Switch Mirika – fontam karba a kezem.
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17
Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid- Lovag
- Hozzászólások száma : 258
Karakterlap
Szint: 29
Céh: -
Ez gáz... nagyon gáz. Teljesen kétségbe voltam esve Voltam már cinkes helyzetekben, elég csak a pókos jelenetre gondolnom, de akkor gyorsan biztonságba tudtak rakni. Most... hát most nem. Ez egy szuperkomplex boss volt, akármerre kaptam a fejem, mind mást csinált. Engem támadt, aztán mégse, nem hallgatott a switchre, felzabálták egymást, meg ilyesmik. Káosz >.> Már rég kiment a fejemből, hogy Anat akár halott is lehetne, csak akkor pislákolt a gondolat halvány fénye, amikor megpillantottam a burokban. És akkor mindig eszembe jutott, hogy milyen válogatott kínzásoknak fogom alávetni, ha a kezeim közé kaphatom végre. Felelőtlen volt!
- Ah... k-köszi! - a nevem hallottam, a hang el kaptam a fejem. Kincaid. Már vágtam a nevét annak a srácnak. Akkor higgadt tudtam maradni, amikor másokrl volt szó, olyanokról, akiket nem ismertem. Azonban perpill az én életcsíkom virított vörösben, az én fejem felett lebegett a kaszás. A képességem! Ránéztem arra az ocsmányságra, ami felfalta a vörös csíkos haverját. Igyekeztem nyugalmat erőltetni magamra, de így is remegő kezekkel markoltam a késeimet. Gond nélkül belevágtam a rémpofába, feltettem a ziccert a lecsapásra. Most viszont... kellett a képesség. Láttam a szemem sarkából, rám fenték a fogukat. Vagy sikerül, vagy meghalok.
- Switch RenAi! Ha szokatlan burkot láttok körülöttem, ne váltsatok le, amíg ott van! - kiáltottam, és aktiváltam. Kérlek, kérlek, sikerüljön! Most az egyszer! Kérlek!
- Ah... k-köszi! - a nevem hallottam, a hang el kaptam a fejem. Kincaid. Már vágtam a nevét annak a srácnak. Akkor higgadt tudtam maradni, amikor másokrl volt szó, olyanokról, akiket nem ismertem. Azonban perpill az én életcsíkom virított vörösben, az én fejem felett lebegett a kaszás. A képességem! Ránéztem arra az ocsmányságra, ami felfalta a vörös csíkos haverját. Igyekeztem nyugalmat erőltetni magamra, de így is remegő kezekkel markoltam a késeimet. Gond nélkül belevágtam a rémpofába, feltettem a ziccert a lecsapásra. Most viszont... kellett a képesség. Láttam a szemem sarkából, rám fenték a fogukat. Vagy sikerül, vagy meghalok.
- Switch RenAi! Ha szokatlan burkot láttok körülöttem, ne váltsatok le, amíg ott van! - kiáltottam, és aktiváltam. Kérlek, kérlek, sikerüljön! Most az egyszer! Kérlek!
// 6x36=216 sebzés a Vérengző Kegyetlenre.
Átveszem Airól a dögöket. Képességaktiválás, ha sikerül, akkor az engem ért támadások gyógyítanak három kiskörig, a gyógyítások sebeznek, és ez idő alatt nem támadhatok //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Judy Noxia jön, nem pihen.
A boss által elszenvedett sebzés: 224
A sebzés okozói:
216 - Mirika sebzés Vérengző Kegyetlen Hullafaló#5-re.
8 - Gyémánt Mellvért.
Játékos cselekvések:
A SWITCH sikeres!
Mind a hat támadás sikeres!
A képességhasználat sikeres.
Mirika képesség. (1/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Kincaid, Judy Noxia, Peter Worker, Koshitsu Esutel, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
(Amennyiben nincsen rá vásárolt taktikai információ, a számláló/jelző neve ismeretlen számláló/jelző.)
Önző Hullafaló#1 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#2 24 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#15
Frontharcos Hullafaló#3 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Vezető Hullafaló#4 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Vérengző Kegyetlen Hullafaló#5 24 sebzést osztott ki a következő játékosra: Ryuninji Ren és Hinari
Vadász Hullafaló#6 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Ryuninji Ren
Jóllakott Hullafaló#7 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Halász Alex
Kannibál Hullafaló#8 24 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#14
Vadász Hullafaló#9 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Ryuninji Ren
Ryuninji Ren meghalt/kiesett. Amennyiben nem rendelkezett burokkal, esetleg nem pánik burkot szeretne elhasználni küldjön privát üzenetet.
Osztozkodó Hullafaló#10 10 sebzést szenvedett el. Az összes többi hullafaló 10 életpontot gyógyul.
