[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Nov. 24 2013, 19:02

Olyan közel voltunk a célhoz... olyan közel, hogy szinte már éreztem a számban a győzelem mámorító ízét. Már csak egy karnyújtásnyira voltunk a városkaputól, amikor is a nyulak főserege egy kamikaze akcióval a csapatom sorai közé rohantak és kíméletlen robbantgatásba kezdtek. Embereim annyira megilletődötten fogadták a váratlan támadást, hogy kapkodni kezdtek és sikertelennek bizonyult majd' az összes támadási kísérletük. Menekíteni próbáltam legalább a zászlóhordozó fiúmat, de ő is elesett a csatában. Amikor pedig a seregem zászlaja a porba hullott, tudtam, hogy nincs visszaút, muszáj lemondanom a további értelmetlen harcot. Visszavonulót fújtam, de már késő volt. Az oldalvéd nyúlsereg bekebelezett bennünket. Szánalmas vereséget szenvedtünk. 55 katonám olyan tempómban vált a semmivé, hogy még a pixeljeik után sincs időm nyúlni, nemhogy biztonságos helyre teleportálhassanak. Csupán a gyorsaságomnak köszönhetem, hogy én magam meg tudtam úszni.

Ilyen csúfos vereség után talpra állni nem egy egyszerű dolog. Bár csak NJK sereget irányítok, mégis bennem van az az emberi érzés, hogy cserben hagytam őket. Leszerepeltem, mint vezér. De ha most átadom magam a nevetséges agonizálásnak, akkor inkább el sem kellett volna jönnöm. Vannak még tartalék emberi csapatok, sőt ahogy látom a minimapomon, mögöttem állomásozik egy teljes század, amely vezér nélkül toporog a harc kezdete óta. A fejetlenség élére kell állnom és új csapatot kovácsolni magam köré.
Érkeztemre furcsán méregetnek a 9-es csapat emberei. Valóban, nem éppen úgy festek, mint akit skatulyából húztak ki, de hát az istenért, háború van, nem nézhetek ki úgy, mint aki bálba készül! Az előző csapatommal túlságosan kíméletes voltam és a jópofizásnak meg lett a kára. Ideje bekeményíteni és megmutatni ki a góré a háznál! Homlokomra kötök egy kendőt, megropogtatom a nyakam, majd fegyveremmel a kezemben hadonászva, erélyes beszédbe kezdek az új embereim előtt.
- Na ti szárazföldi patkányok! Ideje végre kivenni a kezeteket a biliből és végre megmutatni, hogy milyen fából faragtak benneteket! Eddig könnyedén ellavíroztatok a háttérben, de most élre kell állnotok! Ostromhelyzet van és én majd gondoskodok róla, hogy ezután megdolgozzatok a napi rum adagotokért! - Azt hiszem megint egy Jack Sparrow veszett el bennem Rolling Eyes Ráadásul úgy tűnik, hogy akik eddig szkeptikus tekintettel lestek felém, azokat is sikerült felspanolni, mert az eddigi zúgolódás helyett harcra készen kezdenek el nyüzsögni. - Ne várassuk tovább gyermekeiteket és asszonyaitokat! Végezzünk a fő nyúlsereggel és vegyük be a várost, melyet összepiszkítottak a pörköltnek valók! Irány dél, támadjuk a nyúl fősereget! - S hogy biztosan meglegyen a maximális hőfok, belekezdek egy kalóz ének dörmögésébe.

9-es csapat élére állok és délre haladva támadjuk a 2-es fősereget!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Vas. Nov. 24 2013, 22:05


Hümmögve nézegettem a térképet, ami az előző ütközetek eseményeit tükrözte: nem voltam túlzottan elégedett, habár az idő előrehaladtával úgy tűnt, az esélyeink is kezdtek nőni. Egy kicsit. Minimálisan. Sóhajtottam, s becsuktam a mapot, csípőre tett kézzel nézve körbe az új csapatom megmaradt tagjain, akik közül néhányan engem figyeltek, az esetleges utasításokra várva, a legtöbbje azonban annyira beleélte magát a mostani harc megnyerésébe, hogy nem is törődött sem velem, sem a többi nyúlcsapattal.
- Khm – kezdtem volna bele, s már emeltem is volna fel a hangomat, de a szavak nehezen jöttek, vagyis inkább halkabban, mint eddig. Azaz sehogyansem – Khhhmmm – köszörültem a torkomat, majd fordultam el, köpenyemet meglendítve magam mögött, hogy ne lássák, amint kezemmel végigsimítok a torkomon, s nyelek egyet. Berekedtem. Hát ez remek. -.- Mondjuk nem csodálkozom rajta egy percig sem, annyi indulót, buzdító szöveget és miegymást kellett ezek fejébe verni, méghozzá hangosan és érthetően, hogy az lett volna a furcsa, ha ez nem történik meg. Igaz, tehette volna a háború után is, de ennyit, mint az előző fél órában, talán még nem beszéltem összesen, amióta itt vagyok. Próbálgattam a hangom, mélyről jövő hangokat produkálva, közben azért lehívva a menüm, hogy a domb aljáról úgy tűnjön, éppen valami fontos dolgot intézek, azért nem érek rá velük foglalkozni. Persze az ellenség már közeledett, s a főseregünk is bajban volt, előtte azonban át kellett volna vágnunk magunkat egy másik nyúlseregen is, így a segítségnyújtást későbbre halasztottam. Reméltem, hogy az ötös és a mellettem haladó egyes csapat tesz róla, hogy a főegységünk túlélje, addigis, határozottan álltam a tömegnek nem nevezhető csapatom elé, és szó nélkül emeltem magasba a szabdalóm, pár egyszerű jelenettel – mint amikor mutogatni kell az activityben – eljátszva, hogyan támadunk, és fegyverünkkel szinte táncolva, hogyan zúzzuk szét az ellenséges haderőt. Furcsa módja volt ez a buzdításnak, ám mire végeztem, és arcomon egy mosollyal hajoltam meg, mindenki tapsolt. Nevettek, kiáltoztak, kezüket ökölbe szorították és emelték fel, elszántan bólogatva: ők megtesznek mindent, amit csak kell. S én is bólintottam, elégedetten, hogy még így is sikerült egy kis figyelmet kivívnom, megmutatni nekik, hogyan kell vidámságot csempészni a szürke harcba – persze nem pont így terveztem, de erről nem kellett tudniuk.

