[Küldetés] A kincses térkép
5 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: [Küldetés] A kincses térkép
A nagy sietségben Nova azért nem felejtette el közölni az útitársaival, hogy kapott egy bónusz küldetést, mindössze azért, mert megsimogatta a gyanús nevű fát. Még jó, hogy őt álltában érdekelték az effajta dolgok és nem volt rest megvizsgálni sem.
- Ha nektek nem ugrott fel eddig, akkor nem tudom megosztani- felelte, hiszen partiban voltak, ha elég lett volna egy embernek felvenni, már mindenkinek ott lenne a quest menüjében.
- "A Héttermésűfa melyet Morg a féreg pusztított el. A fa gyökereinek pusztulása után már a népek csak úgy hívták a „kiszáradtfa”. Némelyek azt híresztelik, hogy valahol él egy druida, akinek a segítségével újra életre lehet kelteni." - felolvasta menetelés közben a bónusz quest leirását a többieknek.
- Talán próbáljátok meg ti is a fánál - adott egy ötletet, de meneteltek tovább, egyenesen a nyilvános csapda irányába, önmaguktól belesétálva. Nova már furcsállta az elején, de most még jobban megerősödött benne a gyanú: kezdőkkel lehet dolga, már ami a rendes csapatmunkát illette. Nem volt egy rendes megbeszélés sem, csak lóhalálában menetelés a quest által kijelölt helyekre. Értette ő, mindenki minél előbb szeretne kijutni ebből a játékból, de az nem ezen fog múlni. Értetlenül állt mindezen tények mellett, mégsem tett semmit, gondolta annyira veszélyes dolog nem történhet.....
Miután besétáltak a csapdába egyből 6 sötét elf jelent meg, mindkét irányban 3-3. Egész jól indult a harc, Karasu-san egyet le is ütött közülük és a másik csapat is majdnem végzett egyel. A fiú pedig csak azt tette, amit ilyenkor tudott, vagyis semmit sem, hagyta, hogy a nyílvesszők belefúródjanak a testébe, ezzel csökkentve élet pontjait. Azonban amint végzett a karforgató saját körével, elkiáltotta magát és elteleportált, majd követte őt a lovag és az íjász hölgyemény is. Az ifjú lovag nem tudta mire vélni, de mivel már kiállt belőle legalább 7-8 nyílvessző, követte a példát.
-Teleport Morishi
- Ha nektek nem ugrott fel eddig, akkor nem tudom megosztani- felelte, hiszen partiban voltak, ha elég lett volna egy embernek felvenni, már mindenkinek ott lenne a quest menüjében.
- "A Héttermésűfa melyet Morg a féreg pusztított el. A fa gyökereinek pusztulása után már a népek csak úgy hívták a „kiszáradtfa”. Némelyek azt híresztelik, hogy valahol él egy druida, akinek a segítségével újra életre lehet kelteni." - felolvasta menetelés közben a bónusz quest leirását a többieknek.
- Talán próbáljátok meg ti is a fánál - adott egy ötletet, de meneteltek tovább, egyenesen a nyilvános csapda irányába, önmaguktól belesétálva. Nova már furcsállta az elején, de most még jobban megerősödött benne a gyanú: kezdőkkel lehet dolga, már ami a rendes csapatmunkát illette. Nem volt egy rendes megbeszélés sem, csak lóhalálában menetelés a quest által kijelölt helyekre. Értette ő, mindenki minél előbb szeretne kijutni ebből a játékból, de az nem ezen fog múlni. Értetlenül állt mindezen tények mellett, mégsem tett semmit, gondolta annyira veszélyes dolog nem történhet.....
Miután besétáltak a csapdába egyből 6 sötét elf jelent meg, mindkét irányban 3-3. Egész jól indult a harc, Karasu-san egyet le is ütött közülük és a másik csapat is majdnem végzett egyel. A fiú pedig csak azt tette, amit ilyenkor tudott, vagyis semmit sem, hagyta, hogy a nyílvesszők belefúródjanak a testébe, ezzel csökkentve élet pontjait. Azonban amint végzett a karforgató saját körével, elkiáltotta magát és elteleportált, majd követte őt a lovag és az íjász hölgyemény is. Az ifjú lovag nem tudta mire vélni, de mivel már kiállt belőle legalább 7-8 nyílvessző, követte a példát.
-Teleport Morishi
Nova- Lovag
- Hozzászólások száma : 17
Karakterlap
Szint: 19
Indikátor: Zöld
Céh: Endless Society
Szép sorban érkeztek a teleportpadra, és persze azonnal kérdésekkel bombázzátok a kardforgatót, ki némán ki hangot adva nemtetszésének. Karasu elsőre csak hárítólag emeli a kezét. Majd Nova megérkezését követően, végre meg is szólal.
– Előbb menjünk. Nyomaszt ez a város. – és meg is indul, a lehető legrövidebb úton a város széle felé.
Amint elhagyjátok a települést a lány igyekszik magyarázatot adni a tettére.
– Nem konkrét tudás, vagy képesség miatt kértem, hogy hagyjuk ott az ellenfeleket. Inkább csak egy érzés volt. Mintha csak valami látomás lett volna azt láttam, hogy sorra elesünk egy nyílzápor alatt. Nem akartam kockáztatni.
Közben az irányt a fa felé veszi és arra vezet tovább titeket. Bár arra kért mindenkit szakítsa meg a küzdelmet, úgy tűnik ettől függetlenül nem áll szándékában feladni a harcot. De egyelőre nem feszegeti a dolgot tovább, hagyja hogy mindenki elmondja a maga véleményét és hogy konszenzusra jussatok az ellenfelek legyőzésnek stratégiájában. Ha kikéritek a véleményét, akkor a következőket mondja.
– Valahogy meg kellene osztanunk az ellenfeleket, de úgy, hogy két teljesen különálló küzdelem alakuljon ki. Ha nova és én el tudnánk vonni az ellenfelek legalább felét, akkor Mia és Kasumi már könnyen legyűrheti a maradékot.
Közben visszaértek a fához. Minden épp úgy van ott is ahogy hagytátok, vagyis ha akartok, akár újra nekikezdhettek vizsgálódni a stratégiai megbeszélés alatt.
Szólimit 250
//magyarázat: Mint azt írtam Nova köre után a mobok 10 többletkörrel rendelkeznek, vagyis kiosztanak 600 HP-nyi sebzést úgy, hogy ti ez alatt semmit sem tehettek. És ebből a 600-ból 450 Kasumira és Miára megy. Vagyis könnyen kiszámolhatjátok, hogy mindketten halottak a többletkörök végére, addigra mire akár csak pislognának egyet. Emiatt életbe lépett a plot armour szabály mely révén menekültetek vissza Morishibe.
Feladat: Előállni egy használható stratégiával.
Határidő: 2021.04.04.
Nishida- Mesélő
- Hozzászólások száma : 90
-Akkor mindenki itt van. - Felelt Kasumi, majd követte a néma Karasut. A városból kiérve Kasumi figyel Karasu magyarázatára, bár azt kissé fúrcsálta, hogy egy látomás miatt kellett kiteleportálni, de alapvetően nem vette zokon.
