[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

default [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Ápr. 02 2013, 14:42

Alaptörténet: Itt.

Résztvevők: Anatole Saito, Sakamoto Rin, Kyuushiro, Nomad, Allen Dante, Fuun Kotarou, Mirika, Hinari, Zhel T. Everett, Szophie, Ryutoshi Kurasai, Enheriel, Aetheris, Judy Noxia, Tiffany Williams, Fuuko Shinatsu, Lizzy, Chitose, Saru Taidana, Hermit, Peter Worker, Lotti, Thunder

Egy új üzenetetek érkezett. Az üzenetben a következő állt:

Kedves játékosok!

A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!

Rövidesen ezután érkezett egy másik üzenet is:

Szaiszotk.

Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!

Ezek után dönthettek, hogy kihez csatlakoztok. Ha egyikőjükhöz sem csatlakoznátok, azt is megtehetitek, viszont akkor nem lesz olyan izgalmas az event.

Aki az emberekhez csatlakozott, az kapott egy koordinátát, nem messze Torubana városától. Mikor odaértek sátrakat láthattok. Egy egész hadsereghez méltó táborban találhatjátok magatokat. A sátrak nagy része üres és csak egyikük színes, mégpedig a vezetőé, aki az üzenetet küldte. Ha odasétáltok hozzá, akkor láthatjátok, hogy egy bátor, de teljesen kezdő felszereléssel ellátott alakkal találjátok szembe magatok. Vékony, arca sápadt és egy bibircsók található az orra hegyén. Tőle kérdezősködhettek, mielőtt elindítja a támadást.

Aki a nyulakhoz csatlakozott, annak Torubana városába kellett mennie, emellett kapott egy jelszót, ami a következő volt: "nyluak nyrenek". Mikor odaértek két hiperaktív nyúl fogad titeket a kapunál. Az egyik a következőt mondja:
- Gonosz, gonosz emberek, mit kerestek kapuinknál?
Erre a másik is megszólal:
- Mit kerestek, mit kerestek?
Ezután folytatják a pattogásuk és tovább beszélnek:
- Igen, igen, igen, igen, mit?
- Életünk akarjátok? Hm?! Hm?!
- Vagy jelszót mondani?
- Jelszót?
- Jelszót!
- Titkos jelszót.
- Tiiiitkos jelszót. - mondja suttogva.
- Mi a jelszó?
- Mi a jelszó, okostónik?
Ha elmondtátok a jelszavat beengednek, majd megálltok a vezető sátra előtt. A sátorba nem engednek be, de kérdezősködhettek kívülről, mielőtt az emberek támadnak.

Határidő: mindenkinek 10 nap.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16097
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Ápr. 02 2013, 15:12

Nyugalom vesz körül. Csak a szokásos tevékenységemet folytatom, azaz irtom a vaddisznókat.
Egy csapás, egy mob. Újabb csapás, újabb mob. Esélyük sincs, hogy eltaláljanak a gyorsaságomnak köszönhetően, viszont én valószínűleg kisebb sebzéssel is kinyírnám őket egy támadással. Kényelmes meló, nem is fáraszt ki annyira, bár nem is fejlődök olyan rohamos mértékben. Fényes Vaskardom kéken villog, ahogy az egyre szaporodó ellent aprítja, a pixeleire hullott mobok fölött pedig rögtön felugrik a szerény jutalom ablaka. Hiába, meg kell szednem magam, hogy megvegyem a gyűrűket, amiket kinéztem magamnak, aztán egy jóféle köpenyt, aztán egy cipőt, aztán...
De ne ugorjunk ennyire előre. Most csak a szokásos mobirtást végzem, és mi tagadás, kezdem unni. Arrébb megyek, iszom egy kortyot, majd megakad a szemem a pittyegő levélikonon a szemem előtt. Rákattintok, és átfutom a tartalmát.
Ohh, persze, hiszen húsvét van. Nyilván kellett valami marhaság, mert egy pillanatig sem veszem komolyan az üzenetet. Elszaporodtak és megőrültek a nyulak? Valami újfajta, időszakos mobok lehetnek. Ez tehát egy agyament küldetés. Vajon elmenjek rá?
Ahogy ideérek csapongó gondolataimban, még egy üzenetem érkezik. Csodálkozva kattintok rá. Kétszer is elolvasom, mert nem akarom elhinni. Nem azt, hogy egy nyúl küldte, hanem a hibákat. Pislogok, majd próbálok a tartalmára koncentrálni.
Bosszút állnak a gonosz embereken? Szóval két csoportot csinálnak, majd egymásnak ugrasztják őket, úgy tűnik. Nem rossz ötlet, jóval nagyobb kedvem van hozzá, mint egy sima küldetéshez, ahol pár mobot kiirtunk, pár logikai feladatot elvégzünk, aztán jutalom, hepiend, mindenki örül. Hogy melyik féllel legyek, az nem kérdéses... nem bírnám elviselni azokat az njk-kat, akik ilyen borzalmasan írnak. Úgyhogy maradnak az emberek, rá is nyomok a megfelelő küldetés elfogadására.
A nyulak felhívása rögtön eltűnik, a térképemen pedig megjelenik egy koordináta, Torubana közelében. Nincs messze a jelenlegi mobirtó helyemtől, szóval nem kell sokat zarándokolnom.
Hamar odaérek a megadott helyre. Nézek egyet a sátrak láttán. Ennyien leszünk? Vagy a nagy része njk? Majd kiderül. Lépteimet az egyetlen színes sátor felé veszem, nyilván az a vezérféleség táborhelye. Ahogy belépek, egy sovány, fehér arcú, kezdő felszerelésű embert találok ott.
-Helló! - köszönök.
-A nyulak elleni harcban szeretnék részt venni. Jó helyen járok? - költői kérdés, persze, hogy jó helyen járok. Csak azért kérdezem, hogy mondjon valamit az alak.

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi871/900[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Dr. Hannibal Dan on Kedd Ápr. 02 2013, 17:06

Ma sem akartam semmi értelmeset csinálni, de legvégül mégis akadt egy kis dolgom. Az egész nagyon egyszerűen kezdődött. Ahogy sétálgattam a városban, egy üzenetet kaptam. Erre aztán nem számítottam! Már jó régóta nem kaptam egyet sem. És vajon kitől? Lehet, hogy Ciel az? Csak ő szokott nekem írni.. Gyorsan megnyitottam, hogy megkukkoljam, vajon mit írt, rég elveszettnek hitt unokatestvérem. Sajnos ezt nem tőle kaptam. Valami nyúl őrület marhaság volt benne. Na szép..Gyorsan bezártam, és mentem is tovább. Hidegen hagy az egész, az én erőmmel aztán amúgy sem sokat tehetek. És nem is akarok tenni! A nyuszikat nem bántom! Még hogy megtámadjanak egy várost! Teljesen ártalmatlanok, szeretni vallóak, aranyosak.. Mégis kinek ártanának? Ha ezt is teszik, biztos meg van rá az okuk. Nem sokra rá kaptam még egyet, de ezt a nyulaktól. Nagy nehezen kibogarásztam a jelentését. Szegények, mindenki bántani akarja őket. A többi ember olyan gonosz. Majd én megyek, és segítek nekik! Bár.. nem sok a hasznom.. De akkor is! A gonoszoktól meg kell védenem őket! Hozzájuk szívesen mentem segíteni. Kawaii nyuszikák.
El is indultam Torubana városába, miközben magamban mondogattam a jelszót, amit az előbb kaptam. Amikor oda értem, két, hiperaktív nyuszimuszi fogadott. Egyszerűen édesek voltak, ahogy ott összevissza beszéltek.
- Öhhmm igen, a jelszó..nyluak nyrenek. - mondtam nagy nehezen. Küzködtem egy sort a "nyr"- mássalhangzók egymásutánjával. Gondolom nyernek akart lenni, de mindegy a nyrerek az nyrerek. Még akkor is, ha nagyon nehéz kimondani.
- Én is azért jöttem, hogy segítsek nektek a nagyon gonosz emberek ellen! - tetem még hozzá. Közben beengedtek, és valami vezető sátrához vezettek, ott ácsorogtam csendesen.

_________________
"Io fei gibetto de le mei case." A saját házamat bitómmá teszem.

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Images?q=tbn:ANd9GcSyN65yZTsC6m3sbFFav2_ELBxpclyjDOa8CrliwBtmCHvgDrmF

Dr. Hannibal Dan
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 176
Join date : 2013. Jan. 25.
Age : 19
Tartózkodási hely : 1. szint, védett terület.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi80/350[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (80/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hermit on Kedd Ápr. 02 2013, 18:27

~ Ezt a marhaságot! ~
* Nevetett fel Natsu. Éppen ágyikójából bámult ki az ablakon, amikor megzavarta a képernyőt egy levél ikon villogása. Megnyitotta. Igazán kíváncsi volt, vajon ki írhatott neki. Mikor elolvasta az üzenetet, felnevetett. *
~ Téééényleg, húsvét van! Szóval meg kellene ünnepelni valami hatalmas nagy marhasággal! Oké, én benne vagyok. Irtsunk nyuszikat? Hát akkor irtsunk! ~
* Majd felállt, s nekiállt készülődni. De a küldetést még nem fogadta el. Inkább nyújtózna előtte egyet, meg mi egymás. Ha már elfogadja a küldetést, ki tudja, mit várnak el tőle, amit addig nem akar megtenni, míg el nem készül testileg, s lelkileg is. De ekkor kapott még egy üzenetet. megnyitotta.*
- Heh? -
*Majd még egyszer elolvasta a biztonság kedvéért. Gonosz vigyor jelent meg szája szegletében. Még hogy a gonosz emberek. Elgondolkodva bámulta a plafont.*
- Anyám!
~ Ezt a marhaságot! ~
* Majd elfogadta a nyulak küldetését. El is indult a kijelölt város felé. *
~ Hmm... vajon milyen bolondság lehet nyulak mellett harcolni? Hehe, talán jó kis móka lesz! ~
* Egy percig sem hitte, hogy komoly lehet a probléma. Ez egy játék. Játék a játékban. Kayabának is biztos van humorérzéke, ha már ekkora művészi érzéke volt, hogy megalkossa ezt a világot. Kicsit hosszabb volt az út, mire bejutott a városba, na de hát Istenem, a nyulakért bármit! Mikor megérkezett a megfelelő helyre, két nyúl kezdett el neki pattogni. Máris elment a kedve az egésztől.*
- Mi van?
* De azoknak be nem áll a szájuk. *
- Jah, hogy a jelszó kéne. Nyluak nyrenek. Igaz?
* Igaz. Beengedték.*
~ Szuper... ~
- De legközelebb tanuljatok meg értelmesen beszélni!
* Nyögte hátra az "őröknek", miközben zsebre dugott kézzel ballagott tovább. Egy sátor elé érkezett. Körbenézett. Nyulak és emberek. Egy kislány is a közelében. Elvigyorodott.*
~ Na igen... az ártatlan kis picsogók a nyulak mellé állnak. ~
* Nem volt sok kedve kérdezősködni, se semmit sem csinálni. Majd szólnak, ha itt az idő. Biztos kapnak valamikor valamilyen tájékoztatást. Így most csak ott állt nyeglén, nem törődöm testtartással, de közben körbenézett, s hamiskás mosollyal figyelte a nyulakat, s az embereket is.*
~ Vajon ők miért ehhez a táborhoz csatlakoztak? ~

