Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Kazamata] A Rémálmok Kastélya

+3
Chancery
Danee
Kimiaki Hikari
7 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Empty Re: [Kazamata] A Rémálmok Kastélya

Témanyitás by Kimiaki Hikari Szer. Okt. 04 2017, 22:07

Bár megijesztenie nem sikerült, de elpixelezni igen. Elkárhozott Szellem #4 pixeljeire robbant szét. Tachi és is Danee 20-at sebződik. Tachi visszanyer 5 páncélt

Elkárhozott Szellem:

Tachi (Sebzés: 90, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Danee (Sebzés: 85, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 92, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Chakna (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem

Elkárhozott Szellem 2#: Full Hp
Elkárhozott Szellem 3#: Full Hp

*Tachi (41. szint): 315/315HP, 270páncél, 144/205 CSP +0.0 SP
*Danee (35. szint): 200/200 HP, 72 páncél, 145/180 CSP +0.0 SP
Chancery (36. szint): 260/260HP, 65 páncél, 185/185 CSP
Chakna (20. szint): 75/75 HP, 40 páncél, 55/55 CSP

>>Chanchery jön<<, kivéve ha másképp nem döntötök
Kimiaki Hikari
Kimiaki Hikari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 46

Karakterlap
Szint: 18
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice

Vissza az elejére Go down

[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Empty Re: [Kazamata] A Rémálmok Kastélya

Témanyitás by Chancery Hétf. Okt. 09 2017, 16:04

Én nagyon nem szeretem, mikor minden ilyen hirtelen történik, és valamilyen oknál fogva megdermedek. Mintha állandó laggal élnék, vagy csak az információk az én sisakomban nem áramlanak olyan tisztán... esetleg szimplán csak én vagyok béna. Mint mikor nem nagyon emlékszem az előző oldal cselekményeire, és úgy kell olvasnom tovább, pedig memóriám az aranyhalé...
Lényeg a lényeg, én eleresztek egy kis sikkantást, mikor megjelennek a szellemek, ellenben Álomkelő felől úgy érzem, egy kisebb örömbomba robban, mikor meglátja őket. Egy kazamatában vagyunk, alig várta, hogy végre harcolhassunk, ám én megtorpantam, a falhoz lapultam és remegve próbáltam felfogni a helyzetünket, addig pedig sajnos ő sem tud mit kezdeni.
~Csan! Föld hívja Csant, jelentkezz!~
-M-M-M-Mi van?
~Ha nem tanulsz meg gyorsan magadhoz térni, nem sokáig maradnak tankjaink. Azon a vackon nincs valami, ami növelné a találati esélyemet?~ -a második mondatot már csak nekem szánta, és a sokat mondó sárga szempár engem nézett, míg fülei a szellemek felé fordultak. Mire persze mindez megtörtént, már Tachi ütése alatt robbant szét a különös lény, vagyis ha egy tank is one-hiteli, akkor nem lehet sok életük... ámbár az tény, hogy valamiért Álom csak kevés alkalommal képes bárhol is kárt okozni a karmaival, ez pedig az én alacsony Fegyverkezelésemnek köszönhető.
Gyorsan megnyitottam a Kesztyű sajátos menüjét, aztán csalódottan megcsóváltam a fejem. Nem, ilyen opció pont nincsen, és mivel Álom egy dühös fújtatás kíséretében szó nélkül indult, hogy nekiugorjon a legközelebbi szellemnek és leszedje azt Danee-ról, nem nyomtam meg egyik gombot sem még. Helyette ellöktem magam a faltól, ökölbe szorítottam a kezem, és amint az egyik, Tachit támadó szellem hátat fordított nekem, megpróbáltam átütni a fején. Számítottam rá, hogy átmegy rajt a kezem, így figyeltem az egyensúlyomra is.