A taktikánk maradt ugyanaz, velük együtt indultam el én is, s miközben a falak alatt, a sík mezőn ének söpört végig, mi lelkesen vetettük be magunkat a robbanó nyulak közé.


Támadó taktika marad, megyünk az 5ös nyúlcsapat elébe és roham \o/

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi14712/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Szomb. Dec. 07 2013, 11:45

Nyúlcsapatom újra csődöt mondott a gonci emberek ellen. Nem volt mit tenni, gyors visszavonulót fújtam, de csak magamnak, mivel addigra mind az összes picike nyuszika meghalt mellőlem. Milyen egy vesztes vezér is vagyok én.. De legalább Vezér is vesztes, nem csak én. Suttyomban, lopakodva tova mentem, nem mintha nagyon kitűntem volna a többi emberi csapat közül, de azért mégis.. Szóval feltűnésmentesen odébb álltam egy picit. Lépést lépés követett, míg végül megérkeztem a kettes nyúlcsapat élére, akikkel szemben éppen kiírtatott egy emberi csapat, méghozzá a nyolcas. Ez az! Ez egy tuti nyerő csapat! Szóval beálltam az élükre, mintha mi sem történt volna, és..
- Támadás! - kiáltottam, majd elvezényeltem őket egészen a 14-es csapatig. Ahol.. Ahol szemembe ötlött a sok ember között egy Mirika. Ő volt annak a csapatnak a vezetője. Csakhogy mire odaértünk, az ő csapata már teljesen elmorzsolódott.. Így nem volt mit tenni, tova galoppoltunk a tizenhármas emberi seregekhez. Meghúzódtam jól a háttérben, és onnan kiáltoztam a nyuszikáknak a buzdító szövegeimet.
- Támadás! - kiáltottam, és ők már mentek is tova, apró bajszaikat rázogatva, nyuszmusszolva, pisze orrukat a magasba emelve. Hát most mondja valaki azt nekem, hogy nem édesek a nyuszikák.
Ahogy elnéztem, az egyes zászlóaljú nyuszi sereg eddig a tizennégyeseket támadta, most hogy azok bevégezték úgy gondoltam, jöhetnének velünk a tizenhármasok ellen. De ha nem oda jönnek, akkor is megérdemelnek egy-két dicsérő szót.
- Gyerünk egyesek, csak így tovább! - buzdítottam azt a csapatot is, mert miért ne? Aztán újra kiáltottam, immár mind a két seregnek szántam szavaimat.
- Jók vagytok! Utolsó csepp vérünkig harcolni fogunk, hogy megtarthassuk Jézus feltámadásának ünnepét! - na ebből egy mukkot sem értettek. Asszem, nem túl vallásosak.. De a jók vagytok, és küzdés szavak hatással voltak rájuk azért.

/ Támadó taktika a kettes sereg élén a tizenhármas nyúl csapat ellen, karöltve az egyes csapattal.^^/

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi7666/7700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Dec. 21 2013, 21:59

Eddig egy kicsikét az volt a problémám, hogy nem találunk ellenfelet, de tényleg. Csak itt kóvályogtunk a környéken, nyuszik után kutatva, és mire találtunk egy picinyke sereget, már gyakta is valaki. Aztán mire mi odaértünk, már egy darab sem maradt az én derék katonáimnak, igen, ez a kisebbik gond, de még nekem se, vagyis a harcmániás petecskémnek se. Ő meg ugye egyre jobban fel van pörögve. Most meg, mikor végre összetalálkozunk az ellenfelekkel, jól van, fogynak ők rendesen, de mi is hullunk, mint a legyek. Azért ez nem így volt ám betervezve. Én meg voltam róla győződve, hogy az én katonáim legalább fele olyan kemény harcos, mint én, legalábbis a nagy része.  Talán még egy kettőben láttam is akkora potenciált, ami megközelítette az én szintemet. El nem érte ugye, mert az lehetetlen. Ahhoz, hogy valaki az én szintemre lépjen, Rennek kellett volna megszületnie, de ugye Ren-ből, azaz belőlem csak egy van :roll:Innentől kezdve tárgytalan Suspect
Tehát: egyszerre a két sereg ellen, hősiesen állok minden támadást, ami az embereimről nem mondható el, de nagy nehezen kiírtjuk az egyik füles bandát, és már csak egy leamortizált szőrős banda van velünk szemben és szüntelenül terrorizál minket.  Nem mondom, mi is kevesen maradtunk, de még mindig többen, mint az a kamikaze banda…. nincs ezekben semmi tisztesség… ilyen harcmodor…. pfejj…. Szerintem japán berepülőpilótának képzelik magukat -.-’’
A súlyos veszteségeknek hála, alábbhagy a lelkesedés, igen, ez várható volt, de él még bennük a remény szikrája is, mikor meglátják, hogy az ellenfél kevesebben van. A közeledő nyúlcsapatokról, meg jobb is, ha nem szólok nekik Rolling Eyes
- Előre emberek, de óvatosabban, védekező taktika…


