Kazuma vs. Alex

Go down

default Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 26 2013, 16:30

*Aincrad városának egyik kisebb boltocskájában keresgél. Már megvette a szükséges ételeket, de egyvalami még hiányzott. Cukrot, valami édeset akart, de itt nem tartanak túl sokat. Ami azt illeti egyet sem talált, olyan negyed órás keresgélés után sem. Megkérte hát a boltost, nézzen körbe, addig is alternatív megoldásban gondolkodott.*
- Lássuk csak, kekszek...sós, sós sajtos, sós, sós csípős....ööfúúúú, csípős, sajtos, hagymás, hagymás sajtos, hagymás sajtos sós....áááhh, nincs sehol édes?
*Morgott magában a bolt egyik eldugodtabb helyében, ahol elvileg az édes süteményeknek és cukorkáknak kellene lenniük, de most sehol se volt egy se. A bolt vezetője be ment, hogy hozzon ki valamit, de nem volt, s ezt ahogy tudatta Alexszel, ő még nézelődött. Vissza-vissza ment, ránézett a helyre párszor, hogy leellenőrizze azt ami biztos nincs ott, s végül csak a pultnál kötött ki. Csak fél füllel hallotta az imént bejövő újabb vásárlót, s míg még párszor visszatekintet annak beszédét, és a tételeket amiket megvett. Majd valamilyen különös oknál fogva egyszerre kötöttek ki a pultnál, s Alex épp rálelt az egyetlen cukorra, egy nagyobb nyalókára eldugva pénztárgép mellé, s még az ára se volt rossz, így már nyúlt is érte.*

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Jan. 26 2013, 18:58

Az éjszakát a Kezdetek erdejében töltöttem. Nem szabad elkényelmesednem. A frontot ugyan utolértem, de én a legjobb akarok lenni. Ehhez, pedig sokat kell még dolgoznom. Mostanában pedig túl sokat aludtam kényelmes ágyban és többet lustálkodtam a kelleténél.
Lemásztam a fáról, ami alvóhelyemül szolgált és kinyújtóztattam a végtagjaimat. A maszkom már rajtam volt. Le se vettem éjszakára. Most pedig ideje körülnézni a városban. Még korán reggel volt mikor elindultam de mire a városba értem már elkezdett emelkedni a nap is. Először is valami harapnivaló után kéne néznem. Már teljesen kifogytam a zsömléből. Aztán jöhet valami küldetés.
Betértem az első kis boltba. Kis keresgélés után, pedig meg is találtam azt, amiért jöttem. Menetem volna kifizetni, amikor észrevettem egy nyalókát. Tegnap ettem édességet, először mióta itt vagyok. Nagyon finom volt. Azt hiszem az a nyalóka, még belefér. Elhúztam kicsit a számat. Hát nem arról volt szó, hogy nem szabad elkényelmesedned? Jött a bosszantó kérdés. Pár pillanatig tépelődtem magamban, de végül a kis édesség után nyúltam.
Meg is kaparintottam de egy másik kéz ütődött az enyémnek. Az ujjaktól elindulva haladt a tekintetem a karján keresztül egészen az arcáig. Egy szőke hajú európai srác állt mellettem. Nagyjából egykorú lehetett velem és a szeméből ordított a csalódottság, amiért elhalásztam előle az egyetlen finomságot a boltban. Ekkor eszembe jutott valami.
– Na mi van öcsi? – mondtam neki gúnyos éllel. – Csak nem erre fáj a fogad? – Lóbáltam meg kicsit a nyalókát. Ennyit, arról hogy a nyalókától ellustul az ember. – mit szólnál ahhoz, ha kicsit meg kéne küzdened érte? – Remélhetőleg sikerült eléggé feltüzelnem, és ha beleegyezik, akkor kisétálok az utcára és elküldöm neki a felkérést. Nem nagyon szoktam ilyesmit csinálni de, első ránézésre nem tűnik túl erősnek, és legalább szórakozok egy kicsit, mielőtt tényleg megyek küldetést nézni.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma vs. Alex Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi304/2100Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Jan. 26 2013, 22:52

