Étkező és konyha [régi]
+3
Aidor
Lizbet
Kusumi Ayani
7 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Étkező és konyha [régi]
Még mindig futok a lépcsőn, annak ellenére, hogy Aidor és a titokzatos ajtó már régen eltűnt a szemem elől. Ennyitől nem fogom elveszteni az önbizalmam. Sőt, még vakmerőbben ugrálok le a lépcsőfokokon, hogy megtaláljam a céhtársamat. Főleg, mivel Aidort már a céhbe lépés előtt is ismertem. Hülye Aidor! Miért kellett olyan közel menned ahhoz az ajtóhoz? Most akkor lehet, hogy nem történne mindez. Azonban megtörtént, és a történteken nem lehet változtatni. Inkább most azon kéne gondolkodnom, hogy mégis hogyan tudnám a dolgokat a lehető leg-nem-tragikusabbá változtatni. A francokat, még gondolkodnom sem kéne! >< Inkább szednem kéne a lépcsőfokokat egymás után, ahelyett, hogy gondolkodnék.
Nem sokára azt veszem észre, hogy egy fényes dolog jön hátulról, majd el is hagy engem. Ez nem más volt, mint Ayani és Tűzrózsa. De most legalább nem égettek meg a lángjai… Miután elrobogtak mellettem, egy kicsit nehezebben láttam sötétben, így egy lépcsőfokon megbotlottam, és jó néhány lépcsőn úgy bucskáztam le. Aztán szerencsésen meg tudtam állni az egyik lépcsőfoknál, így végre talpra kecmeregtem és indultam is tovább. Közben Mirika is leelőzött engem, így már tényleg kapkodtam lépteimet. De még így se lettem gyorsabb, sőt, meg is kellett állnom pihenni. Ehh…
Viszont végül mégis sikerült leérnem! \o/ Még ha egy kicsit késve is. ^^” És jött is egy küldetés felkérés. Ez… Vajon mi lehet? Csak nem az Angelic Tower egy küldetése, ami a céhházhoz tartozik? De izgi! *.* Ilyenen még úgyse voltam és uuh. *.*
Egyszerűen nem találtam szavakat. Egyszeriben izgatott lettem, így gyorsan elfogadtam az eventet, és indultam tovább.
Így meg is találtam Mirikát és Ayanit, amint éppen a Holtak Seregével szálltak szembe.
- Mi a… - néztem meglepődve a szörnyekre. Azonban ennek ellenére előkészítettem a fegyveremet a támadásra.
Karakterlap
Szint: 25
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Ayani és társa lecsap egy Szolga zombikát hála a kéepsségének.... nem is látszik az erőkülönbség... áh... ugyan A megmaradt 9 undormányból 5 Ayanira támad és megharapdálják... A nagyobb csontik nem csinálnak semmit....
#1 Szolga zombi: -
#2 Szolga zombi: -
#3 Szolga zombi: -
#4 Szolga zombi: -
#5 Szolga zombi: -
#6 Szolga zombi: 50/50|50/50
#7 Szolga zombi: 50/50|50/50
#8 Szolga zombi: 50/50|50/50
#9 Szolga zombi: 50/50|50/50
#10 Szolga zombi: 50/50|50/50
#11 Szolga zombi: 50/50|50/50
#12 Szolga zombi: 50/50|50/50
#13 Szolga zombi: 50/50|50/50
#14 Szolga zombi: 50/50|50/50
#1 Angelo Csontváz: ??
#2 Angelo Csontváz: ??
#3 Angelo Csontváz: ??
#4 Angelo Csontváz: ??