_________________
Hermit:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2d0go6p


Hypnose:

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 289wh9gNazo:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 5zmk52


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
Hermit
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 27
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi955/1000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Szophie on Kedd Ápr. 02 2013, 20:46

Ez a nap egy katasztrófa! Nah már most, az egész azzal kezdődött, hogy reggel kisütött a nap. Jó, persze ebben még nem volt semmi rossz, csakhogy akkor én felébredtem, és innen ered a probléma. Ugyanis - bár nem emlékszem, hogy is volt- de minden bizonnyal bal lábbal keltem fel. Nagyot nyújtóztam, és ásítottam. Körülnéztem, és valami furcsa érzés kerített hatalmába.
~ Csak álmodtam? Ez a szobám? Itthon vagyok? Hehh? Hehehhh! Nincs is ilyen furcsa játék, amibe beragadtam! Jeahh! ~ Örvendeztem. Igazán furcsát álmodtam valami bugyuta harcos játékról, amiből nem jöhettem haza, és egy farkas volt a társam, aki szörnyen gonosz volt. Hehehh..
- Nii-san! - kiáltottam, és már futottam is ki, hogy "jó reggelt" kívánhassak neki. Ez azonban nem működött, mert ahogy kiléptem a szoba ajtón, megbotlottam valamiben. Nagy nyekkenéssel értem földet, és az a valami elkezdett nyüszíteni. - Hogy az a.. - fájlaltam a könyököm, amit jól be is vertem. És a szoba, amibe léptem, egyáltalán nem hasonlított a mi folyosónkra, de nem ám!
- Mégis hol vagyok? És és és mi ez? - pattantam fel hirtelen, majd megnéztem, mégis miben estem el. Egy fehér farkas.
- Vezér? Álom? Hehh? - értetlenkedtem, majd leesett, mégis mire fel ez a nagy összezavarodás. Új otthonomban ébredtem, a céhemben. A hálószobámat pedig tökéletesen úgy rendeztem be, mint az otthoni szobám. Furcsa is volt, hogy miért nem ébresztett fel a szobalányom..
- Ohh, bocsáss meg, te alvilági farkas lény, akitől azt hittem, megszabadultam. - köszöntöttem farkasom, akiben elestem. És hogy miért kellett az ajtóm elé feküdnie? A fene sem tudja.. Reggeliztem, gondolom meg sem kell említenem, hogy sütit, és a változatosság kedvéért Vezérnek is ezt adtam. Ezek után rendbe tettem magam, és újult erővel vágtam neki a... semminek. Nem volt semmi tervem arra a napra. Felkeltem, és elindultam a kis könyves sarkom felé, hogy majd akkor olvasok egy picit, aztán kitalálom, hogy mit fogok ma csinálni. Csak hogy útközben, azon a kb. 10 méteren kétszer estem orra, a saját lábamban. Amikor végre elbotorkáltam a helyemre, a fotelomba, nagy jajongással fogtam a homlokomat, amit szépen bevertem. Persze mindezt csak megszokásból, igazából nem is fájhatott, mint ahogy nem is fájt. Egy darabig nyugodtan olvasgattam, aztán meguntam, nagyon hamar. Elterveztem, kimegyek a kertbe, és szépítgetek rajta. Micsoda jó ötlet! Csakhogy amint felkeltem volna, vissza is zuhantam a fotelba, és azzal együtt zuhantam el, nagy hangzavart csapva.
- Ajajajjj.. - tapogattam meg a hátsóm. Jó bevertem. Minek ide ellenség? Tönkreteszem én magamat is.. Nem voltam biztos benne, hogy ha így folytatom, nem veszek le magamtól Hp-t. Pedig így folytattam. Én mindig is szerencsétlen voltam. Ez alól sosincs kivétel, csakhogy a mai napon még a szokásosnál is rosszabb ez. Végül felkeltem a földről, és megindultam, és neki estem a szekrényemnek, leverve onnan pár könyvet.
- Na jó! Szedd össze magad kislány! - bátorítottam magam. Ki is jutottam egészen a fürdőig, miközben elestem a szőnyegemen, megcsúsztam a padlón, és bevertem a lábamat az egyik székbe, majdnem levertem a falról egy tükröt, és összetörtem egy poharat.
- Ennek sosem lesz vége, igaz? - kérdeztem magamtól. - Na akkor én most szépen ide leülök, és meg sem mozdulok egész nap, mert akkor ki is töröm majd a nyakam! - és így is tettem. Ültem ott vagy 10 percig, amikor is kaptam egy üzenetet, nem nyitottam meg, de kicsit később kaptam még egyet.
- Mégis mi ennyire fontos? - kérdeztem unottan. Megnyitottam, és elolvastam mind a kettőt. Jól el is nevettem magamat rajta.
- Hogy ez milyen jó poén! Ott a helyem! De vajon nyulak mellett, vagy ellen? - tettem fel a kérdést. - Most te jössz farkas koma! - Természetesen kérdeznem sem kellett volna, tudtam a választ. Elfogadtam a nyulak felkérését, és el is indultam, hogy meg kukkantsam őket, illetve hogy egy kis helyesírást verjek beléjük. Utamat a céh egész jól túlélte, csak pár vázát vertem le, illetve végiggurultam a márványlépcsőn. Az utcán csak egy emberre estem rá, és egy árus portékáját vertem le, majd neki mentem egy doboznak. Ezen kívül
egészben, és épségben megérkeztem a megfelelő helyre. Megmondtam a jelszót, és a két kis vicces, pattogó nyulacska már be is engedett. Gonosz emberek, értem.. A hiperaktív kis lények tényleg nagyon hasonlítottak az én sátán farkasomra. Azt hiszem, ők jól kifognak jönni, attól függetlenül, hogy akármikor lehet belőlük kutyuli kaja, mivel az én Vezérem imádja a nyuszi husit. Ez volt a másik ok, amiért ezt az oldalt választottuk. A könnyű kaja szerzés lehetősége. Bár ahogy elnézem, ez annál viccesebb, mintsem bántsuk őket. Speed Kaja Nyúl.. Esetleg csoki nyuszi nincs? Mert akkor már én is elgondolkoznék ezen az evési lehetőségen.. Hisz húsvét van! Feltámadt Jézus.:3 Ilyenkor izé.. főtt piros tojás, csoki, ajándékok, és egyebek járnak. Valószínűleg ebben a világban ez a furcsa küldetés szerűség jelenti azt, hogy itt az ünnep.^^ Karácsonykor is valahogy így jártam, a manós gödrös cuccban. Most legalább választhatok oldalt. Öhmm.. ha már oldalakról van szó.. A céhem ugye nem ellenzi azt, hogy nyulakat pártfogoljak?!

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2515
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi7586/7700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (7586/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Anatole Saito on Szer. Ápr. 03 2013, 04:10

Mito, a segédem hozza a hírt délelőtt munkába jövet, hogy Torubana városban nagy balhé van. Állítólag a húsvéti nyulak - ezek szerint ilyesmire is gondoltak a programozók - ünnepekre szánt tojásait valami gazfickó igencsak megbecstelenítette. Tettének okáról nem tud infóval szolgálni a fiú, viszont a helyzet azért problémás, mert a nyulambulamok bedühödtek és az emberekre támadtak. Mito hajthatatlanul győzköd, hogy higgyem el mondandóját, s nem a bolondját járatja velem. Arra buzdít, hogy nyissam meg a levelező felületemet, mivel ő is kapott üzenetet a nyulakkal hadban álló tábornoktól, vagy ki a szösztől. És valóban! A levél írója állítja, hogy még robbanóanyagjuk is van a gaz nyulaknak. Egészen eddig sajnáltam, áldozatként teintettem a tapsifülesekre, de annak aztán nincs semmi sorja, hogy önkényesen káoszba és pusztulásba sodorják az emberlakta területeket. Nem sokkal ezután újabb üzenetem érkezik, ám ezúttal a nyulak próbálnak megkörnyékezni. Ám mielőtt hangyányi együttérzés ébredhetne bennem, a kritikán aluli helyesírás olyannyira elborzaszt, hogy képtelen vagyok a bundások oldalára állni. Persze, már az is nagy szám, hogy egy nyúl tud írni, de ez itt egy RPG, tehát a programozó helyesírása a csapnivaló, s ha már a fogalmazása is ilyen felületes, akkor a harcban sem lehetnek toppon. Mito kíváncsian les felém, hogy mit fogok reagálni, hogyan döntök. Természetesen a segédemnek az a dolga, hogy a boltbéli feladatait ellással, nem bohóckodhat nyakra-főre, nekem viszont kedvem támadt személyesen is utánajárni a dolgoknak a szomszédos városban.
Csakhamar elérem Torubana határait a megadott koordinátákat követve. Sátrak, sátrak everywhere. Azonban a sok jellegtelen közül nem nehéz kiszúrni egy díszesebbet, s egyenesen arrafelé veszem az irányt. Így első blikkre elég kihaltnak tűnik a tábor, nem túl bizalomgerjesztő. Elfogytak volna a katonák vagy a muníció, s ezért a segítségkérés?
- Anatole Saito, szolgálatodra jóuram! - Lépek a vezető elé, akinek nem túl bizalomgerjesztő a külseje, de ettől igyekszem elvonatkoztatni - Leveled megkaptam, s izibe jöttem Aincrad legbohémebb céhét, az Artes Liberalest képviselni. Nos, mondd csak, mekkora haderővel bírunk és mekkora sereget mozgósított az ellen? Tapasztaltad már, hogy az említett bombák mire képesek? Nem árt tudni hadba vonulás előtt, hogy mivel állunk szemben. Mondd el az információkat, amiknek eddig birtokába jutottál! - Ha már a külleme nem arról tanúskodik, hogy rendkívüli harcosról van szó - bár tudjuk, nem a ruha teszi az embert - legalább hírhozónak csak jó lesz talán.

