[22. boss] 2. próba
+14
Tetsuko Jin
Ryuninji Ren
Hayashi Yuichi
Kusumi Ayani
Phobos
Mirika
Hinari
Silver
Halász Alex
Enheriel
Cearso
Kurokawa Yuuki
Saya
Kayaba Akihiko
18 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: [22. boss] 2. próba
Egy kicsit sok sebzés. Yuukit meg úgy tűnik megkedvelte a boss, vagy éppen a jégcsontvázak. Elhúztam a szám. Ki meddig bírja még?
- A következő kör végéig mindenki.
- És utána?
- Amennyiben nem egyetlen emberre száll az összes, úgy szintén.
Én viszont nem bírtam ki még két kört. De kit kérjek meg, hogy váltson le? Ki bír ki ennyit? Eljött az ideje az overswitch potionoknak, parancsmester potion hiányában... ha lett volna a közösben több, mint egy. De nem volt. Maradt megint a céhbank... a kérdés csak az, ki használja. Alnak nagy volt a sebzése, viszont Rent nem biztos, hogy később leváltaná, az idomársrác előző beszólásai után. Fújtam egyet. Újabb kockáztatások.
- Al, kérlek használj a céhbankból egy Overswitch Potiont, és switchelj le engem úgy, hogy rajtam...
- Három.
- Három?
- Amennyiben meg kívánod adni a társaidnak is az overswitchet anélkül, hogy ne essél ki.
Beharaptam ajkaim. Hat az túl sok volt neki. De a Katanának is igaza volt, hosszútávra kellett tehermentesíteni a résztvevőket... és végülis a fejfedője is rajta volt. Megadón sütöttem le szemeim.
- Hagyj rajtam hármat, a #15-öst mindenképpen. A többi hatot vedd át csak... kérlek - néztem fel rá végül - Illetve kellene egy szép ütés a bossba. Hajrá ^^ - mosolyogtam rá, s szorongva figyeltem, mi fog történni.
Alex jön.
A pernamens képim miatt a következő 6 csontiból max 1 jöhet rám (mivel "csak" 5 jön most, az utsó áttolódik a kövi körre, innentől állandóan módosítva az arányt). De ezt a hsz-eim végén jelzem majd.
- A következő kör végéig mindenki.
- És utána?
- Amennyiben nem egyetlen emberre száll az összes, úgy szintén.
Én viszont nem bírtam ki még két kört. De kit kérjek meg, hogy váltson le? Ki bír ki ennyit? Eljött az ideje az overswitch potionoknak, parancsmester potion hiányában... ha lett volna a közösben több, mint egy. De nem volt. Maradt megint a céhbank... a kérdés csak az, ki használja. Alnak nagy volt a sebzése, viszont Rent nem biztos, hogy később leváltaná, az idomársrác előző beszólásai után. Fújtam egyet. Újabb kockáztatások.
- Al, kérlek használj a céhbankból egy Overswitch Potiont, és switchelj le engem úgy, hogy rajtam...
- Három.
- Három?
- Amennyiben meg kívánod adni a társaidnak is az overswitchet anélkül, hogy ne essél ki.
Beharaptam ajkaim. Hat az túl sok volt neki. De a Katanának is igaza volt, hosszútávra kellett tehermentesíteni a résztvevőket... és végülis a fejfedője is rajta volt. Megadón sütöttem le szemeim.
- Hagyj rajtam hármat, a #15-öst mindenképpen. A többi hatot vedd át csak... kérlek - néztem fel rá végül - Illetve kellene egy szép ütés a bossba. Hajrá ^^ - mosolyogtam rá, s szorongva figyeltem, mi fog történni.
Alex jön.
A pernamens képim miatt a következő 6 csontiból max 1 jöhet rám (mivel "csak" 5 jön most, az utsó áttolódik a kövi körre, innentől állandóan módosítva az arányt). De ezt a hsz-eim végén jelzem majd.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Alexnek nem volt gondja az ABAs bossadós dologgal, meg ők ketten Hinarival amúgy is megbeszélték előtte, ami az eszébe jutott, ne itt tegye már fel. xd Szóval amíg amazok megbeszélték a gondjaikat és kérdésükre választ nem kaptak, hacsak őt magát személyesen nem szólították meg, Hinari mögött maradt. Hála, a "kis" incidens ellenére sem ment el a kedve senkinek sem a bosstól, bár őt magát majdnem elkedvtelenítette. Ilyen morállal minek mennek be? Persze ez nem egy rendes csata a való életben, ha az lenne, aggódna, de így? Nem. Menjenek csak be, aztán lesz ami lesz.
- Randi? o.O - Nem beszélt hangosan, inkább megdöbbent volt. Vágott egy szép, wat? fejet, majd Hinarira tekintett? - Ez meg mit akar tőled? O.o - Súgta, nem akarta más orrára kötni az ügyet, de egyértelmű volt az egész frontnak, még ennek a kakószopogatónak is, hogy együtt vannak, nem? :O - Csh.. -
Beléptek, Hinari a kezébe vette az irányítást és ment előre aminek kellett. Kicsit izgult azért, mert bár kipróbálták a fejpántot, ez mégis csak egy boss. Csak most ne üssön be a crackh! ><
Nem akar Ren előtt összeesni. >.<
- Úgy se fogod látni, neked mindegy! Különben meg ne is reménykedj. -.- - Csak azért is megszólalt, nehogy már kussban tűrje, hogy a szerelmét inzultálja a barom. Valahogy egyszerre jobban utálta Rent mint a bosst. <.< Fogcsikorgatva állta meg, nehogy őrá használja el az egyetlen ütését a körben. >.>
- Yoshi. - Lehúzta a menüjét. Lenyakalt egy overswitch potit, majd elkiáltotta magát. Örült, hogy van mit tennie. - Switch Hinari! - Már rég a kezében tartotta a kardot, és akkor meglengette. - Gyertek csak! - Elrugaszkodott és már csak abban kellett reménykedni, hogy nem védi ki a boss a támadást.