//Védekező taktika és tovább támadjuk a 6-os nyuszicsapatot. //

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Dec. 24 2013, 13:25

// Szophie, a fehér csapatokat nem lehet irányítani, a nyulak 2-es csapatának élén a nyulak vezetője áll. (Ennek ellenére a jutalmazásba ez a köröd is beszámít.) Anatole, te meg sajnos nem férsz át a többiek között. Hinari, mikor roham van nincs taktika, csak állóharcnál. //

Emberi csapatok: 11 - Kyuushiro, 10 - Joey, 1 - Fuuko, 2 - Hinari, 5 - Ren, 9 - Peter, 14 - Mirika, 9 - Anatole, 12- Ran

Nyúl csapatok: ? - Szophie, 12 - Tiffany, 10 - Yurihime, 16 - Taidana, 3 - Hermit

Morálbónuszokat továbbra is lehet kapni az inspiráló beszédért. A mértéke továbbra sem változik.

Akik nem küzdenek azok továbbra is mozgathatják a seregüket, akik pedig harcolnak öt különböző taktika közül választhatnak (a taktika csak a következő körben fog érvényesülni, majd változtathatjátok, de persze, ha nem teszitek, akkor marad)

Agresszív: +50% morál támadáskor, viszont az ellened támadók is +50%-ot kapnak.
Támadó: +20% morál támadáskor
Védekező: -20% morál az ellenfélnek, mikor rád támad
Defenzív: -50% morál az ellened támadóknak, viszont támadáskor te is -50%-ot kapsz.
Menekülés: A körülötted állók még egyet támadhatnak rád, viszont ezután a sereged egy általad választott irányba menekülhet.

Hinari -50%-os morál bónusszal, és inspiráló beszédért táncért (?) +10% további bónusszal támadott neki az 5-ös csapatnak. 1-12 között dobhatott és 12 lett.

Ren -50%-os morál bónusszal, védekező taktikával támadt a 6-os nyúlcsapatnak. A támadás 1-10 között lehetett és 5 lett.

NJK seregek, föntről lefelé:

Emberek 15-ös serege (1-20): 8-8 (15)
Emberek 13-as serege (1-20): 4
Nyulak 2-es serege (1-20): 6 (3)
Nyulak 1-es serege (1-20): 13-13 (13) -> 15-ös csapat egyszemélyes hadsereg. xD
Nyulak 5-ös serege (1-20): 8-8 (8 )
Nyulak 4-es serege (1-20): 4 (2)
Emberek 3-as serege (1-20): 15
Nyulak 6-os serege (1-16): 18 (9)

Emberek:
1-es csapat: 15 katona
2-es csapat: 40 katona
3-as csapat: 59 katona
4-es csapat: kiirtva
5-ös csapat: 14 katona
6-os csapat: kiirtva
7-es csapat: kiirtva
8-as csapat: kiirtva
9-es csapat: 100 katona
10-es csapat: kiirtva
11-es csapat: kiirtva
12-es csapat: kiirtva
13-mas csapat: 29 katona
14-es csapat: kiirtva
15-ös csapat: 1 katona
16-os csapat: 41 katona
Összes hadi erő: 299

Nyulak:
1-es csapat: 27 katona
2-es csapat: 41 katona
3-as csapat: kiirtva
4-es csapat: 25 katona
5-ös csapat: 23 katona
6-os csapat: 8 katona
7-es csapat: kiirtva
8-as csapat: kiirtva
9-es csapat: kiirtva
10-es csapat: kiirtva
11-es csapat: kiirtva
12-es csapat: kiirtva
13-mas csapat: kiirtva
14-es csapat: kiirtva
15-ös csapat: kiirtva
16-os csapat: kiirtva
Összes hadi erő: 248

Morál Bónuszok:

Fuuko Shinatsu +100%
Taidana +100%
Ryuninji Ren +100%
Enheriel +50%
Judy Noxia +50%
Hermit +50%
Kyuushiro +20%
Peter Worker +20%
Hinari +20%
Lizzy -
Thunder -
Szophie -
Yurihime -20%
Tiffany Williams -20%
Mirika -20%
Tatsuki Ranmaru -50%
Fuun Kotarou -50%
Anatole Saito -50%
Clio Chronos -90%
Lotti -90%
Joey Chrome -90%

Határidő: Ameddig nem írok és nem muszáj minden körben írni, akármikor dönthetsz úgy, hogy írsz vagy sem és hosszabb reagot sem kell írni, tehát ha kihagysz egy kört, akkor is csak 250 szó kell.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Dec. 26 2013, 11:52

