A nagy aincradi birkózó event
+17
Tuki Mitsuki
Szophie
Tachibana Makoto
Enheriel
Askr
Asobi
Hinari
Hitodama
Allen Dante
Mirika
Rita Hanami
RenAi
Luv Delackrose
Ryuninji Ren
Joey Chrome
Jasude
Rosalia
21 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: A nagy aincradi birkózó event
Egész jól alakulnak odalenn a dolgok és mikor belelendülök a szurkolásba észrevettem szemem sarkából, hogy valaki helyet foglalt mellettem. ~ Lehet, hogy lekésett a kezdésről? ~ gondoltam magamban majd hallottam ahogy megszólított a login nevemen. Mi máson is szólított volna meg hiszen ebben a világban lényegében ez a "születési nevem" ha úgy tekintjük. Máshogy nem is szólíthatnak maximum Icubus néven ami a változtatás előtt volt. ~ Így jobban belegondolva a mostani nevem sokkal jobban jellemezhet engem mint a régi ~ gondoltam magamban majd üdvözöltem én is az illetőt.
- Üdv, jó kis móka, nem igaz? - kezdte a beszélgetést az idegen.
- Az hát. Jó nézni ahogy a versenyzők a különböző folyadékokba küzdenek meg bár én csak azokat figyelem akiket ismerek már valahonnan.
- Te vagy a bossölő, igaz? Korábban még nem találkoztunk, Anatole vagyok. - ahogy ezt kijelentette a körülöttünk lévő játékosok a nézőtéren mind felkapták erre a fejüket és minket kezdtek nézni.
- Psszt ... Ezt nem kellett volna -.-" Most nézde meg mit tettél - közlöm Anatole-val. - Bossölő??? Az kicsit túzás ezzel a címmel illetni engem. - feleltem gyorsan a kijelentésére. - Egyébként örvendek a találkozásnak. - A körülöttünk lévők még mindig szúrós pillantásokkal illetnek engem az imént hallottak miatt. - Egy kis pillanat - szóltam ismét Anatole-hoz. - Ez az!! Ne hagyjátok magatokat! - kiáltottam még egyet majd a fiatalember következő mondandójára figyeltem fel.
- Azt hiszem én eleget láttam ebből a fertőből és annyira nem hoz tűzbe, hogy lássak másokat is megválni a ruháitól. Úrfi, volna kedved meginni valamit és közben dumálni a múltkori bossról? - kérdezte meg tőlem melyre nem mondhattam nemet.
- Természetesen benne vagyok és hívj nyugodtan Thunder-nek azzal a megszólítással ami jónak esik. Bár ahogy látom idősebb vagy nálam. Ami meg azt illeti ha bármi olyan kérdésed van azzal kapcsolatban a lehető legjobb tudásom szerint válaszolok szívesen. - majd felálltam és elindultam kifele, hogy az aréna előtt megvárjam.
- Kinn megvárlak majd - szóltam neki mielőtt eltávoztam volna.
- Üdv, jó kis móka, nem igaz? - kezdte a beszélgetést az idegen.
- Az hát. Jó nézni ahogy a versenyzők a különböző folyadékokba küzdenek meg bár én csak azokat figyelem akiket ismerek már valahonnan.
- Te vagy a bossölő, igaz? Korábban még nem találkoztunk, Anatole vagyok. - ahogy ezt kijelentette a körülöttünk lévő játékosok a nézőtéren mind felkapták erre a fejüket és minket kezdtek nézni.
- Psszt ... Ezt nem kellett volna -.-" Most nézde meg mit tettél - közlöm Anatole-val. - Bossölő??? Az kicsit túzás ezzel a címmel illetni engem. - feleltem gyorsan a kijelentésére. - Egyébként örvendek a találkozásnak. - A körülöttünk lévők még mindig szúrós pillantásokkal illetnek engem az imént hallottak miatt. - Egy kis pillanat - szóltam ismét Anatole-hoz. - Ez az!! Ne hagyjátok magatokat! - kiáltottam még egyet majd a fiatalember következő mondandójára figyeltem fel.