*Elsápadt, lefehéredett, majd a szivárvány minden színe végig vonult helyes kis pofikáján, még a száját is eltátotta. Benne volt a mozdulat, hogy rámutasson, és elkiáltsa Cukor tolvajnak a másikat. Nah igen, vannak néha elég gyerekes megnyilvánulásai is, azonban ezt nem tehette meg. Nagy szerencséjére, ugyanis a maszkos csávó le "öcsizte". A homlokáig szaladt fel a szemöldöke.*
- Öccsiiiii?? Helyes! Pont ezt akartam mondani én is! Harcolj meg érte.
*Előbb a másik lépett ki, ő még ledobta a kiszámolt pénzt a pultra, és eltette a többi holmiját amit vásárolt.*
- Van egy kis dolgom. - *Lépett ki ezzel az ajtón, de még azért odabökte a boltosnak, hogy : hülye njk-k.
*Persze, hogy ez is csak egy njk volt. Hát miért ne lenne az. De hogy utálja őket. Azonban per pillanat most jobban utálja ezt a fennhéjázó fekete mitugrász alakot itt maga előtt. Kilépve a boltból, megnyomta az "elfogadást", meg se nézte milyen felhívást kapott. Akár utolsó vérig tartót is elfogadhatott volna. A körűltekintősége most valahol nagyon mélyen el volt temetve, egy földcsuszamlást követően. Az egója temette el. A következő pillanatban lehívta az íját, és a hátára a tegezt is, tele nyilakkal. Majd egyet kivett és az íjba helyezte, de még nem lőtt.*
- Tudtad, hogy a régi idők harcosait nem nevezték harcosnak, míg íjjal nem tudott bánni? Addig nem lehetett valaki jó kardforgató, míg az íj nincs a kisujjában. Ebből kiindulva, aki értett az íjakhoz, az már méltán mondhatta magáról, hogy jó harcos.
*Majd felhúzta és a lehető legnagyobb pontossággal célozta meg a fekete harcost. Leengedte az íjat, előkapott egy másik nyilat, s egyenesbe hozva az íjat már lőtte ki is a következőt. Egy nagyobb ugrás, egy nyíl, s közben próbálta tartani a köztük lévő távolságot is. Azonban akkor sem jött zavarba, ha közel került hozzá a másik. Szophieval való játéka után jött erre rá. Ugyan az íjászok közelről csak egyet sebeznek, de neki még mindig ott van a kinti tapasztalati, és még mindig használhatja az aikidoban, karatéban, judoban vagy esetleg a kendoban szerzett tapasztalatait is. De a barranta tudásával még meg is lephette a japán harcművészt, hiszen az ősi magyar harcmodorhoz még nem lehetett szerencséje a maszkosnak. Az íjat mint egy botot használta fel, mikor közel került, minden más esetben, hacsak egy fél méterrel került távolabb, nyilat próbált felé lőni.
Mindezt hevesen, és kis dühvel vegyítve tette, de nem veszítette el az önuralmát. Annál jobb harcos ő, hiszen mindig is annak tartotta magát. Egy igazi harcosnak, nem csak ilyen mmo-belinek.*

