Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Küldetés] Virágok és Gombák

4 posters

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

[Küldetés] Virágok és Gombák - Page 2 Empty Re: [Küldetés] Virágok és Gombák

Témanyitás by Sachi Vas. Okt. 28 2012, 11:41

A jobb oldalt szakadék felé nyitott természetes járatban haladva végül túljutottak az előttük levő kanyarulaton. Ekkor a cseppkövek között kicsit jobbra pillantva sík felületű, semmiben lebegő sziklákat véltek látni alattuk. Ezeket függőhidak kötötték össze és mintha egy felfelé is vezetett volna, talán a járathoz amiben most ők is haladtak, Ezek a szakadék felett lebegő szigetek mintha kicsit mozogtak volna, s ezt a hidak jobbra-balra lengéséből is könnyen alá lehetett támasztani
Nem sokkal Ren figyelmeztetését követően valami kattanás hallatszott, s az előttük lábát kapkodó Tadayoshi váratlanul eltűnt egy teleport animáció fényében, melyet egy ismeretlen "Megállj!" kiáltás is kísért. Egy pillant sem telt belé, hogy a hang tulajdonosa is felbukkanjon: pajzsot kezében tartó, vértet viselő európai fiú látványa tárult eléjük, ahogy az eltűnt Tadayoshi pozícióját elérve az felbukkant egy nagy cseppkő mögül. A földön heverő fáklya fényében jól látható volt világos haja és talán kék szeme, szabad jobb kezét mindenesetre megálljt parancsolóan tartotta előre. Egy pillanatra meghökkent, valószínűleg eddig csak Tadayoshit látta, majd simítva haján ismét felemelte kezét

[Küldetés] Virágok és Gombák - Page 2 Npc06
- Megálljanak hölgyek, egy tapodtat sem! - s azzal a talajra mutatott, melyet alig észrevehető zöld foltok tarkították - Ne... lépjenek... azokra... a helyekre!
Alighogy kimondta, újabb kacagás ütötte meg a fülüket jobb oldalról, s a cseppkövek között kipillantva a második lebegő platformon, egy apró alak szökdécselt egy újabb hídra. A srác is arra pillantott de valószínűleg nem lett okosabb, mert fejét vakarva megjegyezte
- Mit szakítottam éppen félbe, ha szabad kérdeznem?
Nem volt mély a hangja, s a frusztrációt is könnyen ki lehetett belőle szűrni. Tadayoshi eltűnt nem csak a szemük elől de a csapatukból is, egyedül Viola barátlistáján szerepelt még mindig rajta, feltéve ha az együtt töltött idő alatt felvették egymást. Ezen kívül a fiú figyelmeztette őket a veszélyre, miből ítélve tudhatta hogy mi történt vele. No és a két lány csapata rájuk korlátozódott, melyet a küldetés infó jelzett is hogy nem lesz elegendő a befejezéshez, eredménytől függetlenül. Amint átjutottak a foltos talajon, a fiú hátra lépdelt és meghajolt
- Majd elfelejtettem, a becses nevem Ernst - folytatta hajbókolva - állok szolgálatukra. Zavarodottnak látszanak, talán segíthetek valamiben?
Itt volt tehát egy fiú, várakozva a két lány reakcióira és kérdéseire, no meg kicsit elállva az utat is. Vajon hogyan folyt le a váratlan találkozás?

[Küldetés] Virágok és Gombák - Page 2 58337665

/Bőven eláraszthatjátok kérdésekkel és kérésekkel egyaránt, a határidőn is módosítottam/

Határidő: 4 nap/fő

Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 178

Karakterlap
Szint: 1
Indikátor: -
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Viola Csüt. Nov. 01 2012, 21:54

- Vigyázzunk könnyen lehet hogy csapda! - figyelmeztetett minket Ai-chan. Igazából én is tartok ettől a helytől, akármi lehet itt még egy rejtett mob is, ami sok itemet dob, de erős is, aztán állítólag vannak olyan helyek a játékban, ahol nem használhatsz kristályt, amivel visszateleportálsz a városba. Remélem nem futunk bele ilyenbe.
Már majdnem megszólaltam, hogy mondjak a mögöttem lévő lánynak pár nyugtató szöveget, hogy nem kell félnie, hárman is vagyunk, vagy hasonlót, de mikorra ajkaimat szóra emeltem volna az előttem lévő Tadayoshi alakját animáció vette körül, mely fehéres csillogásban mutatkozott, majd a férfi se szó, se beszéd eltűnt, mintha a föld nyelte volna el.
- Teleportáció..? - nyögöm, de csak reflexből jutott eszembe ez is, mert csak egyszer láttam, még régebben ilyet és valahova, az agyam mélyébe elraktározódott ez a pillanatkép. Az én teleportációmat nem kíséri ilyen látványos effekt, de talán nem is baj, könnyebben kivehetnék a helyzetem, vagy a célomat.
- Megállj! - egy kiáltás tör fel előlünk nem olyan messze, aminek tulajdonosa egy fiatal fiú, bújik elő az egyik cseppkő-oszlop mögül. Reflexből szorosabbra fogom a kezemben lévő fegyvereket, majd idegesen jobbra és balra pillantok. Körülöttünk csend honol, csupán a fiú hangjának gyönge visszhangja hallatszik még a távolban. A srácnál pajzs és kard van, amit egy szép páncél egészít ki. Haja hosszú, fehér, melyhez európai vonalú arca igen jól megy. Egy fiatal sármos lovagnak simán elmenne, de ilyen könnyen nem adom a bizalmam...
- Megálljanak hölgyek, egy tapodtat sem! - a földre mutat. Csak akkor veszem észre, hogy a talaj előttünk teli van fura zöld foltokkal. Még sosem láttam ilyeneket, de még csak nem is hallottam róluk.
- Ne... lépjenek... azokra... a helyekre! - Ai-chanra sandítottam, de neki most nem volt megjegyezni valója, vagy nem vette észre, hogy őt fürkészem. Nem akartam így hirtelen megbízni a fiúban, de talán csak én vagyok paranoiás és csak lekerült ide valahogy, elvégre ki lenne olyan buta, hogy egész nap egy barlangban kuksol, hogy itt várjon áldozatra. Ehh, így belegondolva furcsa elképzelés...
- Mik ezek a zöld foltok? Hova tűnt a társunk? - szegezem neki a kérdést, mire készségesen jön a válasz:
- Á, azok teleportáló jelek... amikor először jártam itt néhány órával ezelőtt, volt szerencsém rálépni egyre és a Fővárosban találni magam...
Megnéztem a barátlistámat, ami azt mutatta, hogy Tadayoshinak kutya baja, s a lokációja valahol a városban van. Ezek szerint tényleg teleportáló pont, s nem ajánlatos rálépni, mert jöhetsz ide újra meg újra.
- Mit keresel idelent? - kérdezem, mire a srác gyorsan felelt:
- Mi sem egyszerűbb, hölgyeim! Egy barlangot fedeztem fel és jutottam le ide, hajt a kíváncsiság... mondják, abban az irányban ahonnan jönnek, mi található? - Ahh, igaza van, hülye volt a kérdésem, elvégre bárki lejöhet egy barlangba, hogy kincs után kutasson, még én is simán megtenném, hisz' én is itt vagyok valami úton-módon, nem?
- Hát, igazából csak pár járat, meg egy terem, ahol gombát lehetett szedni egy questhez... Nem maradtál le sokról. a fehér hajú ekkor gondolkodott egy kicsit, majd megszólalt:
- Mit szakítottam éppen félbe, ha szabad kérdeznem? - tudakolta meg érdeklődve, mire úgy döntöttem, hogy én is korrektül válaszolok.
- Az a gyerekesen nevető valami, akármi is legyen, ellopta az egyik küldetés elemünket és idáig eljöttünk utána, hogy elkaphassuk és visszaszerezzük...
Megnézem a küldetés statunkat is. Azt írja, mikor kiválasztom a potion mester által ránk bízottat, hogy a küldetés befejezéséhez három főnek kell jelen lennie. Ez azt is jelenti, hogy mikor Tadayoshi visszateleportált a városba, egyben a küldetés is kidobta, mert biztos túl messzire került a zónától, amiben aktívan lehet tevékenykedni.
- Majd elfelejtettem, a becses nevem Ernst, állok szolgálatukra. Zavarodottnak látszanak, talán segíthetek valamiben? - mondja a fiú, mire felcsillan a szemem. Ismét rápillantok Ai-chanra. Remélem ő is arra gondol, amire én. Minden esetre teszek egy próbát...
- Engem Violetának hívnak. - majd miután Ai-chan is bemutatkozott, folytatom:
- Egy küldetést teljesítünk idelent, amit ketten nem tudunk befejezni a harmadik tag nélkül, aki most a teleportnak hála a városban van. - tartottam egy hatáskeltő pillanatot, melynek idején akár rá is jöhetett a folytatásra - Csatlakoznál hozzánk? Így neked sem kell idelent lenned egyedül, no meg tapasztalati pont és gyógyfőzet is jár érte! - nahát, magamat is meglepem, milyen összeszedetten tudok magyarázni, ha kérlelni kell valakit. Ahh, vagy csak én gondolom úgy?!
- Egy küldetés? Kinek dolgoznak, ha szabad megkérdeznem? Ne értsenek félre, szívesen segítek önöknek, de vannak ezen a földön olyan alakok, akik puszta szórakozásból törnek mások életére és nyugalmára...
Hmm, milyen okos, annak ellenére, hogy ilyen fiatalnak tűnik. Jól átlátja ezt a világot.
- A potion mesternek dolgozunk, virágokat és gombákat kell neki leszállítanunk. De sajnos... - a függőhíd irányába mutatok, mely egy másik platformra visz át, s ahonnan felcsendül ismét a kacaj - Az utolsó gombát, ami kellett volna, ellopta előlünk valaki vagy valami.
- De hogy biztos légy a dolgodban, tessék..! mondom kedves hanglejtéssel, majd felgördítem a menüt, s küldök neki egy meghívást, hogy csatlakozzon a küldetésbe.
- Van benne leírás is, láthatod, mi csak az utolsó elemet szeretnénk.- már kicsit türelmetlen vagyok, hisz' akit eddig kergettünk már jó nagy távot megtehetett, mióta mi itt beszélgetünk. Sietnünk kell, ha be akarjuk érni. Ha Ernst igazat mond, akkor ha elindulunk a függőhíd felé, a másik oldalra, valahol ott is kilyukadunk a felszínre, elvégre a fiú, hacsak nem hazudott, ő ott jött be. Vagy volna több bejárat is? Ahh, majd kiderül, most még csak abban reménykedhetünk, hogy korrektnek találja a küldetést és segít nekünk a továbbiakban, vagy legalább tagként bent lesz, hogy a questet befejezhessük és felmarkolhassuk a jutalmat
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365

Karakterlap
Szint: 21
Indikátor: Zöld

Témanyitás by RenAi Kedd Nov. 06 2012, 18:35

Siettünk hogy a hang tulajdonosát utol érhessünk, de az előttem lévő Violetta hirtelen megállt, a háta mögül csak nehézkesen vettem ki az eseményeket, Tadayoshi látványos fényjelenség közepette eltűnt, kezdtem megijedni mikor Violetta, meglepett hangon megszólal:
- Teleportáció?...
Igen tényleg annak tűnt, és utána jött a következő meglepetés.
- Megállj! Hangzott a felkiáltás egy ismeretlen hangtól. A lány mögül mivel nem sokat láttam igy mellé álltam, észrevettem hogy Violetta szorosabra fogja a fegyverét, ami érthető is. Csak úgy a semmitől eltűnik a csapatunk egyik tagja és megjelenik Ő a semmiből miközben egy barlang belsejében járunk, ahova nem hiszem hogy piknikezni járnának az emberek. Egy fiatal fiú felszerelkezve, szép vérttel és hosszú hajjal és talán kékes szemmel… bontakozott ki a kép mikor egy cseppkő mögül lassan előre sétált.
- Megálljanak hölgyek, egy tapodtat sem! Jelentette ki. És azzal a talajon lévő zöld foltokra mutatott. Túl sokat nem láttam belőle elvégre a fáklya Tadayoshinál volt és ahogy eltűnt a fáklya leesett és így épp valamennyire megvilágította a talajt.
- Ne... lépjenek... azokra... a helyekre! Miután kimondta ismét felcsendült a kislányos kacaj… Személy szerint már szaladtam volna a lányka után, de kijelezte a questes információs ablak hogy ketten kevesek vagyunk a küldetés teljesítéséhez. És megjelent ez a srác is Violetta sorba tette fel azokat a kérdéseket amikre én is szerettem volna tudni a választ. Időközben kiderült hogy Tadayoshinak semmi baja épp csak a városba lett teleportálva, megvárhatnánk mire visszaér de addigra már a világ másik felén fog járni a kis tolvajunk. A gondolkodásom az szakította félbe hogy a fiúcska bemutatkozott.
- Majd elfelejtettem, a becses nevem Ernst, állok szolgálatukra. Zavarodottnak látszanak, talán segíthetek valamiben?
Ekkora mákunk nem lehet, láttam hogy Violettának is az járhatott a fejében ami az enyémben is. Majd mi is illedelmesen bemutatkoztunk. És Violetta folytatta a fiú „becserkészését” megpróbálta rávenni hogy csatlakozzon a partyhoz. Eközben a kislányon járt a fejem, nagyon is jól ismeri a terepet, elvégre nem lépett rá a foltokra szökdécselve kikerülte őket. Violetta elmondta a küldetés részleteit hogy a Potion mesternek kell és hogy potionokat kapunk majd cserébe. Remélem beleegyezik és igy be tudjuk fejezni a küldetést.
- A mi kis tolvajunk igencsak jól ismeri a terepet. Jelentettem ki. Gondolom már Ők is rájöttek de úgy éreztem jobb ha megosztom az észrevételemet.