// Overswitch poti, majd utána! Hinari switch, úgy hogy 3 ( köztük a 15-ös) rajta maradjon Hinarin,//
*
- Randi? o.O - Nem beszélt hangosan, inkább megdöbbent volt. Vágott egy szép, wat? fejet, majd Hinarira tekintett? - Ez meg mit akar tőled? O.o - Súgta, nem akarta más orrára kötni az ügyet, de egyértelmű volt az egész frontnak, még ennek a kakószopogatónak is, hogy együtt vannak, nem? :O - Csh.. -
*
Beléptek, Hinari a kezébe vette az irányítást és ment előre aminek kellett. Kicsit izgult azért, mert bár kipróbálták a fejpántot, ez mégis csak egy boss. Csak most ne üssön be a crackh! ><
Nem akar Ren előtt összeesni. >.<
- Úgy se fogod látni, neked mindegy! Különben meg ne is reménykedj. -.- - Csak azért is megszólalt, nehogy már kussban tűrje, hogy a szerelmét inzultálja a barom. Valahogy egyszerre jobban utálta Rent mint a bosst. <.< Fogcsikorgatva állta meg, nehogy őrá használja el az egyetlen ütését a körben. >.>
*
- Yoshi. - Lehúzta a menüjét. Lenyakalt egy overswitch potit, majd elkiáltotta magát. Örült, hogy van mit tennie. - Switch Hinari! - Már rég a kezében tartotta a kardot, és akkor meglengette. - Gyertek csak! - Elrugaszkodott és már csak abban kellett reménykedni, hogy nem védi ki a boss a támadást.
// Overswitch poti, majd utána! Hinari switch, úgy hogy 3 ( köztük a 15-ös) rajta maradjon Hinarin,//
A hozzászólást Halász Alex összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 24 2015, 10:57-kor.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Yuichi jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.
Kiosztott sebzés: 5
A sebzés okozói:
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
A támadás sikertelen!
Burok: ⚫, 0 páncél
Jégcsontváz #15 vakítás (2/3)
Boss cselekvések:
A boss újabb jégcsontvázakat hív elő.
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
- Jégcsontvázak:
- Jégcsontváz#1 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#2 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#3 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#6 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#7 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#8 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#9 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#10 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#11 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#12 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#13 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#14 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#15 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#16 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#17 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#18 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#19 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#20 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#21 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#22 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#23 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#24 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Jégcsontváz#25 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#26 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#27 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#28 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#29 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kurokawa Yuuki.
Jégcsontváz#30 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1423 HP)
Jégcsontváz #1-#30 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-2 HP)
Jégcsontváz #30 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 132/220 HP, 220/220 CSP ◇◇◇◇
- Hayashi Yuichi: 150/150 HP, 70 páncél, 120/120 CSP
- Mirika: 65/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇◇
- Kurokawa Yuuki: 169/180 HP, 20/125 CSP ⚫ ◇
- Ryuninji Ren: 88/215 HP, 150/150 CSP ⚫ ◆ ◇◇◇◇
- Ozirisz: 125/125 HP, 70 páncél, 100/100 CSP
- Silver: 240/240 HP, 85 páncél, 140/140 CSP
- Cearso: 210/210 HP, 105 páncél, 90/90 CSP
- RenAi: 445/445 HP, 118 páncél, 95/95 CSP ▼
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Chancery: 170/170 HP, 60 páncél, 200/200 CSP
- Enheriel: 135/135 HP, 65 páncél, 130/130 CSP
- Kusumi Ayani: 245/245 HP, 90 páncél, 100/100 CSP
- Phobos: 170/170 HP, 65 páncél, 145/145 CSP
- Tachibana Makoto: 175/175 HP, 240 páncél, 150/150 CSP ▼
- Halász Alex: 72/110 HP, 46/85 CSP ◇◇◇◇◇◇◇
- ½ Tetsuko Jin: 152/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
--------------------------
nincs halott/kiesett játékos
Parancsnok: Hinari
Közös tarisznya:
ABA:
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 2x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db vastag tövisgyökér kristály.
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
1 db Haladó Csapat Sebzés Kristály
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- Statok:
- 3xHinariLv42 (Sebzés: 80, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
LKGY
3xHayashi YuichiLv29 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
3xMirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM, RZTSK
2xKurokawa YuukiLv30 (Sebzés: 95, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
2xRyuninji RenLv39 (Sebzés: 13, Pet sebzés 92, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2xOziriszLv26 (Sebzés: 50, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LNND
2xSilverLv28 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
CearsoLv24 (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
ART, GYM
RenAiLv33 (Sebzés: 5, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
KRP, GYM
SayaLv25 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM
ChanceryLv31 (Sebzés: 13, Pet sebzés 61, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
NEVK
PhobosLv27 (Sebzés: Z:64 / S:70 / P:76, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
FLK
Tachibana MakotoLv27 (Sebzés: 64, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
PZSOK, SZPZS, SNZP
Halász AlexLv26 (Sebzés: Z:149 / S:163 / P:176, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
TTM
Tetsuko JinLv23 (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kayaba Akihiko- Admin
Nem harci reag
- Áh, erről szó sem lehet. Én az a típus vagyok, aki maga szereti kicsomagolni az ajándékát – vágok vissza Hinari-channak. Én rajtam nem fog ki.. sose tudott és ezután se fog majd
A höri persze, hogy nem bírja befogni a száját, mert miért is tenné? Ha csendbe üldögélne az baromira unalmas lenne.
- Ha te mondod - még csak felé se nézek, jelezvén, hogy komolyan sem veszem, de még abszolút beleszólása sincs a dologba…. Nemes egyszerűséggel leintem és ezzel el van intézve.
A helyzetet elnézve rájövök, hogy baromi gázos.
- A helyzetünk enyhén szólva siralmas. – közlöm a nagy tényt, amit már mindenki észrevett… bizonyára
- Hinari-chan! Ha volt terved de nem úgy alakult… az gáz… ha ez volt az…. hát ez még gázabb - minősítem a jelenlegi helyzetünket és persze azt, ahogyan eljutottunk idáig.