Hogyaza... >.<
Hát nem bevágott elénk egy NJK emberi sereg? Ütődöttek, el az utunkból! Mészárszékre mentek balga népség, erős kezű vezető nélkül hullotok majd, mint a legyek! Mad S ha ez még nem lenne elég, az én csapatom a tétlen téblábolás és tülekedés miatt, na meg az órák óta tartó szakadatlan kóválygás miatt teljesen motiváltságát vesztette. Azonban ha már úgy alakult a dolog, hogy kényszerűen meg kell állnunk, akkor legalább használjuk ki. Ideje kicsit letáborozni, mindenkinek kifújnia magát, enni pár falatot, inni valami frissítőt, de legfőképpen erőt gyűjtenie a folytatáshoz. Hogy ilyesmire nincs szüksége egy virtuális csapatnak? Ugyan, dehogynem! A moráljuknak biztos. Ők még nem ismerik a szokásaimat, az új seregem még nem tudja, hogy nálam a felhőtlen jókedv, a víg ének, az összetartó csapat és a hidegfejű taktikázás a győzelem kulcsa.
- Nem mi vagyunk gyengék, a nyulak az erősek! Pihenjetek le emberek, erőt kell gyűjtenetek a folytatáshoz! - Körbejárom a rögtönzött tábort, én magam is besegítek az étel- és italosztásba, a katonáim között ülve társalgok. Mindenkihez van egy jó szavam, legtöbbjük vállát megszorítom vagy megveregetem. Új zászlóhordozót is fogadok magam mellé, ezúttal egy erős kezű, marcona harcost, az előbbi nyurga kölyök helyett. Most a nyers erőre fogunk építeni, de ez nem egyenlő a taktikázás nélküli, vakmerő, öngyilkos lerohanással.
A nyúlsereg - ahogy vártam - óriási pusztítást végez az elénk vágó NJK emberi seregben, minimapom és a rendszerinfók szerint alig szállingózik már csak pár ember a közvetlen frontvonalban. A következő ütközetben bizonyára végeznek azokkal is, s akkor jön el a mi időnk. Miután katonáim kipihenték magukat, újra csatarendbe állítom őket. - Délcegen, felszegett fejjel emberek! Magabiztosan nézzetek farkasszemet a halállal, hisz bátraké a győzelem! Irány DÉLre, ha elesett a 15-ös sereg, akkor furakodjatok be a helyére! Támadjátok a 2-es nyúlsereget, most csak arra koncentrálunk!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Pént. Dec. 27 2013, 01:07


Teát ittam, forró teát, mézzel. Pedig tavasz volt, verőfényes napsütés, a hidegnek mégcsak az árnyéka sem vetült rá a megcsappant létszámú csapatomra. Meg betegség sem létezett, utóbbiról azonban a torkom úgy tűnt megfeledkezett, mert még az ital után és köhécseltem, bosszankodva azon, hogy ennyit kell beszélnem. Illetve kiabálnom. Megcsóváltam a fejem: nem való ez nekem, méghogy én, embereket vezessek? Hiszen jóformán azt sem tudom, hogyan kell megfogni ezt a kardot, igaz, hogy ez már vagy a negyedik, amivel megpróbálkozom, de akkor sem mozog úgy, ahogy kéne. Sóhajtottam, majd nyújtózkodtam egyet, bocsánatkérő mosollyal nézve végig az embereken, kik tőlem vártak parancsot. Kicsit talán zavarban is lehettem volna, ám ez a pár perc pihenő pont elég volt arra, hogy átgondoljam a történteket, és logikus következtetésekre juthassak. A város érdeke felülmúlta az enyémet, így félre kellett tennem önmagam, tovább játszani a szerepemet, és nem utolsó sorban, megnyerni ezt a háborút a többiekkel karöltve, segítve egymást a harcban.
Lehívtam a térképet, ám a megmaradt nyúlcsapatok száma nem jelentette azt, hogy feltétlen jobban álltunk volna. Sóhajtottam, majd összeráncolt homlokkal zártam be a panelt, mély levegőt véve az újabb beszédhez.
- Márcsak pár ellenséges csapat maradt, az emberek túlerőben vannak! Most nem szabad megállni, pont most nem, amikor már oly közel a várva várt győzelem! Csupán egy-két sikeres harc, és miénk a város, nézzétek, a megmaradt nyulak mérgükben fognak felrobbanni, miközben társaikat kaszaboljuk! – mutattam előre, arrafelé, mely felől korábban robbanásokat hallottam – Előre, rohaaam! – kiáltottam élénken, majd megindultam. Nem sok időnk maradt, minél hamarabb el kell pusztítanunk az előttünk álló nyúlsereget, hogy ne álljon senki közénk és a főseregünket támadó mobok közé. Ez volt most a legfontosabb, ahogy elnéztem, már a nyulak főserege sem volt teljes, a cél pedig ezek tudatában egyértelmű: kiiktatni az ellenség főseregét, hamarabb, minthogy ők iktatnák ki a miénket. Szerencsére a mellettem lévő csapat is besegített, így kettő az egy elleni küzdelem látszott kialakulni, a megnövekedett morálnak és a támadó taktikának köszönhetően pedig jelentősen javultak az erőviszonyok. Csak remélni tudtam, hogy ez elég lesz…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi14712/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jan. 11 2014, 14:23

