Nyálka Fennsík
+8
Nio
Aidor
Kyuushiro
Kayaba Akihiko
Jun
Chancery
Thunder
Cardinal
12 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
4 / 7 oldal
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nyálka Fennsík
~Figyeljé' má' jobban!~
-Ne parasztkodj.
Egy elgé gyorsan lezajlott párbeszéd és már pattantunk is fel, hogy valamiképp rendesen is hozzátehessünk a dolgokhoz. Ezek a vörös kommunista nyálkák ugyanis nem úgy tűnnek, hogy egyhamar feladnák, és még szórakoznak is itt velünk azzal, hogy Jun trükkjét bevetették ellenünk valahogy... vagy mi voltunk a túl bénák
Már kapnám pont a szívbajt az életcsíkom láttán, mikor meghallom Juntól a nevem és a parancsát. Haptákba vágom magam, aztán ismét, mert elcsúsztam a nyálkán, és komoly képpel közlöm: -Igenis, elvtárs!
Végül elvigyorodom és előkapok egy Gyógyító Kristályt, hogy gyors szét is törjem és élvezzem a hatását :3 Majd következő körben vagy ha lejárt, elindítom a képességem is, így kicsit feltöltődünk. Majd: ideje támadni \o/
//1x Gyógyító Kristály elhasználva (15 HP körönként 3-szor, marad még kettő, de azok a 16-os közös batyuban leledzenek már elméleti síkon), majd Álom (első kocka) támadja a sárga életcsíkos nyálkát. Ha pixeleződik, akkor én támadom az utolsót, ha nem, akkor ugyanazt.//
-Ne parasztkodj.
Egy elgé gyorsan lezajlott párbeszéd és már pattantunk is fel, hogy valamiképp rendesen is hozzátehessünk a dolgokhoz. Ezek a vörös kommunista nyálkák ugyanis nem úgy tűnnek, hogy egyhamar feladnák, és még szórakoznak is itt velünk azzal, hogy Jun trükkjét bevetették ellenünk valahogy... vagy mi voltunk a túl bénák
Már kapnám pont a szívbajt az életcsíkom láttán, mikor meghallom Juntól a nevem és a parancsát. Haptákba vágom magam, aztán ismét, mert elcsúsztam a nyálkán, és komoly képpel közlöm: -Igenis, elvtárs!
Végül elvigyorodom és előkapok egy Gyógyító Kristályt, hogy gyors szét is törjem és élvezzem a hatását :3 Majd következő körben vagy ha lejárt, elindítom a képességem is, így kicsit feltöltődünk. Majd: ideje támadni \o/
//1x Gyógyító Kristály elhasználva (15 HP körönként 3-szor, marad még kettő, de azok a 16-os közös batyuban leledzenek már elméleti síkon), majd Álom (első kocka) támadja a sárga életcsíkos nyálkát. Ha pixeleződik, akkor én támadom az utolsót, ha nem, akkor ugyanazt.//
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Aúúú, beleswitcheltél a pihenőkörébe, Jun
Chan a Gyógyító Kristály helyett a Hazatérés Kristályt tudta csak elővenni, ugyanis a hirtelen rátörő fáradtság miatt az volt az egyetlen, amit el tudott érni kevéske erejéből, mielőtt lecsaptak volna rá a nyálkák. Jun jobban tette volna, ha nem így switchel.
Chancery 12 sebzést szenved el.
Chancery kiteleportált.
Életek
Vörös Nyálka #1: halott
Vörös Nyálka #2: halott
Vörös Nyálka #3: halott
Vörös Nyálka #4: -40 HP (sárga)
Vörös Nyálka #5: teljes élet
(2) Thunder: 14 HP
Chancery: kiteleportált
(1) Jun: 70 HP
Jun jön újra.
Chan a Gyógyító Kristály helyett a Hazatérés Kristályt tudta csak elővenni, ugyanis a hirtelen rátörő fáradtság miatt az volt az egyetlen, amit el tudott érni kevéske erejéből, mielőtt lecsaptak volna rá a nyálkák. Jun jobban tette volna, ha nem így switchel.
Chancery 12 sebzést szenved el.
