Shukaku és Hikaru
4 posters
1 / 1 oldal
Re: Shukaku és Hikaru
The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '2 oldal halál/korona' :
#3 '10 oldalú kocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
#2 '2 oldal halál/korona' :
#3 '10 oldalú kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Annak ellenére, hogy elkezd magyarázni a süs, biztos vagyok benne, hogy valahogy mégis hozzáfér a képességem pontos leírásához, korlátaihoz, valószínű valami erre fejlesztett speccel. Nem tűnik logikusnak a magyarázata, mert szerintem van, aki legyőzhetetlen, ha nem értik meg a képessége működését. Nem tudom már, melyik játékban volt az egyik kasztnak olyan pajzsa, ami sebezhetetlenné tette, és folyamatosan működött, amíg valaki megütötte. Ha ezt nem tudod, és nem hagyod elmúlni, vesztettél. De ugyanez van a sebzés visszahárítással, ami bizonyos ideig működik, ha akkor ütsz, kinyírod magad.
Nem válaszolok, most nincs olyan hangulatom, hogy programokkal beszélgessek. Igaz persze, szoktam üvöltözni otthon a gépemmel, néha bele is rúgok, ha nem vagyok elégedett a teljesítménnyel, de ez ebben az esetben nem vezetne eredményre, azt hiszem. Hiába pofátlanság, ahogy beszél velem, egyszerűen csak arrogánsra lett programozva, ez van. Nem is kell haragudni rá, más játékbeli emberekre sem szoktam ilyesmiért. Csak ki kell nyírni őket.
Hiába próbálom meglendíteni a kardom és védeni, már látom, hogy elkéstem. Az ellenfelem tényleg sokkal magasabb szintű, sajnos ez ellen nem tudok mit csinálni, de nem is ezért jöttem. Csak ki akartam próbálni egy skillt, és megvan minden, amit akartam, úgyhogy már kár is tovább húzni ezt a harcot. Az véget is ér, ahogy megkapom a következő találatot.
- Köszi a gyakorlást! Bemegyek a városba, ha kellek, ott leszek. Szia!- továbbra sem tervezek köszönni a sárkánynak, addig legalábbis biztosan nem, amíg Shu nem üdvözli a kardomat. Akárhogy is működik, az csak egy ugyanolyan fegyver, csak nem fiúknak, hanem lányoknak készült. A legtöbb lány jobban szereti a kardoknál a kisállatokat.
Nem válaszolok, most nincs olyan hangulatom, hogy programokkal beszélgessek. Igaz persze, szoktam üvöltözni otthon a gépemmel, néha bele is rúgok, ha nem vagyok elégedett a teljesítménnyel, de ez ebben az esetben nem vezetne eredményre, azt hiszem. Hiába pofátlanság, ahogy beszél velem, egyszerűen csak arrogánsra lett programozva, ez van. Nem is kell haragudni rá, más játékbeli emberekre sem szoktam ilyesmiért. Csak ki kell nyírni őket.
Hiába próbálom meglendíteni a kardom és védeni, már látom, hogy elkéstem. Az ellenfelem tényleg sokkal magasabb szintű, sajnos ez ellen nem tudok mit csinálni, de nem is ezért jöttem. Csak ki akartam próbálni egy skillt, és megvan minden, amit akartam, úgyhogy már kár is tovább húzni ezt a harcot. Az véget is ér, ahogy megkapom a következő találatot.
- Köszi a gyakorlást! Bemegyek a városba, ha kellek, ott leszek. Szia!- továbbra sem tervezek köszönni a sárkánynak, addig legalábbis biztosan nem, amíg Shu nem üdvözli a kardomat. Akárhogy is működik, az csak egy ugyanolyan fegyver, csak nem fiúknak, hanem lányoknak készült. A legtöbb lány jobban szereti a kardoknál a kisállatokat.
Köszi a játékot, user azért köszöni Timikének is.
Hikaru- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 131
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Osu!
Picit rövid volt a harc, így a jutalmazás is karcsúbb: 40 exp és 120 arany jár. Lezárom a párbajt.
Picit rövid volt a harc, így a jutalmazás is karcsúbb: 40 exp és 120 arany jár. Lezárom a párbajt.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.