[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szomb. Ápr. 27 2013, 21:35

Azt hittem minden tökéletes lesz, mivel este elmondtam a tervet és a stratégiát is a csapatnak. A századom elég értelmesnek tűnt és úgy éreztem mindenki megértette a tervet. Egy erős és összetartó csapat, tökéletes. Nem is kívánhattam volna jobbat. Azonban a reggeli seregszemlével voltak kisebb problémák. A csapat teljes hadfelszereltségben, mindenki felfegyverkezve erejének teljében. Ez még nem is olyan nagy probléma, de a csapat egyhangúan úgy döntött, nem engedelmeskednek a parancsaimnak mindaddig amíg nem kapnak sört. Először kicsit értetlenül néztem az emberekre, nem tudtam megérteni miért olyan fontos nekik a sör csatába menetel előtt. Talán azért sem érthetem meg a jelentőségét, mivel sosem voltam olyan fajta aki iszik. Ritkán ünnepekkor egy korty, de több soha, főleg sör nem. Az a férfiak itala.
- Ha megnyertük a harcot mindenki kap sört, én állom. - szólaltam fel, hátha ezzel meggyőzöm őket és sikerül menetelre buzdítanom őket. Azonban senki sem mozdult, sőt a csapat egy része már megbomlasztotta a sort és leültek illetve nekiláttak enni. Értetlenül néztem Kau-ra, nem értem mi rosszat tettem, hogy ezt érdemlem. Ha ez így megy tovább nem fogunk tudni elindulni és ezzel hátrányba juttatjuk az emberek csapatát. Szereznem kell nekik sört. De a kezdetek városa túl messze van, és a legközelebbi város Torubana városa amit megszálltak a nyulak... Torubana... hmm.. Egy nagyszerű ötlet kezdett kirajzolódni a fejemben.
- Emberek figyelem! - Kiáltottam fel, és sikerült mindenkinek a figyelmét magamra vonzanom. - ezt.. ezt az információ meglepetés lett volna... de azt hiszem jobb lenne ha.. most osztanám meg veletek.... Torubana városában van egy kocsma amiben a játék legfinomabb sörét lehet beszerezni... De a várost a nyulak uralmuk alatt tartják. Ha bejutunk a városba és sikerült kiűznünk őket annyi sört kaptok amennyit szeretnétek... Na ki van velem? - A hazugság rossz dolog, de azt hiszem ez inkább csak egy enyhe füllentésnek számít. Sőt még az is lehet, hogy tényleg van benne némi igazság. Remélem az emberek most már elégé fellelkesültek és a fontos céljukat látják a szemük előtt. A csapat egységességét látva, hogy mennyire erősek együtt ha egy jobb célért kell kiállni arra a döntésre juttattak, hogy a régi terv nem megfelelő. Jobb lenne ha együtt mennénk kis csapatok helyett. Egy kis torokkoszőrülés és egy mély levegővétel kíséretében ismét felkiáltottam.
- Mindenki utánam! Irány Dél-kelet! - A csapat megindult velem az én vezetésemmel. Még most is nehezemre esik elhinni hogy képes voltam ennyi ember előtt ily módon megnyílni. Sőt talán kicsit erősebbé is tett lelkileg ez a kis csapat. Most már csak bíznom kell abban a nemlétező vezetői képességemben és a csapatot győzelemre vihetem.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
Fuuko Shinatsu
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi578/600[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Ápr. 28 2013, 13:10

- Jó reggelt Vietnám! Sorakozóóó! - Azt hiszem kezdem nagyon beleélni magamat a háborúsdiba, pedig itt nem ólomkatonákkal játszadozunk. Az erőszak sem igazán a kenyerem, de végeredményben úgyis mobokat megyünk levágni, nem olyan vészes a szituáció. Egyszer kiélvezhetem, hogy ekkora haderő van a kezem alatt, s most bizonyíthatok magamnak is, hogy rátermett vezető vagyok. - Csoportosuljatok öt osztagra, 4x5 fős sorokat szeretnék látni, magassági sorrendben. Rend a lelke mindennek, küllemre is katonás fegyelmet várok el! - Beleszippantok a levegőbe és az állatok összetéveszthetetlen szaga csapja meg az orromat. Kisállat kereskedésben dolgoztam egy ideig, ezer közül is felismerem a szőr és az alom bűzét. Nem szerettem sosem a nyulakat, macskámnak való eledelek. Egyetlen nyulat tűrök meg a környezetemben, Montgomeryt, Tiffany vérnyulát, de azt is csak azért, mert különleges jószág és mert nem bogyózik oda mindenhova. - Nyúl szagot érzek... - piszmogom fintorgó, felhúzott orrom alatt. Te sem szeretnéd a tapsifüleseket, ha a munkád részeként rendszeresen kellene a kakijukat takarítanod...
Ahogy az embereim elkezdik felvenni a kívánt alakulatok formáit, fény derül a turpisságra. Az egyik csapat 20 helyett 21 fős, a legkisebb tag kénytelen odahúzódni a 20. emberhez, hogy ne lógjon ki a sorból. Mi a manó! Egy páncélba bujtatott nyúúúl! - Kém van köztünk, uraim és hölgyeim! Egy kém! S ti nem vettétek észre! - szidom le a századomat epésen, hisz ez nem várt felületesség a részükről. Hogy volt képes mindeddig meglapulni közöttünk!? Ujjammal egyenesen a tapsifülesre mutatok, aki ha lehet, még jobban összehúzza magát. Embereim elkezdenek tiltakozni, hogy ő bizony ember, csak éppen apró termetű és biz'Isten este még együtt italoztak. Azt hiszem egyesek túl sokat ittak...
- Egy embernek mióta van két lekonyuló, szőrös füle? - pillantok vissza szúrós tekintettel az egyik védelmezőre, miközben lehúzom a sisakot a nyúlról, s így előtűnnek a bizonyítékok. Nagy felhördülés az osztag részéről, s elszégyellik magukat, amiért ilyen könnyen megtévesztette őket az ellenség. Lehajolok a leleplezett, reszkető nyúlhoz, akit ekkorra körbefognak a katonáim, majd vészjósló orgánummal megszólítom. - Most szabadon engedlek, de legközelebb raguként végzed. Vidd hírül a társaidnak a fészketekbe, hogy most még feladhatják a küzdelmet és megadhatják magukat, de ha nem így tesznek, akkor nem tudom tovább türtőztetni a diadalra és a húsotokra éhes katonáimat. Eredj! - Majd felegyenesedek és szabad utat engedek a menekülő nyúlnak. A kis incidens után újrarendezem az osztagokat, majd mielőtt útnak indulnánk, úgy érzem elkél még ide egy beszéd, rendezendő az iméntieket.
- Nyitott szemmel kell járnotok, mert az ellenség nem alszik! Ugyanezt a tüzes tekintetet akarom látni a fronton is, ugyanazt az elszántságot és haragot, ami a szívetekben gyúlt a nyulak ellen a kém miatt! Mutassátok meg, hogy nem vagytok olyan balgák, akikkel packázni lehet! Nem járathatják velünk tovább a bolondját! Torubana városért! - emelem a magasba a fegyverem, szavaim csak úgy harsognak. Már én is tökre lázba jöttem, de ahogy az embereim visszhangozva ordítják, hogy "Torubana városért", az valami leírhatatlan érzés. Sose gondoltam volna, hogy én, a nyüzüge egyetemista, valaha hadsereget fogok vezényelni egy csatában, de ebben a percben úgy éreztem, mintha mindig is erre születtem volna.
- Alakulatot tarts, irány északnyugat!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Enheriel on Kedd Ápr. 30 2013, 19:17

A kis nyuszi csapatom már rég készen volt, és Villámlás is itt várt.
- Jaj de jó, látom már készen is álltok!^^ - Mondtam mosolyogva, a nyuszik nem kis örömére. – Figyelem kis nyuszik, tegnap lefekvés előtt átnéztem a térképet, és észrevettem, hogy nem lenne túl jó, ha a fal rátok omlana, ezért Jaj!O.O – Lepődtem meg, mikor éreztem, hogy van valami a lábamon. Lenéztem, és láttam, hogy az egyik nyuszika az.
- Te meg mit csinálsz?o.o – Kérdeztem, mire a nyuszi udvarolni kezdett nekem úgy, hogy közben nem engedte a lábamat. Jaj, szerelmes lett belém.O.O
- Kedves tőled kis nyuszi, de majd csata után kedveskedj nekem, ha lehet.^^ - Itt jött a probléma: a nyuszi nem akarta elengedni a lábamat, én meg nem rázhattam le csak úgy szó szerint, mert felrobban akkor. Póbáltam óvatosan, de amint sikerült, gyorsan visszamászott a lábamra. Próbáltam szóval, de meg sem hallotta. Erőszakosan inkább nem próbáltam meg, mert féltem, hogy felrobbant akkor. Aztán kitaláltam valamit, mikor éppen arra járt egy nyuszi lány.
- Nézd csak kis nyuszi, ott egy nyuszi lány!^^ - Mutattam az adott irányban. – Szerintem tetszenél neki!^^ - a nyuszi arra nézett, és bevált. Azonnal beléhabarodott, és már rohant is oda udvarolni neki. Szerencsére a nyuszi lány boldogan fogadta az udvarlást, és megbeszélték, hogy a csata után találkoznak. Aaaw, olyan kis édik voltak!^^
- Na szóval… - Fordultam oda a nyuszikhoz. – Ott folytattam, hogy mivel észrevettem, hogy a fal akármikor ránk omolhat, ezért kijjebb megyünk, és mikor szólok, abban az irányba mentek, amerre mondom.^^ - A nyulak nem kérdeztek, hanem bólogattak. Néztem, jön-e az ellenség. Ha láttam, hogy jön, a csapathoz fordultam.
- Itt az idő, hogy visszaverjétek a támadást! Északnyugat! – A kis nyuszi csapat meg már indult is Villámlás vezetésével.