Jóllakott Hullafaló#11 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#12 64 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#14
Frontharcos Hullafaló#13 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Halász Alex
Jóllakott Hullafaló#14 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Jóllakott Hullafaló#15 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Ismeretlen jelző 1: +4
Ismeretlen jelző 2: 14
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, VKE1, KN2, F1, O1,J3
Ismeretlen jelző KN2: VKE1, O1, J1, J2, F1
Ismeretlen jelző KN3: +20, O1, KN2, V2, J2
Ismeretlen jelző 3: +12, 2x
Életpontok/adatok:
Önző Hullafaló#1: Teljes HP
Kannibál Hullafaló#2: Teljes HP
Frontharcos Hullafaló#3: Teljes HP
Vezető Hullafaló#4: Teljes HP
Vérengző Kegyetlen Hullafaló#5: -419 HP
Vadász Hullafaló#6: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#7: Teljes HP
Kannibál Hullafaló#8: -38 HP
Vadász Hullafaló#9: -12 HP
Osztozkodó Hullafaló#10: -138 HP
Jóllakott Hullafaló#11: -2 HP
Kannibál Hullafaló#12: Teljes HP
Frontharcos Hullafaló#13: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#14: -80 HP
Jóllakott Hullafaló#15: -16 HP
--------------------------
Mirika: 93/170 HP [3/4|-|2+|
Hinari: 370/180 HP [0/4|-|-|
Szophie: 91/155 HP [3/5|-|3+]
Maci: 100/100 HP, 2 páncél [3/4|5+|2+]
Halász Alex: 89/120 HP [1/4|2+|3+|
Kincaid: 165/165 HP, 66 páncél [3/4|-|2+]
Judy Noxia: 105/105 HP, 68 páncél [3/5|-|3+]
Peter Worker: 215/215 HP, 40 páncél [0/5|-|3+]
Koshitsu Esutel: 140/140 HP, 30 páncél [0/2|-|2+]
Yurihime: 80/80 HP, 43 páncél [0/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 195/195 HP, 45 páncél [0/4|-|2+]
Chancery: 110/110 HP, 30 páncél [0/5|2+|2+]
Enheriel: 95/95 HP, 22 páncél [0/4|2+|2+]
RenAi: 250/250 HP [1/2|-|-|
Tachibana Makoto: 100/100 HP, 90 páncél [0/4|-|2+]
Anatole Saito: meghalt/kiesett
Ryuninji Ren: meghalt/kiesett
Parancsnok: Hinari
Közös tarisznya:
- 1 Gyógyító Kristály [Anat]
- 2 Gyógyító Kristály [Chan]
- 1 Lökés Kristály [Chan]
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kayaba Akihiko- Admin
Ryuninji Ren- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1619
Karakterlap
Szint: 40
Nem tudtam követni az eseményeket. Mintha rémlett volna, hogy a vadászok mindig a legkevesebb életpontú játékosra támadnak, de a kör elején Miri volt az, még örültem is neki, hogy sikerült a képessége… ettől függetlenül csak nem sikerült bent tartani a társaim, Ren kiesett, én pedig még az eddiginél is feszültebb lettem. Nem akartam több burkolódást, és ha valakiben, hát Renben nem voltam biztos, hogy szó nélkül fogja ezt hagyni. És igaza is lesz.
- Judy, mostmár üsd le a Kegyetlen Vérengzőt, s ha marad támadásod, az Osztozkodóra menjen! – kiáltottam a lánynak – Meg Alexet kéne váltani – tettem hozzá. Alexnek már lement a csíkjából, és mob is van rajta, a sebzéseket pedig minél jobban szét kell osztani. Ha mást nem is, ezt biztosan tudtam...
- Judy, mostmár üsd le a Kegyetlen Vérengzőt, s ha marad támadásod, az Osztozkodóra menjen! – kiáltottam a lánynak – Meg Alexet kéne váltani – tettem hozzá. Alexnek már lement a csíkjából, és mob is van rajta, a sebzéseket pedig minél jobban szét kell osztani. Ha mást nem is, ezt biztosan tudtam...
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
A dög, illetve a dögök, olyanok voltak, ahogy megkaptam róluk a külső leírást, és ahogy a rajzon kinéztek. Nem mintha örültek volna páran, hogy Hinarit jelöltem parancsnoknak. Talán páran azt képzelték, majd magamat fogom szervezőként parancsnoknak jelölni, az viszont nem lenne túl etikus, és lehet, hogy talán azt a rendszer nem is engedné, hogy a szervezők magukat jelölhessék. Nem tudom, erről nem kaptam amúgy semmilyen információt.
Ezek jönnek, mint a hiénák, de farkasfalkaként támadnak ebben a rothadó bűzben. Álláspontok? Két "halottunk" van, és tizenöt bestiánk.
Úgy tettem, ahogy Hinari mondta, és támadtam a két említett "kutyuskát", amint leváltom Alexet.
- Switch, Halász Alex!
//3x26=78+4=82 sebzés a Vérengző Kegyetlen Hullafalóra és 3x26= sebzés az Osztozkodó Hullafalóra.//
Ezek jönnek, mint a hiénák, de farkasfalkaként támadnak ebben a rothadó bűzben. Álláspontok? Két "halottunk" van, és tizenöt bestiánk.
Úgy tettem, ahogy Hinari mondta, és támadtam a két említett "kutyuskát", amint leváltom Alexet.
- Switch, Halász Alex!
//3x26=78+4=82 sebzés a Vérengző Kegyetlen Hullafalóra és 3x26= sebzés az Osztozkodó Hullafalóra.//
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
- Jártasságok:
- Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Noxy- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1050
Karakterlap
Szint: 25
Céh: White Rose
Peter Worker jön, nem pihen.
A boss által elszenvedett sebzés: 168
A sebzés okozói:
82 - Judy sebzése Vérengző Kegyetlen Hullafaló#5-re.
78 - Judy sebzése Osztozkodó Hullafaló#9-re.
8 - Gyémánt Mellvért.
Játékos cselekvések:
Vérengző Kegyetlen Hullafaló#5 meghalt.
Mirika képesség. (2/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Kincaid, Peter Worker, Koshitsu Esutel, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
(Amennyiben nincsen rá vásárolt taktikai információ, a számláló/jelző neve ismeretlen számláló/jelző.)
Kannibál Hullafaló#2 64 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#10
Vadász Hullafaló#5 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Halász Alex
Jóllakott Hullafaló#6 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Kannibál Hullafaló#7 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vadász Hullafaló#8-ra
Vadász Hullafaló#8 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Halász Alex
Osztozkodó Hullafaló#9 10 sebzést szenvedett el. Az összes többi hullafaló 10 életpontot gyógyul.
