A Békakirály Nagytornya
4 posters
1 / 1 oldal
A Békakirály Nagytornya
Sziasztok!
Elsősorban kezdőknek indítom ezt a küldetést, tehát első és második szintű karaktereknek, hogy gyorsabban teljen be náluk is az a bizonyos három küldetéses slot. Igyekszem majd minden belesűríteni ebbe az egy küldetésbe: harcolós feladatokat, csapatmunkát, logikai rejtvényeket, SAO-féle szabályrendszert.
Elég minimalista mesélő vagyok, így esetenként igényelhet némi extra fantáziát egy-egy poszt megírása nálam, hogy meglegyen a 250 szó. Legfeljebb 4-5 embert viszek szívesen. Határidő egyelőre nincs, majd a jelentkezettek számától teszem függővé, hogy mikor indul. Én szeretném minél korábban.
Elsősorban kezdőknek indítom ezt a küldetést, tehát első és második szintű karaktereknek, hogy gyorsabban teljen be náluk is az a bizonyos három küldetéses slot. Igyekszem majd minden belesűríteni ebbe az egy küldetésbe: harcolós feladatokat, csapatmunkát, logikai rejtvényeket, SAO-féle szabályrendszert.
Elég minimalista mesélő vagyok, így esetenként igényelhet némi extra fantáziát egy-egy poszt megírása nálam, hogy meglegyen a 250 szó. Legfeljebb 4-5 embert viszek szívesen. Határidő egyelőre nincs, majd a jelentkezettek számától teszem függővé, hogy mikor indul. Én szeretném minél korábban.
Diabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 269
Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: -
Céh: -
Re: A Békakirály Nagytornya
Yo!
Szeretném kihasználni az alkalmat, tehát jelentkezem.
Szeretném kihasználni az alkalmat, tehát jelentkezem.
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24
- Jelenlegi stat:
- (13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 398
Karakterlap
Szint: 14
Indikátor: Zöld
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Szint: 27
megyek^^
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Sziasztok!
Nagyon hamar örültem, hogy egyetlen nap alatt összegyűlt a négy játékos, még akkor is, ha időközben egy rejtélyes okokból visszalépett belőle.
Nem tudom, pontosan mennyire is fogok gép elé kerülni a napokban, ezért inkább elindítom a küldetést. Itt már olvashatjátok is a kezdőposztot, nyugodtan reagáljatok is rá. A jelentkezést azonban továbbra sem zárom le, az első kör leteltéig nyugodtan csatlakozzon még az, akit érdekel a küldi.
Nagyon hamar örültem, hogy egyetlen nap alatt összegyűlt a négy játékos, még akkor is, ha időközben egy rejtélyes okokból visszalépett belőle.
Nem tudom, pontosan mennyire is fogok gép elé kerülni a napokban, ezért inkább elindítom a küldetést. Itt már olvashatjátok is a kezdőposztot, nyugodtan reagáljatok is rá. A jelentkezést azonban továbbra sem zárom le, az első kör leteltéig nyugodtan csatlakozzon még az, akit érdekel a küldi.
Diabel- Mesélő
Karakterlap
A küldetés első köre lezárult, így a topic is.
Diabel- Mesélő
Karakterlap
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.