- Pedig a kezedbe adtam majdnem minden infót…. – nyomok egy sóhajt, ahogy darabolnak a nyomi csontik. Végül is… nem mindenki lehet Ren
- Ha már itt tartunk: Miért fizessek én azért, hogy jöhessek a boss ellen harcolni? Azért, hogy rossz parancsokat követve újra és újra érezzem a kudarc keserű ízét? :O Vagy csak azért, hogy én fizessem ki a kezdőknek a burkot és a potit, hogy esetleg túléljenek egy olyan harcot, ahol egyáltalán nem tudnak segíteni? :O A teher az teher…. akárhogy is nevezzük…. még én is lehetek az – na persze De ami igaz, az igazha negyed ennyien lennénk és mind a nagysebzőkből, már végeztünk volna, de van itt még egy csomó pesztrálni való „kisgyerek” is >.>
A höri persze, hogy nem bírja befogni a száját, mert miért is tenné? Ha csendbe üldögélne az baromira unalmas lenne.
- Ha te mondod - még csak felé se nézek, jelezvén, hogy komolyan sem veszem, de még abszolút beleszólása sincs a dologba…. Nemes egyszerűséggel leintem és ezzel el van intézve.
A helyzetet elnézve rájövök, hogy baromi gázos.
- A helyzetünk enyhén szólva siralmas. – közlöm a nagy tényt, amit már mindenki észrevett… bizonyára
- Hinari-chan! Ha volt terved de nem úgy alakult… az gáz… ha ez volt az…. hát ez még gázabb - minősítem a jelenlegi helyzetünket és persze azt, ahogyan eljutottunk idáig.
- Pedig a kezedbe adtam majdnem minden infót…. – nyomok egy sóhajt, ahogy darabolnak a nyomi csontik. Végül is… nem mindenki lehet Ren
- Ha már itt tartunk: Miért fizessek én azért, hogy jöhessek a boss ellen harcolni? Azért, hogy rossz parancsokat követve újra és újra érezzem a kudarc keserű ízét? :O Vagy csak azért, hogy én fizessem ki a kezdőknek a burkot és a potit, hogy esetleg túléljenek egy olyan harcot, ahol egyáltalán nem tudnak segíteni? :O A teher az teher…. akárhogy is nevezzük…. még én is lehetek az – na persze De ami igaz, az igazha negyed ennyien lennénk és mind a nagysebzőkből, már végeztünk volna, de van itt még egy csomó pesztrálni való „kisgyerek” is >.>
Karakterlap
Szint: 40
Céh: -
- Nem teljesen alakult úgy... - vallottam be - De. Még van pár tervem - tettem hozzá, s egyáltalán nem nehezteltem Renre - legalábbis emiatt nem. Az viszont, hogy odakint direkt megkérdeztem, milyen kérdései vannak, és nem válaszolt, idebent meg hirtelen elkezdi... még mondtam is, hogy csak azután jövünk be, hogy ezt lerendeztük. És mivel nem volt több kérdés, elkezdtük a harcot. Miért most kell újra felhoznia?
- Érdekes mód csak azoknak nem tetszik, akik eddig se akartak semmit sem felvállalni a többiekért - feleltem ingerülten - És per pillanat mi állunk a kiesés szélén, nem azok, akiket oly szívesen fel szoktál emlegetni. Ha pedig kiesünk, ők ugyanúgy állnák a mi burkunkat is, mint fordítva.
Fújtam egyet. Hát komolyan itt kell ezt megbeszélni? Bőven volt időnk rá odakint, és nem is érkezett több ellenvetés. De úgy tűnt bizonyos emberek csak azért hallgattak, hogy harc közben szekáljanak vele, és ha esetleg emiatt felejtenék el valamit a taktikával kapcsolatban, azzal is csak a saját felvetéseiket igazolják. Egy utolsó, lenéző pillantást azért még kapott a sztárgyerek, aztán végleg elfordultam tőle: Al sebzésének kiesésével újra kellett tervezni.
- Ozi, te jössz. Switcheld le ezt a nagyszájút kérlek, bár sok kedvem nincs tovább hallgatni - a második mondatot márcsak halkan, magamnak tettem hozzá, így akinek nem volt hallgatózása, nem hiszem, hogy hallotta - Ezek után csatlakozz Jin burkához, majd támadd meg a bosst, végezetül pedig használj el a közösből egy Lökés Kristályt a bosson - mondtam.
Ozi jön.
- Érdekes mód csak azoknak nem tetszik, akik eddig se akartak semmit sem felvállalni a többiekért - feleltem ingerülten - És per pillanat mi állunk a kiesés szélén, nem azok, akiket oly szívesen fel szoktál emlegetni. Ha pedig kiesünk, ők ugyanúgy állnák a mi burkunkat is, mint fordítva.
Fújtam egyet. Hát komolyan itt kell ezt megbeszélni? Bőven volt időnk rá odakint, és nem is érkezett több ellenvetés. De úgy tűnt bizonyos emberek csak azért hallgattak, hogy harc közben szekáljanak vele, és ha esetleg emiatt felejtenék el valamit a taktikával kapcsolatban, azzal is csak a saját felvetéseiket igazolják. Egy utolsó, lenéző pillantást azért még kapott a sztárgyerek, aztán végleg elfordultam tőle: Al sebzésének kiesésével újra kellett tervezni.
- Ozi, te jössz. Switcheld le ezt a nagyszájút kérlek, bár sok kedvem nincs tovább hallgatni - a második mondatot márcsak halkan, magamnak tettem hozzá, így akinek nem volt hallgatózása, nem hiszem, hogy hallotta - Ezek után csatlakozz Jin burkához, majd támadd meg a bosst, végezetül pedig használj el a közösből egy Lökés Kristályt a bosson - mondtam.
Ozi jön.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Nem harci post
Az nem is kifejezés, hogy nem a terv szerint alakulnak a dolgok, már ha tényleg van valami terve, mert ezek alapján már abban sem lehetek biztos Aztán ha ez még nem lenne itt elég.... liba létére kakaskodik itt nekem. Érdekes módon.... többször mentettem meg a burkotokat, mit itt bárki más a saját és egyben gázos parancsaiktól. De ha ezt eddig nem fogta fel, akkor ezután se fogja, szóval felesleges a szájtépés és ezután számítson csak másokra.
- Akkor nézük csak a jelenlegi helyzetet.... vagyunk úgy egy, kettő, három.... - nézek körbe gyorsan, gyorsan megszámolva a népet
- Tizenhatan-heten. Tegyük fel a legrosszabb esetben öt ki tud teleportálni,a többi kiburkol. Az tizenkét burok, ami hatezer arany. Ha mindenki beadta volna a száz aranyat, akkor is csak három burkot tudnál venni, kinek adnád azt a hármat? - sima, egyszerű mégis nagyszerű kérdés.