Ismét a kiszáradt fához érve a lány leül a tábor tűz mellé majd egy faágat a kezébe véve elkezdi piszkálni a parazsat miközben gondolkodik, hogy miként lehetne legyőzni a mobokat minimális kockázattal. Az ilyesféle taktikázás nem ment neki túl jól, mind azok ellenére, hogy játszott a bétával. "Ha Maku itt lenne biztos kitalálna valami ügyes taktikát." Gondolta magában a lány. Viszont tudta, hogy nem kéne várni a másikra, hogy kitaláljon valami ötletet, hiszen nem ismeri még őket annyira és lehet, hogy ők se értenek a taktikázáshoz, valamint ők is gondolhatják azt, hogy majd a másik ki talál valamit. De néhány pillanattal később nem figyelve a többiekre talált a parazsak közt kilenc kicsi fa darabot ami hátra maradta. Úgy döntött Kasumi, hogy megpróbálkozik a tologatásukkal valami ötlettel elő állni. Ebbe viszont olyannyira belemerült, hogy alig figyelt a többiekre.
Miután talált néhány működőképes tervet felállt a tűzrakhelytől és nyújtózott egyet.
-Srácok! - Szólalt fel. -Mi lenne ha ezzel próbálkoznánk. - Mondta, majd ismét kezébe vette a faágat és kezdte el magyarázni miközben mutatta.
-Mivel Karasu képes egyből megölni egy mobot így biztosan neki a fronton kéne harcolnia. Én közben a képességemmel tudom védeni vagy ha szükséges akár támadni is tudok. Közben Mia hátulról fedezel minket. Nova te pedig szintén hátul maradsz, ha esetleg Miát megtámadnák. A lényeg az, hogy Karasu és én legyünk a frontharcban, hogy minket fókuszáljanak valamint azért is, mivel Karasu az egyetlen közülünk aki egyet mindenképpen le tud szedni pillanatok alatt.
Ismét a kiszáradt fához érve a lány leül a tábor tűz mellé majd egy faágat a kezébe véve elkezdi piszkálni a parazsat miközben gondolkodik, hogy miként lehetne legyőzni a mobokat minimális kockázattal. Az ilyesféle taktikázás nem ment neki túl jól, mind azok ellenére, hogy játszott a bétával. "Ha Maku itt lenne biztos kitalálna valami ügyes taktikát." Gondolta magában a lány. Viszont tudta, hogy nem kéne várni a másikra, hogy kitaláljon valami ötletet, hiszen nem ismeri még őket annyira és lehet, hogy ők se értenek a taktikázáshoz, valamint ők is gondolhatják azt, hogy majd a másik ki talál valamit. De néhány pillanattal később nem figyelve a többiekre talált a parazsak közt kilenc kicsi fa darabot ami hátra maradta. Úgy döntött Kasumi, hogy megpróbálkozik a tologatásukkal valami ötlettel elő állni. Ebbe viszont olyannyira belemerült, hogy alig figyelt a többiekre.
Miután talált néhány működőképes tervet felállt a tűzrakhelytől és nyújtózott egyet.
-Srácok! - Szólalt fel. -Mi lenne ha ezzel próbálkoznánk. - Mondta, majd ismét kezébe vette a faágat és kezdte el magyarázni miközben mutatta.
-Mivel Karasu képes egyből megölni egy mobot így biztosan neki a fronton kéne harcolnia. Én közben a képességemmel tudom védeni vagy ha szükséges akár támadni is tudok. Közben Mia hátulról fedezel minket. Nova te pedig szintén hátul maradsz, ha esetleg Miát megtámadnák. A lényeg az, hogy Karasu és én legyünk a frontharcban, hogy minket fókuszáljanak valamint azért is, mivel Karasu az egyetlen közülünk aki egyet mindenképpen le tud szedni pillanatok alatt.
Kasumi- Lovag
- Hozzászólások száma : 173
Karakterlap
Szint: 30 (24)
Céh: -
Nem tetszik Karasu magyarázata, mert hátráltat minket és hátráltathat még a későbbiekben is. Ő akart eljönni erre a küldetése, ráadásul le is szedett egyet, akkor mitől fél? A városban sem maradhatunk, mert kényelmetlenül érzi magát. Sok gond van ezzel a lánnyal, pedig olyan tüzesnek és tettre késznek tűnt az elején. Azt hittem nem tántoríthatja el semmi. Erre képzeleg? Ellenérzéseimnek nem adok hangot, csendben követem a többieket a kiszáradt fához. Ott megpróbálom felvenni a küldetést, amit Nova is megtett, noha kétlem, hogy csapatos feladat lenne. Egyáltalán nem gondolkodok semmilyen taktikán, nem csak azért, mert ami eszembe jutott, annak több buktatója is van, hanem azért is, mert épphogy csak elkezdtem a játékot és máris teleportálgatni, taktikázgatni kell, noha egyértelműen fölényben voltunk.
- Van olyan jó terv, mint bármelyik - felelem Kasumi javaslatára. - De ha Karasunak megint látomása lesz, akkor ez sem ér semmit. Jómagamnak fogalmam sincs, mit kellene tennünk, a tapasztaltabbaktól várnám, hogy álljanak elő valamivel.. De az előbb is probléma volt ezzel. Valami nem működött. Még én is viszonylag elég nagy sebzést ejtettem, Karasu pedig végzett is eggyel. Ha az a taktika nem vált be, nem tudom, ez mennyivel jobb. De nem tudhatjuk meg, amíg ki nem próbáljuk. Legfeljebb majd a megérzése újra megment minket - ha valóban ez történt - felem mosolyogva. Egy kissé talán gúnyos hangnemet ütöttem meg, de komolyan gondoltam. Könnyen elképzelhetőnek tartottam, hogy tudott valamit, amit mi nem, vagy hogy most aktiválódott egy képességes. Én ezekről a dolgokról nem sokat tudtam, így nem is akartam mélyebben belefolyni a megbeszélésbe. Ráhagytam a többiekre, hogy előálljanak valamivel.
- Van olyan jó terv, mint bármelyik - felelem Kasumi javaslatára. - De ha Karasunak megint látomása lesz, akkor ez sem ér semmit. Jómagamnak fogalmam sincs, mit kellene tennünk, a tapasztaltabbaktól várnám, hogy álljanak elő valamivel.. De az előbb is probléma volt ezzel. Valami nem működött. Még én is viszonylag elég nagy sebzést ejtettem, Karasu pedig végzett is eggyel. Ha az a taktika nem vált be, nem tudom, ez mennyivel jobb. De nem tudhatjuk meg, amíg ki nem próbáljuk. Legfeljebb majd a megérzése újra megment minket - ha valóban ez történt - felem mosolyogva. Egy kissé talán gúnyos hangnemet ütöttem meg, de komolyan gondoltam. Könnyen elképzelhetőnek tartottam, hogy tudott valamit, amit mi nem, vagy hogy most aktiválódott egy képességes. Én ezekről a dolgokról nem sokat tudtam, így nem is akartam mélyebben belefolyni a megbeszélésbe. Ráhagytam a többiekre, hogy előálljanak valamivel.
