Stingray vs Nex
4 posters
1 / 1 oldal
Re: Stingray vs Nex
x_X lemaradt egy dobás
Nex- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 36
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -
The member 'Nex' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Tetszett a válasza. Dupla vagy semmi, bár ebben az esetben a semmi is valamit jelent a számára. Csupán egy támadás elől kell kitérnem, és utána már egy kisebb csoda kellene ahhoz, hogy elfuthasson a nyílvesszőm elől.
– Szemetek? Csupán esélyt adok, hogy megszerezd amit akarsz. Olyan rossz dolog ez? 50-50. Vagy eltalálsz, vagy nem. - válaszoltam, mikor lemondóan megszólalt. Elsétáltam, hogy felvegyek egy kis távolságot. Lassan, elcsigázottan tápászkodott fel. Látszólag teljesen esélytelennek gondolta magát. Talán igaza is van, de ha egyszer összejött neki, akkor talán másodszor is. Persze most felkészültebben fogom várni, és a pontokat elnézve valóban esélyesebb voltam.
– Igen, kettőnk közül szerintem is te vagy a gyerek. Ekkora méretekkel elég nehéz is lenne felnőttnek nézni. - mondtam, és afféle szemléltetésként a jobb kezemmel a saját mellkasom előtt markoltam meg a levegőt. Végül elővettem egy újabb nyílvesszőt, de a lány már ismét a nyakamon volt. Ezúttal már nem ért olyan felkészületlenül, és a maszk sem zavart be a látásomba, így könnyedén kerültem ki a csapást. Aztán a páncélom mégis megcsappant. A másik keze talált, míg az elsőt kikerültem. Nem létezik, hogy ennyivel gyorsabb legyen nálam. Mélyebben belegondolni egyelőre nem volt időm, de ha el is vesztettem az újabb fogadást, a harc azért még mindig nem ért véget. Ahogy megütött, egy új ötlettől vezérelve egyszerűen megpróbáltam kirúgni a lábát, majd két kézzel elkapni, mielőtt még földet érhetne.
– Ez ügyes volt. - mondtam neki elismerően. - A fegyvereid nélkül nem is jöttem rá, hogy árnyharcos vagy. Mmm... Mellesleg - folytattam, ha még nem próbált meg kiszabadulni a karjaimból. - ilyen közelről még kisebbek, mint először gondoltam. - mondtam csodálkozó hangon. - Persze előfordulhat, hogy odakint azóta már nőttek egy kicsit. - folytattam vigasztalva.
Stingray- Íjász
- Hozzászólások száma : 143
Karakterlap
Szint: 27
The member 'Stingray' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '2 oldal halál/korona' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '2 oldal halál/korona' :
Kayaba Akihiko- Admin
Bár megesküdtem, hogy nem húzom fel magam rajta, mégis sikerült, amint a méreteimről beszélt. Először nem értettem, de mikor megcsináltam ugyan azt a mozdulatot a saját mellkasom előtt, felfogtam, s újra értelmet nyert a harc. Úgy felhúzott, hogy nem érdekelt mit kell tennem, de akkor is eltalálom. Annyira elvesztettem a hidegvérem, hogy az első támadásom elől, könnyűszerrel ki is tért, de úgy tűnt megint alábecsült, bár ezzel együtt sem számítottam a következő mozdulatára, ahogy megsebeztem, kirúgta a lábam, és a karjai közé kerültem, én meg úgy megijedtem, az eleséstől, hogy a nyakába kapaszkodtam. Amint észrevettem, hogy mit is tettem, hogy úgy vagyok a karjaiban, mintha bármi is lenne köztünk, zavarba jöttem, majd, miután a fiú rájött, hogy árnyharcos vagyok, amit én alapvetően el sem próbáltam titkolni, ismét, a fejemhez vágott, valami olyat, amit, egy