Fuhh… hát ez tényleg gáz… egyik pillanatról a másikra csúnya nagy adok-kapokba kerül a seregem és persze velük együtt én magam is. Két nyuszi csapat ellen is remekül teljesítettünk. A nagyját kiirtottuk, de nem ingyen…. Az én embereim is rohamosan hullottak… Most ott tartunk, hogy a jobbomon áll hét ember és a balomon is ugyan ennyi, a vállamon pedig picike és hűséges madárkám pihen. Előttünk pedig nyolc darab nyomi nyúl vár még a kivégzésre. Nekem csupán annyi bajom van, hogy nagyon kevesen vagyunk, ezek meg itt robbantgatják magukat, meg mindenkit a közelben… ha a támadóerejüket nézzük, akkor az övék nagyobb, mint a miénk, tehát hiába vagyunk többen, még nem tudni a csatánk kimenetelét…  Mármint elvileg nem kellene tudni, de én tuti győzni fogok, még ha egyedül is maradok talpon a csatamezőn…. Veszíteni csak és kizárólag szándékosan tudok Cool
Nem tudom pontosan, hogy mi miatt, de a csapatom harci kedve, morálja az eget veri… bizonyára az lehet a dologban, hogy már nem hátulról utasítgatok, hanem ott állok közöttük…. jah, tuti ez lehet Cool 
A korábbi védekezésünk megtette a hatását…  nem söpörtek e minket és most jöhet a visszavágás \o/  Most mindent a nyakukba zúdítunk, nincs menekvés, ez itt most egy kivégzés \o/
- Vagy ők, vagy mi. Előre…. végezzük ki őket emberek \o/ - rövidre fogom ezúttal is, felesleges bármi mást mondanom, azzal csak kedvüket szegném, az meg most nagyon nem hiányzik sem nekik, sem pedig nekem. Meg amúgy is.. ez bőven elég…. eme pár emberem csatakiáltása felér egy egész századéval, és már futnak is előre, hogy megtegyék azt, amit meg kell tenniük… Reginald sem fogja vissza agát, egyből be a sűrűjébe, én azért.. köhömm… szemlélődök még egy picit.
Nem látom a mi csapatainkat, hogy merre lehetnek, remélem mi állunk nyerésre… Miután itt győzünk, kötve hiszem, hogy tudnék segíteni a többieknek…. majd kiderül....

//Támadó taktika//

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Szomb. Jan. 11 2014, 20:44

Hát ez a harc kezdett uncsi lenni. Úgyhogy gondoltam, feldobom. Tökéletes terv! *w*
- Támadáás! - adtam ki a parancsot. Aztán amikor az ellenséghez ért a csapatom, elkiáltottam magam.
- Nyuszi ül a fűben! - és leültek, így az ellenség nyilai elrepültek az én kis seregem felett. Hagytam, hogy felkeljenek, és tovább harcoljanak, aztán egyszer csak gondoltam egyet, és újra kiáltottam.
- Szépen szindikálva. - erre mind lefeküdt. Némelyik ezért meghalt, de néhány pont ez miatt élte túl. És általánosságban elmondható, hogy a parancsszóm segített nekik. Na meg igazán muris volt nézni őket, ahogy mind kidőlnek egyszerre. Újra csak folytatódott a harc, ám következett az újabb sor a mondókából.
- Nyuszi talán beteg vagy.. - kiabáltam énekelve. Erre mindegyik beteges nyuszim elhajította a tojást, ami a kezében volt. Igen, a nyuszikáim betegek.\o/ És a beteg nyuszik tojással dobálóznak.\o/ Ez már csak természetes..Rolling Eyes
- Hogy már nem is ugorhatsz.. Nyuszi hopp!- és ugrottak egyet. - Nyuszi hopp! - még egyet. - Máris egyet elkapott! - és rávetették magukat ellenfeleinkre. Jeeeee.. A mondóka menő. Tiszta sokat segít a harcban. Most viszont kéne valami új mondóka, mert ennek vége. Újra csak nem énekelhetem el.. de anélkül meg unatkozom._. Öhmm.. Hogy is volt.. Áhh, megvan!
- Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs!  mondtam. Erre sétáltak, aztán leültek. De neeem, nem ezt a mondókát kerestem. Úgyhogy gyorsan kiáltottam is egy újat. - Felkelni, harcba!! - a végén még ücsörögnek nekem. Hull a pelyhesre vajon mit csinálnának? Vagy süss fel napra? De miért nem jut az eszembe az a gyerekdal? Leültem a harc közepén a földre, és elkezdtem gondolkozni.
- Ti támadjatok csak, támadó taktika. - mosolyogtam rájuk egyszer, aztán visszamélyedtem a gondolataimba. Hogy is van?
- Megvan! - kiáltottam végül fel. De addigra senki nem volt körülöttem, a harcnak vége volt, és besötétedett. Na akkor majd holnap..


/Támadó taktika, 6-os nyúl csapattal!/

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi7666/7700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 18 2014, 22:31

Emberi csapatok: 11 - Kyuushiro, 10 - Joey, 1 - Fuuko, 2 - Hinari, 5 - Ren, 9 - Peter, 14 - Mirika, 9 - Anatole, 12- Ran

Nyúl csapatok: ? - Szophie, 12 - Tiffany, 10 - Yurihime, 16 - Taidana, 3 - Hermit

Morálbónuszokat továbbra is lehet kapni az inspiráló beszédért. A mértéke továbbra sem változik.

Akik nem küzdenek azok továbbra is mozgathatják a seregüket, akik pedig harcolnak öt különböző taktika közül választhatnak (a taktika csak a következő körben fog érvényesülni, majd változtathatjátok, de persze, ha nem teszitek, akkor marad)

Agresszív: +50% morál támadáskor, viszont az ellened támadók is +50%-ot kapnak.
Támadó: +20% morál támadáskor
Védekező: -20% morál az ellenfélnek, mikor rád támad
Defenzív: -50% morál az ellened támadóknak, viszont támadáskor te is -50%-ot kapsz.
Menekülés: A körülötted állók még egyet támadhatnak rád, viszont ezután a sereged egy általad választott irányba menekülhet.