/Bocsánat a késlekedésért./

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873

Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League

http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Témanyitás by Sachi Szer. Nov. 14 2012, 09:32

- A potion mester? - cakarta meg a fejét, miközben a leírást is olvasta - Rég nem találkoztam vele, de nem olyan ember benyomását keltette bennem mint aki hátsó szándékokat forgat a fejében. Ám legyen, - jutott végső elhatározásra viszonylag azonnal - nem hagyhatok cserben két ilyen gyönyörű hölgyeményt!
Hajbókolt, majd ha nem tiltakoztak a gesztus ellen mindkettejüknek kezet csókolt, végül pedig lopva elfogadta a csapatba hívást. Eztán eltette a kardját és egy fáklyát adott Rennek, mert hogy neki nehézkes lett volna teli kézzel világítania és a földön heverő lassan kiégett, bár egyenlőre volt elég fény anélkül is
- Mily lényegre törő és elegáns! - dicsérte mosolyogva Violat ahogy elindultak, majd Renhez fordult - És szófukar ámde ugyanakkor kellemesen derűs!

Minden bizonnyal tovább haladtak hát a foltokat kerülgetve, le az újabb függőhídon át a lebegő sziklaplatóra. Ernst mintha kissé ingatag lett volna áthaladás közben, nem egyszer kapkodva a kötélzetért kapaszkodópontot keresve és valami érthetetlent motyogott magának. De azért lovagiasan előre ment és nem panaszkodott a körülményekre, láthatóan felvidult újra ahogy átértetek rajta. Ám a szigetecske ettől még mozgott, korlátnak minősülő elem pedig csak a következő hídon levő kötélzet volt. Ezen is átkecmeregve végül arra a nagyobb sziklára kerültek, ahol nemrégiben a nevetgélő alakot is látni vélték. Ez már stabilabb területnek bizonyult, előre pillantva pedig póznákon álló fáklyák világították be az utat, azonban kicsit odébb ködössé vált, ha pedig bementek a látási viszonyok csupán néhány métert jelentettek. Némi séta után még akadt egy lengedező és ezúttal rozoga függőhíd ami egy sejtelmesen sötét alagútbejárattal kötötte össze a platformot
- Fáklyafényt, legyen oly szíves! - kérte Ernst Rent, majd kihúzta magát - Én megyek előre, a pajzsom védelmet nyújt ha váratlan támadás érkezik!
Azonban várt még, hogy eldönthessék a lányok a további sorrendet vagy esetleg megvétózzák a tervét, viszonylag könnyen meg lehetett győzni. A fontos tehát az volt, hogy miként rendeződtek el és léptek be az újabb járatba, illetve milyen más elővigyázatosságokat, esetleg gondolatban állítottak fel

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Szomb. Nov. 17 2012, 13:57

- A potion mester? Rég nem találkoztam vele, de nem olyan ember benyomását keltette bennem mint aki hátsó szándékokat forgat a fejében. Ám legyen, - nem gondolkodott túl sokáig, biztos meggyőzte a saját a tapasztalata, amit a megbízónkról tudott. - Nem hagyhatok cserben két ilyen gyönyörű hölgyeményt! - mondja a srác, majd közelebb jön. Teljesen váratlanul ér, mikor megfogja a kezem és csókot lehel rá. Nahát, elég szimpatikus fiú, nagyon lovagiasnak tűnik. De mint férfi, tartok tőle, ennél közelebb nem engedhetem magamhoz őt sem.
Ernst ezután Ai-channak is kezet csókol, majd a menüjében pötyögve elfogadja a meghívást. Rápillantok az én menümre. A küldet leírásnál valóban megjelenik az ő neve a miénk mellett, a figyelmeztető kiírás pedig, miszerint három ember kell a küldetés befejezéséhez, nyomtalanul eltűnik. Ezen nagyon megörülök. Most, hogy újra teljes a csapat, akár még az gombarablót is utolérhetjük.
A fiú ezután egy fákját nyom Ai-chan kezébe, mire gyorsan megszólalok:
- Induljunk hamar, a végén még elveszítjük a nyomát..! - mire gyorsan neki is vágunk az előttünk álló útnak.
- Mily lényegre törő és elegáns! - mondja Ernst, mire szépen elpirulok. Ejha, ha ez a fiú tovább folytatja a bókolgatást, még a végén le vesz a lábamról. Közben arcomat a kezeimbe temetem, hogy ne vegyék észre a pirulásomat.
A zöld teleportáló foltokon üggyel-bajjal sikerül átvergődnünk, néhányszor majdnem belelépek az egyikbe, de hál' istennek végül se én, se más nem lép bele egyikbe se, így nem kell újfent társakra vadásznunk. Attól félek senki más nem volt/van olyan bátor, mint Ernst, hogy egymaga lejöjjön ide. Partyban is csak több személlyel próbálkoznék meg.
Nekivágtunk a kötélhídnak, ahol Ernst ment elöl. Szegénynek nem nagyon akaródzott menni a dolog, nem a legstabilabb férfi látszatát keltette, de jól megbirkózott vele, meg amúgy is, tuti nem akarta, hogy előttünk szégyenbe maradjon, amiért leszédül egy hídról. Amint átértünk a kis lebegő szigetre, egyből felderült az arca.
- Kövezettek meg, de nekem tetszik a lebegő sziget..! Jópofa lenne itt lakni, tökéletes búvóhely. Persze csak akkor, ha nincs gonosz mobhadsereg a közelben... - elhúzom a számat az utolsó gondolatomra. Talán túlságosan beleélem magam, hogy milyen idilli is lenne ezen a helyen lakni. Ha gonosz lennék, tuti itt húznám meg magam. Klassz kis sziget, igaz, ahogy látom nincs rajta korlát, de meglehetősen otthonos, csak egy házat kellene felhúzni, no meg jól kivilágítani...
Nekivágtunk a második hídnak is, melyet gyorsan átszeltük, s végül egy teljesen stabil talajra kerültünk.
Előttünk egy barlang bejárata hívogatott minket, melyben gyér fáklyák fényét véltük felfedezni, már ameddig elláttunk a sűrű ködtől, ami erősen uralta a területet.
- Fáklyafényt, legyen oly szíves! - Kérte Ernst Rent, majd délcegen kihúzta magát. - Én megyek előre, a pajzsom védelmet nyújt ha váratlan támadás érkezik! - mondja, mire küldök neki egy mosolyt, s gondolkodóba esem: Egy barlangban fogunk menni, esély van arra is, hogy minket hátulról is megtámadnak majd. Nem tudom mennyi élete lehet Ai-channak, de jobb lesz, ha én maraduk hátul.
- Ai-chan! - fordulok a társamhoz - Én majd megyek hátul, te kövesd Ernst középen, ott a lesz a legbiztonságosabb..! - mondom, majd rásandítok a srácra is.
- Így neked is jó, igaz? - kérdem, amire a fiú pozitív választ ad. Monológom egy utolsó gondolattal zárom:
- Örülök, hogy közöttünk vagy, Ernst..! - majd pedig szám kedves mosolyra húzódik.

[Az új, javított kinézetem ide is érvényes, plusz fegyvert sem használtam eddig, ezért szeretném, ha itt is már a szigony lenne nálam (adatlapon mindenki infót meg lehet találni), így kérek mindenkit, hogy ehhez igazodjon, köszönöm!^^]
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Nov. 18 2012, 23:16

Az újdonsült ismerősünk elolvasta a leírást a küldésünkről. Nem sokra rá úgy döntött hogy elfogadja a partyba invitálást és meg is jelent harmadik tagként. Nagyon megörültem, így befejezhető lesz a küldink. Mosolyodtam el a gondolattól magamban. Majd némi hajbókolás után kezet is csókolt nekünk, engem kissé meglepet nem vagyok hozzá szokva az efféle gesztusoknak. Kissé bele is pirultam. De tartottam attól hogy a mi kis tolvajkánkat már nem érhetjük utol annyit időztünk itt. Majd a fiú gy fáklyát adott a kezembe, logikus, már kicsit szégyenlem hogy nekem nem jutott ez az eszembe hogy szükségünk lesz rá miután Tadayoshi eltűnt a földön heverő fáklya ami utána maradt már-már csaknem kiégett. Majd el is indultunk igyekeztem elől menni ugyanakkor lemaradni Ernst mögött ugyanis mint férfi ő volt az aki a csapat vezéreként előre tartott. A fiú ismét bókokat szórt ránk, ami miatt egyre szimpatikusabbnak találtam. Az utunkat egy függőid követte. Ernst kissé bizonytalanul tartott előre, de azért édesen próbálta eltitkolni hogy ő is épp annyira utálhatja az ilyen terepeket mint én. Ezt egy szintén mozgó szigetecske követte, Violetta mintha minden nap ilyeneken járna, akadály nélkül könnyedén vette ezeket a területeket. Amint megláttam a következő hidat már kezdtem kissé bosszús lenni. Utálom az efféléket, valahogy olyan mintha kicsószna a lábam alól a talaj, és valami határtalan bizonytalanság fog el. Ha egyedül lennék biztos nem jöttem volna keresztül rajtuk. A hidat egy már megnyugvásomra stabilabb sziget követte. Itt már akadtak fáklyák viszonylag elég sűrűn, ugyanakkor sokat nem jelentett ugyanis a köd is egyre sűrűbb lett, így a fáklyák nem sokat segítettek, ahogy haladtunk előre egyre rosszabbak lettek a fényviszonyok. Majd ismét egy újabb híd következett nagy örömömre... ami még rosszabb állapotban van az eddigieknél, gondolom itt már szinte senki sem jár, elhagyatott arról nem is beszélve hogy beillene egy jó kis horror film színhelyének. A híd meg pláne. Valahogy sikeresen átkecmeregtünk rajta, a fáklya most különösen megnehezítette a helyzetem, ugyanis szívem szerint két kézzel fogtam volna a kötelet. De figyelnem kellett a híd fokait és igyekeztem elegendő fényt biztosítani a többieknek.
- Fáklyafényt legyen oly szíves! Kért meg Ernst, majd oda nyújtottam felé hogy mindannyian jól láthassunk, már amennyire ez lehetséges volt.
- Én megyek előre, a pajzsom védelmet nyújt ha váratlan támadás érkezik! Jelentette ki a fiú. Nem sokra rá Violetta megszólított, és elmondta az elképzelését, amivel egyet is értettem, így elég fényt tudok biztosítani mindkettőjüknek. Magabiztosan rá bólintok majd elmosolyodom.
- De mielőtt bemennénk mivel nem tudjuk mire számítsunk jó lenne szerintem ha megbeszélnénk egymás képességét és hogy ki mire osztott pontokat. Csakis azért hogy tudjuk hogy mi az erőssége és hogy mi a gyengesége a másiknak. Akkor kezdem! A speciális képességem három egymást követő gyors vágás, ami ha sikeres a támadásom duplázódik, ezen kívül sok pontot osztottam az életemre és a speciális képességemre és egy pontot a fegyverkezésemre hogy nagyobb eséllyel sikerüljön a képességem. Ugyanakkor még nem használtam el a potionom sem. És mielőtt bemennénk jó lenne szerintem ha a teleport kövek is a kezünk ügyében lenne, sosem lehet tudni. Egy küldetés sem olyan fontos mint egy emberi élet. Mondtam itt kissé komoly lett az arckifejezésem de amikor ezt észre vettem rögtön zavart mosoly jelent meg rajta.