Jóllakott Hullafaló#10 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#11 64 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#10
Frontharcos Hullafaló#12 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Jóllakott Hullafaló#13 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Ismeretlen jelző 2: 13
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, O1, J3
Ismeretlen jelző KN2: +20, O1, J1, J2, F1, V2
Ismeretlen jelző KN3: +20, O1, KN2, V2, J2
Életpontok/adatok:
Vezető Hullafaló#4: Teljes HP
Vadász Hullafaló#5: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#6: Teljes HP
Kannibál Hullafaló#7: -28 HP
Vadász Hullafaló#8: -2 HP
Osztozkodó Hullafaló#9: -226 HP
Jóllakott Hullafaló#10: -122 HP
Kannibál Hullafaló#11: Teljes HP
Frontharcos Hullafaló#12: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#13: -72 HP
Jóllakott Hullafaló#14: -8 HP
Mirika: 158/170 HP [3/4|-|2+|
Halász Alex: 65/120 HP [1/4|2+|3+]
Judy Noxia: 105/105 HP, 44 páncél [3/5|-|3+]
Peter Worker: 215/215 HP, 40 páncél [2/5|-|3+]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 18 2014, 19:31-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
/ KA, Alexnek már volt köre a switchelése után, így a jelet pls majd szedd ki mellőle. Thx /
Jók vagyunk, azt hiszem. Ötlet a következőre? Jöhet az Önző, ugye? Vagy a Vadász?
- Vadászból talán az egyik. Viszont a Kannibálok…
- Egymást eszik, nem lesz baj.
- Nő az erejük, minden általunk leszedett mob után.
Összeráncoltam a homlokom. Bár figyeltem a harcot, de hogy ki mennyit kire sebez, azt továbbra sem tudtam rendesen kibogarászni.
- És ha nem lesz kit egyenek…
- … ránk fog menni a felerősített sebzésük.
Nyeltem egyet. Egyáltalán nem tetszett a felállás.
- Van olyan, amiről semmit se tudunk?
- Az Önzőről keveset, a Frontharcosról és a Vezetőről szinte semmit.
- És aki biztosan nem árthat többet?
- Jóllakott.
- Értem. Köszi.
Lassan kezdett belefájdulni a fejem. Nem is tudtam, mi lenne velünk a Katana nélkül...
- Pete, Hisame, Osztozkodó mehet, meg ha van valami a másik erejét buffoló képi vagy item… - bizonytalanodtam el a végére –Ha van, Alexra mehet. Gyorsan kell leszednünk őket – néztem a két fiúra, egy pillanatra elbizonytalanodva, tulajdonképpen hogy is vannak ők most egymással. Azonban nem számított, egy ilyes éles harcban, és reméltem, hogy ezzel ők is így vannak.
- Switch most nem kell, egyelőre megvagyunk – tettem még hozzá.
Jók vagyunk, azt hiszem. Ötlet a következőre? Jöhet az Önző, ugye? Vagy a Vadász?
- Vadászból talán az egyik. Viszont a Kannibálok…
- Egymást eszik, nem lesz baj.
- Nő az erejük, minden általunk leszedett mob után.
Összeráncoltam a homlokom. Bár figyeltem a harcot, de hogy ki mennyit kire sebez, azt továbbra sem tudtam rendesen kibogarászni.
- És ha nem lesz kit egyenek…
- … ránk fog menni a felerősített sebzésük.
Nyeltem egyet. Egyáltalán nem tetszett a felállás.
- Van olyan, amiről semmit se tudunk?
- Az Önzőről keveset, a Frontharcosról és a Vezetőről szinte semmit.
- És aki biztosan nem árthat többet?
- Jóllakott.
- Értem. Köszi.
Lassan kezdett belefájdulni a fejem. Nem is tudtam, mi lenne velünk a Katana nélkül...
- Pete, Hisame, Osztozkodó mehet, meg ha van valami a másik erejét buffoló képi vagy item… - bizonytalanodtam el a végére –Ha van, Alexra mehet. Gyorsan kell leszednünk őket – néztem a két fiúra, egy pillanatra elbizonytalanodva, tulajdonképpen hogy is vannak ők most egymással. Azonban nem számított, egy ilyes éles harcban, és reméltem, hogy ezzel ők is így vannak.
- Switch most nem kell, egyelőre megvagyunk – tettem még hozzá.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Támadtunk, majd álltunk meg.
- Hisame, segíts a fiúnak.
- De...
- Kérlek, Hi kért meg rá.
Hisame erejét eddig talán csak én és Timidus kaptuk meg, és nem véletlenül. Egy sárkány erejét ki kellett érdemelni. Én a gazda voltam, Tim egy másik sárkány, és a kapcsolatunk Alex-szal pedig egy szóval leírható volt: Semmilyen. Csupán csak egy ismerős volt, nem neveztem volna barátnak, de talán ez most félretehető volt, különleges helyzet. Hisame ereje nem volt nagy, az enyém sem, nem is ezért voltunk itt, de azért ügyesen kellett bánni velünk.
- Hátha segít, ne pazarold el. - szóltam Alexnak és néztem, hogy Hisame pikkelyei miként vándoroltak át rá, már ha sikerült a képesség és nem csak egy próbálkozást szemléltem oly figyelmesen
Kettő - kettő biztos találat az osztozkodóba.
És egy képességpróba, mely 3, vagy afölött sikeres.
A képesség lényegi része: "Hisame támadó ereje a kiválasztott illetőre költözik, miközben a sajátja nullára redukálódik. E képesség a célszemély által vezényelt három sikeres – sikertelen támadásáig tart. (3 kör lehűlési idő)" A célszemély most Alex és 21 erőt kap.