//Nyulak ellen leszek!//
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi10/5000[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Noxy on Szer. Ápr. 03 2013, 11:31

Egy szokásos, kiadós, mégis kellemes edzés után éppen a városba mennék, hogy megvehessem magamnak a napi élelmemet, amikor megszólalt az új üzenetet jelző kurzorom. Talán KA akar jókat kívánni, hiszem a játékbeli időszámítás szerint már húsvét van.
Egymás után kettő is jött kis csodálkozásomra. Az elsőt, amint megérkezett hozzám, felnyitottam (azaz megnyitottam a paneljét), és elolvastam. Ez állt benne:

Kedves játékosok!

A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!


Höh? Hogy mi? Betámadtak a nyulak? Képtelenség, hiszen a nyulak nem tudnának még a légynek se ártani... vagy igen? Bizonyára a kedves játékmester újabb ármánykodása, és ránk akar szabadítani egy csapat őrült nyúl mobot, akiktől meg kell tisztítani Torubanát.
Aztán jött a másik üzenet, amely nemcsak rövid volt, de nagyon hibásan is írták. Ez konkrétan a nyulaktól jött. Ennyi állt benne:

Szaiszotk.

Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!


Akármit is ígérgetnek a nyulak, én nem állok be KA kis seregébe, még a végén az ismerőseim és az összes többi játékos a játékmester egyik beépített emberének vádolnának. Akkor pedig nem járnék jobban, mint a szegény bétások. Csakhogy engem nem kiközösítenének, hanem még össze is vernének, amíg meg nem halok.
Úgy döntöttem, hogy azok az átkozott nyulak ellen leszek. Se ők, se KA nem fogja elrontani nekünk a békés, nyugodt húsvétot. Mikor így döntöttem, a térkép kijelzett nekem, és megmutatta hogy hol találom a nyúlelhárító brigádot. Torubana városán kívül nem nagyon messze. Még szép, hogy nem messze, mert a várost meg kell védeni.
Elindultam, és meg se álltam a kijelölt pontig. Egy nagy hadi táborban találtam magam. A sátrak üresek, azaz még üresek. Csak egy sátor volt díszes a színektől, ami bizonyára a parancsnoki sátor lehet. Egy bibircsókos kezdőpáncélos fazont láttam meg előtte, akiről lerítt, hogy bátor alak lehet. És talán ő a tábornok. A tábornok egy iciri-picirit olyan a bibircsókjával, mint Hókuszpók ifjúi fénykorában.
Nem csak én voltam egyedül, aki jött. Rajtam kívül két srác is itt tette le tiszteletét. Egyik nem hiszem, hogy idősebb lenne nálam (20 éves vagyok), de a másik is fiatalosan néz ki.
- Üdvözletem, bajtársak! - köszöntöttem őket udvariasan, aztán a tábornok elé álltam. Mivel ő itt a főnök, ezért mély tiszteletemet katonás tisztelgéssel (homlokhoz emelt zárt tenyérrel) tettem le.
- Tiszteletem, tábornok! - köszöntöm őt is hozzá méltó megszólítással. - Judy Noxia vagyok, és segédkeznék a nyulak elhárításában az Angelic Voice képviseletében. Mindent megteszek a győzelem érdekében.
Ezután, még a haditerv előtt belegondoltam, hogy vajon kik vesznek részt a nyulak oldalán. Bizonyára egy csapat buta, hisztis, cukimukis, elkényeztetett csitri, akik szeretik a pihe-puha kis nyuszikákat. Én meg az ilyen lányokat nagyon nem csípem, főleg Nariko után.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi2457/2500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Fuuko Shinatsu on Szer. Ápr. 03 2013, 15:30

Gyönyörű napsütéses reggel volt éppen a Kezdetek városát jártam. Éppen az újonnan szerzett ruhácskámat avattam fel. Nem adott plusz pontokat semmire de a hétköznapi viseletre tökéletes volt. Mégsem járkálhatok lány létemre páncélban egész nap. Felváltva nézegettem a butikokat hol páncél néhol fegyver után. De semmit sem tudtam venni, minden méreg drága volt én pedig pénzszűkében. Utam szépen lassan a piacra vezetett ott mindig találni valami érdekeset, a páncélok és fegyverek is sokkal olcsóbban szerezhetők be és szép otthoni ruhák is vannak. De természetesen nem felszerelés vagy magam szórakoztatására használandó ruhák vásárlása végett indultam oda. Jó nem tagadom néhol megakadt a szemem egy egy ruhán de nem vásároltam meg őket. Szépen átverekedtem magam a tömegen és elérkeztem egy zöldségeshez. Szerencsére az étel nem túl drága ha az ember magának készíti. Szépséges gyümölcsök sorakoztam az asztalon. Annak ellenére hogy csak kódok és pixelek halmazai igazán ínycsiklandozóan néznek ki. Pont itt az ideje feltölteni a személyes ételraktáramat, bármikor elutazhatok egy hosszabb küldetésre amin nem igen lesz alkalmam ételt vásárolni. Hosszas mérlegelést követően eldöntöttem mit veszek.
- Jó napot. Szeretnék kérni egy tucat almát és fél tucat körtét. Köszönöm! - és fizettem is érte az aranyat. A nap különösen erősen sütött, italt pedig nem hoztam magammal, a szálláson maradt a páncélzatommal együtt. Kau is meglehetően szomjasnak látszik szegény már alig bír mellettem ugrálni, ami nem meglepő ugyanis egész reggel úton voltunk. A közelben egy bisztrót pillantottam meg, felkaptam a földről a szegény fáradt békámat és rohantam az épület felé. Rendeltem egy szelet süteményt és egy tál gyümölcsöt illetve egy üveg jéghideg vizet. Amint kifizettem az ételt a tál lédús gyümölcs salátát Kau elé helyeztem rögvest neki is látott. Én pedig neki kezdtem a sajátomnak. Hirtelen egy üzenet jelent meg előttem. Kicsit megnevettetően hangzik. Nyulak elfoglaltak egy várost és robbanószereket kezdtek magukra szerelni. Terrorista nyulak mint valami filmben. Miközben ezen kacarásztam és azon elmélkedtem hogy ez csak valamiféle ugratás lehet egy másik levél is érkezett. Kicsit nehezebb volt az olvasata mivel tele volt helyesírási hibákkal. Ez a levél még inkább megnevettetett. Ez a levél egy nyúltól jött. Éppen töröltem volna a leveleket amikor megpillantottam a bal alsó sarokban a picinyke naptárat. Húsvét van. Ez valamiféle event lehet. Nincs mit tenni éppen pénzszűkében vagyok és sok a szabadidőm is. Elindultam a térképemen jelzett pont felé miután felvettem a felszerelésem a szállóhelyemen. Torubana várostól nem messze egy kis tisztás volt bejelölve. Amint odaértem az egész hely telis tele volt sátrakkal. Céltalanul sétálgattam a sátrak között amikor megpillantottam egy kisebb csapat játékost egy elégé díszes sátor előtt. Ha mást nem is legalább megkérdezhetem merre van a tábornok aki a levelet küldte. Amint odaértem szerencsére éppen valaki üdvözölte a levél küldőjét. Most már nincsenek kétségeim afelől hogy kivel kell beszélnem.
-J-jónapot! - üdvözöltem az összegyülteket. - A nyúl incidens miatt érkeztem... s-szeretnék jelentkezni a feladatra.

_________________
Spoiler:

Élet: 8  (+2)
Fegyverkezelés: 8
Irányítás: 11 (+14 )
Kitartás: 6 
Gyorsaság: 9 
Speciális képesség: 3
[Páncél: 8
Keresés: 1
Látás: 1
Lopakodás: 1
Nyomkövetés: 1
Növénylátás: 1
Potion/Méregfőzés: 1
Fuuko Shinatsu
Fuuko Shinatsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 179
Join date : 2012. Dec. 22.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi578/600[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (578/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Enheriel on Szer. Ápr. 03 2013, 18:49

Bementem a boltomba megkérdezni, hogy hogyan megy az üzlet.
- Ne haragudj Enhi, de ma nem jött egy szál vendég sem.Sad - Mondta Lulu elszomorodva.
- Jaj nekem, pedig nem rég nyitottunk.Sad Képzeld, beszéltem azzal a Sir Lewis-el, hogy cserélne-e receptet. Kijelentette, hogy ő nem cserél és nem ad el.Sad - Dupla csalódás. Nem szívleltem volna, ha ilyen hamar le kellene húzni a rolót. Pedig húsvéti díszekkel csinosítottuk ki Húsvét alkalmával a boltot. Hirtelen egy üzenetet kaptam. Megnéztem, és meglepett, ami állt benne:

Kedves játékosok!

A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!

Elszaporodtak és megőrültek a nyuszik??o.o Hát az meg hogy történhetet?? Nem sokkal ezután jött egy másik is.

Szaiszotk.

Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!

Ez nagyon váratlan volt. Mármint két dolog pontosabban: az egyik, hogy egy nyúl meg tanult írni, a másik meg az, hogy ilyen pocsékul.:S De valami oknak kell lennie ennek, így úgy döntöttem, a nyulakhoz csatlakozok.
- Lulu, én elmegyek, majd jövök, szia!^^ - Lulu visszaköszöntése után elindultam a megadott helyre, Villámlás a petem pedig utánam. Pontosabban Torubana városában. Ott két hiperaktív nyúl fogadott engem, és egymás utrán mondogatták a magukét, közben kérték a jelszót is.
- Jaj de aranyosak vagytok!^^ A jelszó: "nyluak nyrenek".^^ - Szerencsére megkaptam a levélben a jelszót is, így nem volt gond ezzel. A két kis nyuszi beengedett, bár féltek picit Villámlástól. A sátorba már nem engedtek be, ezért inkább megkérdeztem az egyik nyulat, mi történt. Kiderült, hogy éppen a húsvétra készülődtek, mikor egy elmebajnok elkezdte összetörni a tojásokat, amiket gyerekeknek szántak, és már 100-at összetört, mikor rajtakapták, és ezért haragudnak az emberekre. Szegény nyuszik!Sad

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Karakter9


Adatlap|Bolt|NJK-k|Gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Simple
Enheriel
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1116
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 27
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi2532/2700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (2532/2700)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Hinari on Szomb. Ápr. 06 2013, 17:48


Kicsit sem zavart a monoton csipogó hang, mintha ott se lenne tettem a dolgaim, mintha nem is hallanám. Azért néha fel tudta hívni magára a figyelmem ilyen-olyan csellel, például amikor villogás is társult hozzá, nem kicsit megijesztve az amúgy egyszínű háttér előtt, ahol épp keresztülhaladtam. Többször is gondoltam rá, hogy meg kéne nyitni, addig se nyivákol itt nekem, ám valami belső késztetés miatt végül sosem tettem meg. Talán a múltkori levélnek volt hozzá köze, amit a majmos sráctól kaptam, és ami nem várt gondolati hullámokat váltott ki belőlem. Ez a téma azonban más időpontra tartozik, talán rákérdezek nála, ha összefutunk, dehogy válaszolni… ugyan már, még a végén többet fogok róla feltételezni, mint amire képes.

