Fuun Kotarou VS Hokushin

Go down

default Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Hokushin on Kedd Aug. 14 2012, 15:53

Az életem végre fordulóponthoz érkezett. Az elmúlt pár napban jó pár dolog történt velem ami megváltoztathatja az életemet. Először volt három párbajom és mindegyiket el is vesztettem. Igaz így is hozzájutottam némi tapasztalat ponthoz de a vereség mégis csak vereség. Habár, másrészről ez nevezhető jó dolognak is ugyanis még mindig életben voltam. Először egy piercinges arcú sráccal csaptam össze, akinek két pengéje volt. Némi kárt okoztam benne, de ennek ellenére levert mint vak a poharat. Aztán jött az a srác akiről azt feltéteztem, hogy zaklat egy kislányt végül kiderült ő volt a megmentő. Igaz nem egy fehér lovú herceg volt, de aki bajban van ne válogasson. Szóval tőle is kikaptam. Ezután találkoztam egy pápaszemes ürgével akivel kicsit összebarátkoztam ő is sikeresen leiskolázott. Ezután kaptam egy küldetést miszerint vissza kell szerezni egy gyűrűt. Az erdőben megjelent egy manó féleség és félmeztelenül rohangált előttünk a gyűrűvel. Én meg akartam fojtani de a többiek pár kedves szóval elintézték a dolgot. Az ebből befolyt tapasztalat pontból sikerült végre szintet lépnem. Sokáig tanakodtam mit is kezdjek a pontjaimmal de végül a kitartásomat, a fegyverismeretemet és az életerőmet erősítettem meg. A hab a tortán, hogy a befolyt jutalmakból és némi plusz pénzből melyet lelkes támogatóim adományoztak nekem vehettem egy ritka cipőt. A segítségével háromszor olyan gyorsan tudtam futni mint nélküle. Az ára igaz borsos volt de megérte. Csak remélni tudtam, hogy egy másik városba nem árulnak ilyen surranókat fillérekért. Az új szintem és az új cipőm hatalmas önbizalommal ruházott fel. Úgy éreztem most már több esélyem lenne korábbi kihívóimmal szembe. Elkezdtem utánuk kutatni a kezdetek városában. A legelső akivel összefutottam az Kotaro egy kisebb téren a közepén egy szimpla két méter magas szökőkúttal. Nem tudom mit csinált de nem is nagyon érdekelt. Csak az volt a fontos, hogy megtudjam találkozásunk óta fejlődtem-e valamit. Mikor egymással szembe kerültünk próbálok rendesen viselkedni és nem egyből letámadni.
- Üdv rég láttalak. Látom most nem a lányok meghódításával foglalkozol- közben idétlen vigyor jelent meg a képemen.
Ezután mintha meglőttek volna fogalmam sem volt, hogyan hívhatnám ki. Újra előjött az egyik való világbeli rossz szokásom az önbizalom hiány. Addig erősködtem magam, hogy ez egy másik hely míg sikerült megemberelnem magamat és kinyögni végre.
-Meg mondanád nekem hol tanultál meg küzdeni mert a múltkor nagyon ügyes voltál. Bár igaz ami igaz jó magam is feljöttem egy keveset mióta találkoztunk.-

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Fuun Kotarou VS Hokushin Vo36oi610/700Fuun Kotarou VS Hokushin 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Aug. 14 2012, 16:40