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Jan. 26 2013, 23:56

Elégedett voltam a fiú reakciójával és válaszra sem méltatva mentem ki előtte. Hallottam a dühös lépteit, ahogy utánam lépkedett. Az utcán pár méterre tőle megálltam és elküldtem a felkérést. Fél életig megyünk. Azt hiszem annyi épp elég lesz. Mire lehívta és felhúzta az íját már ég a kezemben volt a kés. Nem szeretem, ha az inventoryból kell előbányászni ezért mindig minden felszerelésemet magamon, hordom, hogy csak érte kelljen nyúlnom. Így csak egyszerűen zsebre raktam a nyalókát, amíg a saját fegyverzetével foglalkozott. Aztán az övemhez nyúltam és előhúztam a késeimet. Lazán tartottam magam mellett a kezeimet. Az íj ellen úgyse tudok velük védekezni.
Mialatt előadta a nagy beszédét az íjászokról páran már körénk is, gyűltek. Nem vagyok oda a felhajtásért de, most még ez is elmegy. Végül is nem baj, ha látják az emberek, hogy ki vagyok. Amikor felhúzta az íjat megfeszítettem én is az izmaimat és jobbra ugrottam. A nyílvessző nem sokkal tévesztett el és kis híján az egyik bámészkodó kölyköt találta el. A célzással nem volt baj de a gyorsaságommal elkerültem a találatot. Hátrébb ugrott és már lőtte is a következő nyilat. Ezúttal balra tértem ki a nyíl súrolta a köpenyemet de egyébként ártalmatlanul csapódott be az egyik ház falába.
Harmadszorra viszont elszámítottam magam és későn ugrottam félre. A nyílvessző a bal karomba fúródott aztán lassan szilánkokra esett szét. Levette mind a két páncélomat és egy életemet. A zöld csíkból egy minimális veszteséget okozva ezzel. Ilyen sebességgel el fog tartani egy darabig mire jut valamire. Más szavakkal szórakozhatok még egy kicsit. Újabb nyílvesszőt illesztett a húrra de ekkor úgy döntöttem megint kinyitom a szám.
– Hé öcsi! Menekülsz, vagy harcolsz? – elraktam a bal kezemben lévő kést és előhúztam a zsebemből a nyalókát. – Amíg szórakozol addig én szerintem, megeszem ezt a kis édességet. – lassan a számhoz emeltem közben, pedig egy pillanatra sem vettem le róla a szemem. Ha lőtt nem próbáltam kitérni előle csak megnyaltam a kis édességet. Ha pedig inkább közelíteni vagy beszélni kezd, akkor megállítom a kezem és várom, hogy mi lesz a következő reakciója. Ezt a párbajt ki fogom élvezni.

(Élet: 40/39 Páncél: 2/0)

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma vs. Alex Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi304/2100Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Jan. 27 2013, 00:14

*Az első nem találta el, a második sem, sebaj. Túl gyors, de nem adja fel, húzza fel a következőt is, és rákövetkezőt is, van nyila bőven. A harmadik viszont telibe. A karját találja el, és már le is megy az a három pontocska. Azóta kiszámolta, hogy hogyan mükszik ez a pontozásos ügy. A bétások szépen leírták az egészet. Legalább erre jók voltak. A következő pillanatban valami érdekeset csinált a másik. Alex ott állt vele szemben a felhúzott íjával, és csak nézett ki a fejéből. Pár másodpercig habozott csak, majd úgy döntött, ha már felhúzta had menjen az a nyíl. Egyenesen a srác fejére célzott. Hátha leesik az a fránya maszk is a végén. Majd miközben felhúzta, ugyanolyan gyorsan a következő nyilat is, még vissza is válaszolt pár szóban.*
- Annyira nem vagyok kezdő, hogy ne tudjam, itt az íjászok csak távolsági szerepet töltenek be.
*Hopp, még egy nyílvessző.*
- Tegyél meg valamit, és maradj így még egy darabig xD
*És még egyet kilőtt, a nagyobb felületekre, hogy minél inkább eltalálhassa a másikat. Miután kilőtte a harmadik nyílvesszőt is, még hozzá tett pár keresetlen szót az előbbiekhez.*
- Kiváló céltábla vagy abban a fehér maszkban.
*Még egy nyílvesszőt az útjára engedett. Persze, ha közben megindult ellenfele is, ő sem volt rest tovább menni. Mindig csak annyira állt meg, hogy épp tartsák a nagyjábóli három méter távolságot egymás között. Remélhetőleg nem fogja megrohamozni, de ha mégis, akkor is ott van a puszta kezes harcmodora. Majd meglepődik a srác.*