Mia- Íjász
- Hozzászólások száma : 140
Karakterlap
Szint: 20 (11)
Céh:
// Nem várunk tovább Novára, már így is 1 hét eltelt a határidő lejártától. Szóval haladjunk.//
Karasu bár érti a bújtatott célzásokat nem veszi fel. A lelkiismerete szerint cselekedett, de ha a kamikaze kommandó halni akar, hát tegyék. Kasumi javaslatát átgondolja, ami az eddigi taktika egyszerű átcsoportosítása csupán, de a lány úgy gondolja, ha a felállása a moboknak ugyan az marad, már pedig miért változna, akkor akár működhet is. Mivel az ő véleményét nem kérte ki senki, így azt megtartja magának.
– Rendben akkor legyen így. Mia és én helyet cserélünk és meglátjuk mi lesz. – biccent rá a tervre.
Nekiindultok hát, hogy leverjétek a maradék 5 mobot. Ahogy beértek a szurkok legkeskenyebb pontjára, hajszálra ugyan ott és ugyan úgy előrontanak az elfek. Értelemszerűen semmi meglepetés nincs a támadásban így a sorrend marad a korábbi;
Karasu
mobok
Kasumi
mobok
Mia
mobok
Nova
mobok fejenként 10-szer
Az eloszlásuk is maradt ugyan az mint korábban, tehát Mia és Nova kapja Sötét Elf #1-et és #2-t, Karasu és Kasumi pedig Sötét Elf #4-6
//Harcban vagytok, így a limit 100 szó, Nova 350-nel pótólhat. //
Karasu (Sebzés: 35, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.9 SP kiskörönként.)
Kasumi (Sebzés: 20, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Mia (Közelharci sebzés: 5, Távolsági sebzés: 35, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2 SP kiskörönként.)
Nova (Sebzés: 1, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Karasu kisköre:
Mielőtt a kardforgató támadásba lendülne még oda szól Kasuminak;
– Te csak a sérülttel foglalkozz! A másik kettőt bízd rám. – Azzal előre lendül egyenesen az egyik elfnek és minden teketória nélkül bevisz két keresztvágást egymás után az elsőt jobbról, majd a másodikat a pengén fordítva egyet egy csuklómozdulattal balról. A mozdulat zárásaként még egy nyaki szúrást is megereszt, mellyel sikeresen eliminálja ellenfelét. És már lendül is a következő felé, aki „hálából” belereszt egy vesszőt. A másik pedig Kasumiba.
A túloldalon Novát nézik céltáblának és ő kap két nyilat.
Nova sebződik 2*12 (24)HP-t, valamint Kasumi és Karasu 12-12 HP-t
Sötét Elf #1 80 HP, 20 páncél
Sötét Elf #2 80 HP, 20 páncél
Sötét Elf #4 30 HP, 0 páncél
Sötét Elf #5 80 HP, 20 páncél
Kasumi Mindenkit megvédek (permanens) képije: Jellemből adódóan mindenkinek az alap érték ötödével plusz élet pontot biztosít minden csapat tagnak
Kompenzálás: nem növeli a saját életpontját. Mia és Karasu max HP-ja 80->96, Nova max HP-ja 220->264
Karasu (18. szint): 96/96 HP, 98 páncél, 205/151 CSP
Kasumi (30. szint): 280/280 HP, 63 páncél, 125/125 CSP
Mia (20. szint): 96/96 HP, 35 páncél, 85/85 CSP
Nova (18. szint): 264/250 HP, 0 páncél, 60/60 CSP
Kasumi kisköre jön!
Határidő: 2021.04.15.
Nishida- Mesélő
Kasumi tisztában volt azzal, hogy terve nem sokban különbözik az eredetitől, de az eddigi állás szerint mégis csak ért valamit. Viszont megérzése nem csalt, hogy nem várhat a többiekre hiszen ő volt az egyetlen aki kitalált egy tervet. Karasut követően Kasumi is becsatlakozott a buliba és a lány tanácsára a már megsebzett mobot kezdte el támadni. Persze támadás előtt még kapott egy nyílvesszőt, de semmi komoly sérülése nem esett a lánynak.
Kasumi lendületet vesz és a kardjával megpróbálja elintézni két csapásból a sebzett elfet, egyszer egy haránt vágással majd pedig egy szúrással igyekszik kivégezni. Ezt követően vissza veszi védelmi pozícióját.
/támadom: Sötét elf #4-et/
Kasumi lendületet vesz és a kardjával megpróbálja elintézni két csapásból a sebzett elfet, egyszer egy haránt vágással majd pedig egy szúrással igyekszik kivégezni. Ezt követően vissza veszi védelmi pozícióját.
/támadom: Sötét elf #4-et/
Kasumi- Lovag
Karakterlap
The member 'Kasumi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Kasumi támadását követően a keleti oldal elég jól áll. Kardja két suhintása nyomán újabb elf pixeleződik. A megmaradt egy a tisztesség kedvérét még megereszt egy lövést Karasu felé, melynek nyomán a kardforgató páncélja tovább csökken.
A nyugati oldalon a két mob elszántan lövi a lovagot, aki eddig egész jól tűri az érkező nyílvesszőket.
Nova sebződik 2*12 (24)HP-t, valamint Karasu 12 HP-t.
Sötét Elf #2 80 HP, 20 páncél
Karasu (18. szint): 96/96 HP, 86 páncél, 205/151 CSP
Kasumi (30. szint): 280/280 HP, 63 páncél, 125/65 CSP
Mia (20. szint): 96/96 HP, 35 páncél, 85/85 CSP
Nova (18. szint): 264/226 HP, 0 páncél, 60/60 CSP
Mia kisköre jön!
Határidő: 2021.04.17.
Nishida- Mesélő
Kasumi tervéhez tartva magunkat hirtelen azon kapom magam, hogy elbizonytalanodok. Egyet támadjak meg, vagy kettőt? Novának már a HP-jából esnek a pontok, míg én maximális életen vagyok. Ezen kívül nem tudom, hogy az előbb mi törhetett rá Karasura. Talán ha máshogy próbálnánk meg.. Ha pedig nem, Kasumi majd switchel. Nem kell ezen sokat gondolkodni. De mégis.. Nem kellene ilyenekkel elpazarolnom a támadási időmet. Felemelve az íjamat megtámadom az egyik sötételfet kétszer. Ez jutott eszembe. Nem hiszem, hogy a lány jóslata beválna emiatt. Nem emiatt. Nem ezen fog múlni az életünk. Két lövést is megeresztek és a továbbiakban csak figyelem az eseményeket.
//Támadom Sötét Elf #2-t kétszer.//
//Támadom Sötét Elf #2-t kétszer.//
Mia- Íjász
Karakterlap
Céh:
The member 'Mia' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Mia ellövi a két nyílvesszőt, melyből az első talál, de a másodikat elvéti. Talán a bizonytalansága miatt, vagy csak a rendszer „nem szereti”, de azért a becsület sebzés megvan.
Viszonzásul a két elf is megereszt két lövést Nova felé. A két lövés talál és sebzi a lovagot.
Szemben a megmaradt ellenfél is bőszen támadja Karasut akinek a páncélja egyelőre jól viseli az érkező lövéseket. Így mindkét fronton a kialakult helyzet változatlan, a négy játékossal szemben a megmaradt három Sötét Elf próbál kitartani.
