[22. boss] 2. próba
+14
Tetsuko Jin
Ryuninji Ren
Hayashi Yuichi
Kusumi Ayani
Phobos
Mirika
Hinari
Silver
Halász Alex
Enheriel
Cearso
Kurokawa Yuuki
Saya
Kayaba Akihiko
18 posters
2 / 4 oldal
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: [22. boss] 2. próba
Még az egész késes, Falánkos ügy előtt Alex is bead pár dolgot a közösbe.
Csak szép komótosan beadogatta a magáét, ennyi. Nem tett többet, nem szólalt fel, kinek mi a kedve hozzá, valahogy úgy érezte, hogy nem ő lesz az, aki ha meg is próbálja, sem fogja tudni megoldani. A helyzet éles, itt van Cear, Esu fegyverével, Tachi a mindig troll vörös, akinek a céljai talán még saját maga előtt is ismeretlenek, vagy annyira együgyű szeszélyeket takarnak, hogy lényegében érthetetlen, és Saya chan döbbenetes hozzáállása. Fújt egyet.
- Azért ragadtunk a saoban, hogy kivigyük a szinteket. Megmondta Kayaba is. Jó lenne ha azt is tennénk, hátha ki is jutunk innen. - Hangja nem volt magasabb egy átlagos beszélgetésénél, így csak a szerencsések vagy a közelebb állók hallhatták meg. Tachiék, Saya chan, Miri például, vagy az épp beérkező Yuichi, esetleg Ozirisz, meg a hallgatózással rendelkezők.
Phobos megjelenésével azonban minden megváltozott. Érezte Hinari szorítását, és gondolt is arra, hogy rápillantson, mutatva, semmi meggondolatlanra nem készül, de nem ment. Meredten figyelte a fiú hátán lógó kardot. Önkénytelenül is a sajátja felé nyúlt. Ott volt a vörös penge a hátán. Nem vette le, bár eszébe jutott. Ekkor többszörösen erősödött fel az az érzés benne, ami Cearsonál. A fiú lefizetett egy vöröst a kardért, és aztán megölte azt. Azonban Mirika megelőzte, mondjuk nem volt nehéz. Alex lecövekelt. Ott tartott, hogy meggyőzte magát a kard elővételének haszontalanságáról. Lassított felvételként cammogott Hinariék után, erőltetett mosolyt ragasztva az arcára. Ebben a percben szívesen pakolt volna vissza erőről gyorsaságra jó párat.
Vett egy nagy levegőt, és beszélni kezdett ő is. Ha már döntött, kimondja.
- Ugyan! Most az egyszer Ren jól mondja. - Persze, már csak ez a nagyképűség hiányzott a képletből, de a bossharcok elengedhetetlen velejárója. Azért a világért se tenné oda a neve mögé az udvarias jelzőt. - Higgadjunk le. - Miri vállára tette a kezét és lágyan megszorította. Hangjában tapintható volt az együttérzés. - Én is ugyanúgy érzek, ahogy te, de Cear kun és ... hogy is hívnak? - Nézett fel a megtámadott újoncra. - ... kun is zöldek. Szerintem a boss után mindannyian beülünk valahová egy sütire és megvitatjuk békésen. Nem rossz dolog megtudni azt sem, hogy ki volt a legitek előző tulajdonosa. Ha már vannak ilyen tárgyak is itt.... - Az utolsó szavakat szinte köpte. Lerít, hogy szívből gyűlöli a legiket. Persze, hogy gyűlölte őket! Félt. Ezért fogják megtámadni Hinarit is. - Remélem egyikőtöknek sincs ellene kifogása. ^^ - Tette hozzá sietve, állig felfegyverkezve, egy batár nagy karddal a hátán, és mosolyogva. : )
Spec felszerkó:
Totem Fejfedő (+1 speciális képesség, körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
- közösbe valók:
- 2x Halvány Erősítő Kristály (Aktiválásakor a következő sebzés 1.5-szerest fog sebezni.)
10x Mini potion (+5 hp)
1x Kis Potion (+20 hp)
1x Halvány Gyógyító kristály (Aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot.)
1x Egyszerű Frissítő Potion (+4 gyorsaság egy körig és +25 HP-t gyógyít)
Csak szép komótosan beadogatta a magáét, ennyi. Nem tett többet, nem szólalt fel, kinek mi a kedve hozzá, valahogy úgy érezte, hogy nem ő lesz az, aki ha meg is próbálja, sem fogja tudni megoldani. A helyzet éles, itt van Cear, Esu fegyverével, Tachi a mindig troll vörös, akinek a céljai talán még saját maga előtt is ismeretlenek, vagy annyira együgyű szeszélyeket takarnak, hogy lényegében érthetetlen, és Saya chan döbbenetes hozzáállása. Fújt egyet.
- Azért ragadtunk a saoban, hogy kivigyük a szinteket. Megmondta Kayaba is. Jó lenne ha azt is tennénk, hátha ki is jutunk innen. - Hangja nem volt magasabb egy átlagos beszélgetésénél, így csak a szerencsések vagy a közelebb állók hallhatták meg. Tachiék, Saya chan, Miri például, vagy az épp beérkező Yuichi, esetleg Ozirisz, meg a hallgatózással rendelkezők.
Phobos megjelenésével azonban minden megváltozott. Érezte Hinari szorítását, és gondolt is arra, hogy rápillantson, mutatva, semmi meggondolatlanra nem készül, de nem ment. Meredten figyelte a fiú hátán lógó kardot. Önkénytelenül is a sajátja felé nyúlt. Ott volt a vörös penge a hátán. Nem vette le, bár eszébe jutott. Ekkor többszörösen erősödött fel az az érzés benne, ami Cearsonál. A fiú lefizetett egy vöröst a kardért, és aztán megölte azt. Azonban Mirika megelőzte, mondjuk nem volt nehéz. Alex lecövekelt. Ott tartott, hogy meggyőzte magát a kard elővételének haszontalanságáról. Lassított felvételként cammogott Hinariék után, erőltetett mosolyt ragasztva az arcára. Ebben a percben szívesen pakolt volna vissza erőről gyorsaságra jó párat.
Vett egy nagy levegőt, és beszélni kezdett ő is. Ha már döntött, kimondja.
- Ugyan! Most az egyszer Ren jól mondja. - Persze, már csak ez a nagyképűség hiányzott a képletből, de a bossharcok elengedhetetlen velejárója. Azért a világért se tenné oda a neve mögé az udvarias jelzőt. - Higgadjunk le. - Miri vállára tette a kezét és lágyan megszorította. Hangjában tapintható volt az együttérzés. - Én is ugyanúgy érzek, ahogy te, de Cear kun és ... hogy is hívnak? - Nézett fel a megtámadott újoncra. - ... kun is zöldek. Szerintem a boss után mindannyian beülünk valahová egy sütire és megvitatjuk békésen. Nem rossz dolog megtudni azt sem, hogy ki volt a legitek előző tulajdonosa. Ha már vannak ilyen tárgyak is itt.... - Az utolsó szavakat szinte köpte. Lerít, hogy szívből gyűlöli a legiket. Persze, hogy gyűlölte őket! Félt. Ezért fogják megtámadni Hinarit is. - Remélem egyikőtöknek sincs ellene kifogása. ^^ - Tette hozzá sietve, állig felfegyverkezve, egy batár nagy karddal a hátán, és mosolyogva. : )
Spec felszerkó:
Totem Fejfedő (+1 speciális képesség, körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének)
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Egyre gyűlik a közös tarisznya, én meg valamit elfelej...