//Összesen négy nyilat lőttem ki most.//

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Jan. 28 2013, 15:35

Reméltem hogy jobban kell neki a kis édesség. Finom volt az már biztos, viszont ha hagyom a végén, még leszedi az életemet. Az első két nyílvessző után már nyilvánvaló volt hogy nem fog közelebb jönni így ezt nekem kell megtennem.
Lassan gyűltek körénk a bámészkodók. Egyre többen figyelték a kis műsort. Látszólag izgatottan várták hogy mikor elégelem meg a kölyök lövöldözését. Egy részemet zavarta a tömeg viszont egy kis hang azt súgta, hogy nem baj, ha itt vannak. Legalább látnak egy fölényes győzelmet. Teljes lényemből nyugodtságot, nemtörődömséget sugároztam. Mintha csak egy bosszantó szúnyog repkedne körülöttem.
Nem tud legyőzni, csak ha továbbra se csinálok semmit. Ideje lesz cselekedni, hogy ne fulladjon unalomba a dolog. A harmadik nyílvessző elől oldalra ugrottam és elővettem a késemet. Céltábla mi? Hát legyen, ahogy akarod. A következő lövését is sikerült elkerülnöm egy ugrással.
– Ha már ilyen jól megy a célzás, akkor nehezítsünk csak egy kicsit. – Jobbra mozdulok de, hirtelen kicsit balra kezdek futni egyenesen felé, miközben megpróbálok kitérni, ha még egy lövést el tudna ereszteni. Nem jött hozzám de nincs is elég messze, ahhoz hogy ne érjem el elég könnyen.
Ha pedig elértem a srácot a jobb öklömmel az állát csapom meg lendületből. A kés ugyan még a kezemben van de, a célom, az hogy ledöntsem a lábáról nem, pedig az hogy megvágjam. Ha pedig ezzel nem sikerülne, feldönteni vagy kivédené valahogy akkor a lábamat az ő lábába akasztva, megpróbálom kigáncsolni. Ha talpon is, marad akkor is előnyben leszek, mert az íjat már nem tudja ellenem használni. Ha pedig a földre kerül, akkor félrerúgom az íjat és a késeimet a mellkasába, próbálom vágni.

(Élet: 40/33 Páncél: 2/0)

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
Kazuma vs. Alex Tumblr_m3w64cxZZc1qh97ajo1_500
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi304/2100Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 29 2013, 00:06

*Az első kettő betalált, de a harmadik elől elugrott a kis cukor pusztító. Valahogy ez annyira feldühítette, hogy tűpárnát akart belőle készíteni, már csak azért is. Ha már a nyalóka nem lehetett az övé. Azonban a negyedik nyíl sem talált, s szinte nem is látta, merre megy a másik, mivel egyfelől nem álltak túlságosan mesze egymástól, másfelől, már érezte ő is, hogy jóval magasabb szintű valaki ez a maszkparádé itt előtte. Csak annyiban volt biztos, hogy jobbra indult, s utána már?*
~ Ha képzett harcos, most balra mozdul el... ~
*Arra is lőtte ki az utolsó nyilát, az ötödiket, mielőtt Kazuma telibe találta volna. Nem elég hogy nem talált, de még csak le sem lassította, túl lassú hozzá, s ebben a világban a közelharci tudása is korlátozva van. Érezte, ahogy az ütés hatására a hp csík lejjebb vonul ő pedig egy jó fél métert zuhan a föld felé, előbb vízszintesen, majd függőlegesen. Nem fájt, s talán, a tudat is, hogy úgy se fog fájni, hagyta magát lecsapódni, de talán mást nem is tehetett volna. Egyre figyelt csak. Hogy az íja a kezében maradjon, majd földet érés után tovább gurult. Amerre lehetett. Mindegy volt, csak ne maradjon ott, mert jószerivel a maszkos nem fogja annyiban hagyni.
Így is lett. Két késsel csapódott a földbe Alex mögött a másik. Csak pár lépés előnye volt. Ezt arra használta fel, hogy felállva, felhúzza az íját, és kissé hátrálva, hogy legyen valamennyi helye, kilőjön közelről még egy nyilat. Ennek be kell találnia, azonban nem úgy néz ki, hogy sokat számítana, neki viszont így is lement az egynegyede az életének. Még kétszer érje csak el a másik, és a játéknak vége.
A késeket látva, belé-hasított a gondolat, hogy nah, most láthat egy igazi árnyharcost. Azonban mintha kicsit jobban bírná mint a másik.*
~ Ha elég gyors lennék... ~
*Túl közel voltak egymáshoz, s ez csak az árnyharcosnak kedvezett. Hátat nem fordíthat neki, s hátrálni valahogy nem megy úgy ahogyan kéne. Még a végén elesik, de nem tehet mást. Már bekapott egy ütést, és csak hajszál híján úszta meg a késeket, s a nyíl amit most kilőtt, lehet nem is fog célba érni. Ahogy lőtt, próbált hátrálni és felhúzni a következő nyilat, hogy újból lőhessen.*


(Élet: 20/18 Páncél 2/0 )

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Kazuma on Kedd Jan. 29 2013, 17:40