- Hisame, segíts a fiúnak.
- De...
- Kérlek, Hi kért meg rá.
Hisame erejét eddig talán csak én és Timidus kaptuk meg, és nem véletlenül. Egy sárkány erejét ki kellett érdemelni. Én a gazda voltam, Tim egy másik sárkány, és a kapcsolatunk Alex-szal pedig egy szóval leírható volt: Semmilyen. Csupán csak egy ismerős volt, nem neveztem volna barátnak, de talán ez most félretehető volt, különleges helyzet. Hisame ereje nem volt nagy, az enyém sem, nem is ezért voltunk itt, de azért ügyesen kellett bánni velünk.
- Hátha segít, ne pazarold el. - szóltam Alexnak és néztem, hogy Hisame pikkelyei miként vándoroltak át rá, már ha sikerült a képesség és nem csak egy próbálkozást szemléltem oly figyelmesen
Kettő - kettő biztos találat az osztozkodóba.
És egy képességpróba, mely 3, vagy afölött sikeres.
A képesség lényegi része: "Hisame támadó ereje a kiválasztott illetőre költözik, miközben a sajátja nullára redukálódik. E képesség a célszemély által vezényelt három sikeres – sikertelen támadásáig tart. (3 kör lehűlési idő)" A célszemély most Alex és 21 erőt kap.
A hozzászólást Peter Worker összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 18 2014, 22:04-kor.
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Koshitsu Esutel jön, 2. köre pihenőkör.
A boss által elszenvedett sebzés: 86
A sebzés okozói:
78 - Peter sebzése Osztozkodó Hullafaló#9-re.
8 - Gyémánt Mellvért.
Játékos cselekvések:
A képességhasználat sikeres!
Peter pet sebzés -21, Alex sebzés +21. 0/3
Mirika képesség. (3/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Kincaid, Koshitsu Esutel, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
Kannibál Hullafaló#2 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vadász Hullafaló#8
Kannibál Hullafaló#7 19 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Frontharcos Hullafaló#12
Osztozkodó Hullafaló#9 10 sebzést szenvedett el. Az összes többi hullafaló 10 életpontot gyógyul.
Jóllakott Hullafaló#10 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#11 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vezető Hullafaló#4
Frontharcos Hullafaló#12 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Jóllakott Hullafaló#13 13 gyógyítást osztott ki a következő játékosra: Mirika
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, O1, J3, V2
Ismeretlen jelző KN2: +20, O1, J1, J2, F1, V2, F2
Ismeretlen jelző KN3: +20, O1, KN2, V2, J2, VE1
Életpontok/adatok:
Vezető Hullafaló#4: -32 HP
Jóllakott Hullafaló#6: Teljes HP
Kannibál Hullafaló#7: -18 HP
Vadász Hullafaló#8: -24 HP
Osztozkodó Hullafaló#9: -314 HP
Jóllakott Hullafaló#10: -112 HP
Frontharcos Hullafaló#12: -9 HP
Jóllakott Hullafaló#13: -64 HP
Jóllakott Hullafaló#14: -2 HP
Mirika: 170/170 HP [3/4|-|2+|
Halász Alex: 41/120 HP [1/4|2+|3+]
Judy Noxia: 105/105 HP, 20 páncél [3/5|-|3+]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20 2014, 19:45-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
Nem akartam mégegyszer hibázni. S most, hogy Pete és Hisame megtette, amire kértem őket - jutalmul egy megkönnyebbült és köszönetet mondó mosolyt kaptak - , Alex életcsíkjára fokozottan kellett figyelnem. Nem mintha amúgy nem tettem volna
- Esu, Alra egy kristályt, kérlek - fordultam a lány felé, ezúttal nem kételkedve a sikerben - A támadás meg ugyanúgy mehet - tettem hozzá.
- Esu, Alra egy kristályt, kérlek - fordultam a lány felé, ezúttal nem kételkedve a sikerben - A támadás meg ugyanúgy mehet - tettem hozzá.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
*Alex belépője még a kapunyitás előtt: facepalm. Jó, no comment inkább. Anat megszólalása, amit nekem mondott, miután elmondtam véleményem Hinarinak, jól esett. De amit utána csinált... O.o Oké. végigsimít a derekamon, nem halok bele, tudom, hogyan kell ezt vennem. De az atyai pusziba belepirultam.*
- Öhm... jó, igyekszek. ^^
