Nyálka Fennsík
+8
Nio
Aidor
Kyuushiro
Kayaba Akihiko
Jun
Chancery
Thunder
Cardinal
12 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
2 / 7 oldal
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nyálka Fennsík
Így kell ezt! A kard elmerül a színes takonyban, és onnan egy vörös pixelcsíkot okozva szabadul ki, még szebbé téve és tarkábbá téve a lényt. Ez nem is tetszik a harmadik nyálkának, és odaaraszol a kardforgatóhoz, hogy belevilágítson a szemébe.
Jun 10 sebzést szenved el.
Thunder 5 sebzést szenved el.
Életek
Szivárvány Nyálka #1: teljes HP
Szivárvány Nyálka #2: -36 HP (sárga)
Szivárvány Nyálka #3: teljes HP
Thunder: 145 HP
Chancery: 90 HP, 6 páncél
Jun: 70 HP, 8 páncél
Chancery következik!
Életek
Szivárvány Nyálka #2: -36 HP (sárga)
Thunder: 145 HP
Jun: 70 HP, 8 páncél
Chancery következik!
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: Zöld
Céh: -
~Na?~
Kérdőn nézek a macska felé.
~Még mindig hülye vagy?~
Szemet forgatva úgy döntök, inkább nem is válaszolok neki... már csak azért se, mert én magam sem tudom .__. Miért lennék attól hülye, hogy ismerem a korlátaimat és azt, amiket okozok?
Mély levegőt veszek, majd követem a többieket, jól lemaradva tőlük, át a nyálkatengere. Álomkelő is igyekszik lépést tartani velünk, de még megnőtt formájában is nehézkes számára a járás, főleg, ha folyton lenyalja azt az undorító trutyit a mancsairól.
-Gyere már... -szólok inkább rá, mire gyorsabbra fogja a tempót, és pont utol is érjük a többieket, mikor megjelennek újabb ellenfeleink. Szivárványosan pompázó kocsonyáink persze egyből nekiugranak két társamnak, én meg csak állok hátul és figyelek, miközben a macska is beér minket.
~Fúúúj... meddig tart még ez?~
-Ha rajtam múlik, sokáig
Álom egy macskás fintorral díjazza a humorom, majd úgy dönt, minél előbb véget akar vetni a dolgoknak és nekiugrik annak a nyálkának, ami Thundernek esett. Nem igazán értem, miért nem a megsebzett másodiknak ugrott... de mindegy is Én inkább követem a példáját, hogy azzal a picivel, amit én okozhatok, segíthessem. Csak hát ezek az izék... sokkal ügyesebbnek tűnnek
Arra mindenesetre figyelek, hogy a második képimre még senkinek sincs szüksége.
//Első kocka ÁK, második én, Nyálka 3-at támadjuk :suspect:Na kockák, most szeressetek
Edit: ÁK-t, ne csak engem XD//
Kérdőn nézek a macska felé.
~Még mindig hülye vagy?~
Szemet forgatva úgy döntök, inkább nem is válaszolok neki... már csak azért se, mert én magam sem tudom .__. Miért lennék attól hülye, hogy ismerem a korlátaimat és azt, amiket okozok?
Mély levegőt veszek, majd követem a többieket, jól lemaradva tőlük, át a nyálkatengere. Álomkelő is igyekszik lépést tartani velünk, de még megnőtt formájában is nehézkes számára a járás, főleg, ha folyton lenyalja azt az undorító trutyit a mancsairól.
-Gyere már... -szólok inkább rá, mire gyorsabbra fogja a tempót, és pont utol is érjük a többieket, mikor megjelennek újabb ellenfeleink. Szivárványosan pompázó kocsonyáink persze egyből nekiugranak két társamnak, én meg csak állok hátul és figyelek, miközben a macska is beér minket.
~Fúúúj... meddig tart még ez?~
-Ha rajtam múlik, sokáig
Álom egy macskás fintorral díjazza a humorom, majd úgy dönt, minél előbb véget akar vetni a dolgoknak és nekiugrik annak a nyálkának, ami Thundernek esett. Nem igazán értem, miért nem a megsebzett másodiknak ugrott... de mindegy is Én inkább követem a példáját, hogy azzal a picivel, amit én okozhatok, segíthessem. Csak hát ezek az izék... sokkal ügyesebbnek tűnnek
Arra mindenesetre figyelek, hogy a második képimre még senkinek sincs szüksége.