-Jaj, tényleg! -mintha megijednék, úgy rezzenek kicsit össze, és már nyitom is rekordsebességgel a drága menümet, hogy én is pakolhassak valamit. Azt hoztam most csak, ami még az előző bossról megmaradt, de ezúttal azt, amit nem lehet rajtuk használni, kiszedem a listából még gyors, mielőtt felesleges helyfoglalás címén bekerülne. Mire végzek, már kicsit alakulnak az események, legalábbis igen kerek és döbbent szemekkel lesem Mirika akcióját szerencsétlen ismeretlen sráccal. Arról, hogy mi lehet a téma, fogalmam sincs...
~A fegyverével van valami akármi, de hogy mi, az jó kérdés. Meg legik vannak emlegetve.~
-Legik? Legendások? -még sosem láttam legendás fegyvereket, és hiába nézek körbe, valahogy egyiket se tudom annak képzelni. Oké, az az íj tényleg rettentő gyönyörű Cearso-nál, Hinari katanája meg szerintem inkább egyedi, mert fájt is rá a fogam, hogy beszerzek csak dízsnek egy ugyanolyat, és nem találtam sehol, ennek a srácnak meg egyáltalán mi a fegyvere? Mert nem látom A többit meg nagyjából be tudom határolni, hogy mik lehetnek, mert nem egy játékosnál láttam már őket.
-Szeeerintem itt akármi is van, az tényleg ráér később is.. vagy a bosst halasztjuk el, nekem mindegy
Beteszem közösbe:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
-Jaj, tényleg! -mintha megijednék, úgy rezzenek kicsit össze, és már nyitom is rekordsebességgel a drága menümet, hogy én is pakolhassak valamit. Azt hoztam most csak, ami még az előző bossról megmaradt, de ezúttal azt, amit nem lehet rajtuk használni, kiszedem a listából még gyors, mielőtt felesleges helyfoglalás címén bekerülne. Mire végzek, már kicsit alakulnak az események, legalábbis igen kerek és döbbent szemekkel lesem Mirika akcióját szerencsétlen ismeretlen sráccal. Arról, hogy mi lehet a téma, fogalmam sincs...
~A fegyverével van valami akármi, de hogy mi, az jó kérdés. Meg legik vannak emlegetve.~
-Legik? Legendások? -még sosem láttam legendás fegyvereket, és hiába nézek körbe, valahogy egyiket se tudom annak képzelni. Oké, az az íj tényleg rettentő gyönyörű Cearso-nál, Hinari katanája meg szerintem inkább egyedi, mert fájt is rá a fogam, hogy beszerzek csak dízsnek egy ugyanolyat, és nem találtam sehol, ennek a srácnak meg egyáltalán mi a fegyvere? Mert nem látom A többit meg nagyjából be tudom határolni, hogy mik lehetnek, mert nem egy játékosnál láttam már őket.
-Szeeerintem itt akármi is van, az tényleg ráér később is.. vagy a bosst halasztjuk el, nekem mindegy
Beteszem közösbe:
1x Gyenge Elnyomó Méreg (a méreg 5-öt sebez, majd a sebzéssel egyenlő mennyiségben csökkenti az adott szörny/boss erejét sebzés/5 körre, ha a szörny/boss ereje így mínuszba meg, akkor a sebzései gyógyítanak, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Sebnyitó Méreg (ha a mérgezett pengével való támadás nem páncélt, hanem életpontot sebez, akkor a következő mérgezés +10-et sebez is a hatása mellett, legyen az akármi, maximum 2 találatig marad a pengén, csak szörnyeken és bossokon használható)
1x Gyenge Bossgyengítő Méreg (a mérgezett boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadás erejéig, maximum 1 találatig marad a pengén)
1x Gyenge Bossgyengítő Kristály (a boss 10%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék)
4x Gyógyító Kristály (aktiválása után a használón körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
- Megjegyzések:
- // A szivárvány köpeny pvp item, nem kell jelezni, ugyanígy a jártasságos itemeket, mivel a jártasságokat mindig a szükséges körnél checkelem. (Így azokkal lehet csalni, ha hirtelen összeszedsz 10.000 aranyat.
ui.: Mostantól nem frissítek pontozót bossharc előtt közvetlen így mindig az induláskor karakterlapon lévő aktuális pontokkal fogok számolni.
ui2.: Szép páncélérték, Tachi.
ui3.: Új jelzések: csillag -> parancsnok; lovag háromszögek -> pajzsuk által védett személyek (a lovag színe az eredeti, más kasztnál a háromszög színe jelzi melyik lovag védi); piros "gyémánt" -> boss célpont; szürke "gyémánt" -> segítő célpont; lent a részletes statoknál inkább itemnév rövidítések vannak, mert amúgy sem tudom kibogozni a jelöléseimet, tehát mindegy xD//
A terembe érkezve megjelenik előttetek a boss, feje fölött a következővel: Mokkrer, a Jégkatona
- Képe:
- Hhhháth ishhhhhméth visssssszhhathhérthééél! Ezhhúúthhaaal a gyhiiiilkhooos baráthhhhhaidhhhal...
Hinari jön.
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.
Kiosztott sebzés: 0
A sebzés okozói:
nincsen
Játékos cselekvések:
nincs
Boss cselekvések:
nincs
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona
--------------------------
- ✪ Hinari: 220/220 HP, 55 páncél, 220/220 CSP ◆ ◇◇◇◇◇
- Hayashi Yuichi: 150/150 HP, 70 páncél, 120/120 CSP
- Mirika: 150/150 HP, 95 páncél, 165/165 CSP
- Kurokawa Yuuki: 180/180 HP, 85 páncél, 125/125 CSP
- Ryuninji Ren: 215/215 HP, 75 páncél, 150/150 CSP
- Ozirisz: 125/125 HP, 70 páncél, 100/100 CSP
- Silver: 240/240 HP, 85 páncél, 140/140 CSP
- Cearso: 210/210 HP, 105 páncél, 90/90 CSP
- Saya: 115/115 HP, 96 páncél, 100/100 CSP
- Chancery: 170/170 HP, 60 páncél, 200/200 CSP
- Enheriel: 135/135 HP, 65 páncél, 130/130 CSP
- Kusumi Ayani: 245/245 HP, 90 páncél, 100/100 CSP
- Phobos: 170/170 HP, 65 páncél, 145/145 CSP
- Tachibana Makoto: 175/175 HP, 240 páncél, 150/150 CSP ▼
- Halász Alex: 110/110 HP, 40 páncél, 85/85 CSP
- ½ Tetsuko Jin: 435/435 HP, 137 páncél, 100/100 CSP ▼
nincs halott/kiesett játékos
Parancsnok: Hinari
Közös tarisznya:
- Statok:
- 3xHinariLv42 (Sebzés: 80, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
LKGY
3xHayashi YuichiLv29 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
3xMirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM, RZTSK
2xKurokawa YuukiLv30 (Sebzés: 95, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
2xRyuninji RenLv39 (Sebzés: 13, Pet sebzés 92, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2xOziriszLv26 (Sebzés: 50, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LNND
2xSilverLv28 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
CearsoLv24 (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
ART, GYM
SayaLv25 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM
ChanceryLv31 (Sebzés: 13, Pet sebzés 61, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
NEVK
PhobosLv27 (Sebzés: Z:64 / S:70 / P:76, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
FLK
Tachibana MakotoLv27 (Sebzés: 64, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
PZSOK, SZPZS, SNZP
Halász AlexLv26 (Sebzés: Z:149 / S:163 / P:176, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
TTM
Tetsuko JinLv23 (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 20 2015, 15:35-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
/Nem harci post/
Beleremegett a testem mikor a boss megszólalt. Gondoltam, hogy ez lesz.