* Válaszoltam zavartan. Aztán Hinari beszéde után végre elindultunk. De ami ezután történt, az rémálom volt! Elég durva volt a jelenet. Anat bocsánatot kért tőlem, biztatott, arra is, hogy vigyázzak a többiekre, atyai csók, mint búcsúpuszi, s lerohanja a bossokat, s meghal. Heeeee???!!!! Kikerekedett szemekkel, s kitátott szájjal fogadtam a jelenetet. Jó-jó, biztos voltam benne, hogy Anat nem idióta, s legalább egy pánik burka van, de akkor abban a pillanatban megállt bennem az ütő. Főleg arra a gondolatra, hogy most akkor mi lesz velünk, ha egy Anat is elbukott már az első körben. Kábé aláírtam, hogy minden egyes körben meghal valaki. Káosz volt a köbön a bossteremben. Ki tudja hány lény rohangált jobbra-balra, s támadta az éppen soron következőt. Hát le a kalappal Hinari channak, ahogy ő minden egyes csapás előtt osztogatta a parancsokat. Akármilyen csúnyán hangzik is ez a kifejezés, de igenis, ő a parancsnok, akkor osztogassa is a parancsokat. Kezdetleges pánikomon, mikor végre úrrá lettem, arra koncentráltam, hogy elolvasgassam a bossokon lévő neveket. Akárhogy keresgéltem, Szaladgáló sehol nem volt.*
~ Minek volt róla infó, ha nincs is itt? Vagy talán nem vettük volna észre? ~
* Meresztgettem mindenfelé a szememet, hátha észreveszem. Ugyanis ugyebár elvileg ő nem támad, hacsak meg nem sebezzük. De hogy a fenébe sebezzük meg, ha nem látjuk? Elhúztam a szám. Most jól is jönne az az illető bossocska, hisz a sebzések bár nem túl nagyok, de mindenkinek jót tennének, ha 8ra csökkennének. *
~ Talán fázisváltáskor jelenik meg... s akkor jobb enne, ha sorban mindenki switchelné magára a Szaladgálót... ~
* Volt még egy halottunk, bár Anat burokban leledzett. Ren... *
~ Remélem volt pánikburka~
* Eldöntöttem magamban, hogy nem agyalok ezen, hanem elhiszem, hogy volt burka, aztán később ráérek siratni, ha mégsem. Alex bajban volt, s nagyon úgy tűnt, hogy hamarosan én jövök. Tudtam, hogy segítenem kellene neki. De hogyan? Ekkor szólalt meg Hinari. Nahát, jó! Határozottan biccentettem felé. Majd a közösből csórtam egy gyógyítókristályt s széttörtem Alex számára. Majd fogtam Artemist, és lőttem az osztozkodóra. *
//57+4 sebzés Osztozkodó Hullafaló#9-re, támadáshoz nem kell dobnom, és egy gyógyító kristály alkalmazása Alexen. második kör pihenés. //
- Öhm... jó, igyekszek. ^^
* Válaszoltam zavartan. Aztán Hinari beszéde után végre elindultunk. De ami ezután történt, az rémálom volt! Elég durva volt a jelenet. Anat bocsánatot kért tőlem, biztatott, arra is, hogy vigyázzak a többiekre, atyai csók, mint búcsúpuszi, s lerohanja a bossokat, s meghal. Heeeee???!!!! Kikerekedett szemekkel, s kitátott szájjal fogadtam a jelenetet. Jó-jó, biztos voltam benne, hogy Anat nem idióta, s legalább egy pánik burka van, de akkor abban a pillanatban megállt bennem az ütő. Főleg arra a gondolatra, hogy most akkor mi lesz velünk, ha egy Anat is elbukott már az első körben. Kábé aláírtam, hogy minden egyes körben meghal valaki. Káosz volt a köbön a bossteremben. Ki tudja hány lény rohangált jobbra-balra, s támadta az éppen soron következőt. Hát le a kalappal Hinari channak, ahogy ő minden egyes csapás előtt osztogatta a parancsokat. Akármilyen csúnyán hangzik is ez a kifejezés, de igenis, ő a parancsnok, akkor osztogassa is a parancsokat. Kezdetleges pánikomon, mikor végre úrrá lettem, arra koncentráltam, hogy elolvasgassam a bossokon lévő neveket. Akárhogy keresgéltem, Szaladgáló sehol nem volt.*
~ Minek volt róla infó, ha nincs is itt? Vagy talán nem vettük volna észre? ~
* Meresztgettem mindenfelé a szememet, hátha észreveszem. Ugyanis ugyebár elvileg ő nem támad, hacsak meg nem sebezzük. De hogy a fenébe sebezzük meg, ha nem látjuk? Elhúztam a szám. Most jól is jönne az az illető bossocska, hisz a sebzések bár nem túl nagyok, de mindenkinek jót tennének, ha 8ra csökkennének. *
~ Talán fázisváltáskor jelenik meg... s akkor jobb enne, ha sorban mindenki switchelné magára a Szaladgálót... ~
* Volt még egy halottunk, bár Anat burokban leledzett. Ren... *
~ Remélem volt pánikburka~
* Eldöntöttem magamban, hogy nem agyalok ezen, hanem elhiszem, hogy volt burka, aztán később ráérek siratni, ha mégsem. Alex bajban volt, s nagyon úgy tűnt, hogy hamarosan én jövök. Tudtam, hogy segítenem kellene neki. De hogyan? Ekkor szólalt meg Hinari. Nahát, jó! Határozottan biccentettem felé. Majd a közösből csórtam egy gyógyítókristályt s széttörtem Alex számára. Majd fogtam Artemist, és lőttem az osztozkodóra. *
//57+4 sebzés Osztozkodó Hullafaló#9-re, támadáshoz nem kell dobnom, és egy gyógyító kristály alkalmazása Alexen. második kör pihenés. //
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
Yurihime jön, nem pihen.
A boss által elszenvedett sebzés: 69
A sebzés okozói:
61 - Esutel sebzése Osztozkodó Hullafaló#9-re.
8 - Gyémánt Mellvért.
Játékos cselekvések:
A támadás sikeres!
