Alex

Go down

default Alex

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Okt. 10 2013, 13:47

Adatlap

Név: Halász Alex; Karakternév: Alex
Nem: Férfi
Kaszt: harcos
Magasság: 174 cm


Céh: Justice Legue
Tiszteletbeli céhtagság: Jumpy Vigor
Előző céhtagság: Artes Liberales
Karilap
Előtöri
Pályázatok
Alex hangja \o/ /1

Kinézet:
A lányok bálványa. Mármint Japánban biztosan. Egyszerűen rajongtak leomló szőke haja és zölden megcsillanó nagy, nyílt szemeiért. Magas, egyenes tartású fiatalember, a nagykorúság szélén. Arca mindig üde, és mindig mosolygós. Haja a válláig ér. Általában elegáns ruhákban jár, és mind tartása mind járása arról árulkodik, hogy a sportokban is jeleskedik. 174 cm, és 71 kg, de persze ilyen apróságokat sose ad ki magáról. Összefoglalva bárhol „jó parti” lehetne, ha nem lennének olyan szigorú elvei, amihez tartja is magát. Nem szereti a céltalan rajongásokat.

Jellem:
„Én akarok.” Ez talán az őt legjobban kifejező mondat. Azonban ezt senki nem mondaná meg róla elsőre. Nagy erénye a jóra való törekvés. Nagylelkű, segítőkész, és melegszívű. Fontos számára a tisztességes viselkedés és mindig támogatja a gyengéket. Habár ezt a fajta hűséges, becsületes magatartásformát elvárja a körülötte élőktől is, és nem is akárhogyan. Horoszkópjából is ítélve, mindig királyként tekint magára, sohasem szolgaként. De ezek a vonások, erényein is meglátszanak. Úgy ad, ahogy a nagyok. Büszkén, méltósága megtámadhatatlanságában. Viselkedése nemességet rejt, ezért tettei nagyvonalúak és látványosak is egyben. Bár néha tud igazán szenvedélyes lenni, leginkább megfontoltan cselekszik.
Amellett, hogy a szellemi munkát előbbre tartja, nagyon is gyakorlatias ember, és nagy lelkesedéssel tudja bele vetni magát a dolgok sűrűjébe.
Akkor érzi magát a legjobban mikor a figyelem középpontjában lehet, mindig arra törekszik, hogy reflektorfényben lehessen. És ehhez kiváló érzéke is van. Igényli, hogy szeressék.
Habár szangvinikus jellemvonása elég erős ahhoz, hogy ha nem éri el a célját, vagy olyan helyzetbe kerül, amit nem szeret, ellustuljon. Ilyenkor csak néz ki magából és nagy filozófiai nemtörődömséggel szemléli a nagyvilágot. Mert, hogy leginkább egy halk, de dinamikus személynek írná le az a nagyvilág. Eddig ugyan ilyen eset nem sokszor fordult elő, és csak rövid időre, mivel természetes optimizmusa mindig visszahozta a való élet forgatagába.


Bővebben: ESFP

Párkapcsolat:

Alex 1391581736_2682_full_www.kepfeltoltes.hu_Játékok:
Játékok
Feljegyzések

NJK-k:
Elijah Tyler
"Kajmánszörny"

Különlegesség:

Fájdalom érzet.:
Az ok igen egyszerű.
Azért érzi a fájdalmat, mert amikor megpróbálták levenni a NerveGearét, a dulakodás folyamán nem került teljesen vissza a helyére a sisak. Valami elállítódott benne, így amikor Alex avatárja sebzést szenved el a játékban, a NerveGear az agyának azt a lebenyét is stimulálja, ami a fájdalomért felelős, így a játékban egy intenzív fájdalomérzet alakul ki, erőssége azzal arányosan, hogy hova kapta a sebzést.
Nem betegszik meg, vagy ehhez hasonlók, és a súlyosabb sebeket sem úgy szenvedi el, mint rendesen, csak épp érzi a fájdalmat abban a kiritikus pillanatban.

Mikor, mennyire, meddig?
Páncél: Amíg tart a páncélpontja, addig legfeljebb csak egy picivel érezhet (bármilyen ütésnél/szúrásnál, alias támadásnál) nagyobb/kellemetlenebb nyomást, mint a többiek. Elviselhető, megszokható, nem is igen törődik vele.
Ez ktban, illetve védett területen belül működik így.