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi2532/2700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Szer. Május 01 2013, 12:39

Nagyokat nyújtózkodtam a felkelő nap fényében. Az idő szép és tiszta, minden adott volt egy jó kis vicces csatához a nyuszikák társaságban.
Kiléptem a napsütésbe, ahol már a csapatom felkészülten várt rám. Kissé meg is lepődtem azon, hogy mind a sátram előtt tolongtak, és rám vártak. Úgy terveztem, hogy valami nagy buzdító szöveggel köszöntöm őket, így meg is köszörültem a torkomat, de ekkor valami furcsát vettem észre a csapatomon. Szinte mindegyik engem vizslatott, főleg az arcomat, és hangos, vinnyogó hangot adtak ki.
- Ezeknek meg mi baja lehet? - zsörtölődtem. Ekkor az egyik a hasát fogva kezdett ide-oda gurulni, mint aki megkergült. A többi is már fogta a hasát, úgy vinnyogtak tovább.
- Egek, csak nem valami járvány? - ijedtem meg. - Orvost! Orvost a nyuszikáknak! - kiabáltam. Aztán rájöttem, hogy itt nincs is orvos a tudomásom szerint. Akkor viszont magamnak kell rájönnöm arra, hogy mi is itt a probléma. Gyorsan oda siettem hozzájuk, és megkérdeztem, mi a bajuk, de azok nem tudtak egy értelmes mondatot sem kinyögni. Ekkor fülön csíptem egyet, de az csak még jobban cincogott.
- Egek, nektek meg mi bajotok van! - húztam el a számat.
- Talán nézz tükörbe! - hallottam a hátam mögül a morcos hangot. A farkasom megint bal lábbal kelt fel.
- Mi?? - értetlenkedtem. Most mi köze ehhez a nyuszik betegségéhez?
- Ne pislogj itt nekem, hanem inkább mosakodj néha. - üvöltött rám. Még mindig nem értettem, most akkor mi van? Még hogy nem mosakszom? Esetleg piszkos vagyok? Végül is elővettem a tükrömet, és belenéztem. A látvány fenomenális volt. Az arcom csupa irkafirka volt, még egy kacskaringós kis bajuszt is kaptam. Engem is elfogott a nevetés, ahogy megláttam magamat. Szóval ez a vinnyogás nem más, mint a nevetésük? És a nevetéstől fogta a hasát, meg gurult a sok nyuszkó?
- Most meg mit nevetsz? Szánalmas vagy. - oltott le rögtön petem. Felfújtam az arcom, és már készültem, hogy jól kioktassam, hogy miért nem vigyázott rám jobban, vagy ilyesmi, de akkor jobb ötlet jutott az eszembe.
- Hehh, ez egyáltalán nem szánalmas. - néztem gyilkos tekintettel a csapatom felé. Azonnal abbahagyták a nevetgélést, és félve rám szegezték tekintetüket.
- Ez kérlek teljesen szándékos dolog volt. - kezdtem bele fennhangon. - Az egész osztagom ilyen jelekkel lesz tele rajzolva, hogy kiváljunk a többi csapat közül. És természetesen én, mint vezér kaptam meg elsőnek a sajátos megjelölést. - Hehehh, sikerült megmentenem a becsületem. - És igen is büszkén hordom magamon a csapatom védjegyét! Ez szimbolizálja az összetartásunkat jóban, rosszban! - fordultam ekkor seregemhez. - A csata nehéz lehet, és nem kertelek, akár meg is halhattok. Viszont együtt igazán erősek leszünk! Nem kell félni! Most mindenki kérem nézzen magába! Ha úgy gondoljátok, nincs elég okotok arra, hogy elmenjetek a végsőkig, akkor nyitva áll még a kapu. Nekem nem félős nyulak kellenek, hanem oroszlánok, akik mindent megtesznek a céljuk érdekében. Akik nem félnek az életüket áldozni a közös célért! - kicsit vártam, hátha megmozdulnak, valaki elmegy, mert rájött, nem akarja mindezért az életét áldozni. Viszont nem mozdult senki, minden egyes nyúl arca elszántságot tükrözött. Tetszett ez a tekintet, így folytattam. - Nem is tudom, mit mondjak még nektek.. Harcolnunk kell! Miért küzdünk? Miért állunk fel minden esés után? Nem a saját életünkért, hanem egy annál magasztosabb dologért. Egyként fogunk harcolni, amit a közös firka is szimbolizál. Nos, készen álltok minderre? - ünnepélyesen körbenéztem a társaságon. Nem sikerült legfenségesebb beszéddé, amit valaha hallottam, de úgy tűnik, hatott.
- Igen!! - üvöltötték egyszerre, mancsaikat magasba emelve.
- Rendben, akkor készüljetek, nemsokára indulás! - hirtelen megmozdult a tömeg, és mindenki egyeteket, filceket keresgélt, és már készültek is az arc díszek, indin módra, bajusszal, és mindenféle irkafirkával. Büszkén kihúztam magam, miközben néztem, ahogyan elkészülnek.
- Most pedig irány nyugaaat! - adtam ki a parancsot, és a rendezett sorok megindultak, lábacskák egyszerre dobogása rázta a földet. Büszkén, fényes páncélban lépkedtem én is a sereg elején, mint az igazi nagy hadvezérek, mellettem hadnagyom, a még mindig morcos farkas koma.

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi7791/8100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hermit on Szer. Május 01 2013, 23:06

*Arra ébredt, hogy reggel van. Nyújtózott egyet, majd felült, s körbenézett.*
~ Ímé eljövendett eme nagy nap! ~
* Felállt, majd újra nyújtózott egyet, majd a tarkóját vakargatta. Körbenézett ismét. *
~ Khm.. hova is tettem... ~
* Késeit kezdte el keresgélni.*
~ Pedig tuti nem tettem el, hisz számítanom kellett éjszakai rajtaütésre. ~
* De azért lenyitotta menüjét, hogy megkeresse inventoryjából a fegyverét. De nem találta sehol. *
- He?
* A késeknek nyomuk veszett.*
~ Talán az UFO-k voltak! ~
* Gondolta poénból, de azért nem volt jó kedve. A kései nélkül nem nagyon tud harcolni, csak pusztakézzel. És ha nem is sokat, az a kis gyengus kés csak növel az erején valamennyit. Kiment hát a sátorból, hát látja, hogy előtte "áll" a nyuszisereg. *
~ Kissé mintha káosz volna... ~
* Rohangált pár nyuszi, ráadásul kettő szájában ott volt az ő két kése. Csak nézett ki a fejéből. *
- Hé, nyulak! Megállni!
* Szólt erélyesen a seregre, egy pillanatra megilletődtek a nyuszik, de akik szájában a kések voltak, megijedtek, s menekülni kezdtek. Hermitnek nem kellett több. Bekapcsolta speciális képességét, s eredeti gyorsaságához képest, most dupla olyan gyorsan száguldott a nyulak után. Elérte az elsőt, annak a fejére máris rásózott egyet. Összeesett, Hermit kivette a szájából a kést. A másik nyuszi ezt látva megszeppenve átnyújtotta a fiúnak a kést. Hermit gúnyosan szólalt meg.*
- Köszönöm! És most... SORAKOZÓ!!!
* Kiáltotta. Máris rendben előtte állt mind az 50 nyúl. Megkezdte beszédét.*
- Ha még egy ilyet meglátok, én magam támadok rátok, átállok az emberek oldalára, s akkor nem Nyluek nyrenek!! Minden szavam szent, és sérthetetlen, ne merészeljetek velem ujjat húzni!
* Nyuszik cövekegyenesen állva bamba képpel hallgatták a nagy beszédet.*
- Na és most...
* Folytatta kissé halkabban. *
- Tizessével álljatok egymás mögé. Vagyis 5 sor, 10 oszlop.
* Csodák csodájára sikerült úgy beállniuk. *
- Első 10 nyúl 10 lépéssel előrébb jönnek. És utolsó 10 nyúl 10 lépéssel hátrébb.-
* Megtették. *
- És most előre északnyugat irányba!
* A menet elindult. *

_________________
Hermit:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2d0go6p


Hypnose:

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 289wh9gNazo:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi955/1000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Csüt. Május 02 2013, 15:42