Alex 15 életpontot gyógyul. (1/3)
Peter pet sebzés -21, Alex sebzés +21. (0/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Kincaid, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
Önző Hullafaló#1 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#2 64 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#6
Frontharcos Hullafaló#3 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Vezető Hullafaló#4 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#7 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vezető Hullafaló#4
Jóllakott Hullafaló#10 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Kannibál Hullafaló#11 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Osztozkodó Hullafaló#9
Jóllakott Hullafaló#13 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Jóllakott Hullafaló#14 13 sebzést osztott ki a következő játékosra: Mirika
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, O1, J3, V2, J1
Ismeretlen jelző KN2: +20, O1, J1, J2, F1, V2, F2, VE1
Ismeretlen jelző KN3: +20, O1, KN2, V2, J2, VE1
Életpontok/adatok:
Vezető Hullafaló#4: -55 HP
Jóllakott Hullafaló#6: -54 HP
Kannibál Hullafaló#7: -8 HP
Vadász Hullafaló#8: -14 HP
Osztozkodó Hullafaló#9: -417 HP
Jóllakott Hullafaló#10: -104 HP
Frontharcos Hullafaló#12: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#13: -56 HP
Jóllakott Hullafaló#14: -2 HP
Mirika: 92/170 HP [3/4|-|2+|
Halász Alex: 32/120 HP [1/4|2+|3+]
Judy Noxia: 101/105 HP [3/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 43 páncél [2/4|-|2+]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kayaba Akihiko- Admin
Kezdtem fáradni, egyszerre figyelni mindenkire, és még következtetni is. A Miri körüli burok eltűnt, s a rajta lévő hullafalók iszonyatos tempóban szedték az életpontjait. Át kéne venni tőle valakinek, Himének azonban - lévén céhtag volt - nagyjából tudtam az életpontjait, és hát, nem voltam meggyőződve arról, hogy jól járunk vele. Körülnéztem, Ai már kapott kört, Kin nem tudom megtette-e volna, de Peteék meg sebezni nem tudtak, ha jól hallottam a fiú szavait.
- Hime, kérlek gyógyíts Alexon, s add át a köröd Kincaidnek - sóhajtottam, majd a lovag felé fordultam, egy pillanatig elnézve őt, próbálva kitalálni, mi járhat a fejében - Kincaid, le kéne szedni Mirikáról a mobokat. Nem lesznek rajtad sokáig, de ez most fontos. Az Osztozkodót meg üsd le pls - mondtam neki, remélve, hogy meg fogja tenni mindazt, amire kértem...
- Hime, kérlek gyógyíts Alexon, s add át a köröd Kincaidnek - sóhajtottam, majd a lovag felé fordultam, egy pillanatig elnézve őt, próbálva kitalálni, mi járhat a fejében - Kincaid, le kéne szedni Mirikáról a mobokat. Nem lesznek rajtad sokáig, de ez most fontos. Az Osztozkodót meg üsd le pls - mondtam neki, remélve, hogy meg fogja tenni mindazt, amire kértem...
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Sokkolt a látvány. Alapvetően azt hiszem olyan vagyok, aki nem ijed meg egykönnyen, hiszen tapasztaltam már olyasmit, hogy körülöttem frászt kaptak szegény emberek, miközben én nyugodtan figyeltem, de ezek a lények kifejezetten rémisztőek voltak. Különösen azért, mert együtt nagyon erősek voltak. Szívem összeszorult azt látva, hogy szenvedett mindenki, és őszintén aggódtam Anatole-sama és Ren-sama miatt. Elmormoltam egy imát az épségükért. Nekünk is együtt kellett működnünk, ha le szerettük volna győzni ezt az ellenfelünket, így hiába szerettem volna segíteni Mirika-samán, meghajoltam Hinari-sama akarata előtt.
- Hai! - kiáltottam, és a megfelelő mozdulattal igyekeztem halványzöld ragyogással bevonni fegyverem pengéjét, majd megszúrni a naginatával Alex-samát. Szerencsére ő már biztosan ismerte ezt a képességemet, a gyógyításom módját, így nem fog megijedni.
- Switch Kincaid-sama! Onegai! - kérleltem a fiatalember, hogy segítsen, én pedig hátraszökkentem, hogy helyet hagyjak a többieknek. Bárcsak erősebb lehetnék!
- Hai! - kiáltottam, és a megfelelő mozdulattal igyekeztem halványzöld ragyogással bevonni fegyverem pengéjét, majd megszúrni a naginatával Alex-samát. Szerencsére ő már biztosan ismerte ezt a képességemet, a gyógyításom módját, így nem fog megijedni.
- Switch Kincaid-sama! Onegai! - kérleltem a fiatalember, hogy segítsen, én pedig hátraszökkentem, hogy helyet hagyjak a többieknek. Bárcsak erősebb lehetnék!
// Megkísérlek 36 HP-t gyógyítani Alexen, a támadásomat átadom Kincaidnak //
Yurihime- Harcművész
- Hozzászólások száma : 667
Karakterlap
Szint: 20
The member 'Yurihime' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
– Hai! – kiáltom. Ebből aztán nem lesz veszekedés! Végre nem kell tétlenül néznem a csatát, és én is kivehetem a részem a csatából.
Nem voltam messze Miritől, így bőven elég volt néhány oldallépés, hogy máris úgy rohamozzak, hogy kikaphassam a tömegből azt a bizonyos hullafalót. Mázli volt, hogy épp arra tartott, ahol én is voltam, így viszont kézre állt a két csapás, amit helyből le is oszthattam neki.
– Switch Mirika! – jelentettem be a rendszernek fennhangon, hogy érzékelhesse, ezek után én kérem az őt ért támadásokat.
Nem voltam messze Miritől, így bőven elég volt néhány oldallépés, hogy máris úgy rohamozzak, hogy kikaphassam a tömegből azt a bizonyos hullafalót. Mázli volt, hogy épp arra tartott, ahol én is voltam, így viszont kézre állt a két csapás, amit helyből le is oszthattam neki.
– Switch Mirika! – jelentettem be a rendszernek fennhangon, hogy érzékelhesse, ezek után én kérem az őt ért támadásokat.