Karasu (Sebzés: 35, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.9 SP kiskörönként.)
Kasumi (Sebzés: 20, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Mia (Közelharci sebzés: 5, Távolsági sebzés: 35, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 2 SP kiskörönként.)
Nova (Sebzés: 1, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Sötét Elf #2 65 HP, 0 páncél
Karasu (18. szint): 96/96 HP, 74 páncél, 205/151 CSP
Mia (20. szint): 96/96 HP, 35 páncél, 85/45 CSP
Nova (18. szint): 264/202 HP, 0 páncél, 60/60 CSP
Nova kisköre jön, aki 350 szóval pótolhat!
Határidő: 2021.04.25.
Nishida- Mesélő
Kicsit kelletlenül, de Nova is visszateleportált Morishibe, ahogy a többiek. Ezen a szinten nem ért egyedül semmit az ég világon és ezt jól tudta, kár is volt firtatni. Mire a fiú visszatért a lányok már nagyban faggatták Karasu-t, hogy mégis mire alapozva adta ki a visszavonuló parancsot, holott egészen jól álltak a harccal, ám ő csak hárított és siettette a kis csoportot, hogy hagyják el a települést. Ezalatt legalább az ifjú lovag szánni tudott néhány percet a rendbeszedésre és a testében összegyűlt nyílvesszőket eltávolította. Erősen rámarkolva húzta ki a testéből, kettétörte végül az út szélére hajította őket, ahol hamar elpixeleződtek.
A városból kiérve aztán Karasu-san elmondta mi is történt valójában. Egy egyszerű megérzés vagy látomás miatt fújta le az egészet, amiben állítása szerint pórul járt a banda.
Hát ez még a lovagot is meglepte, de olyannyira, hogy pár percig szóhoz sem jutott, kereste a megfelelő szavakat.
- Ez amolyan női megérzés? - kérdezte kissé bizonytalanul, közben rá-rápillantott a másik kettő leányzóra, akiknél ez a képesség vagy nem működött rendesen, vagy a kardforgatóéval van valami probléma. Mindenesetre letudta annyival, hogy mégiscsak létezik az a bizonyos megérzés a nőknél. Négyük közül talán neki lehetett egyedül pontos fogalma arról, mit jelezhetett az a megérzés, és azt kívánta: bárcsak később kapcsolt volna be. Már egy ideje sikeresen kiküszöbölte a képességéből adódó problémákat, igaz csak fejben és most lett volna lehetősége letesztelni. A sors furcsa fintoraként ezt pont egy női megérzés akadályozta meg....
A hadi tanácskozásba nem szólt bele, nem is nagyon figyelt kinek hogyan kellene támadnia, ez egyszerűen nem az ő szerepe, nem is tartotta fontosnak.
- Ha a hölgyeknek megfelel, akkor felőlem mehetünk. Nekem amúgy is csak a nyilakat kell felfognom. Mi sem egyszerűbb ennél - a végére elkuncogta magát, majd ezúttal is sereghajtóként indult meg csapata után.
Az utat már ismerték, hamar odaértek és Karasu-san már meg is kezdte a szurdokba való benyomulást. A felállás változott és alaposan szétszóródtak.A kardforgató a lovag lánnyal alkotott egy párt, míg Nova és Mia külön-külön egyszemélyes csapatot alkottak. A lány támadott, míg a fiú csak magára irányította ellenfeleik figyelmét. Minden jól alakult, tökéletes alkalom a kísérletezésre. A One Shot képesség aktiválódott és Nova megkapta Kasumi stat pontjait, így az ő pontozásával rendelkezett egy támadás erejéig. A csavar csak ettől a lépéstől következett. A támadást nemes egyszerűséggel visszafogta a fiatalember...
- Bevált! - lelkendezett a fiatalember, ugyanis hatalmas lépést tett előre. A támadás elfojtásával a pontozás nem váltott vissza és egészem addig nem is fog, még egy támadás a fiútól el nem csattan....
A városból kiérve aztán Karasu-san elmondta mi is történt valójában. Egy egyszerű megérzés vagy látomás miatt fújta le az egészet, amiben állítása szerint pórul járt a banda.
Hát ez még a lovagot is meglepte, de olyannyira, hogy pár percig szóhoz sem jutott, kereste a megfelelő szavakat.
- Ez amolyan női megérzés? - kérdezte kissé bizonytalanul, közben rá-rápillantott a másik kettő leányzóra, akiknél ez a képesség vagy nem működött rendesen, vagy a kardforgatóéval van valami probléma. Mindenesetre letudta annyival, hogy mégiscsak létezik az a bizonyos megérzés a nőknél. Négyük közül talán neki lehetett egyedül pontos fogalma arról, mit jelezhetett az a megérzés, és azt kívánta: bárcsak később kapcsolt volna be. Már egy ideje sikeresen kiküszöbölte a képességéből adódó problémákat, igaz csak fejben és most lett volna lehetősége letesztelni. A sors furcsa fintoraként ezt pont egy női megérzés akadályozta meg....
A hadi tanácskozásba nem szólt bele, nem is nagyon figyelt kinek hogyan kellene támadnia, ez egyszerűen nem az ő szerepe, nem is tartotta fontosnak.
- Ha a hölgyeknek megfelel, akkor felőlem mehetünk. Nekem amúgy is csak a nyilakat kell felfognom. Mi sem egyszerűbb ennél - a végére elkuncogta magát, majd ezúttal is sereghajtóként indult meg csapata után.
Az utat már ismerték, hamar odaértek és Karasu-san már meg is kezdte a szurdokba való benyomulást. A felállás változott és alaposan szétszóródtak.A kardforgató a lovag lánnyal alkotott egy párt, míg Nova és Mia külön-külön egyszemélyes csapatot alkottak. A lány támadott, míg a fiú csak magára irányította ellenfeleik figyelmét. Minden jól alakult, tökéletes alkalom a kísérletezésre. A One Shot képesség aktiválódott és Nova megkapta Kasumi stat pontjait, így az ő pontozásával rendelkezett egy támadás erejéig. A csavar csak ettől a lépéstől következett. A támadást nemes egyszerűséggel visszafogta a fiatalember...
- Bevált! - lelkendezett a fiatalember, ugyanis hatalmas lépést tett előre. A támadás elfojtásával a pontozás nem váltott vissza és egészem addig nem is fog, még egy támadás a fiútól el nem csattan....
Nova aktiválja a One Shot képességet és ugyan azok lesznek a stat pontjai, mint Kasuminak - az eddig elveszitett 62 hp (kiv páncél)
Nova- Lovag
Karakterlap
// Pótlás elfogadva, köszönöm!//
Nova az ellenfelei felé fordulva felkészül a támadásra… vagy mégsem?! Látszólag nem tesz semmit, csak lelkendezik. Cserébe viszont a két Sötét Elf megjutalmazza újabb egy-egy nyílvesszővel, csak hogy érezze a törődést.
Keleten eközben a megmaradt kósza ellenfél is megereszt egy lövést Karasura.
Nova sebződik 2*12 (24)HP-t, valamint Karasu 12 HP-t.