Nagy zűrzavarra ébredtem. Az egész tábori népem idegesen futkározott mindenfele, s vinnyogva kiabáltak. Óvatosan kiléptem a kétségbeesett tömegbe, és elkaptam egyet, hogy megkérdezzem, mégis mi a baj.
- Szörnyű! Szörnyűsééég! - visított olyan szörnyűen, hogy nekem is belesajdult a szívem. - Nincs élelem, nincs semmi.. Eltűnt! - sírt.
- Hogy mi? - ez tényleg szörnyűség. Éhesen csak nem harcolhat a seregem, és valószínűleg nem is fog. Valamit gyorsan ki kell találnom, sürgősen. Gyorsan körbekémleltem a táborban. Először kéne tartani egy sereg szemlét talán, meg megnyugtatni a nyuszikákat, megtudni, hogy merre van az éléskamra, a helyszínre menni, majd kideríteni, hogy ki volt az a csíntalan gonosztevő, aki így elvette az élelmüket. És ha meg lesz a tettes, nem állok jót magamért.. öhmm.. Akarom mondani, a nyuszikákért. Mindezek előtt viszont szépen fel kell öltöznöm, ahogy illik. Hiszen mégsem lehetek a kiskacsás pizsimben, miközben harcolok. Gyorsan magamra is kaptam egy szép, hosszú vörös ruhát, olyat, ami nem zavar a mozgásban. Hozzá kawaii kiegészítőkkel.
- Nahh, ez a beszéd! Így már mindjárt jobb. - néztem végig magamon. Dicséretesen cuki voltam, így tökéletesen meg is felelt a szett. - Most pedig jöhet a következő feladat! A seregem.. - kiléptem a napsütésbe, megköszörültem a torkomat, majd egy hatalmasat kiabáltam.
- Csapat viííígyááááázz! Soooooorakozzz! - elnyújtottam pár magánhangzót, hogy parancsolgatósabbnak hasson. Hamarosan felállt a szép kis sereg, ami jó sok főt számlált, majd egyszerre kezdték el vinnyogni nekem a problémát.
- Igen, hallottam a dologról, de ha egyszerre kezdetek el beszélni, úgy nem fogok sokat megérteni az egészből. És ott miért van egy lyuk? - mutattam az egyik sorba, ahonnan láthatóan hiányzott egy nyuszi.
- Öhmm.. Nem találtuk sehol, azt hiszem, eltűnt. - ugrált hatalmasakat az, amelyik a mellette evő helyen állt.
- Értem. - bólintottam. - Na majd akkor őt is megkeressük, de előbb mutassátok meg, hogy merre van az éléskamra, ahol az eset történt! - Oda is vetettek a helyre, és lássanak csodát.. A hatalmas teremben semmi élelem nem volt, csak egy félénk kis gömbőc hortyogott a sarokban.
- Nos emberek. köhömm..Vagyis nyuszik! - csaptam össze a tenyerem. - Két hírem van. Az egyik, hogy megtaláltuk az elveszett társatokat, a másik, hogy valóban eltűnt az összes eleség, és valószínűleg ő ette meg. - mutattam a nyuszira nem igazán hasonlító kis golyóra. - És most akkor mit kezdjek veled, te szőrgombóc. - sóhajtottam hatalmasat. Végül megfogtam, és a sátramba cipeltem, majd megvártam, amíg felébred.
- Na már most, hogy végre felébredtél, elmondom a büntetésed! - fordultam az immár rémült lényhez. - Mivel ilyen állapotban nem igen vagy jó a harcra, neked más feladatot szánok! Tudod köhömm.. Valakinek hála elfogyott az összes élelmiszer készletünk. Most azt a feladatot tűzöm ki számodra, hogy menj el, és koldulj össze a többi csapattól valami maradékot, illetve a továbbiakban is te felelsz a készleteinkért. Viszont ha meglátom, hogy akár egy is hiányzik, saját kezűleg fogok gondoskodni arról, hogy kabátka legyen belőled, vili? - Úgy hiszem, a komoly feladat a legnagyobb büntetés a számára, és a fenyegetés is megtehette a hatását, mert hamarosan egy jól megrakott szekérnyi répával tért vissza.
- Nos nyulak! Itt az ideje, hogy végre neki lássatok a falatozásnak, majd ha végeztetek, indulás délre! - adtam ki a végső utasítást.

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcSyN65yZTsC6m3sbFFav2_ELBxpclyjDOa8CrliwBtmCHvgDrmF

Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi80/350[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Május 02 2013, 19:20

Öcsém, nem fogjátok elhinni, mi történt! Amint a barátaim elmentek arra a kérésemre, miszerint nézzék már meg nekem, hogy bizonyos csapatok, hogyan is állnak, valamelyik katona hátulról leütött, és amíg eszméletlenül feküdtem a földön X szemekkel, eldugták a zászlót! A nélkül meg nem tudom ezt a genyó bandát vezetni! Ezt is onnan tudtam meg, hogy Haru-ék öntöttek le egy vödör vízzel, és kérdeztem, hogy mi történt. Amikor megtudtam, dühösen mentem a hadsereghez.
- Na jól van fiúk, hol a zászló?!
- Nem mondjuk meg, amíg azt nem teszed, amit mi akarunk, kispö**! – Szólt be egy igen transzvesztitás alak. Onnan veszem ezt, mert magas sarkúban volt férfi létére.
- Mi a neve katona, és mit akar a sereg? – Kérdezte a szokásos nyugodt hanggal Ichi.
- Üstökös a nevem, a Hadsereg leendő és sokkal jobb vezetője, és ha a kis szőke vissza akarja kapni a zászlót, kérjen tőlünk bocsánatot, majd boruljon térdre elénk! – És milyen büszke mosollyal mondta végig!
- MEG AZ ANYÁDNAK A JÓ ÉDES… - Itt az volt a szerencse, hogy partiban voltunk, így be tudtam kapcsolni a közös etikai bigyót, így nem lehetett érteni, milyen istentelenül ronda szavakat használt a nagyon felhergelt Eiji. De a többi katona így is nagyot nézett rá a hirtelen dühkitörésért.
- Nem Üsti! – Jelentettem ki. – Jól van, bocsánat, hogy bunkónak tűntem, csak mert bagóztatok rám, de nem fogok egy transzvesztita miatt térdre borulni! Inkább megkeresem magam a zászlót a barátaimmal! – Pár katona röhögött Üstin a nevezés miatt, Üsti meg morgott magában. És meg is kezdődött a Nagy Zászló Keresés. Kerestük égen-földön, vízben-barlangban, másik csapatban, a főtábornok gatyái között, de sehol sem lett meg az a nyavalyás zászló. Még Clio katonái között sem. Aztán kieszeltem valami rafkósat. Odamentem a csapatomhoz, és ennyit mondtam:
- Aki megmondja nekem, hol a zászló, dupla sört kap tőlem a háború végén! – Erre egy törpe szólalt meg felcsillanó szemekkel:
- Üstökös sátorában!Very Happy
- ZŰRZÓNA! – Vágta kupán az illetékes. De milyen fura kódnevekO.o… Felvontam a szemöldököm, és mentem is a sátorhoz. Ott volt kirakva, mint egy trófea! Szépen megfogtam, és mentem vissza a csapatomhoz, immáron a zászlóval a kezemben.
- Szép volt Katona! – Mondtam Zűrzónának. – Ezért majd ha végeztünk a nyulakkal, megkapod a másik söröd! Méghozzá Üstökösét, akinek az lesz a büntetése, hogy kifizesse a piáinkat! És örüljön, hogy ennyivel megúszta! – Üstökös már kezdett volna reklamálni, mire Eiji fenyegetően nézett rá, így inkább kussolt.
- Na, csapat! – Kezdtem el. – Annyit közölnék veletek, hogy legközelebb ne így akarjatok bocsánatot, másrészt pedig nem kell fosni, ezek csak répazabáló nyulak, akik robbannak! – Húúú, de bíztató. – Mi azonban tudunk gondolkodni, és taktikázni, és kommunikálni normálisan, és stb, stb, stb! HAJRÁ 10-es CSAPAT! Irány DÉLNYUGAT! – És velem meg a haverjaimmal az élen már indultunk is!

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 845
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi1942/2100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Mirika on Szomb. Május 04 2013, 11:24

Reggel. Nem is, a reggel az inkább akkor van, amikor az ember normális időben felébred. Ez a hajnal, amikor meg kell erőszakolnom magamat, hogy lábra tudjak állni :/ Elég kómás fejjel keltem ki az "ágyból", mert hát a sátorban nem éppen luxuskörülmények között pihenhettem, meg ugye francnak van kedve ilyenkor ébren lenni, de ha már vállaltam ezt a bohóckodást, akkor ja... ._. Segített picit, hogy a madarak csicsergését tökéletesen elnyomta az éktelen röhögés, meg a hangos beszéd, ami kintről szűrődött be a sátorba. Elég beszédes társaság volt, tegnap tök jól éreztük magunkat, abszolút összepasszoltunk, miután összeismerkedtünk, szóval hawaii.
- Jó hajnalt! :3 - másztam ki, miután rendbe szedtem magam és emberi külsőt varázsoltam magamnak. Rövid úton felszereltem a harci gúnyámat is, talán csak egy ló hiányzott, hogy azon cipeljem a zászlónkat büszke hadvezérként. Nagyon király érzés volt egy század parancsnokának lenni, bár az első gond rögtön fel is ütötte a fejét.
- A taktikai részletekre mindenki emlékszik? - emeltem fel a hangom, hogy túlkiabáljam a hangzavart, amit a folytonos pusmogás okozott. Renddel és fegyelemmel nem volt gond, csak a hallgatás eszköze nem adatott meg a csapat nagy részének. Konkrétan baromi jól érezték magukat, a morál az egekben volt. Eltöprengtem, eredetileg úgy terveztem, hogy nem megyünk neki az ellenségnek szemből, hanem kerülünk egyet és oldalról támadjuk be a nyulakat, de ennyi energiát kár lett volna manőverezésre pazarolni.
- Uraim, kis figyelmet! Úgy döntöttem, egyenesen Torubana városa felé vezényelem a századot! Stratégiánk alapos és verhetetlen, harcosaink bátrak, minden együtt van a sikerhez! Hallassátok a hangotokat, hadd halljam mennyire vagytok lelkesek! Óóóóóó! - kiáltottam fel öklömet a magasba lökve, katonáim pedig elvárásomnak megfelelően hasonlóan cselekedtek, eget rengető hangorkánnal megörvendeztetve.
- Mi volt ez a suttogás? Nem hallottam! - vágtam csípőre a kezeimet, mire jött az újabb, még hangosabb harci kiáltás. Így lázba hoztam őket meg a lepcses szájukat is lefoglaltam, win-win :;P:
- Nagyon jó! Csak így tovább, irány délkelet! Előre Torubanáért! - szóltam, s vezénylésemmel rohamra indítottam a csapatot, amolyan barbár harcos stílusban, hangos kiáltással közeledve, hogy megfélemlítsük a nyulakat a hangzavarral, ha már elhallgattatni nem lehet a századot.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2320
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi576/600[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (576/600)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Május 05 2013, 07:50