//Első kocka ÁK, második én, Nyálka 3-at támadjuk :suspect:Na kockák, most szeressetek
Edit: ÁK-t, ne csak engem XD//
A hozzászólást Chancery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Feb. 10 2014, 23:35-kor.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Álomkelő karmolás közben elsüllyed a trutyiban, csak hogy még jobban örüljön neki, így nem éri el a nyálkát ellentétben Channal, aki kicsit mozgékonyabb ezen a talajon.
Életek
Szivárvány Nyálka #2: -46 HP (sárga)
Thunder: 140 HP
Jun: 68 HP
Jun következik!
Életek
Szivárvány Nyálka #2: -46 HP (sárga)
Thunder: 140 HP
Jun: 68 HP
Jun következik!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Nagy lendülettel indultam meg a színes nyálka felé, ami ezúttal nem csak mellé ment, hanem még meg is csúsztam a csúszós anyaggal bevont padlón, majd közelebbről is megtapasztalhattam mennyire kemény és gusztustalan. Ha pedig ez még nem lenne elég magamra haragítottam őket és meg is rohamoztak.
- Fuuu, azok a jeges példányok sokkal barátságosabbnak tűntek mint ezek itt. - jegyeztem meg közben óvatosan magam alá csúsztattam a kezeim és négykézlábra álltam, egy fejrázással oldalra küzdve a rakoncátlan tincseket, és szemeimmel az ellenséget kerestem. Szerencsémre Chanék éppen az egyiket rohamozták meg.
- Mostantól mindhárman ugyanazt támadjuk, ha pedig meghalt a leggyorsabb választ új célpontot. - álltam elő egy új ötlettel, ha már az én hibámból sikerült felbőszíteni mindhárom szépséget. Hasonlóképp próbáltam cselekedni, elrugaszkodtam a talajtól majd eszeveszett rohanásba kezdve indítottam támadást a Szivárvány nyálka ellen félúton Metamorphot egy könnyebb fegyverré alakítottam, pontosabban egy tőrré, és azzal próbáltam csökkenteni az életét.
- Fuuu, azok a jeges példányok sokkal barátságosabbnak tűntek mint ezek itt. - jegyeztem meg közben óvatosan magam alá csúsztattam a kezeim és négykézlábra álltam, egy fejrázással oldalra küzdve a rakoncátlan tincseket, és szemeimmel az ellenséget kerestem. Szerencsémre Chanék éppen az egyiket rohamozták meg.
- Mostantól mindhárman ugyanazt támadjuk, ha pedig meghalt a leggyorsabb választ új célpontot. - álltam elő egy új ötlettel, ha már az én hibámból sikerült felbőszíteni mindhárom szépséget. Hasonlóképp próbáltam cselekedni, elrugaszkodtam a talajtól majd eszeveszett rohanásba kezdve indítottam támadást a Szivárvány nyálka ellen félúton Metamorphot egy könnyebb fegyverré alakítottam, pontosabban egy tőrré, és azzal próbáltam csökkenteni az életét.
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Éppen csak, de sikerül belevájni a kést a nyálkába, és még ez is elég volt hozzá, hogy a szivárványul beszélő izé megszüntesse a fényenergia átadását a légkörnek.
Jun 5 sebzést szenved el.
Életek
Szivárvány Nyálka #2: halott
Szivárvány Nyálka #3: -10 HP (zöld)
Thunder: 135 HP
Jun: 63 HP
Thunder következik!
Életek
Thunder: 135 HP
Jun: 63 HP
Thunder következik!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Meglepődtem kicsit, hogy kardom milyen könnyedén kardot, piros pixelcsíkot ebbe a nyála szerű teremtménybe. Egy újabb sikeres találatot könyvelhetek el magamnak bár ebbe némi szerencse is közrejátszott szerintem. A következő pillanatban, ahogy a támadásom után csusszanok tovább az, hogy páncélzatom már nincs illetve éreztem, ahogy ellenfelein találatot mértek rám. Ám amikor megfordulok, hogy felmérjem újra a terepet már egy nyálkával kevesebb volt előttem.
