A Rókalelkű Farkas
3 posters
1 / 1 oldal
A Rókalelkű Farkas
Mód: Alap (One versus All)
Tag: Moxie
Moxie (30) - HP:190 | F:58 | E:55 | K:43 | GY:38 | S:31 | P:45
Aktuális boss: 23. Juukrat, Fagy Féreg
A dobási arányokat, és a stratégiát kérlek nézd ki a Bossok pontjai/adatai topikból. Amennyiben szeretnéd, úgy levezethetem én is, de ez esetben kérlek jelezz nekem privátba, vagy Discordon. (inkább utóbbi xd)
Tag: Moxie
Moxie (30) - HP:190 | F:58 | E:55 | K:43 | GY:38 | S:31 | P:45
Aktuális boss: 23. Juukrat, Fagy Féreg
A dobási arányokat, és a stratégiát kérlek nézd ki a Bossok pontjai/adatai topikból. Amennyiben szeretnéd, úgy levezethetem én is, de ez esetben kérlek jelezz nekem privátba, vagy Discordon. (inkább utóbbi xd)
The Gleam Eyes- Mesélő
- Hozzászólások száma : 913
Re: A Rókalelkű Farkas
Ezidáig volt szerencsém elkerülni a boss termeket és az ezekkel járó macerát. Már csak azért is húztam ki magam mindig ezek alól, hogy ne legyek túlzottan is szem előtt, hiába a nagy jutalom és dicsőség a magam nyugalma és kényelme fontosabbnak bizonyult. Viszont most úgy döntöttem, hogy ha már van rá lehetőség azért még is csak szerencsét próbálok a már legyőzött boss-ok arénába zárt változatával, mindvégig remélve, hogy szerencsém lesz és könnyű dolgom lesz. Legalább is ezzel a lendülettel léptem be a terembe, majd meglátva a nagy férget maga előtt, még mielőtt elkezdődött volna bármi is, fogtam magam és kecsesen távoztam ott, ahol korábban belétem. Nem igazán volt szimpatikus nekem az első ellenfél, macerásnak tűnt, így inkább úgy döntöttem, hogy megpróbálok új ellenfelet sorsolni magamnak, ezzel pedig újfent beléptem a csarnokba, hátha most valamivel szimpatikusabb boss kerül elém.
//Kimegyek, aztán újra belépek a terembe. - ha jól tudom, akkor ezt a lehetőséget egyszer ellehet játszani
(és igen, szeretnék élni a levezetés lehetőségével is ^^)
//Kimegyek, aztán újra belépek a terembe. - ha jól tudom, akkor ezt a lehetőséget egyszer ellehet játszani
(és igen, szeretnék élni a levezetés lehetőségével is ^^)
Karakterlap
Szint: 33
Indikátor: Vörös
Céh: -
Aktuális boss: 14. Tenglo
Skippek száma: 2
Tenglo: 1600 HP
Moxie (Sebzés: 51/kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.2 SP kiskörönként.)
Tenglo
Moxie (30. szint): 190/190 HP, 45 páncél, 215/215 CSP
// Akármennyiszer kimehetsz és visszajöhetsz, de minden kimenetel reseteli a pontjaidat, ez gyakorlatilag amíg nem vagy pozitívba igazából ne számít. A lényeg, hogy minden kimenetel esetén továbbra is írni kell 100 szavas postokat. //
Tenglo: 1600 HP
Moxie (Sebzés: 51/kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.2 SP kiskörönként.)
Tenglo
Moxie (30. szint): 190/190 HP, 45 páncél, 215/215 CSP
// Akármennyiszer kimehetsz és visszajöhetsz, de minden kimenetel reseteli a pontjaidat, ez gyakorlatilag amíg nem vagy pozitívba igazából ne számít. A lényeg, hogy minden kimenetel esetén továbbra is írni kell 100 szavas postokat. //
The Gleam Eyes- Mesélő
Valahogy az a túlméretezett féreg nem volt a legszimpatikusabb, de úgy tűnik, hogy ma nem igazán van szerencsém a bossokat illetően, hisz újabb érdekes ellenfelet kaptam, pedig reménykedtem valami egyszerűbben. Viszont az igazat megvallva, még mindig lehetne nehezebb dolgom is, hisz még mindig vannak nehezebb ellenfelek is azon a listán. Tehát jobbnak vélem végre belevetni magam a harcba és minél előbb túlesni ezen és kigyomlálni ezt a túlméretezett gazt, aztán jöhet a következő ellenfél. Mielőtt támadnék aktiválom a Blind Spot képességem, majd miután megjelent előttem az első jelző, már meg is ragadtam a késeim és megkezdtem a támadást a méretes növény irányába.