- Én… - Nyögtem de fölösleges. Sokféle képen folytathattam volna. Hogy önző, képmutató és hazug vagyok, igazából most mind igaz de nagyjából már tudom mit kell tennem viszont ahhoz kevés a jelenlegi erőm. Fejlődnöm kell, erősödnöm és… Mivé fogok így válni? Hitegethetem magam, hogy Onee-chan miatt vagyok, vagy mert segíteni akarok de… ez csak szemfényvesztés… csak magam miatt jöttem el…
- M…Még megadhatod magad… - Bizonytalanul hagyja el a mondat a szám. Mi van ha nem? Megölsz? Szinte hallom a fejében a gondolatot. Talán még nem késő visszafordulni… de…
Remegő kézzel veszem elő a hazatérés kristályt egyikben azt tartva, még a másikban a kardomat szorongatom. Nem muszáj itt lennem… vagy mégis?
Fogalmam sincs mit tegyek vagy mi lenne a helyes így segélykérően néztem Onee-chan felé.
- Mit csináljak? – Szinte csak tátogok, hisz alig hagyja el hang a torkom. Talán észre sem veszi.
Kurokawa Yuuki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 712
Karakterlap
Szint: 42
Nem harci poszt
Talán tévedtem… sőt, biztos. Nem lesznek elég megbocsátóak azzal, amit tettem, de végülis nem azt öltem meg, aki a reménytől fosztotta meg őket? Egy kicsit sem értettem. A lány váratlan fenyegetőzésére bal lábamat féllépésnyivel csúsztattam hátrébb, fejemmel visszahőköltem a torkomnak szegezett fegyvertől. Meg akar ölni?
Még mielőtt felelhettem volna kérdésére, Hinari és Alex közbelépett. Több haragra és kevesebb együttérzésre számítottam a felőlük, ám kellemesen csalódtam. Amint a gyilkos eszköz elkerült a nyakam közeléből, megnyugodva hunytam le egy pillanatra szememet, aztán hálásan pillantottam kettejükre.
– Phobos. – feleltem monoton hangon, amint a névre került sor. Úgy tűnt, maguk közt olyan jól le tudták rendezni annak ellenére, hogy miről és kiről ment a vita. Gondolatban megráztam fejemet: mi értelme szítani a feszültséget, ha egy pillanattal később már csitítani akarják a kedélyeket? Természetesen joguk volt tudni róla, de vajon eme ügy nagyobb prioritást élvezett volna a játék kivitelénél?
– Én… majd elmondom. Később. – mondtam, az utóbbiakat többé-kevésbé megerősítvén. Egyre magabiztosabb voltam, a pillanatnyi döbbentséget a hátam mögött hagyva álltam meg előttük. – Jelenleg közösek az érdekeink, nem? A kijutás élvez prioritást, szóval páholjuk el előtte ezt a dögöt. Ő is ezt akarná. – Pillantásom együttérző lett az utolsó mondatra, melyet szinte már csak suttogtam. Egy „sajnálom”-ot érthetően tátogtam, aztán elléptem tőlük. Senkivel sem tartottam a szemkontaktust. Kizárólag egy utolsó pm-et írtam a parancsnoknak, még mielőtt kitárult volna a boss kapuja…
Még mielőtt felelhettem volna kérdésére, Hinari és Alex közbelépett. Több haragra és kevesebb együttérzésre számítottam a felőlük, ám kellemesen csalódtam. Amint a gyilkos eszköz elkerült a nyakam közeléből, megnyugodva hunytam le egy pillanatra szememet, aztán hálásan pillantottam kettejükre.
– Phobos. – feleltem monoton hangon, amint a névre került sor. Úgy tűnt, maguk közt olyan jól le tudták rendezni annak ellenére, hogy miről és kiről ment a vita. Gondolatban megráztam fejemet: mi értelme szítani a feszültséget, ha egy pillanattal később már csitítani akarják a kedélyeket? Természetesen joguk volt tudni róla, de vajon eme ügy nagyobb prioritást élvezett volna a játék kivitelénél?
– Én… majd elmondom. Később. – mondtam, az utóbbiakat többé-kevésbé megerősítvén. Egyre magabiztosabb voltam, a pillanatnyi döbbentséget a hátam mögött hagyva álltam meg előttük. – Jelenleg közösek az érdekeink, nem? A kijutás élvez prioritást, szóval páholjuk el előtte ezt a dögöt. Ő is ezt akarná. – Pillantásom együttérző lett az utolsó mondatra, melyet szinte már csak suttogtam. Egy „sajnálom”-ot érthetően tátogtam, aztán elléptem tőlük. Senkivel sem tartottam a szemkontaktust. Kizárólag egy utolsó pm-et írtam a parancsnoknak, még mielőtt kitárult volna a boss kapuja…
Phobos írta:köszönöm
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos- Harcos
- Hozzászólások száma : 682
Karakterlap
Szint: 27
Céh: -
Nem harci poszt
Az volt a furcsa, hogy rettentően nyugodt voltam. Nem remegett a kezem, nem látszott düh az arcomon, élesek voltak az érzékeim. Sőt.. talán soha ilyen ébernek nem éreztem magamat. Mintha az a hideg kígyó, amelyet a gyomromban éreztem, erőt adott volna. Eltökélten szegeztem a fegyvert a fiú torkának, nem érdekelt Hinari, nem érdekelt Ren, nem érdekelt Alex, se a többiek, akik próbáltak nyugtatni. Mondom, nyugodt voltam. Aztán mégis engedtem a nyomásnak. Túl sokan voltak. Miért védte mindenki? Persze, ebben is egyedül voltam. A boss nekik fontosabb, mint az, hogy esetleg találunk egy nyomot Anat gyilkosai felé. Vagy hogy magát azt találtuk meg, aki a háttérben mozgatta a szálakat...
Megpördítettem az ujjaim között a kést, majd egy gyors mozdulattal elhúztam és visszasüllyesztettem a helyére, azonban közben továbbra is intenzíven bámultam a Phobosként bemutatkozó fickót.
- Szánalmas - szólaltam meg, majd leráztam magamról a kezeket, és elcsörtettem valahová, ahonnan figyelemmel tudtam tartani a nyeszlett harcost, és elég távol van a többiektől. Ezen a kapu nyílása se változtatott, a helyezkedésem maradt a boss termén belül is.
Megpördítettem az ujjaim között a kést, majd egy gyors mozdulattal elhúztam és visszasüllyesztettem a helyére, azonban közben továbbra is intenzíven bámultam a Phobosként bemutatkozó fickót.
- Szánalmas - szólaltam meg, majd leráztam magamról a kezeket, és elcsörtettem valahová, ahonnan figyelemmel tudtam tartani a nyeszlett harcost, és elég távol van a többiektől. Ezen a kapu nyílása se változtatott, a helyezkedésem maradt a boss termén belül is.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Nem harci post és az elkövetkező három körben nem jutok szerephez, csupán létezem.
Miközben idefele igyekeztem csupán az elmúlt boss-harc képei lebegtek a szemem előtt. A fiú aki zihálva esett ki a bossharc kapuján, és nagy mák hogy volt egyáltalán burokja… Az a káosz, a vádaskodások… az események… NEM KÉRTEM EZEKBŐL! Nem akartam haragudni senkire, de azért vak sem vagyok… csupán szótlan, gyenge és gyáva… Nem voltam benne biztos hogy itt a helyem, sőt egyre inkább éreztem azt hogy Shukakunak van igaza, a szívem mégis idehúzott. Mindig egy új esély, egy egy utolsó… talán más lesz, talán lesz egyetértés, és béke… hisz mindenki azt akarja ugye? Ugye? Csak nem találják az erre alkalmas utat… Az ajtónál ami hasonlított az előzőre Asuka hangja csendült fel a fejemben.
