Fórum találkozó
+52
Nanise
Ronye Arabel
Kiwi
Taka
Tatsuki Ranmaru
Yoichi
Malcolm
Cardinal
Atoru
Szophie
Mayumi
Miu
Michiko
Silica
Ayse
Suzume
Kuradeel
Ryuu
Maci
Jun
Kincaid
Tachibana Makoto
Bacchus
Aoi Shizuka
Phobos
Peter Worker
Snowcat
Shukaku
Noxy
Argo
Kazuma
Rokurou Amateratsu
Diabel
Anatole Saito
Mirika
Danee
Kurokoto
Jay
Rita Hanami
Asuka
Koshitsu Esutel
Hayashi Yuichi
Hinari
RenAi
Askr
Clark Corben
Chancery
Kyuushiro
Halász Alex
Kayaba Akihiko
Nomad
Rosalia
56 posters
13 / 19 oldal
13 / 19 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Fórum találkozó
Tanfolyam. És mivel szombaton lesz sajnos rám sem lehet számítani úgy, mint a bossharcos játékomra sem.
Azért az ötletet átadom.
Összeülnek a játékosok és húznak egy-egy kártyát. Ha 10 ember van, akkor 10 kártya közül lehet húzni. Ekkor 9 kártya játékos kártya, egy kártya boss kártya. A lényege, hogy senki sem tudja ki húzta a bosst. A játékosok célja, hogy megöljék a bosst, a boss célja, hogy megöljön mindenkit. Úgy, mint a gyilkososnál például.
Középen van egy nagy pakli, az elején mindenki húz öt lapot. Mindenkinek 5 életpontja van.
A pakliban a következő felállás van: 2 "Mindenki" kártya, a többi pedig egyenlő arányban "Általam választott játékos", "Előttem lévő játékos által választott játékos", "Utánam lévő játékos által választott játékos"
Ezekkel egyenlő számban van: 2 "Meghal" kártya, a többi pedig egyenlő arányban "Sebződik egy életpontot", "Gyógyul egy életpontot"
Nos a lényeg, hogy sorban mentek és mindenki csak egy kártyát rakhat és csak olyat, ha van értelme. Tehát "Meghal" után nem rakhat "Gyógyul egy életpontot". Viszont amennyiben nem rendelkezik egy értelmes parancsot kialakító kártyával sem, a körből kimarad (pihen, nem tett eleget a kitartásra ) és húz egy lapot. Egy példa rendes sorrend: "Utánam lévő játékos által választott játékos", a játékos előre kiválasztja a célpontot, de mivel ő a következő, így tudja, hogy mi fog történni, előttem lévőnél meg saját magamnál viszont már rizikós, következő játékos: "Sebződik egy életpontot", következő játékos: "Mindenki", következő játékos: "Gyógyul egy életpontot"...stb.
Nos, az egészben a poén az lenne, hogy végig lehet kommunikálni, tehát pl. valaki bossként mondhatja, hogy "nyugodtan tedd le a mindenki kártyát, van gyógyító lapom" aztán leteheti a meghal kártyát és megnyeri.
Azért az ötletet átadom.
Összeülnek a játékosok és húznak egy-egy kártyát. Ha 10 ember van, akkor 10 kártya közül lehet húzni. Ekkor 9 kártya játékos kártya, egy kártya boss kártya. A lényege, hogy senki sem tudja ki húzta a bosst. A játékosok célja, hogy megöljék a bosst, a boss célja, hogy megöljön mindenkit. Úgy, mint a gyilkososnál például.
Középen van egy nagy pakli, az elején mindenki húz öt lapot. Mindenkinek 5 életpontja van.
A pakliban a következő felállás van: 2 "Mindenki" kártya, a többi pedig egyenlő arányban "Általam választott játékos", "Előttem lévő játékos által választott játékos", "Utánam lévő játékos által választott játékos"
Ezekkel egyenlő számban van: 2 "Meghal" kártya, a többi pedig egyenlő arányban "Sebződik egy életpontot", "Gyógyul egy életpontot"
Nos a lényeg, hogy sorban mentek és mindenki csak egy kártyát rakhat és csak olyat, ha van értelme. Tehát "Meghal" után nem rakhat "Gyógyul egy életpontot". Viszont amennyiben nem rendelkezik egy értelmes parancsot kialakító kártyával sem, a körből kimarad (pihen, nem tett eleget a kitartásra ) és húz egy lapot. Egy példa rendes sorrend: "Utánam lévő játékos által választott játékos", a játékos előre kiválasztja a célpontot, de mivel ő a következő, így tudja, hogy mi fog történni, előttem lévőnél meg saját magamnál viszont már rizikós, következő játékos: "Sebződik egy életpontot", következő játékos: "Mindenki", következő játékos: "Gyógyul egy életpontot"...stb.