- Szép volt lányok! – kiáltottam oda nekik egy kis bíztatás gyanánt bár korábban még épp annyi időm volt még, hogy a támadásom után rápillantsak ellenfelem életsávjára és láttam, ahogy az a sárga zónáig süllyedt le. ~ Több életük van az már biztos, de ketten kellettek még utánam, hogy megöljék, ezt az izéz. Nem láttam melyikük ölte meg illetve azt se láttam ki vagy kik sebezték meg még, de a lényeg az, hogy már csak kettő célpont maradt ~
- Ez az … Eggyel kevesebb …. Rendben akkor össztűz a következőre – fogadtam szót az új leányzónak a társaságomban. Úgy vélem épp itt az ideje, hogy leteszteljem az újdonsült egyik képességemet és azzal próbálkozzak. Ha eltalálom a célpontot, akkor a leírás alapján nem fog tudni mozogni, ami legalább egy nyálkatámadástól megkímél minket pár másodpercre így hát megpróbálom használni az Elemtal Blade – Water kardját. Igaz, hogy kevesebbet fogok sebezni, mint eddig, de ez most mellékes. Kiszeltem magamnak a következő célpontomat majd harci testtartásba álltam és megpróbáltam aktiválni a képességem majd támadni még akkor is, ha az esetleg kudarcot vallott volna.
- Szép volt lányok! – kiáltottam oda nekik egy kis bíztatás gyanánt bár korábban még épp annyi időm volt még, hogy a támadásom után rápillantsak ellenfelem életsávjára és láttam, ahogy az a sárga zónáig süllyedt le. ~ Több életük van az már biztos, de ketten kellettek még utánam, hogy megöljék, ezt az izéz. Nem láttam melyikük ölte meg illetve azt se láttam ki vagy kik sebezték meg még, de a lényeg az, hogy már csak kettő célpont maradt ~
- Ez az … Eggyel kevesebb …. Rendben akkor össztűz a következőre – fogadtam szót az új leányzónak a társaságomban. Úgy vélem épp itt az ideje, hogy leteszteljem az újdonsült egyik képességemet és azzal próbálkozzak. Ha eltalálom a célpontot, akkor a leírás alapján nem fog tudni mozogni, ami legalább egy nyálkatámadástól megkímél minket pár másodpercre így hát megpróbálom használni az Elemtal Blade – Water kardját. Igaz, hogy kevesebbet fogok sebezni, mint eddig, de ez most mellékes. Kiszeltem magamnak a következő célpontomat majd harci testtartásba álltam és megpróbáltam aktiválni a képességem majd támadni még akkor is, ha az esetleg kudarcot vallott volna.
// Célpont nyálka number #1 //
Thunder- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 489
Karakterlap
Szint: 17
The member 'Thunder' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Thunder ellenállhatatlan, nem csak újabb sebzést okoz a lényeknek, de még el is nehezíti az egyik nyálka mozgását annyira, hogy ne tudjon támadni.
Nyálka #1 lebénult (1/2)
Életek
Szivárvány Nyálka #1: -18 HP (zöld)
(6) Thunder: 130 HP
(5) Chancery: 90 HP, 6 páncél
(3) Jun: 63 HP
Chancery jön, és bepótolja a pihenőkörét, amit kollektíven elfeledtünk, és ami Thundernek szerencsésen jött ki.
Nyálka #1 lebénult (1/2)
Életek
(6) Thunder: 130 HP
(5) Chancery: 90 HP, 6 páncél
Chancery jön, és bepótolja a pihenőkörét, amit kollektíven elfeledtünk, és ami Thundernek szerencsésen jött ki.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
// //
~Csaaaan!
-Mi van? -szólalok fel félelemmel teli hangon, ahogy ÁK panaszos nyávogásra emlékeztető hangja betölti a fejem. A macska fintorogva emeli ki az egyik mancsát a nyálkából, majd rám néz.
~Pihenjünk T_T~
-Mi a...? -teljesen el vagyok képedve, még az állam is leesik a döbbenettől. Pihenni? Ez most komoly? Ez a macska a harc közepén pihenni akar? O.o
~Ne csodálkozz. Gyűlölöm ezeket a nyálkákat.~
-És ezért nem akarsz harcolni...