A korábbiból kimaradt a sebzés, de most bepótolom, hiába volt az én hibám nyehehehe
Mirika által elszenvedett sebzés: 1 körben: 50+5(10%), mostaniban 20+ 2(10%)
Ayani által elszenvedett sebzés: 25
Mirika: 150/150|18/95
Ayani: 215/215|25/50
#10 Szolga zombi: 50/50|50/50
A korábbiból kimaradt a sebzés, de most bepótolom, hiába volt az én hibám nyehehehe
Mirika által elszenvedett sebzés: 1 körben: 50+5(10%), mostaniban 20+ 2(10%)
Ayani által elszenvedett sebzés: 25
Mirika: 150/150|18/95
Ayani: 215/215|25/50
- pontok:
- Szolga Zombi esetén:
Mirika: 4X támad, sebzés: 50/kés, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Mirika: 3X támad, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Szolga Zombi esetén:
Ayani: 1X támad, sebzés: 8/43, minden 5. körben Pihen, nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Ayani: 1X támad, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Szolga Zombi esetén:
Atoru: 1X támad, sebzés: 14/kés, minden 5. körben Pihen, nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Atoru: 1X támad, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességet nem használhat
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Mit ne mondjak, a Hulla Had egy kicsit meglepett. Nem számítottam arra, hogy ilyen szörnyek rejtőznek a céh alatt. De ez is csak tovább növelte az izgatottságom. Ez a hely bizonyára egy kripta lesz. Elég csak a zombikra nézni, hogy ezt a következtetést levonjam. De vajon mit keres egy ilyen a céhházunk alatt? És vajon kinek a holttestei heverhetnek itt? Lehetséges, hogy itt kísértenek az elhunyt tagok? Á, nem, hiszen ők már kijutottak. Akkor lehet, hogy találni fogunk néhány hozzájuk hasonló mobot? Remélem, hogy nem. Nekem nem lenne nagy megrázkódtatás, mert nincsenek olyan halott ismerőseim, de Miriékre nem tudom, hogy hogyan hatna. De ezzel most inkább nem is foglalkozom. Inkább odamegyek a többiekhez érdeklődni.
- Hahó lányok. Aidort merre vitték, nem láttátok? - kérdezem meg, miközben megtámadok egy zombit. Remélem, hogy nem esett semmi baja.
/megtámadom a #10 Szolga Zombi-t/
- Hahó lányok. Aidort merre vitték, nem láttátok? - kérdezem meg, miközben megtámadok egy zombit. Remélem, hogy nem esett semmi baja.
/megtámadom a #10 Szolga Zombi-t/
Karakterlap
Szint: 25
Három zombii marad Mirikán, három Ayanit rágcsálja, és a amradék három pedig megkóstolja Atoru pixeleit. A nagydarab csontik szeme, pontosabban annak a helye vörösen "pislákolni" kezd
#10 Szolga zombi: 50/50|22/50
Mirika által elszenvedett sebzés: 15 +2(10%)
Ayani által elszenvedett sebzés: 15
Atoru által elszenvedett sebzeés: 15
Mirika: 150/150|1/95
Ayani: 215/215|10/50
Atoru: 50/50|10/25
#10 Szolga zombi: 50/50|22/50
Mirika által elszenvedett sebzés: 15 +2(10%)
Ayani által elszenvedett sebzés: 15
Atoru által elszenvedett sebzeés: 15
Mirika: 150/150|1/95
Ayani: 215/215|10/50
Atoru: 50/50|10/25
- pontok:
- Szolga Zombi esetén:
Mirika: 4X támad, sebzés: 50/kés, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Mirika: 3X támad, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Szolga Zombi esetén:
Ayani: 1X támad, sebzés: 8/43, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Ayani: 1X támad, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy fölé kell dobnia
Szolga Zombi esetén:
Atoru: 1X támad, sebzés: 14/kés, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Atoru: 1X támad, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességet nem használhat
Szolga Zombi esetén:
Kokoro: 1X támad, sebzés: 5/17, minden 4. körben Pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Kokoro: 1X támad, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességet nem használhat
Lizbet- Mesélő
Elmaradtam. Elcsúsztam a kövezeten, majdnem lezuhantam. Meg tudtam még időben állni. Majd mentem tovább. Sietve, gyorsan, gyorsabban. Tűzrózsáékkal, Ayaniékkal, Mirikáékkal. Mentünk, siettünk, ahogy tudtunk. Jackal és Norm izgatottan követtek lefelé. Sötétség vett körbe mindannyiunkat. Fojtogatott és elnyelt. Lassan szokott hozzá a szemem. Gyér fény, kevés és elég.
Atoru. Aidor.