//Két csapás az Osztozkodó Hullafalóra. Az összesen 74 sebzés, tehát 9 élete marad, ha jól számolok. És switch Mirika.//
Fegyverkezelés: 30 +6 -> 36
Erő/Irányítás: 30 +3 -> 33
Kitartás: 7
Gyorsaság: 33 +3 -> 36
Speciális képesség: 16 +6 -> 22
Páncél: 0 +17 -> 17
Felszerelve:
T1 Stramm *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+3 erő +2 páncél)
T1 Futópajzs (+6 páncél +3 gyorsaság)
T1 Kezdő Ruha (+2 páncél)
T1 Vas Sisak (+7 páncél)
T2 Harmat Gyűrű (+6 fegyverkezelés +6 speciális képesség)
Kincaid- Lovag
- Hozzászólások száma : 258
Karakterlap
Szint: 29
// Kincaid, csak 1 támadásod volt, a második kör pihenőkör volt. //
A boss által elszenvedett sebzés: 41
A sebzés okozói:
41 - Kincaid sebzése Osztozkodó Hullafaló#9-re.
Játékos cselekvések:
A SWITCH sikeres!
A képességhasználat sikeres! Alex 36 HP-t gyógyul.
A SWITCH sikeres!
Alex 15 életpontot gyógyul. (2/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
Önző Hullafaló#1 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Kannibál Hullafaló#2 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Osztozkodó Hullafaló#9
Osztozkodó Hullafaló#9 meghalt.
Frontharcos Hullafaló#3 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Vezető Hullafaló#4 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Vadász Hullafaló#5 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Yurihime
Kannibál Hullafaló#7 52 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vadász Hullafaló#5
Vadász Hullafaló#8 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Yurihime
Jóllakott Hullafaló#9 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Kannibál Hullafaló#10 52 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Kannibál Hullafaló#7
Frontharcos Hullafaló#11 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Jóllakott Hullafaló#12 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Jóllakott Hullafaló#13 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Ismeretlen jelző 2: 12
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, +20, J3, V2, J1
Ismeretlen jelző KN2: +20, +20, J1, J2, F1, V2, F2, VE1, V1
Ismeretlen jelző KN3: +20, +20, KN2, V2, J2, VE1
Életpontok/adatok:
Vadász Hullafaló#5: -52 HP
Kannibál Hullafaló#7: -60 HP
Jóllakott Hullafaló#9: -104 HP
Kannibál Hullafaló#10: Teljes HP
Frontharcos Hullafaló#11: Teljes HP
Jóllakott Hullafaló#12: -56 HP
Jóllakott Hullafaló#13: -2 HP
Mirika: 92/170 HP [3/4|-|2+|S]
Hinari: 370/180 HP [0/4|-|-|S]
Halász Alex: 83/120 HP [1/4|2+|3+]
Kincaid: 159/165 HP [1/4|-|2+|S]
Judy Noxia: 77/105 HP [3/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 19 páncél [2/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 195/195 HP, 45 páncél [2/4|-|2+]
RenAi: 250/250 HP [1/2|-|-|S]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kusumi Ayani jön, nem pihen.
A boss által elszenvedett sebzés: 41
A sebzés okozói:
41 - Kincaid sebzése Osztozkodó Hullafaló#9-re.
Játékos cselekvések:
A SWITCH sikeres!
A képességhasználat sikeres! Alex 36 HP-t gyógyul.
A SWITCH sikeres!
Alex 15 életpontot gyógyul. (2/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Yurihime, Kusumi Ayani, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
Önző Hullafaló#1 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Kannibál Hullafaló#2 32 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Osztozkodó Hullafaló#9
Osztozkodó Hullafaló#9 meghalt.
Frontharcos Hullafaló#3 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Vezető Hullafaló#4 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Kannibál Hullafaló#7 52 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vadász Hullafaló#5
Vadász Hullafaló#8 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Yurihime
Jóllakott Hullafaló#9 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Kannibál Hullafaló#10 52 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Kannibál Hullafaló#7
Frontharcos Hullafaló#11 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Jóllakott Hullafaló#12 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Jóllakott Hullafaló#13 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kincaid
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, +20, J3, V2, J1
Életpontok/adatok:
Vadász Hullafaló#5: -52 HP
Jóllakott Hullafaló#12: -56 HP
Halász Alex: 83/120 HP [1/4|2+|3+]
Kincaid: 159/165 HP [1/4|-|2+|
Judy Noxia: 77/105 HP [3/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 19 páncél [2/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 195/195 HP, 45 páncél [2/4|-|2+]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
Kayaba Akihiko- Admin
- Valami zavar.
- Engem is. Ez az egész harc – húztam el a számat.
- Nem erre gondoltam. Még mindig nem tudunk semmit arról a háromról.
- Gondolod, baj lesz, ha hagyjuk őket?
- Valószínű.
- És sokan is vannak… szét kéne osztani a sebződést.
Valójában, az osztozkodót is hagyni kellett volna, de ezen már nem idegesítettem magam fölöslegesen. Valahogy tankolni kell, amíg a Kannibálok elvégzik a munka nagy részét, s közben nekünk le kell szedni a Kannibálokat. Eddig egyértelmű volt, a megvalósítás és az időzítés viszont már annál nehezebb, hiszen nem tudhattuk előre, hogy a Kannibálok kinél fognak besegíteni. Ami viszont jobban zavart, az a Vadászok sebzése, amit mégcsak switchelni sem tudtunk.
- Ayani, kérlek vedd át a mobokat Kincaidről, és gyógyítsd Judyt, de csak egy kicsivel! Mondjuk 10 hp elég is lesz, neked is kellenek az életpontok. Tűzrózsával pedig a kevesebb életes Vadászt támadjátok! – mondtam a lánynak és a paripájának ellentmondást nem tűrő hangon: kezdett kockázatossá válni ez a harc, több embert pedig nem veszíthettünk, még akkor sem, ha nem fog bajuk esni…
- Engem is. Ez az egész harc – húztam el a számat.
- Nem erre gondoltam. Még mindig nem tudunk semmit arról a háromról.
- Gondolod, baj lesz, ha hagyjuk őket?
- Valószínű.