//Új pontozás, új sorrend//
Nova (Sebzés: 18, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.5 SP kiskörönként.)
Karasu (18. szint): 96/96 HP, 50 páncél, 205/151 CSP
Nova (18. szint): 288/202 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Karasu
mobok
Kasumi
mobok
Nova
mobok
Mia
mobok
Új nagykör, és Karasu kisköre:
Karasu (Sebzés: 35, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.8 SP kiskörönként.)
Kasumi (Sebzés: 20, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.8 SP kiskörönként.)
Nova (Sebzés: 18, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3 SP kiskörönként.)
A kilőtt nyílvesszővel szembe mozogva, a kardforgató egyenes vonalban szó szerint lehengerli az ellenfelét. Egymást követő három erőteljes csapással fokozatosan egy-egy lépésnyit hatra tántorítva egészen a harmadikig melyet követően ellenfele elpixeleződik.
Amint ez megtörténik sarkon fordul, és megindul a másik oldal megsegítésére. Mivel nincs tisztában az eddigi harci helyzettel, elvégre háttal állt eddig, így találomra ront rá a két elfből az egyikre, kihasználva az utolsó lehetőséget is, mielőtt a két ellenfél cselekedne. A fegyverét előre szegezve a lendületét kihasználva egy szúrást ereszt meg. Majd hátra ugrik teret engedve a többieknek.
De ez még úgy tűnik kevés volt, mert töretlenül záporoznak a nyílvesszők, tovább apasztva Nova életpontjait.
Sötét Elf #5 sebződik 105 Hp-t és pixeleződik.
Sötét Elf #2 sebződik 35 Hp-t.
Nova sebződik 2*12 (24)HP-t.
Sötét Elf #2 30 HP, 0 páncél
Karasu (18. szint): 96/96 HP, 50 páncél, 205/79 CSP
Nova (18. szint): 288/178 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Kasumi kisköre jön!
Határidő: 2021.04.28.
Nishida- Mesélő
-Most sikerülni fog, érzem. - Mondta a lány a támadását követően amik sikeresek voltak így az egyik elf, amit Karasu ajánlott, hogy támadjam sikeresen elpixeleződött. Ezt követően Kasumi egy pillantást vetett a másik csapatra, ahol látszólag szintén minden rendben ment. Miután Karasu elintézte az elfet, Kasumi csodálkozott a gyors mozgásán és hirtelen irányváltásán. Kasumi igyekezett lekövetni a mozgását, de csak a vég eredményre volt kíváncsi, hogy melyiket kezdi támadni. Mikor ez nyilván valóvá vált ő is csatlakozott a hátsó csapathoz és a lesebzett elfet igyekezett elpixelezni majd támogatást nyújtani a még érintetlen elf ellen. Mivel látta Kasumi, hogy Nova HP-ja egészen lecsökkent sietősre fogta a dolgot, hogy ne essen komolyabb baja a másik lovagnak.
/támadom: Sötét Elf #2-t kétszer majd ráfordulok a Sötét Elf #1-re/
/támadom: Sötét Elf #2-t kétszer majd ráfordulok a Sötét Elf #1-re/
Kasumi- Lovag
Karakterlap
The member 'Kasumi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Kasumi összeszedett támadásainak hála, a megmaradt két elfből az egyik sikeresen eliminálva lett, ugyanis a lovag második támadását követően a mob pixeleződött. Viszont úgy tűnik itt kifogy a lányból a szufla, mert a megmaradt ellenfelet már nem támadja.
//Bár van 3 egész SP-d, de nincs hozzá elég CSP-d, így a harmadik támadásod érvénytelenítem, de természetesen pihenésre beszámítom, így a következő körre fél CSP-vel visszatöltesz. Amire figyelj, mert megint csak 2 támadásra lesz elegendő!//
A megmaradt elf egy lövést ereszt meg Nova felé, mely sikeresen el is találja a férfit.
Sötét Elf #5 sebződik 40 Hp-t és pixeleződik.
Nova sebződik 12 HP-t.
Karasu (Sebzés: 35, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 4.8 SP kiskörönként.)
Kasumi (Sebzés: 20, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.8 SP kiskörönként.)
Nova (Sebzés: 18, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3 SP kiskörönként.)
Kasumi (30. szint): 280/280 HP, 63 páncél, 125/63 CSP
Nova (18. szint): 288/166 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Nova kisköre jön!
Határidő: 2021.05.05.
Nishida- Mesélő
Nova ötlete teljes mértékben bevált, ami egyben azt is jelentette, hogy már nem jelent hátrányt az egész csapatra, persze ezt a többiek nem tudták és ha a lovagon múlik, nem is fogják. A harc is sokkal jobban ment és ezúttal Karasu-san női megérzése sem riasztott. Nova testéből egyre több nyílvessző állt ki, de nem okoztak akkora sérülést, ami amiatt bárkinek is aggódnia kellett volna.
- Mielőtt túl messzire jutunk- szólalt meg, mialatt a nyílvesszőket kezdte kirángatni magából - megkaptátok ti is bónusz questet a kiszáradt fánál? - jobbnak látta felhozni, mivel már csak egyetlen sötét elf botladozott a harcmezőn
- Csak mert láttam, hogy Mia-san megérintette a fát - nála ugyanis akkor ugrott fel a lehetőség, amikor hozzáért a fa kiszáradt törzséhez.
A harcban nem vett részt egyáltalán, csak a nyilaktól védte akit tudott, de másra egyáltalán nem törekedett, nem is tudott volna.
Nova nem csinál semmit sem - Mielőtt túl messzire jutunk- szólalt meg, mialatt a nyílvesszőket kezdte kirángatni magából - megkaptátok ti is bónusz questet a kiszáradt fánál? - jobbnak látta felhozni, mivel már csak egyetlen sötét elf botladozott a harcmezőn
- Csak mert láttam, hogy Mia-san megérintette a fát - nála ugyanis akkor ugrott fel a lehetőség, amikor hozzáért a fa kiszáradt törzséhez.
A harcban nem vett részt egyáltalán, csak a nyilaktól védte akit tudott, de másra egyáltalán nem törekedett, nem is tudott volna.
Nova- Lovag
Karakterlap
A megmaradt elf tovább dacoskodik, és próbálja növelni a lovagból kiálló nyílvesszők számát, de mivel Nova, amit belelő mindjárt ki is húzza így elég egyoldalú a végeredmény. De szemmel láthatóan ez nem szegi kedvét, és az sem, hogy már egyértelműen alul maradtak veletek szemben. De mint is várunk egy primitív programozású mobtól.
Nova sebződik 12 HP-t.
Sötét Elf #2 0 HP, 0 páncél
Sötét Elf #4 0 HP, 0 páncél
Sötét Elf #5 0 HP, 0 páncél
Sötét Elf #6 0 HP, 0 páncél
Nova (18. szint): 288/154 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Mia Kisköre jön!
Határidő: 2021.05.16.
Nova sebződik 12 HP-t.
Nova (18. szint): 288/154 HP, 0 páncél, 100/100 CSP
Mia Kisköre jön!
Határidő: 2021.05.16.
Nishida- Mesélő
Egy elvétett lövés.. Micsoda csalódás. A munka nagy részét úgyis Karasu végzi, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy nélküle keljünk útnak.