- A höridnek? Yowai-chinak? Nekem tuti nem, mivel hiába vagyok a leghaznosabb, ah nem vagyok a szíved csücske. Szóval vegyem meg a saját felszerelésem, burkom és még azért is fizessek, hogy segítsek lenyomni a bossokat? :O Hát ez nagyszerű \o/ - mondandómból csak úgy üvőlt a szarkazmus.
- Akkor nézük csak a jelenlegi helyzetet.... vagyunk úgy egy, kettő, három.... - nézek körbe gyorsan, gyorsan megszámolva a népet
- Tizenhatan-heten. Tegyük fel a legrosszabb esetben öt ki tud teleportálni,a többi kiburkol. Az tizenkét burok, ami hatezer arany. Ha mindenki beadta volna a száz aranyat, akkor is csak három burkot tudnál venni, kinek adnád azt a hármat? - sima, egyszerű mégis nagyszerű kérdés.
- A höridnek? Yowai-chinak? Nekem tuti nem, mivel hiába vagyok a leghaznosabb, ah nem vagyok a szíved csücske. Szóval vegyem meg a saját felszerelésem, burkom és még azért is fizessek, hogy segítsek lenyomni a bossokat? :O Hát ez nagyszerű \o/ - mondandómból csak úgy üvőlt a szarkazmus.
Karakterlap
Szint: 40
Nem harci poszt
-Nyugodjatok le mindannyian! -csattanok fel, ez pedig olyannyira szokatlan tőlem, hogy még Álom is megrezzen a lábaimnál. Bár ez utóbbi lehet, csak azért van, mert túlzottan is pattanásig feszültek már az idegei, hogy mikor ugorhat neki a bestiának, főleg, mikor még azt is észrevette, hogy az élete már sárgában van és lassan legyőzzük. Már gondolta, hogy talán ezúttal bele sem karmolhat, tudtam, éreztem, de most nem ez foglalkoztatott.
-Szerintem nem ilyen rossz a helyzet, pláne, ha végre én is kapok némi szerepet már végre. -igen, bevallom, ahogy itt karba tettem a kezem, az egy kicsit Hinari felé is volt szemrehányás. Csak egy nagyon-nagyon picikét. Mármint, feltételezem, hogy az eddigi terve jó, és meg fogjuk úszni a végén. -Ha felgyújtjuk a dögöt, jóformán mehetünk is haza. Teljesen fölösleges most egymás torkának esni megint. A pénz meg ne most legyen vitatéma.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
A dráma folytatódott tovább a harc megkezdése után is. Nem lesz ez így jó... A boss élete már sárgában van, viszont elözönlöttek minket a jégcsontvázak, nem is kicsit. Aztán megkaptam a feladat rám eső részét.
- Rendben! - mondtam Hinarinak, majd be a sűrűjébe...
- Switch Ren! - avagy switcelni a nagyszájút, és feltételezem őrá gondolt az előbb. Majd csatlakoztam a Jin féle védőmezőhöz, aztán a boss felé rohantam, aztán két csapás a nodachival. Egyet kapott jobbról balra, majd még egyet balról jobbra, nehogy már eldőljön ez itt nekem. Aztán átvettem a nodachit a bal kezembe, hogy le tudjam hívni a menüt, majd onnan a közös batyut és onnan egy lökés kristályt. Majd hátráltam egy pár lépést, hogy legyen egy kis távolság köztem, és a boss közt, aztán beküldtem a boss alá a kristályt, hadd szóljon...
// switchelem Rent, csatlakozok Jin burkához, majd két támadás a bossra, végezetül pedig közösből egy lökés kristályt elhasználok a bosson
// támadáshoz nem kell dobnom, a kockák a nocachi tűzsebzésére mennek ^^
- Rendben! - mondtam Hinarinak, majd be a sűrűjébe...
- Switch Ren! - avagy switcelni a nagyszájút, és feltételezem őrá gondolt az előbb. Majd csatlakoztam a Jin féle védőmezőhöz, aztán a boss felé rohantam, aztán két csapás a nodachival. Egyet kapott jobbról balra, majd még egyet balról jobbra, nehogy már eldőljön ez itt nekem. Aztán átvettem a nodachit a bal kezembe, hogy le tudjam hívni a menüt, majd onnan a közös batyut és onnan egy lökés kristályt. Majd hátráltam egy pár lépést, hogy legyen egy kis távolság köztem, és a boss közt, aztán beküldtem a boss alá a kristályt, hadd szóljon...
// switchelem Rent, csatlakozok Jin burkához, majd két támadás a bossra, végezetül pedig közösből egy lökés kristályt elhasználok a bosson
// támadáshoz nem kell dobnom, a kockák a nocachi tűzsebzésére mennek ^^
Karakterlap
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Yuichi jön.
Kiosztott sebzés: 105
A sebzés okozói:
100 - Ozirisz sebzése
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 70 páncél
A boss kimarad egy körből.
Boss cselekvések: (NINCS)
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
Jégcsontváz#12 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#13 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#15 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#16 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
Jégcsontváz#22 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
Jégcsontváz#26 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1528 HP)
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-2 HP)
Jégcsontváz #30 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 132/220 HP, 220/220 CSP ◇◇◇◇
- Hayashi Yuichi: 150/150 HP, 70 páncél, 120/120 CSP
- Ryuninji Ren: 88/215 HP, 150/150 CSP ⚫
- Ozirisz: 125/125 HP, 35/100 CSP ⚫ ◆ ◇◇◇◇
- Halász Alex: 72/110 HP, 46/85 CSP ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T3] 2x Gyenge Copy Kristály
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
Chan:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
- Statok:
- 3xHinariLv42 (Sebzés: 80, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
LKGY
3xHayashi YuichiLv29 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
3xMirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM, RZTSK
2xKurokawa YuukiLv30 (Sebzés: 95, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
2xRyuninji RenLv39 (Sebzés: 13, Pet sebzés 92, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2xOziriszLv26 (Sebzés: 50, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LNND
2xSilverLv28 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
CearsoLv24 (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
ART, GYM
RenAiLv33 (Sebzés: 5, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
KRP, GYM
SayaLv25 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM
ChanceryLv31 (Sebzés: 13, Pet sebzés 61, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
NEVK
PhobosLv27 (Sebzés: Z:64 / S:70 / P:76, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
FLK
Tachibana MakotoLv27 (Sebzés: 64, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
PZSOK, SZPZS, SNZP
Halász AlexLv26 (Sebzés: Z:149 / S:163 / P:176, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
TTM
Tetsuko JinLv23 (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Kayaba Akihiko- Admin
Edit: KA, Alex kiskörönként gyógyul 20-at, azt ne felejtsd el jóváírni neki ^^
Egyáltalán nem érti.
