[Nova B2] Tachibana Makoto vs Chitose
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: [Nova B2] Tachibana Makoto vs Chitose
Kardomat megállította az ismerős lila erőtér, a párbaj pedig véget ért. Leeresztettem a kardomat, semmitmondó arccal bámultam magam elé. Nem szerettem komolyan venni a küzdelmeimet, sosem volt bennük sok izgalom, ahogy a köztünk lévő különbség most is megmutatkozott végül. Éppen annyit mutattam, amennyire szükségem volt a győzelemhez.
- Méltó ellenfél voltál. Te vagy az első, aki komoly küzdelemre kényszerített ebben a játékban :] - válaszoltam a gratulációjára, azonban hogy ne tűnjek túl kedvesnek, közelebb léptem hozzá, és még a fülébe súgtam - Legközelebb nem az életedet fogom levenni, hanem a bugyidat, szépségem - nevettem fel, majd hanyagul intve hátat fordítottam neki és a pihenőzóna felé vettem az irányt én is.
// Én is köszönöm, izgalmas volt :] //
- Méltó ellenfél voltál. Te vagy az első, aki komoly küzdelemre kényszerített ebben a játékban :] - válaszoltam a gratulációjára, azonban hogy ne tűnjek túl kedvesnek, közelebb léptem hozzá, és még a fülébe súgtam - Legközelebb nem az életedet fogom levenni, hanem a bugyidat, szépségem - nevettem fel, majd hanyagul intve hátat fordítottam neki és a pihenőzóna felé vettem az irányt én is.
// Én is köszönöm, izgalmas volt :] //
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
Re: [Nova B2] Tachibana Makoto vs Chitose
Amilyen lassan kezdődött a párbaj, a vége olyannyira izgalmas lett, ami a nézőket is fellelkesítette. Csalódottan kellett tudomásul vegyék, hogy nem a szebbik fél nyert.
Győztes: Tachibana Makoto
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» [Nova B3] Tachibana Makoto vs Hermit
» [Nova B1] Fuuko Shinatsu vs Tachibana Makoto
» Tachibana Makoto
» Tachibana Makoto
» [Stella 1. kör] Tachibana Makoto vs Tatsuki Ranmaru
» [Nova B1] Fuuko Shinatsu vs Tachibana Makoto
» Tachibana Makoto
» Tachibana Makoto
» [Stella 1. kör] Tachibana Makoto vs Tatsuki Ranmaru
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.