//Blind Spot aktiválva, támadok mindkét késemmel; Sebzés 51/kés - 102 (+10%) Össz.: 112 Sebzés +8 Tűzsebzés
Tárgybónusz: Agni Miu (+8 Tűzsebzés )
Blind Spot (Passzív): 0/4
//Blind Spot aktiválva, támadok mindkét késemmel; Sebzés 51/kés - 102 (+10%) Össz.: 112 Sebzés +8 Tűzsebzés
Tárgybónusz: Agni Miu (+8 Tűzsebzés )
Blind Spot (Passzív): 0/4
- Aktív képesség:
Blind Spot - Passzív
Aktiválása után azonosítja a közelben látható ellenfelek legsebezhetőbb pontját, azaz vakfoltját körülöttük észak, keleti, dél vagy nyugati ívként jelölve (ezek sorban váltják egymást). Az aktuális vakfoltra mért támadás 10%-al nagyobb sebzést okoz a célpontnak (csak a ténylegesen bevitt sebzés számít).
Az ívek 2 körönként változnak, ha nem történik sikeresen bevitt támadás a vakfoltra. (Értsd: 1 körre eltűnik a jelző, majd a következőben jelenik meg újra más pozícióban, tehát ténylegesen mindig csak 1 körig látható a vakfolt, majd 1 körig nem, majd a pozíció váltás után újra látható és így tovább.) - Aktív vakfolt jelző: 1 kör Lehűlés: 1 kör
Ha egy adott íven sikeres a vakfolt támadása, akkor a következő jelző 4 kör múlva fog megjelenni újra. A vakfolt támadására az alap támadásra vonatkozó kocka dobás szabályai érvényesek (Értsd: Ha az alaptámadásra vonatkozó kocka dobás sikertelent, akkor automatikusan sikertelen a vakfolt támadása is.) - Találat utáni lehűlés: 4 kör
Karakterlap
Szint: 33
Indikátor: Vörös
Aktuális boss: 14. Tenglo
Tenglo 15-öt sebez Moxieba
Tenglo lerántásra készül 1/2
Tenglo: 1265 HP
Moxie (Sebzés: 51/kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.2+0.2 SP kiskörönként.)
Tenglo
Moxie (30. szint): 190/190 HP, 30 páncél, 125/215 CSP
- Te körödhöz segédlet::
- Te mint árnyharcos 1 SP alatt 2x tudsz támadni, mivel 3.2 SP-d van ezért 3x támadhatsz, és a köröd végén +0.2 SP-t fogsz nyerni. A sémád a következő a képid miatt jelenleg, mivel a 8 tűzsebzést 4-4re bontjuk a 2 késed miatt:
(51+4)x1,1+51+4=115 sebzés/hit
A képesség felezett CSP költséggel jár (szinted fel), míg 1 SP-nyi támadás, akár 1 késsel, akár 2 késsel támadsz az a szinteddel megegyező CSP-t von le. Ha nincs elég támadáshoz elég CSP-d, akkor pihenned kell. Ha nem támadsz az adott körben akkor teljesere nő a CSP-d száma, de ha csak 1 SP-t költesz el rá, akkor a fele tér vissza lefelé kerekítve, nálad ez 107.
Tenglo 15-öt sebez Moxieba
Tenglo lerántásra készül 1/2
Tenglo: 1265 HP
Moxie (Sebzés: 51/kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.2+0.2 SP kiskörönként.)
Tenglo
Moxie (30. szint): 190/190 HP, 30 páncél, 125/215 CSP
The Gleam Eyes- Mesélő
A játékot inaktivitás miatt lezárom; legyőzött boss híján jutalom nem jár.
Strea- Admin
- Hozzászólások száma : 2459
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Similar topics
» Farkas Mezők
» A farkas és a nyúl
» [Küldetés] Piroska és a farkas
» Piroska és a Farkas - Kazu x Jun
» A farkas és a nyúl
» Piroska és a Farkas - Kazu x Jun
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.