//első Álom, második én//

Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 3005

Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 16:04

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Kimiaki Hikari Hétf. Okt. 09 2017, 20:16

Elkárhozott szellem kimúlt... mégegyszer. Szellem 2 sebződik 10 hp-t. Tachi 20-at sebződik. Tachi visszanyer 5 páncélt

Elkárhozott Szellem:

Tachi (Sebzés: 90, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Danee (Sebzés: 85, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Chancery (Sebzés: 10, Pet sebzés 92, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Chakna (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem

Elkárhozott Szellem 2#: -10
[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Hpcsikd

*Tachi (41. szint): 315/315HP, 255páncél, 144/205 CSP +0.0 SP
*Danee (35. szint): 200/200 HP, 72 páncél, 145/180 CSP +0.0 SP
*Chancery (36. szint): 260/260HP, 65 páncél, 149/185 CSP +0.0
Chakna (20. szint): 75/75 HP, 40 páncél, 55/55 CSP

>>Chakna jön<<, kivéve ha másképp nem döntötök
Kimiaki Hikari
Kimiaki Hikari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Hétf. Okt. 09 2017, 20:48

Felgyorsultak az események. Hallhatóvá válik a zúgás, miután Tachi a kezembe nyomott egy kulcsot, ami közben rámosolygok.
A szélzúgás viszont felkelti a figyelmemet. Nemsokára meg is jelennek az első mobok. Groteszk... Ayakashik?
A harci helyzetben pedig egyértelművé válik mennyire le vagyok maradva. Mire reagálok, a szellemek nekiugrottak Tachinak és Daneenak... Akik válszként egyből le is csaptak kettőt, Álom pedig a harmadikat, miközben Chan megsebezte az utolsót.
Én közben kicsit hátrébb húzódtam, pillanatok alatt felajzott íjjal. Gyorsan felmérem a helyzetet, és azt a szellemet veszem célba, amit Chan éppen megtámadott.
A tőlem telhető legpontosabban igyekszem a lény szívének a helyét célozni,  inkább kivárva, minthogy elsiessem a mozdulatot.

/ Támadom a megmaradt szellemet. Sikeer \o/ /

A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 09 2017, 20:49-kor.

Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;

"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1337

Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 20:48

The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Kimiaki Hikari Hétf. Okt. 09 2017, 20:54

Bár Chakna csapása vörös zónába lökte a lény hp-ját, még életben marad. (LOL) Tachi sebződik 3x20-at, visszanyer 15 páncélt.

Elkárhozott Szellem:

Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem
Elkárhozott szellem

Elkárhozott Szellem 2#: -56 HP
[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Hpcsikd

Tachi (41. szint): 315/315HP, 210páncél, 144/205 CSP +0.0 SP
Danee (35. szint): 200/200 HP, 72 páncél, 145/180 CSP +0.0 SP
Chancery (36. szint): 260/260HP, 65 páncél, 149/185 CSP +0.0 SP
Chakna (20. szint): 75/75 HP, 40 páncél, 55/55 CSP +0.0 SP

>>Tachi jön<<, kivéve ha másképp nem döntötök[/quote]
Kimiaki Hikari
Kimiaki Hikari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Danee Pént. Okt. 20 2017, 14:44

Csapok össze-vissza, nem igazán nézem melyik rémség kit abajgat, amíg kettő a pajzsomat ostromolja, addig kettészelem a harmadikat, talán Tachi összeszedettebb, mert ő meg az én egyik ostromlómat küldi a pixel másvilágra, vagy nem tudom mi lelhette, hogy nem a saját ellenjeinek számát ritkította meg első mozdulattal, de mire visszanéztem, már egy nagymacska ugrott be a képbe, rávetve magát a másik delikvensemre, így nem is igazán maradt előttem a terítékből, mert mire hármat pislogtam már az utolsó koponyáját is nyílvessző fúrta át, igaz emez még nem adta meg magát egyből, kénytelen voltam rásózni egyet a markolatgombbal.
- Kösz mindenkinek, bárcsak mindig ilyen könnyen és olajozottan menne - azzal berúgtam a következő ajtót, lássuk mit rejlik mögötte. A pajzsommal felfogom, ha visszacsapódna, majd óvatosan, nagy körültekintéssel belépek, ha van hova és nincs nyilvánvaló csapda. Vagy épp egy szörny szemben.