Sikerült fellöknöm egy kis életet le is szedtem tőle, viszont egy részét a páncélja fogta fel. Viszont nem sikerült a földhöz szegeznem. Mielőtt a késeim lecsaptak volna egy ügyes mozdulattal elgurult és felpattant. A lendület miatt már nem tudtam megállítani a késeket, így a földbe csapódtak. Rögtön ugrottam egyet hátra de elkéstem és egy nyílvessző egyenesen az oldalamba fúródott. Még négy találat és végem. Jött a hirtelen felismerés. Addig viszont nem juthat el. Ideje kicsit még jobban bekeményíteni mielőtt kifáraszthatna.
Ugyanakkor… Elgondolkodtam. Új taktika jutott eszembe és még csak nem is fáradok ki olyan könnyen. Ha már erődemonstráció ideje közönség előtt is megmutatni mit tudok.
Már talpon voltam és kitértem a következő nyíl elől is. Aztán váltottam. Lassú nyugodt léptekkel közelítettem felé. A kezeimben lefelé fordítottam a késeket és lazán az oldalamnál tartottam őket. Ismét egész lényemből nyugalmat sugároztam de, ez nem az a fajta nyugalom, amivel másokat nyugtat meg az ember. Sokkal inkább volt ez a rideg magabiztosság nyugalma. Nem kell sietnem. A szemeimet mélyen az övébe fúrtam mintha csak a gondolatait próbáltam volna kiolvasni. Az elméjét akartam fojtogatni, amíg össze nem roppan. Eleresztett még egy lövést de nem törődtem vele. Nem hagytam, hogy kizökkentsen. Még csak meg sem inogtam. Ez most a szükséges rossz mielőtt kitör a vihar. Elképzeltem milyen ijesztő lehet, ahogy rezzenéstelenül közelítek felé, hiába próbálkozik.
– Én nyertem. Add fel most. - mondtam neki hideg fenyegető hangon. Nem parancs volt, hanem sokkal inkább egy egyszerű kijelentés, jó tanács. Körülöttünk az emberekben érezhetően nőtt a feszültség és szinte lélegzetvisszafojtva várták hogy mi is következik most. Már kezdtem érteni azokat, akik az arénákba mennek küzdeni, ahol nagyközönség figyeli őket. Már nem is zavartak annyira.

(Élet: 40/27 Páncél: 2/0)
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi304/2100Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 29 2013, 19:05

*Talált! Hogy ennek most mennyire tud örülni! *.* De nem álltak meg itt, sőt, még csak most kezdte komolyan venni az egészet maszkos barátunk. Alex utána küldött még egy nyilat, ami viszont már célt tévesztett, majd húzta is fel a következőt az idegre. Az viszont, ami ezután következett, megdöbbentette, s a már felhúzott nyilat ki is lőtte, hogy lássa, talál-e. Talált! Ez nem lehet igaz, miért engedi, s az a kiállás. Mintha ő lenne itt a nagymenő.-
~ Csh, "menőzünk", mi? Csak orra ne bukj nagyfiú. ~
*Még szép, hogy mérges volt. Normális esetben, neki kéne így viselkednie, nem a maszkparádénak. A szavakat is ugyan hallott a már, de jobban ismeri ezt a fajta "harcmodort", mintsem, hogy be is vegye. Meg akarja félemlíteni. Hanem azért hátrébb lépkedett, szép lassan, abban a tempóban ahogy a másik is haladt. A betalált nyílvessző után viszont kissé megremegett a keze. Mitől ilyen nyugodt? Egyelőre ő van nyerésben. Teleszívta a tüdejét levegővel, és a frissítő oxigéntől várta a higgadtabb gondolkodás módot. Lépett még egyet hátra, miközben felhúzott egy újabb nyilat. Kazuma két mondata és az ő válasza között azonban nem is telt el olyan sok idő. Valójában az a levegővétel, és a fél lépés hátra csak. Ő is beszélni kezdett. Érezte, hogy mondania kell valamit. Nem feltétlen azért, hogy a másikat zavarja össze, habár ez sem lenne utolsó, de inkább saját maga megnyugtatására. Hogy megmutassa magának is, hogy nincs mitől félnie. *
- Ugyan minek? Te már úgy is feladtad.
*Azzal repült a következő nyíl is. És amilyen gyorsan csak tudta küldte utána a rákövetkező is.*

