[Nova B3] Tachibana Makoto vs Hermit
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: [Nova B3] Tachibana Makoto vs Hermit
The member 'Hermit' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Figyelmetlen voltam, elkövettem egy hibát. Elég volt az első támadását védenem ahhoz, hogy tudjam, baj van. A második szúrásba nemes egyszerűséggel beleléptem, miután rossz felé mozdultam, ez az egyetlen találat pedig teljesen áttörte a védelmemet. A következő két szúrás lenullázta volna az életem, ha nem lép működésbe a rendszer védelme.
- Nahát... túl sokat játszottam :] - közöltem inkább magammal. Veszítettem, ami egyben a kiesésemet is jelentette. Yare-yare... ennyi energiát elpazarolni a semmiért...
// Ezt semmilyen képesség nem védi ki xD Köszi a párbajt és gratulálok :] //
- Nahát... túl sokat játszottam :] - közöltem inkább magammal. Veszítettem, ami egyben a kiesésemet is jelentette. Yare-yare... ennyi energiát elpazarolni a semmiért...
// Ezt semmilyen képesség nem védi ki xD Köszi a párbajt és gratulálok :] //
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
- O.o
*Kb ennyi volt a véleménye Hermitnek a történtekre. Nahát, szerencsebácsi meglátogatta? Vagy ahogy egy ismerőse szokta nevezni: Mázli. Mint megszemélyesített lény, aki szuverén, s akkor jön, amikor nem várják, amikor pont szükség van rá. Mindig az utolsó pillanatban, mindig, amikor már nincs remény. Persze Hermit nem érezte reménytelennek a dolgot, csupán utolsó lehetőséget látott támadásában. Mikor ellenfele megszólalt, felelt rá. *
- Akárcsak én.
* Teljesen kipurcant, a földre csüccsent, mikor ellenfele távozott. Vajon a közönség mit szól ehhez a harchoz? Nagy nehezen feltápászkodott, s kiballagott a pihenőhelyre. *
// Köszönöm, s köszönöm én is a párbajt! //
*Kb ennyi volt a véleménye Hermitnek a történtekre. Nahát, szerencsebácsi meglátogatta? Vagy ahogy egy ismerőse szokta nevezni: Mázli. Mint megszemélyesített lény, aki szuverén, s akkor jön, amikor nem várják, amikor pont szükség van rá. Mindig az utolsó pillanatban, mindig, amikor már nincs remény. Persze Hermit nem érezte reménytelennek a dolgot, csupán utolsó lehetőséget látott támadásában. Mikor ellenfele megszólalt, felelt rá. *
- Akárcsak én.
* Teljesen kipurcant, a földre csüccsent, mikor ellenfele távozott. Vajon a közönség mit szól ehhez a harchoz? Nagy nehezen feltápászkodott, s kiballagott a pihenőhelyre. *
// Köszönöm, s köszönöm én is a párbajt! //
- By Aidor:
- "Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."
- Játékaim:
Hermit- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 331
Karakterlap
Szint: 16
Indikátor: Sárga
A füstös árny jobbnak bizonyult a titokzatos sötét lovagnál, Hermit gyorsasága ellen ugyan remekül védekezett Tachi, ám ez nem volt elég.
Győztes: Hermit
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Nova B2] Tachibana Makoto vs Chitose
» [Nova B1] Fuuko Shinatsu vs Tachibana Makoto
» [Nova B2] Fuuko Shinatsu vs Hermit
» [Nova 3. kör] Koshitsu Esutel vs Hermit
» [Stella 1. kör] Tachibana Makoto vs Tatsuki Ranmaru
» [Nova B1] Fuuko Shinatsu vs Tachibana Makoto
» [Nova B2] Fuuko Shinatsu vs Hermit
» [Nova 3. kör] Koshitsu Esutel vs Hermit
» [Stella 1. kör] Tachibana Makoto vs Tatsuki Ranmaru
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.