A Gull szárnyakat ad: Hime Vs Hypnose
3 posters
1 / 1 oldal
A Gull szárnyakat ad: Hime Vs Hypnose
* Úgy tűnik, nagy nehezen, de végre sikerült egy céhet találnia magának. Jó, nem a legmegszokottabb módon, s nem a legmegszokottabb társasággal, de az most mellékes. Arra korábban nem is gondolt, hogy sok társát ismerheti korábbról. Persze Asukáról és Kaguráról tudott, meg Reikoról is, ők ott voltak a korábbi céhtervezgetésen is, amiből persze nem lett semmi, de itt van ez a Himécske. Ez a csajszi lógott Yuichi oldalán. Jobb lesz megismerni a lányt, így gondolta Hermit, mert még ki tudja, Yuichi tartozását a lánnyal fizetteti-e meg. Jó, nem kell csúnyákra gondolni, de mivel köze van Yuichihez, így nem árt, ha jól megismeri. Azt mondta a lánynak, hogy egy barátságos kis küzdelemre hívná ki, hogy összeismerkedjenek, összeszokjanak. Az mellékes, hogy Hermitnek további céljai is vannak a dologgal. De mit is árthatna a lánynak Hypnose képében?! Megszokta ezt a testet. És nem is rossz. Dögös a csaj, s még most is néha elmondja, hogy de kár, hogy kiesett a játékból. Valójában is Hypnose volt a neve a leányzónak. Erre rájött, amikor egy ismeretlen ismerős leszólította. Nah hát ott szépen azt kellett kitalálnia, hogy valami történt az emlékezetével, így nem emlékszik senkire sem, akire kellene. Az illető nagyon el volt szomorodva, ott is hagyta. Miért, jobb lett volna, ha azt mondja, hogy az illető, akit ismert valójában "halott"? Valószínűleg jobban kiakadt volna. Ezek a JK-k egész könnyen bevesznek mindenfajta beszédet, így egész kevesen vannak, akik tudják, hogy ez csak egy játék, s nem az életük a tét. Csak azt nem tudja Hermit, mi lesz, ha már a 100. szint bossját csépelik. Lehet majd megöl mindenkit, csak hogy ne kelljen innen kijutni. De ez még a jövő zenéje. A lényeg, hogy a megbeszélt helyen, a küzdőtérre ment ki az első szintre, s jelenleg Himét várja Hypnose alakban. *
- By Aidor:
- "Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 331
Karakterlap
Szint: 16
Indikátor: Sárga
Céh: -
Re: A Gull szárnyakat ad: Hime Vs Hypnose
Hajnal van. Istenverte hajnal van, és én nem tudok aludni. Még csak hat óra felé jár az idő, és még bőven alhatnék, de nem, nekem folyton pörög az agyam, mint a buszkerék, és nem hagy aludni. Valahogy nem hagy nyugodni az egyik céhtagunk és a felajánlása. Hypnose. Már a nevétől kiráz a hideg. De mit is tehetnénk. Ő is vörös hajú, akárcsak én, ám a kinézetében, nem is a kisugárzásában van valami, ami azt súgja, jobb tőle távolságot tartani. Ám a céhtalálkozón felajánlotta, hogy segít nekem csiszolgatni a harcformámon egy küzdőtér keretében. De valami nem hagy nyugodni, és emiatt valahogy aludni se tudok. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem vethetem be itt a páncélomat mint kezdés előtti fegyvert, hisz ő is nőből van, akárcsak én. Na mind egy. Mivel tudom, hogy a korai óra ellenére már nyitva van kedvenc cukrászdám, így elslattyogok oda pár pohár kávéra, hisz nem árt, ha az embernek van egy kis energiája. Hogy feszültségem kicsit csökkentsem, és hogy egy kicsit bemelegítsek, elmegyek a második szintre, és pár órán keresztül mobokat gyilkolok, majd amikor elérkezettnek látom az időt, vissza portolok Kezdetek Városába, és elindulok küzdőtér felé. Már messziről kiszúrom Hypnose-t, és meggyorsítom lépteimet.