// kupán vágom az utolsót

"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1932

Karakterlap
Szint: 43

Témanyitás by Kimiaki Hikari Szomb. Okt. 21 2017, 13:55

Danee ügyes vágással meg is "tisztítja" az utolsó szellemet is, mely végül egy utolsó sivító rikoltás után szét is porlad pixeljeire. Nem volt túlságosan intenzív harc, így nem is igazán nevezhetnénk kimerítő küzdelemnek ezt a kis gyors "játékot". Mindenesetre Tachi nem sokat teketóriázik és ki is nyitja a következő terembe vezető ajtót, hogy benézve egy hatalmas teret fedezhessen fel. Egy nagy börtönszerűséget pillanthattok meg, melynek oldala végig-végig tele van különféle cellákkal, melyeket egy-egy vasajtó (nem láthattok át rajta, nincs rajta ablakocska) fed el. Összesen 11 darab ilyen ajtó van, illetve ha Danee óvatosan előre megy felfedezni, láthatja, hogy egy hasonló ajtó választja el a következő termet, mint amelyet most nyitott ki. A cellaajtók viszonylag rossz állapotban vannak, de ha kiakarjátok nyitni zárva vannak. Talán szinte biztos, hogy kissé megnyugodtok, hogy nem vár rátok a túloldalt is egy újabb adag szörny, ám  ennek ellenére nem pihenhettek. Chakna (ki legközelebb áll a bejárathoz vezető (nyitott) ajtóhoz) az első, aki észreveheti az éktelen, vad morgást, mely a bejárati szoba (tőletek) túlaldali helyiség felől közeledik. Talán még van olyan gyors, hogy becsukja az ajtót, mielőtt a csaholó bestiák kivágják az a túlolali ajtót, vagy esetleg figyelmezteti a többieket, hogy újabb roham készül. Rajta áll a döntés, de az ajtócsapódásra (ha nem cselekszik semmit), nagy eséllyel Daneen kívül (aki a legmesszebb van) mindenki felfigyelhet.

Határidő: 1 hét (sajnos muszáj kicsit komolyabban venni mostantól a határidőket, hogy haladhassunk)
Szólimit: 100 szó

Minimap:
Kimiaki Hikari
Kimiaki Hikari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szomb. Okt. 21 2017, 22:01

Szerencsére nem húzódott sokáig a harc. A többiek játszi könnyedséggel ütötték le egy csapással a szellemeket. Talán még szórakoztatónak is lehetne nevezni… Na persze nem kerülte el a figyelmemet Tachi páncélcsíkjának csökkenése. Remélem nem lesz sok ilyen kis "játék", mert ahhoz túl sok páncélba kerül, és nem nekem. Igen, látom a fejem fölött az az ikont, ami jelzi, hogy védve vagyok…
Danee egy ütéssel elintézte a szellemet, aki az én lövésemet épphogy, de túlélte… Nem, nem alkalmas rá az idő, hogy azon gondolkodjak, hogy nem értana ügyesebben válogatnom meg a fejlődés lehetőségeit.
Danee dicséretét és köszönetét… Nem tudom magamra értelmezni. Így egy apró biccentésnél többet nem is reagálok rá. Nyilvánvaló a sok szint különbség köztem és a csapat többi tagja között. Remélem ez nem fog komoly gondot okozni a későbbi harcok során…
A kialakult sorrendnek megfelelően, harmadikként lépnék át a következő terembe… Csakhogy nincs idő visszaállni abba a sorba. A mögöttünk lévő ajtó felől vad morgás hallatszik. Sokat nem gondolkozok,
- Jön valami hátulról - hívom fel a többiek figyelmét a veszélyre, de lehet eddigre már ők is hallják a közeledő morgást. És már csak azért is bevágom az ajtót, hogy eldönthessük akarunk-e az újabb szörnnyel vagy szörnyekkel megküzdeni, vagy kicsit levegőhöz jutnánk inkább. 
- Remélem készen is álltok a következő körre - jegyzem meg  félig meddig ironikusan. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy az ajtó hosszútávon távol tartja őket, egy esetleges hátulról érkező csapat szörny meg egyáltalán nem lenne jó később... Úgyhogy én azt mondanám ha lehet intézzük el őket most.

Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;

"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Chancery Pént. Okt. 27 2017, 16:45