Az államat vakargatva álltam a sereg előtt és gondolkodtam a hatalmas, felmerülő problémán.
- Tehát eltűnt a kardod?
- Igen, Uram. – a katonának mély volt a hangja. A majd két méteres magasságával és majd három méter széles vállával kételkedtem benne, hogy egyáltalán kell e neki kard, de ő nem akart elindulni anélkül és hát szó mi szó nagy pocséklás lett volna, egy ilyen embert kihagyni a seregből. Már – már azt mondtam volna neki, hogy tépjen ki egy fát a helyéről, mert hát képes lett volna rá, azonban jött oldalamról a segítség.
- Hol volt nálad legutóbb?
- Hát ööö… este még nálam volt asszem a tűznél asszem. – nos nem lehetett tökéletes katona. Erősnek erős volt, de nem több.
- És a sátradba már nem vitted magaddal?
- Jaaa, ízé! – mosolygott, bólogatott hevesen, majd lett váratlanul ijedt a tekintette és állt meg – Nem, oda nyem.
- Remek. – sóhajtottam.
- Miért mondja ezt a főnök? – tátva maradt szájjal nézett meglepetten engem.
- Irónia.
- Hehe akkor jó. – igazából fogalmam sem volt, hogy tudja e mi az az irónia, de nem esett nekem és ennek örültem.

Hisamével lapos kúszásban közelítettünk a mellettünk levő száz fős sereghez. Igazából a lányom így is úgy is látható volt, de nem volt mit tenni ez ellen most.
- Tehát, te tereled a figyelmet és én elveszem.
- Értem. – és tette kezét a homlokához, mint ahogy a katonák szokták ilyenkor.
A parancs érkezett tőlem és mindenki a repülő sárkányra figyelt, cselekednem kellett, futottam. Lábujjhegyen és némán, majd sikeresen emeltem le egy katona hátáról a fegyverét. Persze sikerrel és gondolkodás nélkül cselekedtem meg mindezt, így mögöttem majd kilencvenkilenc katona látta mindezt, de könnyítve a testemen Hisame könnyedén emelt a magasba és repített vissza a saját katonáink elé. Egy – két lándzsa szállt még utánunk, de nem értek el már minket.
Mintha a legértékesebb kinccsel tértünk volna vissza, úgy álltunk büszkén a katonáim előtt, majd jött a kellemetlen tényközlés.
- Főnök, meglett a kardom. – és a szerzett fegyvert dühösen hajítottam el magunktól.
- Remek! – irónia.
- Köszönöm Főnök, hogy örül ennek! – szólt az ostoba.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi2601/2700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Vas. Május 05 2013, 10:59


Kora reggel volt, nem az az álmosítóan korai, inkább az a friss, amikor még vizes a fű a hajnali harmattól, ahogy végigtrappolsz a mezőn, kezedben a fegyvereddel és a zászlóval. Ami nem mellesleg eléggé igénybe veszi a kitartásodat, olyan súlyos és olyannyira nem illik a kardhoz szokott tenyérbe, hogy már öt perc után azon gondolkozol, nem lenne-e jobb valamelyik beosztottadra bízni. De nem, hiszen te vagy a parancsnok… vagy mi.

Kaptak tíz perc szünetet, hogy mindenki elkölthesse a reggelijét, megetethesse a petjét és felkészülhessen a harcra. Nem tartottam attól, hogy ez rontaná az esélyeinket, végülis a telítettség érzése semelyik statot sem befolyásolta, nem hatott úgy a játékosok virtuális testére, mint az igazira hatott volna. Én is hasonlóképp tettem tehát, inventorymból előhívva egy szendvicset, majd a kürt megszólalását követően szemem végigjárattam a menetkész seregen.
- Rossz felé néztek – vontam le a konzekvenciát halálos nyugalommal, arcomról semmilyen érzelmet nem lehetett leolvasni. A kürtöt tartó, csenevész fiú szemébe néztem, majd tekintetem az első sor katonái között vándorolt.
- Nem, ur.. azaz, hölgyem! – szólalt meg valaki a tömegből – Torubana felé megyünk!
Sóhajtva vakartam meg a fejem, összeráncolt homlokkal nézve a megfelelő és a vélt irányba. Talán igazuk van. Megráztam a fejem. Egy csapatnyi kezdő nem bizonytalaníthat el ennyire, ideje végleg megmutatni nekik, ki itt a vezető, ideje folytatni a színjátékot.
Felálltam egy kiemelkedésre, s megparancsoltam nekik, hogy hívják le a térképet, majd én is ezt cselekedtem. Azon pontosan látszott a város, és a sereg jelenlegi helyzete, persze az útirányt még ez sem tudta megmondani, én pedig a beépített iránytűre nem gondolva hívtam elő az előző nagyszájút.
- Jelöljétek be mindannyian barátnak – hangom ellentmondást nem tűrően viharzott végig a csapaton, így szegény fickónak vagy öt percébe beletelt, mire el tudta fogadni a sok felkérést.
- Most pedig, futás előre abban az irányban, amerre gondoltátok – mosolyodtam el, és karommal mutattam az utat. Az kénytelen kelletlen megindult, és ahogy haladt, a térképeken helyzete egyre inkább távolodott a várostól. Pont ahogy gondoltam.
- Egyéb ellenvetés? – kérdeztem, majd miután síri csend fogadott, bólintottam, és megfordítottam a századot. Közben a futástól kimerült tag is visszaért, bocsánatot kért (amit nagy kegyesen megadtam neki), és beállt a sorba.

- Nos, ezek csak nyulak. Ne feledjétek, robbannak, úgyhogy ha észreveszitek, hogy fogyóban van az életcsíkjuk, azonnal tartsanak távolságot a közelharcosok, és engedjék át a helyet a mögöttük helyezkedő íjászoknak. Íjászok, a pirosban lévő nyulakat szedjétek, ha éppen nincs ilyen, azt, akit elértek. Aki egyhitelni tudja őket, az természetesen a teljes életeseket támadja, igyekezzetek kitapasztalni már a harc elején, hogy mire vagytok képesek. Menni fog az, csak bízzatok magatokban! – nagy levegő, közben ironikus mosoly, hogy pont én mondom ezt nekik – A városban rekedt játékosokért! – kiáltottam, a szabdalót a magasba emelve, a berekedés határán.
- A városban rekedt játékosokért! – ismételte a sereg ordítozva, s vagy száz fegyver emelkedett a levegőbe. Felemelő érzés volt.
- Kayaba hatalma ellen!
- Kayaba hatalma ellen!
- Irány délkelet!
- Úgy legyen!
És elindultunk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi14837/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tiffany Williams on Vas. Május 05 2013, 13:48

Nagyon boldog voltam, hogy ilyen lelkesnek láthatom Mongomery-t. Sose volt még ilyen energiával teli, buzgó kis nyuszika, láttam az örömöt a kis piros szemecskéiben. *.* Aztán nem csak ő, de a tapsifüles katonácskák is elevenek és harciasak voltak hadvezérük irányítása alatt! Duzzadtam az önbizalomtól, a buta felnőttek bizti-mizti elnyerik méltó büntetésüket, amiért felzaklatták a nyulacskákat és minden jó, ha a vége jó. Nekem nem is kellett semmit sem tennem, csak simogattam az állatkákat, amikor odajöttek hozzám, meg aztán adtam rájuk kicsi masnicskákat is, hogy cukikábbak legyenek, meg igazgattam azokat a furi rudacskákat és dobozkákat rajtuk, hogy azok is szépen álljanak és ne csálén, mert az úgy nem szép.

Aztán egyszer csak nagy riadalom támadt meg nyugtalanság. Az egyik nyuszika fulladozni kezdett valamitől. Nagyon megsajnáltam szegénykét, de Montgomery ura volt ám a helyzetnek, és láncaival felkapta a kis nyulat, és nyomkodgatni kezdte, mire az édi-bédi állatka kiöklendezte azt a valamit, amitől nem kapott levegőt, mert a torkocskáján ragadt. Monty valamiért nem hagyta abba, sőt tágra nyílt szemekkel nézigéltem, hogy kifeszíti a nyulacska száját és az egyik lánccal belenyúl. Shocked Bizti nagyon féltette a barátját, és meg szeretett volna győződni róla, hogy minden rendben van és minden rendben is volt, így nyugalomban és békességben eresztette le a nyuszit, az meg boldogan ugrált el, csak kicsit ijedt volt.