~ Azért mert piros volt…~Tényleg csupán ennyi volt az oka. Ugye nem fordulhat elő ez többé? Ugye nem vadásznak tényleg a céhvezérekre?... Ugye lehet megint minden boldog és gond nélküli mint régen? Mint az elején, amikor még semmit sem tudtunk szinte, és nagyobb tisztelettel adóztunk egymás iránt…
Belépve az ajtón, nem köszöntem senkinek, csupán annak aki észrevett, de igyekeztem „láthatatlan” maradni, és csupán figyelni… várni, és remélni… Ami történt ismét csak dühöt ébresztett bennem, de nem szóltam. Érthető de mégsem… Ennek a pasasnak nem volt piros az indikátora nem lehetett gyilkos, de a bandában benne lehetett. Hallottam már zöld gyilkosokról… viszont nem ez fájt a legjobban…. Nem, dehogy is… Nem mentem oda Jinhez, csupán figyeltem, messziről. A multkori talin észre sem vett, azelőtt meg csak köszönt nekem és ennyi… ha most sem vesz észre… ha most sem figyel rám… De mit rontottam el? Mit csináltam rosszul…
~Nem!~ Csaptam az arcomra, és talán ez lehetett az amikor bárki figyelmét is felkeltettem, de gyorsan igyekeztem ismét a szürke kisegérré avanzsálni magam. Féltem hogy mi fog történni… nem csak a bosstól… mindentől…
- Kristálypajzs: (+32 páncél +1 személy védelem, minden a használóra vagy a védettre irányuló sebzés 2-vel kevesebbet sebez, míg a pajzs szét nem törik)
- gyémántmellvért: ha valaki megsebez 10%al több sebzést szenvedek el, viszont azt az ellenfelem is elszenvedi.
+2 burok.
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
/ Falánk, bossadó /
Miri nem hallgatott rám, s Ren nevetése sem segített a háttérben. Sőt, valami furcsa jelent meg Regi mellett, s kezdett beszédbe. Egy új pet…? Mindegy is volt: amíg Mirit nem tudjuk jobb belátásra bírni, nincs értelme semmi másnak. Közben Yuuki is megérkezett, velünk ellentétben ő a harcos oldalára állt teljesen; valószínű nem tudta, miről is van szó.
- Anat fegyvere volt… - feleltem neki halkan, még mindig a harcost nézve. Rennel mondjuk nem értettem egyet, hiába zöld valaki, attól még intézhette a háttérből az eseményeket… bár nem jönne el bossolni. Vagy éppenhogy eljönne, mert úgy gondoljuk, úgyse jönne. A fogaimat csikorgattam. Al megjelenése azonban meg tudott nyugtatni, s örültem neki, a békítő hangszínének, habár jól tudtam, ő talán még Mirinél is zaklatottabb lehet. Vagy lehetne. Elengedtem a lány karját, fölösleges volt tovább próbálkoznom. Sóhajtottam. Chan is a vita elsimítása mellett állt, talán mindegyiküknek igazuk volt. Ennek nem itt van az ideje. A fiú hozzáállása viszont nem tetszett: úgy viselkedett, mintha számon kérhetné rajtunk a reakciónkat, még egy bocsánatkérő pillantást se vetett senkire, hogy elmaradt a magyarázat, vagy nem ezzel kezdte rögtön. És még Anatot emlegette. Beharaptam ajkaim, s elfordítottam tekintetem, rámosolyogva Alra. Miri ugyan nem nyugodott meg, de legalább eltette a kését. Mondhattam volna valamit neki… de azzal csak rontottam volna a helyzeten. Így inkább a többiek felé fordultam, Ozinak és Jinnek örültem, hogy egyetértettek.
- Bossadó… - ízlelgettem a szót, amit korábban Ren használt. Végülis, megállta a helyét – Persze – bólintottam az idomárfiú kérdésére – Azért is vagyunk itt, hogy megvitassuk.
Kezdtek lecsillapodni a kedélyek. Újabb üzenetet jelzett a menü, s én kíváncsian nyitottam meg. Egyetlen szó állt benne. Szemeimmel kerestem csak a fiút, s egy fanyar mosollyal bólintottam. „Nincs mit.” Később még megbeszéljük mindezt.
/ bent a bossteremben /
Rögtön láttam a boss és céhtársam közötti feszültséget, s valóban, a szintfőnök nem volt túl elnéző. Nem sajnáltam őt. A tudottak ellenére sem. Yuuki elé álltam, védekezőn, hűvös tekintetem Mokkreren nyugodott.
- Hagyd őt. Nem tudunk mást tenni – ráztam meg a fejem egy cseppnyi szomorúsággal, majd a lányhoz fordultam – Semmi gond nem lesz. Hagyok időt még – mondtam biztatón, még bólintottam is mellé. Ideje a taktikával foglalkozni. Első körben full védelmet kell biztosítani a csapat számára, utána jöhet a dps hullám, ami remélhetőleg még időben le tudja ütni a bosst. Ha pedig nem, még mindig ott van Chan, Ai és Ayani healnek. Gyorsan kell végeznünk itt, vagy a jégkatonák fognak gyorsan végezni velünk.
- Jin, te kezdesz – néztem a fiú felé mosolyogva – Először kérlek hozd létre a védőburkodat, utána pedig mehet Ayani kristálya – mondtam. Igaz, ezzel rögtön plusz öt mobbal kezdünk, de így nem fogom annyira félteni Alexet – meg persze a többieket sem.
Jin kezd.
Miri nem hallgatott rám, s Ren nevetése sem segített a háttérben. Sőt, valami furcsa jelent meg Regi mellett, s kezdett beszédbe. Egy új pet…? Mindegy is volt: amíg Mirit nem tudjuk jobb belátásra bírni, nincs értelme semmi másnak. Közben Yuuki is megérkezett, velünk ellentétben ő a harcos oldalára állt teljesen; valószínű nem tudta, miről is van szó.
- Anat fegyvere volt… - feleltem neki halkan, még mindig a harcost nézve. Rennel mondjuk nem értettem egyet, hiába zöld valaki, attól még intézhette a háttérből az eseményeket… bár nem jönne el bossolni. Vagy éppenhogy eljönne, mert úgy gondoljuk, úgyse jönne. A fogaimat csikorgattam. Al megjelenése azonban meg tudott nyugtatni, s örültem neki, a békítő hangszínének, habár jól tudtam, ő talán még Mirinél is zaklatottabb lehet. Vagy lehetne. Elengedtem a lány karját, fölösleges volt tovább próbálkoznom. Sóhajtottam. Chan is a vita elsimítása mellett állt, talán mindegyiküknek igazuk volt. Ennek nem itt van az ideje. A fiú hozzáállása viszont nem tetszett: úgy viselkedett, mintha számon kérhetné rajtunk a reakciónkat, még egy bocsánatkérő pillantást se vetett senkire, hogy elmaradt a magyarázat, vagy nem ezzel kezdte rögtön. És még Anatot emlegette. Beharaptam ajkaim, s elfordítottam tekintetem, rámosolyogva Alra. Miri ugyan nem nyugodott meg, de legalább eltette a kését. Mondhattam volna valamit neki… de azzal csak rontottam volna a helyzeten. Így inkább a többiek felé fordultam, Ozinak és Jinnek örültem, hogy egyetértettek.