Chancery kiteleportált.
Életek
Vörös Nyálka #1: halott
Vörös Nyálka #2: halott
Vörös Nyálka #3: halott
Vörös Nyálka #4: -40 HP (sárga)
Vörös Nyálka #5: teljes élet
Chancery: kiteleportált
(1) Jun: 70 HP
Jun jön újra.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Céh: -
- Fuu az a fránya rendszer, fuu... átkozott nyálkák.. utállak Kayaba! - panaszkodtam, tomboltam, szidtam mindent amit csak tudtam, de legfőképpen a hibás ismételten én voltam. Immáron második alkalommal hagytam majdnem meghalni Chant. De talán annyiból szerencsés a dolog, hogy izgalmasabbá teszem az életét ezzel a sok halál közeli élménnyel amivel kalandozásainkat gazdagítom. A lány sikeres hazateleportálását megvárva, hasonló döntés mellett maradtam én is. Egyedül uncsi harcolni, amúgy sem lenne túl sok esélyem, kedvem pedig egyáltalán nincs ahhoz, hogy csússzak-másszak a takonyban.
- Adios nyálkák! - intettem és csókot dobtam a megmaradtaknak, és a már készülő felbukkanóknak, majd kikaptam a hazatérés kristályom és irány a Kezdetek városa. Remélhetőleg nem haragszik nagyon sem a cica sem pedig Chan...
// Bumm Jun user ismét bebizonyította, hogy mennyire nem jó csapatjátékos \o/ Bocsi Chan TwT Go home//
- Adios nyálkák! - intettem és csókot dobtam a megmaradtaknak, és a már készülő felbukkanóknak, majd kikaptam a hazatérés kristályom és irány a Kezdetek városa. Remélhetőleg nem haragszik nagyon sem a cica sem pedig Chan...
// Bumm Jun user ismét bebizonyította, hogy mennyire nem jó csapatjátékos \o/ Bocsi Chan TwT Go home//
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
A kazamata sikertelen, de mivel még a bétában indultatok, jár rá jutalom. 40 xp és 100+60 arany egészen pontosan, továbbá közös zsákmányként fogtatok 2x Vörös Pitypangot. Itt tessék közölni a pitypangok sorsát
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Kyuushiro - HP:70 | F:14 | E:20 | K:12 | GY:45 | S:10 | P:24
Aidor - HP:125 | F:25 | E:25 | K:25 | GY:25 | S:25 | P:55
Nio - HP:80 | F:24 | E:27 | K:14 | GY:13 | S:16 | P:40
Kyuushiro (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kyuushiro
Kyuushiro
Levélnyálkák
Aidor (Sebzés: 25, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Levélnyálkák
Nio (Sebzés: 27, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Levélnyálkák
Életek:
Levélnyálka #1: teljes HP
Levélnyálka #2: teljes HP
Levélnyálka #3: teljes HP
Kyuushiro: 70 HP, 24 páncél
Aidor: 125 HP, 55 páncél
Nio: 80 HP, 40 páncél
Ha szeretnétek bevezető kört, akkor nincs sorrend, ha egyből belecsaptok a lecsóba, akkor Kyuushiro kezd három támadással.
Szólimit: 100 szó
Aidor - HP:125 | F:25 | E:25 | K:25 | GY:25 | S:25 | P:55
Nio - HP:80 | F:24 | E:27 | K:14 | GY:13 | S:16 | P:40
Kyuushiro (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kyuushiro
Kyuushiro
Levélnyálkák
Aidor (Sebzés: 25, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Levélnyálkák
Nio (Sebzés: 27, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Levélnyálkák
Életek:
Levélnyálka #1: teljes HP
Kyuushiro: 70 HP, 24 páncél
Aidor: 125 HP, 55 páncél
Nio: 80 HP, 40 páncél
Ha szeretnétek bevezető kört, akkor nincs sorrend, ha egyből belecsaptok a lecsóba, akkor Kyuushiro kezd három támadással.
Szólimit: 100 szó
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Hát akkor gyerünk!