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Kazuma on Kedd Jan. 29 2013, 20:16

Feladtam mi? Mulattató gondolat volt. Épp most nyerem meg a párbajunkat öcsi. Eleresztett még egy nyilat és elmosolyodtam, amikor egyenesen a szívembe állt bár ebből a maszk miatt nem sokat vehetett észre.
– Kösz. - mondtam halkan, hogy valószínűleg csak ő hallotta. Nem is kellett ennél több. Az életem elérte azt a szintet, amit vártam. Teljes gyorsaságomat bevetve futottam felé miközben eleresztett még egy nyilat. Már bőven elég közel vagyok. Itt az idő.
Aktiváltam a képességemet és a bőröm alól előtörő sötétség mindent beterített. Ha nincs éjjellátása, akkor szinte esélye sincs elkerülni azt, ami most jön. Páran ijedten kiáltottak föl, ahogy elérte a közel állókat a sötétség. Más kiáltozást is hallottam bár az inkább volt izgatott és meglepett, mint ijedt. Én felugrottam a levegőbe de a nyílvesszőt így sem tudtam elkerülni és végigkarcolta a combomat. Felemeltem a késeimet és a megvakult fiúra vetettem magam miközben mindkét késemet mélyen belemélyesztettem a vállába. Elvesztette az egyensúlyát és a földre kerültünk. Az árnyak eltűntek és ismét néhány tucat ember állt körül minket. Fölöttem megjelent a győztest hirdető felirat. Felálltam és eltettem a késeket. Néhányan pénzt cseréltek egymás között de továbbra sem széledtek szét.
– Én szóltam. Egyébként a szomszédos boltban is árulnak ilyen nyalókát. - ujjammal az említett hely felé böktem. - Na helló. - Fejeztem be, ha nem volt több mondanivalója. Most már tényleg kezd zavarni, hogy nem tűnnek el végre. Inkább én lépek le. Amúgy is sok dolgom van még. Végül elindultam a következő szint felé. Valahogy úgy érzem, most arrafelé kell mennem. Szeretnék egy kis időre távol kerülni ettől a helytől. Vagy egyszerűen csak menekülök…

(Élet: 40/21 Páncél: 2/0)
Kazuma
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 918
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 24
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi304/2100Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Jan. 29 2013, 21:01