Nem maradt más hátra, mint a cuki kis seregecskémet követni, hogy játsszunk egyet! Nyugat felé indultunk el azt hiszem, arra haladt a napocska az égen. Nagyon fontos volt ám, hogy védjük a falucskát a gonosz nénibácsiktól, én is nagyon szigorúan néztem és a nyuszikák is rettentő harciasak és elszántak voltak.
Tiffany Williams
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi390/400[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Május 05 2013, 14:32

Mivel nagy csata elé nézünk, így engedélyeztem egy kis mulatságot az ékszaka, vagyis inkább kis ismerkedős bulit, ami szigorúan éjfélig tarthatott csak. Nyugodtan feküdtem le aludni és reméltem, hogy ezzel kicsit összehaverkodtak, meg megkedveltek engem is, meg ilyenek, erre most mi van? Arra kell kenem hajnalban, hogy rakoncátlankodik a banda, ráadásul abszurd követeléseik vannak, amiket én nem igazán tudnék teljesíteni, mivel tudtommal nincs vágykielégítő intézmény beprogramozva Aincrad világában, még játékosok sem alakítottak ki egy vöröslámpás negyedet, így majdnem lehetetlennek tartom a kérésüket. Ital, meg nők… cöh.. az ital még menne, de nem engedném őket inni csata előtt…. veeeeeh, igazi kezelhetetlen banda ez, azt hiszem ideje bedobnom magam egy kicsit. Összehívatom a bandát egy nagyobb területen, mind a száz főt. A seregemben rengeteg nő van….. ők is hőbörögnek… ajajj.. Tudtam, hogy nem kellett volna türtőztetni magam az éjszaka, pont ilyenkor kellett szentet játszanom… jellemző.
- Köhömm – köhögök és köszörülöm a torkom kicsit, hogy felhívjam magamra a figyelmet.
- Ma reggel készhez kaptam a követeléseiket. Egyszerűen felháborító és nevetséges. Nem kapnak semmit sem – nem mosolygok, szigorú arcot vágok a jobb hatás eléréséért. Szokatlan tőlem, de ez van, a célért mindent. Szavaim után nagy fújolás következik, pont ahogy terveztem, de csak most jön a mondandóm java.
- Egyszerűen halatlan előre kérni a fizetést. Először dolgozzanak meg érte! - a hangzavar abbamarad, a csöppnyi agyukkal most próbálják meg feldolgozni a kapott információt. Most komolyan ezt a bandát választottam? Sok perverz és buta ember… nem is passzolunk egymáshoz, ez tréééééééé.
- Dolgozzanak, irtsák a nyulakat gőzerővel és megkapják azt, amit kérnek. - fordulok a férfitagok felé.
- Tegnap elmeséltem ki is vagyok, jól tudják, hogy egy ujjamra vagy 30 nő jut- igazolom ezzel azt, hogy nem a levegőbe beszélek a nőszerzés terén. Pedig így van, csak épp színészkedem, muhahahaha.
- Ráadásul az a három, aki a legtöbb nyulat kiírtja, jutalmat kap. Bemutatom nekik a mindig kacér Mirika-t az Angelic Voice vezérét, Violeta-t az Artes dupla D-sét és RenAi-t az ugyancsak teltidomú JL angyalkát. Biztos a kedvükre tudnak tenni.. eljátszhatnak majd velük – muhahaha még jó, hogy nem halják ezt a beszédet az említett lányok, mert végem lenne, mint a botnak. Az egyikkel egy céhben vagyok, a másikkal gyakran hoznak össze, Ai-chan, meg Ai-chan sokan látták a párbajunkat, igen híres meccs volt. A férfitagok ujjongani kezdenek, a három szexi bombázó említése megtette a hatását, annyi nyuszit ölnek majd, amennyit csak tudnak, nagyon menő vagyok. Most a csajok jönnek
- Ami magukat illeti, megkaphatnak engem és pár…. barátomat- egy Ren féle kacsintás és ájuldoznak a lánykák, ezzel minden rendben. Oda a kicsit a parancsnoki látszat, csak most nem érdekel.
- Akkor menjünk és zúzzuk le a nyulakat, hogy utána szórakozhassunk akár celebekkel is- szólalok fel a nagy éljenzés közepette… hehe, bezzeg mikor kiderül, hogy kamuztam kicsinálnak.
- Rendben, most hogy ezt megbeszéltük, irány dél felé.

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Lotti on Vas. Május 05 2013, 18:13

A csata reggelének friss illata tekergőzik be orromba, s járja át engem. Azonban nem csak a leendő ütközetet érzem benne... Valami furcsa vadállati dolgot, nagy tömegben, melynek domináns jellege pillanatok alatt annyira elnyomja a kellemest, hogy nem bírom megállni: kinyitom a szememet.
- Ugh! - nyögöm, s hátrálok meg fekve, ahogy szemem elé egy csomó nyúl képe kerül, melyek halomban fekszenek egymáson is. Miközben hátrább kúszok, valami puhába ütközöm. Fejemet hátra tekerve pillantok meg ott is egy halom répazabálót, ahogy édesdeden hortyognak. Az előbb említett halom pedig hirtelen erősen meginog, s egy lavinányi nyúl ömlik rám teljesen betakarva. Szó se róla igen kellemesen el lehetne aludni alattuk egy téli éjszakán, de most erre semmi szükségem, így katonákat megszégyenítő módszerességgel kúszok ki a nyulak alól, s igyekszem az ajtó felé menetelni.
Próbálgatom a tapsifüleseket szólongatni, pofozgatni, de egyszerűen nem akarnak felkelni semmire. Egy nagyszerű terv azonban megfogalmazódik buksimban, s annak véghezvitelére csak Starkra van szükségem...
Még néhány métert megtéve végre kiszabadulok a sátorból. Feltápászkodás közben veszem észre Starkot, aki a sátor mellett összegömbölyödve fekszik, rajta Wywernkígyó sziszeg. Na mi van? Nem hittem volna, hogy így kijönnek egymással, fura így együtt látni őket.
- Stark! - szólítom meg a chupacabrát, ki nyomban haptákba vágja magát hangom hallatára. - Ben sok nyúl. Te be és harapni őket meg üvölteni hogy felkelni, meg kijönni. - makogásom ellenére az állat egyszerűen megérti a feladatot, s bevonul a sátorba, melyből szöszmötölés hangja hallatszik, majd egy egetrázó üvöltés. Ahogy ez megesik, az egész nyúlsereg kitódul ijedten, s a sátor előtt sorakozóba állnak anélkül, hogy parancsba kellene adnom. Stark is megjelenik diadalittasan, peckesen járva.
- Ügyes. - vetem oda az állatnak a részére szóló talán a legelső dicsérő szavamat, majd a nyulakra téved tekintetem.
- Dél. - mondom egyszerűen, s mutatok az irányra, akárhol is legyen.
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Kepatmeretezes_hu_IhavenoideawhatIamdoing_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi100/150[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 05 2013, 19:51

A harc első köre elindult. Az emberek és a nyulak is sikeresen mozgatták hadaikat. Mindkét csapat játékosainak már elküldtem a térképeket, hogy átláthassák a jelenlegi pozíciójukat. A térképeken a következő jelzések vannak: Keret nélküli seregek: NJK sereg. Fehér számmal írt sereg: vezetői sereg. (Ha a vezetői sereg elesik, mindenkinek -50% morál, aki azon az oldalon van.) Keretes seregek: játékos sereg.

A térképen egy helyen alakult ki küzdelem. Összesen négy játékos sereg ugrott egymásnak: Kyuushiro 11-es emberi csapata, Szophie 11-es nyulas csapata, Joey 10-es emberi csapata és Tiffany 12-es nyulas csapata.

Először Kyuushiro csapata támadt Tiffanyra, alap morálbónusszal nem rendelkezett a csapat, de az inspiráló beszéd miatt +10% morálbónusz jár. A dobás 1-22 között lehetett és 18 lett. Tiffany serege: 50-18=32

Ezután Szophie jön, aki Joeyra sebez. Az ő csapata 20% morálcsökkentéssel rendelkezett, viszont az inspiráló beszédnek köszönhetően csak -10% lett. A dobás 1-18 között lehetett és 8 lett, ami 16 sebzést jelentett. Joey serege: 100-16=84

Joey jön és az ő seregének sebzése megoszlik. A serege -20% morállal rendelkezik. Az ő seregének a sebzése szintén megoszlik. A dobás 1-16 között lehetett és 11 lett. Szophie serege: 50-6=44, Tiffany serege: 32-5=27

Tiffany jön, aki seregének a sebzése szintén megoszlik. A sereg +100% morállal rendelkezik. A dobás 1-40 között lehetett és 29 lett, ami 58 sebzést jelentett. Kyuushiro serege: 100-29=71, Joey serege: 84-29=55

Akik nem küzdenek azok továbbra is mozgathatják a seregüket, akik pedig harcolnak öt különböző taktika közül választhatnak (a taktika csak a következő körben fog érvényesülni, majd változtathatjátok.)

Agresszív: +50% morál támadáskor, viszont az ellened támadók is +50%-ot kapnak.
Támadó: +20% morál támadáskor
Védekező: -20% morál az ellenfélnek, mikor rád támad
Defenzív: -50% morál az ellened támadóknak, viszont támadáskor te is -50%-ot kapsz.
Menekülés: A körülötted állók még egyet támadhatnak rád, viszont ezután a sereged egy általad választott irányba menekülhet.