lánynak, fölégnem egy növésben lévő lánynak nem szabadna mondani. Abban a kiszolgáltatott helyzetben, nem igazán tudtam vissza fogni már az érzelmeimet, hiszen a fiú egész harc alatt szavaival bántalmazott. Elkezdtek csöpögni a szememből a könnyek, majd kezeimmel elkezdtem ütlegelni. - Mocskos perverz! Mocskos perverz Mocskos perverz! Bocsánat, hogy nincsenek fejméretű labdáim! Tudom, hogy ti fiúk csak erre izgultok! - Hirtelen nem is érdekelt hogy harc közben vagyunk-e vagy nem az egész dolog, talán annyira fájt, mint mikor megsebezték a szemem, főleg hogy tudtam, hogy igaza van, hogy deszka vagyok, bőven elég képet láttam, hogy a bátyám mire izgul, és, hogy a többek a játékban, akik játék közben képeket osztogattak meg, melyekre gyanútlanul rákattintottam alkalomadtán. Esélyem sincs az olyan nagymellű nőkkel szemben, és a sebhely sem segít a helyzeten, és tudom, hogy sosem lesz fiúm, hála ennek, nem álmodozhatok a boldog életről, házasságról, gyerekekről, hiszen az arcom, mellyel esélyem lett volna szerezni valakit el volt csúfítva. Kilököm magam fiú kezeiből, majd, feladom a harcot. -Ugyan, kinek is kellenék, teljesen mindegy, hogy mekkorák.- Mondom miközben szemeimet megtörlöm és elindulok a földön heverő maszkért. Felveszem a maszkot és megszűnök létezni, mint lány. Hasonlóképp teszek, mint korábban, a játékokban, mostantól itt is fiú vagyok.
Nex- Árnyharcos
Karakterlap
The member 'Nex' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Gonosz mosoly terült el az arcomon, ahogy eljátszadoztam vele. Élveztem a helyzetet. Sosem voltam az a típus, aki csendben koncentrálva párbajozik. Mindig is szerettem szóval tartani az ellenfelemet, hogy kitapintsam az érzékeny pontokat, amiken keresztül megfoghatom. Most sem csináltam mást, bár most nem azért, hogy megkönnyítsem a harcot. A lány túl gyenge volt ahhoz, hogy komoly párbajban sokáig húzza. Csupán megszokásból csináltam mégis, és mert szerettem az ellenfeleim bosszantásával szórakoztatni magam. Csak akkor kezdtem érezni, hogy talán túl messzire mentem, mikor könnyezni kezdett. Hirtelen ütött meg, de másodszorra már nem hagytam neki, így ismét csak a páncélom egy darabját sikerült eltüntetnie.
– Hé. - szóltam rá visszafogottabban, mikor beszélni kezdett. - Ez csak egy egyszerű játék kislány. Nem kell ennyire komolyan venni. Bocsánat. - mondtam neki, ahogy kilökte magát a karjaimból. Ez így már nem volt vicces. Csupán szórakozni akartam egyet, de úgy néz ki ez eddig tarthatott, ugyanis már fel is adta a harcot. Nem kéne így mellre szívnia, bár ezt hangosan ilyen formában inkább már nem mondtam ki. Elsétált az új maszkja felé, én pedig összeszedtem az íjamat. Gondolkoztam rajta, hogy utánamenjek-e, vagy inkább keressek másik ellenfelet, de végül csak utánakiáltottam, mielőtt még túl messze kerülhetett volna.
– Mi a neved? - kérdeztem, hiszen még be sem mutatkozott, és bár nekem a maszk nem olyan fontos, de nem hátrány ha tudom, hogy kinél van. Ugyanakkor talán az is benne volt, hogy kis bűntudatot is éreztem, és idővel talán meghívom egy kárpótlássütire a sweet dreamsbe. Végül akár választ kaptam, akár nem. Elindultam, hogy egy kicsit nagyobb kihívást jelentő ellenfelet találjak magamnak, aki ellen már nem kell visszafognom magam.