Leértünk. Nem is figyeltem a felbukkanó üzenetre. Nem érdekelt. Nem is fontos, szerintem. Én most így gondolom. Nem érdekel semmi más. Lenyomtam, körbenéztem. Kerestem a többieket. Mirika megvan. Ayani megvan. A póni megvan. Atoru! Atoru megvan. Odasiettem hozzá, majd megtorpantam. A cipőm megcsikordult a kövezeten. A szememmel mértem végig őt. Minden rendben vele. Nem esett baja. Nincs sebhely, nincs pixel. Aidor. Körbenéztem, sehol sincs. Hiányzik. Jackal a földet szagolgatta. Nem tudja ő sem, merre lehet. Még túl pici az orra. Felemeli, megrázza a fejét, prüszköl. Vicces hangot ad ki vele. Meginog és a fenekére huppan. Norm a fülébe kapaszkodik, nehogy leessen. Ő is vicces hangot ad ki. Csipog rövideket, mintha nevetne. Kineveti a sakált.
Kazamata.
Pince. Ilyen helyeken szörnyek is vannak. Sok, erős, gyenge, kevés. Jackal Mirikára néz, kérdőn. Ő a vezér, ő mutat irányt. Én is így teszek. Nem tudom, hogy tehetnék másként. Mirika beszél, parancsol, mennünk kell tovább. Igen. Meg kell találni Aidort. Meg kell menteni, ha bajba került. Meg kell keresnünk. A kis sakál felpattan. Kaffant egyet jókedvűen. Nyelve kilóg a szájából. Olyan, mintha vigyorogna. Jókedvű, hoyg van mit csinálnia. Hogy tudja, mit kell tennie. Norm is csipog, hasonlóképp érez. Állnak elébe bárminek, akadálynak vagy harcnak. Én is. Atoru mellett megszorítom a szoknyám. Én nem pont így érzem. Én félek egy kicsit. Egy nagyon picit. Én is készen állok, de nem vagyok biztos. Új ráncokat alkotok a szoknyába. Én is készen állok. A harcos amazon. Aidor már megmentett engem. Most én fogom megmenteni őt. Igen, így van. Most rajtam a sor. És nem vagyok egyedül.
Két út. Nem tudom, merre induljunk. Rábízom a többiekre. Hisz nekem ötletem sem lenne. Én ehhez még túl... tapasztalatlan. Igen, tapasztalatlan vagyok. Azt jelenti, nem tudok annyit, mint a többiek. Hogy én nem éltem át annyi mindent. Én nem tudhatom, mit kell tenni ez esetben. Ilyenkor a tapasztaltakra kell bízni mindent. Csendben maradok. Jackal is, de farkát csóválva figyel. Végül a sötét felé kapja a fejét. Ő először. Valamit hallhatott.
Én Ayanira nézek. A hajára, az orcájára, a vállára.
-Mi az... az a... zombi... meg denevér...?
Denevért tudom. Azt hiszem. Nem vagyok benne biztos. A zombit nem tudom. Sosem találkoztam vele.
Zaj. Jön valami. Arra fordulok, amerről jött. Atoru oldalánál maradok, kezemben a pálcával. Jackal is morogni kezd. Kis bundája felborzolódik. Végül jönnek. A zombik és a csontvázak.
Harc.
Jackal türelmesen vár. Mirika megmondta, utolsók legyünk. Rendben, bólintottam. Vártam, mi lesz. A többiek leütöttek párat. Most én vagyok a soros. Figyeltem Atoru mozdulatait. Ahogy mozgott a ruhája, a haja, a fény. Nagyon ügyes volt. Végül utána következtem. Felkészültem, Jackalra néztem.
-Légy ügyes. Számítok rád.
