[Nova 3. kör] Yurihime vs Hinari
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: [Nova 3. kör] Yurihime vs Hinari
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
A harc folytatódott, és ennek megfelelően a pengéké lett a főszerep, nem a szavaké. Ahogy ő, úgy én is a minél jobb összpontosításra törekedtem, ám találatomat követően egyensúlyt és tempót vesztettem. Óvatlanság volt tőlem a hirtelen visszatámadás, ám ez nem veheti el Hinari-samától az érdemet, aki remekül felismerte a lehetőséget és precíz, ellenállhatatlan vágással okozott sérülést. Halvány mosoly került az arcomra egy pillanatra, ám gyorsan el is űztem örömömet. Ha nem figyelek oda kellőképpen, könnyen fordulhat a kocka. A kisasszony vállát igyekeztem megvágni a fegyveremmel, egyszerű és gyors mozdulatra törekedtem.
Yurihime- Harcművész
- Hozzászólások száma : 667
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Yurihime' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Nicsak, eltaláltam? Amikor már rég pirosban az életem? Annyira tipikus, gondolom ez a... ehh, mindegy is. Azt nem mondom, hogy rájöttem, hogyan is kell támadni, mert egyáltalán nem. De nem is volt idő egyéb gondolatra, addig kellett ott lennem mellette, és nem hagyni levegőhöz jutni, amíg megtehettem. Felém vágott, ám én oldalra léptem, ezzel is felé közelítve, hogy biztosabb találatom lehessen... egy ütésből vége, tudtam jól, de mindent vagy semmit alapon kellett harcolnom, ha már idáig nem voltam képes levinni neki.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Bekövetkezett az, amitől tartottam, megtört a ritmusom. Ugyanakkor lenyűgözőnek találtam azt, ahogy Hinari-sama kedve egy csapásra visszatért, és mindent elkövetett azért, hogy nyomást helyezzen rám. Ami azt illeti, sikerrel is járt, bár ezúttal már kis híján sikerült hárítanom a csapását. Azonban hiába találkozott a két penge, a kard mégis eltalált. Fogaimat összeszorítva, a fáradtsággal küzdve léptem hátra, hogy kitámasszak, és a fegyveren fordítva egyet lendületből, erővel sújtsak le a teljes testsúlyomat beleadva a felülről érkező támadásba. Át szándékoztam törni a védelmét nyers erővel. Noha ez a stílus sosem feküdt nekem, meg szerettem volna állítani a lendületét, és ez a fogás alkalmasnak tűnt.
28/70 HP
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Úgy tűnik sikerült a tervem, bár sajnos mint mindennek, ennek is vége szakadt: hirtelen tört rám a fáradtság, valószínű eddig elnyomta az adrenalin, és most hogy sikerült áttörni a jeget, úgy gondolta, hogy itt az ideje egy kis pihenésnek. Nagyot fújva léptem hátrébb, és cseppet sem tetszett, hogy pont most maradt abba a képességem, amikor a következő kör döntő lett volna. De végülis, nem is tudom mit szeretnék, már rég mindent vagy semmit alapon játszom, reménykedni se lehetne többen. Sóhajtottam, s ránéztem a lányra, bólintva egyet, hogy mostmár egy kicsit jobb. Csak sikerült megszorongatni kicsit, habár az erőbónusz nélkül már nem tudom legyőzni egyből, sőt...
Pihikör
Pihikör
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
A fáradtság előbb ért utol, mintsem hogy lecsaphattam volna, támadásomba végül feleannyi erő sem szorult, mint azt szerettem volna. Sietve táncoltam el a kardforgató közeléből, szerencsére ő is kimerülten pihegett, akárcsak én. Elcsigázott voltam, immár a párbaj is jóval szorosabbá vált. Csupán reménykedni tudtam benne, hogy méltó befejezése lesz a küzdelmünknek. A nézőknek mindenesetre tetszett, hogy az egyoldalúnak induló harc kétesélyessé vált, ahogy a biztató szavak eljutottak hozzám elmosolyodtam és halk köszönetet mondtam.
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
Szerencsére ő se támadott, úgy tűnt mindkettőnket lefárasztott a nyögvenyelős kezdés utáni hirtelen begyorsulás. Még utoljára fújtam egyet, majd megindultam, ezúttal képesség nélkül, sajnos annak is pihennie kellett… de örültem, most először örültem, hogy mégse kaptam ki egyből. Esélyem még ígyis alig volt, de már ez is több, mint amire az első körök után számítottam, így immáron sokkalta koncentráltabban vágtam neki. Igyekeztem felvenni a ritmust ott, ahol abbahagytam, nem akartam pihenni hagyni, noha ez elég nagy kockázattal is járt. Nekilendültem, próbáltam a szabad keze felé, a fegyverétől minél távolabb megközelíteni, és csak akkor indítottam útjára a fegyvert, amikor már kardtávolságon belül volt a lány.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Újult erővel pillantottam Hinari-samára, fegyveremet mély levegőt véve húztam magam elé, védekező pozícióba. Tisztában voltam vele, hogy gyorsabb nálam, meg sem próbáltam megelőzni, helyette viszont megkíséreltem mást. Legnagyobb örömömre a naginata pengéje felizzott, ám a pillanatnyi figyelmetlenségemnek ára volt. Túl későn reagáltam céhtársam támadására, így csak annyit tehettem, hogy az eltervezett ellentámadást végrehajtom. A fegyver élével magamat szerettem volna megkarcolni, miközben a másik végével megütöm Hinari-samát.