Morál bónuszok:

Szophie +100%
Joey Chrome +100%
Hinari +100%
Hermit +50%
Thunder +50%
Lotti +50%
Clio Chronos +20%
Mirika +20%
Judy Noxia +20%
Kyuushiro -
Lizzy -
Peter Worker -
Ryuninji Ren -20%
Enheriel -20%
Anatole Saito -20%
Tatsuki Ranmaru -50%
Fuuko Shinatsu -50%
Tiffany Williams -50%
Saru Taidana -90%
Fuun Kotarou -90%
Yurihime -90%

Sorrend: nincs
Határidő: továbbra is 10 nap
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Május 05 2013, 20:19

Ez az! Sikeresen manővereztem a seregem, ráadásul úgy, hogy nemcsak én harcolok... ketten kettő ellen! Ez az, ez már tetszik! Indulhat a darálás, hiszen én vagyok a frontvonal, tehát a dolgom minél jobban meggyengíteni az ellenséget, mielőtt a középső csapatok támadnak. Persze a visszavonulás elképzelhető, ha a helyzet úgy kívánja, de egyelőre nem tervezem. Sőt!
Nézzük, az ellenfeleink hogy harcolnak! Én ugye megtámadtam annak a kislánynak a csapatát, akivel együtt voltunk a békás küldetésen. Hát, ez érdekes lesz. Az én katonáim nagyjából átlagos harci kedvvel rendelkeztek, míg az ellenfeleinkéi nem. Sajnos, ha ránézek a csapatlétszámra, előnyben vannak. Ha csak kicsivel is.
Most mit csináljak? Ha Agresszív módba váltok, akkor Szophie, aki rám is sebez, és nagyon harciasnak tűnnek a nyulai, másfélszer annyit üt rám. Viszont Tiffany nyulainak száma 27, amit akár a következő körben talán le is csaphatnánk, ha mindketten Agressziót alkalmaznánk a társammal. Viszont megéri? A valamivel érettebbnek tűnő lány így mindkettőnkre sokkal többet fog ütni! Mit csináljunk?
Aztán rájöttem. Tiffanynak úgyis nagyon kevés morálja van! Ha sebez, az nem árt meg annyira. Ha két körön belül csapjuk le, az sem akkora emberveszteség.
...a másik lehetőség az, hogy őrült nagy mázlink van, és lecsapjuk most. Ez lenne a legjobb, de mindenesetre nem túl valószínű.
Társaim katonái már csak ötvenöten vannak? Balszerencsés... de neki mi lenne a legjobb? Ha segít kiütni Tiffanyt egy Támadóval, akkor az jó. Ha védi magát, az is jó.
Nos, előbb felvidítom a katonáimat. Az mindig jól jön.
-Bajtársaim! - kiáltom, mikor átmenetileg visszavonulnak.
-Az ellenfél katonái egyre fogynak, és ha jól csináljátok, mi nyerünk! Itt nincs 'én' vagy 'ő', itt csak mi vagyunk, egyetlen összetartó csapat! Ne feledjétek, hogy bár néhányan közületek már nem folytathatják a harcot, mert visszateleportáltak, azért mi mégis előnyben vagyunk! Érezzétek a bátorság erejét, amely győzelemre vezet minket, és újult erővel csapjatok le minden nyúlra! Tizenegyes csapat, támadó formáció (vagy taktika, kinek hogy tetszik)! - sablonos? Persze, hogy az, de azért fejlődök. Majd összeszedem minden gyorsaságomat, és a szomszédos harcoló emberekhez futok. Meg kell találnom a vezetőt!
Ahogy megvan, odafutok hozzá.
-Hé, vezető! [Joey] Gyorsan alkalmazd a Támadó taktikát, hogy eltöröljük a meggyengült csapatot!
Majd ha sikeresen vette az üzenetet, visszarohanok, és beszállok a darálásba én is...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi871/900[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Vas. Május 05 2013, 20:22

A füllentés bevált és a csapat a vezetésemmel délkelet felé indult meg. Hatalmas szikla esett le a szívemről amikor láttam a csapatot mozgolódni. Messziről látni lehetett még néhány csapatot, de nem teljesen tisztán szépen lassan kezdtek eltűnni a mi látóhatárunkról. A csapat kicsit szétszórt, nem szép sorban haladtunk mint ahogyan azt az ember elvárná. De nem szidtam le őket, néhányan beszélgettek a többiekkel voltak akik stresszetek a harc miatt. Én és Kau a csapat élén sétáltunk. Igen séta, megtiltottam indulás előtt mindenkinek a sietséget. Meggondoltan fogunk cselekedni, a séta pont megfelelő. Messziről kiszúrhatjuk a felénk tartó ellenséges egységeket, és könnyebben észrevesszük a csapdákat is. Néhányan hőbörögtek is de a többségnek megfelelt. Még indulás előtt felajánlottam a csapatnak a dezertálás lehetőségét is, de senki sem élt vele. Őszintén szólva én elgondolkodtam rajta hogy átadom a vezető szerepet egy rátermett katonára, biztosan vannak köztünk veteránok akik nálam ezerszer jobban vezetik a csapatot. De talán jobb is így, egyenlőre sehol egy robbanó nyúl vagy valami csapda. A csapatra tekintve senki sem tűnt fáradtnak. Lassan elérkeztünk a sima terepre itt már könnyebb a mozgás. A csapat is kényelmesebben tud lépkedni a füves terepen.
- Csapat állj. - kiáltottam fel, egy gyors seregszemle elejéig. Következőkben pedig mindenkit felvetettem egymás barátlistájára ideiglenesen. Ha bárkivel bármi történik azonnal tudjunk róla. - Emberek, innentől veszélyesebb a helyzet, már látni Torubana városának körvonalait ami azt jelenti hogy egyre csak nő az esélyünk hogy nyulakba botlunk, délfelé vesszük az irányt és amint elérkeztünk az úthoz azon haladunk tovább egészen a városig rendben? - egy nő jelentkezett, rögvest fel is szólítottam, szerettem tudni ha bárkinek bármi ellenvetése vagy javaslata támadt a tervel kapcsolatban.
- "Miért pont az úton haladunk tovább?" - Elég határozottan tette fel a kérdést. De ahelyett hogy válaszoltam volna egy kérdést tettem fel neki, amiből biztos vagyok benne, hogy érteni fogja miért.
- Te merre vezetnéd a csapatot a helyemben?
- "Tovább a síkságon egészen... " - a mondatát nem fejezte be de az arcáról le tudtam olvasni hogy megértette miért az úton haladunk tovább. Rámosolyogtam, és a csapat tovább indult szépen az út felé vettük az irányt. Gyakran néztem rá a térképre, hogy le leellenőrizzem a jó irányt. Biztos voltam benne, hogy senkinek sem jutna eszébe pont az úton járőrözni minden nyúl biztosan Torubana városában és környező részein védekezik. A jár őrök pedig arra számítanak hogy a mezőség felől támadunk. Ha időközben összetalálkozunk emberi sereggel velük folytatjuk tovább az utunkat ha nem bánják, illetve ha egy közeli harcot veszünk észre emberek és nyulak között erősítésként azonnal indulunk segíteni.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
Fuuko Shinatsu
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi578/600[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Vas. Május 05 2013, 20:48

Ejha, valami nem stimmel. Most, hogy elkezdtem alaposabban körbetekinteni a terepet, mintha az irány nem lett volna éppen az, amit fejben betájoltam. Ennyire régen voltak már azok a földrajz órák, vagy a térképolvasási képességeim koptak volna meg? Megálljt mégsem parancsolhatok a csapatnak, egyébként is elég lankadt hangulatban vannak. Még mindig puffognának amiatt a kémnyúl miatt? Valahogy előnyömre kell fordítanom a helyzetet, ha már irányt vétettem. Megrendülne a belém vetett bizalmuk, ha elveszteném a magabiztosságomat. A másik dolog, ami aggaszt, hogy nem látom be a teljes harcteret, csak hozzávetőlegesen sejtem, hogy merre vannak az ember seregek. Az ellenséges csapatok holléte viszont kész rejtély előttem, csak a mögöttem veszteglő hátvád csapatokat látom, meg mintha a messzi távolban előttem is lenne még egy. Tulajdonképpen annyira nem is baj, hogy nem kerültünk rögtön ütközetbe, legalább felmérhetjük a terepet és rendezhetem a sorainkat is. Kicsit szedett-vetett a társaság, ami egyre jobban frusztrál. Nem ártana egy újabb ösztönző beszédet mondanom nekik, mielőtt még elszabadulna az agónia.
- Emberek, mi ez a csüggedtség? Nem volt elég finom a reggeli? Hiányzik az asszonykátok vagy a legényetek? Szívesen áztatnátok megfáradt testeket valamelyik onsenben? Ez mind rátok vár, a dicsőségről, a megbecsülésről és a város irántatok tanúsított hálájáról már nem is beszélve! Nem hagyhatjátok, hogy nyulak fészkeljenek otthonaitokba! Irány egyenesen előre! - S célom valóban az, hogy a bekötőutat elérhessem minél előbb. Úgy tűnik sikerült pár jó pár emberemet fellelkesítenem, de akad még pár kétkedő, aki szerint öngyilkos küldetés robbanó nyulak közé vonulnunk. Meg kell nyugtatnom a kedélyeket, csillapítani a kétkedők indulatait, nehogy a morál tovább rombolódjon, mikor már jó úton haladunk a siker felé.
- Nem baj ha féltek, nem baj ha néha megremeg a kezetek, hisz átlagemberek vagytok, nem sorkatonák. Egyetemisták, pékek, eladók, fodrászok, üzletemberek, titkárok, informatikusok, kinek éppen mi a foglalkozása odakint. Szerintetek én nem félek egy kicsit sem, amikor belépek az aktuális boss termébe? De a cél érdekében félre kell tenni a riadtságunkat és akkor is összetartóan kell harcolnunk a közös ügy érdekében, ha nehéznek érezzük a fegyvert a kezünkben. Ne hagyjuk, hogy Kayaba ócska játékszerei megnehezítsék az életünket! Ha robbanni készülő nyulakat láttok, teleport vissza a sátrakhoz, ahogy megbeszéltük! Ha betartjátok az utasításokat, nem lesz gond!
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 07 2013, 20:36