A kis sakál elindult. Neki az egyik zombinak. Mi még picik vagyunk, nincs esélyünk a nagyok ellen. A zombik sokan vannak. Ha sok van, az baj. Minél több, annál erősebb. A csontok nem mozdultak. Pislákolnak, ébredeznek. Tudom, érzem, hogy ébredeznek. De nekem nincs hozzá erőm. Én félek kiállni ellenük. A kis sakálra nézek, behunyom a szemem. Nem moccanok a helyemről. Jackal viszont megindul előre, még egyszer. Beleharap az egyik zombi lábába. Igyekszik minél többet kiharapni belőle. Aztán visszatáncol. Én pedig kinyitom a szemem. Az arcom elé húzom a maszkom. A rókásat. Még egyszer. Ugorj neki még egyszer. Majd én segítek neked. Segítek, ahogy csak tudok. Nem sok, de talán több a semminél. A többiek is segítenek. Együtt legyőzzük őket. Együtt legyőzhetetlenek vagyunk. Norm kis lovagként ugrál a sakál hátán. Csipogással biztatja őt is, a többieket is. Rohamra, kiskatonák. Nem lesz semmi baj, amíg együtt maradunk.
//Első kocka Jackal. Majd a második is, mivel képit használok, de az csak akkor talál, ha 4 vagy afölé dobok.//
Atoru. Aidor.
Leértünk. Nem is figyeltem a felbukkanó üzenetre. Nem érdekelt. Nem is fontos, szerintem. Én most így gondolom. Nem érdekel semmi más. Lenyomtam, körbenéztem. Kerestem a többieket. Mirika megvan. Ayani megvan. A póni megvan. Atoru! Atoru megvan. Odasiettem hozzá, majd megtorpantam. A cipőm megcsikordult a kövezeten. A szememmel mértem végig őt. Minden rendben vele. Nem esett baja. Nincs sebhely, nincs pixel. Aidor. Körbenéztem, sehol sincs. Hiányzik. Jackal a földet szagolgatta. Nem tudja ő sem, merre lehet. Még túl pici az orra. Felemeli, megrázza a fejét, prüszköl. Vicces hangot ad ki vele. Meginog és a fenekére huppan. Norm a fülébe kapaszkodik, nehogy leessen. Ő is vicces hangot ad ki. Csipog rövideket, mintha nevetne. Kineveti a sakált.
Kazamata.
Pince. Ilyen helyeken szörnyek is vannak. Sok, erős, gyenge, kevés. Jackal Mirikára néz, kérdőn. Ő a vezér, ő mutat irányt. Én is így teszek. Nem tudom, hogy tehetnék másként. Mirika beszél, parancsol, mennünk kell tovább. Igen. Meg kell találni Aidort. Meg kell menteni, ha bajba került. Meg kell keresnünk. A kis sakál felpattan. Kaffant egyet jókedvűen. Nyelve kilóg a szájából. Olyan, mintha vigyorogna. Jókedvű, hoyg van mit csinálnia. Hogy tudja, mit kell tennie. Norm is csipog, hasonlóképp érez. Állnak elébe bárminek, akadálynak vagy harcnak. Én is. Atoru mellett megszorítom a szoknyám. Én nem pont így érzem. Én félek egy kicsit. Egy nagyon picit. Én is készen állok, de nem vagyok biztos. Új ráncokat alkotok a szoknyába. Én is készen állok. A harcos amazon. Aidor már megmentett engem. Most én fogom megmenteni őt. Igen, így van. Most rajtam a sor. És nem vagyok egyedül.
Két út. Nem tudom, merre induljunk. Rábízom a többiekre. Hisz nekem ötletem sem lenne. Én ehhez még túl... tapasztalatlan. Igen, tapasztalatlan vagyok. Azt jelenti, nem tudok annyit, mint a többiek. Hogy én nem éltem át annyi mindent. Én nem tudhatom, mit kell tenni ez esetben. Ilyenkor a tapasztaltakra kell bízni mindent. Csendben maradok. Jackal is, de farkát csóválva figyel. Végül a sötét felé kapja a fejét. Ő először. Valamit hallhatott.
Én Ayanira nézek. A hajára, az orcájára, a vállára.
-Mi az... az a... zombi... meg denevér...?
Denevért tudom. Azt hiszem. Nem vagyok benne biztos. A zombit nem tudom. Sosem találkoztam vele.
Zaj. Jön valami. Arra fordulok, amerről jött. Atoru oldalánál maradok, kezemben a pálcával. Jackal is morogni kezd. Kis bundája felborzolódik. Végül jönnek. A zombik és a csontvázak.
Harc.
