Harcművészek párbaja
3 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Harcművészek párbaja
Hirtelen csak annyit vettem észre hogy dobtam egy szaltót a levegőbe mintha megállt volna az idő és percekig gondolkozhatok a balul elsült cselekedeteimen, vajon ez a vég meghalok itt fogok pixelekre esni egy számítógépes valóságba?? Ilyen szörnyűségek jártak az eszembe amit csak nio képe zavart meg mintha mindjárt kihányja még a tegnapi reggelit is.
Amikor a végtelen perceknek vége szakadt a földbe vertem a fejemet iszonyatos majd a gyomromkezdet fájni gondolom ott talált el nio .
Mikor magamhoz tértem a gyomromat fogtam és néztem az életem pontjaimat ahogy szinte lenullázódik.
-Aú ez fájt. jegyeztem meg halkan. Majd Niot elnézve inkább miatta kezdtem el aggódni.
Minden rendbe van ? Ugye nem fogsz ide hányni ? Tettem fel kérdéseimet majd szépen lassan feltápászkodtam és leporoltam magam.
Mit tegyek már csak egy csíkom van akkor is vége ha még egyszer elbotlok.
Egy gyors gondolkozás után lefeküdtem az alattam lévő fatörzsre és a fejem alá tettem a kezeimet.
-Nio sajnálom de azt hiszem feladom legalább nem fájdul meg jobban a fejem mint most és az igazat megvallva teljesen elfáradtam.
Szóltam teljesen elfáradva a megszégyenülés leghalványabb jelét se mutatva az arcomon. talán nem is éreztem.
-Ha megfelel akkor mehetünk inni valamit vagy ad meg a kegyelem döfést.
Amikor a végtelen perceknek vége szakadt a földbe vertem a fejemet iszonyatos majd a gyomromkezdet fájni gondolom ott talált el nio .
Mikor magamhoz tértem a gyomromat fogtam és néztem az életem pontjaimat ahogy szinte lenullázódik.
-Aú ez fájt. jegyeztem meg halkan. Majd Niot elnézve inkább miatta kezdtem el aggódni.
Minden rendbe van ? Ugye nem fogsz ide hányni ? Tettem fel kérdéseimet majd szépen lassan feltápászkodtam és leporoltam magam.
Mit tegyek már csak egy csíkom van akkor is vége ha még egyszer elbotlok.
Egy gyors gondolkozás után lefeküdtem az alattam lévő fatörzsre és a fejem alá tettem a kezeimet.
-Nio sajnálom de azt hiszem feladom legalább nem fájdul meg jobban a fejem mint most és az igazat megvallva teljesen elfáradtam.
Szóltam teljesen elfáradva a megszégyenülés leghalványabb jelét se mutatva az arcomon. talán nem is éreztem.
-Ha megfelel akkor mehetünk inni valamit vagy ad meg a kegyelem döfést.
Mirouki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 68
Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: -
Céh: -
-Nem hányni nem fogok, csak megszédültem- mentem közelebb hozzá és nyújtottam felé kezemet felsegítés gyanánt. Szép nagyot esett az tuti. Még jó hogy nem érzünk a játékba semmi fájdalmat. -Kegyelemdöfést meg nem kapsz most, arra várnod kell, ha egyenlőek leszünk- gondoltam itt a visszavágóra. Már most nagyon várom, mert biztos vagyok benne, hogy sokkalta izgalmasabb lesz a csata, ha egy súlycsoportban leszünk.- Mellesleg tudsz valami jó helyet? Nem vagyok valami jártas a városban. Többnyire a városon kívül szoktam tekeregni. Itt általában csak NJK-k vannak, ami kicsit olyan, mintha bábokkal lenne körülvéve az ember- mosolyogtam továbbra is.
Élvezetes párbaj volt. De főleg a társaságot és a csevejt élveztem nagyon. Talán emiatt is várom már az a bizonyos visszavágót, na meg persze én szeretnék akkor is nyerni, de nem akarok erőfölényben lenni. Ez a meccs nem volt valami fer játszma, így a visszavágó másabb lesz.