Nem hogy a kezem nem süvített át a szellem fején, de úgy alapvetően semelyik testrészében sem ejtett semmiféle kárt, én meg balerinaként pördültem körbe magam körül párszor a lendülettől, hogy aztán kicsit szédelegve gyorsan ismét a falhoz lapuljak. Mire teljesen körbe is tudtam nézni, eltekintve a forgástól, az utolsó szellem is darabjaira hullott, Álom pedig büszke, mégis laza léptekkel mellém szegődött, majd leült és mint aki jól végezte dolgát, a mancsai tisztogatásával lett elfoglalva.
-Ez tényleg könnyen ment. Mármint, könnyebben, mint számítottam. -nézek végig a többieken egy szégyenlős mosoly kíséretében. Tekintve, hogy én személy szerint semennyit sem tudtam a küzdelembe tenni, én sem fogadtam el magamban Danee dícséretét, de örülök neki, hogy legalább Álom ezúttal le tudott egyet teríteni a bestiák közül.
Nosza, a srác vezetésével indulunk is tova, én pedig másodikként lépek be utána az ajtón, hogy aztán összecsapjam a tenyerem, figyelve arra, hogy túl nagy csattanást azért ne okozzak vele.
-Tiszta Wolfenstein 3D-ben érzem magam... -nézek körbe, és libbenek is a legközelebbi kis ajtóhoz, de végül ki kell javítanom magam. -Bár még azokon is volt legalább kukucskáló.
Reménykedve benne, hogy ezek csak raktárak, óvatosan kinyitnám az első ajtót, de az nem enged, sem a mellette levő. Ám mire még a többit is próbálhatnám, Chakna mondata igencsak megüti a fülem, és kérdőn nézek felé, abbahagyva az addigi tevékenységeimet, hogy végül én is meghallja ma csaholást. Ez a folyosórész, plusz a csaholás már másfajta emléket hoz elő igen mélyről, mire Álommal szinte egymásra mosolygunk; persze ilyenkor jó lenne, ha egy macska eleve tudna mosolyogni.
-Bár lenne most nálam némi marhahusi. -nevetem el magam. Dust, aki az előző harcot inkább egy csillár magasságából nézte végig, ezúttal szárnyra kap és visszaröppen a kezdőponton levő mennyezeti lámpára, hogy megnézze magának, mik közelednek pontosan.
~Kutyákat amúgy is imádok darálni.~ -Chakna iróniájához hasonlóan válaszol Álom is, és abbahagyva a tisztogatást felkészül, hogy ismét inkább harcba szálljunk, feltéve, hogy a fiúk hogy döntenek.

Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Csüt. Nov. 02 2017, 12:39

Meglehetősen sok páncélt veszítettem. Így jár az, aki nem csak magára gondol. Ígérem, többet nem fog előfordulni :] A tekintetem viszont Chaknára szegeződött, az ő támadása túl lassú volt a miénkhez képest, ami komoly probléma is lehet a későbbiekben. Remélhetőleg ezek a szellemek különösen gyorsak voltak, és nem lesz hasonló legalább a közeljövőben. Felsóhajtottam, miközben átsétáltam a következő terembe, majd körbenéztem.
- Szóval vannak celláink és cellakulcsaink, ugye? :] - vigyorodtam el, majd az egyik ajtóhoz léptem, és a fülemet rátapasztva hallgatózni kezdtem, hátha van valami szörny mögötte. Öt kulcsunk van és tizenegy zárunk. Persze az is lehet, hogy számos ilyen terem vár még ránk, és nem a cellákhoz kellenek a kulcsok, hanem más ajtókhoz. De ha kicsit haladunk még, ez ki fog derülni, és legrosszabb esetben visszajöhetünk ide az esetleges kincsekért. Vagy csapdákért :]
Akárhogy is, mögöttünk is tűntek fel szörnyek, ezúttal kutyák a csaholásból ítélve. Az pedig nem valami bizalomgerjesztő, ha a már megtisztított termekből is jöhetnek gusztustalanságok. Az ilyet szokták csalásnak hívni egy játékban :]
- Ha nem muszáj, ne harcoljunk. Nem tudjuk, mekkora terepet kell bejárni, és mi vár ránk a végén. Illetve ha valakinek van olyan iteme vagy képessége, ami jelentősen fel tudja gyorsítani Chaknát, az most adja oda neki - szólaltam meg. A többiek így ránézésre készen álltak a kutyákra, de ostobaság lett volna nekik menni, ha ki tudjuk zárni őket - Menjünk tovább, ide lehet később érdemes lesz visszajönni a cellák miatt - intettem Danee-kunnak, hogy ha lenne szíves, nyissa ki a következő ajtót.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -

Témanyitás by Danee Szomb. Nov. 04 2017, 10:20

- Végig akarjátok próbálni a kulcsokat? Evidens, hogy azért voltak a szomszéd helyiségben lerakva, mert nagy eséllyel ezeket nyitja - néztem körül, s akkor már bele is próbáltam a nálam lévő egy szál kulcsot az első zárka kulcslyukába.
Hátha.
- Wolfeistein? -
kaptam el Chan szavait - az a régi náci gyilkolós játék? - bár kb ennyit tudtam, mert hogy ha egyszer játszottam valamelyik részével, akkor sokat mondok.
De aztán Chakna ijesztett ránk ...
- Micsoda, mi jön? -
igyekeztem fülelni, hátha meghallom én is. Nem értem miért vagyok ilyen süket, vagy a többieknek ennyire kifinomult a hallókájuk?
- Szóval kutyák? -
néztem Álomra, megerősítésért
- Szerintem se álljunk le harcolni minden lénnyel, ami szembe jön, mert még 3-4 ilyen összecsapás, és már a puszta életünkért fogunk küzdeni
Kérésre nyitottam a következő helyiségbe vezető ajtót, pajzs elől, körbekémlelés, óvatosan lépek be, s ha nincs veszély, beengedem a többieket is.
- Nálam nincs semmi, amit kisebb szintűek is tudnának használni -
reflektáltam Tachinak a Chaknával kapcsolatos felszólítására.

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Kimiaki Hikari Pént. Nov. 10 2017, 11:47

// nem vettem észre, hogy mindenki írt, gomen //

Nos annak ellenére, hogy a csajok már kész vannak a harcra, a fiúk gyáva módon megfutamodnak (Razz) és helyette a továbbhaladásra fókuszálnának. Mivel Chan a fiúk döntése felé hajlik (legalábbis így értelmeztem), így nagy valószínűséggel a továbbhaladást választjátok.

Amennyiben nem így van, ne olvassátok el a továbbiakat Smile

Továbbhaladás:
Kimiaki Hikari
Kimiaki Hikari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Danee Kedd Nov. 14 2017, 10:33

És Danee kinyitja bizony a következő terem (6ból tovább vezető) ajtaját, egyúttal igencsak váratlanul éri a szemközt becsapódó ajtó, mert nagyjából minden másra számított volna, csak ilyen fejleményre nem, és hogy az esemény nem maradjon a többiek előtt se észrevétlen, mert netalán tán még a hátuk mögött betörni igyekvőkre figyeltek fél szemmel, vagy a lovag ormótlan nagy testpáncélja takarta volna ki az ajtócsapódás jelenetét...
- Valaki átszaladt előttem a szemközti ajtón túlra. Szóval vannak rajtunk kívül helyváltoztatásra képes lények -
azt már a fantáziájukra bíztam, hogy ezek épp olyan szörnyek, mint az egy helyiséggel arrébb mögénk kerülők, vagy éppenséggel ...
- Akár az előttünk belépők is lehetnek, akiknek a lelkeit a lámpásban láttunk ...
Nem támadtak ránk, így nem volt mitől tartani. Viszont a teremből rögtön három másik irányba is vezetett ajtó, azon kívül, amin át érkeztem.
- Háromfelé mehetünk -
konstatáltam a nyilvánvalót, hiszen én imádom megosztani a gondolataimat a többiekkel
- Ha nem lennének limitálva a túlélési képességeink, azt mondanám, hogy derítsük fel, mi esik jobbra. A térképem szerint elhaladtunk 2 belső terem mellett is idefele jövet, azzal hogy a bajárat után rögtön balra indultunk. Hogy tisztán hagyjuk magunk mögött a menekülési útvonalat visszafelé, érdemes lenne felderíteni és kipucolni ezeket a termeket is, nem beszélve arról, amiben magunk mögött hagytuk a szörnyeket. De minthogy kétségeim vannak afelől, hogy letáborozhatunk egy alvás erejére, vagy legalább pár óra pihenőre zavartalanul -
levegővétel, mert az is kell
- Szóval pihenő nélkül és ezáltal regenerálódás nélkül úgy gondolom luxus lenne elforgácsolnunk az erőnket a teljes épület felderítésére, és ebből a megközelítésből az tűnik logikusnak, hogy az egyetlen gyanús nyom után induljunk, vagyis rohanjunk tovább az átellesen ajtón át, és próbáljuk meg utolérni, bármi is meneküljön előlünk
És most lehet fintorogni, somolyogni, hogy sokat jártatom a szám
- Szavazzunk, mi alapján haladjunk? Teljes felderítés, vagy minimális ismereteinkre hagyatkozva haladjunk lineárisan?

