Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nioven vs Danee

4 posters

Go down

Nioven vs Danee - Page 2 Empty Re: Nioven vs Danee

Témanyitás by Niels Groven Szomb. Aug. 17 2013, 19:06

A támadásom talált, és így végre sikerült visszaszereznem egy pont pajzsot. Eléggé lement az élete, és fáradtnak tűnik, úgyhogy már csak egy jó találat hiányzik, miután kivédtem az ellentámadását.
 Ahogy felemelem a kardom, azt valahogy a puszta kezével üti arrébb, méghozzá olyan ügyesen, hogy egyáltalán nem sérül meg, valahogy pont a kard lapját ütötte meg, és olyan közel került, hogy a pajzsom teljesen hasznavehetetlenné vált a belharcban. Mielőtt reagáltam volna, már jött is egy szúrás, ami végigkaristolta a nyakamat, egy pillanatra olyan érzést keltve, mintha fájna, de a második, az arcom felé tartó szúrás elől ennek ellenére is sikerült kitérnem azzal, hogy kicsit jobbra léptem, és megrántottam a pajzsomat.
 Ahogy végre sikerült elhátrálnom, nyugtáztam, hogy az átmeneti pajzsomnak köszönhetően, amit az előző találatomból szereztem, nem sérültem meg olyan súlyosan, és még mindig nálam az előny. Persze, lehet, hogy nemsokára újra használja a képességét, amit még nem láttam, és azzal talán képes olyan sebzést bevinni, ami egyből levisz tíz életpontra.
 Ez a párbaj elég szorosra sikerült, már mindketten a végét járjuk, és még bármelyikünk lehet a győztes. Nekem is egy találat kell, és ha olyan a képessége, akkor neki is, úgyhogy a következő másodpercek döntenek el mindent. Illetve, nekem talán előnyöm van, talán túlélek még egy találatot, és akkor még mindig eldobhatom a kardomat. Ezt azért elkerülném egyelőre, nem gyakoroltam vele a célzást.
 A pajzsom magam elé tartva mentem megint felé, de ezúttal nem ütöttem meg vele, amire valószínű számított, hanem a jobb lábammal a külső térdébe próbáltam rúgni, hogy az így nyert bizonytalanságát kihasználva bevigyek egy kívülről induló vágást a mellkasa magasságában, remélhetőleg ezzel befejezve a küzdelmet.

Nioven
IIIII.IIIII.III.II.IIIII. (Életpont 13/20)
XXXX (Pajzs 0/4)

Speciális képesség:
Spoiler:
Niels Groven
Niels Groven
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 33

Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: Zöld
Céh: Liberators

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Aug. 17 2013, 19:06

The member 'Niels Groven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Nioven vs Danee - Page 2 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Danee Szomb. Aug. 17 2013, 19:32

Azt hittem, a küzdőtér porában fogunk kikötni, de ezek szerint, elég jó kitartás statja lehet, hogy még egy ilyen mindent egy lapra feltevő támadás sem tudja ledönteni a lábáról.
- Lehetséges, hogy túl könnyű lennék, effajta öklelő támadásokhoz?
Kicsit azért hálás is voltam, hogy ilyen kimenetele lett a rohamozásomnak, így legalább nem kell vesződni a feltápászkodással, meg a kaotikus belharccal.
Még egy ütés a pajzsától végzetes lehetett volna, így négy életponttal a küzdelem vége előtt.
De lábon voltunk, s ő kihátrált. Mást nagyon nem is tehetett volna, így állva maradva, még biztos kiosztottam volna pár vágást és szúrást.
Látszik, hogy nem csak engem fárasztott ki a harc, ő sem volt már a helyzet magaslatán. Lehet még suhintunk párat a levegőbe, ilyen dekoncentrált állapotban, de már tényleg csak 1 találaton múlik a mérkőzésünk.
Aztán megindult felém újra.
De most nem fogom tétlenül várni.
Megpróbálkozom vele újra, elvégre úgyis elég gyors vagyok ha ki kell javítanom egy sima támadással
- Vérszomjas Penge! - kiáltottam fel, hogy magamban is tudatosítsam és benne is rémületet keltsek.
Leengedtem a penge hegyét a homokba magam mellé, megvártam míg bíborszínűre vált, és én is neki rugaszkodtam.
Már elterveztem, hogy a fegyvertartó karja mellett fogok lecsapni rá, majd visszakézből a fejére mérek csapást.
A pajzsára számítottam, hogy azzal töröl képen, de a térdemet próbálta megrúgni. De elkésett, mellé ment nem csak a rúgás, de azt követő vágása is pengében akadt el

"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1932

Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Aug. 17 2013, 19:32

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Nioven vs Danee - Page 2 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Nioven vs Danee - Page 2 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Danee Szomb. Aug. 17 2013, 19:55

A speciális támadásomat megakasztotta az ő támadásának kivédése, de visszakezes vágásom így is célt ért.
Ahogy az életcsíkja tovább fogyott és sárgára váltott, vége lett az összecsapásnak.
Felharsantak a küzdelem végét hirdető fanfárok, és a fejünk felett megjelent az eredmény is:

Győztes: Danee

- Jeee!!! Ezaaaaazzz! - újongtam első győzelmem hallatán, karjaimat a levegőbe emelve ugráltam, kardommal pedig a levegőbe hasítva ugrottam fel
- Szép küzdelem volt! - fordultam a legyőzött ellenfelemhez, a kezemet nyújtottam felé a béke jeleként
- Nem sokon múlott, hogy te kerekedj fölém! - tettem hozzá őszinte meggyőződéssel
- Köszönöm a harcot, minden tiszteletem a tiéd! Nem is értem, hogyan lehetsz piros indikátoros, ha ilyen fair módon tudsz küzdeni!
- Remélem még harcostársként is találkozunk majd, nem csak ellenfelekként!
- tettem hozzá bizakodva
- A nevem Danee, ahogy a visszaszámláláskor meg most is láthattad, ha gondolod nyugodtan üzenj, ha kell még egy kardforgató a partidba!
Aztán a kis számú közönséghez fordultam, hatalmas mosollyal az arcomon, sétáltam be a küzdőteret, integetve, a győzelemben fürdőzve
- A virágokat az öltözőmbe kérem! - kiabáltam viccelődve
Hiszen nincs is privát öltözöm a stadionban, olyan talán csak a legjobbaknak lehet.
- Ma este a Niceplacebe várok mindenkit, aki velem akar ünnepelni! - köszöntem el harsogva a stadion népétől és kisétáltam.

"Erdőn át, hegyen át" - bónusz: 7

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
Danee
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1932

Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity

Témanyitás by Cardinal Vas. Aug. 18 2013, 15:02

Ossu!

Harcból ötös, jutalomból pedig 25 xp és 70 arany jár. Lezárom a párbajt.
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?
Céh: -

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.