De mi van akkor, ha a céhvezérünk az, és valami fontosat szeretne? Esetleg egy halaszthatatlan céhgyűlés, vagy valami hasonló? Meg kééééne nyitni… nos, legalább az idegesítő hang megszűnne, igen. Meg a felkiáltójel és a kis ablak, ami takarja látóterem egy kicsiny darabkáját, állandóan jelezve, hogy valamit elfelejtettem.
Végül beadtam a derekam, és vadonatúj ágyam szélén üldögélve egy sóhajtás kíséretében rányomtam a kék gombra, majd összeráncolt homlokkal olvastam végig az üzenetet. Húsvét van, persze, de akkor sem volt sok értelme a szövegnek… a második levélének meg még kevesebb. Hiába, úgy tűnik valamiféle idióta háború készül itt, és egy rosszalló fejcsóválás közepette már zártam is volna be a levelet, amikor tekintetem megakadt annak egy szaván. Jobban mondva egy helyszínen: Torubana város. Még emlékeztem az ottani cukrászdára, Szophiera és RenAi-ra, a szórólapokra és a céhfelvételre. És ezt a városkát akarják először eltüntetni? Mérges lettem. Akár vicc ez az egész, akár nem, a végére kell járnom! Maximum sétálok egy jót, ha már kíváncsiságom amúgyis felülkerekedett logikus énem fölött. Miután elfogadtam a küldetést, felcsatoltam az övem, és elindultam a megadott koordinátára. Akármi is fogadjon ott, én készen állok!

Valójában egy tucatnyi sátor fogadott, egypár kószáló emberrel a vásznak között. A reggeli párától benedvesedett pajzsok tompán verték vissza a nap fényét, szürkévé válva, ahogy elhaladtam mellettük. Befelé igyekeztem, óvatosan léptem át a cölöpök és kifeszített zsinórok között, körbe-körbekémlelve, hátha utamba akad egy-két ismerős ebben a labirintusban. Követtem a játékosokat, a jelenlévők növekvő száma biztos utat jelentett a kacskaringós úton. Mire megérkeztem a díszes sátorhoz, Anatole éppen a vezérnek látszó urat faggatta, s nem tudtam nem elnevetni magam az úrfi lelkesedésén. Körbenéztem, vajon itt tényleg mindenki halálosan komolyan gondolja ezt az egészet? Hát akkor, ideje átváltani komoly üzemmódba!
Köhintettem egyet, majd hirtelen előhúztam kardomat, és a színes sátor oldalába rajzoltam a jelet, három kecses vágással:

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Mfxb88regv8wd5byfhn

Ezek után újra körbenéztem a félénk és a kevésbé félénk egybegyűlteken, egy mosoly Fuuko felé, majd egyenesen a vezér szemébe néztem (közben próbálva ignorálni a vásznon lévő szakadást, ami bizton annak elpixeleződését fogja előidézni néhány percen belül):
- Szeretném felajánlani a nagy Hinari segítségét a bajbajutottaknak! – kiáltottam fennhangon, s már csak egy éjfekete paripa hiányzott, hogy tökéletes legyen a belépő. Lovat pedig csak tudok szerezni egy haditáborban.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3720
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi14557/10100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (14557/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Lotti on Szomb. Ápr. 06 2013, 18:22

Unatkoztam. Igen, még két szörnnyel az oldalamon sem volt mit tennem. Petert nem találtam, üzenettel nem akartam zaklatni, hát jóformán csak ücsörögtem egy padon, azon kattogtatva agyamat, hogy mikor menjek új küldetésre. Persze jó unalom űző lenne, de annyira nem vagyok elvetemült, hogy csak azért menjek küldetésezni, mert uncsizok. Ahhoz azért még egy kicsit meg kell őrülnöm. Őseim biztos nagyon odavoltak a harcokért is. Nekem ahhoz sem fűlött most, meg amúgy sem. Starkot ezért tartom, nem? De!
Hanem egyszer csak arra lettem figyelmes, mintha a játék háttérzenéje mintha megváltozott volna. Az ütem, a jelleg, a stílus, minden. Furcsállva pillantottam körbe, de az emberek arcán nem vettem észre meglepődöttséget. Vállamat megvonva inkább újra hátradőltem. A zene pedig egyre csak hangosabban kezdett el szólni, mígnem szinte teljesen beleivódott a látásomba is, s szememet a ritmusra kapkodtam ide-oda.
Érkezett egy üzenetem, ami kinyitva arról tájékoztatott, hogy valakinek szüksége van nyulak ellen katonákra. Pff! Milyen emberek az ilyenek? Nyulak ellen akarnak harcolni, miközben be vagyunk zárva ebbe a világba. Inkább azokat a bossokat, vagy miket aprítanák nyúlcsemege vadászat helyett.
Amint bezártam, s töröltem is ezt az üzenetet, nyomban egy másik is jött. Lemondóan nyitottam meg, hátha megint ugyan az a feladó, de nem! Ezúttal rengeteg helyesírási hibával, de a nyulak írtak. Segítséget kértek a gonosz emberek ellen. Jól van hát.
Már nem bírtam egy helyben maradna, a zene mozgásra késztette a lábamat, mennem kellett valahova. Hát akkor miért ne a nyulakhoz?
Utamat Torubana felé vettem egy intéssel jelezve Starknak, hogy kövessen engem. Aztán megtorpantam. Wywernkígyót kiszedtem a nyakamból és letettem a földre.
- Na. - nyögtem ki, mire a hüllő biztos megértette, hogy mit akarok tőle, mert megnőtt, jó nagyra. Miután tíz méteres alakjában tekergett, hatalmas fejében ülő két szemével pedig rám pillantott. Nyomban le is tette nagy kobakját, én meg felbaktattam rá. Nem tudom, hogy a kígyó milyen hangulatban volt, de Starknak is megengedte, hogy felkéredzkedjen a hátára, majd nyomban neki is indult a csúszásnak.
Eltelt egy jó idő, de megérkeztünk Torubanába, ahol Wywern visszanyerte régi alakját, mikor észrevette a fura nyulakat. Stark hátán felborzolódtak a tüskék, de inkább a parancsomra várt. Én persze nem kommendáltam támadást, hát inkább szóba elegyedtem a tapsifülesekkel.
Jobban mondva inkább ők magyaráztak, leginkább a jelszóról.
- Nyluak nyrenek. - böktem ki a számomra teljesen nyelvtörő szavakat, majd miután átengedtek, megálltam az állítólagos vezető sátra előtt több játékos társaságában...

_________________
[No Signature Available]
Lotti
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi100/150[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Ápr. 07 2013, 01:15

- Nyulak? – nyílt ki a szeme és fény gyúlt benne.
- Ühüm, nyulak. Olyanok, mint a macskák.
- Tudom milyenek a nyulak. Rájuk kell vadászni?
- Elméletileg. – és szavamra egy fél órás könyörgés jött Hisame részéről, hogy menjünk vadászni. Sokszor megszólták már szegényt, mikor a macskáknak ugrott, ám de most kérték ezt tőle. Jó, a célpontok nem macskák voltak, de ez a tény őt egyáltalán nem zavarta, sőt mintha nagyobb kihívásnak tekintette volna.
- Apa, hívj mától Nyúlvadász Hisamének.
- Nyúlvadász? – nevettem fel.
- Aham. Nyúlvadász. – tekintettét az égnek emelte és mintha képzelte volna el, miként tépi szét a kicsiny testeket – Pörköltet csinálunk mindből!
- Feldaraboljuk őket. – nevetésem nem hagyott alább, jó volt látni, hogy ennyire felélénkült ő.
- Megnyúzzuk, széttépjük, derékba törjük… - és folytatódott a lista olyan dolgokkal melyektől máig elmegy az étvágyam, ha csak rájuk is gondolok. Fogalmam sem volt, hogy honnan tanulta ezeket, merthogy tőlem nem, az biztos!
Kaptunk még egy üzenetet, mely az ellentől érkezett, a nyulaktól, ám csak nevetve olvastuk a tartalmát.
Torubana városa mellé érkezve kicsit megilletődve figyeltem a felállított sátrakat. Őszintén, csupán csak viccnek gondoltam az egészet, ám nagyon nem annak tűnt. Harcra készültek az emberek, mert Torubana városát valóban elfoglalták. Kellemetlen.
Kicsit zavartan lépdeltem a sátrak között, majd az egy színes felé indultam. Szólni nem akartam és kérdezni sem, csupán csak hadba indulni, mikor parancsot adnak rá. Vagyis inkább már csak Hisame miatt voltam itt. Pofáján a mosolya ördögivé változott, még én is féltem tőle egy pillanatra. Nem kívántam a bolyhos farkúak helyében lenni.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 296ogeu
Peter Worker
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi2601/2700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Ápr. 07 2013, 16:19

Ez az Aincrad egyre furább és furább hely lesz. Nemrég olyan hír jutott a fülembe, hogy valami csetepaté készülődik a húsvéti nyuszik és az emberek között. Hát ez már mekkora egy poén? Csak természetes, hogy tiszteletemet teszem az egyik oldalon, csak azt nem tudom még, hogy melyiken. Gyorsan kell döntenem, míg életben vagyok, mert amint kiderül a kis tréfám, akkor az Artes Hárem ellenem fordul és kifiléz. Két napja haza se merek menni. Védett terület ide vagy oda, ezek képesek kinyírni ott is, veszélyes egy banda a miénk, főleg ezek a nőstény ördögök brrrrr. Bele se merek gondolni mit, csinálnak majd velem. Pont ezért kell élveznem hátralevő napjaimat és megnézni ezt a kis balhét, ami készülőben van. Emberek, vagy nyuszik? Hmmmm… fogós egy kérdés, nagyon is. Kisebb koromban bírtam ezeket az aranyos élőlényeket, nagyobb koromban meg a nyuszi lányokat. sok dolog áll a nyuszik mellett, de azért ezek mégis csak nyuszik. Én meg egy nagyon menő, jóképű ember vagyok, aki nagy bajban van egy kis csíny miatt. Ember? Nyuszi? Ember? Nyuszi? Legyen az ember, a nyusziknál nem biztos, hogy kedvemre való nyuszilányok is lesznek, az pedig nagyon gáz lenne. Hova is kell akkor mennem? Valahova torubana város közelébe, nah.
- Akkor emberek okés?- kérdezem a két kis petem, akik csak helyeselnek. Ők is ugyan olyan nagy bajban vannak, mint én. Bűnrészes mind a kettő. Főleg Aikon, kinek érdekes képességét használtam ki a kifinomult művelet során. Ha én kapok, magammal viszem őket az tuti. Gyanúsan méregetjük egymást az eset óta, hogy kinek jár el a szája, csőre, vagy ami éppen van neki. Szép dolog a bizalom, már csak megkellene tartani. Egy laza teleportal a városban termek. Elindulok az említett koordináták felé. Az úton egy-két mob jön csak nekem, kiket Regi simán elintéz. A kis macsek is próbálkozik, csak nála futás a vége, megint a „bátyjának” kell megmentenie. Elérve a helyszínt, meglepődve tapasztalom, hogy rengeteg sátor van itt, de mind üres. Mint valami fesztivál, csak a pia és a csajok hiányoznak, megy egy nagy színpad nekem. Egyetlen egy sátor körül vannak emberek csak, ami jóval feltűnőbb, mint a többi. Hát nekem nem kell több, oda is megyek érdeklődni.
- Na mi a pálya erre emberek?