- Mint odakint már elmondottam, ha nem elég a 100 arany, többet kérünk be. Mindig annyit, hogy jusson mindenre és mindenkire – ismételtem el úgy a gyengébbek kedvéért, majd nem is törődtem se vele, se a felpaprikázott stílusával a továbbiakban – inkább leváltattam, hogy ne essen ki. Chan felcsattanása kicsit meglepett ugyan, de számoltam vele és a képességével is, így egy kis türelmet kértem még, majd miután Ozi sikeresen támadta a bosst, Yuichihez fordultam:
- Yui, kérlek támadd a bosst, majd jöhet egy Copy Kristály a bossra, ismételve ugye a Lökés Kristály hatását – mondtam – Illetve switchelj le engem kérlek és csatlakozz te is Jin védőburkához – soroltam a feladatokat, és bíztam benne, hogy ahogy Chan is mondta, nem lesz olyan rossz a helyzet, ahogy Ren felvázolta az előbb.
Yui jön.
Egyáltalán nem érti.
- Mint odakint már elmondottam, ha nem elég a 100 arany, többet kérünk be. Mindig annyit, hogy jusson mindenre és mindenkire – ismételtem el úgy a gyengébbek kedvéért, majd nem is törődtem se vele, se a felpaprikázott stílusával a továbbiakban – inkább leváltattam, hogy ne essen ki. Chan felcsattanása kicsit meglepett ugyan, de számoltam vele és a képességével is, így egy kis türelmet kértem még, majd miután Ozi sikeresen támadta a bosst, Yuichihez fordultam:
- Yui, kérlek támadd a bosst, majd jöhet egy Copy Kristály a bossra, ismételve ugye a Lökés Kristály hatását – mondtam – Illetve switchelj le engem kérlek és csatlakozz te is Jin védőburkához – soroltam a feladatokat, és bíztam benne, hogy ahogy Chan is mondta, nem lesz olyan rossz a helyzet, ahogy Ren felvázolta az előbb.
Yui jön.
A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 27 2015, 22:05-kor.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Felelősség vállalásból jeles! De úgy talán mint minden egyes ízléstelen megszólalása, sebzett kutyakénti kirohanása is pontosan hozta Ő mágus nagyságát. Mindegy is, nagyképű gyökerek mindig is lesznek, sebaj, viszont nagyobb kérdés, az eddig háttérben maradó falánk új tulajdonosa. hogyan került hozzá? Ökölbe szorítottam a kezem, ugyan Anat is egy bálvány volt, de mégis nagyobb balfék, mint a teleportáló jégkirály..lány. Tökéletesen illik hozzá ez a boss.
Végül is itt csak egy valamit akartam látni, ahogy kinyílik a következő szint ajtaja. Ez a mostani célunk, és nem csak azt megvitatni, hogy ki fél jobban a kieséstől, hisz mind átjutunk ma ezen a kapun, hogy holnap újult erővel keressük a kijutásunk és amúgy is jóvolna pár izgalmas küldetés a huszonharmadik szinten. Örvendtem Chan kifakadását, főleg, hogy ezt nem alkoholos állapotban tette, azt hiszem jól állna neki újra megpróbálni, hogyan vezesse a csapatot. Sokat fejlődött, hogy képes már így beszélni alkohol nélkül is.
Örvendtem és biccentettem a kérésnek. - Csapjuk le ezt a förtelmet - mondtam, a körülöttem lévőknek, és közben Aira gondoltam. A védelmére még szükségünk lehet.
- Switch Hinari! - kiáltottam és közben elfogadtam azt a bizonyos kérését Jinnek. A közös tarisznyából futás közben elővettem az copy kristályt, hogy használhassam a bosson, majd nem sajnáltam az előttem állót. Csak egyet sajnáltam, hogy nem két kardot mélyeszthetek bele.
// Switch Hinarin, csatlakoztam a burokhoz 70 páncéllal, majd a copy kristállyal a lökés kristályt egy másik státusz jelzőn rálőttem a bossra és végezetül, három ormótlan kardcsapással tiszteltem meg Mokkrer-t. Elhasznált CSP: 102
Végül is itt csak egy valamit akartam látni, ahogy kinyílik a következő szint ajtaja. Ez a mostani célunk, és nem csak azt megvitatni, hogy ki fél jobban a kieséstől, hisz mind átjutunk ma ezen a kapun, hogy holnap újult erővel keressük a kijutásunk és amúgy is jóvolna pár izgalmas küldetés a huszonharmadik szinten. Örvendtem Chan kifakadását, főleg, hogy ezt nem alkoholos állapotban tette, azt hiszem jól állna neki újra megpróbálni, hogyan vezesse a csapatot. Sokat fejlődött, hogy képes már így beszélni alkohol nélkül is.
Örvendtem és biccentettem a kérésnek. - Csapjuk le ezt a förtelmet - mondtam, a körülöttem lévőknek, és közben Aira gondoltam. A védelmére még szükségünk lehet.
- Switch Hinari! - kiáltottam és közben elfogadtam azt a bizonyos kérését Jinnek. A közös tarisznyából futás közben elővettem az copy kristályt, hogy használhassam a bosson, majd nem sajnáltam az előttem állót. Csak egyet sajnáltam, hogy nem két kardot mélyeszthetek bele.
// Switch Hinarin, csatlakoztam a burokhoz 70 páncéllal, majd a copy kristállyal a lökés kristályt egy másik státusz jelzőn rálőttem a bossra és végezetül, három ormótlan kardcsapással tiszteltem meg Mokkrer-t. Elhasznált CSP: 102
Hayashi Yuichi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1500
Karakterlap
Szint: 35
The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Silver jön.