Anatole -50%-os morál bónusszal, és inspiráló beszédért +10% bónusszal támadott neki az 2-es és 1-es csapatnak. 1-12 között dobhatott és 11 lett. 6-6 sebzés mindkét nyúl csapatnak.

Hinari +20%-os morál bónusszal, inspiráló beszédért +10% morállal, támadó taktikával (+20%) támadt az 5-ös nyúlcsapatnak. A támadás 1-30 között lehetett és 18 lett. A nyulak 5-ös csapata kiirtva.

Ren 100%-os morálbónusszal és +20%-os támadó taktikával támadt neki a 6-os nyúlcsapatnak. A támadás 1-44 között lehetett és 43 lett. A nyulak 6-os csapata kiirtva.

Szophie támadt volna, de a seregét szétmorzsolták. Kérem válasszon egy másik csapatot.

NJK seregek, föntről lefelé:

Emberek 15-ös serege (1-20): 9
Emberek 13-as serege (1-20): 1
Nyulak 2-es serege (1-20): 4-4 (4), Az emberek 15-ös csapata kiirtva.
Nyulak 1-es serege (1-20): 5-5 (5)
Emberek 1-es serege (1-20): 20
Nyulak 4-es serege (1-20): 8-8 (8 ), Az emberek 1-es serege kiirtva.
Emberek 3-as serege (1-20): 6, A nyulak 4-es serege kiirtva.

Emberek:
1-es csapat: kiirtva
2-es csapat: 34 katona
3-as csapat: 51 katona
4-es csapat: kiirtva
5-ös csapat: kiirtva
6-os csapat: kiirtva
7-es csapat: kiirtva
8-as csapat: kiirtva
9-es csapat: 91 katona
10-es csapat: kiirtva
11-es csapat: kiirtva
12-es csapat: kiirtva
13-mas csapat: 24 katona
14-es csapat: kiirtva
15-ös csapat: kiirtva
16-os csapat: 41 katona
Összes hadi erő: 241

Nyulak:
1-es csapat: 27 katona
2-es csapat: 32 katona
3-as csapat: kiirtva
4-es csapat: kiirtva
5-ös csapat: kiirtva
6-os csapat: kiirtva
7-es csapat: kiirtva
8-as csapat: kiirtva
9-es csapat: kiirtva
10-es csapat: kiirtva
11-es csapat: kiirtva
12-es csapat: kiirtva
13-mas csapat: kiirtva
14-es csapat: kiirtva
15-ös csapat: kiirtva
16-os csapat: kiirtva
Összes hadi erő: 118

Morál Bónuszok:

Hinari +100%
Ryuninji Ren +100%
Anatole Saito +100%
Szophie +50%
Lotti +50%
Yurihime +50%
Peter Worker +20%
Taidana +20%
Enheriel +20%
Thunder -
Kyuushiro -
Hermit -
Tiffany Williams -20%
Mirika -20%
Clio Chronos -20%
Fuuko Shinatsu -50%
Tatsuki Ranmaru -50%
Joey Chrome -50%
Fuun Kotarou -90%
Lizzy -90%
Judy Noxia -90%

Határidő: Ameddig nem írok és nem muszáj minden körben írni, akármikor dönthetsz úgy, hogy írsz vagy sem és hosszabb reagot sem kell írni, tehát ha kihagysz egy kört, akkor is csak 250 szó kell.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 19 2014, 02:19-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Szomb. Jan. 18 2014, 23:12

Végre nem akadályozza semmi és senki sem a haladásunkat! A csapatom morálja soha nem látott szintekre hág, s ebben a felfokozott hangulatban iszonyatos extázisban égek. Térképemre pillantok, az emberi fősereg immáron nincs veszélyben, társaim végre végeztek minden veszélyes nyúlcsapattal. Rajtam a világ szeme, most már aztán tényleg véget kell vetni ennek a háborúnak. Nem követelhet több emberáldozatot! Bár nyilvánvaló, hogy ezek pótolható pixelhalom NJK-k, de annyira átszellemültem mostanra, hogy minderről megfeledkezek és mint valami világháborús veterán, úgy kalibrálom a seregemet a megfelelő helyre.
- Ezazezazezaz! Érzitek, ahogy pezsdül a pixeletek? Ahogy szétfeszít benneteket az adrenalin? Hogy egyetlen csapásra el tudnátok pusztítani magát Kayabát is? Duzzadjanak még azok az izmok! Gördüljön le még az utolsó csepp veríték! Csapjatok oda nekik úgy, hogy rögtön a tányérotokon teremjenek! Ne adjatok nekik esélyt arra sem, hogy bomba után nyúljanak, hisz a puszta jelenlétetektől inukba száll a bátorságuk! \o/ Pusztítsátok el mind! \o/ Végezzünk a fősereggel! \o/ Na ki tart velem? Nem hallom! Na ki tart velem? Ezaz, támadjátok tovább a 2-es fősereget! AGRESSZÍV TAKTIKAAAA!
Úgy felhergelem még magamat is, hogy menten letépem magamról a katonai felöltőt. Mad Húzok egyet fejpántomon, majd valóban megválok a felsőmtől, s felgyűröm az ingujjamat. Terpeszbe állok, enyhén rogyasztok, miközben minden egyes izmom megfeszül. Leleki szemeim előtt már azt vizionálom, hogy a hajam derékig érőre megnő, miközben aranysárgává változik, izmaim gigantikusra duzzadnak. Megállathatatlanok vagyok! Elpusztíthatatlan! Tenyereimmel jellegzetes alakot formálok, majd szinte önkívületi állapotban ordítom: Kamehamehaaaaaa - S embereim úgy özönlenek mögülem a nyulakra, mintha maguk lennének egy összefüggő halálsugár. Talán most sikerül egy megsemmisítő csapást mérnünk.

Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jan. 19 2014, 01:41

Dirr-durr-csitt-csatt elhullnak a csúnya nyuszik \o/ Alig vagyunk itt, de eddig ez a leghevesebb csatánk eddig. Mint az őrültek úgy csapkodjuk egymást, meg robbanunk és hasonlók \o/  Nem győzök elugrálni, elgurulni, fetrengeni, de Fortuna velem van 8)Az utolsó nyúl is elterül, eltűnik Reginaldnak hála
- Juhhúúúú \o/ Miénk a győzelem \o/ - körbenézek… nincs itt senki o.O Senki, csak a petem és jómagam. mindenki elesett a csatában, csak mi maradtunk.  Bevallom, nem tölt el akkora öröm, mint kellene, de azért örülök, hogy életben maradtam. A legjobban maradnak talpon a végén… hányszor hallottam már ezt a mondatot különböző filmekben, és most meg is tapasztalhatom ezt. Én maradtam egyedül. A csatánk győzelemmel zárult, mert én túléltem… nem volt hiába a sok áldozat, amit hoztak…. értem Rolling Eyes
Körülnézek, nem látok más sereget csatázni….. nyertünk volna? Vége a háborúnak?
- Ügyes voltál! – megsimogatom Regi buksiját.. kitett magáért most is, megérdemli a kényeztetést. Adok is neki a kedvenc rágcsájából pár darabot.
Egy üzenetem érkezik, nem várok, meglesem azonnal, hátha a jutalmamról van benne szó, amit hősies magatartásommal és rendkívüli vezetői képességeimmel érdemeltem ki……. de nem Sad A háború még nem ért véget, csupán ezen a fronton fejeződtek be a csaták. Engem egy másik csapathoz jelöltek ki…. nincs mese… szükség van a szakértelmemre az északi fronton is…  
Nos… azt írja hogy…. küldenek értem valakit… Hmmm, de fontos személy vagyok…  Cool Elolvasom jelentéseket is. Én a 13-as csapathoz kerülök, mint parancsnok, mert ott elpatkolt a fejes hmmm…. pont a sűrűjében… gáz lesz….
Várom a helikoptert, mert a filmekben mindig azzal viszik a nagymenő tiszteket, akikre szükség van a fronton, de az nem jön, helyette egy emberke jelenik meg mellettem, aki a frászt hozza rám. Se szó, se beszéd, megfogja a karom a kis langyi és hopp, máris az új seregem előtt állok  o.O  Teleportált a nyomi… csak szólna előtte vazeg >.>   Mindegy… kiállok a sereg elé.. nincs sok időnk.
- Én vagyok itt az új parancsnok. A déli fronton győzedelmeskedtünk, de még nem dőlt el a háboró.  – kezdek bele… ej, de élvezem a háborúsdit most \o/ Kár, hogy fél füllel figyelnek csak rám, emrt megy a harc gőzerővel.
- Figyelem mindenki! A nyuszik főserege az ott – mutatok a nyúlseregre..
- Ha lenyomjuk őket, nyertünk…. ezért mindent bele, rohaaam! Lezúzunk minden nyulat, aki az utunkba kerül \o/

//Átveszem a 13-as emberi sereg parancsnokságát 8)Támadó taktika… támadjuk az egyes nyúlsereget, hogy elérjünk a kettesig Cool) //

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Vas. Jan. 19 2014, 02:12


És győzelem! ... Mármint, az éppen aktuális, amit éppen elkezdtünk, és ahogy körülnéztem, maradtunk is még páran. Fáradt sóhaj, nyújtózkodás, ezúttal is az inventoryt nyitom le egy újabb pohár teáért, ám a kezem félrecsúszik, valami más, ismeretlen italhoz nyúlva. A szememet forgattam, kezdett egy kicsit tényleg sok lenni nekem ez a vezetői poszt, úgy éreztem, hogy akármit mondanék, az emberek úgyis támadnának. Vagy nem? Megint felém néztek, ami azt illeti, elég lelkesen, így egy beletörődő vállvonás után hajítottam az egyik harcos felé az itókát, hogy adja tovább, ha ivott. Nekem amúgysem szabad még. >< Aztán pár perc alatt mindenki élénk lett, én pedig lassan a fejemet fogtam volna, hogy már megint felénk botladozott egy ellenséges sereg, hát sose lesz ennek vége? A távolban még ordibálást is hallottam, nem is volt köztünk akkora távolság, de az alakját még ígyse tudtam kivenni. Biztos valamelyik motivált fiúcska, nem tudja hol levezetni az energiáit. Csak a fejemet csóváltam, igazán beszállhatna ide is, van még dolgunk bőven. A dombon álldogáltam, kezdtem kimerülni lassan, így egy bika potit halásztam elő, az egyik kölyök adta a csapatból, a zászlóhordozó fiúcska, még a harc elején. Elmosolyodtam az emlékre, úgy húztam meg, s vettem a kezembe a földbe szúrt szabdalót. Időközben a kis szünet alatt volt időm a térképet is megnézegetni, és homlokráncolva számolgattam, amíg körülöttem ment az ének. Hiába, a megmaradt seregem nagyon formában volt, így én se maradhattam le tőlük, ha már én lettem a főnök, legalább viselkedjek úgy.
- Nah, banda! – köszörültem meg a torkom – Ahogy elnézem mindenki harcra éhes, hát ideje befejezni végre ezt a hosszúra nyúlt háborút! Márcsak két, ismétlem két nyúlcsapat maradt, szövetségeseink pedig azon vannak, hogy lenullázzák a robbanócukrokat! Mi is tegyünk így! Továbbra is támadó taktika, rohamozzuk meg az előttünk lévő csapatot, ne engedjük őket a főseregünk közelébe! Irány előre! – nem vártam másra, mutattam nekik az utat, kivont és előreszegezett karddal, már csak egy Silver nevű ló kellett volna, meg mondjuk egy ménes, hogy minden emberemnek jusson. Ilyen apróságokon azonban nem akadtam fönn, egyelőre két lábon is jók voltunk, úgy indultunk el, megelőzve az ellenséget, remélve, hogy az összeszedett és motivált csapatommal hamar szétszedjük a felkészületlen nyulakat.