>>Hokushin vs Kotarou<<
Egy kisebb teret, melynek közepén egy nagynak mondható szökőkút van választottam a mai vadászmezőmnek. Épp a nagy csapatomhoz keresek méltó tagokat, mikor is meglátok egy ismerős arcot. Ez Hokushin lesz. Intek neki, hogy jöjjön közelebb.
-Üdv, én is régen láttalak. Valóban nem jársz messze az igazságtól. Éppen méltó tagokat keresek a nagy csapatomba. Valamint az csak igazi bónusz, hogyha jó csaj az illető, bár valakit már szerváltam magamnak. Jut eszembe, ha találok még egy vagy két embert, akkor gyűlést tartunk, csak gondoltam előre szólok, hogy ne érjen váratlanul.-Aztán úgy tűnik valamit mintha mondani akarna, leültetem magam mellé, talán jobban össze tudja magát így szedni. Aztán csak sikerül neki. Ám épp meglátok egy igazi bombázót 8,5/10! Már pattanok is fel és ott termek mellette a tök frankó használatos vadász szöveggel „Helló cica, nem akarsz gazdinak?” Mire egy irdatlan nagy pofon érkezik. Úgy tűnik ez egy erős nem. Még így, hogy nem érzek fájdalmat is éreztem ezt. Valahogy nem jött be neki a rögtönzött meghívás. Visszahuppanok a haver mellé, majd úgy válaszolok a kérdésére, mintha csak most tette volna fel.-Nos, gyerekkorom óta kendózok, valamint néhány éve már versenyszerűen. Meg persze az ilyen népszerű egyéneket néha letámadják az utcán is, és sajnos nem csak a csajok. Ám azoknak sajnos rá kell jönniük, hogy ezt csak a lányoktól tűröm el, így hát tőlük is van egy kevéske tapasztalat. Hm, azt mondod fejlődtél egy keveset, ezt hogy érted? Tapasztalatra, vagy karakterre? Mellesleg itt mind a kettő fontos tényező ezt ne feledd el, nekem hiába van tapasztalatom, ha a játék rendszere által nálam erősebbel kerülök szembe, holmi keveset ér. Talán egy kis helyzeti előnyt biztosít, de nem sokat. Hm, mit szólnál, ha letesztelnénk a dolgot, és az eredménytől függően majd meglátjuk mi lesz. Ha gondolod legközelebb taníthatlak is, csak azt egy kevésbé zsúfolt helyen. Ám itt szerintem tökéletesen le tudnánk folytatni egy harcot, vagy ott abban az utcában, kicsit kihaltabb, csak dobozokkal van teli. Válassz, aztán készülj.
Felkelek kicsit kimozgatom magamat, megvárom, hogy döntsön, hol is legyünk. Ha megvan, akkor már indítom is a párbajfelkérést. Ezúttal csak a maximumot kell adnom, hisz azt mondta fejlődött. Ebben az esetben nem kellene kímélnem, a végén még megsértem vele. Ha elfogadta a kérést beállok védekező állásba. Az első, hogy kiderítsük mit és mennyit fejlődött.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou VS Hokushin Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou VS Hokushin Vo36oi10/1200Fuun Kotarou VS Hokushin 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Hokushin on Kedd Aug. 14 2012, 19:19

Elmondta nekem, hogy pár embert akar szerezni egy szuper csapat felállításához. Ha meglesznek az emberek tartanak egy csapatgyűlést. Hirtelen felpattant mellőlem és elment valamerre. Fogalmam sem volt mi ütött bele de hirtelen meglátta azt a nőt. Elégé jól nézett ki mondhatni dögös volt de nem volt gyönyörű. Az én véleményem szerint a gyönyörű nőknek van egyfajta kisugárzása amivel leveszik a férfiakat a lábukról mint egy hercegnő. Ko-nak nem volt ilyen kisugárzása mert a lány azonnal képen törölte amint meghallotta a csajozós dumáját. Biztosan az ilyenekre szokták mondani, hogy ízlések és pofonok. A másik kardforgatót azonban ez nem törte le hanem visszahuppant mellém majd mintha misem történt volna folytatta a mondókáját. Elmondta, hogy gyerek kora óta kendózik és pár éve versenyszerűen csinálja. Így már érthető volt miért mozgott olyan technikásan, olyan kifinomultan. Majd elmondta ebben a világban ez a tudást a nála erősebbel szemben csak egy kis helyzetelőnyt jelent semmi többet. Még mindig nehéz volt megszokni ezt a számalapú létezést. Mindenünket számok határozták meg az erőnket, a gyorsaságunkat, a védelmünket stb. Ezután jött mondandójának legérdekesebb része. Felajánlotta nekem, hogy megmutassam mennyit is feljöttem valójában. Két helyszín volt elérhető párbaj céljából. Ahol éppen akkor voltunk vagy egy kihaltabb utcában. Úgy döntöttem az a tág terep tökéletes lesz fölég ha begyorsítok majd.
– Miért ne? Én is kíváncsi vagyok tényleg feljöttem-e és mennyit. Egy magadfajta komoly ellenfél tökéletes erre a célra.-
Majd mindketten felkeltünk és Kotarou megmozgatta a végtagja. Ezután elővette a kihívó opciót amin én azon nyomban megnyomtam az ok gombot. Amíg letelt a négy másodperc pár lépést hátrébb léptem ezután elővettem a kardomat. Arra számítottam, hogy megint szélvészként fog rám rontani azonban nem ez történt. Valószínűleg arra várt, hogy én támadjak. A sebességemet igyekszem visszafogni a 3-as szintre. Nem akarom ideje korán felfedni a végső ütőkártyámat. Szapora léptekkel Ko elé sietek majd mikor elérem a kardtávolságát a fentről megpróbálom szétvágni a fejét. Azonban tudom, hogy ő elég gyors ehhez és ki tudja kerülni. Arra számítok, hogy hátrálni fog ezért mikor a pengém mellmagasságba ér azonnal előredöfök. Egyenes szúrásokkal és vágásokkal próbálom sakkban tartani már-már kiszámítható mozdulatokkal. Amint hozzászokott a mozgásomhoz egy félköríves vágást ejtek meg, hogy lehajoljon ha ez megtörtént beletérdelek az arcába.
(Bocsánatot kérek amiért ennyit kellet várnod)