Jackal türelmesen vár. Mirika megmondta, utolsók legyünk. Rendben, bólintottam. Vártam, mi lesz. A többiek leütöttek párat. Most én vagyok a soros. Figyeltem Atoru mozdulatait. Ahogy mozgott a ruhája, a haja, a fény. Nagyon ügyes volt. Végül utána következtem. Felkészültem, Jackalra néztem.
-Légy ügyes. Számítok rád.
A kis sakál elindult. Neki az egyik zombinak. Mi még picik vagyunk, nincs esélyünk a nagyok ellen. A zombik sokan vannak. Ha sok van, az baj. Minél több, annál erősebb. A csontok nem mozdultak. Pislákolnak, ébredeznek. Tudom, érzem, hogy ébredeznek. De nekem nincs hozzá erőm. Én félek kiállni ellenük. A kis sakálra nézek, behunyom a szemem. Nem moccanok a helyemről. Jackal viszont megindul előre, még egyszer. Beleharap az egyik zombi lábába. Igyekszik minél többet kiharapni belőle. Aztán visszatáncol. Én pedig kinyitom a szemem. Az arcom elé húzom a maszkom. A rókásat. Még egyszer. Ugorj neki még egyszer. Majd én segítek neked. Segítek, ahogy csak tudok. Nem sok, de talán több a semminél. A többiek is segítenek. Együtt legyőzzük őket. Együtt legyőzhetetlenek vagyunk. Norm kis lovagként ugrál a sakál hátán. Csipogással biztatja őt is, a többieket is. Rohamra, kiskatonák. Nem lesz semmi baj, amíg együtt maradunk.
//Első kocka Jackal. Majd a második is, mivel képit használok, de az csak akkor talál, ha 4 vagy afölé dobok.//
A hozzászólást Kokoro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 05 2015, 22:11-kor.
Kokoro- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 402
Karakterlap
Szint: 20
The member 'Kokoro' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
A 4 csontváz hirtelen felmordul, mindegyikük elkap egy-egy zombit, széttépik őket, és azok pixelei a csontikra rakódnak, ezzel képezve némi "húsréteget".
#6 Szolga zombi: -
#7 Szolga zombi: -
#8 Szolga zombi: -
#9 Szolga zombi: -
#10 Szolga zombi: 50/50|5/50
Mirika által elszenvedett sebzés: 10 +1(10%)
Ayani által elszenvedett sebzés: 5
Atoru által elszenvedett sebzeés: 5
Kokoro által elszenvedett sebzés: 5
[4/5] Mirika: 140/150|0/95
[1/5] Ayani: 215/215|5/50
[1/5] Atoru: 50/50|5/25
[1/4] Kokoro: 50/50|20/25
Mirika által elszenvedett sebzés: 10 +1(10%)
Kokoro által elszenvedett sebzés: 5
[1/5] Ayani: 215/215|5/50
[1/5] Atoru: 50/50|5/25
- pontok:
- Szolga Zombi esetén:
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Ayani: 1X támad, sebzés: 8/43, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Atoru: 1X támad, sebzés: 14/kés, minden 5. körben Pihen, támadáshoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Kokoro: 1X támad, sebzés: 5/17, minden 4. körben Pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia
Aneglo csontváz esetén:
Kokoro: 1X támad, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességet nem használhat
Lizbet- Mesélő
Nem túl meglepő módon egyedül én tudtam hatékonyan darálni ezeket a lényeket, de hát azért vagyok itt, hogy megvédjem a társaimat :3 Kereskedők vagyunk, vagy mi, és nem harcosok. Az már más kérdés, hogy én pont PvE-harcra specializálódtam, és így könnyen elbántam ezekkel az élőhalottakkal, de hát nekem a szintem is magas a többiekéhez képest, szóval nem volt meglepő.
- Nem, nem láttuk Aidort :/ - válaszoltam a kicsit lassan érkező, de azért befutó Tohrunak, és valahol utána megjött Kokoro-chan is, úgyhogy senki sem veszett el a rendkívül bonyolult, egyenesen lefelé vezető lépcsősoron legnagyobb örömömre. Vetettem még egy pillantást a szörnyhadra, egyelőre nem aggasztott a csontvázak akciózása. Mire újra falatozni támadna kedvük, addigra végezni fogunk az aprólékkal nagyjából, és akkor nekieshetünk a hátsó sornak is.