~Csak picikét. Nah...~
Elhúzom a szám és karba tett kézzel figyelem, komolyan gondolja-e. Igen. Visszatámolyog hozzám és megpróbálja lenyalni a mancsairól azt az undorító förmedvényt. Persze ez az egész játék arra elég volt, hogy elegendő időt töltsünk el pihenőkör címszó alatt Mondjuk Thunder amilyen ügyes, ez nem is nagy baj. Úgy tűnik, tényleg csak az önbizalma kicsi, de ezen majd még változtatunk az idő függvényében
~Csaaaan!
-Mi van? -szólalok fel félelemmel teli hangon, ahogy ÁK panaszos nyávogásra emlékeztető hangja betölti a fejem. A macska fintorogva emeli ki az egyik mancsát a nyálkából, majd rám néz.
~Pihenjünk T_T~
-Mi a...? -teljesen el vagyok képedve, még az állam is leesik a döbbenettől. Pihenni? Ez most komoly? Ez a macska a harc közepén pihenni akar? O.o
~Ne csodálkozz. Gyűlölöm ezeket a nyálkákat.~
-És ezért nem akarsz harcolni...
~Csak picikét. Nah...~
Elhúzom a szám és karba tett kézzel figyelem, komolyan gondolja-e. Igen. Visszatámolyog hozzám és megpróbálja lenyalni a mancsairól azt az undorító förmedvényt. Persze ez az egész játék arra elég volt, hogy elegendő időt töltsünk el pihenőkör címszó alatt Mondjuk Thunder amilyen ügyes, ez nem is nagy baj. Úgy tűnik, tényleg csak az önbizalma kicsi, de ezen majd még változtatunk az idő függvényében
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Nyálka #1 lebénult (2/2)
Életek
(6) Thunder: 125 HP
(6) Chancery: 90 HP, 6 páncél
Jun a soros, ő is megérdemel egy kis pihenést
Életek
(6) Thunder: 125 HP
Jun a soros, ő is megérdemel egy kis pihenést
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Elégedetten pillantottam hátra a kettészelt nyálka pixelviharára, ezzel már a másodikat is kivégeztem, nem is rossz. Viszont annak cseppet sem tudok örülni, hogy ilyen gyorsan lekapták a páncélom és még az életsávom is elkezdett fogyogatni. Ráérősen lenyitottam a menüm és elkezdtem kutakodni a felszereléseim között, egy pillantást vetve arra miket is rejt, viszont semmit sem használtam fel az ott pihenő potionok és kristályok sokaságából, sokkal inkább csak egy kis leltár volt, hogy felmérjem mire számíthatok a továbbiakban, amikor már veszélyesebbre fordul a helyzet.
- ÁÁH! Elegem van! Ezektől a csicsás ragacsoktól megfájdul a fejem. - pakoltam a szemem elé a mancsaimat, és próbáltam rövid relaxációval felkészíteni az agyam a következő kinyírására. Abban teljesen biztos vagyok, hogy az előzőkkel ellentétben ezek sokkal erősebbek, sőt magasabb szinten állhatnak, ami azt jelentheti, hogy ha ezekkel végzünk ilyesmi kaliberű, vagy akár erősebb dögökkel is szembe kerülhetünk. Nem lesz elég az, hogy a tárgyraktáram dugig van mindenféle kipróbálatlan potival vagy kristállyal, idő mire azokat előszedem. Hátat fordítva mindenkinek gyorsítótárra pakoltam az összes gyógyító jellegű dolgomat, és hasznosnak tűnő kristályokat, hogy a későbbiekben ne kelljen sokáig bíbelődni azzal, hogy előhalásszam őket.
/pihikör \o/ /
- ÁÁH! Elegem van! Ezektől a csicsás ragacsoktól megfájdul a fejem. - pakoltam a szemem elé a mancsaimat, és próbáltam rövid relaxációval felkészíteni az agyam a következő kinyírására. Abban teljesen biztos vagyok, hogy az előzőkkel ellentétben ezek sokkal erősebbek, sőt magasabb szinten állhatnak, ami azt jelentheti, hogy ha ezekkel végzünk ilyesmi kaliberű, vagy akár erősebb dögökkel is szembe kerülhetünk. Nem lesz elég az, hogy a tárgyraktáram dugig van mindenféle kipróbálatlan potival vagy kristállyal, idő mire azokat előszedem. Hátat fordítva mindenkinek gyorsítótárra pakoltam az összes gyógyító jellegű dolgomat, és hasznosnak tűnő kristályokat, hogy a későbbiekben ne kelljen sokáig bíbelődni azzal, hogy előhalásszam őket.