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 741488085N_vtelen-3_www.kepfeltoltes.hu_
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi6382/6500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tiffany Williams on Vas. Ápr. 07 2013, 22:32

Felpattant előttem egy üzenetecske. Ilyet még nem nagyon kaptam és nem is tudtam volna megmondogatni, ki is keresgélhet engem. Megfogtam Montgomery buksiját és összenézigéltem vele, aztán rájöttem, hogy nem is kellett volna mozgatnom, mert egyedül vagyunk, és ilyenkor nem félénk. Pislogott rám a cuki kis piros szemecskéivel, nem hiszem, hogy a buta nyulacska tudta, miért nézigélek éppen rá. Félénken érintettem meg az ablakocskát, mire kiíródott nekem a levél.

- Ked-ves já-té-ko-sok. A nyu-lak el-sza-po-rod-tak és meg-ő-rül-tek. - Hangosan szótagoltam magamnak, de itt megálldigáltam. Olvasni nem tudtam túl jól a rajzos nyelven, lehetetlenség volt megjegyezni azt a sok egyforma rajzocskát. Az első pár szó nagyon vidámmá tett, de amit utána írogattak, annak nem volt se fülecskéje, se farkacskája. Elolvastam még egyszer, hátha én tudom rosszul, még az ujjacskámmal is követtem. Néhány rajzocskát nem ismertem, azért tűnhetett butaságnak, amit olvastam.

- A nyuszikák nem bántanak senkit csak úgy, igaz Montgomery? A felnőttek buták! - Mondtam a nyulacskámnak, aki rátette a puha mancsocskáját a lábamra és igent intett a kobakjával. Aztán viszont felugrott újra az üzenetes ablakocska. Biztos bocsánatot kérnek a butasáért, amit küldtek, legalábbis én ezt gondoltam, de amikor megnyitottam, még furibb rajzokkal találtam magam szembe.

- Nem tudom elolvasni. Sad Montgomery, segíts! Sad - Kétségbe esve néztem rá a nyuszikámra, aki meg olyan nyugtalan lett. Felugribugrizott az asztalkára, és előbújt a hátából egy lánc, aminek a végével karcolni kezdett az asztalba. Rajzos betűket felismertem, azt íta le, hogy a nyulak segítséget kérnek, mert a gonosz emberek bántják őket. Mondtam én! A nyuszimuszikat nem szabad ám bántani, fel is pattantam, elkaptam Monty-t és rohantam a nyulam-bulamokat segíteni.

Egy másik városkába szaladtunk, Montgomery mutatta az utat, de amikor közel értünk, már nem bírt magával és kimászott a karjaimból. Láncocskái segítségével haladt és el is tűnt a szemecskéim elől. Ott hagyott engem! Lelassítottam és kiáltoztam utána, de nem jött vissza hozzám, de aztán megláttam két nyuszit is beszélgetni, és az egyik olyan volt, mint Montgomery!

- Nagyon gonosz vagy, ilyet többet ne csinálj! - Vettem fel és jól meghúztam a fülét, de közben a másikkal karöltve nekem ugrottak, hogy én vagyok a gonosz, pedig nem is! Valami jelszót makogtak, és ekkor ráncigálást éreztem a szoknyácskámon. A lábacskámnál Montgomery állt, de akkor ez itt a karjaimban..? Fülig pirultam, és felkaptam az én kis nyuszikámat és halálra ölelgettem a bocsánatáért esedezve, amiért összekevertem-kavartam egy másikkal.

- Nyluak nyrenek. - Szólt egy vékony kis hang idegenül, azt hiszem Montgomery volt az, de akkor ő tud beszélni? Jaj, ez a nyuszikák nyelve volt! A két kis pattogó tapsifüles átengedett, én pedig hamarosan egy sátracska előtt álldigáltam meg, ahol ott volt Enheriel néni is, meg egy másik szőke kislány is, meg egy néni nagyon rémisztő állatkákkal, akiket látva az arcom elé is emeltem Monty-t.
Tiffany Williams
Tiffany Williams
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 85
Join date : 2013. Mar. 04.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi390/400[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (390/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Ápr. 08 2013, 17:33

Hülye egy reggel volt annyi szent. Már azzal elrontották a napomat, hogy hajnali 9kor felkeltett valami, ami isten tudja mi volt. Nagy mázlija, hogy olyan kómás voltam három óra alvás után, hogy nem tudtam bemérni a forrást. A kezdést csak fokozta, hogy egy idióta kiborította a kávémat, magamra öntöttem a forró teát, s még a reggelimet is sikerült félrenyelni, mikor hirtelen üzenetet kaptam. Ezzel együtt derült fény az ébresztő tettesre, ami egy másik üzenet volt. Az újabb adag kávé, ami ezúttal már a gyomromba érkezett eléggé magamhoz térített, hogy képes legyek kibogarászni mind a két levelet. Valami remek, egyszerűen pompás. Ezért keltettek fel engem hajnalok hajnalán?! Bár hülye nem bír magával, és húsvétkor nyulakat akar vadászni? Ennél unalmasabb és idiótább ötletet még nem hallottam. Ennyire azért nem kellene mélyre süllyedni, hogy egy ilyenbe mennyek bele. A levél közhelyes és röhejes, a lelkesítés meg egyenesen lehangoló. Azonban a következő levél olvasásakor akkorát lestem, hogy a számon jött ki az éppen kortyolt tea. Jóízűt nevettem, s már nyomtam is rá az elfogadomra. Nah, így kell bulit csapni! Ez valami fenomenálisan zseniális. A nyulak írnak toborzólevelet az embereknek az emberek ellen. Lehet egyet majd befogadok kis kedvencnek, ha szépen kéri és felmutat valami eredményt. Gyorsan betermelem a maradékot a reggelimből, majd teljes felszerelésben kristályokkal és potikkal körberakott övvel indultam meg. Nem túl lassan, de nem is gyorsan haladtam a kijelölt falu felé. Kicsit belemerültem így álmosan a gondolataimba, s amolyan éber álomba kerültem, s voltam is, mikor megérkeztem a faluhoz. Ugyan a két hiperaktív őr megállított, de még mindig nagyon el voltam merülve a csatajelenetbe, amit előre elképzeltem. Az okostónira tértem magamhoz, és ordítottam el magamat.
-HALÁL A NYULAKRAAA!
Aztán minden nyúl rám szegezte a tekintetét, mintha csak célkeresztek keresztüzében lettem volna. Magamban átkoztam azt a barmot, aki kitalálta a balszerencsét. Egész eddig a nyüzsgés volt az, ami megadta a háború alaphangulatát is a gondolataimba, bezzeg, amikor félálomból felkiáltok bazira csöndnek kell lennie.
-Öhm, izé, úgy értem. Khm, A nyluak nyrenek.
Forgattam a szemeimet, miközben átengedtek. Nyújtóztam egyet, aztán fölmértem a helyzetet. Volt pár ismeretlen arc, de akadt ismerős is. Nos, mit van mit nincs tenni messziről intek Szophie-channak. Ennél többet egyelőre nem, mert még mindig fúj rám a kis hörcsög, pedig mondtam, hogy az nem volt szándékos. Hmm, legalábbis teljesen nem, mivel egyáltalán nem számítottam arra a hatásra. Aztán közelebb léptem a boss sátrához és alaposan megzörgettem, ha már kopogni nagyon nem lehetett.
-Hé! Hapsi-Tapsi, az okés, hogy te bent jól elrépázol meg minden, de te kértél minket, hogy segítsünk, s néhányan már egy jó ideje itt várnak, talán illene őket megfelelően fogadnod, meg valami beavatás-féleség sem ártana, hogy pontosan mit is akarsz.
Aztán hirtelen ötlettől vezérelve lenyitottam a menüsort, s elkezdtem pörgetni. Komolyan annyi szeméttel van tele, hogy hihetetlen. Néha csoda, hogy egyáltalán megtalálok benne valamit. Most is legalább két perc ráment, hogy másfélszer átpörgessem, s végre megtaláljam amit kerestem. Ínséges idők voltak a játék elején, mikor mobozáshoz a nasim alma, meg répa volt. Most meg pont poénra jön, hogy előkapok egyet a semmiből, s elkezdem rágcsálni. Persze a sóvárgó szemeknek nem adok egy falatot sem, ez az enyém.
-Jut eszembe, valamelyik csajnak kell nyuszi jelmez? Nálam akad egy, de nem rám szabták.
Ha kell, akkor átadom neki, de csak felvételkor láthatja meg, hogy milyen is.

Spoiler:

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi10/1200[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Mirika on Hétf. Ápr. 08 2013, 17:45

Oh yeah, fellázadtak a nyulak és az emberiség életét fenyegetik terrorista akcióikkal Neutral Bármekkora képtelenségnek is hatott ez az egész üzenetesdi, amit kaptam, ebben az átkozott világban még simán elképzelhető volt az is, hogy a nyúl mobok ránk borítják az asztalt. Mondjuk amikor a pókok szaporodtak el, azzal azért megszívtuk, de az már régen volt és azóta ki is vittük azt a kazamatát, szóval ha valami ilyesmiről van szó, és egy óriás nyúlminiboss vár ránk valami sötét sikátorban Torubanában, hát üsse kő, lezúzzuk Razz Tök nyilvánvaló volt, hogy nem a viccnek szánt üzenetre fogok reagálni, de azért meg kell hagyni, jó gyorsan kifigurázták a körlevelet. Szóval fogtam magam, és útra keltem a megadott koordináták felé. Igaz kicsit herótom volt már az 1. szinttől, de ha menni kell, hát menni kell. Nyilván az ilyen nagy hepajokat nem vihetik feljebb, mert a játékosok kétharmada kimaradna belőle.
Cirka egy óra múlva már a sátrakkal borított terület is a szemem elé került, és ha már ilyen képtelennek hangzott az üzenet, hát egyelőre én se vettem túl komolyan a dolgokat. Harci páncélzatom helyett egy egészen más ruhát aggattam magamra, és ekképpen sétáltam be a sátrak erdejébe. A hatás kedvéért még egy répát is szerváltam, és azt rágcsálva állítottam a színes sátor elé.