Nos, az egészben a poén az lenne, hogy végig lehet kommunikálni, tehát pl. valaki bossként mondhatja, hogy "nyugodtan tedd le a mindenki kártyát, van gyógyító lapom" aztán leteheti a meghal kártyát és megnyeri.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Nekem mindkét nap jó, de szerintem ha nem muszáj, ne válasszunk, legyen mindkét nap, így aki nem tud jönni egyik nap, azt viszont látjuk a másikon!
És ha netalán tán zárt helyre vágytok, akkor tudok én is egy akkora szobát biztosítani, mint amit Anatnál láttunk.
Amúgy inkább Szombat, ha választani kell (savaztam is)
És ha netalán tán zárt helyre vágytok, akkor tudok én is egy akkora szobát biztosítani, mint amit Anatnál láttunk.
Amúgy inkább Szombat, ha választani kell (savaztam is)
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg
- Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka- Íjász
- Hozzászólások száma : 466
Karakterlap
Szint: 19
Indikátor: Zöld
Céh: -
Kedves mindenki!
A vének tanácsa meghozta a döntést a beérkezett szavazatok alapján.
A tali időpontja: Július 26.
A találkozó helyszíne: Jászai Mari tér, (GMT+1) 10:00 h
Onnan indulunk Anatole rezidenciájára, ha valaki egyenesen oda akar menni
Kollektív bevásárlósdi lesz, és kollektív konyhai munka is, mindenkinek szakértelmének megfelelően. Ha valakinek különleges kívánsága van, azt a bevásárlás előtt jelzi.
A költségeket egyenlően elosztjuk a fogyasztó vendégek között, ez nagy valószínűséggel nem haladja meg a fejenkénti 1000 (ezer) magyar forintot.
Ha ezzel megvagyunk, innen fogunk felcaplatni a borrácsozás helyszínére, ahol banzai.
Aki ezektől a programpontoktól el kíván térni (vidékről jön, nem tud felkelni, egyébkifogás) az szerdáig jelezze, hogy számolni tudjunk vele. A vidékiek írják meg azt is, hogy hova érkeznek, hogy esetleg segíthessük őket az útbaigazítással.
Én szóltam.
A vének tanácsa meghozta a döntést a beérkezett szavazatok alapján.
A tali időpontja: Július 26.
A találkozó helyszíne: Jászai Mari tér, (GMT+1) 10:00 h
Onnan indulunk Anatole rezidenciájára, ha valaki egyenesen oda akar menni
- CÍM:
Facebookon megtalálható (szerkesztve by Rosi)
Kollektív bevásárlósdi lesz, és kollektív konyhai munka is, mindenkinek szakértelmének megfelelően. Ha valakinek különleges kívánsága van, azt a bevásárlás előtt jelzi.
A költségeket egyenlően elosztjuk a fogyasztó vendégek között, ez nagy valószínűséggel nem haladja meg a fejenkénti 1000 (ezer) magyar forintot.
Ha ezzel megvagyunk, innen fogunk felcaplatni a borrácsozás helyszínére, ahol banzai.
Aki ezektől a programpontoktól el kíván térni (vidékről jön, nem tud felkelni, egyébkifogás) az szerdáig jelezze, hogy számolni tudjunk vele. A vidékiek írják meg azt is, hogy hova érkeznek, hogy esetleg segíthessük őket az útbaigazítással.
Én szóltam.
Silica- Moderátor
- Hozzászólások száma : 809
Ideje nekem is kollektíve ezt idepöccintenem:
Szerencsére a temetés a hét eleje táján lesz, szóval szombatra csak kiheveri a család meg én is a rítust. Viszont eredetileg pont szombatra lenne megszervezve egy minden évben megtartott családi esemény, amit úgy hívunk, hogy unokaöcsém névnapi partija, és tekintve, hogy a szülinapja is temetés miatt maradt el, szerintem ez már meg lesz tartva valamennyire normálisan.
Ha pedig mégse, akkor megyek hozzátok Legkésőbb aznap reggel ez kiderül majd.
Edit: És a talán biztosan-nemre változott. Ha a hétvégi unokaöcs-ünneplés elmarad, akkor csütörtöktől vasárnapig Miskolcon leszek ismét, mivel ezúttal nagymamám esik át egy műtéten. Viszont ezúttal nem fogok fél évre ott ragadni
Szerencsére a temetés a hét eleje táján lesz, szóval szombatra csak kiheveri a család meg én is a rítust. Viszont eredetileg pont szombatra lenne megszervezve egy minden évben megtartott családi esemény, amit úgy hívunk, hogy unokaöcsém névnapi partija, és tekintve, hogy a szülinapja is temetés miatt maradt el, szerintem ez már meg lesz tartva valamennyire normálisan.
Ha pedig mégse, akkor megyek hozzátok Legkésőbb aznap reggel ez kiderül majd.