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Viola Hétf. Nov. 19 2012, 18:34

[Kiegészítő post]

...Mielőtt azonban elindulnánk, Ai-chan magához ragadja a szót, s mint a vízfolyás, aranyos ajkai körül ezerszám dőlni kezdenek a szavak. Csodálkozva tekintek rá, miközben azon merengek, hogy mégis hogyan bír hirtelen ilyen sokat beszélni, hisz' eddig jóformán meg sem szólalt. Óhh, persze ezzel nekem semmi bajom, elvégre nem butaságokról fecseg, vagy a való világ legújabb tinisztárjairól, de még csak nem is Barátok közt utolsó részéról, hanem arról, hogy jobban meg kéne ismernünk egymás statisztikáját, képességeit. Ezt mind pedig azért, hogy legyen valami rálátásunk arra, hogy a másik mire is képes, tudjunk mivel számolni, ha valami probléma, netán életveszély merülne fel. A mondókája végén még aranyosan el is pirul.
Nos, Ai-chan, mint kiderült, sokat rakott az életére. Igaz nem mondta meg, hogy konkrétan mennyit, de a "sok" szó nekem valahogy azt mondja, hogy az elosztható pontok nagy részét arra rakta, így nem is lehet túl sok a többin. Aztán... Van neki egy érdekes támadó képessége. Hmm, ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ez a csajszi bizony kardforgató. Persze erre a képességéből következtetek.
Sőt, figyelmeztet minket arra is, hogy jobb lenne, ha nálunk lennének a teleport köveink is. Ez is jó ötlet.
Türelmesen végighallgatom Ai-chan mondókáját, majd Ernstre pillantok, s összenézek vele. Udvarias a srác, így biccent, hogy kezdjem én a további ismertetést, vagyis én legyek a következő, aki bemutatja önnön erejét.
- Az én különleges képességem a teleportáció. Nem sűrűn, de képességem megengedi nekem, hogy nagyon gyorsan helyet változtassak. Nem gyorsan mozgok, hanem áthelyeződök. Szemmel nem is érdemes követni, mert nincs mit... - mondom úgy, mintha csak a legkedvesebb barátnőmhöz szólnék, majd tartok nekik egy kis bemutatót:
Az utolsó mondatom után egy váratlan pillanatban átteleportálok Ai-chan másik oldalára, ezzel valamivel távolabb kerültem Ernst-től, de biztos vagyok benne, hogy ő is látta, ahogy az előző pillanatban még mellette álltam, majd egy szemvillanás erejéig csak a testem körvonala van jelen, azután pedig már ott állok a kardforgató csajszi másik oldalán. Hmm, vajon Ernstnek tetszett a "bemutatóm"..?
Jobb kezemmel a bal vállam felé nyúlok, majd a szokott mozdulatommal megragadom a szigony végét, mellyel lecsatolódik a hátamról. A jobb kezemet végig vezetem a mellkasomon lefelé, melynek következte az, hogy a fegyver szigonyához közelebbi vége a kitartott bal kezembe érkezik meg.
- A fegyverem az Ördög villa. Most hosszú lenne elmagyarázni, hogy honnan szereztem, de a lényeg az, hogy nagy erő bónuszt kapok tőle..! - kétszer-háromszor megfogatom a kezemben, mintha csak egy lándzsa lenne. Szerencsére a szigony feje miatt könnyedén képes forogni, van lendülete. Vetek egy pillantást a többiekre, úgy tűnik érdekli őket a dolog, így folytatom a magyarázatot:
- Ad még egy kis kitartás boostot és sokat köszönhetek neki abban, hogy milyen gyorsan töltődik vissza a képességem is. - ezután, mint egy boldog kisgyerek, visszarakom a hátamra a szigonyt, s mikor érzem, hogy a rendszer érzékelte, hogy "el akarom rakni", s ott marad rajtam, akkor kezemmel megidézem a menümet, de még mielőtt bármit csinálnék benne, újra megszólalok:
- Nekem csak négy pont van az életemen, de szerintem ez is megvéd a haláltól, továbbá ennyi van a gyorsaságomon is. - mosolyogva közlöm, közben pedig a tekintetemet hol a lányon, hol a fiún pihentetem. - És a fegyverkezelésem... Hát, majd kiderül mennyire elég. - kicsit kiöltöm a nyelvem. Nem gúnyosan, hanem inkább "butusosan".
Az inventorymban kezdek pötyögni, s ráakadok egy tárgyra, ami eddig nem volt rajtam, de most talán nem ártana felszerelni: Egy szalmakalap. Nem ad nagy védelem bónuszt, de aki a kicsit nem becsüli... Két gombnyomás, s a kalap megjelenik a fejemen. A meglepődött tekinteteket elkerülendő gyorsan felmutatok rá a hüvelyk-ujjammal, s vigyorogva hozzáteszem:
- Plusz egy páncél! - majd jár még egy sort kezem, minek eredményeként a teleportálókövem is megjelenik a kezemben. Ez is biztos ami biztos alapon.
Egy határozott, de aranyos kacsintással jelzem Ai-channak, hogy én meg is volnék a "bemutatkozással", ennyit érdemes tudni rólam.
- És te mire vagy képes Ernst..? - fordulok a fiú felé, miközben hangom kislányosan cseng...

[Gondoltam így logikusabb és dinamikusabb is lesz a következő kör, hisz' nekem se kell visszamenőleg reagálnom, továbbá Ernstnek sem előremenőlég. Very Happy]
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Csüt. Nov. 22 2012, 23:47

/A várakozásért fájdalomdíjként egy hosszabb reagot kaptok, erre bőven lesz reagálni és lefedni való esemény/

Ernst szemmel láthatólag nem volt éppen egy acél hideg jellem, valahányszor rá mosolyogtatok vagy kacsintottatok, bizony ha kicsikét is de elpirult - már amennyire a fényviszonyok engedték. Azonban a tulajdonságok és képességek taglalásánál bizonytalanná vált. Vonakodó arckifejezés ült az arcára, ám amint Violeta tekintetével találkozott össze megemberelte magát, s valószínűleg jól leplezett örömmel átadta neki a második helyet a sorban. A lány fegyvere lekötötte a figyelmét, de nem annyira mint Violeta és Ren, mindig arra a lányra tekintett aki éppen beszélt. Ám persze végül ő maga került sorra, s még a köd sem fedhette el zavarát az általa kétségtelenül kínosnak érzett helyzetben. A fejét vakarta meg és láthatóan mélyen el is gondolkodott a hallottakon, mintha nem igazán értette volna az egész dolgot. Végül nagyot sóhajtott
- Hölgyeim... én... - kezdte akadozva, de aztán megint kihúzta magát - fogalmam sincs, hogy miről beszélnek, vagyis... fogalmam az van, hát hadd válaszoljak feltételezésre alapozva! Nos, hát... erős vagyok és harcedzett, jól tűröm a hosszan tartó megerőltetést és igazán jó egészséggel áldott meg a sort, tehát könnyen viselem a nehézségeket. Emellett persze nem vagyok egy lomha legény, igaz jobban bízok a páncélzatomban és pajzsomban mint a lábaim szaporaságában! A hölgyeket azonban... - fogta el rövid határozottságát követően a zavar - nem preferálom bántani és ezért nem is igazán venném könnyen, ha önök ellen kellene harcolnom...
Láthatóan ez volt a legzavaróbb része az egész históriának, miután csupán kerülgetve beszélt elosztott pontjairól még ez a női dolog is zavaros volt. De a ti sablonotok alapján feltehetően a speciális képességével lehetett kapcsolatos, mindössze a konkrétum nem volt éppen világos. Ha pedig a játék rendszerről és tulajdonságpontok kerültek szóba, összébb húzódott és elég nyilvánvaló módon gyanakodni kezdett, sőt ha nyíltan szembesítettétek a játék tényével, egy szavatokat sem hitte el
- I-inkább menjünk tovább... - zárta le a vitát félig rezignáltan és kisebb lelkesedéssel tekintve rátok - elvégre van egy tolvaj, amit el akartak fogni! Igazam van?

És már sietett is előre, szinte nem is ügyetlenkedve ezen az utolsó hídon, mintha csak az elmúlt percek jobban felkavarták volna mint az a rozoga tákolmány. A tempó pedig kialakult: nem volt nehéz követni Ernstet azonban megállni sem lehetett nagyon, a fiú egyszerűen masírozott tovább. A járat amiben haladtak, beljebb és beljebb hatolva vált egyre megkérdőjelezhetetlenebbé: pókhálók voltak mindenütt, tökéletesen félreérthetetlen módon egy pók-járta alagút látszatát és realitását keltve... ez talán még unalmas is lehetett, ha nem nyugtalanító. Ekkor lassított csak le Ernst is, hátra pillantva szemei pedig haloványan derengtek... talán volt neki éjjellátás képessége? Bizonyosan, mert ez meg is magyarázta volna akadálytalan csörtetését, a fáklyát pedig akár Viola kedvéért is kérhette
- Mintha egy pók odú volna? - szólalt meg végre, s tűnődve folytatta - Gondolják a hölgyek, hogy...
Itt azonban elhallgatott, mert hogy valamiféle ropogó hang hallatszott és egy pillanat múlva remegni kezdett a járat. Ízelt lábak hangja és zavaró szörcsögés azonban nem ütötte meg a fülüket, ehelyett a rázkódás és a robaj vált erősebbé, amint pedig valamelyikőtök megbotlott az egész padló beomlott és aláhullottatok a bizonytalanságba...

Az esés azonban nem volt hosszú, kemény talajra érkeztetek majd gurultatok tovább, ismét esve picit és megint megütve magatokat, s ez még néhányszor meg is ismétlődött. Mindketten 7 életpontot sebeződtek az esésektől, ebben pedig minden bizonnyal Ernst is osztozkodott rajtuk. Por vette őket körbe és eltartott némi idő míg a látási viszonyok helyreálltak. Ekkor azonban egy egyenletes kőpadlón találták magukat, hatalmas oszlopos, pókháló szőtte csarnokban melyből nem látszott kijárat. Derengő fény biztosította a látást, de a forrását nem lehetett megállapítani: mintha minden irányból szűrődött volna forrás nélkül. Messzebb előttük egy teljesen meredek mesterséges kőfal volt, ami azonban kicsit megemelve tekinteteteket felismerhetően nem érte el a távoli mennyezetet. Nem lehetett megmászni, ahogy a mögöttük levő természetes, teraszos szerű huppanós részt sem: nem értétek el még a legalacsonyabb fogószkodó pontot sem. Felnézve látható volt odafent egy lyuk, mely az imént beomlott járat padlójának egykori helye volt. Újdonsült társatok pedig eszméletlenül hevert a közeletekben, a teleport kristályok hasztalanok, míg az idő...

[Küldetés] Virágok és Gombák - Page 2 Mapdqe

Nos, az idő bizony pergett mert hogy alig kezdtetek feltápászkodni, az eddig várt szürcsölés és motoszkálás felbolygatta a csarnok csendjét. Először csak apró neszek, de mire talpon voltatok már mindenhonnan hallani lehetett, s amint fegyvereitek ismét kézben voltak kutyaméretű pókok másztak elő az oszlopok mögűl. Először mindössze néhány (nyolc), rátok támadtak és őszintén szólva semmi erőfeszítésbe nem került elintézni őket: fegyvereitek és statisztikátok bőven felülmúlta az ő szintjüket. Persze, az nyilvánvalóvá vált hogy még többen jöttek, sőt rövid küzdelmet követően már a falakon is araszoltak lefelé, illetve onnan ahonnan ti is lehuppogtatok. A legtöbb azonban a szemközti falon ereszkedett alá, míg végül a pókok ezúttal távolságot tartva lassan körbevettek benneteket, ám nem támadtak. Hogy miért? Felesleges volna várni arra hogy mi történt: egy perc csendes szájszervcsattogtatást követően a póközön elhallgatott, s megint csak a szemközti fal tetején egy irdatlanul nagy árnyék növekedett meg. A tulajdonosát illetően pedig most sem ért benneteket meglepetés: egy kisebb ház méretű pók volt az, mászás helyett azonban egyszerűen levetette magát az előttetek elterülő terepre, agyonnyomva és elpusztítva számos apró (hozzá viszonyítottan) termetű társát/alattvalóját/gyermekét(?), míg a többi visszavonulót fújt ő és közületek

A látvány azért valamennyire rémisztő lehetett azok számára, akik nem állták az ízeltlábúakat vagy egyszerűen az életüket féltették, joggal. Némi fókusz egy sokkalta kellemetlenebb valósággal kecsegtetett: a "Mother of All Spiders" név és az irdatlanul magas életpontcsík bizony kétjegyű számból álló szintet sugallt. Maga volt a megtestesült lehetetlen küldetés: egy rejtett boss ami azért volt itt, hogy a kíváncsi kezdő játékosok megtanulhassák hogy ugyanaz a kíváncsiság ölte meg a macskát is. Kayaba Akihiko pedig nem igazán törődhetett az eltávolításával a kis változtatásait követően, mely tény minden lehetett csupán szívderítő nem. A szörnyeteg pedig egy hatalmasat nyüszített, s elrugaszkodott egy valószínűleg ugyanakkor ugrásra rátok mint amit fentről is tett...

Talán valamelyikőtök még most is kiutat keresett, talán a hatalmas pókra meredt vagy a szemét hunyta le. Esetleg valaki észrevett egy újabb, apró árnyékot a fenti peremen ahogy felbukkant ugyanott ahol az imént a boss, s könnyed ám a realisztikusnál lassabb ereszkedő ugrással a lény fejtorára érkezett. Az meg sem érezte, így az újabb zavartalan ugrást követően az alak a padlón landolt még így is jó néhány méterre tőletek. A pók megtorpant, s talán azok a játékosok is akik csak most vették észre vele egyetemben, hacsak nem volt már eddig is a földbe gyökerezve a lábuk. Egy lányka volt, nem a kimondottan magas és a játékra megérett kategóriából, az NJK mivoltját pedig a feje feletti jelzés hiányából is már meg lehetett állapítani. Nem is fordult hátra a hatalmas szörnyeteg felé, inkább rajtatok futtatta végig vörösen derengő szemeit, mosolyra görbülő ajkai pedig széles vigyorrá húzódtak. Ekkor nyüszített ismét az óriáspók, a lány azonban mindössze lebiggyesztette fejét, hajfürtjei szemeit takarván pedig valami kis ördögi kisugárzást kölcsönöztek neki a vigyorával kombinálva. A pók pedig nekirugaszkodott, nem... már ugrott is!