[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) KurugayaYuikofull1359187_zpse648653c
- Na mi a hézag, hapsikáim?

Kérdésem és afféle köszöntésem már az egybegyűlteknek szólt, akik között elég sok ismerős arcra leltem. Szóval csípőre tett kezem hamar Nii-chan nyakában kötött ki, ahogy a nyakába ugrottam :3 Miután leszálltam róla, kicsit megigazgattam a nyuszijelmezem még, majd ráköszöntem Peterre és Hisaméra, Hinari-chanra és tök "véletlenül" akkor igazgattam meg a dekoltázsom, mikor Rennek is tiszteletemet tettem, igaz kevésbé lelkesen, mint a többi ismerősnek. Fülemet viszont megütötte egy csajszi bemutatkozása egy halál szürke fazonnak. Most az mellékes, hogy mindenki neki hajbókolt, engem jobban érdekelt a Voice-jelvényes illető, akit nem ismertem o.O Anat már úgyis nekiállt faggatózni, szóval a lány mellé érve köhintettem egyet. Te meg ki a frász vagy? Kábé ezt nyögtem volna ki, ha nem jut eszembe, hogy a minap Kota beszervezett valami csajszit, a szokásos módon. Mondjuk eddig nem nagyon jöttek be a dolgai, Hoku kámforrá vált, Anat meg azóta már nem is a céh tagja azok közül, akiket ő párbajozott be, szóval kábé ez volt az utolsó lövése, mielőtt megfosztom egy-két jogtól Neutral
- Halihó :3 Még nem ismerjük egymást, de gondoltam nem ártana bemutatkoznom. Mirika vagyok, a Voice vezetője. Hallottam rólad már Kotától, üdv a csapatban! :3 Remélem nem kergetett őrületbe a srác :3 - nyújtottam kezet Judynak egy kedves mosollyal az arcomon.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2297
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi451/500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (451/500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Taidana on Kedd Ápr. 09 2013, 19:32

Höh! – futottam át először az egyik, majd a második üzenetet. – Bakker, Mesterke, ezt skubizd meg! – vigyorogtam, és felé fordítottam a kapott PM-eket. Nagyon figyelmesen nézte, de mivel nem láttam a szemét, ezért képtelen voltam eldönteni, hogy melyik sornál, vagy hol tart egyáltalán. Felmerült bennem a kérdés: olvasni tud-e. Úgyhogy inkább a biztonság kedvéért felolvastam neki. Nem tűnt olyasvalakinek, akit feldob a dolog, pedig én marhára élveztem, állandóan elröhögtem magam. Lehet, hogy ezért nem élvezte ő.
Lehet, hogy találunk neked ott valami csajt – pislantottam vigyorogva Susayára. Bár, jobban belegondolva, amilyen vékony, magas hangja volt, egyáltalán nem volt biztos abban, hogy ő nem nőstény. Hiszen petként egyébként ugye nemtelen. Legalábbis… azt hiszem.

Nem olyan volt a kapcsolatunk, hogy ahova az egyik ment, oda a másiknak is muszáj volt, ezért szabadon fogtam saját magam, és nekivágtam a nyulak táborát felkeresni. Ne viccelj már, nagyon poén volt ez az egész! Nyilván nem tudtam komolyan venni, hogy Aincrad világa veszélyben van a nyulaktól. Ezt testközelből akartam látni!

Az út nem tartogatott túl sok meglepetést, annál jobban élveztem a megérkezést. Hevesen vigyorogva sétafikáltam a sátrak között, bekukkantva ide, bekukkantva oda. A jelszóval én aztán nem szenvedtem, érted, tök gáz. Lehívtam a menümet, amíg ezek pattogtak, majd kifordítok az üzenetikont. – Itt a jelszó – bökök rá.
Jött a sátor elé vánszorgás. Gáz menet volt, de én azért elnézelődtem. Érted, ilyen helyen úgyse járok még egyszer. Tuti, hogy mindenki a másik oldalra áll majd az agyament összeesküvés elméleteivel. Girnyók! Nekem bezzeg tök király lesz majd itt – álltam be én is a fősátor elé.

Nyulak! Very Happy

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi115/900[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Thunder on Kedd Ápr. 09 2013, 20:18

Éppen Aincrad egyik színjét kutattam felszerelések, küldetések és újabbnál újabb dolgok után mikor felvillant előttem valami. Az a valami nem lehetett más mint egy üzenet. Fogalmam se volt ki küldhetett nekem üzenetet, hiszen nem ismernek olyan sokan engem, de az emberi kíváncsiság csak előre hajthatott, így tehát megnyitottam.


"Kedves játékosok!
A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!"

Állt eme szöveg az üzenetben. Ahogy azon tanakodtam kitől jöhetett felvillant egy újabb. Itt is felmerült bennem az, hogy nem vagyok én olyan híres, de ma már ez a második üzenetem, íígy ezt is megnyitottam. Ebben valamivel rövidebb üzenet lapult mely a következő volt:


"Szaiszotk.
Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!"

Elolvastam hát ez is és utána azt amit ez előtt kaptam majd újra ezt és elkezdtem tanakodni mi tévő legyek. Nem tudom mi tévő legyek, de a megérzésem azt sugallja, hogy az első üzenetben megtalált koordinátára mentem. Nem telt bene sok időbe míg oda értem, hiszen pont az első szinten tartózkodtam. Ahogy kezdek közeledni a térképen beállított ponthoz úgy láttam meg a sátrakat. A legtöbb sátor üresen áll ahogy közöttük sétálok. Megpillantok egy színes sátrat ami feltehetően azért különbözik a többitől mert abban van az az illető ki vezetni fogja az akciót. Vagyis az a személy ki az üzenetet küldte. Betértem hát ebbe a sátorba és leadtam jelentkezésemet.
- Az éjszakai égboltot kettészelő fény nyalábot melyet megelőz egy hangos dörrenés lennék én. A nevem Thunder melynek jelentése mennydörgés. Egy szó mint száz jelentkezek a katonák közé én is. -

_________________
Próbálkozás, kudarc, próbálkozás, kudarc... az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Képességek:

Elemetal Blade <--- Katt ide Very Happy
Égszilánk <--- Katt ide Very Happy
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Thundergf

Színeim:Dimgray(Szövegszín), Crema(Beszédszín), Cyan(Gondolatok), Red(Vámpír)
Thunder
Thunder
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 489
Join date : 2012. Nov. 11.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi1119/1200[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (1119/1200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Ápr. 10 2013, 18:23

//Enheriel-el írtam, hogy Joey is jönne//

Ennek a Kayaba-nak furcsa a humora, de nagyon. Az egész finoman szólva baromság reggel történt. Éppen edzettem az erdőben, hogy majd erős legyek bossokhoz, amivel fejleszteni tudom a pajzsomat, mikor is előjött egy PM.
- Ki az, ki nem alszik? – Poénkodtam, és megnéztem. Bakker, azt hittem, meghalok a röhögéstől! Ez volt benne:

"Kedves játékosok!
A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!"

HÁHÁHÁHÁ!XD Még hogy elszaporodtak és megőrültek a nyulak, és most Aincrad veszélyben van miattuk!XD alig hagytam abba a röhögést, mikor ez jött utána:

"Szaiszotk.
Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!"

VÁÁÁÁÁÁÁ HÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!XD Az én röhögésemtől zengett az egész erdő, annyira jó volt, hogy most egy hibásan író nyúl küldött PM-et!!XD
- Mi ebben a vicces? – Úgy tűnik „BH” nem értette a poént ebben.
- Az, hogy nyulak miatt van veszélyben Aincrad!XD – Magyaráztam el neki röhögve, mert alig kaptam levegőt. Hát ezt tényleg muszáj megnéznem, úgyhogy röhögve mentem az emberek tábora felé. A röhögés hirtelen abbamaradt, mikor megláttam, hogy mások is jöttek. Azt megint kitört belőlem a röhögés!XD
- Jaj gyerekek, nem is tudtam hogy ti is benne vagytok ebben az Április 1.-i poénba, bravó!!XD – Tényleg azt hittem, hogy egy Április 1. Tréfa lesz ez, ezért röhögtem ennyire. Meg is álltam a ronda pasas vagy nő előtt, aki a vezér volt, miután valamennyire megálltam a röhögésben.

_________________
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Karakter47

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 843
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi1942/2100[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (1942/2100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tsubasa Norika on Csüt. Ápr. 11 2013, 13:05

Húsvét? Búúúúúúúú! A húsvét mára egy elfuserált ünnep, ami jobbat érdemelhetne. Legalább annyival több megtiszteltetést, mint a karácsony. A húsvét Jézus Krisztus keresztre feszítése után három nappal való feltámadásáról van szó, nem egy holmi festett tojásról, csokikról és nyulakról... nyulak... nyulak! Brrr! Világéletemben gyűlöltem őket. Sokan imádják őket, mert szerintük cuki az orruk, a fülük és a lábuk, de szerintem visszataszítóak és ocsmányak. Azok a ronda hosszú szamárfülek, a hörcsögpofájuk és a lekicsinyített kengurulábak. Nem nyulak ezek, hanem szamárfülű törpe-kenguruhörcsögök. Éppen ez az, amiért úgy utálom a húsvétot: minden elrondítottak rajta azok a tetves dögök a tojásaikkal, amiket biológiailag nem tis tudnának tojni, mert emlősök. Szegény égi főnök fiacskája foroghatott volna a sírjában vagy inkább meg se halt volna az emberekért, ha látná, mit művelnek "hálából" az emberek (mily különös, hogy így értek a témához, mikor én icike-picike részben sátánista vagyok).
Ezen filóztam, amikor egyszer csak jött egymás után két PM a postafiókomba. Az egyiken ez állt:

Kedves játékosok!
A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!

A másikban, amit különös módon NYULAK(!!!!!!) küldtek, ez állt:

Szaiszotk.
Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!

