Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shukaku és Hikaru

4 posters

Go down

Shukaku és Hikaru - Page 2 Empty Re: Shukaku és Hikaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Aug. 26 2015, 17:27

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Shukaku és Hikaru - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 '2 oldal halál/korona' :
Shukaku és Hikaru - Page 2 4766597959_9de1fd561c_s

--------------------------------

#3 '10 oldalú kocka' :
Shukaku és Hikaru - Page 2 4670869501_b9e058bda7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Hikaru Vas. Aug. 30 2015, 14:12

Annak ellenére, hogy elkezd magyarázni a süs, biztos vagyok benne, hogy valahogy mégis hozzáfér a képességem pontos leírásához, korlátaihoz, valószínű valami erre fejlesztett speccel. Nem tűnik logikusnak a magyarázata, mert szerintem van, aki legyőzhetetlen, ha nem értik meg a képessége működését. Nem tudom már, melyik játékban volt az egyik kasztnak olyan pajzsa, ami sebezhetetlenné tette, és folyamatosan működött, amíg valaki megütötte. Ha ezt nem tudod, és nem hagyod elmúlni, vesztettél. De ugyanez van a sebzés visszahárítással, ami bizonyos ideig működik, ha akkor ütsz, kinyírod magad.
Nem válaszolok, most nincs olyan hangulatom, hogy programokkal beszélgessek. Igaz persze, szoktam üvöltözni otthon a gépemmel, néha bele is rúgok, ha nem vagyok elégedett a teljesítménnyel, de ez ebben az esetben nem vezetne eredményre, azt hiszem. Hiába pofátlanság, ahogy beszél velem, egyszerűen csak arrogánsra lett programozva, ez van. Nem is kell haragudni rá, más játékbeli emberekre sem szoktam ilyesmiért. Csak ki kell nyírni őket.
Hiába próbálom meglendíteni a kardom és védeni, már látom, hogy elkéstem. Az ellenfelem tényleg sokkal magasabb szintű, sajnos ez ellen nem tudok mit csinálni, de nem is ezért jöttem. Csak ki akartam próbálni egy skillt, és megvan minden, amit akartam, úgyhogy már kár is tovább húzni ezt a harcot. Az véget is ér, ahogy megkapom a következő találatot.
- Köszi a gyakorlást! Bemegyek a városba, ha kellek, ott leszek. Szia!- továbbra sem tervezek köszönni a sárkánynak, addig legalábbis biztosan nem, amíg Shu nem üdvözli a kardomat. Akárhogy is működik, az csak egy ugyanolyan fegyver, csak nem fiúknak, hanem lányoknak készült. A legtöbb lány jobban szereti a kardoknál a kisállatokat.

Köszi a játékot, user azért köszöni Timikének is. Very Happy

Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131

Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators

Témanyitás by Cardinal Szer. Szept. 02 2015, 11:02

Osu!

Picit rövid volt a harc, így a jutalmazás is karcsúbb: 40 exp és 120 arany jár. Lezárom a párbajt.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.