Danee
Danee
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Pént. Nov. 17 2017, 23:12

Az ajtót becsuktam, és úgy néz ki jól tettem, mert a csapat inkább arra hajlik, hogy ne foglalkozzunk egyelőre velük, hanem menjünk tovább, hátha ráakadunk a kulcsok helyére. Hát, én nem vagyok semmi jónak elrontója. Akkor menjünk tovább, és hagyjuk a kutyákat.
Nos… Érdekes dolog, ha amit magadról már megállapítasz, azt valaki hangosan ki is mondja. Kevésbé fontos helyzetben kicsit sértette volna a büszkeségemet Tachi megjegyzése. Igazából most is, de nem értem rá foglalkozni vele. Úgyhogy egyetértően, sóhajtva bólintok.
- Megköszönném, ha valaki tudna ezzel segíteni.- teszem hozzá a bólintáshoz. Részemről örülnék, ha hamar kijutnánk, nem az utolsó pilanatban. Apropó, pillantok a számlálóra, mert nem igazán érzem idebent megbízhatónak az időérzékemet. Mennyi időnk maradt?
Végül Danee kinyitja a következő termet, én pedig továbbra is harmadikként lépek át az újabb ajtón.
Szóval valaki vagy valami járkál a termek között. Már csak ezért sem kapcsolom ki a jártasságaimat. Nem mintha sok értelme lenne... A többiek képességei magasabb szintűek, így hamarabb felfigyelnek az esetleges veszélyre, mint én a jártasságaimmal, így én is még azelőtt értesülök róla valószínűleg, hogy az észlelésem jelezne, vagy meglátnék, esetleg meghallanék valamit.
Figyelmesen, elgondolkodva hallgatom Danee szavait…Nem, sajnos biztosan nincs arra lehetőségünk, leginkább miattam, hogy mindent felderítsük a kastélyban. Jegyzet magamnak: Az itemkészletem bővíésre szorul. Nagy bővítésre. 

Abban nem vagyok biztos, hogy jó ötlet az előlünk futót követni, de nem tudom azt mondani, hogy bármi arra utalna, hogy veszélyes lehet. Úgyhogy én nem ellenkezem az ötlet ellen, úgyhogy ha a többiek is egyetértenek, részemről mehetünk lineárisan.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Chancery Hétf. Nov. 20 2017, 11:19

Én csupán bocsánatkérő mosoly kíséretében megrázom a fejem. Nem hogy másoknak, a magam számára sincsenek segítő itemeim, hacsak a céhbankos kivitel nem tud segíteni, ami ugye jelentősen több időt vesz igénybe és szükség esetén nem használnom; sosem lehet tudni, mikor veszek ki egy olyan itemet, ami meg tudná menteni szükséghelyzetben egy céhtársam életét. Ezzel a játékkal ez az egy bajom van; a túlzott óvatosságom itt felerősödik.
Végül inkább haladunk, Álom kicsit fintorog az ötletre, de engedelmesen jön utánunk gyors léptekkel. Dust, még mielőtt bárki becsukná az ajtót, beröppen rajta, vissza hozzánk, és gyors szárnycsapásokkal manőverezik végig a levegőn, hogy aztán megtelepedjen a Danee által imént kinyitott ajtón.
Megremegek, mikor hallom a csapódást, majd félreálok egy kis sarokba, amíg a többiek, főleg Danee, megtárgyalja a továbbjutás lehetőségét. Mikor a srác végez a maga mondandójával, várok kicsit, kinek van hozzáfűznivalója, és csak ezután szólalok meg.
-Én felfedezős típus vagyok, de utálom az időre menő küldiket. Szerintem haladjunk felületesen, célirányosan. Nem tudom, ki vagy kik vagy mik mehettek arra, de tuti jelez valamit, vagy irányt, vagy veszélyt, lutri. -vonok vállat. A jelek szerint én és Chakna is a fiúkra bízzuk a fő döntést.

Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Strea Csüt. Nov. 08 2018, 00:38

A játékot lezárom, jutalmak és keretsztori később várható.

Aktív mesélésem: [Kaland] Három csepp

[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 2459

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -

Témanyitás by Strea Csüt. Nov. 15 2018, 19:41

Szépen lassan haladtok előre és előre, azonban ahogy próbáljátok felfedezni a kazamatát és ahogy harcoltok a lények hordáival egyszer csak lejár az idő. Úgy tűnik túl sokáig voltatok bent... itt az ideje hazateleportálni.

Minden résztvevőnek 55 exp és 70 arany jár a körök megírásáért és a mobok legyőzéséért.

Aktív mesélésem: [Kaland] Három csepp

[Kazamata] A Rémálmok Kastélya - Page 2 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 2459

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.