Hamar kipattanok az ágyamból a szobában, amit csak erre az éjszakára béreltem ki, majd pár mozdulattal felszerelem a tárgyaim. Jó, ez nem jelent túl nagy erősödést, lévén hogy egy csomó cuccom tier 1-es... de abból viszont a legjobbak közé tartoznak, és a semminél az se jobb.
Épp csak annyi ideig maradok a vendéglőben, hogy gyorsan bedobjak egy reggelit. Falatozás közben adok pár pillanatot magamnak, hogy a konyha kitűnőségén merengjek, majd elindulok a kazamata felé. Nionak már előre írtam üzenetet, hogy délelőtt tizenegykor ott találkozunk (hát na, a korán kelés sosem volt az erősségem), az pedig, hogy lesz-e még velünk valaki... majd kiderül.
Mikor a kazamata bejárata elé érek, ott találok egy ismeretlent. Láttam már ilyet: eljön egyedül, majd vár, hogy hozzácsapódjon egy csapathoz. Az ilyen játékosokra általában rövid időn belül lecsapnak, most pedig délelőtt van, ami csúcsidőnek számít... egy szó, mint száz, nm hiszem, hogy régóta álldogál itt.
-Üdv! - lépek közelebb hozzá, és kezet nyújtok. - Kyuushiro vagyok. Nincs kedved velem kazamatázni? Még várok valakire, együtt hárman lennénk, az pedig nem is rossz. - majd ha beleegyezik, arra nézek, amerről valószínűleg Nio jön, és várok.
Ha mind a hárman itt vagyunk, utoljára lehúzom a menüm, és átnézem a statjaim. Minden rendben, előhúzom hát a Díszes Katanát, és benyomom az ajtót.
Most...
Elsőként lépek be, és rögtön meg is pillantok három rondaságot. Fogalmam sincs, mi lehet, de egy biztos: arra várnak, hogy elpusztítsuk őket.
-Ha megtámadnak, valaki switcheljen! Kevés életem van! - kiáltok oda a csapattársaimnak, majd az első izé felé rohanok. Háromszor csapok le rá a Katanával, természetesen ha szétpixeleződik, akkor a további támadásaimmal a második rondaságot veszem célba.
Induljon a tánc!
Három támadás Levélnyálka #1-re, amennyiben a harmadik előtt meghal, a továbbiak Levélnyálka #2-re irányulnak.
Hamar kipattanok az ágyamból a szobában, amit csak erre az éjszakára béreltem ki, majd pár mozdulattal felszerelem a tárgyaim. Jó, ez nem jelent túl nagy erősödést, lévén hogy egy csomó cuccom tier 1-es... de abból viszont a legjobbak közé tartoznak, és a semminél az se jobb.
Épp csak annyi ideig maradok a vendéglőben, hogy gyorsan bedobjak egy reggelit. Falatozás közben adok pár pillanatot magamnak, hogy a konyha kitűnőségén merengjek, majd elindulok a kazamata felé. Nionak már előre írtam üzenetet, hogy délelőtt tizenegykor ott találkozunk (hát na, a korán kelés sosem volt az erősségem), az pedig, hogy lesz-e még velünk valaki... majd kiderül.
Mikor a kazamata bejárata elé érek, ott találok egy ismeretlent. Láttam már ilyet: eljön egyedül, majd vár, hogy hozzácsapódjon egy csapathoz. Az ilyen játékosokra általában rövid időn belül lecsapnak, most pedig délelőtt van, ami csúcsidőnek számít... egy szó, mint száz, nm hiszem, hogy régóta álldogál itt.
-Üdv! - lépek közelebb hozzá, és kezet nyújtok. - Kyuushiro vagyok. Nincs kedved velem kazamatázni? Még várok valakire, együtt hárman lennénk, az pedig nem is rossz. - majd ha beleegyezik, arra nézek, amerről valószínűleg Nio jön, és várok.
Ha mind a hárman itt vagyunk, utoljára lehúzom a menüm, és átnézem a statjaim. Minden rendben, előhúzom hát a Díszes Katanát, és benyomom az ajtót.
Most...
Elsőként lépek be, és rögtön meg is pillantok három rondaságot. Fogalmam sincs, mi lehet, de egy biztos: arra várnak, hogy elpusztítsuk őket.