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Fuun Kotarou VS Hokushin Vo36oi610/700Fuun Kotarou VS Hokushin 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17 2012, 00:48

>>Hokushin vs Kotarou<<
Nem volt gyorsnak nevezhető a támadása, könnyedén kitértem előle. Túl nyilvánvaló támadásokat használ, egy fentről indított támadás ezzel a gyorsasággal merő felelőtlenség. A védelme tele van akkora lyukakkal, hogy egy tank is átférne rajta. Még csak a képességemet sem kell használnom, hogy biztos találatra számítsak. Mellette lépek el, s közben egy gyors vízszintes támadást hajtok végre. Fordulásból egy lentről felfelé indított vágással is ékesíteni kívánom a hátát. Majd ha szembe fordult velem akkor egy nyílt támadással próbálkozom, melybe beleadok apait anyait, vagyis hát a különleges képességemet. Ha sikerül uralkodnia reflexein, akkor semmilyen jelet nem fog hagyni, hogy látta a hirtelen irányváltozást. Mivel gyorsabb nálam, hiába fogja vissza, attól függetlenül a képességem nem fejti ki a hatását, s így csupán meglepő lehet a felfedezés, hogy valójában mi is a trükkje a lehetetlen irányból érkező csapásaimnak. Azonban ez nem feltétlen jelenti, hogy ki is tud térni előle, bár nem lehetetlen. Amennyiben furcsaságot félek felfedezni, azaz jeleit annak, hogy a képességem nem szuperál valami jól, megismétlem a cselt, s immár szánt szándékkal úgy igazítom, hogy észrevehető jele legyen, ha érzékeli az irányváltozást. Majd hátrébb ugrok egy picit.
-Eddig nem sok minden öcskös. A mozgásod már olyasvalakié, aki látott harcot, de tele vagy nyitott pontokkal. Az első támadásod egy tankot se talált volna el. Gyere, folytassuk.
Néhány jól irányzott támadást kikerültem, aztán egy ügyesebb félköríves jött, amire nem számítottam, mivel jól volt kiszámolva, ez elől nem tudok elugrani. Megpróbáltam lehajolva felé indulni, hogy megint belharcot kezdeményezzek, mely tapasztalatlanok számára igencsak kedvezőtlen, mivel nem lehet normálisan forgatni a kardot. Leginkább tőrökkel, késekkel lehet belharcot vívni. Ám ez egy becsapós támadás volt, már számított rá, hogy nem hátrafelé fogok menekülni. A térde egyenesen az arcom felé közeledett. Lábaimmal saját magamat küldtem földre, s így éppen hogy megúsztam azt a kellemetlen érzést, amit orrtörésnek hívnak. Vagy várjunk, itt nincs is, nah mindegy. A lendületem az megmaradt, s így egymás alatt-fölött elzúgva még megpróbálkozom egy vágással elkapni másik lábát. Majd talpra ugrok, s megdicsérem.
- Nah, ezt nevezem én trükknek! Ez már valami! Pont az ilyenekre van szükség harc közben, csak kicsit még csiszolni kell majd rajta. Nah gyere mutass még valami jót!
S az adrenalintól felpörögve már neki is rontottam egy villámgyors tiszta egyenes szúrás a gyomorba. Majd lehetőségeimhez mérten a legjobban kívánok kijönni belőle, miután a képébe vigyorogtam.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou VS Hokushin Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou VS Hokushin Vo36oi10/1200Fuun Kotarou VS Hokushin 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Hokushin on Kedd Aug. 21 2012, 13:52