- Szia Hypnose. Mi újság? Bocsánat a késésért, csak bemelegítésnek felmentem hármas szintre aprítani egy kicsit a vadállományt. Köszönöm, hogy segítesz nekem gyakorolni itt egy kicsit. És melyik formában harcolunk? Én eddig csak fél életeset játszottam, illetve egyszer játszottam egy teljes életeset, de akkor nem egyedül harcoltam.- Mondtam, és vártam, vajon a lány mit reagál a kérdéseimre. Közben magamra vettem páncélom, és előhívtam kardom és pajzsom is, hogy ennyivel is előrébb legyek.
- Szia Hypnose. Mi újság? Bocsánat a késésért, csak bemelegítésnek felmentem hármas szintre aprítani egy kicsit a vadállományt. Köszönöm, hogy segítesz nekem gyakorolni itt egy kicsit. És melyik formában harcolunk? Én eddig csak fél életeset játszottam, illetve egyszer játszottam egy teljes életeset, de akkor nem egyedül harcoltam.- Mondtam, és vártam, vajon a lány mit reagál a kérdéseimre. Közben magamra vettem páncélom, és előhívtam kardom és pajzsom is, hogy ennyivel is előrébb legyek.
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98
Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56
Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst Kristály
- Képesség::
- Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime- Lovag
- Hozzászólások száma : 427
Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Zöld
Céh: Anarchisták
* Már korábban a helyszínre ért, nem szereti, ha később érkezik, mint partnere. Már csak azért is, mert szereti előbb feltérképezni a helyszínt, s szereti megfigyelni beszélgető-, párbajpartnerét. de most Hypnose alakban nem nagyon sunnyoghat semerre sem, cövek egyenesen, csípőre tett kézzel, kis terpeszben, magabiztosan kellett állnia a bejáratnál. Mikor végre Himécske megjenet, biccentett felé,s enyhe ravasz mosollyal fűszerezte ezt meg. Huh, tud ez a leányzó ám beszélni! Meghallgatta, majd mielőtt válaszolt volna, keresztbe fonta karjait. Elmosolyodott. *
- Oh semmi, nem nagyon késtél, én is most érkeztem. ^^ Nem rossz ötlet a bemelegítés, azt hiszem, nekem sem ártott volna. Ha elcsépelsz, akkor biztos ezért volt.
* Majd rákacsintott a lányra. Kezeit újra maga mellé eresztette. *
- Természetesen csak fél életes harcot képzeltem el.
* Mondta most már komolyabban, miközben figyelte a lányt, ahogy előpakolja dolgait. Ő is nekiállt, felvett mindent, amit lehetett, s két cseppkövét is a kezébe vette. *
- Mi csajok, fogjunk össze! Ismerjük meg egymás harc stílusát, hogy ha kell, összehangoltan tudjunk küzdeni. Oh, egy lovaggal van dolgom!
* "Csodálkozott el". *
~ Hmm... szerintem még nem is harcoltam lovag ellen. ~
* Majd elindult egy éppen felszabadult küzdőtérre. *
- Gyere. Egy már épp szabad!
~ Cuccaiból ítélve nem lesz túl könnyű harc. Talán el is fogom bukni. ~
* Végül eldöntötte, nem fogja érdekelni a dolog. Hisz nem mondott olyasmit a lánynak, hogy majd ő TANÍTANI fogja. Csak egyszerűen gyakorolnak. Ennyi az egész. *
// Ühm, bocsi a késésért! ^^ //
- Oh semmi, nem nagyon késtél, én is most érkeztem. ^^ Nem rossz ötlet a bemelegítés, azt hiszem, nekem sem ártott volna. Ha elcsépelsz, akkor biztos ezért volt.
* Majd rákacsintott a lányra. Kezeit újra maga mellé eresztette. *
- Természetesen csak fél életes harcot képzeltem el.
* Mondta most már komolyabban, miközben figyelte a lányt, ahogy előpakolja dolgait. Ő is nekiállt, felvett mindent, amit lehetett, s két cseppkövét is a kezébe vette. *
- Mi csajok, fogjunk össze! Ismerjük meg egymás harc stílusát, hogy ha kell, összehangoltan tudjunk küzdeni. Oh, egy lovaggal van dolgom!