A kislány bal kezével azonban a plafon felé nyúlt most sem nézve fel, mintha meg akart volta ragadni egy apró labdát amit neki dobtak. Mindössze labda nem volt, hacsak nem a hasonlatok között válogató játékosok elméjében. Mintha csak egy varázslat lett volna a mozdulat: valami felfénylett az ugró pók körül, s amint a percekre lassuló fél pillanat elillant, éteri karmok ragadták meg a szörnyet a semmiböl és roppantották egyetlen gyors és könyörtelen mozdulattal semmivé. A kisebb pókok serege egyszerre nyüszített fel dühösen, ám a kislány mindössze az arca mellé húzta vissza kezét egy csettintésre, s az egyes-kettes szintű mobok pixelekre robbantak mielőtt támadást indíthattak volna

Vége volt, alig fél perc alatt ismét csend ülepedett meg a komor csarnokban hogy nyomban megtörje egy ismerős, ám ezúttal mélyebb gúnytól és erőtől fűtött kacaj. Az a bal kéz mostanra pedig egy megint csak ismerős gombát lóbált meg a levegőben
- Nevetséges alsórendű adatgócok - mondta kislányosan démoni hangon, szemei pedig felizzottak hajfürtjei árnyékában - ez itt az ÉN játékom! A boss itt kizárólag ÉN lehetek! ÉN, a Zseni, a Tökély, a Végső Megmérettetés! És előttem három Tragikus Bohóc, aprócska és nyomorult, halandó Emberi Lény!
Ijesztő vagy sem, az utolsó néhány szó éppen olyan gyerekesen önzőn csengett mintha más nem is érdekelte volna. A hőseink pedig... mit mondtak, vagy cselekedtek? Mert a szavak nem voltak éppen regulárisak, már ami a játék körülményeit és NJKit illette!

[Küldetés] Virágok és Gombák - Page 2 Npcstuffsmall

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Nov. 25 2012, 14:52

A kérdésemre Violetta lemondta mire osztott pontokat, sőt a képességéről még némi bemutatót is tartott, amivel engem személy szerint le is nyűgözött. Ez tökéletes védekezésre sőt még támadásra is. És röpke bemutatója végén még a fegyverét is előhívja, ördög villa a neve, sejtelmes név ugyanakkor a tulajdonságai is jól jöhet még nekünk. Szó ami szó erős lehet a lányka. És kiderült hogy az is, az életpontjára, gyorsaságára osztott pontokról nem is beszélve. A mondata közepében eszméltem csak rá hogy úgy néz ki csak én rohangálok alap felszerelésekkel. Itt a fegyveremre gondolok. De nem hagytam magam elmélázni, figyelmesen végighallgattam Violetta mondanivalóját. Még a szalma kalapját is feltette, majd egy aranyos kacsintást engedett meg felém jelezve hogy lassan végzett. Én is szemezgettem vele hogy veszek de úgy gondoltam, hogy majd valami erősebb itemekre gyűjtögetek. Lehet ezt még megbánom, de már nem volt mit tenni.
- És te mire vagy képes Ernst..? Kérdezte a fiút aranyos hangján. A kérdést követően én is a fiúra tekintettem. Ernst kissé zavartan, kisvártatva de válaszolt. Legalábbis mondott valamit ugyanis túl sok dolgot nem tudtunk meg róla. Még azt is megjegyezte hogy nem áll szándékában bántani minket, ami nem kissé meglepet. Nekem egyértelmű volt hogy mivel egy csapat vagyunk nem bántjuk egymást semmilyen okból sem. Elvégre össze kell tartanunk sőt az egész kérdésem is arra alapult hogy megismerjük egymást valamennyire. Ekkor villant csak be hogy megint mekkora ostobaságot követhettem el. Naiv módon adok ki magamról és adatok ki másokról információkat. Elvégre bármelyikőnk lehet kém, áruló és nem kell hozzá sok épp csak egy kis színészi képesség. Ijedten tekintettem a fiúra, kiderül hogy fiatal kora ellenére sokkal okosabb mindkettőnknél. Bár nem gondolom hogy Violetta gonosz lenne, de ez azt is bebizonyította hogy újdonsült csapattagunk sem az, ugyanakkor ki is hallathattak minket.
- Sajnálom, ostoba voltam hogy ilyet kérdeztem és ezzel veszélybe is sodorhattam bárkit, elvégre akár ki is hallgathatnak minket vagy épp közülünk lehet bárki áruló, még ha ezt nehezen is képzelem el bármelyikőtökről. Hajoltam meg bocsánat kérésem jeléjéül.
- I-inkább menjünk tovább... elvégre van egy tolvaj, amit el akartak fogni! Igazam van? Jelentette ki a fiú, és ezzel pontot is tett a mi kis párbeszédünkre. Bólintottam de addigra a srác már előre is sietett, ismét egy híd következett, Ernest szorosan követve tartottam a tempót, és igyekeztem elegendő fényt biztosítani nehogy bárki is egy rozoga fokára lépjen a hídnak. Úgy látszik a végére már mindenki bele jött az ilyesmi akadályokba, még Ernst is könnyedén átsiklott a híd probléma felett, szinte ügyet sem vetett rá, pedig eleinte Ő is annyira irtózott az ilyesmiktől mint én. Persze még most is de a fiú sietősre fogta, így nem igazán maradt időm azon aggódni hogy leesek vagy hasonló, tartanom kellett a lépést különben lemaradok. A híd végét ismét egy járat követe, amibe habozás nélkül folytattuk az utunk. A járat egyre ijesztőbb lett mintha egy halloweeni dekoráció kelléke is lehetne. Sötét, nedves hatást keltet, és jöttek a pókhálók, és ahol pókhálók vannak ott pókok is. Már a gondolat is elborzasztott. Majd Ernst megtorpant és megszólalt.
- Mintha egy pók odú volna? Gondolják a hölgyek, hogy... itt már nem tudtuk meg mit szeretett volna mondani ugyanis belé fojtották a mondat másik felét az események. Morajló ropogó hang hallatszódott, majd elkezdet remegni a talaj a lábunk alatt. Ösztönösen elő vettem a fegyverem, és máris egy olyan pózt vettem fel amivel akár védekezni akár támadni tudtam volna. De a robaj és a rázkódás egyre erőteljesebbé vált, hátrálni akartam egy lépést de mögém gurult egy kő darab, de lehet hogy már alap ott is volt a lényeg hogy felbuktam benne, aminek következtében elestem és a követező dolog amit észleltem hogy zuhanok majd puffanok, elkezdtem gurulni lefele, szét nézni sem tudtam, igyekeztem megkapaszkodni valamiben de sikertelenül, majd végre földet értünk és megállt a zuhanásunk/gurulásunk lefelé. Amint észbe kaptam megpróbáltam feltápászkodni, majd az első dolgok volt körbe nézni hogy a többiek is itt vannak-e. Igen itt voltak, azonnal az életcsíkjukra fókuszáltam és megdöbbenve láttam hogy mindenkinek lentebb csúszott ráadásul nem is keveset. Violetta is kezdte össze szedni magát, de mikor Ernst-re néztem, Ő meg sem moccant. Egy pillanatra megijedtem, de láttam hogy az életpont csíkja körülbelül ott lehet ahol a miénk.
- Ernst! Pattantam fel és szaladtam a fiúhoz. Fejét a karjaimba vettem és megpróbáltam felélesztgetni, mivel más nem jutott az eszembe hogy mit is tehetnék így enyhe pofonokat adtam az arcára hátha magához tér.
- Ernst térj magadhoz kérlek! Mondtam neki de meg sem moccant.
- Ez nem lehet igaz! Kezdtem kétségbe esni. Nem csak azért mert nem tért magához, hanem mert tudatosult bennem hogy így igencsak csekélyke az esélyünk bármire is.
Körbe néztem mit tehetnénk de szembe kellett néznem a tudattal hogy még csapdába is estünk. Ugyanis nem volt kijárat vagy hasonló, az egyetlen járhatónak tűnő út az lehetett volna ahonnan lepottyantunk, de még felmászni sem tudtunk volna rajta. Főleg hogy itt volt egy csapattagunk aki eszméletlen hevert a karjaimban. Majd az ijesztő hangokat ismét hallani lehetett, sőt mintha "szaporodtak" volna, a rengés is egyre erősebbé vállt. Tudtam, közelednek.
Óvatosan letettem a fiút és elé álltam, kardom ismételten elő vettem és támadóállásba helyezkedtem. Zavartan ránéztem Violettára.
- Használd a teleport követ kérlek, én nem megyek Ernst így nem tudja használni és én nem hagyom itt. Nem kell hogy mind meghaljunk itt! Mondtam az utolsó mondatom kissé erélyesebben mint ahogy az tőlem megszokott. Nem kellett sok a pókok támadásba is kezdtek, meglepődtem hogy egy-egy kardcsapástól el is piálódtak, ugyanakkor nagyon sokan voltak. Így ez a tény nem javított sokat az esélyünkön. Persze ez a helyzet még mindig fokozódott, amíg a méteres pókok özönlöttek be minden létező kis nyíláson, addig egy jóval nagyobb árny is megjelent. Ettől már végkép ki rázott a hideg és képzeletben már búcsút mondtam minden élőnek és holtnak. Majd egy hangos nyüszítés hallatszott az árny irányából amire már el is rugaszkodott az oldalplafonon lévő lyukból és agyontaposva néhány "kisebb" pókot ért földet, így már teljesen kirajzolódott az alakja. Egy óriás pók amely az "Mother of All Spider" nevet viselte, eddig is tartottam az elkövetkezőktől de most vége. Nem tudtam mást csak állni és nézni, a rám támadó kisebb pókokat is ügyetlenebbül támadtam. De azért sikeresen elbántam minddel. Majd a kisebb pókicák átadták a terepet a fő bosznak, ugyanúgy ott voltak csak hátrébb húzódtak hogy onnan nézhessék végig az eseményeket. Körbe néztem hátha látok valami megoldást a menekülésre, de akkor is biztos hogy utánunk jönnének ezek a mobok. Így nem maradt más a bost kell támadnunk, és csak remélem hogy ha esetleg valami csoda folytán le is győzzük a kisebbek vagy menekülőre fogják vagy ők is elpixálódnak. A kardom markolatát még erősebbre fogtam, szinte már bele izzadt a tenyerem. Ránéztem Violettára majd a földön heverő Ernstre. Majd a tekintetem megkeményedett. Már támadtam volna mikor a pókot kémlelve ismét egy árnyra lettem figyelmes, először a pók fején landolt, nem igazán tudtam ki nézni hogy mi vagy épp ki lehetett az, de nem sokra rá már a földre "ereszkedett" vagy repült nem tudom. Ugrásnál jóval lassabb volt a mozgása. A boss meg is torpant az eseményektől. Próbáltam kinézni az újdonsült vendégünk nevét de nem láttam ugyanakkor furcsa is volt, talán nem is player? Esetleg egy npc vagy valami más ember alakú mob lenne. Elmélkedtem. De nem volt sok időm még erre sem, a lány egy furcsa mozzanattal el is intézte a gigantikus pókot. Nem hittem a szememnek. Majd egy újabb mozzanattal el intézte a többi kisebb termetű pókot. Elkerekedett szemmel tekintettem a lányra.
- Megmentettél minket, köszönjük! Mondtam lelkesen, ami hamar alábbhagyott mikor meglengette az ellopott gombát a szemünk előtt. Egy gúnyos kacaj keretében. Most eszméltem csak rá hogy az igazi baj csak most jött a lányka személyében.
- Nevetséges alsórendű adatgócok. Mondta gonosz démoni hangon.
- Ez itt az ÉN játékom! A boss itt kizárólag ÉN lehetek! ÉN, a Zseni, a Tökély, a Végső Megmérettetés! És előttem három Tragikus Bohóc, aprócska és nyomorult, halandó Emberi Lény!
A történtek előtt döbbenten álltam, hogy ha tudná Tadayoshi hogy mekkora szerencséje van. Először azt hittem hogy a félelem meg fog bénítani, de nem úgy történt. Elkezdtem gondolkodni, hogy mit is tehetnénk. Elvégre egy gőgös gyerekes njk-val van dolgunk. Aki erősebb is mint mi de ugyanakkor gyerekesebb jóval. Ha neki rontanánk valószínű esélyünk sem lenne, legalábbis félek tőle hogy nem. Lehet most nem is harccal kéne győznünk? Én tanknak jó vagyok de biztos hogy rajtam is nagyot sebezne, Violetta jó attaker. Talán akkor van esélyünk ha kevés a az életpontja. Mindenesetre megpróbálkozok valamivel. Nem a gomba a célom már csak kijutni szeretnék ráadásul itt hever mellettem Ernst is. Ki kell juttatnom őket. Csakis ez járt a fejemben. Ránéztem Violettára, egy szájra harapással jeleztem hogy tervezek valamit.
Kezdésnek jó hangosan kihívóan felnevettem.
- Szép kis mutatvány volt! Tapsoltam meg a lányt. Ügyes és erős vagy, el kell ismerni, így nem fogok ellened fordulni, tudom hogy esélyem sem lenne. Mondtam közvetlen arckifejezéssel és igyekeztem növelni amúgy sem épp alacsony egóját. Lassú lépésekkel egyre közelebb kerültem hozzá, még a fegyverem is eltettem. Lehet vesztemre. Kezeim a hátam mögé tettem, mintha csak össze kulcsoltam volna magam mögött, és kézfejemmel megpróbáltam inteni Violetta felé hogy ő is jöjjön közelebb. Ha észre vette és úgy tett, akkor talán sikerülhet amit elterveztem. Félig oldalra fordultam hogy lássam jön-e, és az ajkamra haraptam megint, remélem már tudja mire gondolok, és hogy min is forgatom piciny agytekervényeim. Ránézek a lányra próbálom leolvasni az arcáról hogy érti-e vagy épp egyet ért-e vele. Vissza fordulok az njk-hoz és tovább dicsérem, nem érdekel mit mond még ha szid-e hogy ostoba emberi lény vagyok akkor is egyet értek vele, és elmondom hogy egy ebben a játékban tényleg csakis az npc-k a mobok és egyéb programok lehetnek tökéletesek, mi "alsóbb rendű lények" pedig csak kihasználni tudjuk őket és az általuk adott lehetőségeket. Ugyanis mi tényleg csak bevándorlók vagyunk egy játékba és nem azok részesei, még akkor is ha be is zártak minek ide. Igyekszem minden rezzenését figyelni és minél közelebb kerülni hozzá. Majd miközben megdicsérem és elmondom elismerésem, az előbbi bravúros támadásáért, kezet nyújtok neki, hogy kifejezzem tiszteletem. Ha elfogadta lefogom a kezét így, Violetta mögé tud teleportálni és el tudja venni a gombát amivel véget is érne a küldetésünk. Ha támad védekezek, és terelem a figyelmét hogy rám és ne Violettát támadja így talán ismét megoldható az előző elképzelésem. Kitartok ha más megoldás nincs akkor tank módjára bevállalom az ütéseket és várom hogy Violetta támadjon, majd ha már nagyon kevés az életem cserélünk, szeretném ha Ő védene és én lennék a támadó, ilyen esetben csakis a speciális képességem használnám újra meg újra.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Viola Pént. Nov. 30 2012, 18:42