-Ha megtámadnak, valaki switcheljen! Kevés életem van! - kiáltok oda a csapattársaimnak, majd az első izé felé rohanok. Háromszor csapok le rá a Katanával, természetesen ha szétpixeleződik, akkor a további támadásaimmal a második rondaságot veszem célba.
Induljon a tánc!
Három támadás Levélnyálka #1-re, amennyiben a harmadik előtt meghal, a továbbiak Levélnyálka #2-re irányulnak.
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24
- Jelenlegi stat:
- (13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 398
Karakterlap
Szint: 14
The member 'Kyuushiro' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Kellett a bemelegítés, az első luft után a másik két csapás már szépen ül a helyén, csakhogy a smaragdzöld levelekkel borított nyálkák közül kettő máris támadásba lendül, és borotvaéles levelekkel sértik meg Kyuu virtuális bőrét.
Kyuushiro 10 sebzést szenved el.
Életek:
Levélnyálka #1: -40 HP (sárga)
(3) Kyuushiro: 70 HP, 14 páncél
(0) Aidor: 125 HP, 55 páncél
(0) Nio: 80 HP, 40 páncél
Aidor következik, egy támadása van.
Kyuushiro 10 sebzést szenved el.
Életek:
Levélnyálka #1: -40 HP (sárga)
(0) Aidor: 125 HP, 55 páncél
Aidor következik, egy támadása van.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
*ásítás* Unatkozom... Már nem is tudom mióta járkálok fel és alá. Innen alig egy köpésre található a nyálka fennsík, elég veszélyes hely hírében áll. Mostanában elkerültem a kazamatákat, elég rég fordultam meg akár egyben is. De még ha csúcsformában lennék akkor sem mennék. Botorság ilyen magas szintű kazamatáknak egyedül neki vágni az útnak. Valószínűleg alig pár sarok után rohanhatnék a legközelebbi védet terület felé. Nem... nem azért mert a bent levő lények olyan erősek lennének. A probléma a létszámukkal van. Már a 2vs1 is húzós... ha meg még több az már katasztrófa. Ezért várakoztam. Elég bevett szokássá vált már. Majdnem olyan mint a stoppolás. Vársz egy-egy olyan játékosra aki hajlandó veled tartani a kazamatába. Bár nem szerencsés megoldás, de működik.
Mikor már azon rágódtam, hogy mégis csak egyedül menjek-e mintha csak az alkalomra várt volna megjelent egy barátságos alak és megkérdezte, hogy csatlakozok-e hozzá. Végigmértem, egy kardot láttam nála és tier egyes felszerelést. Az indikátora [ami különösen érdekelt] zöld volt. Ez jó jel, ugyan még mindig nem egy életbiztosítás, de legalább nem túl valószínű, hogy egy óvatlan pillanatomban hátba döfne. Így nem volt okom az elutasításra. Megráztam a kezét és én is bemutatkoztam.
Legnagyobb meglepetésemre viszont nem indultunk, úgy tűnik még vár valakire. Én meg más választás nem révén szintén vártam. Nem sokára megérkezett. Egy lány... egy lány. Ráadásul ismerős és nem azok közé tartozik akivel szívesen összefutottam volna. O.O Kihitte volna... na csak nyugalom... csigavér. Nem fog felismerni. Biztos nem...
Végül elindultunk és nem jutottunk messzire. 3 mobba botlottunk. A rendszer kiírta "Levélnyálka". Ezek lesznek az ellenfeleink. Kyuushiro elkiáltotta magát majd villám gyorsan rájuk rontott. Én meg csak annyit fűztem hozzá magamban "Jókor szólsz". Majd én is megindultam
-Switch Kyuushiro! És rátámadtam arra a nyálkára amit kyu már megsebesített.
//1 támadás az első nyálkára//
Mikor már azon rágódtam, hogy mégis csak egyedül menjek-e mintha csak az alkalomra várt volna megjelent egy barátságos alak és megkérdezte, hogy csatlakozok-e hozzá. Végigmértem, egy kardot láttam nála és tier egyes felszerelést. Az indikátora [ami különösen érdekelt] zöld volt. Ez jó jel, ugyan még mindig nem egy életbiztosítás, de legalább nem túl valószínű, hogy egy óvatlan pillanatomban hátba döfne. Így nem volt okom az elutasításra. Megráztam a kezét és én is bemutatkoztam.