- Tohru, Kokoro-chan, ti támadjátok tovább a sérült zombit. Mi Ayanival az épeket vadásszuk le :3 - mondtam, majd vettem egy nagy levegőt, és újra a rothadó húscafatok közé vetettem magam, és lekaszaboltam belőlük még hármat.
- Nem, nem láttuk Aidort :/ - válaszoltam a kicsit lassan érkező, de azért befutó Tohrunak, és valahol utána megjött Kokoro-chan is, úgyhogy senki sem veszett el a rendkívül bonyolult, egyenesen lefelé vezető lépcsősoron legnagyobb örömömre. Vetettem még egy pillantást a szörnyhadra, egyelőre nem aggasztott a csontvázak akciózása. Mire újra falatozni támadna kedvük, addigra végezni fogunk az aprólékkal nagyjából, és akkor nekieshetünk a hátsó sornak is.
- Tohru, Kokoro-chan, ti támadjátok tovább a sérült zombit. Mi Ayanival az épeket vadásszuk le :3 - mondtam, majd vettem egy nagy levegőt, és újra a rothadó húscafatok közé vetettem magam, és lekaszaboltam belőlük még hármat.
// Pihenek, aztán lecsapom a 12-13-14 sorszámú zombikat. Nem dobálok a képim miatt most, mert felesleges //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Bár a zombik lassan elfogynak, még mindig nem adják fel és továbbra is felltett szándékuk, hogy jól megharapdáljanak titeket...
#12 Szolga zombi: -
#13 Szolga zombi: -
#14 Szolga zombi: -
Mirika által elszenvedett sebzés: -
Kokoro által elszenvedett sebzés: -
[1/5] Ayani: 215/215|0/50
[1/5] Atoru: 50/50|0/25
#12 Szolga zombi: -
#13 Szolga zombi: -
#14 Szolga zombi: -
Mirika által elszenvedett sebzés: -
Kokoro által elszenvedett sebzés: -
[1/5] Ayani: 215/215|0/50
[1/5] Atoru: 50/50|0/25
- pontok:
- Szolga Zombi esetén:
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Aneglo csontváz esetén:
Szolga Zombi esetén:
Aneglo csontváz esetén:
Lizbet- Mesélő
Nagyon jól álltunk, és a zombikat szépen lassan kiirtottuk, most már csak a Csontikból maradtak meg mindannyian. 1 zombit még le tudok szedni, de az utolsót már sajnos Kokoroékra kell hagynom. Ahogy Miri kiadta az utasítást bólintok, és a full HP-s felé indulok.
- Sajnálom rothadt barátom, most ki kell, hogy üsselek. – mosolygok rá, majd elkomorodva nekitámadok.
A pörgős elvileg még aktív, így elég gyors maradok, hogy lekétszerezzem, és mivel biztos találatom van, így ezt a dögöt is elpixelezhetem. Remélhetőleg a maradék 1 már amúgy is engem szemelt ki, így ha a másik még mindig Atot támadna, akkor leváltom gyorsan.
- Switch Atoru!
// a Pörgős még ebben a körömben aktív, ami miatt 2x támadhatok, mindketten Szolga Zombi 11-et támadjuk – ha szolga zombi 10 Atorut támadja, akkor leswitchelem a fiút, hogy engem támadjon az //
- Sajnálom rothadt barátom, most ki kell, hogy üsselek. – mosolygok rá, majd elkomorodva nekitámadok.
A pörgős elvileg még aktív, így elég gyors maradok, hogy lekétszerezzem, és mivel biztos találatom van, így ezt a dögöt is elpixelezhetem. Remélhetőleg a maradék 1 már amúgy is engem szemelt ki, így ha a másik még mindig Atot támadna, akkor leváltom gyorsan.
- Switch Atoru!
// a Pörgős még ebben a körömben aktív, ami miatt 2x támadhatok, mindketten Szolga Zombi 11-et támadjuk – ha szolga zombi 10 Atorut támadja, akkor leswitchelem a fiút, hogy engem támadjon az //
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.