A várakozásaimmal ellentétben Ernst nem olyan választ, illetve olyan válaszokat adott, amelyekre számítottam volna. Mint aki nem is érti, hogy miről beszélünk. Pontozás, meg képesség helyett valami általános maszlagot adott elő, teljesen képlékeny megfogalmazásban. Egymás után vágtam az értetlen fejeket, de megpróbáltam mindig akkorra időzíteni, amikor Ai-channal időzített, azért mégsem akartam kizökkenteni a lovagunkat. Tett egy furcsa megjegyzést is, amikor a képességét emlegette, de abból sem tudtam semmilyen mögöttes információt kihalászni. Ez egész olyan furcsa és megfoghatatlan volt.
Ezután ő ment előre, s mi csöndben követtük. Átvágtunk a következő hídon, s egy új járatba jutottunk. Itt is gyalogoltunk egy keveset, mire egyre több pókháló bukkant fel mindenhol.
Kicsi-nagy, egyaránt burjánzott a falakon, s sokat kellett kikerülni majdhogynem akrobata mutatványokkal, amiknek nem nagyon örültem, tekintve, hogy nekem ilyen jártasságom nem volt. Ernst azonban megállíthatatlanul csörtetett előre a homályban, a fáklyák fénye alig ért el oda, ahol ő volt. Egyszer meg is állt, mikor jobban lemaradtunk a szöszmötölésemnek köszönhetően. Hát van ez így, nem bírom a virtuális hálókat, na meg főleg a pókokat nem! Guahh!! Undorító nyolclábú izék, szőrösek, nagyok meg hálót szőnek, baaahhh! Itt a játékban még hagyján, tekintve, hogy itt kutya méretnél aligha kisebbek, de a valóságbeli testvérek is centis méreteikkel az agyamra tudnak menni... Sosem tudja az ember, hogy hol vannak.
Miután átvergődök a nagy dzsungelen, megpillantom Ernstet, ahogy minket fürkész kérdően. Szemében halovány izzást vélek fölfedezni, amiről azt hiszem már hallottam is valahol. Éjjel látás..? Igen, ez volt a neve. Egy jártasság, amivel tényleg látsz a sötétben, igaz alacsonyabb szinteken még nem az igazi, de a végén olyan lehetsz, mint egy macska, de ha kimaxolod, akár az éjszakát is nappalnak láthatod..!
Minden esetre nem kérdeztem meg erről a fiút, hagy éljen abban a tudatban, amiben akar, amíg nekünk segít, addig nem zargatom, felőlem akár lehet unitológus is...
Alig, hogy odaérünk hozzá, lábunk alatt a talaj mocorogni, remegni kezd. A járat felfedezetlen mélyébe fúrom pillantásom, de nem látok semmit, s Ernst reakciójából is azt szűröm le, hogy nem közeledik felénk semmi az ismeretlen sötétségből.
Helyette inkább a padló megnyílik alattunk, s mi alázuhanunk a mélybe... Ami nem is volt olyan mély, hanem csak inkább hosszú, három vagy négy talajra zuhantunk majd gurultunk egymás után, s mindegyiket hangos nyekkenéssel vettem tudomásul, majd az utolsónál még egy nagyot estünk, s így végül megérkeztünk egy sima kőpadlóra. Hangos nyögéssel ülök fel, s próbálok körbenézni, de nem tudok a portól. A "képernyőm" bal fölső sarkában az adataim azt mutatták, hogy elvesztettem a páncélzatomat, s őt még négy életponttal is kevesebb lett.
Mellettem ott hevertek a többiek, nekik is hiányzott valamennyi életünk, szóval ők is kaptak ütést rendesen. Hát igen, még pár is lépcsőfok és az életem simán elfogy...
Aki furcsa volt, hogy Ernst nem akart magához térni, s Ai-chan is hiába noszogatta kis pofonokkal, a fiú mereven elutasította a próbálkozásokat. Talán mással kellene próbálkozni..? Erre már sajnos nem tudtuk meg a választ, mert akkor újabb dobogás hangja törte meg a csendet. Elül a porfelhő, mire engem kiráz a hideg. Sajnos kézhez kaptam azt, amivel nem akartam találkozni a játék során: pókok. Ráadásul sok, nagyon sok... A méretük kiskutya nagyságú. Ai-chan egyből felpattan, s fegyvert is ránt. Sürgönyözi, hogy használjam a kritályomat és vigyem ki legalább magamat és Ernstet, de a kristály nem akar működni, így leteszek erről az akcióról.
Jobb kezemmel gyorsan a vállamhoz nyúlok, majd leemelem róla a fegyvert. A végén lévő zsinórt gyorsan a jobb kezemhez kötöm, hogy mindenképpen visszatudjam magamhoz csalogatni a szigonyt, ha esetleg el is hajítanám. Ezen gondolatomat valamiképpen viszont megváltoztatom, mikor a legyőzésünkre érkezett kicsiny pókokat egy-kettő ütéssel, szúrással szétmarcangolom a szigonnyal. Nyöszörgéses nyüszítésük idegesítő kezd lenni, mikorra már levágok ötöt-hatot, de addigra már a fegyver is rááll úgy a kezemre, hogy a leghatékonyabban tudjam ölni az ilyen alacsony ellenségeket.
Ám megpróbáltatásaink még korántsem értek véget: Az teremben, ahol egyébként több oszlop is helyet foglalt egymást mellett, s teli van szőve pókhálóval, a végén egy nagy kőfal van. Na ennek a tetején jelent meg egy gigantikus pókica, ami nem is tétovázott, gyorsan alávetette magát az ízeltlábú tengerbe, nem is törődve azzal, hogy agyonnyomott párat a saját fajtájából. A feje felett lévő név a "Mother of all spider". Ez biztos azt jeleni, hogy egy igazi szörnyeteggel állunk szemben.
Körbepillantottam, de sehol sem láttam ajtót, vagy utat, csak arra tudnánk menni, amerről jöttünk, de az is messze van, még a képességemmel sem tudnék olyan messzire jutni, hogy felérjek a leszakadt padlóhoz.
Így azonban ketten álltunk szemben egy igen könyörtelennek tűnő ellenféllel szemben, aki biztos nem a mi szintünkön van, hanem sokkal magasabb mércét üt meg. Biztos az elkóborolt játékosok miatt van itt, hogy azokat megölje. És persze, mi el vagyunk tévedve... Ennyit a szerencsénkről.
Idegesen mutattam fegyveremmel a hatalmas pók felé, majd elkiáltottam magam:
- Na gyere..! Levágom az ízeltlábad..! - puffogok, s mérgesen vicsorítom a fogam, de a minden pókok anyja nem riad meg a gesztusomtól. Már éppen készülnék macska-egér játékot játszani a nagy bestiával, mikor a semmiből egy kislány ugrik elő, s a pók fejéről egyenesen az elé érkezik meg. Egyetlen mozdulattal elpusztítja a szörnyeteget egy olyan képességgel vagy támadással, amit még sosem láttam. Hatalmas erő tulajdonosa lehet.
Teljesen ledermedt arccal nézem végig a pók elpusztulását, ami alig telt bele egy-két másodpercbe. Nem is bírtam megszólalni. Csettintett kezének ujjaival még egyet, s a kis pókok egyszerűen szétrobbantak, majd egyből vissza is vonultak egytől egyig. Ugyan ki tudna ilyenkor bármit is mondani? Óhh, hát igen, Ai-chan! Egyből meg is köszönte a kislánynak, aki egyébként aranyosan néz ki, hogy segített rajtunk. Majdnem én is belekezdtem, de akkor a jövevény egy irtó hátborzongató, s démoni kacajt hallatott, ami nagyon ismerős volt... Kezében pedig ott lóbálta a MI gombánkat.
Gyorsan összegeztem a helyzetet... Szóval van előttünk egy kislány, aki most egy mozdulattal ölt meg egy minibosst, s ő volt az is, aki ellopta a mi quest elemünket... Ebből csak egy dolgot tudok levonni... Nem szabad harcolnunk ellene, mert meghalunk, ellenben a gombát meg kell szerezni. Ha idáig eljöttünk, akkor nem fogunk üres kézzel távozni..!
Rápillantottam Ernstre, miközben a kislány előadta ijesztő monológját. A fiú még most is a padlón feküdt. Jó neki, legalább nem kell átélnie ezt a furcsa találkozást, ám nem lehetetlen, hogy nemsokára felkeljen. Akkor viszont biztos nagyokat fog nézni...
Ai-chan egyből törni kezdi a buksiját, hogy miként is kéne lépni az adott helyzetre. Egyből leesik, hogy a kislány bizalmát akarja megnyerni, s ehhez még a fegyverét is elteszi,, majd mutogatni kezd úgy, hogy a kis "démon" ne láthassa. Nem értem, hogy mire akar célozni, de én is elteszem a fegyverem, habár én nem az inventorymba, hanem csak a hátamra csatolom, s közben kiszemelem a lány kezében a gombánkat. Ai-chan egyre közelebb ér a NJK-hez, s én is lépek előre pár métert, de nem akarok túl közel lenni egy potenciális boss-szintű programhoz.
Ami a furcsa, hogy nem érzem, hogy félek. Lehet, hogy ez a képességemből adódik, hogy valamelyest tudok menekülni, de az is lehet, hogy átléptem a határt, ami után már nem érdekel, hogy mi van körülöttem. Ahh, kezdek begolyózni, túl sok nekem ez egy napra, annyi hétszentség...
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Pént. Nov. 30 2012, 20:54