- Azt hiszem én eleget láttam ebből a fertőből és annyira nem hoz tűzbe, hogy lássak másokat is megválni a ruháitól. Úrfi, volna kedved meginni valamit és közben dumálni a múltkori bossról? - kérdezte meg tőlem melyre nem mondhattam nemet.
- Természetesen benne vagyok és hívj nyugodtan Thunder-nek azzal a megszólítással ami jónak esik. Bár ahogy látom idősebb vagy nálam. Ami meg azt illeti ha bármi olyan kérdésed van azzal kapcsolatban a lehető legjobb tudásom szerint válaszolok szívesen. - majd felálltam és elindultam kifele, hogy az aréna előtt megvárjam.
- Kinn megvárlak majd - szóltam neki mielőtt eltávoztam volna.
Thunder- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 489
Karakterlap
Szint: 17
Indikátor: Zöld
Céh: -
Hej, hej… csúnya átverés áldozata lettem, hogy nem szégyenli magát ez a Ren fiú…. valahogy mindig bedőlök ezeknek a csúnya trükköknek és mire vissza is fordultam volna már le is tarolt, és elkezdett megetetni a medence csoki tartalmával. Nah de ejnyeee… ne csak nekem jusson ki a jóból így én is viszont próbálkoztam, majd mikor már kicsit sok volt a csokiból, megragadtam a haját és lefelejtem a srácot. Hajajaaaj a haja tabu de most mégis csupa csoki mindenhol, hmmm lehet nem is laktam olyan jól a belém tömött csokival mint gondoltam, mert furcsa ide nem illő dolgok jutottak az eszembe. Nah de ne legyünk rosszak, elvégre ez egy harc nem több és nem kevesebb. Kicsit megszédült a lefejeléstől majd bele zutty a csokiba, nem kellett sok gyorsan összeszedte magát, így már folytatódhatott is tovább a küzdelem. Legalább is folytatódhatott volna, elvégre két lány vonta el a figyelmét… rólam… De semmi gond, ezt még vissza kapja, először gyöngéden becserkészem, majd karjaim erős szorításában találja magát. Közben végig igyekszem hogy a hajam eltakarja a mellkasom bizonyos rejtett pontjait, én szégyenlős vagyok nem úgy mint azok ott ketten. Neki támaszkodok a srácnak de nem a teljes testemmel, a felső részét igyekszem hátrébb tartani amennyire tudom. Megpróbálkozik kitörni a szorításomból, majd egy idő után sikerül is neki, elég harcias egy teremtés, de ahogy kitépi magát engem is elránt, és ügyesen ügyetlenkedve rázuhanok.
- Opsssz! – Jelentettem ki, mintha nem így terveztem volna. Majd úgy döntöttem itt az ideje hogy kicsit megleckéztessem és lejárassam a srácot, elvégre annyira nagyra van magával. A képességem kihasználva, egy bálnának képzeltettem a fiút, ami egy ideig ment is, épp csak annyira röhejesen nézett ki hogy hangosan elnevettem magam és a koncentrációval együtt a képességem is megszűnt. Bosszúból egy kőkemény mozdulattal lepocsolt a csokival, ,mint ha már nem lettem volna teljesen csokis, majd mérgesen felemelte a kezét és csettinteni készült. Ismerem ezt a mozdulatot, most vagy felém vagy a távolba fogja ellőni magát, így amint láttam hogy hátrál igyekezni kezdtem felé, már elköszönt mire meg akartam ragadni a karját de csak a szőke lobkoncát tudtam, és a repülés lendülete engem is magával sodort. Azt hittem hogy valami keményen fogunk landolni, de pihe puha mézecske tengerben kötöttünk ki. Én amint „talajt” fogtam elengedtem a srác haját, de ő még kacsázott párat, megpróbáltam feltápászkodni, de mikor a kezemmel a mézbe nyúltam hogy segítsek magamnak felállni, egy nem méz szerű dolgot tapintottam meg. oO
Kicsit meglepődtem, sőt mikor tudatosult bennem hogy mégis mi lenne az, eléggé. O///O Ren-sama elhagyta az alsó gatyáját én egy ideig oda sem mertem nézni, csak elkerekedett szemekkel és némi pírel az arcomon, bámultam a levetett alsó neműt, majd megszólaltam.
