Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sárkánytánc - Hinari vs. Raven

3 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Sárkánytánc - Hinari vs. Raven - Page 2 Empty Re: Sárkánytánc - Hinari vs. Raven

Témanyitás by Phobos Csüt. Okt. 23 2014, 19:27

Bár más eredményre nem számított, reménykedett benne, hogy ez a meggondolatlannak ígérkező támadást követően megszabadíthatja a céhvezért páncélpontjaitól - függetlenül attól, hogy a fiú nem is sejthette, mennyi maradt hátra. Sok vagy nem, azért ezt az egy dolgot el akarta érni, képességhasználattal vagy anélkül. Már nem tehetett semmit. Bánni sem bánta, hogy saját jövendölése beteljesedik, s a lány nyer. Rezignáltan nézett maga elé, s a szeme sarkából meglátta a lány katanájának élét, mely szúrásra készült. Örült, mert legalább méltónak találták, hogy ilyesfajta módon győzzék le... azonban a viszonytagságok undorra buzdították Ravent: ennek a világnak egy illúziója elhitette vele, hogy mindez - a harc, erő, tisztelet - igaz lehet. Az igazság messze állt ettől, hiszen még ha az emberek az odakintben is a fennmaradásért, túlélésért harcolnak, az erő, amely a Sword Artban fizikális formát ölt, ott nem létezik... ahogyan a tisztelet sem. Az idegenek sosem fogják egymást megbecsülni, amíg önmagukat sem becsülik fel kellőképpen. A küzdelem akármennyire is tűnt - már ahogyan - barátságosnak, Ravenben az emberek iránti ellenszenv percről percre megnőtt. Miképpen a kard megéreztette vele a zsibbadást, felelevenítette a fájdalom valódi fogalmát. Talán még ha csak egy pillanatra is, de a harapás emlékeztette rá. Jó és rossz érzés volt egyben: éreztette vele, hogy a fiú húsvér élőlény, nem csak egy program, de attól kellőképpen tartott tőle. Esetleg még félte is. Persze az a fájdalom, ami szüntelenül emésztette, százszor-ezerszer égetőbb volt a sima, testét érő kellemetlenségeknél. A szúrást így már teljes beletörődéssel, keserűséggel fogadta. Nem nyerhetett, és ezt visszakozás nélkül belátta. A viszonzott tiszteletadás egy pillanatra jókedvre derítette, ám ez csak egy része volt az emberek hamis-udvariasságának. Ahogyan a szúrásból felocsúdva hátrahőkölt, s a lány győzelmét jelző képernyő felugrott, a lovag lehunyta szemeit, és fogas mosoly közepette, szolid meghajlással köszönt el ellenfelétől, végül komótos léptekkel a kijárat felé tartott.
Amíg itt leszek, az emberek mindig fájdalmat fognak okozni... annak forrását pedig meg kell szűntetnem!

/Köszönöm a játékot, nagyon élveztem! :3/

Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682

Karakterlap
Szint: 27
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Sárkánytánc - Hinari vs. Raven - Page 2 Empty Re: Sárkánytánc - Hinari vs. Raven

Témanyitás by Hinari Pént. Okt. 24 2014, 19:49

Nem is tudom, mire számítottam. Valahol azért reméltem, hogy ezúttal, ha kicsit későn is, de azért összejön, habár volt egyfajta valószínűsége annak is, hogy mindez nem véletlen. Egyetlen ütés kellett, ezt tudtam jól, s talán maga a rendszer is ugyanígy, ezért nem mozdult meg a kard körvonala. Talán. Hogy a koncentrációm ne lett volna tökéletes, azt nem vettem bele a lehetséges okok közé, hiszen a támadást végrehajtottam, még úgy is, hogy nem alakult minden a terveim szerint – megint. A sebességkülönbség viszont a sárkány nélkül is megvolt köztünk, habár a lovag tapasztalhatott egy tizedmásodpercnyi késést, s láthatta, ahogy elhúzom a számat, bár mindezek ellenére nem gondolhatta, hogy könnyebb dolga lesz – legalábbis reméltem, hogy nem teszi. Nem is hagytam neki sok időt, a talpam alatt felfröccsenő víz megcsillant a kard izzásától, ahogy azt ellenfelem felé irányítottam. … Halovány csalódottsággal tapasztaltam a lila erőteret, mely blokkolta a penge útját, apró lökéshullámot idézve elő, felerősítve kissé a hullámzó, sekély vízfelszínt. Megálltam, s egy apró sóhaj után néztem rá a fiúra, de előtte, legelőször, a Katanára. Mi lehet a baj? Mi… A lovag elsétált, bólintottam rá, de nem kérdeztem, nem mentem utána: szótlanul álldogáltam a vízben, kezemben megremegett a kard, ahogyan rámarkoltam. Másik kezem ökölbe szorult. Gyakorolnunk kell. Sokat – hunytam be a szemeimet, s egy pillanatig még élveztem a csendet, mely körülvett – Köszönöm a harcot – mondtam még, persze gondolatban, arcomom fáradt mosoly terült szét. Kiléptem az arénából, immáron felszerelések nélkül, ám a fegyveremet nem raktam el: azt akartam, hogy minden gondolatom hallja.
A képességeim nélkül én…
Megoldást kellett találnunk a problémára. Méghozzá sürgősen.

/ Énis köszi ^^ /

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Okt. 24 2014, 22:11

Az aréna küzdelmet lezárom. Maximális jutalom jár.

Jutalom: 90 exp, 240 arany

Pontok:
Hinari +30 pont.
Raven -5 pont.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.