/pihikör \o/ /
Karakterlap
Életek
(6) Thunder: 120 HP
(4) Jun: 58 HP
Thunder, tiéd a színpad!
Életek
(6) Thunder: 120 HP
Thunder, tiéd a színpad!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Nagyot néztem, amikor sikeredett aktiválnom a képességemet, melyet nemrégiben „szereztem” vagy „cseréltem” le. A lényeg hogy sikerült aktiválni és átváltozott ezzel együtt a kard a kezemben. Támadásom el is találta a kiszemelt célpontomat igaz kevesebbet sebezve, így mint képesség aktiválása előtt, de úgy néz ki hogy egyben szerencse is mivel a társaim kis pihenőt tartottak vagyis nem támadtak. Mindenkinek megvannak a korlátai, de okosan használva a képességemmel a csapat javára vallhatok még. Arról nem is beszélve, hogy minimálisan tudok gyógyítani csak akkor ők nem fognak tudni mozogni és az összes sebzést én szenvedném el valószínűleg. Azonban most tényleg jól tettem, hogy használtam az újdonsült képességemet és ezzel akaratlanul is a lányokat segítettem ám a nyálka lények még nem tűntek el. Képességem még mindig aktív így hát ugyan azt támadom amit az előbb ezzel a kis sebzéssel mellyel jelenleg rendelkezek.
// Célpont nyálka number #1 //
Thunder- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 489
Karakterlap
Szint: 17
The member 'Thunder' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A nyálka annyira meglepődik, hogy meg is telik vízzel, és így lelassul annyira, hogy ne tudjon visszatámadni szivárványos vakításával.
Nyálka #1 lebénult (1/2).
Életek
Szivárvány Nyálka #1: -36 HP (sárga)
(7) Thunder: 115 HP
Chan következik!
Nyálka #1 lebénult (1/2).
Életek
Szivárvány Nyálka #1: -36 HP (sárga)
(7) Thunder: 115 HP
Chan következik!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
~Nem röhög...~
-*Pfffkunckunc...* -szinte a számba próbálom préselni az öklöm, hogy ne nevessem el magam. Macskám dühös fújtatással, füleit hátracsapva néz rám.
~Mondom nem röhög, együttérez!~
-Bocs... -kész,ennyit tudok kinyögni, végül muszáj nevetnem egy nagyot. A macska méregzsák formájában próbálja magát kiszabadítani a trugyiból, majd mikor ez megvan, lerázza magáról a maradékot.
~Hogy rohadnál meg ilyenkor...~
-Köszi, én is szeretlek. -viszont vigyorgok. Az egész jelenet arra jó volt, hogy összeszedjem magam, és már ne szomorúság miatt omoljanak a könnyeim. Két kézre fogom a botom, miközben megvárom, hogy a röhögőgörcs utolsó, apró hullámai is elmúljanak, majd mély levegőt veszek. -Na, akkor gyerünk!
Szemügyre veszem társaim életponti helyzetét, és valljuk be, csak én vagyok elég jó helyzetben, Thunder és Jun már nem annyira. Ellenben ha a Phoenix-et már most bevetem, valószínű, hogy nem fog időben letelni a kihűlési ideje, mire újra szükség lenne rá, azt pedig az elején elfelejtettük megbeszélni, hogy van-e bármilyen más gyógyító jellegű akármink
-Áááhmóóó... franc neki, üssünk bele! -döntök végül, s jobban megszorítva a botot kísérletet teszek "szárnyaim kibontására", avagy második képességem bekapcsolására. Akár sikerül, akár nem, én és Álomkelő nekivetjük magunkat az első számú, jelenleg lebénult nyálkának, hogy mire magához tér, ne nagyon legyen esélye lefaragni az életpontokból.
Ha meg mégis megtennék, akkor is teszek ellene: -Switch Jun! -ha jól sejtem, amennyiben nem döglene meg, mire magához tér, rám fogja inkább vetni magát. >.> Ugye? Ugye...?
//Naszóval:
Támadjuk első nyálkát, első kocka ÁK, második én.
Megkísérlem bekapcsolni a Phoenix-et. Ha sikerül (2 fölé megy a dobás), akkor három kiskörre bekapcsolódik, körönként 6 HP-t gyógyítva (ha jól rémlik, 12 vagy 13-as szintű voltam az elején, így aszerint számolok csak).