Elébe megyünk az 1-es nyúlseregnek, próbálva megakadályozni, hogy a főseregünk felé induljanak. Továbbra is támadó taktika és roham! \o/


A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 19 2014, 12:26-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3757
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi14712/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (14712/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Vas. Jan. 19 2014, 11:53

- Öljetek! Harcoljatok! Menjetek! - kiáltottam koránt sem lelkesen, majd elnyomtam egy ásítást. Egyre kevesebb volt a nyúl, ami jó jel volt rám nézve. Mert még ha veszítünk is, legalább kevesebb lesz a cécó. Viszont kezdtem azt is érezni, hogy mintha csak én lettem volna a nyuszik oldalán, a többi hadvezér mintha csak megfutamodott volna. Vagy megunták, és leléptek. Nem vetném a szemükre._. Én is csak átslisszoltam egy új sereghez, az 1-es csapathoz, kiáltottam egyet, és hagytam, had tegyék a továbbiakban a dolguka. Végül leheveredtem a fűbe egy nyugis helyen, mellettem Vezér terült el, és csak élveztük, ahogy a nap sugarai melengetik az oldalunkat. Tavasz volt, húsvét. Jézus feltámadása. Furcsa gondolatok. És még hátra van három teljes évszak. Vajon mik történnek ezalatt? Erősebbek leszünk. Túléljük? A húszas szintet elérjük már? A farkasom fog fejlődni? Lesznekúj társaim, barátaim? Milyen különleges küldetéseken veszek majd részt. Voltaképp mos miért gondolkozom ilyesmiken? A jelenre kéne inkább koncentrálni. Ezekre a bohókás nyulakra, és a különös feladatra.. Furcsa nap, furcsa húsvét. Hehehhh.. Vissza a harcmezőre most, hogy pihentem.
- Fuss, üsd, vágd, - kiáltottam. - Még egyszer, utoljára adjunk bele mindent! Csak agresszíven! Muhahahahaaa... fogyjon a tojáslopója!

/agresszív taktika az 1-es csapat élén../

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 Vo36oi7666/7700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 6 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 19 2014, 14:36

Anatole +100%-os morál bónusszal, és inspiráló beszédért +10% bónusszal + agresszív taktika +50% bónusszal támadott neki az 1-es csapatnak. 1-52 között dobhatott és 44 lett. A nyulak főcsapata kiirtva.

Ren +100%-os morál bónusszal, inspiráló beszédért +10% morállal, támadó taktikával (+20%) támadt az 1-es nyúlcsapatnak. A támadás 1-46 között lehetett és 19 lett. A nyulak 5-ös csapata kiirtva.

Hinari 100%-os morálbónusszal és +10%-os inspiráló beszéddel támadt neki az 1-es nyúlcsapatnak. A támadás 1-42 között lehetett és 22 lett. A nyulak ki lettek irtva.

Szophie már csak hűlt helyét látta a nyulaknak, az emberek győztek.

Gratulálok! Kiűztétek a nyulakat Torubanából!

Az embereket kimentettétek, a maradék nyulat kiűztétek, majd egy emlékművet is emeltek számotokra. Hotaka körbemegy és egyenként kezet ráz és megköszöni minden emberi csapat vezetőjének. Szép volt!

A jutalmazás az esemény hosszára való tekintetben a következő: minden kör után, amiben részt vettél 20 exp és 50 arany

Dr. Hannibal Dan -> Drake Haru: 60 exp 150 arany
Hermit: 140 exp 350 arany
Szophie: 220 exp 550 arany
Anatole Saito: 280 exp 700 arany +240 képesség
Judy Noxia: 40 exp 100 arany
Enheriel: 60 exp 150 arany
Hinari: 280 exp 700 arany
Peter Worker: 100 exp 250 arany
Ryuninji Ren: 280 exp 700 arany
Fuun Kotarou: 40 exp 100 arany
Mirika: 100 exp 250 arany
Taidana -> Kincaid: 120 exp 300 arany
Thunder: 40 exp 100 arany
Joey Chrome: 80 exp 200 arany
Tsubasa Norika: 40 exp 100 arany
Allen Dante: 20 exp 50 arany
Tatsuki Ranmaru -> Kincaid: 120 exp 300 arany
Yurihime: 60 exp 150 arany
Chitose: 20 exp 50 arany
-----------------------------
A küldetés hosszára való tekintettel kivételesen a halottaknak is adok jutalmat.
Kyuushiro: 120 exp 300 arany
Fuuko Shinatsu: 120 exp 300 arany
Lotti -> Viola: 60 exp 150 arany
Tiffany Williams: 100 exp 250 arany
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.