Kiosztott sebzés: 125
A sebzés okozói:
120 - Yuichi sebzése
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 140 páncél
A boss kimarad egy körből.
Alex 20-at gyógyult.
Boss cselekvések: (NINCS)
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz.
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz#12 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hayashi Yuichi.
Jégcsontváz#13 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hayashi Yuichi.
Jégcsontváz#15 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hayashi Yuichi.
Jégcsontváz#26 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hayashi Yuichi.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1653 HP)
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-2 HP)
Jégcsontváz #30 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 132/220 HP, 220/220 CSP
- Hayashi Yuichi: 150/150 HP, 18/120 CSP ⚫ ◇◇◇◇
- Halász Alex: 110/110 HP, 46/85 CSP ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T3] 1x Gyenge Copy Kristály (-1 a harc során)
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
Ennyire nem nagy a fegyverkezelése ennek a bossnak, hogy bele-belehibázgassunk. Most pedig, a viszonylag többet sebzőknél ez alapvető fontosságú, mégis megtörténik, egyre csökkentve az esélyeinket, hogy kiesés nélkül vigyük végig. Sóhajtottam. Innentől nem szabad hibáznunk!
- Saya, te jössz - mosolyogtam rá a lányra - Kérlek támadd meg a bosst, switcheld le Mirikát és csatlakozz Jin védőburkához te is - mondtam - Illetve használd a szép éneklős képességedet, ami csökkenti az ellenfelek sebzését - tettem hozzá, hisz ez volt a kulcsfontosságú lépés.
Saya jön.
- Saya, te jössz - mosolyogtam rá a lányra - Kérlek támadd meg a bosst, switcheld le Mirikát és csatlakozz Jin védőburkához te is - mondtam - Illetve használd a szép éneklős képességedet, ami csökkenti az ellenfelek sebzését - tettem hozzá, hisz ez volt a kulcsfontosságú lépés.
Saya jön.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
~Egy csapat vadbarom...~
A Hugi már nagyon ideges, főleg, mikor még hall is valami furát, amiről biztosra veszi, hogy az Anatot emlegették, de nem biztos benne, mindenesetre azóta már kedve sincs bossolni, de ha már itt vagyunk, én rávettem, hogy menjünk be, mert számítanak ránk meg minden, végül kelletlenül bemegy az orrát húzva és fintorogva. Odabent meg szépen elbújik megint valahol, ahol lehet, és olyan perverz örömmel figyeli, ahogy lassan széthullik a csapat, és ami nekem amúgy nem tetszik, már megint veszekednek meg minden, nem hiszem el már én sem, hogy ezt nem tudják másképp csinálni. Nagyon sok már a katona, és én félek is, szóval még jobban összehúzódom a Hugi fejében, aki meg egy sziklán könyökölve, jókedvű mosollyal figyeli.
~Jó végignézni, ahogy széthullik az egész. Vajon ki burkol ki elsőnek? Nem fogadunk? Szerintem a Mirika lesz az.~
Én nem akarok fogadni
~Te bajod.~
Ellöki magát végül, mikor meghallja a nevünket, és elvigyorodik.
-Na? A Mini Poti szerintem megmentené, vagy neeem? -szólal fel gúnyosan, szinte csepeg róla, miközben előveszi az íját. -És nem is tudom, ezek után nem vagyok valami dalos kedvemben. Talán legközelebb, ha jobban oda van figyelve.
naaa, Hugi, lécci, a kedvemért
~Nem.~
-Switch Mirika! -kiáltja el magát azért és belép a védőburokba, szóval a páncélunk oda, de eddig nem volt belőle baj ha jól láttam, én mondjuk nem értek ehhez. Aztán álldogál egy kicsit, célozva a bossra, végül megszólal nekem.
~Mit adsz az éneklésért cserébe?~
Amit akarsz
Erre elvigyorodik, nagyon gonoszul és perverzen.
~Megbeszéltük.~
Ellövi a nyilat, és közben elkezd énekelni, azon a csengő hangon, ami az enyém is, bár most mindenki, aki már hallotta előtte, az azért érezheti, hogy mégis csak más, olyan nyersebb meg nem olyan kedves. A hatás mondjuk ugyanaz, hála az égnek Csak tudnám, hogy ezért mit kell majd fizetnem
//Leswitchelem Mirikát, belépek a Burokba, támadom a boss-t, és használom a Saya no Uta-t. A következő három kiskörben a csapatban nem kell pihennie senkinek (vagyis, ezt át kéne fogalmazni a CSP rendszer miatt már ), és 14-el csökkenti a katonák sebzését ugyanennyi ideig//
A Hugi már nagyon ideges, főleg, mikor még hall is valami furát, amiről biztosra veszi, hogy az Anatot emlegették, de nem biztos benne, mindenesetre azóta már kedve sincs bossolni, de ha már itt vagyunk, én rávettem, hogy menjünk be, mert számítanak ránk meg minden, végül kelletlenül bemegy az orrát húzva és fintorogva. Odabent meg szépen elbújik megint valahol, ahol lehet, és olyan perverz örömmel figyeli, ahogy lassan széthullik a csapat, és ami nekem amúgy nem tetszik, már megint veszekednek meg minden, nem hiszem el már én sem, hogy ezt nem tudják másképp csinálni. Nagyon sok már a katona, és én félek is, szóval még jobban összehúzódom a Hugi fejében, aki meg egy sziklán könyökölve, jókedvű mosollyal figyeli.
~Jó végignézni, ahogy széthullik az egész. Vajon ki burkol ki elsőnek? Nem fogadunk? Szerintem a Mirika lesz az.~
Én nem akarok fogadni
~Te bajod.~
Ellöki magát végül, mikor meghallja a nevünket, és elvigyorodik.
-Na? A Mini Poti szerintem megmentené, vagy neeem? -szólal fel gúnyosan, szinte csepeg róla, miközben előveszi az íját. -És nem is tudom, ezek után nem vagyok valami dalos kedvemben. Talán legközelebb, ha jobban oda van figyelve.
naaa, Hugi, lécci, a kedvemért
~Nem.~
-Switch Mirika! -kiáltja el magát azért és belép a védőburokba, szóval a páncélunk oda, de eddig nem volt belőle baj ha jól láttam, én mondjuk nem értek ehhez. Aztán álldogál egy kicsit, célozva a bossra, végül megszólal nekem.