Ezen kívül megpróbálom elterelni Junról a lebénult nyálka bamba figyelmét //
-*Pfffkunckunc...* -szinte a számba próbálom préselni az öklöm, hogy ne nevessem el magam. Macskám dühös fújtatással, füleit hátracsapva néz rám.
~Mondom nem röhög, együttérez!~
-Bocs... -kész,ennyit tudok kinyögni, végül muszáj nevetnem egy nagyot. A macska méregzsák formájában próbálja magát kiszabadítani a trugyiból, majd mikor ez megvan, lerázza magáról a maradékot.
~Hogy rohadnál meg ilyenkor...~
-Köszi, én is szeretlek. -viszont vigyorgok. Az egész jelenet arra jó volt, hogy összeszedjem magam, és már ne szomorúság miatt omoljanak a könnyeim. Két kézre fogom a botom, miközben megvárom, hogy a röhögőgörcs utolsó, apró hullámai is elmúljanak, majd mély levegőt veszek. -Na, akkor gyerünk!
Szemügyre veszem társaim életponti helyzetét, és valljuk be, csak én vagyok elég jó helyzetben, Thunder és Jun már nem annyira. Ellenben ha a Phoenix-et már most bevetem, valószínű, hogy nem fog időben letelni a kihűlési ideje, mire újra szükség lenne rá, azt pedig az elején elfelejtettük megbeszélni, hogy van-e bármilyen más gyógyító jellegű akármink
-Áááhmóóó... franc neki, üssünk bele! -döntök végül, s jobban megszorítva a botot kísérletet teszek "szárnyaim kibontására", avagy második képességem bekapcsolására. Akár sikerül, akár nem, én és Álomkelő nekivetjük magunkat az első számú, jelenleg lebénult nyálkának, hogy mire magához tér, ne nagyon legyen esélye lefaragni az életpontokból.
Ha meg mégis megtennék, akkor is teszek ellene: -Switch Jun! -ha jól sejtem, amennyiben nem döglene meg, mire magához tér, rám fogja inkább vetni magát. >.> Ugye? Ugye...?
//Naszóval:
Támadjuk első nyálkát, első kocka ÁK, második én.
Megkísérlem bekapcsolni a Phoenix-et. Ha sikerül (2 fölé megy a dobás), akkor három kiskörre bekapcsolódik, körönként 6 HP-t gyógyítva (ha jól rémlik, 12 vagy 13-as szintű voltam az elején, így aszerint számolok csak).
Ezen kívül megpróbálom elterelni Junról a lebénult nyálka bamba figyelmét //
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Na most Álomkelőt is szerette a kocka, úgy tűnik kompenzál a randomisten, Olaf. Nyekk is lett az egyeskének!
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (1/3).
Életek
Szivárvány Nyálka #1: halott
(7) Thunder: 116 HP
(7) Chancery: 90 HP, 6 páncél
(4) Jun: 64 HP
Jun következik!
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (1/3).
Életek
(7) Thunder: 116 HP
(4) Jun: 64 HP
Jun következik!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Lapoztam, figyeltem, számoltam és összesítettem, majd mindent szépen a összerendeztem. Talán ilyen szép még sosem volt az eszköztáram, fura, hogy pont egy harc közben sikerül kapkodva így összehozni. Éppen elfogyasztani készültem az egyik potimat amikor is váratlanul elkezdett visszatölteni az életem. De ha ez még nem lenne elég még az engem támadó szivárványt ki is nyírták. Ráérősen felültem a helyemről, és körbepillantottam a harctéren. Minden ragacsos és nyálkás, szóval tényleg nem ártana odafigyelni hova lépünk... Óvatos léptekkel, szinte lábujjhegyen közelítettem a Thundert támadó szörnyetegre. Aprócska tőrré változott fegyverem, megfelelőnek gondoltam arra, hogy egy csapással kivégezze, de ha ez nem sikerül még akkor is elég nagy sebzést okozhat neki, és utána a többiek könnyűszerrel lecsaphatják.
- Bummm - imitáltam egy robbanás szerű hangot és ledöfni készültem a kis bestiát, feltéve ha nem csúszik el, vagy folyamodik megint egy aljas módszerhez, hogy elvakítson...