Védett területen belül olyan érzetet generál a rendszer, mintha páncél lenne rajta.

Kt-k, védett övezet kívül: Páncéllal a már említett helyzet áll elő. Amint a páncél nullázódik és a sebzések az életpontjait veszik le, minden beszerzett sebet 60-80%-os realisztikussággal éli meg. Ez helytől, és állapottól függő. Van hogy e megadott érték fölé megy, és van hogy alá. Például kevesebb kitartás ponttal erősebb lesz a fájdalom.

Hossza: A legelső éles fájdalomérzet nem tart túl sokáig, ám lassan csökken az intentizása. Tehát míg egy igazi sebnél nem tudni, hogy mikor nyíllal újra, és van hogy apad a fájdalom van hogy erősödik, itt minden esetben lassan ugyan, de biztosan elmúlik.
Ezt a folyamatot hp potik, vagy élet visszatöltő kristályok és egyéb healer képességek, hp csíkot növelő folyamatok tudják nagyban gyorsítani.
Például már egy egyszerű 5HP-s minipoti is sokat javíthat az állapotán.Alex A1_2014_2_15_x5vfx65l6wKépességek:
Air dabce:

Air dance:
Air dance: A levegő, számára egy minden szögben alkalmas talaj, elrugaszkodási pont, fal, lépcső az akaratától függően.
Harc helyzet nélkül a maximális függőleges magasság, amit megtehet vele 10 méter, (függőlegesen bármennyi) harc közben ennek nagyjából kevesebb mint a harmada, ( tehát ~ 3 méter ) azonban még ez is nagy előnyt jelent. Nem csak lépcsőként vagy padlóként tudja használni a levegő részecskéit, de szinte bármilyen testtartásban meg tud állni rajta és elrugaszkodni onnan. Figyelembe véve a magasságát, ellenfelei sokkal nehezebben érik el, de nem érinthetetlen.
Ilyenkor ellene mindig egyel nagyobbat kell dobni találathoz.
Ha megdobta a képességet, utána már csak rajta múlik mikor kapcsolja ki, azonban
hátránya, hogy 20%-al több CSP-t fogyaszt körönként. ( egy körrel előbb kell pihennie)
Mellékcselekvésre nincs hatással.


Alex A1_2013_10_10_3md2l88n18


Air crush:

Air crush
Air crush
Aktív képesség.
Külsőleg ugyanaz, mint az Air dance, azonban ez nem ad plusz kitérés lehetőséget. Helyette a támadásra összpontosít. Lényegében véve, ez egy speciális támadási lehetőség a levegőből, amivel a szabadesés szerű csapás megnöveli Alex pillanatnyi sebzéspontját. Tehát abban a körben Alex teljes sebzése megnő az össz. sebzésének ( tehát felszerelésekkel együtt ) 30%-val.
Utána sikerességtől függetlenül a lehűlési idő 4 kör.
Hátrány: Az Air dance szünetel a rákövetkező körre.Alex A1_2013_11_28_az2b8wth1z


Air wave:

Air wave
Aktív bénító képesség.
Alex a fegyverével a kiszemelt ellenfél felé suhint, ami így erős hullámot gerjeszt és egyfajta széllökéssel taszítja el a támadót, egy körre kiütve a támadásból, és sebezve rajta Alex teljes sebzésének felét. Ennek a képességnek 5 kör lehűlési ideje van, de csak egyszer kell dobnia, mégpedig a képességre. A támadásra nem. Itt a képesség sebez, illetve abban a körben nem támadhat rendesen.
Hátrány: Az Air dance szünetel a rákövetkező körre.