– Better luck Nex time! - kiáltottam utána vigyorogva, és természetesen elfogadtam a barátfelkérést.
A hozzászólást Stingray összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 18 2015, 10:45-kor.
Stingray- Íjász
- Hozzászólások száma : 143
Karakterlap
Szint: 27
Az embernek könnyű azt mondani, vagy úgy tennie, mintha nem érdekelné valami, mintha a sértések, bántások, leperegnének róla, de egy literes korsóba, nem tudsz két liter vizet önteni, az ember is ilyen, megtelik épp úgy mint egy pohár, ekkor persze elhatározások születnek, kiadja, vagy ha nem akkor szenvedéssel jön ki belőle minden érzés. A dühvel is jár egyfajta fájdalom, ebben az esetben nem voltam dühös, csak bántott, mert tagadni sem tagadhattam volna semmit, mert minden úgy volt ahogy mondta, nincs rajta semmi szégyellnivaló, és persze a fiú az első pillanatban felfedezte minden testi hibámat, mert az embereknek feltűnik az, ha valami nem olyan mint kéne lennie. Hát persze hogy ebben az esetben nem természetes egy vágás az arcon, én is tisztában vagyok ezzel. Nem szoktam ezzel foglalkozni, a sebre gondolni, az érzésekre, melyek a seb mélyen rejtőznek, a gyűlöletre melyet a lányok éreztek irántam, persze biztos jobban fájt nekik az, hogy nem szóltam, hogy ők csinálták velem ezt. Ritkán vagyok kedves akárkivel, mert a világ sem kedves, én meg nem erőltetem rá a kedvességet a világra, jobb kimondani azt amire gondolok, de a szavakat használni tudni kell, és ez a fiú nem kertelt, csak kimondta a dolgokat, mint egy idióta. Nem érdekelt a bocsánatkérése, persze biztos úgy érzi, hogy nem tett semmi rosszat és a bocsánatkérés mögött, nincs semmi, csak üresség. Feltettem frissen szerzett maszkom, majd elindultam ki az arénából, majd a fiú a nevemet kérdezte, és erre választ is kapott. Gondolom természetesnek vette, hogy én tudom az övét, ha már harcstílusát ismerem. -Bár a győztes joga eldönteni, hogy, megmondja e a nevét, vagy sem, hát legyen, a nevem Nex, ne felejtsd el, mert legközelebb, nem csak megkarcolni foglak és a gatyádat is elnyerem Stingray.- Kész tényeket közöltem vele, legalábbis számomra azok voltak, és okot adtak, hogy tovább lépjek, ha még csak fegyver nélkül is, de erősebb leszek, megszűntem Yukinak lenni, ebben a világban Nex, már csak ezt az egy nevet viselem. Egy barátfelkérést küldtem a fiúnak, hogyha elég erős leszek, porig alázhassam. Egy letűnt kor, erős harcosának maszkját viselem, ő volt Kazuma, már tudom honnan volt ilyen ismerős ez a maszk, de ha a maszkja itt van, az azt jelenti..... Tudom már mit kell tennem...
Köszi a harcot :3 és Kazu maszkját ><
Köszi a harcot :3 és Kazu maszkját ><
Nex- Árnyharcos
Karakterlap
Hai~
Nyertetek magatoknak egy rajongót, aki kíváncsian várja majd a második menetet >w<
Ezen kívül kaptok egy lezárást és 60 exp, 160 arany párost.
Nyertetek magatoknak egy rajongót, aki kíváncsian várja majd a második menetet >w<
Ezen kívül kaptok egy lezárást és 60 exp, 160 arany párost.
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Similar topics
» Stingray
» Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok
» Stingray
» Mirika vs Stingray
» Stingray a gyilkos rája
» Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok
» Stingray
» Mirika vs Stingray
» Stingray a gyilkos rája
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.