Nyulak! Gyűlölöm a nyulakat! Főleg az albínókat a ronda vörös vérben forgó szemeik miatt! Írni meg legalább megtanultak volna, ha legalább valamennyire megtanultak volna beszélni!
De tökmindegy, úgyis beintek azoknak a ronda szőrös egereknek, és inkább elhúzom a basszusgitáros hátsófelemet a Torubana egy kívül álló részébe, ahol már sok-sok sátrat felvertek. De előtte PM-ben hívtam a bandatagokat, hogy gyüsszenek-e a nyúlírtásra. Azonnal visszajött tőlük egy helyeslő válasz, hogy már úton vannak.
Az egyik jó színes volt, azok körül gyűltek össze a játékosok. A tábornok egy ronda bibircsókos tag, aki nagy merésznek mutatta ki magát. Mikor Kakas, Ichigo és Pityu megjöttek, akkor mentünk oda. Eközben valami nagyképű csaj játszotta a Zorrosdit, és egy H betűt rótt oda. Hogy jobban felvágjunk a bandával, előkaptam a basszusgitáromból a kaszámat, és a H betűt átkaszáltam erre:

"ITT JÁRT A PLATINA VARÁNUSZOK - K, C, P, I"

- Mizu? - néztem a társaságra komoly megnyerő arccal, és a vállamon pihentettem a kaszámat. - Itt a Platina Varánusz is segíteni és adni egy jó kis zenét a bunyóhoz.
- Na és mikor daráljuk le azokat a nagyfülű patkányokat? - kérdezte Pityu.
A szemünk megakadt egy ismerős pofán, aki nem volt más, mint az a bosszantó kis szőke kiskukac, aki nemrégiben felborított a főtéren, és szétkarcolódott miatta a frissen vikszolt hangszerem, ami azóta már túlesett a restauráláson.
Kakas kicsit lehajtotta kakastaréjos fejét, és lebiggyesztette nagy mártír képpel a napszemüvegét.
- Hé, Clio, nem ő az a kis szőke pöcs, aki fellökött téged, elcseszte a zenejátékodat és beléd kötött? - kérdezte.
- De, ő az. - felelem bosszús képpel.
- Akarod, hogy megdolgozzuk egy kicsit még a nyúlnyúzás előtt? - kérdezte ajánlkozva Ichigo, és máris megropogtatta húsos, kemény ökleit.
Nagyon rendes volt mindig a srácoktól, hogy családi szeretettből megvédenék egymást, főleg engem, mert lány vagyok, de hiába magyarázom nekik, hogy az ilyen kistaplók ellen megvédem én magam is.
- Kösz, Ichigo, nem kell, tartsd emg inkább az erődet a tojásos patkányokra.
- De azért lenne hozzá egy-két szava a banda többi tagjának. - szólt az érv mellett Kakas.
Pityu egy legyintéssel csendre intette Kakast, és mind figyeltünk a tábornokra.

_________________
Spoiler:
Képességtáblázat:
Élet: 11 /55 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő: 11 (+3)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 6 (+3)
Speciális képesség: 7
Páncél: 6

Jártasságok:

Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (1. szint)
Keresés (1. szint)

Másodlagos jártasságok:
Érclátás (1. szint)
Fegyverkészítés (1. szint)

Tsubasa Norika
Tsubasa Norika
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 160
Join date : 2013. Apr. 04.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi10/500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (10/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Allen Dante on Csüt. Ápr. 11 2013, 18:53

Ez a reggel is olyan, mint a többi csendes, békés, azonban ez az állapot nem tart sokáig, mert egy üzenetet kapok, azzal a felirattal, hogy segítségre van szükség, mert néhány hiperaktív nyúl úgy döntött, hogy szervezkedni kezd, majd lerohanják az embereket. Nagyon nem tudom, mire véljem ezt az üzenetet, így tovább majszolgatom a brióst, amit nem rég sütöttek nekem, és egy bögre, forró kakaóval szolgáltak fel. Nemsokára egy újabb üzenet érkezik, de ez már egy másik feladótól jön, aki, pontosabban akik, nem mások, mint a nyulak. Ahogy az kapott levelet olvasom, érzem, hogy megfájdul a fejem a rengeteg elírástól, meg az egyéb helyesírási hibáktól. Végül ezt is bezárom, és inkább az reggelim befejezésére fordítom a figyelmet. Mikor végzek vele, a szennyes étkészletet a konyhába viszem, majd elhagyom a konyhát és egyenest a nappaliba veszem az irányt, és a kanapéra leheveredek, hogy megpihentessem a reggelit, s közben megnyitom mindkettő levelet, amiket kaptam, és elgondolkozok azon, hogy mit is kéne tennem. Segítsek a nyulaknak, vagy inkább álljak az emberek oldalára és győzzem le a fenyegetőző nyulakat. Szerintem ez nem kérdés, hogy melyiket válasszam, hiszen az emberek fontosabbak, mint néhány program által írt nyúl. Most, hogy eldöntöttem, hogy mit is fogok tenni, összeszedem magam és elindulok arra a helyszínre ahol a védők vannak, vagyis az emberek. Mikor megérkezek szép számban látok bátor jelentkezőket a táborban. Egy, a többitől eltérő sátorban találom meg a vezetőt, aki az elképzeléseimmel ellentétben teljesen elüt, mert először azt hittem, hogy egy harcedzett katonával fogok találkozni, de helyette egy vékony sráccal hoz össze a sors. Odalépek hozzá, azzal a szándékkal, hogy üdvözöljem és az egyéb procedúrai részt letudjam.
- Örvendek a találkozásnak, Allen Dante vagyok, és jöttem segíteni a nyulak elleni küzdelemben. –a bemutatkozás után, meg is hajolok. - És ha megengedné, akkor egy bátorító beszédet mondanék az itt összegyűlt emberekhez. –folytatom tovább, azonban mindenképpen előadom, amit szeretnék. Kiállok a többiek elé, megköszörülöm a torkomat, és kezdem is. – Üdvözlök minden egybegyűltet. Látom, szép számban vagyunk. Mi bátor harcosok, akik azért gyűltünk össze ezen a napon, hogy visszaverjük a nyulaknak az invázióját. Tegyük büszkévé az emberi fajt, az által, hogy nem hozunk szégyent, és nem veszítünk ellenük. –majd kezeimet az ingemnek a gombjai közé helyezem és így masírozok fel, s alá az emberek között. – Lehet, hogy nem lesz egyszerű feladat, de ha együtt dolgozunk, akkor áldozatok nélkül véghezvihetjük ezt a hadjáratot. –majd közben megállok, mert kicsit elgondolkozok, azon, amit most mondtam, de hogy ez ne tűnjön, fel senkinek úgy teszek, mintha az emberek idegállapotát mérném fel. – Zárásképpen, sok szerencsét kívánok mindenkinek. –majd visszaadom a szót a vezetőnknek, aki összehívta ezt a díszes társaságot, és remélem hatottak szavaim.

_________________

Remények és álmok nélkül nincs élet, találd meg a sajátjaidat és élj!
by: A.B.

Színem: #0099ff
Allen Dante
Allen Dante
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2012. Nov. 22.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi616/700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (616/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Ápr. 12 2013, 09:19

Az irracionalitás határát súrolták a hírek, amik a fülembe jutottak, így egyelőre ignoráltam őket. Persze, időnként felröppentek pletykák és mente-mondák teljesen lehetetlen dolgokról. Terjesztette őket az emberi butaság, az egészséges kritikusi véna hiánya, vagy a fejekben uralkodó sötétség. Hogy mobok támadtak meg egy várost… a SAO rendszere soha nem tenne lehetővé ilyesmit! Hogy valaki látta egy halott JK szellemét… belegondolva a SAO tényleg egy temető volt, de a halott JK adatai nem állhattak újra össze a semmiből, matematikailag ez lehetetlen. És el is érkeztünk aktuális pontunkhoz: hogy nyulak kezdtek elszaporodni világunkban. Nevetséges!
Ignorálásomat azonban kénytelen voltam újra végiggondolni, amikor befutottak az üzenetek. Először az emberi. Biztos voltam benne, hogy hoax, amit valami ügyesebb és a játékban rekedt hacker fáradságos munkával hozott össze. Sajnáltam, hogy ilyesmikre pazarolja a tehetségét és mások idejét. Egyszeri átverésnek, ugratásnak remek lett volna, de csak morogni tudtam miatta. Ezzel másoktól is időt vesz el, akik megpróbálják leellenőrizni az információk helyességét. Ilyen gondolataim közepette üldögéltem éppen egy tisztás szélén, amikor újabb üzenet pettyent. Ezúttal a nyulak voltak azok. Pontosabban a nyluak. Hitetlenkedve olvastam az üzenetet. Megszületett bennem az elhatározás: meglátogatom az emberek táborát. Nem hiszek annak, amiket leírtak, de egyrészt a saját fókuszaimmal ellenőrzöm az állítások igazságértékét, másrészt megkeresem azt a hackert, aki ilyen szépen dolgozik, és akár akarja, akár nem, közelebbi ismertséget kényszerítek ki közöttünk. Egy ilyen ismerős jól jöhet még.
Összeszedelőzködtem, és határozott léptekkel elindultam a táborhoz. Kitartáspontjaimat tréningelve érkeztem meg, és láttam meg az alakot. Megvizsgálva ruházatát és termetét, állításom a saját meglátásom szerint megerősítést nyert. – Nincs szó semmilyen támadásról, igaz? – kérdeztem megvetően.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi115/1700[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Yurihime on Pént. Ápr. 12 2013, 18:11