- És sokan is vannak… szét kéne osztani a sebződést.
Valójában, az osztozkodót is hagyni kellett volna, de ezen már nem idegesítettem magam fölöslegesen. Valahogy tankolni kell, amíg a Kannibálok elvégzik a munka nagy részét, s közben nekünk le kell szedni a Kannibálokat. Eddig egyértelmű volt, a megvalósítás és az időzítés viszont már annál nehezebb, hiszen nem tudhattuk előre, hogy a Kannibálok kinél fognak besegíteni. Ami viszont jobban zavart, az a Vadászok sebzése, amit mégcsak switchelni sem tudtunk.
- Ayani, kérlek vedd át a mobokat Kincaidről, és gyógyítsd Judyt, de csak egy kicsivel! Mondjuk 10 hp elég is lesz, neked is kellenek az életpontok. Tűzrózsával pedig a kevesebb életes Vadászt támadjátok! – mondtam a lánynak és a paripájának ellentmondást nem tűrő hangon: kezdett kockázatossá válni ez a harc, több embert pedig nem veszíthettünk, még akkor sem, ha nem fog bajuk esni…
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Hinari elég rendesen adja az utasítgatásokat. Úgy tűnik nem lesz azzal problémám, hogy vajon mit csináljak. Jó az igaz, hogy nagyon szívesen veszem az utasítást, mert így nem tolok el valamit. Azt viszont nem értettem, hogy miért töltsek keveset Judynak. De végül vállat vontam, most Hinari a főnök.
- Vettem. Switch Kincaid!
Így Tűzrózsával máris nekirohamozunk a Vadásznak, és utána rögvest meg is próbálkozok a képivel.
- Hinari. Jut eszembe ismered a másik két képességemet? Másodikkal 54 HP-t vagyok képes tölteni, ezt nem az én hp-mból, és képes vagyok többször is használni, ha nem 1-valakire használom 2x, vagy nem magamat gyógyítom vele. Illetve az új képességemmel létrehozhatok egy kristályt, amivel fel tudom fogni egy bizonyos sebzést. Míg a kristály ép a mobok nem tudnak másra tévedni... bár nem tudom bossra hatásos-e.
// 2x3 sebzés tőlem, 2x25 sebzés Tűzrózsától biztos találattal, így összesen 56 sebzés Vadász Hullafaló#5-re - képességpróba, ha sikeres én sebződök 10-et (HP-ból, nem P-ból), Judy gyógyul 10-et - Kincaidról levettem a mobokat - Haladó csapatsebzés Kristály bónusza még él (azért nem írtam a bónuszt mert nem tudom a pet sebzését + idomár sebzését is megnöveli-e >.>) //
- Vettem. Switch Kincaid!
Így Tűzrózsával máris nekirohamozunk a Vadásznak, és utána rögvest meg is próbálkozok a képivel.
- Hinari. Jut eszembe ismered a másik két képességemet? Másodikkal 54 HP-t vagyok képes tölteni, ezt nem az én hp-mból, és képes vagyok többször is használni, ha nem 1-valakire használom 2x, vagy nem magamat gyógyítom vele. Illetve az új képességemmel létrehozhatok egy kristályt, amivel fel tudom fogni egy bizonyos sebzést. Míg a kristály ép a mobok nem tudnak másra tévedni... bár nem tudom bossra hatásos-e.
// 2x3 sebzés tőlem, 2x25 sebzés Tűzrózsától biztos találattal, így összesen 56 sebzés Vadász Hullafaló#5-re - képességpróba, ha sikeres én sebződök 10-et (HP-ból, nem P-ból), Judy gyógyul 10-et - Kincaidról levettem a mobokat - Haladó csapatsebzés Kristály bónusza még él (azért nem írtam a bónuszt mert nem tudom a pet sebzését + idomár sebzését is megnöveli-e >.>) //
A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 24 2014, 09:04-kor.
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Chancery jön, nem pihen.
A boss által elszenvedett sebzés: 60
A sebzés okozói:
60 - Kusumi Ayani sebzése Vadász Hullafaló#5-re.
Játékos cselekvések:
A SWITCH sikeres!
A támadások sikeresek!
A képességhasználat sikeres Judy +10, Ayani -10!
A SWITCH sikeres!
Alex 15 életpontot gyógyul. (3/3)
Haladó Csapat Sebzés Kristály még a következő játékosoknak segít (következő sebzés +4): Maci, Yurihime, Chancery, Enheriel, RenAi, Tachibana Makoto
Boss cselekvések:
Önző Hullafaló#1 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Kannibál Hullafaló#2 52 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Vadász Hullafaló#5
Frontharcos Hullafaló#3 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Vezető Hullafaló#4 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Vadász Hullafaló#8 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Judy Noxia
Jóllakott Hullafaló#9 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Kannibál Hullafaló#10 104 sebzést osztott ki a következő Hullafalóra: Jóllakott Hullafaló#12
Jóllakott Hullafaló#12 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Jóllakott Hullafaló#13 12 sebzést osztott ki a következő játékosra: Kusumi Ayani
Ismeretlen jelző KN1: Ö1, +20, KN2, F1, +20, J3, V2, J1, V1
Életpontok/adatok:
Vadász Hullafaló#5: -216 HP
Jóllakott Hullafaló#12: -160 HP
Halász Alex: 98/120 HP [1/4|2+|3+]
Kincaid: 159/165 HP [1/4|-|2+|
Judy Noxia: 51/105 HP [3/5|-|3+]
Yurihime: 80/80 HP, 7 páncél [2/4|-|2+]
Kusumi Ayani: 158/195 HP [2/4|-|2+]
Közös tarisznya:
- 3 Nagy Potion [Miri]
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 25 2014, 14:46-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.