öhhm, ide illik :p

*Betalált, egyenesen a szívébe a nyíl, majd fel is húzta a következőt. Még kettőnek kell találnia. Azonban az a "Kösz" már valójában is megijesztette. Nem elég, hogy hagyja magát, még meg is köszöni a másik? Hát nem csak játszik vele egyszerűen? Nem, nagyon úgy néz ki, hogy nem. Ezzel a kis közjátékkal célja volt, s most, ahogy ez tudatosult benne, hátrált egy fél lépést, csak hogy nem volt hová. Hiszen eszméletlen gyors az az árnyharcos. Egyértelműen fölötte áll szintben. Most jutott eszébe a sok elvesztegetett nap, amit fejlődéssel is eltölthetett volna. Hogy menyire hiányzik ez neki. Még ő is tudja, hogy az alap kasztok, mind fölé tudnak kerülni a többinek, ha elég időt fordít a karakterére az ember, azaz a fejlődésre. Itt sincs másképp, a számok győznek, s Al pontjai kevesek ehhez a maszkoshoz. De nem adhatja fel. Ha veszít sem fogja feladni! Már a kezében volt a következő nyíl, s a sötét felhő megjelenésével, és a másik megindulásából következtetve, úgy okoskodott, hogy csak ugrani akarhat, ahogy az előbb is, mikor a kései a földet érték. Így hát nagyjából az árnyharcos irányába lőtte ki a nyilát, de azt már nem tudta eldönteni, hogy a találat ért e, vagy sem.
A kívül álló bámészkodók, csak annyit láthattak az egészből, hogy a füst előbb ellepte Kazumát, majd mindkettejükre kiterjedt, s abban a pár pillanatban egy nyíl szelte át a levegőt, kitörve a füstből, majd eloszlott az is.
Egy elhibázott lövés lehetett az előbbi? Talán a járókelők ezt hihették, de Alex ahogy látni kezdett nyugtázhatta, hogy nem. Talált.
Azonban ez már nem ért semmit. Még a füstben, már akkor tudta, hogy veszített, még mielőtt leteperte volna a másik. Hunyorgott, s hiába nem fájt, azért a tőröket érezte a karjaiban, ami nem valami nagy élmény.*
"You are defeated"
*Hát ez a nagy igazság, s most valahogy, mialatt Kazuma beszélt hozzá, ellentétes érzések uralták el. Amikor észre vette a másik szintbeli fölényét, előre érezte, hogy ez lesz a vége, de... mégis olyan ügyes volt, s habár csak azért vitte idáig, mert nem vette komolyan ellenfele a küzdelmet, akkor is, már csak egy találat kellett volna. Már csak egyetlen egy!
Kábán ült fel, s megnézte a saját életpontjait. Nem valami fényes. Egy darabig még maradnia kell a városban, hogy vissza szerezze ezeket a pontokat.
Nem szólt az árnyharcos után, de meredten nézett utána úgy ülve, azon a helyen ahol legyőzetett. Ha ez egy barátságos küzdelem lett volna, akkor kezet ráznak, és megköszönik. De nem az volt, kiprovokált, s a másik ... nem, vagy mégis? Lejáratta. Igen, az a hülye játszadozás...csh...
Még egy darabig így maradt, majd betért abba a kis boltba, amit az árnyharcos is ajánlott. És tényleg, volt nyalóka. Habár volt ott más is, ami normális esetben jobban kellett volna neki, most mégis a nyalókához ragaszkodott.
Szép nagy volt, elég lapos, és színes.
Kiült a bolt előtti kis padra, kibontotta, majd eszegetni kezdte. A kis közönségük már amúgy is szerte széledt.
Ez így mind szép és jó, csak hogy az idő haladtával valami egész furcsa dolog játszódott le benne. Talán csak most jött rá, mostanra eszmélt fel arra, hogy csúnyán lealázták, s ez olyan érzékenyen érinthette, hogy azt már nemhogy higgadtan, de még csak normálisan se tudta lereagálni.
Ez lehet az egyik magyarázat. A másik pedig, hogy valaki babrálja kint a NerveGearjét.
Mert, hogy ilyen jelenetet még életében nem rendezett, az is biztos, habár az is nagyon biztos, hogy ilyen helyzetekbe nem került még soha, ami ebben a pár hónapban történik vele folyamatosan.
Sírt, de nem csak hogy sírt, néha értelmetlen és összefüggéstelen mondatokat mormogott maga elé. Valamiféle tökéletlen törökülés szerű helyzetben volt, és csak a nyalókája volt a világon. Mindez úgy, hogy közben patakokban folytak a könnyei.
Ha valaki közelebb jött hozzá, gügyögni kezdett, ami elég félelmetesen hangozhatott egy majdnem huszonévestől. Persze ez nála a "elmagyarázom, hogy mi történt" kategóriába esett, csak nem igazán sikerült kivitelezni.
Egy lány, talán njk-nak hihette, mert leült mellé, s arról kérdezte, hogy mi a baj, hátha tud segíteni, de ő csak tovább gagyogott a maga kis problémáját siratva. Ahogy pedig észre vette a lánykát, egyből át is karolta, majd...
a lány egy nagy pofonnal egyetemben tovább is haladt. Alex meg a pofon helyével az arcán nézett ki a fejéből. Ez eltartott egy darabig, s miután valamelyest "rendbe" jött...körbe nézett. Aztán villám gyorsan le is lépett... :p *


(élet: 20/8 páncél: 2/0 )

_________________
Kazuma vs. Alex 698kise_ryouta_ryouta_kis
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Kazuma vs. Alex Flamberg_www.kepfeltoltes.hu_
Zafírszálas fejpánt:
Kazuma vs. Alex 8ac5fc45_www.kepfeltoltes.hu_

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 24
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi5187/5300Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Cardinal on Csüt. Jan. 31 2013, 18:44

Ossu! Very Happy

Nem volt hosszú párbaj, de egészen szórakoztató lett. Lezárom a küzdőteret, jutalmatok 15 xp, 40 arany és Alexnek jobbulást kívánok Very Happy
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3181
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Kazuma vs. Alex Vo36oi0/0Kazuma vs. Alex 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kazuma vs. Alex

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.