// 15/70 HP, sikeres képihasználat esetén 33 HP //
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Szemem sarkából láttam csak, hogy ő is készül valamire, ám nemigen foglalkoztam a ténnyel, minden gondolatom a támadásra fókuszáltam, és sikerült is, noha lehet, hogy ezúttal ő is figyelmetlen volt. Ez a tény azonban rögtön a visszájára fordult, amikor a védekezés, odafigyelés helyett a pontosságot választotta, bevallom, okos taktika volt, jó kivitelezéssel, s meg is lett az eredménye. Hiába akartam a vágás után hátraugrani, már nem maradt rá időm, s a felvillanó lila fal tájékoztatott, hogy vége a meccsnek. Vesztettem. A szó pár körrel ezelőtt ennél sokkal keserűbb lett volna, most azonban csak kiegyenesedtem, és a szabdalót a földbe szúrtam.
- Gratulálok, jó kis taktika volt – mosolyogtam rá, s habár nem örültem felhőtlenül, ezt nem is kívánhatta senki, azért mégis jó volt, hogy egy JL-es nyerte a meccset. Ilyen nézőponttal mindegy is lett volna a végkimenetel, de azért mégiscsak jobb volt, hogy nem volt teljesen egyoldalú a párbaj. Legalábbis a végén már nem. Nem égettem le magam teljesen, ez már pozitívum volt a pár perccel ezelőtti helyzetet alapul véve. Sóhajtottam, s felnéztem a kivetítőre: kíváncsi voltam, kit kapok ellenfélnek az utolsó fordulóra… azért minimum egy meccset illett volna megnyerni….
- Gratulálok, jó kis taktika volt – mosolyogtam rá, s habár nem örültem felhőtlenül, ezt nem is kívánhatta senki, azért mégis jó volt, hogy egy JL-es nyerte a meccset. Ilyen nézőponttal mindegy is lett volna a végkimenetel, de azért mégiscsak jobb volt, hogy nem volt teljesen egyoldalú a párbaj. Legalábbis a végén már nem. Nem égettem le magam teljesen, ez már pozitívum volt a pár perccel ezelőtti helyzetet alapul véve. Sóhajtottam, s felnéztem a kivetítőre: kíváncsi voltam, kit kapok ellenfélnek az utolsó fordulóra… azért minimum egy meccset illett volna megnyerni….
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Fejemet leszegve lihegtem, s mereven bámultam magam elé. Immár nem volt szükség több támadásra, a párbaj véget ért. Diadalt arattam, bár ez nem okozott különösebb örömet számomra, nem csak most, de egyébként sem. Végül felpillantottam az égboltra és elmosolyodtam. Az egyetlen ami számított, hogy megmutathattam Otou-sama örökségét.
- Hálásan köszönöm, Hinari-sama ^.^ - hajoltam meg tiszteletem jeléül, majd rápillantottam a kisasszonyra - Becsülendő módon küzdött, jól harcolt ^.^ Sajnálom, nem foghattam vissza magam, azzal csupán az ellenfelemet sértem meg, ha nem harcolok teljes erőbedobással Sok sikert a következő párbajra ^.^ - hajoltam meg ismét, és közelebb léptem, hogy barátságos ölelésben részesítsem céhtársamat.
- Hálásan köszönöm, Hinari-sama ^.^ - hajoltam meg tiszteletem jeléül, majd rápillantottam a kisasszonyra - Becsülendő módon küzdött, jól harcolt ^.^ Sajnálom, nem foghattam vissza magam, azzal csupán az ellenfelemet sértem meg, ha nem harcolok teljes erőbedobással Sok sikert a következő párbajra ^.^ - hajoltam meg ismét, és közelebb léptem, hogy barátságos ölelésben részesítsem céhtársamat.
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
Az egyoldalúan induló küzdelem végül izgalmassá vált, de a végikimenetel végül nem fordult meg.
Győztes: Yurihime
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Céh: -
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Nova F3] Yoshiaga vs Hinari
» [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari
» [Nova F1] Tiffany Williams vs Hinari
» [Nova F2] Ryutoshi Kurasai vs Hinari
» [Nova 4. kör] Hinari vs Koshitsu Esutel
» [Nova 1. kör] Ryuninji Ren vs Hinari
» [Nova F1] Tiffany Williams vs Hinari
» [Nova F2] Ryutoshi Kurasai vs Hinari
» [Nova 4. kör] Hinari vs Koshitsu Esutel
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.