~Mit adsz az éneklésért cserébe?~
Amit akarsz
Erre elvigyorodik, nagyon gonoszul és perverzen.
~Megbeszéltük.~
Ellövi a nyilat, és közben elkezd énekelni, azon a csengő hangon, ami az enyém is, bár most mindenki, aki már hallotta előtte, az azért érezheti, hogy mégis csak más, olyan nyersebb meg nem olyan kedves. A hatás mondjuk ugyanaz, hála az égnek Csak tudnám, hogy ezért mit kell majd fizetnem
//Leswitchelem Mirikát, belépek a Burokba, támadom a boss-t, és használom a Saya no Uta-t. A következő három kiskörben a csapatban nem kell pihennie senkinek (vagyis, ezt át kéne fogalmazni a CSP rendszer miatt már ), és 14-el csökkenti a katonák sebzését ugyanennyi ideig//
Saya- Íjász
- Hozzászólások száma : 748
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Artes
The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Silver jön.
Kiosztott sebzés: 5
A sebzés okozói:
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
A támadás sikertelen!
Burok: ⚫, 222 páncél
Jégcsontváz 0 sebzés + no pihenés. (1/3)
Alex 20-at gyógyult.
Boss cselekvések:
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz -> Burok.
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz#24 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#30 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#31 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#32 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Halász Alex.
Jégcsontváz#33 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#34 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#35 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1658 HP)
Jégcsontváz #1-#35 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-2 HP)
Jégcsontváz #30 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 132/220 HP, 220/220 CSP
- Mirika: 65/150 HP, 46/165 CSP ⚫
- Saya: 115/115 HP, 63/100 CSP ⚫ ◇◇◇◇◇
- Halász Alex: 110/110 HP, 46/85 CSP ◇◇◇◇◇◇◇◇
- ½ Tetsuko Jin: 152/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 28 2015, 19:24-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
/KA, a Saya-Miri switchet nem írtad be./
- Silver, kérlek váltsd le Alexet, csatlakozz Jin védőburkához, majd a céhbankból használj el te is egy Gyenge Gyors Ütés Potiont – kértem a fiút – Utána mehetnek a támadások a bossba.
Hogy Sayára bármit is reagáltam volna? Nem. Nem igazán értettem a kifakadását, de énekelt végül és ezzel meg is védte a csapatot, s ez mindenképpen jó volt, mégha a nyíl célt is tévesztett. Kicsit fellélegezhettünk, de nem túl sokáig – pont annyi időnk volt, ami alatt le kellett ütni a bosst… akinek az utóbbi időben nem igazán akart sokat csökkenni az életsávja, dehát whatever. Remélhetőleg a következő pár játékos, Channal az élen be tudja fejezni azt, amit mi elkezdtünk.
Silver jön.
- Silver, kérlek váltsd le Alexet, csatlakozz Jin védőburkához, majd a céhbankból használj el te is egy Gyenge Gyors Ütés Potiont – kértem a fiút – Utána mehetnek a támadások a bossba.
Hogy Sayára bármit is reagáltam volna? Nem. Nem igazán értettem a kifakadását, de énekelt végül és ezzel meg is védte a csapatot, s ez mindenképpen jó volt, mégha a nyíl célt is tévesztett. Kicsit fellélegezhettünk, de nem túl sokáig – pont annyi időnk volt, ami alatt le kellett ütni a bosst… akinek az utóbbi időben nem igazán akart sokat csökkenni az életsávja, dehát whatever. Remélhetőleg a következő pár játékos, Channal az élen be tudja fejezni azt, amit mi elkezdtünk.
Silver jön.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Akárhányszor látom, ez még mindig overwhelming volt. Elvesztem a tucatnyi ember és a csatazaj hangjai között, és irigyeltem Miss Hinarit, aki képes volt ezen a kakofónián felülemelkedni, és határozott utasításokkal irányítani a chaost. Ennyi emberrel én nem tudtam volna már bánni. Viszont valami megütötte a fülem.
- Te már... nem először vagy itt, Little Miss Yuuki? Remélem, nem egyedül fájtoltál ezzel a lénnyel - jegyeztem meg kétkedve, mert az első dolog, ami eszembe jutott a lányról, hogy bizonyítani akarna. Akár Miss Hinarinak, akár nekem.
- Yessir! Switch Mr. Alex! - tisztelegtem aztán vezérünknek, majd követtem az utasításait. Burok, céhes potion, amit azon nyomban fel is hajtottam, majd attack!!
- Te már... nem először vagy itt, Little Miss Yuuki? Remélem, nem egyedül fájtoltál ezzel a lénnyel - jegyeztem meg kétkedve, mert az első dolog, ami eszembe jutott a lányról, hogy bizonyítani akarna. Akár Miss Hinarinak, akár nekem.
- Yessir! Switch Mr. Alex! - tisztelegtem aztán vezérünknek, majd követtem az utasításait. Burok, céhes potion, amit azon nyomban fel is hajtottam, majd attack!!
// Leváltottam Alexet, hozzácsaptam 85 páncélt a burokhoz, felhajtottam egy Gyenge Gyors Ütés Potit, aztán támadtam háromszor. 98 CSP-t használtam fel. //
Silver- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 430
Karakterlap
Szint: 31
The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Cearso jön.
Kiosztott sebzés: 185
A sebzés okozói:
180 - Silver sebzése a bossba
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
Minden sikeres! (A potion nem volt a közösben, így sajátból kell levonni.)
Burok: ⚫, 307 páncél
Jégcsontváz 0 sebzés + no pihenés. (2/3)
Alex 20-at gyógyult.
Boss cselekvések:
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ozirisz -> Burok.
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz#6 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#8 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#9 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#18 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#19 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#20 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#24 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#28 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#30 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#31 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#32 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Silver.
Jégcsontváz#33 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#34 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#35 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Saya.
Jégcsontváz#36 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#37 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#38 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#39 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kurokawa Yuuki.