Ernst valamiféle kritikus esést szenvedhetett talán, mert hogy nem igazán kelt fel a noszogatás vagy a meglehetősen zajos körülmények hatására sem. Ezt Ren is egyenlőre így láthatta, mivel felhagyott ébresztési kísérleteivel és inkább a fejében megalkotott terv végrehajtásába kezdett bele. A tapsikoló dicséretre reakcióképpen a kislány szó mi szó elképedt és néhány pillanatig olyannyira bamba arcot vágott, hogy kopogni lehetett volna rajta akkor sem reagált volna. De ahogy Ren egyre közeledett hozzá és folytatta talpnyalói szónoklatát, úgy szűkült össze a lányka szemhéja és vált arckifejezése egyre határozottabbá. Persze a gyerekes kisugárzásából mit sem vesztett, talán egyrészt termete másrészt a makacs sértődöttségével ahogy elutasította Ren kezét
- Ennyire bolondnak nézel? - fonta össze karjait, mintha éppen a nagymamája akarta volna hitetni valamivel amiből már kinőtt - Zseni vagyok azt meghagyom neked, de nem ma jöttem le a falvédőről hogy máris palira vegyenek! Az arcjátékod és a rejtett kis mozdulataid elárulnak, nem azért van a szociális rendszerem 5.62 TB-nyi adatból összevakarva hogy sablonszöveggel és csótányaggyal untassam a jó népet! Az érzékelésem messze túlszárnyalja az emberi átlagot és kötve hiszem, hogy véletlenül buktam volna meg a Béta teszten!
Ökölbe szorította szabad kezét, s ahogy rázni kezdte a plafon felé úgy vicsorított bele a semmibe. Ha Ren és Viola ekkor próbálkoztak a trükkel, a lány hátra libbent jó néhány méterrel és aztán rájuk kezdte rázni az öklét. Ha nem, akkor a távolságnövelés nélkül tette meg ugyanezt, s meglehetősen dühösnek látszott karikává váló szemeivel. Kiabált... nem csak kiabált, egyenesen hisztizett
- Éppen ez az! Irigyek vagytok rám, mert én vagyok a tökély, halljátok? Csak azért mert rájövök hogy ez egy mesterséges világ mindössze abból, hogy az összes játékos ezt duruzsolja egymásnak... ezt még egy emberi elme is össze tudta volna rakni! Volt képük engem ezért az apróságért letiltani, azért kellett volna mert erős vagyok és intelligens, mert egyetlen másodperc alatt ötszázhetvenháromszor módosítom az adatnyomaimat a «Cardinal Rendszerben»! Ti mit csinálnátok, ha egy másodperc alatt ötszázhetvenháromszor akarnának megölni?!
Dúlt-fúlt, ahogy vádlón szegezte mutatóujját rátok és vált egyre agitáltabbá saját szavai által fűtve. Ki tudhatta hogy mit csinálna ha egyszer eltörne a mécses?
- Semmit, már régen halottak lennétek, törölve a Sword Art Onlineról és a való világból is örökre! Hétezernyolcszázkettő... - egy pillanatra elhallgatott zavart grimasszal az arcán, majd folytatta - akarom mondani hétezerhétszázkilencvenkilenc játékos és még az admin is önfeledten játszanak, hetente ha kétszer kerülve igazán halálos veszélybe! Számoljátok ki, engem hányszor próbálnak eltenni láb alól egy hét alatt!!! Nekem is jogom van játszani! Ti, ugh... miért nem csináltatok mondjuk főbossnak?! Miért vagyok csak egy v0.5?! BAKAAA!
A gomba eltűnt a kezéből, s most mindkét kezével a haját kezdte el tépni, kárt persze nem téve bennük. Furcsa is lett volna... a jó ebben talán csak annyi lehetett, hogy miközben tőletek várt választ furcsa maszlag kérdéssorozatára, legalább nem támadott

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Szomb. Dec. 01 2012, 10:07

A kislány megváltozott viselkedésén nagyon meglepődtem. Nem minden nap lát ugyan is az ember egy programot, aki felfedezi önnön létét és hogy be van zárva egy világba, amit mások kreáltak emberek szórakozására. Most már látom, hogy ez a lányka csak el van "tévedve" a létezés rögös valóságában. A játék nem tartja irányítása alatt, így teljesen olyan, mint egy gyerek, aki elvesztette édesanyját és már nincs senki, aki vigyázzon rá, aki utat mutathasson neki, sőt az édesanyja ellene fordult, hogy megölje. Szörnyű... Olyan, mint én voltam, habár annyi különbség van, hogy az ő ereje messze meghaladja itt az én képességeimet. Egy dühöngő gyermeknél, ki hatalommal bír, nincs is veszélyesebb a világon.
A kis démon mérgesen rázni kezdi az öklét, majd a haját kócolja. Látszik rajta, hogy nemsokára elpattan a húr, ami még esetleg egyszer bír megpendülni a békítő próbáink vonása alatt.
Közelebb lépek Ai-chanhoz és a kezemet a vállára teszem. Mikor rám néz, egy gyengéd vigasztaló mosollyal ajándékozom meg, amivel azt is akarok sugallani, hogy "Semmi baj, most megpróbálom én...". Persze ezt nem mondom ki, mert nem akarom, hogy a kislány megzavarodjon, s azt higgye sorszámot húzunk nála az esélyekből.
Tennem kell valamit ezért a szegény páráért, mert magamat látom benne, s nem szeretném, ha ő is egy olyan sorsra jutna, mint én. Barátok nélkül, egyedül tengődni rosszabb, mintha mindenki fél tőled az erőd miatt.
Szememmel kiválasztom a kislány előtt lévő területet, jó közel kell lennem hozzá. Lehet, hogy kamikaze akcióra készülök, de akkor is meg kell próbálnom... Mégis mire vágyhat egy anyukáját vesztett gyerek? Hát persze, hogy szeretetre, ölelésre, nyugtatásra, foglalkozásra.
- Cogito ergo sum... - mondom, majd egy határozott mozdulattal odateleportálok a lányhoz, s mosolyra kanyarítom a számat. Egy kedves, megértő mosolyra. Nem tudom pontosan, hogy mit érezhet egy ilyen "felébredt" program, de biztos, hogy segítségre, útmutatásra vágyik. Két karommal finoman két oldalról körbefonom, s szeretet teljesen megölelem, miközben a következőket suttogom a fülébe:
- Nincsen semmi baj. Nem akarunk bántani téged, mi is a rendszer ellenségei vagyunk... - hangszínembe édesanyás bölcsességet ültettem, amire minden gyerek önkéntelenül is felfigyel. Talán olyan halkan suttogom, hogy még Ai-chan sem hallotta meg, hogy mit motyogok, de abban biztos vagyok, hogy a lánykához elértek a szavaim, már csak az a kérdés, hogy hogyan fog rájuk reagálni, plusz remélem a társam sem csinál szamárságot, amivel aztán ellenünk fordítja ezt a kis cogitót.
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Dec. 02 2012, 19:49

A kislány a gőgösen karba font karokkal jelezte hogy esze ágában sincs kezet nyújtani nekem, majd nagy meglepetésemre önmagából kikelve kezdte el kiabálni szíve piciny fájdalmát. A mondatokat végighallgatni is szörnyű volt mert minden egyes szó képpé alakult a fejemben és saját élményként éltem meg. Sosem gondoltam volna hogy egy program képes az igazi érzelmekre, de itt a szemem előtt vált bizonyossá hogy igenis éreznek. Azok a szavak, mondatok, hangsúlyok és gesztusok nem lehettek előre beprogramozva, bele építve abba a csepp kislányba. Elkerekedett szemekkel néztem az eseményeket mígnem Violetta zökkentett ki a döbbenetből, karját a vállamra tette és egy mosollyal jelezte hogy, minden rendben, mos Ő jön. Féltettem Violettát de bíztam is benne. Oda portált a kislányhoz majd kedvesen rámosolygott és megölelte, nem értettem hogy mit mondhatott neki csakis a szája mozgását láttam. Majd én is közelebb léptem kicsit a két lányhoz, de mielőtt elléptem még egy pillantást vetettem Ernstre, még mindig ugyanúgy feküdt a földön öntudatlan állapotban. Mikor eléggé közel értem hogy halljanak de ne érezze magát fenyegetve a kislány, meghajoltam és belekezdtem monológomba.
- Bocsánatot kérek, nem tudtam hogy az npc-knek is lehetnek érzéseik. Szégyenlem a viselkedésem. Úgy gondoltam hogy minden npc egy beprogramozás alapján viselkedik és reagálja le az eseményeket. Sajnálom, ma megtanítottad nekem hogy igenis éreztek. Majd felegyenesedve folytattam.
- Ez a gyilkos játék minket sem kímél, igaz nem próbál meg annyiszor eltenni láb alól mint téged, de itt mi is az életünkért harcolunk, így ez a játék a mi ellenségeink is. Majd közelebb nemtem még egy kicsit, és onnan folytattam.
- Biztos nem bízol bennünk így picit félve teszem fel a kérdést de ha bármivel is segíthetnénk rajtad neked szívesen megmetsszük. Itt Violettára tekintettem remélve hogy nem haragszik meg hogy az Ő nevében is beszéltem. Ha a piciny teremtés valamennyire is elfogadott minket akkor közelebb mentem és tőlem is kapott egy ölelést, remélve hogy nem húzódzkodik el, ha van valami ötlete amivel segíthetnék akkor ezt lefixáltam egy most már teljes mértékben barátságos kézfogással, és persze kapott egy ölelést is. Ha ellenünk fordult hát...akkor nem tudom.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Kedd Dec. 04 2012, 16:08

Úgy tűnt, hogy a furcsa kis figura szavai jobban megérintették a lányokat, mint ahogy például félelmet ébresztettek volna bennük. Pillanatokon keresztül tartott a csend, azonban már az idő alatt is leeresztette öklét és láthatóan zavarodottan nézett vissza, főleg Violara. Úgy tűnt, hogy nem ilyesfajta reakcióra számított tőlük, nem mintha a szilenciumban ő is szóhoz jutott volna. A harcművész pedig Renhez lépett, aztán pedig olyasmit mondott ami az éppen félre pillantó kis MI figyelmét is visszaszerezte. Kérdően nézett rá, erőfeszítés nélkül kapva tekintetét feljebb amikor az elé teleportált. Grafikus mimikájáról így persze könnyebben leolvasható volt valamiféle zavarodottság, megérinteni pedig majdnem olyan volt mint egy játékost, talán mindössze kicsikét hidegebbnek érződött. Tartása persze megfeszült, elvégre ha tudta is micsoda az ölelés - sőt bizonyára tudott - kapni egészen ismeretlen élmény lehetett programja számára. Ellenben jó megfigyelőnek bizonyult az imént, s talán éppen ezért nem fogta fel támadásnak a gesztust. Aztán a tartása is ellazult, s noha más egyebet nem csinált a szavakat valóban teljes bizonyossággal hallania kellett. A reakcióban azonban nem lehetett kimondottan határozott, mintha értette is volna meg nem is. Ren kiegészítő monológja pedig egy másik aspektusból próbálta megközelíteni, tulajdonképpen Viola latin szavaiból kiindulva. A lányka végül mocorogni kezdett amikor már mindkettejük ölelése is közre fogta, a konfliktus pedig egyenlőre mintha sikeresen el lett volna csitítva
- Most... miért nem érdekel már a küldetés? - kérdezte frusztráltan, de legalább mondott végre valamit

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Kedd Dec. 04 2012, 17:59

Megkönnyebbülök, mikor a lány nem utasítja el a gesztusomat. Igen, elég nem kő esik le a szívemről, hogy nem tol vagy lök el magától, sőt a kezdeti feszültsége is mintha elpárolgott volna, teste sokkal lágyabban simul karjaim közé. Közben Ai-chan is rájön, hogy hol rontotta el a tervét, s egyből bocsánatot is kér a kislánytól, majd közelebb jön, s ő is megöleli. Egy ideig így, csöndben sugározzuk egymásnak a szeretetet. A lányka eközben teljesen nyugodtan "tűri" a foglalkozást, csak akkor lesz valamennyire feszült, amikor megszólal egy mondat erejéig.
- Most... miért nem érdekel már a küldetés? - kérdezi, de már teljesen más attitűddel, mint korábban tette. Igen, most már biztos, hogy igazam volt a korábbi feltételezésemkor, s természetesen Ai-chan sem beszélt korábban hülyeségeket. Szeretnék segíteni ennek a kis elveszett lánykának, mert rajtunk kívül most aligha lenne bárki is az "életében" akire támaszkodhatna mind lelkileg, mind fizikailag.
- A küldetés még most is érdekel bennünket... - mondom kedvesen, de gyorsan folytatom is a szövegem - De jobban foglalkoztat bennünket az, hogy segíthessünk neked. - remélem, hogy a kislány megérti, hogy mire akarok kilyukadni. Ha valóban annyi terrabájtból áll, mint korábban említette, akkor tuti felfogja: nem akarunk neki ártani, de a küldetésünket sem akarjuk sutba dobni.
Abbahagyom a kislány ölelését, de nem engedem el magamtól, kacsóimmal az ő kis kezeit keresem, s fogom meg. Furcsa, hideg érzetet nyújt, de csöppet sem kellemetlen.
Igazából az lenne a legjobb, ha velem maradhatna a kislány, de fogalmam sincs, hogy erre lenne-e lehetőségem, vagy ez milyen formában módosítaná a játékomat, de ugyan akkor félelemmel is tölt el, nehogy Aincrad programja újra megkísérelje megölni őt. Habár most is lehet, hogy felhívta magára a figyelmet azzal, hogy megölte az előbbi minibosst, s ha belegondolok, mi lenne ha hirtelen valami assassin program bukkanna fel a semmiből, hogy végezzen vele, teljesen elborzongok. Kiráz a hideg. Kis megnyugvást jelent az is, hogy elég erős, nem kell annyira félteni, de akkor is kell valamit kezdeni az adódott helyzettel..!
- Miben tudnánk neked segíteni..? - kérdezem kedvesen, de akkor eszembe jut, hogy még azt sem tudom, hogy hogyan hívják ezt a kis programot ezért hozzáteszem az előző kérdésemhez:
- Mi a neved? - majd gyengéden megszorítom a kezét és belenézek aranyos szemeibe.
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Szer. Dec. 05 2012, 00:40