Jártasságok
később

Nyersik

Poti főzés T4
Növénylátás: 120 -


Kristálykövek 3

Pontok

szintx5 pont + 10 alap
+ 12 db boss (gyorsi)
+ 3 db céhbazár pont (gyorsi)
+ 4 db céhbazár pont FKra
+ 1 db céhbazár pont Specre.
+ 3 db céhbazár pont Életre


Statok (32)

Flamberggel
Élet 40
Fegyverkezelés 51
Erő/Irányítás 164
Kitartás 12
Gyorsaság 34
Speciális képesség 35
Páncél +65


Falánkkal
Élet 40
Fegyverkezelés 60
Erő/Irányítás 98
Kitartás 30
Gyorsaság 52
Speciális képesség 53
Páncél +65Sebzés

Flamberggel
Sebzés: Z:108 / S:118 / P:127
Falánkkal
Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213
Harcos bónusz:
Nehézfegyver emelés: minden súlyemelés jártasság ponttal 2 pont, a fegyverük által adott mínuszt elhagyhatnak (a bejelentőben kell jelezni). Amennyiben a fegyver nem ad mínuszt nem változik semmi.
Nyers erő: erejükhöz harcnál hozzáadódik az erejük 10%-a, mint plusz sebzés (tehát sebzésük 110%-os)
Tombolás: amennyiben életcsíkjuk sárgába megy (50% vagy azalatt) akkor a plusz sebzés 20%-ra nő, ha pedig a pirosban van (10% vagy azalatt) akkor a plusz sebzés 30% lesz.

Felszerelés

Leszerelt:


Baran Pallosa (+12 erő -4 kitartás, harconként egyszer kihagyhatsz egy pihenőkört)


Felszerelt:

Egyedi Szivárvány köpeny
(+8 fegyverkezelés +4 erő +4 kitartás +4 gyorsaság +4 speciális képesség +10 páncél, egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el, boss tulajdonságú lényeken értelemszerűen nem használható)
"A napba nézhetsz, de a köpenyére nem." - egy jó tanács, ha Szivárvány Köpenyes ellenfeled van

Zafírszálas Fejpánt (+10 Fegyverkezelés +5 Spec. Képesség +35 Páncél, kiskörönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
Fekete Lovag Flamberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -18 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell) - súlyemeléssel +9 FK
Egyedi Tövis Rúna (+11 erő +3 spec)
2x Egyedi Pusztítás Gyűrű (+22 erő +2 fk)
Pehelykönnyű bakancs (+20 gyorsaság +10 páncél)
Fényes Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél)


Kirstályok, Potik:
1x Hazatérés Kristály
2x Pánik Burok


Heal:
20x Mini Potion (+5hp)
1x Kis Potion (+20 hp)
1x Halvány Gyógyító kristály (Aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot.)
1x Egyszerű Frissítő Potion (+4 gyorsaság egy körig és +25 HP-t gyógyít)


Plusszokat adó:
2x Halvány Erősítő Kristály (Aktiválásakor a következő sebzés 1.5-szerest fog sebezni.)
1x Rövid Specialitás Potion (két körig 3-al növeli a spec. képesség pontjait)
1x Gyors Futás Kristály (Aktiválása után a használója egy körig akármilyen felületen sétálhat és gyorsasága megnő 4-el.)
1x Vörös Bika potion (6 körig nem változik a kitartásod)

Zavaró:
1x Gyenge Kinézet Kristály – (aktiválása után egy körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más)
2x Halvány Füst Kristály – (a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak az éjjellátás jártassággal rendelkezők látnak, a füst két körig tart)
1x Hullám Kristály  (A földnek kell vágni és a három legközelebbi mobot vagy játékost (beleértve téged és társakat is, így megéri messze dobni) meglöki, a lökés csak annyira erős, hogy a figyelmetlen célpontok elessenek.)

Bossokhoz:

1x Tükörkristály (aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadást a támadás okozója szenvedi el)
3x Gyenge Anti-mob Kristály (aktiválásakor egy kiválasztott mobot hatástalanít egy körig, így az nem fog tudni megmozdulni)
1x Pajzs kristály (Aktiválásakor a következő feléd intézett sebzést nullázza.)
1x Gyenge Tisztító Kristály (maximálisan egy nem méreg negatív hatást levesz a használóról, ha a negatív hatás pontokat vesz le, akkor maximum két (2) pontot ad vissza (ami nem lehet élet))

Játékszínesítő elem:
1x Hangrögzítő kristály - (egyszer felvevő, többször lejátszathtó)
1x Fotókristály. - (egy kép, ami megmarad)
2x Magasugrás kristály (Aktiválása után a használó kétszer olyan magasra ugorhat.)


Céhbazár:
nashi (elhasznált 7esek) - 3db


Mesé(i)m [useres]
Airborne
[/color]


A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 26 2014, 15:13-kor.

_________________
Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Alex Vo36oi5187/5300Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.