Arwen Tris VS Fuun Kotarou

Go down

default Arwen Tris VS Fuun Kotarou

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Aug. 20 2012, 07:34

>>Tris vs Kotarou<<
Kissé csalódottan mászkálok a küzdőtér körül, mindenki elfoglalt, vagy egyáltalán nem kívánkozik harcolni. Valami tournament féleséget rendez pár idióta az első szintűek között. Nemrégiben léptem a második szintre, így az eddig sem soknak mondható harcoló közönségem még jobban megcsappant. A napokban még csak harcolós küldetést sem kaptam, így aztán már égett a tenyerem egy kis csetepatéra. Már nagyon szórakozni akartam, prédára vadászóvá váltam, nem érdekelt kicsoda, csak álljon ki ellenem. Ha erős, kikapok hát ez van istenem, mostanában előfordult, bár ha jól sejtem nagyobbak voltak nálam. Ha gyenge? Akkor meg majd jól elszórakozom vele, de hogyan? Minél szórakoztatóbbnak kellene lennie. Ekkor látok meg egy pallossal felszerelt egyént, akihez gyors oda is tipegek, majd megkocogtatom a vállát.
-Szevasz öcsi! Látom nagyon unatkozol, nem akarsz egyet harcolni? Amolyan jól agyonverjük egymást, aztán röhögünk egyet. Mit szólsz hozzá? Vagy elég tökös?
A végét már csak biztosítékként raktam oda, nehogy a végén meggondolja magát. Ha elfogadja, akkor irány is a legközelebbi szabad terep, ahol már küldöm is neki a párbajra hívást. Mivel nem tudom, hogy mire számítsak, így egyelőre csak megállok vele szemben, s kihúzom a kardomat. Majd szabad bal kezemmel intek neki, hogy „gyere csak”. Majd próbálom tesztelni, mennyire pontos, vagy hogy milyen gyorsan bírja forgatni az a pallost. Nem sokkal indítás után adok neki egy fújásnyi időt a beszédemmel.
-Figyi, mostanában mindig megspékelem a küzdelmeimet. Már volt, hogy kő papír ollóval küzdöttünk, de olyan is, ahol fogadásokat tettünk. Mit szólsz, akarsz valamit kezdeni, vagy csak essünk neki a dolognak?
Egyszer már jártam rosszul egy ilyen nagy kardot lengető ellen, és az igencsak rosszul érintett. Ám ez most egy pöppet másnak tűnik. Ennyire sokat számítana a fejlődés? Vagy esetleg ő osztotta el másképp a pontjait? Bár első szinten én is mondhatni felelőtlenül osztottam el, de mostanra már jobbak a kilátásaim. Egyelőre várom a véleményét, reakcióit.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Arwen Tris VS Fuun Kotarou Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Arwen Tris VS Fuun Kotarou Vo36oi10/1200Arwen Tris VS Fuun Kotarou 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arwen Tris VS Fuun Kotarou

Témanyitás by Arwen Tris on Vas. Aug. 26 2012, 16:50

Csalódottan mászkáltam, mert egyetlen küzdőpartnert sem találtam. Csak sétáltam és sétáltam, de nem találtam senkit, aki szeretett volna harcolni velem. Kezdtem elkeseredni, hogy ma se fogok ellenfelet találni. Sok velem egyszintű harcolt, ahogy elnéztem valamilyen versenyt rendeztek. Alig harcoltam valamit mióta idejöttem pedig az egészet csakis azért kezdtem el. Persze találkoztam néhány fura fazonnal, de még senki olyannal, aki harcolni akart volna egy fegyverrel teli világban.
- Bakker, micsoda pazarlás… - morogtam miközben azon tanakodtam, hogy ki állna ki ellenem harcolni.
- Na, ebből elég. Indulás harcolni. - felálltam és leporoltam a hátsó felem. Teljesen feladtam a reményt, hogy itt találok olyat, aki ki állna ellenem egy párbajra. Éppen elindultam volna, amikor egyszer csak valaki megkocogtatta a vállam.
- Szevasz, öcsi! Látom, nagyon unatkozol, nem akarsz egyet harcolni? Amolyan jól agyonverjük egymást, aztán röhögünk egyet. Mit szólsz hozzá? Vagy elég tökös? - kérdezte egy fehérhajú srác én pedig annyira örültem, hogy találkoztam valakivel, aki hajlandó velem párbajozni. Egyhelyben álltam és néztem a fickót, akinél csak egy kardvolt és szinte semmi páncéllal nem rendelkezett. Annyira elbambultam, hogy elfelejtettem válaszolni és mozogni. Csak egy dolog járt a fejemben végre harcolhatok.
- Figyi, mostanában mindig megspékelem a küzdelmeimet. Már volt, hogy kő papír, ollóval küzdöttünk, de olyan is, ahol fogadásokat tettünk. Mit szólsz, akarsz valamit kezdeni, vagy csak essünk neki a dolognak? - mondta miközben intett, hogy kövessem.
- Nem kell, tét ahhoz, hogy harcoljunk csak élvezzük és kész. - mondtam miközben próbáltam elfojtani azt a kisgyerekes vágyat, amikor egy ajándékot akarsz kibontani és már nem bírod kivárni, hogy meglásd mi lesz benne. Így hát elindultunk egy üres terep felé.
Arwen Tris
Arwen Tris
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2012. Aug. 19.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
Arwen Tris VS Fuun Kotarou Vo36oi65/100Arwen Tris VS Fuun Kotarou 2yjvlht  (65/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arwen Tris VS Fuun Kotarou

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 11 2012, 22:48

A küzdőteret kérésre lezárom!

Jutalom: 5 arany (xD)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16187
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Arwen Tris VS Fuun Kotarou

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.