//Szivárvány Nyálka #3 támadás alatt. Kocka szeress kérlek //
- Bummm - imitáltam egy robbanás szerű hangot és ledöfni készültem a kis bestiát, feltéve ha nem csúszik el, vagy folyamodik megint egy aljas módszerhez, hogy elvakítson...
//Szivárvány Nyálka #3 támadás alatt. Kocka szeress kérlek //
Karakterlap
The member 'Jun' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Szeret. Nem szeret. Szeret... Áh, nem szeretlek - gondolta a kocka, és azzal a lendülettel ki is húzta Jun lába alól a ragacsot, aki így elvágódott a csúszós talajon egy óvatlan lépésnek hála.
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (2/3).
Életek
(7) Thunder: 117 HP
(5) Jun: 70 HP
Thunder jön, pihenőköre van.
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (2/3).
Életek
(7) Thunder: 117 HP
(5) Jun: 70 HP
Thunder jön, pihenőköre van.
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Khm-khm... A pihenőkör nem azt jelenti, hogy nem is kell írni. Thunder kimarad.
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (3/3).
Életek
( 8 ) Thunder: 118 HP
( 7 ) Chancery: 90 HP, 6 páncél
( 5 ) Jun: 70 HP
Chancery és ÁK, rajtatok a sor!
Mindenki gyógyul 6 HP-t, aki tud (3/3).
Életek
( 8 ) Thunder: 118 HP
( 7 ) Chancery: 90 HP, 6 páncél
( 5 ) Jun: 70 HP
Chancery és ÁK, rajtatok a sor!
Cardinal- Moderátor
Karakterlap
Na, akkor megvagyunk ezzel is. Rövid ideig ismét nem kell sokat aggódnunk, Jun csíkja ismét teljes, Thunder pedig egy darabig inkább gyarapodott, mint csökkent, ami azt jelenti, hogy a nyálkák sebzése kicsit kevesebb, mint az én gyógyító képességem \o/ Woohoo!
Ezen kívül még egy dög lett leverve sikeresen, így a harmadik már nem lesz valami nagy szám. Csak Thunder a jelek szerint kissé elbambult A tűztenger végül, amit okozok, alábbhagy, a fényt ismét felveszi a félhomály, én pedig megpróbálok a nyálkán át mellé lépni.
-Hahó, ébresztő ^^ -tapogatom meg a vállát, majd körbenézek a helyzetet felmérni. Jun szorgosan dolgozik a megmaradt dögön, Álomkelő pedig amennyire tud, megpróbál becsatlakozni. Számomra a kártyáim kijátszása még pihen kicsit, így két marokra fogom a nagy botot és nekiugrok úgyszint az undorító förmedvénynek.
Lassan haza akarok már menni. Nem szeretem ezeket. Nyálkásak, fújak, és erősek T_T
~...Ugye tudod, hogy ez egy fejlődésorientált játék?~
-Jah... O.o
~Akkor mit vártál? Majd cuki 1HPs nyuszikákkal fogsz fejlődni? Ne panaszkodj magadban sem, hanem gyere ölni \o/~
//Szokásos, asszem. Első kocka ÁK, második én //
Ezen kívül még egy dög lett leverve sikeresen, így a harmadik már nem lesz valami nagy szám. Csak Thunder a jelek szerint kissé elbambult A tűztenger végül, amit okozok, alábbhagy, a fényt ismét felveszi a félhomály, én pedig megpróbálok a nyálkán át mellé lépni.
-Hahó, ébresztő ^^ -tapogatom meg a vállát, majd körbenézek a helyzetet felmérni. Jun szorgosan dolgozik a megmaradt dögön, Álomkelő pedig amennyire tud, megpróbál becsatlakozni. Számomra a kártyáim kijátszása még pihen kicsit, így két marokra fogom a nagy botot és nekiugrok úgyszint az undorító förmedvénynek.
Lassan haza akarok már menni. Nem szeretem ezeket. Nyálkásak, fújak, és erősek T_T
~...Ugye tudod, hogy ez egy fejlődésorientált játék?~
-Jah... O.o
~Akkor mit vártál? Majd cuki 1HPs nyuszikákkal fogsz fejlődni? Ne panaszkodj magadban sem, hanem gyere ölni \o/~
//Szokásos, asszem. Első kocka ÁK, második én //
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 11-15. szintű kazamaták
2 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.