Csodálatos érzések töltötték el szerény személyemet, mikor a Nap első sugarai ragyogó fénybe vonták hajlékomat és lágy melegével megébresztett a reggel. Tulajdonképpen nem volt semmi okom arra, hogy szívem repessen az örömtől, hiszen átlagos napra keltem fel, már amennyire átlagosnak lehet nevezni bármit is itt, Aincradban. Mégis majd kicsattantam a boldogságtól, és legszívesebben kiálltam volna az ablakba, hogy világgá kiáltsam a bennem tomboló érzést. Csupán annyi akadályozott meg mindebben, hogy nem szerettem volna felébreszteni céhtársaimat, akik talán még az igazak álmát alusszák. Különös érzés volt egy palotában lakni azokkal az emberekkel, akik ugyanazt a felfogást képviselik, mint jómagam, ugyanakkor azt is tudtam, hogy ennél jobb helyem jelenleg nem is lehetne.
Sajátnak mondható, otthonosan berendezett lakrészemben immár volt alkalmam olyan eleddig elhanyagolt tevékenységgel is foglalkozni, mint a kalligráfia vagy a virágkötészet. Örömömet leltem bennük, be kell valljam nagyon hiányoztak már. Különösen az utóbbi, annyira elragadott a hév, hogy nem csak különféle kompozíciókat állítottam össze, de különféle viseleti tárgyakat sem voltam rest készíteni. Koszorúkkal, nyakláncokkal, karkötőkkel felszerelkezve lépdeltem le a lépcsőn azzal a céllal, hogy minden céhtársamat megajándékozom, csakhogy... nem találkoztam senkivel Sad Csalódottan ültem le, de figyelmemet kisvártatva egy, illetve két levél ragadta meg, melyek pár perc eltéréssel egymásután érkeztek. Ugyan semmi értelmük nem volt, de a nyuszik üzenete annyira aranyos és édes volt, hogy úgy döntöttem, útra kelek és segítek nekik a gonosz emberek ellen igazságot szolgáltatni. Végső soron aki az Igazság Ligájának jelképét viseli, annak kötelessége mindez! ^.^
Hosszas és kimerítő gyaloglás árán érkeztem meg Torubana városába, ahol a városkapuban légszomjjal küszködő alakomat két pattogó kis nyuszi fogadta. Energikus jelenlétük rögvest feldobott engem is, így kihúzva magam pillantottam rájuk.
- Nem szeretnék ártani nektek, azért vagyok itt, hogy segítsek ^.^ A jelszó nyluak nyrenek ^.^ Bebocsátást kérek szépen alássan ^.^ - hajoltam meg előttük, mire ők hál' Kami-samának átengedtek, így módomban volt segítő kezemet nyújtani nekik. Jó hangulatom töretlen maradt, sőt még fokozódott is, mikor megpillantottam a sátraknál várakozó személyeket. Hát egy céhtársamat is idesodorta a sors, ráadásul Kotarou-samával is találkozhattam újra.
- Szép napot minna ^.^ - üdvözöltem mindenkit egy mély meghajlással, és eszembe ötlött hirtelen, hogy mi lenne, ha nekik adnám a reggel készített virágkölteményeket?
- Ha nem sértem meg önöket, szeretnék egy ajándékkal kedveskedni ^.^ - szólaltam meg, majd hozzáláttam kiosztani a szépséges virágokból készült illatos ékszereket. Milyen szerencse, hogy ilyen sokat készítettem, így mindenkinek jutott ^.^
- Nyuszijelmez? Ez remekül hangzik, Kotarou-sama, lehetne kölcsönöznöm egyet, ha esetleg jut nekem? ^.^ - kérdeztem félénken, lesütött szemekkel. Arra gondoltam, hogy talán egy kicsit melegem lesz egy olyan édes, egész alakos jelmezben, de annyira illett a hangulathoz, hogy nem lett volna szívem kihagyni ^.^
Yurihime
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 625
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi10/1500[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Chitose on Szomb. Ápr. 13 2013, 18:07

Egy nyugalmas éjszaka után kipihenten ébredtem a fogadóban. Abban a fogadóban, ami már szinte a játék kezdete óta az otthonomul szolgált, így már meg sem lepődtem, hogy nem a saját szobámban vagyok. A jól begyakorolt mozdulatokkal ruhát SWTCH-cseltem és felkeltem az ágyból. Egy kis tál mosdóvíz elé léptem, amit tegnap este azért készítettem ki, hogy megmosakodjak benne. Megnéztem magam a víz tükrében. Az arcom kedvetlennek, szomorkásnak tűnt. Nem is csoda. Mióta vagyok már itt a SAO-ban ? Hetek óta ? Hónapok óta ? Inkább a hónapok óta lesz a helyes. És még mennyi idő lesz, amíg elérem a századik szintet ?! Anya, apa, Yukimi, és a többiek... hiányoztok.
Miközben elmélkedtem, a vízen megjelent ez a felirat: "egasseM weN". Heeeh ? Ez meg mi a fene lehet ?? Döbbenten felnéztem, és megláttam ugyanazt a feliratot, csak fordítva: "New Message". Áh, csak egy ennyi. Elmosolyodtam, majd megnyitottam az üzenetet. A következő állt benne:

Kedves játékosok!

A nyulak elszaporodtak és megőrültek. Nem vagyunk tisztában az előzményekkel, de annyit tudunk, hogy elfoglalták Torubana városát és robbanóanyag szerű tárgyakkal szerelték fel magukat. Még soha nem láttunk ehhez hasonlót, így megkérjük önöket, hogy csatlakozzanak hozzánk és segítsenek ennek az őrületnek a megtisztításában!

Micsoda ? Őrült nyulak tömegesen ? ... Amik elfoglaltak egy várost, és robbanószert gyártanak ? ... Áh, lehetetlen. Ilyen nincs, legyintettem. Várjunk csak, végül is ez a SAO. Itt talán mégiscsak megtörténhet. De nem, ez biztos csak egy vicc. Hmm, hol is a törlés gomb ? Ebben a pillanatban viszont már érkezett is a másik. Komolyan, mi van ma ? Ittlétem óta alig kaptam üzeneteket, most meg egy nap kettő is ! Na lássuk, mit akarnak.

Szaiszotk.

Mi leni nyluak, mi leni mrgesek s bántni gonosz embreket! Jöni hozánk csaltkozni hadnkhoz s nyreni!


Ledöbbenve néztem a szövegre. Úgy látszik ez mégsem csak egy vicc. Viszont, ha ez így van, akkor segítenem kell az embereknek visszafoglalni Torubanát és legyőzni a nyulakat ! Igen, ezt kéne... de nem túl veszélyes ez ? Robbanó nyulak ellen harcolni ? Dehogy, végülis, ezek csak nyulak. Ígyhát magabiztosan válaszoltam az első üzenetre, melyben az állt, hogy csatlakozok hozzájuk. Pár perc múlva kaptam is egy koordinátát, nyilván a találkozó helyéről. Közvetlen Torubana város mellett volt. Végül sietve elindultam a megadott helyre.
Odaérve láttam, hogy egy csomó sátrat húztak fel. Valószínűleg egy menekülttábor is így nézhet ki az igazi világban. Ezután találomra benéztem az egyik sátorba. Nem volt ott senki. Megtettem még ezt jó pár sátorral is, de eredménytelenül. Tehát még nem sokan vannak. Ekkor kiszúrtam egy színes sátrat, ami eltért a többitől. Na, abban talán lesz valaki ! És oda belépve egész sok embert találtam. Több, mint tizen lehettek, és mindegyik játékos. Mielőtt még megkérdezhették volna, elmondtam a nevem:
- Öhm... üdv ! Chitose vagyok, és én is a robbanó nyulas harc végett vagyok itt. - jelentettem ki, majd meghajoltam, ahogy azt illik.
Chitose
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Vo36oi597/600[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) 2yjvlht  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 13 2013, 19:03

A térkép:
[Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak) Hasvat10

Emberek: Kyuushiro, Anatole Saito, Judy Noxia, Fuuko Shinatsu, Hinari, Peter Worker, Ryuninji Ren, Mirika, Thunder, Joey Chrome, Clio Chronos, Allen Dante, Chitose, Tatsuki Ranmaru

A vezető kihúzza magát és úgy fogadtat titeket. Megvárja mindenki beköszönését, majd azonnal az ég felé emeli a fejét és hangosan kezd beszélni.
- Üdvözlök minden leendő hadvezért! Hotaka vagyok, az első légió és egyben a hadsereg vezetője! Miközben beszélünk a hadaink már gyülekeznek odakint és várják, hogy valamelyikőjük átvegye felettük az irányítást. - ezután felétek nézett és áttért a kérdések megválaszolására. Kyuushiro kérdésére csak a következőt felelte:
- Ha azért jöttél, hogy megszabadítsd Torubana városát, akkor jó helyen jársz. - majd Anatole kérdésére kezdett válaszolni.
- Príma kérdés, úriember! Tizenhat csapatot sikerült összehoznom, mindegyik csapat körülbelül egy száz főből álló hadsereg. Az ellenség hadereje kevesebb kell, hogy legyen, hiszen a város elfoglalása közben is el kellett, hogy bukjon néhány. Tehát valószínűleg emberfölénnyel kezdjük a küzdelmet, de még így is húzós lehet, ha figyelembe vesszük a robbanószereket, amik működésével sajnos nem vagyok teljesen tisztában. - Ren kérdését figyelembe se véve, Ran kérdésére készült válaszolni.
- Maga téved, hiszen a nyulak teljesen átvették Torubana városát és túl sokan vannak ahhoz, hogy néhány éljátékos legyőzhesse őket, nem is beszélve a robbanószerekről, amit birtokolnak. Ide egy hadsereg kell, amit sikerült összegyűjtenem és ha szeretné, akkor pillantást vehet rájuk, de csak a megbeszélés után. - intett az ittlévőknek, hogy kövessék a sátrába. A sátor közepén egy asztal állt és két lovag tartózkodott még benne, akik őrizték a vezetőt. A vezető kerekasztalhoz vonult és föntről neki támaszkodott. Az asztalon a feljebb látható térkép volt. Megfogott egy íróeszközt és jelölni kezdte az emberi csapatok pozícióit. Miután készen lett körbe nézett és megszólalt.
- Nos, itt van tizenhat csapat. Mindegyikőtök válasszon egyet és menjen a csapatához. Napkeltekor támadunk. Hadvezérként kell irányítanotok a csapatot és egy zászlót is kaptok, amit végig magatoknál kell tartanotok. A zászló hordozója hordozza a csapatot is, vagyis ezt beszéltem meg a katonákkal.

Kaptok privát üzenetek formájában egy másik térképet, amit kérlek, hogy egyik nyulas taggal se osszatok meg, multik esetében se vegyétek figyelembe. Fontos lenne, ha nem csalnátok, hiszen sokkal élvezetesebb lenne az esemény. A feladat tehát, hogy válasszatok egy csapatot menjetek oda, tartsatok seregszemlét vagy akármit, aludjatok az éjszaka, majd reggel álljatok készen az indulásra.

Nyulak: Lizzy, Hermit, Szophie, Enheriel, Lotti, Tiffany Williams, Fuun Kotarou, Saru Taidana, Yurihime

A sátor áll előtettek és a néma csönd, mindaddig, amíg Kota fel nem teszi a kérdéseit. A kérdésekre egy irtózatosan vékony, cincogó hang válaszol:
- Mi akarunk győzni, mi lenni hadsereg, ti lenni új vezetők, mert nyuszik nem tudnak csapatot irányítani. Ti kaptok térkép és választani csapat, mit irányítani és reggel támadni gonosz emberek. Sipirc most! - kiáltott a végén.

Kaptok privát üzenetek formájában egy másik térképet, amit kérlek, hogy egyik emberes taggal se osszatok meg, multik esetében se vegyétek figyelembe. Fontos lenne, ha nem csalnátok, hiszen sokkal élvezetesebb lenne az esemény. A feladat tehát, hogy válasszatok egy csapatot menjetek oda (a nyulak vannak olyan buták, hogy meg se kérdezzék, hogy miért parancsolgattok nekik, csak szimplán kövessék az utasításaitok), tartsatok seregszemlét vagy akármit, aludjatok az éjszaka, majd reggel álljatok készen az indulásra.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16097
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Event] Húsvéti Tojások (És robbanó nyulak)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 6 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.