- Bossadó… - ízlelgettem a szót, amit korábban Ren használt. Végülis, megállta a helyét – Persze – bólintottam az idomárfiú kérdésére – Azért is vagyunk itt, hogy megvitassuk.
Kezdtek lecsillapodni a kedélyek. Újabb üzenetet jelzett a menü, s én kíváncsian nyitottam meg. Egyetlen szó állt benne. Szemeimmel kerestem csak a fiút, s egy fanyar mosollyal bólintottam. „Nincs mit.” Később még megbeszéljük mindezt.
/ bent a bossteremben /
Rögtön láttam a boss és céhtársam közötti feszültséget, s valóban, a szintfőnök nem volt túl elnéző. Nem sajnáltam őt. A tudottak ellenére sem. Yuuki elé álltam, védekezőn, hűvös tekintetem Mokkreren nyugodott.
- Hagyd őt. Nem tudunk mást tenni – ráztam meg a fejem egy cseppnyi szomorúsággal, majd a lányhoz fordultam – Semmi gond nem lesz. Hagyok időt még – mondtam biztatón, még bólintottam is mellé. Ideje a taktikával foglalkozni. Első körben full védelmet kell biztosítani a csapat számára, utána jöhet a dps hullám, ami remélhetőleg még időben le tudja ütni a bosst. Ha pedig nem, még mindig ott van Chan, Ai és Ayani healnek. Gyorsan kell végeznünk itt, vagy a jégkatonák fognak gyorsan végezni velünk.
- Jin, te kezdesz – néztem a fiú felé mosolyogva – Először kérlek hozd létre a védőburkodat, utána pedig mehet Ayani kristálya – mondtam. Igaz, ezzel rögtön plusz öt mobbal kezdünk, de így nem fogom annyira félteni Alexet – meg persze a többieket sem.
Jin kezd.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
A kedélyek, mintha némiképp kezdenének lecsillapodni. Nem tudom kinek az érdeme ez, de nem is tudok rajta tovább gondolkodni, mert nyílik a boss ajtaja és már özönlünk is be rajta.
A mostani boss borzalmasan néz ki, először el sem tudom dönteni, hogy mi akar lenni egészen pontosan. A vizsgálódásomból az zökkent ki, hogy saját nevem hallom. Hirtelen odakapom a tekintetem, aztán eszembe vésem az utasításokat. egyszerűek voltak
- Hai! – Tehát én megyek előre és újfent mások képességeit használva igyekszem megvédeni magam és a csapat többi tagját. Elsőnek Ayani-san Kristályos képességét használom, azután jöhet a sajátom, védőburkot emelek magam köré, amihez bárki szabadon csatlakozhat.
Ayani kristályos képije, utána védőmező, szal Jin páncélpontja eltűnik, hogy a burok részese legyen\o/ ja, és - 10 hp
Karakterlap
Szint: 24
Céh: White Rose
// Grat magamnak, második hsz és máris véletlen ezt editeltem. //
A sebzés okozói:
nincsen
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 208 páncél
Boss cselekvések:
A boss újabb jégcsontvázokat hív elő.
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#1 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#2 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#3 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#6 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#7 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Kristály.
Jégcsontváz#7 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika->Burok.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-381 HP)
Jégcsontváz #1-#10 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
- ✪ Hinari: 220/220 HP, 55 páncél, 220/220 CSP
- Mirika: 150/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇◇
- RenAi: 445/445 HP, 118 páncél, 95/95 CSP ▼
- ½ Tetsuko Jin: 425/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫
◆ ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T3] 6x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 2x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 1x Tövisgyökér Kristály
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 1x Overswitch Potion
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 2x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
Hinari jön.
A sebzés okozói:
nincsen
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 208 páncél
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-381 HP)
- ½ Tetsuko Jin: 425/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫
◆ ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db vastag tövisgyökér kristály.
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
1 db Haladó Csapat Sebzés Kristály
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
Chan:
- Statok:
- 3xHinariLv42 (Sebzés: 80, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
LKGY
3xHayashi YuichiLv29 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
3xMirikaLv34 (Sebzés: 50 /kés, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM, RZTSK
2xKurokawa YuukiLv30 (Sebzés: 95, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
2xRyuninji RenLv39 (Sebzés: 13, Pet sebzés 92, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
2xOziriszLv26 (Sebzés: 50, Minden 2. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
LNND
2xSilverLv28 (Sebzés: 60, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
CearsoLv24 (Közelharci sebzés: 10, Távolsági sebzés: 45, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
ART, GYM
RenAiLv33 (Sebzés: 5, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
KRP, GYM
SayaLv25 (Közelharci sebzés: 7, Távolsági sebzés: 46, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
GYM
ChanceryLv31 (Sebzés: 13, Pet sebzés 61, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
EnherielLv22 (Sebzés: 31, Pet sebzés 32, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kusumi AyaniLv29 (Sebzés: 8, Pet sebzés 48, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
NEVK
PhobosLv27 (Sebzés: Z:64 / S:70 / P:76, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
FLK
Tachibana MakotoLv27 (Sebzés: 64, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
PZSOK, SZPZS, SNZP
Halász AlexLv26 (Sebzés: Z:149 / S:163 / P:176, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
TTM
Tetsuko JinLv23 (Sebzés: 10, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 20 2015, 19:13-kor.
Kayaba Akihiko- Admin
Megjelent a védőmező és a kristály is. Jöhettek a nagyot sebzők; meg akartam tudni, nagyjából mennyi élete van ennek a bossnak, hogy mire készüljünk. Miri sebzését nagyjából tudjuk, és a fegyverét is korán érdemes bevetni. Figyeld, mennyi megy le a csíkból – szóltam a kezemben lévő Katanának, s ahogy jobban megnéztem a bosst, mintha nem is lettek volna páncélpontjai. Mindegy is volt, a lépéseimen úgyse változtatott semmit sem.
- Miri, te jössz – kicsit aggódtam ugyan, de a lány a harcban mindig oda tudott figyelni, s talán Phobos és Falánk jelenléte sem fog negatívan hatni rá. Harc közben nem. Nem szabad. – Támadd kérlek a bosst, mellékcselekvésnek amit gondolsz. Jin védőmezejéhez pedig ne felejts el csatlakozni – mondtam, egy kicsit szorongón várva ugyan, de bíztam Miriben.
Miri jön.
- Miri, te jössz – kicsit aggódtam ugyan, de a lány a harcban mindig oda tudott figyelni, s talán Phobos és Falánk jelenléte sem fog negatívan hatni rá. Harc közben nem. Nem szabad. – Támadd kérlek a bosst, mellékcselekvésnek amit gondolsz. Jin védőmezejéhez pedig ne felejts el csatlakozni – mondtam, egy kicsit szorongón várva ugyan, de bíztam Miriben.
Miri jön.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
A nevemet hallottam, kénytelen voltam elfordítani a fejem a nyeszlettről. Ránéztem a bossra, olyan volt, mint egy... nem tudom, jeges tüskecsomó. Úgy voltam vele, hogy minél hamarabb túl akartam esni rajta. Ha már részt kellett vennem benne. Most egyáltalán nem az járt a fejemben, hogy meg kéne tisztítani egy szintet, és ezért is nem értettem a többieket. Ők nem akarják megtudni, mi történt Anattal? Fontosabb az, hogy plusz egy szintet megnyissunk, amikor még sehol a vége, a kijutás lehetősége még csak nem is egy pislákoló vény az alagút végén?