- Azt hiszem, nagy hiba lett volna csak hárman elindulni. Egyébként te miért nem támadsz? - Kérdezem Novára pillantva, ahogy célba veszem a következő ellenfelet. - Ennyire tankolásra vagy beállítva? - Mondjuk ahhoz képest elég hamar lement a páncélja. A már becélzott ellenfélre leadok két lövést és azzal pihennem is kell, hacsak nem ér véget a harc. Itt az ideje, hogy ismét Karasu tündököljön és egyedül végezze ki az utolsó mobot. Őszintén szólva hármunknak egyáltalán nem lett volna esélye, így felbecsülhetetlen volt a jelenléte.
//Támadom Sötét Elf #1-et.//
- Azt hiszem, nagy hiba lett volna csak hárman elindulni. Egyébként te miért nem támadsz? - Kérdezem Novára pillantva, ahogy célba veszem a következő ellenfelet. - Ennyire tankolásra vagy beállítva? - Mondjuk ahhoz képest elég hamar lement a páncélja. A már becélzott ellenfélre leadok két lövést és azzal pihennem is kell, hacsak nem ér véget a harc. Itt az ideje, hogy ismét Karasu tündököljön és egyedül végezze ki az utolsó mobot. Őszintén szólva hármunknak egyáltalán nem lett volna esélye, így felbecsülhetetlen volt a jelenléte.
//Támadom Sötét Elf #1-et.//
Mia- Íjász
Karakterlap
Céh:
The member 'Mia' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Mia kimért nyugalommal illeszti fel az idegre a nyílvesszőt és megereszti a maga támadását a megmaradt ellenfél felé, majd egy újabb vessző és újabb találat melynek nyomán a Sötét Elf életcsíkja erősen apadni kezd.
A mob még tovább tűzdeli az ifjú lovagot, de látszik erősen, hogy már nem húzza sokáig.
Sötét Elf #1 sebződik 2*35 Hp-t.
Nova sebződik 12 HP-t.
Sötét Elf #1 30 HP, 0 páncél
Új nagykör, Karasu kisköre:
A hollóhajú lány lendületes támadása, épp csak egy hajszálnyival marad el, a Sötét Elf utolsó kilőtt nyílvesszője mögött. Katanája egyenes vágása nyomán a mob élénk csillingeléssel apró fényes szilánkokra pixeleződik.
Sötét Elf #1 sebződik 35 Hp-t és pixeleződik. Harc vége!
//innentől visszatérünk a 250-es limithez, és nincs sorrend. Nézzetek bele a privát levelezésetekbe, mert fontos lootok kerültek kiosztásra!
Most, hogy a zavaró tényezők kiiktatásra kerültek van időtök megbeszélni a küzdelem során felvetődött kérdéseket. A mobok likvidálását követően, miután már mind biztonságban tudhatjátok magatokat, még a kardforgató korábbi higgadt viselkedését is visszanyerte. Bocsánat kérő arccal fordul felétek;
– Úgy tűnik alaptalan volt a félelmem, szóval bocsánat a felesleges gyaloglás miatt! – majd kissé a háttérbe vonul vissza, hagyva titeket a magatok dolgait megbeszélni.
//off: Talán nem voltam elég egyértelmű, így most inkább leírom újra. A fa érintésével Nova nem küldetést vett fel, csupán feloldott egy lehetséges jövőbeni küldetést. Mivel jelenleg a mesélő karimat nyugdíjaztam, így ennek a küldetésnek a lemesélése bizonytalan időre elhalasztódott. Amennyiben mégis visszatérek majd a meséléshez, akkor természetesen sort kerítünk erre a quest-re is.
Ha végeztetek a megbeszéléssel és tovább indultok alig telik el egy kis idő míg elérkeztek a szurdok végébe. Itt a szint többi részéhez mérten alig vannak fák és egy igen magas sziklafal meredezik elötetek. Talán még 5-ös szintű ugrással sem lehetne feljutni a tetejére. Viszont egy negyed körcikkely ívében három bejáratott találtok a sziklában. A baloldali felett egy nagy „N”, a veletek szemben lévő felett egy „C”, míg a jobb oldali bejárat felett egy „E” betű olvasható. Sem ajtó sem semmilyen nyílászáró nem fedi a bejáratokat, vésett alagútnak tűnnek. Benézve szűk folyosót láttok, melyeken úgy ítélitek meg legjobb esetben is ketten fértek el egymás mellett.
N folyosó:
Az amúgy sem széles járat tovább szűkül egy olyan szakadékba melynek az alját nem is látjátok. A szakadék elött egy lánc feszül keresztbe, kitudja milyen céllal. A szakadék ahhoz túl hosszú, hogy a szembe lévő falon megtámasztva magatokat átkeljetek felette, pontosabban ehhez az erőpróbához legalább egy 1-es súlyemelés szükséges.
C folyosó:
Belépve az átjáró teljes szélességében láva katlanok zárják el utatokat. A katlanok peremén 1-es akrobatikával át tudtok egyensúlyozni. Ennek hiányában más megoldást kell keresni az átjutásra. Élesszemű kalandozók a katlanok tetejével egy magaságban a járat falában nyílásokat látnak, melyek hátlapját mintha a faltól eltérő kő alkotná.
E folyosó:
Itt alig hogy beléptek, rögtön egy faltól-falig, padlótól-mennyezetig tartó díszes kapu zárja el utatokat. A kapun keresztül láttok, mert egy kékeszöld színben világító erőtér az, ami utatokat állja. A túloldalán olybá tűnik valami rúnákkal díszített mozaik van, de a vibráló fény miatt nem tudjátok jól kivenni.
Ha nem lenne elég nyilvánvaló, akkor Karasu megjegyzi, hogy a három folyosón keresztül folytatódik az utatok. Szóval kezdjetek el töprengeni, hogyan tovább. Ha bármi kérdés van csak írjatok bátran.
Feladat: Haladni tovább.
Határidő: 2021.05.25.
Nishida- Mesélő
Karasu megjegyzésére némasággal felelek, nem hiszem, hogy a szavak itt bármit is jelentenének. Én mindenesetre már rég szemet hunytam a dolog fölött, főleg, hogy nélküle valóban nem sikerült volna idáig sem eljutnunk. Továbbhaladva egy elágazáshoz érünk és egyértelműnek tűnik, hogy a csapatnak szét kell válnia, sőt, jobb lenne, ha minden járatba elindulna valaki. Én szeretném Karasut magam mellett tudni, bár az esélyeink akkor lehetnek a legjobbak, ha ő egyedül megy, hátha megint ellenségbe bukkanunk. A felszerelésem túl gyenge erre a szintre.. Képességeim sincsenek. A kitartásom és a gyorsaságom is kevés. Egyedül a sebzésemben bízhatok.
- Azt hiszem ez elég NECces lesz - mutatok sorban az N-E-C jelű folyosókra.
A C jelűt veszem jobban szemügyre és arra jutok, hogy a nemrég megvett akrobatikámat kihasználva talán átsétálhatok a peremen. Ha mégsem, legalább visszaugorhatok vele. Tesztelni is jó lesz a határait ezzel a módszerrel. És mivel senki nem szólt eddig..