Jégcsontváz#40 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1943 HP)
Jégcsontváz #1-#40 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
- Jégcsontvázak:
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-2 HP)
Jégcsontváz #30 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 132/220 HP, 220/220 CSP ◇
- Mirika: 65/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇
- Kurokawa Yuuki: 169/180 HP, 20/125 CSP ⚫ ◇◇
- Ryuninji Ren: 88/215 HP, 150/150 CSP ⚫ ◇
- Silver: 240/240 HP, 56/140 CSP ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇
- Saya: 115/115 HP, 63/100 CSP ⚫ ◇◇◇◇◇
- Halász Alex: 110/110 HP, 46/85 CSP
- ½ Tetsuko Jin: 152/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
/KA, -1843 élete van a bossnak, egy százassal elszámoltad /
Saya képességének hatása még mindig tartott, s ezúttal Silver mindhárom támadás sikerült, jócskán levíve a boss életsávjából, ami már közeledett a piroshoz. Azt viszont nem hittem, hogy Chan le tudná ütni még. Annál több élete volt a mobnak, így át kellett egy kicsit variálnom a sorrendet, valaki olyat téve be az idomárlány elé, akinek nagy a fegyverkezelése és viszonylag a sebzése is. Tűnődve néztem körbe: Ayani és Ai inkább healek voltak, Cearsoról nem tudtam, eleget sebez-e, ahogy Phobosról sem, Enheriel pedig kevésbé volt pontos, bár sokkalta megbízhatóbb, mint Tachibana. Ő viszont eleget tudott ütni, és ügyesen is. Kockáztatnom kellett, újfent...
- Tachibana, kellene egy pontos ütés a bossba, minél nagyobb sebzéssel - fordultam a lovag felé - Illetve csatlakozz kérlek te is a burokhoz - tettem hozzá: igaz, előző alkalommal nem tette meg ezt, de most már nagyon a harc végén voltunk, a képességénél pedig rövidtávon jobb volt, ha segít ő is bevédeni a csapat többi tagját - ... és talán leválthatnád Sayát - fejeztem be a mondatot - ha már a védelemnél tartottunk. Nem számítottam rá, hogy mindent elfogad és megtesz, de a legfontosabb most a találat volt. Nem kellett már sok a végéhez, de nem is volt több időnk rá.
Tachi jön.
Saya képességének hatása még mindig tartott, s ezúttal Silver mindhárom támadás sikerült, jócskán levíve a boss életsávjából, ami már közeledett a piroshoz. Azt viszont nem hittem, hogy Chan le tudná ütni még. Annál több élete volt a mobnak, így át kellett egy kicsit variálnom a sorrendet, valaki olyat téve be az idomárlány elé, akinek nagy a fegyverkezelése és viszonylag a sebzése is. Tűnődve néztem körbe: Ayani és Ai inkább healek voltak, Cearsoról nem tudtam, eleget sebez-e, ahogy Phobosról sem, Enheriel pedig kevésbé volt pontos, bár sokkalta megbízhatóbb, mint Tachibana. Ő viszont eleget tudott ütni, és ügyesen is. Kockáztatnom kellett, újfent...
- Tachibana, kellene egy pontos ütés a bossba, minél nagyobb sebzéssel - fordultam a lovag felé - Illetve csatlakozz kérlek te is a burokhoz - tettem hozzá: igaz, előző alkalommal nem tette meg ezt, de most már nagyon a harc végén voltunk, a képességénél pedig rövidtávon jobb volt, ha segít ő is bevédeni a csapat többi tagját - ... és talán leválthatnád Sayát - fejeztem be a mondatot - ha már a védelemnél tartottunk. Nem számítottam rá, hogy mindent elfogad és megtesz, de a legfontosabb most a találat volt. Nem kellett már sok a végéhez, de nem is volt több időnk rá.
Tachi jön.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Meglehetősen unalmas harc volt, egy-két kisebb csörte itt vagy ott, de Hinari-chan nagyjából jól kezelte a jégcsontvázak garmadáját, és látszólag az ellentétek is kisimultak, még az én irányomban is :] A kérdés az volt, hogy fel kívánom-e kavarni az állóvizet, de igazából nem tehettem meg azon egyszerű oknál fogva, hogy itt kell lennem ezeken a harcokon, ha szeretném, hogy a pajzsom fejlődjön. Ellenben ez nem jelenti azt, hogy minden utasítást szó szerint fogok követni :]
- Még mindig túl sokat kérsz, Hinari-chan. Mikor fogod megtanulni, hogy nekem a páncélom az életem? :] - csóváltam meg a fejem, majd vetettem egy pillantást Saya-chanra. Egy... kettő, három.. négy.. öt lény akaszkodott rá. Bólintottam, majd lehívtam a közösből Körző-kun ajándékát, és miután felhajtottam, odatáncoltam a boss mellé, hogy egy, majd két suhintással megkínáljam.
- Nos, megöl ez téged? :] - tettem fel a költői kérdést, majd visszatáncoltam a zöld hajú kislány mellé, és a pajzsomat a földhöz koccantva aktiváltam a képességét, mellyel már nem csak engem, hanem őt is védte. Ez sokkal jobb, mint leváltani őt :]
- Még mindig túl sokat kérsz, Hinari-chan. Mikor fogod megtanulni, hogy nekem a páncélom az életem? :] - csóváltam meg a fejem, majd vetettem egy pillantást Saya-chanra. Egy... kettő, három.. négy.. öt lény akaszkodott rá. Bólintottam, majd lehívtam a közösből Körző-kun ajándékát, és miután felhajtottam, odatáncoltam a boss mellé, hogy egy, majd két suhintással megkínáljam.
- Nos, megöl ez téged? :] - tettem fel a költői kérdést, majd visszatáncoltam a zöld hajú kislány mellé, és a pajzsomat a földhöz koccantva aktiváltam a képességét, mellyel már nem csak engem, hanem őt is védte. Ez sokkal jobb, mint leváltani őt :]
// Elfogyasztom a közösből az Energia Potit, és támadok kétszer. Saya a pajzsom védelme alá kerül, minden felé irányuló sebzés, ami átjut a burkon, az én páncélomat éri. Elhasználtam 94 CSP-t //
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» [34. Boss 1/B próba]
» [19. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» 26.Boss 2. próba
» [19. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» 26.Boss 2. próba
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.