Sajnálatos módon nem használt annyit az a pár harc mint ahogyan én azt elképzeltem. A támadásaim elől könnyű szerrel kitért majd ellentámadást indított. Nem volt szüksége semmi -féle türkre, hogy bevihesse az első csapást. Egyszerűen ellépett mellettem miközben kardjával egy vízszintes vágást vitt be nekem. Még szerencse, hogy nem éreztem fájdalmat ugyanis a bordákba hasító penge biztosan nem a legkellemesebb élmények közé tartozik. Azonnal szembe fordultam, Kotarou-val nehogy lecsaphasson a védtelen hátamba. Azonban egy újabb csapást vitt be nekem ami már a második volt. Ez a csapása olyan cseles volt, hogy alig tudtam szemmel követni. Nem festett rózsásan a helyzeten de örömmel konstatáltam, hogy a támadóereje nem nőtt az utóbbi időben. Miután el talált elkezdett becsmérelni miszerint a támadásaim pontatlanok és rengeteg védtelen pontom van. Ez kissé rosszul esett, és elhatároztam ha törik ha szakad megmutatom neki is van gyengén védett pontja. Újult erővel előre lendültem és egy vágást indítottam a bal válla felé. Mikor könnyedén kitért előle a jobb vállát vettem célba majd újból a balt. Mindegyik csapásomat kivédte de pont ez volt a célom. Azt akartam, hogy hozzászokjon a mozdulataimhoz így a végső csapás teljesen váratlanul érte. Hirtelen a megszokott bal csapás helyett egy vízszintes vágást indítottam a nyaka felé ami váratlanul érte, de ez is hasztalannak bizonyult. Tapasztalt játékosként Kotarou sem jajveszékelt hanem lehajolt és úgy indított támadást. Erre számítottam ezért a jobb térdemet belepasszíroztam az arcába. Vagyis passzíroztam volna ha ő az utolsó pillanatban nem hajolt volna le. Amíg ott kuporgott a földön volt oly szíves és megvágta az egyik lábamat ezzel is csökkentette az életpontjaim számát. Ilyenkor áldottam magamat, hogy legalább egy ponttal erősítettem az életerő mutatómat. Ezután teljesen feltüzelte magát az ellenfelem tisztán látszott rajta élvezi a harcot. Egy sebzett vadállat elszántságával rontott felém és döfte belém a kardját. Majdnem egészen a markolatig belém hatolt a fegyver ami nem volt kellemes. Ha még mindig az a kezdő lettem volna nagy ívben hátráltam volna. Azonban már nem az az ember voltam mint a játék elején. Egy mosoly jelenik meg az arcomon egy gonosz vérfagyasztónak szánt mosoly. Bal kezemmel megpróbálom elkapni a kardot tartó csuklóját és megszorítom amilyen erősen csak bírom. Nem akarom, hogy idő előtt elszabaduljon tőlem.
Lám lám neked is van védtelen pontod- mondom majd ha sikerül a művelet ezután egy másodperc erejéig egymás szemébe néztünk. Mindkettőnk ugyanazt látja a másik szemében önbizalmat, bátorságot és tömény adrenalint. Az a célom, hogy villám módjára lerántom a csuklóját a kardjáról ezután pár lépést hátrálni szándékozok. Ha sikerül egy rántással kiszedem magamból a kardot majd kedves gesztusként odaadom neki az enyémet.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
Hokushin
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
Fuun Kotarou VS Hokushin Vo36oi610/700Fuun Kotarou VS Hokushin 2yjvlht  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Okt. 29 2012, 11:12

Kérésre a küzdelmet lezárom.

Jutalom: 5 exp 10 arany

Összesen 2 exp Zhou Xiu Shuinak és 2 arany a céhbankba.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16189
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou VS Hokushin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.