- Szerintem váljunk szét. Én erre megyek, ha nincs ellene kifogás. - El is indulok, egyensúlyozva a katlanok peremén. Ha valaki megállít, természetesen megszívlelem a tanácsát, de a másik kettőhöz nem érzem kompetensnek magam. Talán ehhez sem vagyok az.. Várhatnék kint is, de nem szokásom másokra hagyni mindent.
A tervem az, hogy szépen végigsétálok amíg tudok, amíg valami akadályba, vagy más furcsaságba nem ütközök. Ott örülnék, ha valaki lenne mellettem, mert az ilyenekben nem vagyok túl jó - talán mégsem nekem való ez a játék. Úgy figyelek minden egyes léptemre, mintha csak ezen múlna a sikerem. Ekkor veszem észre a falba vájt járatokat. Eredetileg végi akartam menni itt, de végül úgy döntök érdemes lenne bemászni az egyiken, így ehhez is akrobatikámat használva megpróbálkozok vele.
- Azt hiszem ez elég NECces lesz - mutatok sorban az N-E-C jelű folyosókra.
A C jelűt veszem jobban szemügyre és arra jutok, hogy a nemrég megvett akrobatikámat kihasználva talán átsétálhatok a peremen. Ha mégsem, legalább visszaugorhatok vele. Tesztelni is jó lesz a határait ezzel a módszerrel. És mivel senki nem szólt eddig..
- Szerintem váljunk szét. Én erre megyek, ha nincs ellene kifogás. - El is indulok, egyensúlyozva a katlanok peremén. Ha valaki megállít, természetesen megszívlelem a tanácsát, de a másik kettőhöz nem érzem kompetensnek magam. Talán ehhez sem vagyok az.. Várhatnék kint is, de nem szokásom másokra hagyni mindent.
A tervem az, hogy szépen végigsétálok amíg tudok, amíg valami akadályba, vagy más furcsaságba nem ütközök. Ott örülnék, ha valaki lenne mellettem, mert az ilyenekben nem vagyok túl jó - talán mégsem nekem való ez a játék. Úgy figyelek minden egyes léptemre, mintha csak ezen múlna a sikerem. Ekkor veszem észre a falba vájt járatokat. Eredetileg végi akartam menni itt, de végül úgy döntök érdemes lenne bemászni az egyiken, így ehhez is akrobatikámat használva megpróbálkozok vele.
Mia- Íjász
Karakterlap
Céh:
-Nem hinném, hogy hiba lett volna, inkább csak nehezebb lett volna. - Válaszolt a lány az íjjásznak.
A kis csapat nagy nehezen el intézte a rájuk támadó elfelket sértetlenül, bár ezt nem lehetne elmondani Nováról.
-Semmi probléma, bizonyára nem volt hiába a félelmed. - Mondta Kasumi mosolyogva a Holló felé. Majd ránézett Novára és a belőle kiálló nyílvesszőkre, majd mikor végig mérte a sérüléseket felkuncogott. Kasumi se volt sértetlen, de őt már régen érte támadás illetve a nyílvesszők tulajdonosai elpixeleződtek, így már nem állt ki a lányból egy nyílvessző sem.
Folytatva az utat Kasumi megnézte a tárgyakat amiket kapott. "Egy rúna és egy szög." Először nem tudta a lány, hogy mégis miért kapott ilyen tárgyakat, de erre nem sokkal később választ is kapott.
-Egyet értek, szerintem is váljunk szét, én viszont erre megyek. - Mutatott a lány az E folyosó felé. -Karasu-san, te merre mész? - Kérdezte Kasumi a kardforgatót, majd válasza után elindult a folyosó felé.
Mikor belépett, észre vette a vibráló fényt ami egy kicsit zavarta először, de szép lassan hozzá szokott és felcsillant a szeme mikor meglátta a rúnákat, ugyanis a lánynak nagyon tetszett a rúna nyelv bár nem értette a jeleket, de talán itt az ideje egy kis nyelv tanulásra. A lány végül összeszedve magát meg közelíti a kaput és szépen, figyelmesen megvizsgál, mert hát valahogy át kell haladni azon a kapun. Lehet, hogy a keresés jártasság talán segíthet valami lyukat találni amibe belefér a rúna és kinyílik az ajtó. Amikor Kasumi belépett és látta a rúnákat gyanította, hogy majd valami sorrend lesz ami tovább engedi majd, de nem volt benne biztos. Minden esetre a lány figyelmesen át kutatja a kaput.
A kis csapat nagy nehezen el intézte a rájuk támadó elfelket sértetlenül, bár ezt nem lehetne elmondani Nováról.
-Semmi probléma, bizonyára nem volt hiába a félelmed. - Mondta Kasumi mosolyogva a Holló felé. Majd ránézett Novára és a belőle kiálló nyílvesszőkre, majd mikor végig mérte a sérüléseket felkuncogott. Kasumi se volt sértetlen, de őt már régen érte támadás illetve a nyílvesszők tulajdonosai elpixeleződtek, így már nem állt ki a lányból egy nyílvessző sem.
Folytatva az utat Kasumi megnézte a tárgyakat amiket kapott. "Egy rúna és egy szög." Először nem tudta a lány, hogy mégis miért kapott ilyen tárgyakat, de erre nem sokkal később választ is kapott.
-Egyet értek, szerintem is váljunk szét, én viszont erre megyek. - Mutatott a lány az E folyosó felé. -Karasu-san, te merre mész? - Kérdezte Kasumi a kardforgatót, majd válasza után elindult a folyosó felé.
Mikor belépett, észre vette a vibráló fényt ami egy kicsit zavarta először, de szép lassan hozzá szokott és felcsillant a szeme mikor meglátta a rúnákat, ugyanis a lánynak nagyon tetszett a rúna nyelv bár nem értette a jeleket, de talán itt az ideje egy kis nyelv tanulásra. A lány végül összeszedve magát meg közelíti a kaput és szépen, figyelmesen megvizsgál, mert hát valahogy át kell haladni azon a kapun. Lehet, hogy a keresés jártasság talán segíthet valami lyukat találni amibe belefér a rúna és kinyílik az ajtó. Amikor Kasumi belépett és látta a rúnákat gyanította, hogy majd valami sorrend lesz ami tovább engedi majd, de nem volt benne biztos. Minden esetre a lány figyelmesen át kutatja a kaput.
Kasumi- Lovag
Karakterlap
Az átjárókhoz érve nekikezdtek megbeszélni, hogyan is tovább. Miután a csapat eldöntötte, hogy szétválik Mia a középső, Kasumi pedig a jobboldali bejáratfelé indul meg. Karasu Kasumi kérdésére válaszolva megindul a bal oldali bejárathoz;
– Akkor én megyek ezen. Nova pedig választhat, hogy melyik lány szimpatikus neki. – teszi hozzá huncut mosollyal.
Mia amit belép és felméri a terepet, számára egyértelmű, hogy a vermek pereme elég széles ahhoz, hogy át egyensúlyozzon a túloldalra. És miután erre rájön rögtön meg is valósítja azt. Épp mikor átér, a falból fura zajok kezdenek el hallatszani. Olyan mintha fogaskerekek kattognának, majd mint amikor kő a kövön súrlódik. A hang egyre erősebb míg aztán a falból a katlanok fölé kétszer három kőlap csúszik ki. Szóval csak egy kicsit kellett volna várnia ahhoz, hogy simán átsétáljon.