Legnagyobb meglepetésemre viszont nem indultunk, úgy tűnik még vár valakire. Én meg más választás nem révén szintén vártam. Nem sokára megérkezett. Egy lány... egy lány. Ráadásul ismerős és nem azok közé tartozik akivel szívesen összefutottam volna. O.O Kihitte volna... na csak nyugalom... csigavér. Nem fog felismerni. Biztos nem...
Végül elindultunk és nem jutottunk messzire. 3 mobba botlottunk. A rendszer kiírta "Levélnyálka". Ezek lesznek az ellenfeleink. Kyuushiro elkiáltotta magát majd villám gyorsan rájuk rontott. Én meg csak annyit fűztem hozzá magamban "Jókor szólsz". Majd én is megindultam
-Switch Kyuushiro! És rátámadtam arra a nyálkára amit kyu már megsebesített.
//1 támadás az első nyálkára//
A hozzászólást Aidor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 20 2014, 18:58-kor.
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
The member 'Aidor' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A switch sikeres, most már mind a három nyálka Aidort abajgatja. Körülbelül derékig érnek, és körbetáncolnak azokkal az éles levelekkel karistolva téged.
Aidor 15 sebzést szenved el.
Életek:
Levélnyálka #1: -65 HP (sárga)
(1) Aidor: 125 HP, 40 páncél
Nio következik, egy támadása van.
Aidor 15 sebzést szenved el.
Életek:
Levélnyálka #1: -65 HP (sárga)
(1) Aidor: 125 HP, 40 páncél
Nio következik, egy támadása van.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
A mai programomban sajnos nem szerepelt a jól megszokott cukrászda és valami fonom sütemény, viszont a mai programom jóval intenzívebb és érdekesebb napnak ígérkezett. Nemrég találkoztam ismét Kyuu-val, aki nem feledkezett meg rólam és ma kazamatázni megyünk vagy, hogy is kell mondani, de a lényeg hogy ma ölni fogunk! Persze csak mobokat, de az is valami.
E gondolatokkal felspannolva indultam a kijelölt találkahelyre, ahova én érkeztem meg legkésőbb. Bár arról nem tudtam, hogy hárman leszünk. Mindegy, minél többen annál jobb, és annál jobbak az esélyeink.
-Szia, Kyuu!- futottam oda mikor már messziről megláttam a célt.- Üdv, Nio vagyok! Te is velünk tartasz?- kérdeztem az ismerős idegent, akit így közelebbről megnézve,... mintha már láttam volna valahol, de biztos nem beszélgettünk valami sokat, lehet, hogy valami küldin. Utóbbi kérdésemre, viszont a válasz egyértelmű volt, igen.
Nem is ácsorogtunk sokáig máris bementünk és valami nyálkaszörnyek voltak ellenfeleink, akik hárman voltak. Kyuu, majd hallgatag társunk megindultak az egyiknek. Ismerős volt a hangja, amikor meghallottam csatakiáltását, de ezen most nem tépelődtem. Elővettem lándzsámat, mely eddig invinrorymba volt, és én is elindultam támadni azt a mobot, amit ők.
E gondolatokkal felspannolva indultam a kijelölt találkahelyre, ahova én érkeztem meg legkésőbb. Bár arról nem tudtam, hogy hárman leszünk. Mindegy, minél többen annál jobb, és annál jobbak az esélyeink.
-Szia, Kyuu!- futottam oda mikor már messziről megláttam a célt.- Üdv, Nio vagyok! Te is velünk tartasz?- kérdeztem az ismerős idegent, akit így közelebbről megnézve,... mintha már láttam volna valahol, de biztos nem beszélgettünk valami sokat, lehet, hogy valami küldin. Utóbbi kérdésemre, viszont a válasz egyértelmű volt, igen.