Idióta sereg volt ez, annyi szent. Még ennyi útmutatás és fölösleges beszéd ellenére is képesek voltak elindulni a vakvilágba, én pedig, bízva abban, hogy tudják, hogy mit is csinálnak, követtem őket. Mármint, igazából előttük mentem, az elején, aztán le-lemaradoztam, ahogy a térképet tanulmányoztam, hiszen – hiába tudtam én egyszerre sok mindenre figyelni – néha meg-megálltam, amikor egy-egy érdekes részletet fedeztem fel. Már azt se tudnám megmondani, hogy hogyan voltam képes mindeközben a zászlót is magamnál tartani, de tény ami tény, a távoli kürtszó felharsanásakor még a kezemben volt. Ijedten kaptam fel a fejem, ám nem mi riadóztattunk, bizonyosan elkezdődött tehát a csata, csak épp máshol. Kicsit meg is nyugodtam, ám a térképet böngészve hamar összeráncolódott a homlokom: délen voltunk. Amikor én konkrétan emlékszem rá, hogy délkeletet mondtam. Persze eszem ágában sem volt ezt a többiekkel is tudatni, aki rájött, az se mert szólni, én pedig olyan halál nyugalomban álltam közöttük, mintha minden a lehető legnagyobb rendben volna.

Ekkor jutott eszembe, hogy szinte semennyi bejövő információval nem rendelkezem. Gyorsan előhívtam a mailrendszeremet, és írtam egy gyors körlevelet Rannak, Anatnak, Thundernek, Peternek, Mirikának és Fuukonak (tehát akiket ismertem, akit kihagytam attól ezer bocsi), érdeklődve a körülöttük zajló eseményekről és egyben megkérve őket, hogy azonnal tudassák velem, ha történt valami fontos. Amikor ezzel végeztem, elégedetten szemléltem a csapatot, és úgy gondoltam, itt az ideje egy kis lelkesítő beszédnek, hiszen akármelyik percben megjelenhet az ellenség.
- Nos, hatos csapat! – csaptam össze a tenyerem – Figyelem! Amint hallottátok, elkezdődött a csata. Még elég kevés információval rendelkezem, de annyit mindenképpen szeretnék elmondani, hogy legyetek készenlétben! Mindig és minden körülmény között! Ha megvan a kellő odafigyelés és a koncentráció, sokkal eredményesebbek lehetünk! Nyerni fogunk, hadd halljam!
- Nyerni fogunk!
- A nyulak nem állhatnak az utunkba!
- Nem állhatnak!
- Visszafoglaljuk Torubanát!
- Vissza bizony!
- Rendben csapat! Csak így tovább! Készüljetek, irány egyenesen kelet felé! – ordítottam, majd egy utolsó éljenzés után újra csatarendbe álltunk, és elindultunk.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3761
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi14837/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (14837/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hermit on Kedd Május 07 2013, 21:36

*Elindultak nagy lelkesen a nyuszik, úgy, ahogy Hermit utasította őket. Azonban itt valami nem volt jó. Egy idő után csak észrevette a srác, hogy nem arra indultak, amerre gondolta. A térképet nézve a táj nem úgy változott, ahogy kellett volna, kiderült, hogy pontosan a megfelelő iránnyal ellentétesen indultak el. Na hát, az ember azért ember, mert tévedhet. Miután a privát üzenetét bezárta, melyben a térképet leste, hangosan felszólalt.*
- Nyuszik, állj!
* Megálltak.*
- 180 fok fordulat!
* Kissé bénán, de végül elrendeződött a sereg. Némelyek nem tudták, mennyi az a 180 fok, olyankor Hermitnek kellett őket forgatni egyesével.*
- Ötöt ugorjatok.
* Ugrottak. Egyszerűen csak érdekelte, még mindig ugyanolyan rendesen viselkednek-e, mint előző nap. *
- És most in-dulj!
* Elindultak most már a megfelelő irányba, délkelet felé, vagyis a térkép szerint végre tényleg északnyugat felé.*

_________________
Hermit:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2d0go6p


Hypnose:

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 289wh9gNazo:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi955/1000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Taidana on Szomb. Május 11 2013, 16:46

Gyanúsan rohadtul semmi nem volt arrafelé, amerre mi vonultunk. Susayát ezúttal alaposan eldugtam, hogy ne zavarjon több vizet… hehe, viccelek, frászt, ott volt végig mellettem, közvetlenül. Hülyéskedj, francokat hagyom megint, hogy eltüntették ezek a rusnya nyulak. Olyan kis szánalmas balfékek voltak, hogy fájt rájuk nézni. Úgyhogy helyettük inkább gondolatban Lottival meg Hinarival hemperegtem… mármint frászt Hinarival, kell a fenének egy ilyen csaj. Csak Lottival hemperegtem. Aztán erről majd a Főnök meg ne tudjon semmit! Gyanúsan méregettem néha Susayát, amikor úgy éreztem, hogy túlságosan belemerültem a nagy gondolkozásokba, és arra ébredtem, hogy mintha ő is gyanúsan figyelne engem. Szóval figyeltem azt, aki figyelt engem. Figyelésception! \o/
Nah, ide skubizzatok, nyulam-bulamok! – hívtam fel magamra a figyelmüket. – Iszonyatosan nagy csata van már odakinn. Nektek bazi nagy fületek van, ha felültek, már tuti halljátok! – biztosítottam őket. Én frankón nem hallottam semmit, hiába kagylóztam arra, de reménykedtem, hogy nem csak blamálok, hanem a nyuszik tényleg hallanak valamit.
Az van, hogy a tervünk a következő… – Hát, ha engem kérdezel, akkor szerintem közbe kellett volna ékelnem valami lelkesítő maszlagot, de marhára nem volt kedvem hozzá. Tökre sütött a nap. Meg érted, mások már rég pixelek körülöttünk, erre mi itt dumálgatunk egymással. Szóval úgy döntöttem, hogy a lelkesítő beszédet ezúttal skippelem, és akkor térjünk is egyről a lényegre:
Mi még nem harcoltunk, mert mi egy nagyon-nagyon különleges osztag vagyunk. Ettől függetlenül nekünk is muszáj lesz harcot kezdeményeznünk. Szóval most akkor irány északnyugat! Gyakjuk le, de kegyetlen az embereket! Utolsó kis sunyi SAO-megszállók, nem érdemelnek életet! – És a nyulakkal ordítva irányt is változtattunk.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi115/900[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Május 11 2013, 20:17

Kis csomagot találtam magamnál. Ez egyébként közel sem volt átlagos esemény, hiszen a cuccaim általában kényes rendben, kategória és felszerelési hely szerint szét voltak válogatva, mindig pontosan tudtam, hogy mi és éppen hol helyezkedik el nálam. Szóló íjászként erre szükségem is volt, hiszen egy-egy gyorsan előhívott felszerelés néha az életemet tudta megmenteni. Más kérdés, hogy egyelőre szerencsére nem kerültem ilyen szituációba.
A csomagot természetesen muszáj volt megvizsgálnom. Bár okát nem sikerült kiderítenem, hogyan került hozzám, de legalább már tudtam, hogy mi van benne: ismeretlen eredetű fehér por, amely hatását még nem sikerült bevizsgálnom. Úgy döntöttem, hogy közel sebezhetetlen vagyok, egy méreg nem ejthet rajtam olyan komoly sebet, hogy sérüléseim megakadályozzanak a további harcban, így hát belenyaltam a porba…Aranysárga hídon vágtattam oda szivárványszínekben pompázva kijelölt tagomhoz. Tuti biztos voltam benne, hogy a rendszer azért adott neki hiperaurát, hogy őt kóstoltassam még meg az anyaggal. – Szuper cuccos, hallod, eldobod az agyad és vele minden logikád! – cincogtam. Még saját magam számára is olyan gyorsan beszéltem, hogy követni sem tudtam!
Porzott körülöttünk az út, uh!, soha nem láttam még ennyi színben játszó csillámporos földi égszakadást, mint most! Iszonyatosan nevetséges volt az egész, alig bírtam visszatartani a röhögésem. A többieket néztem magam körül, hát a röhögés csak kidurrant belőlem: az egyiknek alma szemei voltak, a másiknak egy kettes volt a szája, a harmadik fejében láttam, hogy hány számjegyig fejtették eddig meg a PI-t. – Iszonyatosan ütős anyag! Egyétek és vegyétek, mert ez az én szinuszom és koszinuszom, mely értetek adatik! – Kántáltam olyan hangosan, hogy láttam, ahogy a hangjegyek kidübörögtek a torkomból. Látnoki ihlet csapott fejbe, vízió robbant a szemem előtt. – Most azonnal irány dél-délnyugat! – vezényeltem.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi115/1700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Május 11 2013, 20:47