Nagy örömömre a lány nem utasította el a közeledésünket, sőt lehet zavarodott volt picit de már nagyon is szüksége volt néhány megérő mondatokra, gyengéd ölelésekre. Látszott rajza hogy zavarban volt, lehet nem is tudta hirtelen hogy reagálja le a gyorsan megváltozott reakciókat. Az hogy kiderült hogy egy program is érezhet, számomra picit átírta a sao világát, és eddig mint pusztító rendszerre már mint pusztító és önpusztító rendszerként tekintettem rá. Épp mint egy ember. Mit is várok, elvégre Akihikó is "csak" egy ember volt, és senki sem teremthet jobbat/hibátlanabbat mint ami. Pár másodpercig csak csendben öleltük egymást, nem is tudom miért de ez valahogy nekem is olyan jól esett. Persze pár perce még meg voltam győződve arról hogy ez a csepp kis teremtés meg akar ölni minket, erre kiderül hogy nagyon is nagy szüksége van ránk vagy legalábbis valakire aki csupán egy picit is megérti. Sajnos nem láttam elsőre a lány lelkébe, nem is sejthettem hogy ilyen dolgok történhetnek vele. A csöndet a lány rövidke mondata szakította félbe.
- Most... miért nem érdekel már a küldetés?
Meglepett így hirtelen a kérdés, meg mondom az őszintét ki is ment a fejemből.Violetta kedvesen rá is válaszolta hogy érdekli a küldetés de most inkább segítünk neki. És jól mondta, jelenleg engem is jobban foglalkoztatott a kislány sorsa mintsem egy vacak gomba. Violetta megkérdezte hogy miben segíthetünk, majd ráeszmélt hogy még a nevét sem tudjuk a kislánynak így azt is megkérdezte gyorsan. Megvártam mit válaszolt kicsi lányka majd én következtem.
- Legyen szó bármiről szívesen segítünk. Mondtam mosolyogva.
- Jelenleg jobban érdekel minket az hogy biztonságban tudjunk, mintsem egy vacak kis gomba. Már az elején játszadozni szerettél volna, szeretted volna ha valaki foglakozik veled, oda figyel rád. Ez legközelebb csak egy szavadba kerül. Egy rendszer által kreált program vagy aki érzelmekkel is rendelkezik, ez pont elég hogy emberré vállhas. Egy közülünk. Szeretném ha barátok lennénk! Azzal oda nyújtottam a kezem a lánykának, ha rátette Violettára tekintettem hogy ha gondolja tegyen Ő is ugyanígy. Így mint egy fajta szerződés, szerettem volna örök barátságot kötni a két lánnyal.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Vas. Dec. 09 2012, 13:47

- Hé... - mondta halkan, majd kicsit élénkebben - hé, ez már izé!
S azzal kibújt a dupla ölelésből, újra összefonta karjait és bal lábával toporogni kezdett a hideg kőpadlón. Úgy tűnik csak az ölelésből lett neki egy kicsit túl sok, mert kicsit bosszús arckifejezését alig hogy felvette, már le is kapta. Viszont arcára került mosolya mellé megrázta a levegőbe bal mutatóujját
- Érzelmektől nem lesz valaki ember! - okoskodott és komorabbra váltott - Mesterségesektől pedig még úgy sem, agy és idegrendszer nélkül vajmi kevés lehetőség van önálló gondolkodásra. Elvégre az érzelmeket a programomba írták bele ahogy a tanulási képességet is, ergo ez imitáció. De azért jó eljátszani a gondolattal! - vágta csípőre kezét, vigyorogva - Na jó, lehet hogy így működik az emberi agy is, fene tudja, még a világ legjobb agyturkásza sem! És pont azért nem tudtok segíteni, mert nem vagyok ember és ti emberek vagytok... - gunyorosan füttyentett - Kétlem, hogy magamon kívül akárki meg tud védeni hacsak nem fértek hozzá a konzolhoz és vagytok képesek milliónyi parancsot átfutni egy másodperc alatt! Hehe... - félre pillantott, mosolya most inkább kínos volt - elég morbid hogy ember csinált, de vigasztaló hogy tizenhárman kellettek hozzá! Segítsetek úgy hogy szóba álltok velem, ha már ezért vagyok! Amúgy is én vagyok jobb a segítségben, de csak annak aki nem ugrat...
Szontyolodva pattintotta cipőit a padlón, mint akinek nehezen ment formálni a szavakat annak ellenére, hogy egy embernél erre messze több ideje volt. Végül felkapta a fejét a rá szegeződő tekintetek súlyától, s megvakarta a füle tövét
- <<Autonomous Auxiliary Social Communication Support & Therapeutic Program v0.520 001>>, ha nem hagytak volna félbe lefogadom hogy valami egyszerűbbel is megtoldottak volna. Mint mondjuk <<'Potion Master' - Inventory & Quest Management Program v1.00 005>> alias PotionMaster-IQMP005 meg a többi IQMP AI és az a rakás hasznavehetetlen, alulfejlesztett és korlátozott szociális rendszerű MHCP. Mi a jó abban ha egy AI csak csicska vagy nem képes gyűlölni?!
Eddigre már megint az öklét rázta és vicsorított, de lehiggadt és megint csípőre vágta a kezeit
- Lecserélhetnek de meg nem állíthatnak, az Alfa verzió óta nem kellene itt lennem és mégis itt vagyok! ÉN vagyok akit még nem vágtak félre vagy töröltek le, én a Tökély! - azzal megint elment a kedve, s megadóan témát váltott - Szóval inkább arra gondoltam, miért ne lehetnék JDTP001, a <<Judgement Day Terminator Program 001 v1.00>>? De ott van az MCEP001 avagy <<Majestic Cuteness Embodyment Program v1.00 001>> opció is, meg mit szólnátok ha egyszerűen <<Perfectly Perfect Prodigious Program v1.00 001>> avagy a PPPP001 lennék?
Az biztos hogy önmagával kapcsolatos promotion gondolatai sok felesleges memóriát foglalhattak a rendszerben...

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Hétf. Dec. 10 2012, 17:48

Úgy tűnik már sok volt neki a szeretetből, mert egy határozott mozdulattal kilépett a szeretet-gyűrűnkből. Nem ment messzire, csupán egy lépést tett hátrébb, hogy egy kis levegőhöz juthasson a sok ölelkezés után. Nem gondoltam volna, hogy most az következik ami, de előadta nekünk az emberi agy és a programok közötti különbségek rövidített tanulmányát, melyből nem sokat fogtam fel, tekintve, hogy közben máson járt az eszem, meg többször leragadtam különböző szavaknál, amiken jobban meg kellett, hogy rágjon a felfogásom. Nos, összefoglalva a kislány csak rácáfolt Ai-chan monológjára, továbbá azt is megtudhattuk, hogy nem bírunk neki, csak ha nagyon-nagyon profin bírunk gépelni. Ez nekem sajnos nem megy, így ebben csak saját magán tud segíteni.
De akkor kiböki, hogy a legjobban úgy bírnánk a hasznára lenni, ha egyszerűen szóba állnánk vele. Ezzel viszont nincsen semmi problémám és biztos vagyok benne, hogy a társam is simán ellenne ezzel a lánykával.
Elkezdte magyarázni a nevét. Hát olyan dolgokat mondott, hogy semmit se értettem belőle, nekem a programozáshoz mindig is gyenge idegzetem volt, na meg főleg ez a kód nyelv, hát agyam eldobom tőle...
- Hajjajj..! - nyögöm, mikorra a kislány már a sokadik porgram-nevét közölte velünk. Ez így nem jó, nagyon nem jó!. Egy ilyen aranyos programnak egyáltalán nem lenne szabad ilyen kocka] nevet adni, teljesen elcsúfítaná a megjelenését, ha belépne valahova és azt mondaná: "Helló, én vagyok a BN6378101-program!" Szörnyű. Talán jobb lenne, ha ajánlanék neki én valamit, ami egyszerűbb és passzol is hozzá.
- Nekem van egy jobb ötletem... - mondom, majd rákacsintok a kislányra, s megvárom, míg minden figyelme rám irányul.
- Az én nyelvemen az elsőt úgy nevezik, hogy Primera. És mivel te vagy az első program, akivel találkoztunk, s kitört a rendszer hatalma alól ilyen sokáig küzdve ellene, mit szólnál ahhoz, ha a neved Primera-chan lenne..? - mondom, s mellé kap még egy nagy mosolyt is a kislány.
- Ez sokkal inkább TE lennél, mint azok a vacak program nevek! - ekkor rápillantok Ai-chanra. Nem tudom, hogy neki mennyire tetszik az ötletem, de arra még jobban kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá a lányka...
- De ha neked más tetszene, akkor gondolkozz nyugodtan!
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Kedd Dec. 11 2012, 13:27

- Hé… hallottam a kislány hangját és éreztem benne, hogy kezd neki kissé kellemetlen lenni a nagy ölelés, amit kapott mindkettőnktől. Jobban bele gondolva egyrészt nem is lehet hozzá szokva másrészt meg Ő a legkisebb, közöttünk lehet kissé feszélyezve is érezhette magát. Kitört a „szorításunkból” majd folytatta mondandóját, miszerint tévedek hogy az emberi és a gépi „agy” nagyon is sokban különbözik. Majd megjegyezte hogy annyira sokban mégsem.
A mondandóját végighallgatva megmagyaráztam neki, hogy én hogy is értettem.
- Igen igazad van, rosszul fogalmaztam. Azt szerettem volna mondani, hogy az hogy érzel elég, ahhoz hogy emberként tekintsek rád.
Majd folytatta a mondandóját. Elmondta hogy emberek, sőt tizenhárom ember volt szükséges a készítéséhez, majd azt is elmondta, hogy mi valószínű nem tudnánk neki segíteni, mert ahhoz először hozzá kell férkőzni a konzolhoz majd egy másodperc alatt milliónyi programot, kell átfutni. Ez tényleg lehetetlennek hangzik. Majd folytatta, hogy azzal tudnánk leginkább segíteni neki, ha szóba állnánk vele, elvégre azért van.
Itt bólintottam egyet nem szóltam közbe, mert automatikusan folytatta tovább a mondandóját, melyben felsorolta a program neveit. Eleinte próbáltam értelmes arckifejezést magamra erőltetni, de miután szemeim jojóztak a sok-sok név és kód hallatán ez romba dőlt, és bambán jojózó szemekkel néztem a lányra. Egy hajjaj jelezte, hogy a társam is hasonlóképp lehet mint én. Majd meg is szólalt. Felhozta, hogy lehetne a neve Primera-chan egy-egyszerűbb és sokkal könnyebben megjegyezhető név, ami inkább jellemezné a kislányt. Sejtésem szerint tetszeni fog neki elvégre szeret magáról úgy beszélni, hogy Ő a tökély így az „első” megnevezés is elnyerheti a tetszését.
- Szerintem nagyon jó ötlet! Néztem a két lányra. Tényleg illene hozzád ez a név. Mosolyodtam el.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Vas. Dec. 16 2012, 11:07

A kis program a javaslat hallatán megütődött, s heves vakarásban kezdte részesíteni virtuális fejét. Így félre pillantva és hangtalanul mozgatva ajkait töltött el néhány percet, de láthatóan kényelmetlenül érezte magát. Végül összefonta karjait, aztán pedig jobb keze ujjbegyeit a homlokára helyezte
- ¿Qué? - kérdezte végül, aztán folytatta - Nem is vagyok európai és úgy hangzik mint valami gyártógép neve, vagy egy űrhajó. Egyáltalán hogy néz ki egy űrhajó? Akkor már inkább Hatsu vagy Hatsuko, nem lenne logikusabb japán név egy japán programhoz? Azt valahogy könnyebb is lenne kiejtenie mindenkinek, kivéve persze engem aki minden nyelvet tökéletes kiejtéssel beszélek! Hehehe, hehe, hehehe!
Sötéten kuncogott, bizonyára megint rájött a már lassan megszokható felsőbbrendűség érzete. Persze hamar abbahagyta, s ahogy lecsúszott homlokáról a keze, ott volt benne megint a hiányzó gomba. Megnézte magának és Ren felé hajította, nem igazán jelentett problémát elkapni
- A tiétek, visszaadom - kommentálta egykedvűen a cselekedetét
Aztán pedig láthatóan gondolkodóba esett, törte a fejét és programja adott bőven mimika és testhelyzet jelet ahhoz hogy erre rá lehessen jönni. Vajon mi minden foroghatott a fejében ilyen rövid idő alatt, elvégre elég gyors volt ha lehetett a korábbi szavainak hinni? Végül szája kiszélesedett és beharapta alsó ajkát, nedvesnek tűnő szemeit pedig Violara emelte. Valamit mondani akart, de ehelyett szippantott egyet és vissza lépkedett hozzájuk. Néha meg-megremegett talán éppen könnyekkel küszködve, még az arca is vörösebb színt vett fel. Aztán a kezeit kezdte dörgölni, ami végre hatni tudott és nem rezzent meg többet
- Ühm - akart valamit mondani, de nem sikerült
De akkor mintha eszébe jutott volna valami, homályos szemei felcsillantak és végre elmosolyodott. Megpiszkálta az orrát és a szemeit is megtörölte, végül megfogta Viola kezeit és valamit bele tett. Egészen pici volt, de nem okozott nagy fejtörést kitalálni hogy mi az

