Hokushin
2 posters
1 / 1 oldal
Hokushin
Mélyen tisztelt Adminok
Név:Hokushin
Képesség neve:Villám
Képesség leírása:A képességének hála egyetlen mozdulat erejéig sebessége 30%-al gyorsabb lesz. Azonban egyszerre vagy csak a kezébe vagy csak a lában tudja használni egy mozdulat erejéig.
A kezében használja egy ütése, csapása gyorsabb lesz.
A lábában egy lépéssel ki tudja kerülni az ellenfél csapását(kivéve ha az ellenfél ennek ellenére is gyorsabb.)
Változtatások: Ezúton szeretném kérni az említett képességem hatékonyságának felemelést 30-ról 50%-ra
Változtatva:Villám
A képességének hála egyetlen mozdulat erejéig sebessége 50%-al gyorsabb lesz. Azonban egyszerre vagy csak a kezébe vagy csak a lábába tudja használni egy mozdulat erejéig.
A lábában egy lépéssel ki tudja kerülni az ellenfél csapását(kivéve ha az ellenfél ennek ellenére is gyorsabb.)
Tisztelettel Hokushin
Név:Hokushin
Képesség neve:Villám
Képesség leírása:A képességének hála egyetlen mozdulat erejéig sebessége 30%-al gyorsabb lesz. Azonban egyszerre vagy csak a kezébe vagy csak a lában tudja használni egy mozdulat erejéig.
Változtatások: Ezúton szeretném kérni az említett képességem hatékonyságának felemelést 30-ról 50%-ra
Változtatva:Villám
A képességének hála egyetlen mozdulat erejéig sebessége 50%-al gyorsabb lesz. Azonban egyszerre vagy csak a kezébe vagy csak a lábába tudja használni egy mozdulat erejéig.
Tisztelettel Hokushin
Hokushin- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 200
Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Hokushin
A pályázatot elfogadom.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Re: Hokushin
Tudom nem vall jó modorra, hogy úgy váltogatom a képességemet de úgy gondoltam nem elég hasznos.
Ráadásul ez a képesség egy mozdulatomnak 50% plusz esélyt ad arra hogy védekezéskor kivédjen egy csapást, elkerülje támadáskor pedig ennyivel nagyobb esély van arra, hogy eltalálta a célt.
Röviden egy mozdulat erejéig megnő sebesség és a fagyforgatás 50% kall.
(Tudom, hogy így kicsit megváltozott a képességem de arra gondoltam ha kicsit gyorsabb vagyok nagyobb esélyem van védekezni illetve támadni.)
Ráadásul ez a képesség egy mozdulatomnak 50% plusz esélyt ad arra hogy védekezéskor kivédjen egy csapást, elkerülje támadáskor pedig ennyivel nagyobb esély van arra, hogy eltalálta a célt.
Röviden egy mozdulat erejéig megnő sebesség és a fagyforgatás 50% kall.
(Tudom, hogy így kicsit megváltozott a képességem de arra gondoltam ha kicsit gyorsabb vagyok nagyobb esélyem van védekezni illetve támadni.)
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
- Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Felszerelés:
Ragnarök,
- Spoiler:
- Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Felszerelés:
Hokushin- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 200
Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: Zöld
Céh: -
Similar topics
» Hokushin
» Hokushin
» Orimune Jasami vs Hokushin
» Hokushin vs Kusumi Ayani
» Fuun Kotarou VS Hokushin
» Hokushin
» Orimune Jasami vs Hokushin
» Hokushin vs Kusumi Ayani
» Fuun Kotarou VS Hokushin
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.