* "Csodálkozott el". *
~ Hmm... szerintem még nem is harcoltam lovag ellen. ~
* Majd elindult egy éppen felszabadult küzdőtérre. *
- Gyere. Egy már épp szabad!
~ Cuccaiból ítélve nem lesz túl könnyű harc. Talán el is fogom bukni. ~
* Végül eldöntötte, nem fogja érdekelni a dolog. Hisz nem mondott olyasmit a lánynak, hogy majd ő TANÍTANI fogja. Csak egyszerűen gyakorolnak. Ennyi az egész. *
// Ühm, bocsi a késésért! ^^ //
- By Aidor:
- "Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 331
Karakterlap
Szint: 16
Indikátor: Sárga
Mivel akkor ürült ki egy hely, amikor odaértem, így Hypnose akkor se lehetett volna mérges, ha sokat kések, de úgy láttam, egy pár perces késés nem volt nagy ügy. Amint felvettem a felszerelésemet, ellenfelem nagyot nézett. Szeretem ezt a kifejezést. mikor rájönnek, hogy lovag vagyok, és hogy nem is lesz oly könnyű dolguk velem. De ez engem cseppet sem zavar. Tudom magamról, hogy mind fegyverforgatásban, mind a szópárbajban jó vagyok, akármelyikre kerül a sor. Mivel ellenfelem egy fél életes párbajra hívott ki, így örültem neki, hisz teljes életesben még csak egyszer vettem részt. Nem is igen szeretnék többön. Hátborzongató érzésem van már az elején, hogy a sorsunk a másik ember kezében van. Rettenetes érzés. Pláne ha te állsz vesztésre. De most ilyen lehetőség nincs hála isten. Le is mentünk az üres arénába, és elküldtem ellenfelemnek a felkérést.
- Akkor egy fél életes párbaj rendel. - mondtam félhangosan, miközben felmértem a terepet. A lelátón elég sok ember nézelődik, miközben a nap teljes erőbedobással tüzelt. De engem ez nem zavart. Reménykedtem benn, hogy legalább az eső nem áll neki esni. na az lenne még csak csúnya szitu. Most valahogy nem lenne kedvem a sárban csúszkálni. Azon agyaltam idő közben, hogy vajon a képességemet mikor használjam. De úgy döntöttem, hogy arra még ráérek. Így egyenlőre csak vártam, hogy ellenfelem elfogadja a felkérést, és hogy meghalljam a kezdést jelző kürtöt. Amíg a csengő meg nem szólalt, addig védekező állást vettem fel, és vártam, hogy ellenfelem lépjen először. Hisz én küldtem el a felkérést, övé a kezdés joga.
- Akkor egy fél életes párbaj rendel. - mondtam félhangosan, miközben felmértem a terepet. A lelátón elég sok ember nézelődik, miközben a nap teljes erőbedobással tüzelt. De engem ez nem zavart. Reménykedtem benn, hogy legalább az eső nem áll neki esni. na az lenne még csak csúnya szitu. Most valahogy nem lenne kedvem a sárban csúszkálni. Azon agyaltam idő közben, hogy vajon a képességemet mikor használjam. De úgy döntöttem, hogy arra még ráérek. Így egyenlőre csak vártam, hogy ellenfelem elfogadja a felkérést, és hogy meghalljam a kezdést jelző kürtöt. Amíg a csengő meg nem szólalt, addig védekező állást vettem fel, és vártam, hogy ellenfelem lépjen először. Hisz én küldtem el a felkérést, övé a kezdés joga.
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98
Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56
Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst Kristály
- Képesség::
- Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime- Lovag
- Hozzászólások száma : 427
Karakterlap
Szint: 13
Céh: Anarchisták
Ossu!
Inaktivitás miatt lezárom a KT-t. Jutalmatok 20 arany.
Inaktivitás miatt lezárom a KT-t. Jutalmatok 20 arany.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Similar topics
» Hime
» Yahiko VS Lyliana (Alias Hime)
» Hime vs. Kiyo - Bolondok háza
» Hime VS Aidor
» Hime vs Elysion
» Yahiko VS Lyliana (Alias Hime)
» Hime vs. Kiyo - Bolondok háza
» Hime VS Aidor
» Hime vs Elysion
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.