Bosszúsan csettintettem a nyelvemmel, és feláldoztam a páncélom, ahogy a lány kérte, majd aktiválni próbáltam a képességem, és semmit sem visszafogva az erőmből nekiestem a lénynek... vadul... kíméletlenül... és... élveztem. Jól esett, hogy csépelhetem, hogy sebeket tépek rá, hogy törik a jégkristály a fegyvereim nyomán. Csak a lelki szemeim előtt volt egy sötét emberforma alak, akinek az arca egy-egy pillanatra átalakult az imént megismert srác vonásait tükrözve.
Bosszúsan csettintettem a nyelvemmel, és feláldoztam a páncélom, ahogy a lány kérte, majd aktiválni próbáltam a képességem, és semmit sem visszafogva az erőmből nekiestem a lénynek... vadul... kíméletlenül... és... élveztem. Jól esett, hogy csépelhetem, hogy sebeket tépek rá, hogy törik a jégkristály a fegyvereim nyomán. Csak a lelki szemeim előtt volt egy sötét emberforma alak, akinek az arca egy-egy pillanatra átalakult az imént megismert srác vonásait tükrözve.
95 páncélom megy a burokba. Képipróba, ha sikerül, akkor 5-6 dobások esetén 27-tel többet sebzek. Támadom a bosst 3x2 alkalommal, elhasználtam 119 CSP-t.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
#1 'Római stílusos 6-os' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
#1 'Római stílusos 6-os' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hinari jön.
Kiosztott sebzés: 331
A sebzés okozói:
250 - Mirika sebzése
81 - Mirika képessége
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 197 páncél
Boss cselekvések:
Jégcsontváz#8 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika->Burok.
Jégcsontváz#9 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika->Burok.
Jégcsontváz#10 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Jin -> Burok.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-331 HP)
- ½ Tetsuko Jin: 425/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇
◆ ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
2x Pajzs kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
RenAiLv33 (Sebzés: 5, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
Hát ennek nagyon sok életpontja van - vontam le a következtetést, és már bántam, hogy semmi időm nem volt rendes itemeket beszerezni. Egy nagy sebzés jól jött volna, sőt, sok nagy sebzés jött volna jól. Egyelőre maradtam az eredeti tervnél, hogy a dps-eket küldöm előre.
- Ren, ha gondolod csatlakozz a védőburokhoz, és mehetnek a támadások a bossba - kértem a fiút - Mellékcselekvésnek pedig szintén azt, ami szerinted jó - tettem hozzá. Nem tudtam, az előző bosson miből volt az a nagy sebzése, de ha kockázatos, én nem fogom kérni, hogy használja. Majd eldönti ő maga, mit szeretne, abban nem kételkedtem ugyanis, hogy fel tudja mérni a helyzet komolyságát.
Ren jön.
- Ren, ha gondolod csatlakozz a védőburokhoz, és mehetnek a támadások a bossba - kértem a fiút - Mellékcselekvésnek pedig szintén azt, ami szerinted jó - tettem hozzá. Nem tudtam, az előző bosson miből volt az a nagy sebzése, de ha kockázatos, én nem fogom kérni, hogy használja. Majd eldönti ő maga, mit szeretne, abban nem kételkedtem ugyanis, hogy fel tudja mérni a helyzet komolyságát.
Ren jön.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
- Áh inkább hagyjuk a boss utánra a kérdéseket… majd a randinkon megtárgyaljuk – kacsintok egyet és már indulnék is a berúgni a boss kapuját, de hírtelen visszafordulok
- A randinkon, amit a boss után ma megejthetnénk – muhahaha… jól hallhatóan mondom, hogy mindenki, még egy hörcsög is meghallja \o/ A kis csetepatéból semmi sem lett… micsoda gáz… inkább menjünk darálni
A boss a szó legszorosabb értelmében.. nyomi. Nem hogy beszélni sem tud rendesen, de még iszonyat rusnya is. Még lábfeje sincs, ami ultragáz…. egy erősebb taszítás és máris a földet csókolgatja… de mindegy, majd meglátjuk mennyire kemény a csávó…. a statok alapján nem számítok túl nagy izgalmakra….
Elsőnek a vöröske megy, nyom egy kristályt és egy burkot. Azután a morcos törpe hadonászik a késeivel össze vissza… most pedig jönnék… én
- Mi az? Máris kellek? Ha most ellősz, akkor ki fogja majd megmenteni a hátsódat? :O - meg kellett kérdeznem, mert a vöröset már kilőtte, szóval maradt a buta Ai meg a picike Chan, akik talán tudnának valamit tenni az ügy érdekében
- Rendben van, megteszem, de nem ingyen…. Ezért a randinkra nagyon szexi fehérneműt kell felvenned – öltöm ki a nyelvem, de petem máris akcióra kész, felémróhan, ám mielőtt belém ütközhetett volna átalakul a jól ismert harci kaszácskámmá \o/ Kár hogy Zarbeit most mögöttem lebeg… tiszta idegesítő ahogy bámul ki a fejéből >.>
Egy pillanat alatt eltűnök fekete lángok kíséretében, hogy a jégnyomi alól törjek fel, mert aratás vaaaan \o/ Jól megcsapkodom mielőtt meghátrálnék és megszüntetném a további káros mellékhatásokat… azután csatlakozom a mezőhöz, mert miért ne? :O
- A randinkon, amit a boss után ma megejthetnénk – muhahaha… jól hallhatóan mondom, hogy mindenki, még egy hörcsög is meghallja \o/ A kis csetepatéból semmi sem lett… micsoda gáz… inkább menjünk darálni
A boss a szó legszorosabb értelmében.. nyomi. Nem hogy beszélni sem tud rendesen, de még iszonyat rusnya is. Még lábfeje sincs, ami ultragáz…. egy erősebb taszítás és máris a földet csókolgatja… de mindegy, majd meglátjuk mennyire kemény a csávó…. a statok alapján nem számítok túl nagy izgalmakra….
Elsőnek a vöröske megy, nyom egy kristályt és egy burkot. Azután a morcos törpe hadonászik a késeivel össze vissza… most pedig jönnék… én
- Mi az? Máris kellek? Ha most ellősz, akkor ki fogja majd megmenteni a hátsódat? :O - meg kellett kérdeznem, mert a vöröset már kilőtte, szóval maradt a buta Ai meg a picike Chan, akik talán tudnának valamit tenni az ügy érdekében
- Rendben van, megteszem, de nem ingyen…. Ezért a randinkra nagyon szexi fehérneműt kell felvenned – öltöm ki a nyelvem, de petem máris akcióra kész, felémróhan, ám mielőtt belém ütközhetett volna átalakul a jól ismert harci kaszácskámmá \o/ Kár hogy Zarbeit most mögöttem lebeg… tiszta idegesítő ahogy bámul ki a fejéből >.>
Egy pillanat alatt eltűnök fekete lángok kíséretében, hogy a jégnyomi alól törjek fel, mert aratás vaaaan \o/ Jól megcsapkodom mielőtt meghátrálnék és megszüntetném a további káros mellékhatásokat… azután csatlakozom a mezőhöz, mert miért ne? :O
Ren ereje, kitartása, gyorsasága 20-al megemelkedik erre a körre, + egy támadást nyer, így a sebzés: 3x125+13 (tűzsebzés) =388
Ren ebben a kaörben sebződik 18-at maradt 57 páncélja, ami megy a védőmezőbe \o/ CSP-je nem fogy ebben a körben
Karakterlap
Szint: 40
Céh: -
/ Nem harci reag /
- Szóval ne fehérnemű nélkül érkezzek? – húztam egy kicsit kuncogva, de komolyan, hogy vehette ezt bárki is komolyan? Aki egy kicsit is ismerte Rent és engem… persze azért nem engedtem, hogy kicsússzon a kezeim közül a beszélgetés fonala: lemondón ingattam meg a fejem, egy sóhajjal meg is tűzdelve az amúgy egyértelmű mimikát, mint ahogy a bossterem előtt is. Én.nem.fogok.veled.randizni – üzente minden egyes porcikám, s mosolyogva fordultam, de nem Ren felé. Alexet illettem ezzel, ő már őszinte, vidám mosolyt kapott, olyat, amit Ren aligha tudott volna belőlem kiváltani. Egy cseppnyi csöndes aggodalom azért volt a szemeimben; reméltem, Al nem vette zokon a történteket. Nem akartam, hogy még kettejük között is feszültség alakuljon ki. Ha láttam a fiún, hogy dühös, odaléptem hozzá, és kapott egy lágy csókot, miközben Ren a bosst támadta. S ezek után már nem is mozdultam el Alex mellől, onnan figyeltem az eseményeket: Ren ügyes volt, nagy sebzéssel. Bólintottam. Nézzük, mi is következzen most…
- Yuuki, gondolod tudnád most támadni a bosst? – fordultam céhtársam felé – Ha nem, nem gond, akkor még várunk – tettem hozzá biztatón. Előbb-utóbb azonban sorra kellett kerülnie: a sebzése és a gyorsasága miatt számítottam rá is ebben a harcban.