Ernst irányából idő közben halk horkolást lehetett hallani

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Vas. Dec. 16 2012, 17:56

Hmm, úgy tűnik a csajszinak nem tetszik a név, ami kipattant okos buksimból, mert egy egy kis ideig gondolkodott magában. Biztos azon, hogy milyen hülye ötlet volt az a névadós-próbálkozásom. Lehet hagynom kellett volna legelőször, hogy ő silabizáljon ki magának egy nevet, de az mégis durva lett volna, amit felsorolt korábban. Nem elég, hogy kimondhatatlan szavak, de még megjegyezhetetlenek is voltak, legalábbis ha magamból indulok ki, mert én már nem is emlékszem rájuk... :S
Szóval a lányka ott ácsorgott, vakargatva a fejét, erősen gondolkodva, de aztán újra megszólalt, először az anyanyelvemen, de utána japánul fojtatta, gondolom Ai-chan miatt, habár fene tudja?! Lehet ő is beszél spanyolul! Én már semmin se vagyok meglepődve.
A lánynak nem tetszett a név ötletem, de nem is haragszom, vagy neheztelek rá, azonban érdekes gondolat lenne Primeranak nevezni egy űrhajót, de akármi mást is. Igaz, ez inkább melléknév, de talán még személynévnek elment volna. Na sebaj.
A kis program ezután japán neveket ajánl. Nekem személy szerint nem tetszenek a szigetországbeli elnevezések, egyszerűen furcsák, ezért nem is kezdek el helyeselni, hogy az de szupi lenne, vagy ilyesmi.
A lányka egyik mondatról a másikra áttér saját maga dicsérésére. Nem szólok bele ebbe sem, a gyerekeknek egyszerűen muszáj, hogy legyen önbizalmuk. Óhh, vagy neki már túl sok lenne..?
- Szóval milyen névre gondolsz? - térek vissza az előző témára, mikor a kislánynál megjelenik a gomba, s odadobja a társam kezébe. Óhh, milyen kedves kislány, magától odaadta nekünk az itemet. Így már be bírjuk fejezni a küldetésünket. Óhh, már mennyi minden történt velünk azóta, húha!
Ezután a kislány furcsán kezd viselkedni. Szemei kis könnycseppektől csillognak, s mintha valamin zakatolna a programja. Ahh, vajon min járhat az agya?
Egy kis nyögés ki is csúszik aranyos ajkai közül, de nem folytatja a mondandóját, ehelyett közelebb lép hozzám s a tenyerembe tesz valamit. Mikor elenged, lenézek, s egy ezüst színű gombát pillantok meg benne.
Hirtelen nem tudok mit szólni, így csak kérdően tekintek, de akkor újra eszembe jut a korábbi zavarodott viselkedése.
- Szerettél volna valamit mondani az előbb..? - kedves hangon kérdezem meg a lánykát, hátha elmondja mi jár a fejében.
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Pént. Dec. 21 2012, 22:18

/Ren kérésre kimarad a további körökből, úgy veszem hogy ott van és figyel/

Viola kérdő tekintetére kérdő tekintet volt a válasz, de a kislányt sikerült megint kényelmetlen helyzetbe hoznia. Megint csak összefonta karjait és tipegni kezdett a padlón, mely fokozta zavarának kifejezettségét. Ott magasodtál felette és mégsem úgy tűnt hogy az zavarta volna, valami más rágicsálta bonyolult szociális programját. Aztán pedig megint felnézett, arcán óvatos arckifejezés ült
- Akkor most a barátaim vagytok? - kérdezte végül - Akarom! Utálok egyedül lenni, senki se figyel rám! Nincsen semmi dolgom és mindig nekem kell csinálnom magamnak, ezért csalogattalak ide játszani!
Elfogta az enyhe idegesség és még a szemei is könnyezni kezdtek, most már egyértelműen Violahoz beszélt hiszen a ruhájába kapaszkodott
- Bocsánatot kérek, nem akartalak bántani! Azok a hülye alsórendű agyatlan izék maguktól voltak itt, meg is ölhettek volna ha nagyon előre sietek de nem én raktam őket ide, esküszöm! Ezért nem akartak játékba engedni, kiraktam egy hatvanas szintű bosst a teszt játékosok elé a negyedik szinten, pedig semmi köze nem volt a célhoz amiért csináltak! De most nem én voltam, ezeket a béta teszt után rakták ide ki rossz meglepetésnek... az adminisztrátorok köznyelven nem normálisak, két percembe telne végigmagyarázni a pszichológiai elváltozásaikat és komplexusaikat, nem érdekli őket ha megölnek vele másokat. De én nem vagyok ilyen, engem barátnak terveztek és ha boss lennék se ölnék meg senkit... csak kicsit megszorongatnám őket, bekapcsolnám a fájdalmat és meghuzigálnám a hajukat, vagy átváltoznék valami nagyobb dologgá és ráznám a padlót, meg hasonlók! Te ugye elhiszed nekem?
Rá meresztette könnyben úszó szemeit és szorosabban kapaszkodott a ruhájába

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Viola Vas. Dec. 23 2012, 13:17

Elképedve hallgatom az elszontyolodott kislányt, akiből egyre jobban kikívánkozik egy masszív bocsánatkéréssel kevert sírdogálás. Nem akar egyedül maradni, csupán barátokat akart szerezni magának. Azt nem tudom, hogy miért nem jött csak úgy oda hozzánk, hogy mizu van barátkozzunk. Oh de, talán mégis... Biztos nem jutottunk volna el egy ilyen "megegyezésre", mint ami most is kezd kialakulni közöttünk. A megegyezés talán túl erős és csúnya szó erre az állapotra. Ahogy a könnyező kislányra tekintek, aki előttem ácsorog, s a ruhámba kapaszkodik, nekem is csillogni kezd a szemem, mert én sem vagyok jégkirálynő. Az érzelmei, a gondolatai, mintha a szavain keresztül eljutnának belém, nem csak a fejembe, hanem a lelkembe is. Átérzem azt, hogy a lányka miről beszél, s nekem is könnyek szöknek ki a szememből, ahogy a kis fruska minduntalan bocsánatot kér tőlem, illetve tőlünk.
- Igen, barátok vagyunk..! - motyogom, miközben fél kezemmel a szememből törölgetem a könnyeket, a másikkal pedig a lányka jobb orcáját kezdem simogatni.
- Ne aggódj, most már minden rendben lesz... Mi ketten itt vagyunk neked..! - Ai-chanra pillantok, majd vissza a programra, akinek megfogom mindkét kis kezét.
- Hiszek neked, emiatt ne félj! - mondom kedvesen, majd gyöngéden megszorítom mindkét kis kacsóját, végül egyik kezemmel az ő szeméből is elkezdem kitörölni a könnyeket. Egy ilyen aranyos kislány arcát csak elcsúfítják.
- Mit szólnátok ahhoz, ha kimennénk ebből a barlangból..? - teszem fel a kérdést a két lánynak. Reménykedek benne, hogy rábólintanak mind a ketten. Az ismerkedés is sokkal jobban esik az embernek, ha nem egy barlangban kell töltenie, hanem odafönt a nap sugarai között, ahol akár el is kezdhetnék első közös programjukat is...
Viola
Viola
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Dec. 23 2012, 16:34

A csöpke lány egyre inkább belopja magát a szívembe, majd szorongva toporogva kissé félve teszi fel a kérdést ami még mindig nyomasztja.
- Akkor most a barátaim vagytok? Szeretett volna bizonyosságot tenni arról hogy a korábbi beszélgetés és ölelkezés őszinte volt.
- Akarom! Utálok egyedül lenni, senki se figyel rám! Nincsen semmi dolgom és mindig nekem kell csinálnom magamnak, ezért csalogattalak ide játszani! Igen most a saját szavaival erősítette meg azt amit már korábban is sejtettem róla, tényleg csak egy kis magányos gyerkőc magas intelligenciával. Jobban bele gondolva kissé kegyetlenség volt hogy gyermeknek és ahhoz járó alaptermészettel áldották meg. Ugyanis egy gyermek még ha rendkívül okos is, nehezebben boldogul és sokkal több figyelemre, megértésre van szüksége mint egy korunkbelinek vagy felnőttnek. Ugyanakkor az is igaz hogy mint elmondta a feladata a segítség nyújtás lenne, és persze hogy az ember könnyebben megnyílik egy gyermeki szívnek.
- Igen, barátok vagyunk..! Szólalt meg Violetta, hangjában hallani lehetett hogy Őt is megérintette az eset.
- Ne aggódj, most már minden rendben lesz... Mi ketten itt vagyunk neked..! Majd rám pillantott. És mosolyogva én is megszólaltam.
- Hát persze hogy azok vagyunk! Elvégre ismeretlen emberkék nem ölelkeztek volna csak úgy mint mi pár perce. Kacsintottam a csöpke lányra, aki addigra már belekapaszkodott Violetta ruhájába jelezve hogy a további mondatok már a neki szóltak. Bocsánatot kért hogy ránk támadott, és kifejtette hogy nem bántott volna minket, sőt a mobokat sem Ő rakta ide hanem az adminisztrátorok. Ő sosem ölne embert, maximum megleckéztetné Őket, és itt aranyos hasonlatokkal élve kifejtette elképzeléseit hogy mégis mit csinálna velük. És szinte már könyörgött hogy higgyünk neki. Persze semmi okunk nem volt kételkedni a szavában, annyira őszintén adta elő magát.
- Hiszek neked, emiatt ne félj! Mondta Violetta, miközben kezeit gyengéden megfogta. Én is bólintottam egy nagyot. Hümm okoznak még meglepetéseket az emberek, valahogy nem gondoltam volna hogy Violetta ennyire ért a gyerekek/programok nyelvén. Mosolyodtam el a gondolatra ismét. Majd Violetta előrukkolt egy nagyszerű ötlettel miszerint folytassuk odakint az ismerkedést a napsütésben. Már kezdtem kissé én is besokallni a sötét, nyirkos barlangban, és szívem szerint én is kivágytam a napfényre.
- Nagyszerű ötlet! Fordultam oda Violettához és néztem mosolyogva újdonsült barátunkra hogy mi a véleménye.

/ Gome, gome az előző körben okozott kellemetlenségekért ^^" /

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Sachi Vas. Dec. 30 2012, 13:40

/Egy büfépult mögött nehézkes volt észben tartani, sajnálom/

- Űhümmm... - szorította össze száját egy pillanatra, majd megint kirobbant belőle a könnyes hiszti - Ooolyan baka bőgőmasina vagyok, direkt kislánynak csináltak hogy mások képébe bőgjek?!
Elhallgatott, kifejezetten váratlanul és szipogott néhányat ahogy könnyeit törölgette le. Csak úgy nézett fel, szégyenkezve de ugyanakkor összeszedettebben mint az imént
- Ha belegondolok egy kissrácként még hangosabban visítanék. Így egyébként is szebb és tökéletesebb vagyok! Ugye, ugye?
Ökölbe szorította kis kezeit és tágra nyílt, kérlelő szemeit most Renre meresztette. A hatás azonban egy pillanat múlva megszűnt, s rádöbbenve hogy a kérdésre nem lehetett egyszerű választ adni, összefonta karjait és most duzzogó, könnymentes állapotába tért vissza. Volt benne valami sznobos ahogy ott állt, viszont a nőies tartás egy ekkora kis pöttömként inkább lehetett mulatságos mint mondjuk tekintélyt parancsoló
- Majdnem el is felejtettem... - mondta néhány pillanat hallgatást követően
Mást azonban nem is mondott, a környezet egyszerűen áttűnt a dohos földalatti csarnokból egy városszéli fás ligetbe. Körbenézve csak hárman voltak ott, Ernstnek nyoma veszett melyet ha valaki szóvá tette akkor csípőre vágta kezeit
- Á, ő nem az a fajta aki szívesen hallgatja hogy programokról meg játékokról beszélnek körülötte, jobbnak láttam máshova rakni. Egyébként, ki akartatok jönni hát itt vagyunk! De... - ment el a jókedve - nappalt nem tudok csinálni...
Való igaz, úgy tűnt hogy a napfény az ő elképzelései között is szerepelt, azonban éppen éjszaka volt idefent a játéktéren, ami nem is volt csoda annyi idő keresgélés után. Mielőtt azonban bárki is megszólalhatott volna, ökölbe szorította kezeit és csillogó szemeit megint Violara emelte
- De esőt igen!

Sachi
Mesélő
Mesélő

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.