Edit: És a talán biztosan-nemre változott. Ha a hétvégi unokaöcs-ünneplés elmarad, akkor csütörtöktől vasárnapig Miskolcon leszek ismét, mivel ezúttal nagymamám esik át egy műtéten. Viszont ezúttal nem fogok fél évre ott ragadni
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Én mennék egyenest Anathoz, oda 11-re menni ölég?
*későn kelő*
*későn kelő*
Ryuu- Harcművész
- Hozzászólások száma : 327
Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Sárga
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Egyébként pedig mindenkire számítunk a konyhai munkában, aki nem dolgozik, ne is egyék alapon.
Silica- Moderátor
- Hozzászólások száma : 809
Silica chan hidoi
Majd én dolgozom Esu chan helyett is. ^^
Majd én dolgozom Esu chan helyett is. ^^
Michiko- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 47
Karakterlap
Szint: 10
MINDENKI 10-re jön ide hozzám és a mindenkibe mindenki beletartozik...
Annyi jutott még eszembe, hogy hozzatok magatokkal evőeszközt, műanyagtányért, poharat, illetve valami masszívabb zacsit, amibe tudjátok majd tenni a mosatlant.
Annyi jutott még eszembe, hogy hozzatok magatokkal evőeszközt, műanyagtányért, poharat, illetve valami masszívabb zacsit, amibe tudjátok majd tenni a mosatlant.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Facebook esemény létrehozva, tel számom, címem ott megtalálható.
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Van egy apró problémám a 10 órával, ha 5:19-kor indulok, akkor is elfogok késni a 10-es találkozóról. De hívlak majd benneteket
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Céh: Justice League
Számom tudod (már nem a 20-as, hanem a 30-as), én is a tiéd, ha megérkeztél Pestre, akkor csörögj és intézzük a továbbiakat!
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Én is \o/ Épp azt néztem, hogy milyen jó, hogy nem mára terveztük, mert úgy eláztunk volna! o.O
.....Láma! \o\
2 méteres tacskó! /o/
.....Láma! \o\
2 méteres tacskó! /o/
Ryuu- Harcművész
Karakterlap
Augusztus 23.-án (szombat) kinek van kedve egy talihoz?
Megérdeklődöm már, mert ha van olyan akinek lenne kedve (meg ideje), akkor én elkezdek szállást keresni magamnak, meg megszervezem az életem úgy, hogy belekalkulálom ezt is.
Megérdeklődöm már, mert ha van olyan akinek lenne kedve (meg ideje), akkor én elkezdek szállást keresni magamnak, meg megszervezem az életem úgy, hogy belekalkulálom ezt is.
Miu- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 658
Karakterlap
Szint: 23
Rám számíthatsz (amennyiben Budapesten lesz a találkozó megrendezve. Úgy szállást is tudok adni)
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Én szívesen taliznák De csak egy talánt tudok bebiggyeszteni.
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Gondolom Bp. a leglogikusabb helyszínnek. De rátok bízom a helyszínt, mert így is úgy is át kell majd vonatoznom a fél országon. Tehát pontos hely meghatározást nem mondanék inkább. Ti tudjátok jobban, mi hogy jó. x3
Miu- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 658
Karakterlap
Szint: 23
Margitsziget \o/
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Margit sziget. \o/
Ryuu- Harcművész
Karakterlap
Ez esetben én is bebiggyesztek egy talánt, elvégre nálam sosem lehet tudni. De ha a fél országos vonatozásodba esetleg Esztergom is beleesik, akkor viszont biztos, hogy ha külön is, de össze tudunk futni
-Bár jó lenne már pestre is bemennem, és Rosától elhozni Yuichi ajándékát meg Jay esernyőjét >.>-
-Bár jó lenne már pestre is bemennem, és Rosától elhozni Yuichi ajándékát meg Jay esernyőjét >.>-
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Hasonlóképp talán, akkor még ugyan leállásom lesz, de sose lehet tudni
Az esernyőm T_T XD
(apropó, bocsánat, hogy itt kérdezem meg, de most jutott eszembe: a táncszőnyegeimmel mi a helyzet? O_O )
Az esernyőm T_T XD
(apropó, bocsánat, hogy itt kérdezem meg, de most jutott eszembe: a táncszőnyegeimmel mi a helyzet? O_O )
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
Jay- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 280
Karakterlap
Szint: 18
Mirika írta:Margitsziget \o/
Ez esetben én is megtehetem azt a tíz perces utat odáig, amennyiben van kedve a csapatnak hozzám. ^^
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
Az esernyő, plakát és a táncszőnyegek is vágyakozva várják vissza hű gazdáját Tali viszont sanszos, hogy nekem most nem lesz jó, de majd még jelzek.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Shukaku chan \o/
*két karival is írt mert menő* x3
*két karival is írt mert menő* x3
Michiko- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 47
Karakterlap
Szint: 10
13 / 19 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
13 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.