A túloldalon a jobboldalt egy zöld nyomógombot talál mely fölött egy felirat „Erőtér kikapcsolása” olvasható, míg a tovább haladást a folyosó teljes széleségében, különböző magasságban egymással fedésben három forgó fűrészpenge akadályozza.
A gombot nem kell megnyomni, elég csak hozzáérni, hogy a fény kialudjon.
Kasumi a belépését követően, miután szeme megszokja a fényviszonyokat felfedezi a rúnákat a kapun túl. Azonban amíg a fény világít a kapun képtelen átlépni.
Ha Mia, akár csak egy szer is hozzáér a zöld gombhoz a kapu fénye kialszik és így a lovaglány simán átléphet rajta, hogy a túloldalán 4*4 es elhelyezkedésben a padlón 16 rúnát találjon. Ha rálép, vagy megérint egy rúnát akkor az kékes fénnyel feldereng majd 4-5 másodperc múlva kialszik, hacsak nem érint meg egy másikat is. Akkor vagy pirosra vált a színük és kialszanak, vagy a kék szín stabilizálódik.
Ha alaposan megszemléli, akkor a lootként kapott rúnatáblán látható mind a 4 rúnát megtalálhatja a padlón is.
A folyosó további része balra beszűkül és a két fal között, folyamatosan nyílvesszők záporoznak. Két választás lehetséges, vagy bízol a vérted és az életcsíkod nagyságában, és megkockáztatod a működő csapdán való átkelést, vagy valamilyen módon hatástalanítani kell a nyilakat lövöldöző mechanikát. Sem gombot vagy kapcsolót nem látni a közelben.
Nova miután döntött, hogy melyik lányt követi, az annak megfelelő helyzettel találja szembe magát.
Ha Karasut követné akkor; a folyosóra lépve az árok egyértelműen áthatolhatatlan. Első blikkre a lánc talán a leesést hivatott gátolni, azonban az éles szemű kalandozó felfedezheti, hogy csak a baloldali vége van a falhoz rögzítve, a jobboldali a falban egy csőszerű valamiben tűnik el.
Ha valaki meghúzza akkor a falban mintha fogaskerekek kezdenének el kattogni. Ha ekkor elengedi a láncot, akkor az már nem húzódik vissza, hanem ernyedten lóg lefelé.
Ha a fiú nincs itt, vagy nem vállalkozik rá, akkor a kardforgató majd 3 de lehet akár 4 méternyi láncot is kihúz a falból. Viszont a legnagyobb sajnálatra is, de az árok ettől még ugyan úgy ott marad és a már leírtak szerint, legalább 1-es súlyemelés kell az átjutáshoz.
//Nova ha akar 500 szóval pótolhat.
Feladat: Haladni tovább.
Határidő: 2021.06.06.
Nishida- Mesélő
Kasumi nem értette, hogy pontosan mivel lehetne kinyitni ezt a kaput, hiszen nem talált semmi kart vagy egy mélyedést amibe belehetne helyezni a rúna követ amit kapott lootból. Kissé tanácstalan volt ebben a helyzetben, de egyszer csak kialudtak a fények és szabaddá vált az átjárás.
-Akkor haladjunk tovább. - Motyogott magában a lány, hiszen már alig várta, hogy lássa a rúnákat. Át is lépett a kapun és úgy felcsillant a szeme, hogy a nap az semmi hozzá képest. Megpróbált beazonosítani néhány jelet amit korábban már látott. Leginkább a gyakran használt betűket ismerte fel, többek közt az "A"-t, a "T"-t és az "R"-t.
-Ez is csak három a tizenhatból. - Panaszkodott egy kicsit a lány majd próbálkozott magától rájönni a megoldásra. Kezdetnek megérintette a hozzá legközelebb álló jelet, majd megismételte egy másiknál közvetlenül mellette, majd megvárta, hogy mi történik. Elég hamar rájöhetett arra, hogy valószínűleg mind a négy sorba valamint oszlopba kell lenni egy darabnak. Már csak az volt a kérdés, hogy milyen sorrendbe. Azt a lehetőséget, hogy csak át fut a nyílvesszők között teljesen kizárta, hiszen minek kockáztassa épségét, ha a megoldás ott van az inventoryjába. Kasumi így is tett, mikor már kezdte unni a próbálkozásokat. Elővette a táskájából a követ majd az azon lévő minta alapján érintette meg a jeleket. Ezt követően Kasuminak eszébe jutott, hogy valószínűleg egymásnak kapcsolják ki a csapdákat vagy éppen segítik az átjárást, hiszen a kapunál semmit nem tudott csinálni, de valamilyen oknál fogva ki nyílt. Ebből a lány arra következtetett, hogy az ő csapdája annak ellenére, hogy megcsinálta a rúnákat még aktív és ezt vagy Miának vagy pedig Karasunak kell kikapcsolnia...
-Akkor haladjunk tovább. - Motyogott magában a lány, hiszen már alig várta, hogy lássa a rúnákat. Át is lépett a kapun és úgy felcsillant a szeme, hogy a nap az semmi hozzá képest. Megpróbált beazonosítani néhány jelet amit korábban már látott. Leginkább a gyakran használt betűket ismerte fel, többek közt az "A"-t, a "T"-t és az "R"-t.
-Ez is csak három a tizenhatból. - Panaszkodott egy kicsit a lány majd próbálkozott magától rájönni a megoldásra. Kezdetnek megérintette a hozzá legközelebb álló jelet, majd megismételte egy másiknál közvetlenül mellette, majd megvárta, hogy mi történik. Elég hamar rájöhetett arra, hogy valószínűleg mind a négy sorba valamint oszlopba kell lenni egy darabnak. Már csak az volt a kérdés, hogy milyen sorrendbe. Azt a lehetőséget, hogy csak át fut a nyílvesszők között teljesen kizárta, hiszen minek kockáztassa épségét, ha a megoldás ott van az inventoryjába. Kasumi így is tett, mikor már kezdte unni a próbálkozásokat. Elővette a táskájából a követ majd az azon lévő minta alapján érintette meg a jeleket. Ezt követően Kasuminak eszébe jutott, hogy valószínűleg egymásnak kapcsolják ki a csapdákat vagy éppen segítik az átjárást, hiszen a kapunál semmit nem tudott csinálni, de valamilyen oknál fogva ki nyílt. Ebből a lány arra következtetett, hogy az ő csapdája annak ellenére, hogy megcsinálta a rúnákat még aktív és ezt vagy Miának vagy pedig Karasunak kell kikapcsolnia...
Kasumi- Lovag
Karakterlap
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Similar topics
» [Küldetés] Személyiségzavar
» [küldetés] ABA
» [Küldetés] A fiatalság forrása
» [Küldetés] ???
» [Küldetés] Mom of boy
» [küldetés] ABA
» [Küldetés] A fiatalság forrása
» [Küldetés] ???
» [Küldetés] Mom of boy
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.