Élvezetes párbaj volt. De főleg a társaságot és a csevejt élveztem nagyon. Talán emiatt is várom már az a bizonyos visszavágót, na meg persze én szeretnék akkor is nyerni, de nem akarok erőfölényben lenni. Ez a meccs nem volt valami fer játszma, így a visszavágó másabb lesz.
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70
Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)
- Futnak:
- Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio- Harcművész
- Hozzászólások száma : 560
Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
-Örülök neki hogy nem akarsz most megölni, de sajnos a következőben nem lesz ekkora szerencséd mivel én fogok nyerni..
Válaszoltam sunyi mosollyal az arcomon jelezvén hogy a győztes címére igényt tartok és nem lesz egyszerű elvenni tőlem.
Nio kérdésén egy pillanatot gondolkoztam hova kéne mennünk de csak egy kiskocsma jutott eszembe talán tízperc sétára innen
.-Hát ismerek egy helyet nincs messze, de lehet hogy a mosolyod túlságosan feltűnő lenne egy komor csehóhoz.Ezért ha találunk útközbe egy jobb helyet majd beülünk oda.
Jegyeztem meg egy kis bókszerűséggel a mondandómba na meg nem is szeretem ha mindenki engem bámul.
Nagyot nyögve keltem fel a kényelmes fa alól majd nyújtóztam egyet majd elindultam abba az irányba amerre a kocsmát gondoltam..
-Ha nem sietsz, nem kapsz inni..
Csipkelődtem nioval hogy fokozzam a verseny hangulatunkat ami így is eléggé stabilan üti a mércéket.
-Jó volt ez a nap, csak rá jöttem hogy rémisztő vagy, a mosolyod kedves de az a kettő méteres izé amivel az életemre törtél az nem jöttbe.
Viccelődtem útközben amíg meg nem találtuk a normális utat a kocsmáig, majd tarkóra tettem a kezeimet és elindultam figyelve a bárokat útközben..
/Köszönöm a párbajt, de a visszavágó nem lesz ennyire egyszerű /
Válaszoltam sunyi mosollyal az arcomon jelezvén hogy a győztes címére igényt tartok és nem lesz egyszerű elvenni tőlem.
Nio kérdésén egy pillanatot gondolkoztam hova kéne mennünk de csak egy kiskocsma jutott eszembe talán tízperc sétára innen
.-Hát ismerek egy helyet nincs messze, de lehet hogy a mosolyod túlságosan feltűnő lenne egy komor csehóhoz.Ezért ha találunk útközbe egy jobb helyet majd beülünk oda.
Jegyeztem meg egy kis bókszerűséggel a mondandómba na meg nem is szeretem ha mindenki engem bámul.
Nagyot nyögve keltem fel a kényelmes fa alól majd nyújtóztam egyet majd elindultam abba az irányba amerre a kocsmát gondoltam..
-Ha nem sietsz, nem kapsz inni..
Csipkelődtem nioval hogy fokozzam a verseny hangulatunkat ami így is eléggé stabilan üti a mércéket.
-Jó volt ez a nap, csak rá jöttem hogy rémisztő vagy, a mosolyod kedves de az a kettő méteres izé amivel az életemre törtél az nem jöttbe.
Viccelődtem útközben amíg meg nem találtuk a normális utat a kocsmáig, majd tarkóra tettem a kezeimet és elindultam figyelve a bárokat útközben..
/Köszönöm a párbajt, de a visszavágó nem lesz ennyire egyszerű /
Mirouki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 68
Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: -
Ossu!
Néhány reagotok picit rövidre sikerült, különösen Nio küszködött a 250 szóval. Erre figyeljetek oda a későbbiekben Lezárom a párbajt, jutalmatok 25 xp és 50 arany.
Néhány reagotok picit rövidre sikerült, különösen Nio küszködött a 250 szóval. Erre figyeljetek oda a későbbiekben Lezárom a párbajt, jutalmatok 25 xp és 50 arany.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Öreg Harcosok Párbaja: Xi Vs. Adoamros
» Az Ász és a Király párbaja
» Piroskák párbaja
» Kezdők párbaja! Nana vs. Miu
» Kezdők párbaja - Tsu vs Kyuushiro
» Az Ász és a Király párbaja
» Piroskák párbaja
» Kezdők párbaja! Nana vs. Miu
» Kezdők párbaja - Tsu vs Kyuushiro
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.