Csapatom rmár korán reggel rakoncátlankodik, ez érdekes, pedig még bulit is engedélyeztem nekik. Elég tré a helyzet, mert olyat akarnak, amit nem tudok teljesíteni, legalábbis az egyik felét tuti nem. Ez van, ezt kell szeretni…. hehe, egy nagy fenét. Hála hírnevemnek és nem utolsó sorban a színészi tehetségemnek, valahogy sikerül a csapat nagy részét meggyőznöm arról, hogy megkapják azt, amit annyira szeretnének, de csak és kizárólag a csata után. Ez így logikus is, nagyon kevés helyen fizetnek előre és ott is a bizalomra építenek, mert ismerik egymást a tagok, itt azonban mindenki idegen, ezért nem megoldható, meg ugye teljesíteni sem tudom az óhajukat. Tehát sikeresnek mondható szónoklatom bevált. Igaz vannak még kételkedő tekintetek a saját seregemben, de őket is meggyőzöm, csak még egy kis időt kérek. A parancsot kiadom, és elindulun dél felé. Tervem nevezhető egyszerűnek is, meg bonyolultnak, van aki szerint elég gyáva tett, szerintem viszont trükkös és menő, csak ne jöjjön közbe semmi. Tehát elindulunk, az egész sereg, szépen elrendezve, tankok előre, íjászok hátra, dps-ek középre, így minden okés, nincs mitől tartani.
- Gyerünk emberek, ne húzzuk az időt, aki több nyulat intéz el, az több jutalmat kap, bizony, amiről korábban beszéltem.- adok nekik még egy kis löketet, így remélhetőleg azonnal vérszemet kapnak majd, amikor meglátnak egy csapatnyi tapsifülest és bedarálják őket. Én magam is így tennék, ez nem vitás. Reginald feszít a vállamon ezerrel, mintha csak ő lenne itt a vezér, áh, mindegy, nem rontom el az örömét neki, azzal ráérek még, és nem is a csata előtt szeretnék vele összeveszni, mert az igen komoly problémákhoz vezethet majd. Egyszerűen kifejezve…. nem akarom megszívatni magam.
- Irány Dél-kelet – adom meg az új irányt csapatomnak. Nem kell sietni. Lassan járj, tovább érsz, ahogy mondani szokták, most ehhez tartom i magam egy rövidke ideig. több utasítást nem adok, ráérek azzal akkor, ha itt lesz az ideje, most még nem. Eszem ágában sincs teletömni a fejüket, holmi magasztos beszéddel közvetlenül a csata előtt, jól kell időzítenem, ennyi az egész, mert ugye a mondókámmal nincs semmi gond.


_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Vas. Május 12 2013, 11:47

Ahogy meneteltünk, egyszer csak a horizonton feltűnt valami. Az előttünk elterülő domb tetején mintha valami fekete dolog lett volna. Nehezen láttam, hisz pont onnan sütött a nap, melynek sugarai bántották a szemem. Végül valaki felkiáltott.
- Ellenség! - Csendre intettem hirtelen izgalomba jött csapatomat. Addigra már én is láttam, valóban emberek hada volt előttünk.
- Nyulak! Csak büszkén, hősiesen, a cél érdekében, ahogy megbeszéltük! - utasítottam, és előre lépkedtem. Lélegzet visszafojtva álltunk, a levegő várakozástól volt gondterhes. Ellenünk egy hatalmas, sok száz emberből álló csapat vonult fel, és már támadtak is. Nem volt idő további parancsokra, menni kellett. Felizzottak a tojások, és a megbeszéltek alapján már repültek is ellenfeleink felé, (nyilaink.. köhömm.. tojásaink eltakarták az eget.) majd hatalmas csatakiáltással egy emberként nyúlként indultunk meg. Közben egy másik nyuszis sereget pillantottam meg magam mellett, élén egy aranyos kislánnyal. Biccentettem felé egyet, biztatásom jeléül. Véres küzdelem vette kezdetét, de kitartóak voltunk. Végül vissza kellett vonulnunk, hogy egy kicsit pihenhessünk. Átszámoltam a seregem. Nem vesztettem sok katonát, de azért a párért is kár. Abban viszont biztos vagyok, hogy ellenfelem is veszített embert. Nem voltunk mi kutyaütők, hősiesen küzdöttünk. A pihenés végeztével csapatom elé álltam.
- Nyulak! Gondolom ti is észrevettétek a csapatban keletkező üres helyeket, barátaitok, bajtársaitok hiányát. Sajnos, ahogy már egyszer mondtam, egy csata ilyen, halállal jár. Viszont nem kell elkeseredni! Nincs is annál jobb, mint amikor valaki hősi halált hal céljaiért! Ők tudták, mire vállalkoznak, és ti is tudjátok.. Nem mondhatok mást, mint eddig. Kitartás, erő, bizalom, hősiesség. Tartsatok ki, mindig lebegjen szemeitek előtt a cél! Megbüntetjük azokat, akik ezt tették a tojásaitokkal! Ígérem! - nem volt idő további beszédre. Ellenfeleim mozgolódni kezdtek.
- A taktika a következő: Támadunk, és mindent beleadunk! Semmi kuszaság, semmi taktika, egyszerűen csak harcolunk. Ennél jobb terv nem létezik ezen a világon. És ne felejtsétek el! Legjobb védekezés a támadás. Most pedig előreeeee a húsvétéééééért! - kiáltottam, és megindultunk. Jó kis játék lett ez. Nagyon izgalmas, és tényleg magaménak éreztem a szerepet. Még mindig nem hittem, hogy ebben akármi is igaz lenne. Igazi csata.. Igazi embereket ölni.. Ugyan már! Csak egy játék, amit minden áron megnyerek!

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2540
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi7791/8100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (7791/8100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Május 14 2013, 07:18

A küzdelmek elkezdődtek, ám szerencsétlen vezérként én oly ostoba mód nem adtam még parancsot. Kifogásnak mondhattam volna az elveszett kard ügyét, de vezetőként nem kenhettem rá másra a figyelmetlenségem. Merre? Egyszerű ám fogós kérdés. Nem voltam stratéga. Régebben sokat játszottam ilyen játékokkal, ám ott nem volt tétje ezeknek a döntéseknek, csupán csak kattintanom kellett a képernyőre és az embereim arra mozogtak, amerre kellett nekik.
- Mh. – az államat vakargattam a megfelelő parancson gondolkozva, majd a legbölcsebb módot választottam a talány megoldására - Ec-pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz. – mutatóujjammal a levegőben bökdöstem a láthatatlan nyolc égtájat - Cérnára cinegére, Ugorj cica az egérre. Fuss!
- Főnök! Mikor megyünk? – a hátam mögül egy egyszerű kérdés hangzott fel, melyre kötelező lett volna válaszolnom. Sajnos nem tudtam, hogy hogy volt tovább a mondóka, így hol megállt végül az ujjam, azt választottam.
- Észak! Legalábbis az egyik. – nem tudtam, hogy folyt e már ott közdelem, vagy sem, ám az utánpótlás mindig is jól jött egy esetleges hátránynál, de egy szabad nyúl csapat útját is úgy tűnt, hogy szívesen álltuk volna.
Hisame megfújta a kürtöt, mit bár eleinte érdeklődve figyeltem, végül inkább nem kérdeztem meg, hogy honnan szerzett. Valahogy féltem a válaszától. Egy sereg, melyből hiányzott egy kard és egy másik, miben nem volt kürt. Igen, felvetődött bennem a kérdés, hogy valóban e nem a nyulak pártján állunk e, azonban miként a nyúl hús elkészítésének legkülönbözőbb módjairól szólt az indulunk, úgy megnyugodni látszódtam. Igen, a nyulak ellen vonultunk és nem az ő oldalukon. Nagyot sóhajtottam, majd indultunk meg éjszakra. A terv egyszerű volt, ha ott nem kellett segítség, akkor maradt észak – nyugat, vagy észak – kelet.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi2601/2700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tiffany Williams on Kedd Május 14 2013, 09:43

Büszkén követtem a Montgomery által vezetett seregecskémet, aztán időnként terelgetnem is kellett egy kicsikét őket, mert én innen fentről jobban látigáltam, mint ők onnan lentről. Két ellenséges csapatocska is feltűnt előttünk, aztán szerencsére csatlakozott hozzánk egy nyuszinéni, így együtt vezethettük a nyuszikáinkat harcba! Monty még egy apró trombitácskát is elővett, és azzal fújt rohamot, mire a nagyfülűek már támadtak is. A fülecskéimet befogva figyeltem, picikét hangos volt a sok pukkanás, pedig az én cukorkáim is ilyenek voltak, csak talán gyengébbek ennél, meg abból csak egy volt egyszerre, és nem sok. Nagy-nagy porfelhő lett, amiben aztán nem is láttunk semmit, csak miután kitisztult egy icipicit, akkor vettem észre, hogy nem mi jöttünk ki jól az összecsapásból. Sad Megszakadt a szívecském a szegény, elesett nyuszikákért, el is kedvetlenedtek.

- Kitartás, bátor nyulacskáim! Montgomery nagyon erős ám, álljatok fel mögé és nem fognak tudni titeket bántani a gonosz és buta felnőttek! Defenzív felállás, amíg rendezzük a sorocskáinkat! - Vékony hangocskám vitte a szelecske, aztán fürkésztem az ellentábort szemecskéimmel. Látigáltam, hogy ott van Kyuushiro bácsi is, tényleg buta és biztosan nem szereti az aranyos tapsifüleseket sem, pedig nincsen édesebb állatka náluk a világon. Gonoszak mind! Nyuszinéni majd lesz a barátom Kyuushiro bácsi helyett!
Tiffany Williams
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 Vo36oi390/400[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) - Page 3 2yjvlht  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.