- Szóval ne fehérnemű nélkül érkezzek? – húztam egy kicsit kuncogva, de komolyan, hogy vehette ezt bárki is komolyan? Aki egy kicsit is ismerte Rent és engem… persze azért nem engedtem, hogy kicsússzon a kezeim közül a beszélgetés fonala: lemondón ingattam meg a fejem, egy sóhajjal meg is tűzdelve az amúgy egyértelmű mimikát, mint ahogy a bossterem előtt is. Én.nem.fogok.veled.randizni – üzente minden egyes porcikám, s mosolyogva fordultam, de nem Ren felé. Alexet illettem ezzel, ő már őszinte, vidám mosolyt kapott, olyat, amit Ren aligha tudott volna belőlem kiváltani. Egy cseppnyi csöndes aggodalom azért volt a szemeimben; reméltem, Al nem vette zokon a történteket. Nem akartam, hogy még kettejük között is feszültség alakuljon ki. Ha láttam a fiún, hogy dühös, odaléptem hozzá, és kapott egy lágy csókot, miközben Ren a bosst támadta. S ezek után már nem is mozdultam el Alex mellől, onnan figyeltem az eseményeket: Ren ügyes volt, nagy sebzéssel. Bólintottam. Nézzük, mi is következzen most…
- Yuuki, gondolod tudnád most támadni a bosst? – fordultam céhtársam felé – Ha nem, nem gond, akkor még várunk – tettem hozzá biztatón. Előbb-utóbb azonban sorra kellett kerülnie: a sebzése és a gyorsasága miatt számítottam rá is ebben a harcban.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Hinari jön.
Kiosztott sebzés: 388
A sebzés okozói:
375 - Ren sebzése
13 - Ren képessége
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 69 páncél
Boss cselekvések:
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#1 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#2 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#3 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#6 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#7 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#10 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#11 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#12 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#13 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#14 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#15 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-719 HP)
Jégcsontváz #1-#15 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
Jégcsontváz #6 (-1 HP)
Jégcsontváz #8 (-2 HP)
Jégcsontváz #9 (-2 HP)
Jégcsontváz #12 (-1 HP)
Jégcsontváz #13 (-1 HP)
Jégcsontváz #15 (-1 HP)
- Mirika: 150/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇◇◇◇◇◇
- Ryuninji Ren: 215/215 HP, 150/150 CSP ⚫ ◆ ◇◇
- ½ Tetsuko Jin: 425/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
/nem harci post/
- Értem. – Felelem halkan, tekintetem pedig a fiúra vándorol. Ez nem bizonyíték, csak egy hülye fegyver. Talán találta vagy vette valahonnan, nem hiszem, hogy ő ölt volna de ezek után tényleg nem csodálkoztam volna ha még ennyit se segít. Még rám mondják, hogy meggondolatlan vagyok.
Csupán sóhajtok megkönnyebbülve, hogy ezt ennyivel le is rendezhetjük.
Azt hiszem jól tettem, hogy Onee-chanra bíztam a vezetést. Kizárt, hogy kézben tudtam volna tartani az eseményeket. Azt hiszem egyelőre valóban nem tehetek mást de kifogok találni valamit. Meg aztán… Onee-chan tényleg számit a segítségemre így igyekszem lerázni magamról a bizonytalanság béklyóit… de költői lettem…
- Igen. Segítek amiben csak tudok csak mond mit csináljak. – Bólintok egy nagyot. A hazatérés kristályra nem lesz szükségem így azt vissza is sűvesztem a zsebembe.
Karakterlap
- Köszi - bólintottam mosolyogva, s örültem, hogy túllépett rajta, vagy ha nem is, ettől függetlenül tesz meg mindent - A céhbankban van Gyenge Gyors Ütés Potion. Azt használva támadd kérlek a bosst, és csatlakozz Jin védőburkához is - mondtam - Persze más mellékcselekvés is jó, ha többel tudod növelni a sebzésed, mint a pluszkör - tettem még hozzá. Még jó, hogy volt céhbank: egy kicsit tudta apasztani a megfelelő itembeszerzés elmulasztása miatt érzett lelkiismeret-furdalásom.
Yuuki jön.
Yuuki jön.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
- Értettem! – Bólintok egy nagyot. Ideje Onee-channak is megmutatni milyen erős is vagyok. – Bocsáss meg de meg kell szegjem a szavam. – Pillantok a kapuőrre két marokra fogva a kardom. Még egy utolsót sóhajtok majd megindulok de hamar megtorpanok.
- Majdnem elfelejtettem… - Szedem elő a potiont majd ahogy többiek úgy én is beáldozom a páncélom a burokért vagy mi. – Na most már tényleg kész vagyok. – Jegyzem felhörpintve az üvegcse tartalmát majd ezúttal ténylegesen nekirontok, kikerülgetve a csontikat majd egyenesen a kapuőrbe mártva a pengém, majd ezt megismételve még párszor. Nem néztem a szörny szemébe, arra már nem lettem volna képes egészen addig még ez meg nem fordul a fejemben így az utolsó csapásnál bele néztem. Vállalnom kell a következményeket a tetteimért.
/gyenge gyorsütés potion felhasználva, beáldozom a páncélom és 3x95 sebzéssel támadom a bosst/
Karakterlap
The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hinari jön.
Kiosztott sebzés: 290
A sebzés okozói:
285 - Yuuki sebzése
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
Minden sikeres! A potiont személyes készletből kell levonni, mivel hiányzik a közös tarisznyából.
Burok: ⚫, 0 páncél
Boss cselekvések:
A boss újabb jégcsontvázakat hív elő.
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#1 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#2 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#3 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren -> Burok.
Jégcsontváz#6 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#7 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#10 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#11 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
Jégcsontváz#12 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#13 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika -> Burok.
Jégcsontváz#14 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin -> Burok.
A burok nullázódott és ebből is csak 2-t tudott levonni.
Jégcsontváz#15 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Jégcsontváz#16 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#17 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#18 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Jégcsontváz#19 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Jégcsontváz#20 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1017 HP)
Jégcsontváz #1-#20 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
- Mirika: 102/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇
- Kurokawa Yuuki: 180/180 HP, 20/125 CSP ⚫
- Ryuninji Ren: 204/215 HP, 150/150 CSP ⚫ ◆ ◇◇◇
- ½ Tetsuko Jin: 405/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
Még mindig csak sárga. A mobok meg egyre csak jöttek, és úgy tűnik maradtak is a kiválasztottjaiknál, ami egyszerre volt jó és kevésbé. Ren szokás szerint mázlista volt, Yuukit egyelőre kerülték a jégcsontvázak, Jin és Miri körül viszont már-már rajzottak. A fiút nem féltettem, tank volt, de az árnyharcos lány nem tudom mennyi kört fog még kibírni.