- Nah, de Ren-sama… fiatal lányok előtt ilyet csinálni, bár amint láttam ők sem épp szégyenlősek, lehet manapság ez a divat? -
- Opsssz! – Jelentettem ki, mintha nem így terveztem volna. Majd úgy döntöttem itt az ideje hogy kicsit megleckéztessem és lejárassam a srácot, elvégre annyira nagyra van magával. A képességem kihasználva, egy bálnának képzeltettem a fiút, ami egy ideig ment is, épp csak annyira röhejesen nézett ki hogy hangosan elnevettem magam és a koncentrációval együtt a képességem is megszűnt. Bosszúból egy kőkemény mozdulattal lepocsolt a csokival, ,mint ha már nem lettem volna teljesen csokis, majd mérgesen felemelte a kezét és csettinteni készült. Ismerem ezt a mozdulatot, most vagy felém vagy a távolba fogja ellőni magát, így amint láttam hogy hátrál igyekezni kezdtem felé, már elköszönt mire meg akartam ragadni a karját de csak a szőke lobkoncát tudtam, és a repülés lendülete engem is magával sodort. Azt hittem hogy valami keményen fogunk landolni, de pihe puha mézecske tengerben kötöttünk ki. Én amint „talajt” fogtam elengedtem a srác haját, de ő még kacsázott párat, megpróbáltam feltápászkodni, de mikor a kezemmel a mézbe nyúltam hogy segítsek magamnak felállni, egy nem méz szerű dolgot tapintottam meg. oO
Kicsit meglepődtem, sőt mikor tudatosult bennem hogy mégis mi lenne az, eléggé. O///O Ren-sama elhagyta az alsó gatyáját én egy ideig oda sem mertem nézni, csak elkerekedett szemekkel és némi pírel az arcomon, bámultam a levetett alsó neműt, majd megszólaltam.
- Nah, de Ren-sama… fiatal lányok előtt ilyet csinálni, bár amint láttam ők sem épp szégyenlősek, lehet manapság ez a divat? -
Luv Delackrose- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 108
Karakterlap
Szint: 1
Indikátor: Zöld
Céh: -
A nagy aincradi birkózó eventet ezennel lezárom!
Gratulálok minden résztvevőnek, izgalmas harcok alakultak ki és a nézőtéren is összetalálkoztak olyanok, akik valószínűleg az eneten kívül is folytatni fogják a közös játékot. Most azonban jutalomosztás következik, a folytatás pedig rátok van bízva. Sajnálom, hogy akadt olyan küzdelem, ami befejezetlen maradt, de mivel így is adtam haladékot a határidőn túl, nem fogom föltartani a többieket, így is jutott elég idő befejezni. Birkózók: 10 exp és 50 arany jutalomban részesülnek
- Ren
- Luv
- Mirika
- Hitodama
- Joey
- Askr
- Jasude
- RenAi
- Dante
- Hinari
- Taidana
Nézők: 10 exp
- Tachi
- Szophie
- Enheriel
- Jin
- Thunder
- Anatole
Csökkentett jutalomban részesül: Hanatsu - 5 exp és 25 arany
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» A kis aincradi birkózó event
» [Event] A nagy háború
» [Event] Karácsonyi Event
» [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás.
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» [Event] A nagy háború
» [Event] Karácsonyi Event
» [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás.
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.