Nem is ácsorogtunk sokáig máris bementünk és valami nyálkaszörnyek voltak ellenfeleink, akik hárman voltak. Kyuu, majd hallgatag társunk megindultak az egyiknek. Ismerős volt a hangja, amikor meghallottam csatakiáltását, de ezen most nem tépelődtem. Elővettem lándzsámat, mely eddig invinrorymba volt, és én is elindultam támadni azt a mobot, amit ők.
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70
Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)
- Futnak:
- Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio- Harcművész
- Hozzászólások száma : 560
Karakterlap
Szint: 23
Céh: Justice League
The member 'Nio' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
No, az első levélszörnyetegnek annyi, először összeesik, aztán pixelekké \o/
Aidor 10 sebzést szenved el.
Életek
Levélnyálka #1: halott
(1) Aidor: 125 HP, 30 páncél
(1) Nio: 80 HP, 40 páncél
Kyuu a soros, egyszer pihen, kétszer támadhat.
Életek
(1) Aidor: 125 HP, 30 páncél
Kyuu a soros, egyszer pihen, kétszer támadhat.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Eddig nagyjából minden simán megy. Aidor beleegyezik a közös harcba, Nio is megérkezik, és én támadásba lendülök. Az első csapásom egy gyönyörű luft, de a többi már telibe talál, és alaposan leviszi a levélnyálka életét. Utána Aidor és Nio veszi kezelésbe, és a lány csapásától pixelekre robban az első ellenség.
Háromból egy. Nem is rossz.
Ráadásul Aidor szépen vált, és bár bekapok egy támadást két levélizétől, a többi már a fiúra megy. Elég sok páncélja lehet, ha nem fogy el ennyitől... habár lehet, hogy csak azért látom így, mert két csapástól lement majdnem a páncélpontjaim fele.
Na mindegy, eddig minden a legnagyobb rendben van. Ideje folytatni! Fújok párat, hogy kipihenjem magam, fegyverem támadásra emelem, majd a negyvenötös gyorsasággal szinte kirobbanok, ahogy a második rondaság felé veszem utam. Kétszer csapok le a Katanával, s remélhetőleg mind a kettő sikerrel jár.
Pihenőkör, majd két támadás Levélnyálka #2-re.
Háromból egy. Nem is rossz.
Ráadásul Aidor szépen vált, és bár bekapok egy támadást két levélizétől, a többi már a fiúra megy. Elég sok páncélja lehet, ha nem fogy el ennyitől... habár lehet, hogy csak azért látom így, mert két csapástól lement majdnem a páncélpontjaim fele.
Na mindegy, eddig minden a legnagyobb rendben van. Ideje folytatni! Fújok párat, hogy kipihenjem magam, fegyverem támadásra emelem, majd a negyvenötös gyorsasággal szinte kirobbanok, ahogy a második rondaság felé veszem utam. Kétszer csapok le a Katanával, s remélhetőleg mind a kettő sikerrel jár.
Pihenőkör, majd két támadás Levélnyálka #2-re.
- Jelenlegi stat:
- (13. szint)
Kyuushiro- Kardforgató
Karakterlap
The member 'Kyuushiro' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Nem rossz, nem rossz, a nyálkának esélye sincs kitérni, két piros csíkot kap ajándékba.
Életek
Levélnyálka #2: -40 HP (sárga)
(2) Kyuushiro: 70 HP, 14 páncél
(1) Aidor: 125 HP, 20 páncél
Aidor jön!
- Spoiler:
- Kyuushiro (Sebzés: 20, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Kyuushiro
Kyuushiro
Levélnyálkák
Levélnyálkák
Levélnyálkák
Életek
(1) Aidor: 125 HP, 20 páncél
Aidor jön!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
A harc tombol. A résztvevők meg lassan kezdenek bemelegedni. Az első nyálka Nio csapása nyomán pixeljeire szakad. Maradt kettő, de már nem sokáig. Kyu már át is tért a következőre és pillanatok alatt a sárga zónába juttatta az életcsíkját. Már csak nekünk kell hozzáraknunk a sajátunk és végzünk vele is. Az utolsó meg már tényleg nem jelenthet túl sok gondot. Ismét Kyuushirot követve támadtam. Ezúttal a 2. nyálkára. Úgy tűnik Kyuu 2 csapása az én és Nio 1-1 csapása ép elég ahhoz, hogy elintézzünk egyet. Persze ahhoz be is kell találni... azt pedig már csak mondani könnyű. Na nem mintha ezek a lények lennének a tápláléklánc csúcsai.