- Egyet még talán.
Viszont a következő körökre is gondolni kell. Körbenéztem: sebzés kellett, de egy switch is. Overswitch potionból pedig igaz volt pár, ám a healerek nem pazarolhatták erre a mellékcselekvésüket. A bossokra való kristálypáros is hasznos lehetett volna, de túl kevés volt az idő, és túl gyorsan növekvő az összsebzés. Nyeltem egyet: ideje volt beszállnom nekem is a harcba, s kivenni a részem a kockázatból.
- Switch Mirika! - mondtam, s felizzítva a fegyverem, indultam el a boss felé, ellépve Alex mellől. Útközben aktiváltam a föld elemet, egy kis hezitálás után, mert bár rakhattam volna életre is, de a pluszsebzés elsődleges fontosságú volt. Hármat vágtam bele a szörnybe, s léptem hátra, bízva benne, hogy nem lesz baj. Mindenki, aki véleményem szerint elég nagyot tudott sebezni, már volt, s a bossnak még ígyis bőven maradt életereje. Mindenki, kivéve párat. Al felé pillantottam, egy kicsit megszeppenve, ahogy a kilenc csontváz egyszerre támadott nekem, rajta kívül talán senki sem láthatta rajtam. És a többiek se bírták már sokáig. Valamit ki kellett találnom, ha burkolás nélkül akartam levezetni ezt a harcot...
Leswitchelem Mirikát, a burokhoz nem csatlakozom. Képinek erőnövelés, majd megy 3x(80+52)=396 sebzés a bossba, dobnom semmire sem kell.
A pernamens képim miatt a következőnek lehívott 5 jégcsontvázból maximum 1 szállhat énrám; illetve mivel elvben? (nem tudom biztosra mert a leírásban csak a boss tulajdonságú lények vannak kikötve, a sima mob tehát elvben lehet célpont) a Szivárvány Köpeny képessége a segítőkre is hat, így azt rád bízom, hogy tényleg hat-e Ha igen, akkor kari kijelöli az egyik őt ütő jégcsontvázat, például a #15-öst vakítási célpontnak.
- Egyet még talán.
Viszont a következő körökre is gondolni kell. Körbenéztem: sebzés kellett, de egy switch is. Overswitch potionból pedig igaz volt pár, ám a healerek nem pazarolhatták erre a mellékcselekvésüket. A bossokra való kristálypáros is hasznos lehetett volna, de túl kevés volt az idő, és túl gyorsan növekvő az összsebzés. Nyeltem egyet: ideje volt beszállnom nekem is a harcba, s kivenni a részem a kockázatból.
- Switch Mirika! - mondtam, s felizzítva a fegyverem, indultam el a boss felé, ellépve Alex mellől. Útközben aktiváltam a föld elemet, egy kis hezitálás után, mert bár rakhattam volna életre is, de a pluszsebzés elsődleges fontosságú volt. Hármat vágtam bele a szörnybe, s léptem hátra, bízva benne, hogy nem lesz baj. Mindenki, aki véleményem szerint elég nagyot tudott sebezni, már volt, s a bossnak még ígyis bőven maradt életereje. Mindenki, kivéve párat. Al felé pillantottam, egy kicsit megszeppenve, ahogy a kilenc csontváz egyszerre támadott nekem, rajta kívül talán senki sem láthatta rajtam. És a többiek se bírták már sokáig. Valamit ki kellett találnom, ha burkolás nélkül akartam levezetni ezt a harcot...
Leswitchelem Mirikát, a burokhoz nem csatlakozom. Képinek erőnövelés, majd megy 3x(80+52)=396 sebzés a bossba, dobnom semmire sem kell.
A pernamens képim miatt a következőnek lehívott 5 jégcsontvázból maximum 1 szállhat énrám; illetve mivel elvben? (nem tudom biztosra mert a leírásban csak a boss tulajdonságú lények vannak kikötve, a sima mob tehát elvben lehet célpont) a Szivárvány Köpeny képessége a segítőkre is hat, így azt rád bízom, hogy tényleg hat-e Ha igen, akkor kari kijelöli az egyik őt ütő jégcsontvázat, például a #15-öst vakítási célpontnak.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Yuichi jön.
Kiosztott sebzés: 401
A sebzés okozói:
396 - Hinari sebzése
5 - Razonek tüskéje
Játékos cselekvések:
Minden sikeres!
Burok: ⚫, 0 páncél
Boss cselekvések:
A boss újabb jégcsontvázakat hív elő.
A boss 14 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#1 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#2 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#3 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#4 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#5 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#6 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#7 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#8 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#9 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#10 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#11 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#12 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#13 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#14 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
A burok nullázódott és ebből is csak 2-t tudott levonni.
Jégcsontváz#15 nem találta el az alábbi játékost: Hinari.
Jégcsontváz#16 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#17 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#18 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#19 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#20 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Hinari.
Jégcsontváz#21 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#22 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Ryuninji Ren.
Jégcsontváz#23 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Jégcsontváz#24 12 (11) sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Mirika.
Jégcsontváz#25 11 sebzést oszt ki az alábbi játékosra: Tetsuko Jin.
Életpontok/adatok:
Mokkrer, a Jégkatona (-1418 HP)
Jégcsontváz #1-#25 (amelyik sebződik külön jelezve lesz)
Jégcsontváz #6 (-2 HP)
Jégcsontváz #8 (-3 HP)
Jégcsontváz #9 (-3 HP)
Jégcsontváz #12 (-2 HP)
Jégcsontváz #13 (-2 HP)
Jégcsontváz #15 (-2 HP)
Jégcsontváz #18 (-1 HP)
Jégcsontváz #19 (-1 HP)
Jégcsontváz #20 (-1 HP)
Jégcsontváz #24 (-1 HP)
- ✪ Hinari: 176/220 HP, 220/220 CSP ◇◇◇◇◇◇◇◇◇
- Mirika: 89/150 HP, 46/165 CSP ⚫ ◇
- Kurokawa Yuuki: 180/180 HP, 20/125 CSP ⚫
- Ryuninji Ren: 146/215 HP, 150/150 CSP ⚫ ◆ ◇◇◇◇
- ½ Tetsuko Jin: 284/435 HP, 77/100 CSP ▼ ⚫ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇
Közös tarisznya:
ABA:
[T2] 13x Nagy Potion
[T2] 3x Mobtépő Kristály
[T2] 1x Lökés Kristály
[T1] 2x Pajzs Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 1x Tükör Kristály
- Egyéni hozzátételek:
- Saya:
Mini Poti (+5 HP)
Cearso:
[T1]
1 db Vörös bika potion,
[T2]
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db Nagy Poti (+40 hp)
[T3]
Tisztító Potion,
Energia Potion.
Ayani:
1x Vörös Bika Poti
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Pajzs kristály
Chan:
- Statok:
LKGY
GYM, RZTSK
LNND
ART, GYM
KRP, GYM
GYM
NEVK
FLK
PZSOK, SZPZS, SNZP
TTM
Kayaba Akihiko- Admin
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» [34. Boss 1/B próba]
» [19. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» 26.Boss 2. próba
» [19. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» [20. boss] 2. próba
» 26.Boss 2. próba
2 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.