//1 támadás a 2. nyálkára//
//1 támadás a 2. nyálkára//
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
The member 'Aidor' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Aidor a saját bukását vetítette előre, ha nem a negatív gondolatok járnak a fejében, akkor bizonyára az ütése elől se térnek ki a bokrok.
Életek
(2) Aidor: 125 HP, 10 páncél
Nio következik!
Életek
(2) Aidor: 125 HP, 10 páncél
Nio következik!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Az egyik nyálka vagy micsoda sikeresen ki lett végezve, ami haladás, bár még a mai alkalom előtt ilyen csoportos vadászatban nem volt részem, de már most látom, hogy az elkövetkezendőkben még szeretnék majd ilyet, vagy hasonlót. Viszont az tuti, hogy ezek a valamik után csak nehezebb lesz. Mind ezt most félretéve… a fiúk már a 2-kal küszködnek. Így én se maradhatok le, és beállok a sorba és azt teszem, amit kell, én is neki rohanok a 2. mobnak. Aztán majd jöhet a 3. is. Bár már most kíváncsi vagyok hogy még milyen lények vannak ebben a kazamatában, még akkor is ha csak most kezdtük.
/2-at támadom!
/2-at támadom!
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70
Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)
- Futnak:
- Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
Nio- Harcművész
- Hozzászólások száma : 560
Karakterlap
Szint: 23
Céh: Justice League
The member 'Nio' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Nem is olyan nehéz ez, csak kicsit szívósak ezek a levelek.
Életek
Levélnyálka #2: -67 HP (vörös)
(2) Aidor: 125 HP
(2) Nio: 80 HP, 40 páncél
Kyuu jön, kétszer támadhat, egyszer pihen.
Életek
Levélnyálka #2: -67 HP (vörös)
(2) Aidor: 125 HP
(2) Nio: 80 HP, 40 páncél
Kyuu jön, kétszer támadhat, egyszer pihen.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Egész jól megy ez a mobolás... ahhoz képest legalábbis, hogy a két társam közül az egyikkel kétszer harcoltam és egyszer dolgoztam együtt, a másodiknak pedig pár perce tudtam meg a nevét. Jó, most nem sikerült egy kör alatt szétpixeleznünk egy nyálkaizét, ahogy az elsőt sikerült, de annyi baj legyen... majd most. Ami késik, az nem múlik, ugyebár... csak az a kérdés, ez a pár mob mikor lesz szíves elmúlni a föld, bocsánat, Aincrad színéről.
Na akkor segítsünk rá erre az elmúlásra egy kicsit! Díszes Katanám felemelem, majd Nio után én is rárontok a második szörnyre. Megtámadom, két másodperc idejére visszalépek, hogy fújjak párat pihenés gyanánt, majd fegyverem újra megvillan. Ha a második szörny már az első támadás után meghal, akkor a második értelemszerűen az utolsóra megy. Tehát ha a második az első, akkor harmadik az első az, ami második. Egyszerű, nem?
Támadás Levélnyálka #2-re, pihenőkör, majd még egy támadás ugyanarra - vagy ha ő már nem létezik, akkor Levélnyálka #3-ra.
Na akkor segítsünk rá erre az elmúlásra egy kicsit! Díszes Katanám felemelem, majd Nio után én is rárontok a második szörnyre. Megtámadom, két másodperc idejére visszalépek, hogy fújjak párat pihenés gyanánt, majd fegyverem újra megvillan. Ha a második szörny már az első támadás után meghal, akkor a második értelemszerűen az utolsóra megy. Tehát ha a második az első, akkor harmadik az első az, ami második. Egyszerű, nem?
Támadás Levélnyálka #2-re, pihenőkör, majd még egy támadás ugyanarra - vagy ha ő már nem létezik, akkor Levélnyálka #3-ra.
- Jelenlegi stat:
- (13. szint)
Kyuushiro- Kardforgató
Karakterlap
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
4 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.