Fuun Kotarou vs. Szophie

Go down

default Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Kedd Feb. 12 2013, 21:26

Már sötétedett, és én még mindig az erdőben bóklásztam. Nem nagyon zavart a sötét, és a lehűlő idő is kedvemre való volt. Szerettem ilyenkor az erdőt. Hűvös, sötét, csendes. Tökéletes hely a gondolkodásra. Az egész napot átaludtam, majd egy vacsora reggeli keretében elfogyasztott süti után, erőtől megtelve indultam el sétálni. Semmi célom nem volt, csak épp erre volt kedvem, és végül persze, hogy az szokásos utamon kötöttem ki. Szeretem elkerülni a városokat, és inkább ilyen helyeken járni, a fák között mindig jól érzem magam, valahogy nagyon megnyugtató. És Vezér is szereti a helyet, mindig talál magának bogarakat, amikre "vadászhat". Végül egy tisztásra leltem, és leültem a fa tövébe, addigra szinte teljesen sötét lett, csak a Hold világa nyújtott egy kevéske fényt, de az is csak néha, mert időnként ronda felhők takarták el. Egyszer csak egy alakot láttam előbukkanni a fák közül. Sötét árnyként közeledett felém, amikor közelebb ért, megállapítottam, hogy egy emberrel van dolgom. Gyorsan felálltam, és reméltem, hogy nem egy piros jelű játékos, aki amint észrevesz, megöl. Már lehetetlen az, hogy ne vegyen észre, és elrejtőzzek, ahhoz túl közel volt. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, köszönök neki.Az okot nem tudom, talán csak a belém nevelt illedelmesség az, ami miatt ezt tettem.
- Szép estét! - mosolyogtam. - Egész sötét van, nem? - Most ezt miért is kérdezem? Nah mindegy, csak fecsegjünk, mint öreg nénik a buszon. Kedveském, nem tudod, melyik megálló a kórház? Most voltam a Tescoban, ott olcsóbb a káposzta, mint a Sparban. Ezeknek mindig muszáj beszélni, mindenről. Hát akkor, nézzük, milyen öreg néni lesz belőlem. - Kissé lehűlt az idő is, nem? - Persze a "kedveském" kifejezést inkább hanyagolom. Végül úgy éreztem, nem tudok többet beszélni a semmiről, és vártam, hogy most akkor megöl-e, bugyutának néz, és itt hagy, vagy elbeszélget velem, vagy akármi más.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Feb. 14 2013, 12:19

>>Szophie Vs Kota<<
Jó rossz szokásomhoz híven már megint nem elégedtem meg azzal az idővel, amit a nappal tudtam eltölteni. Azt nem tudom, hogy miért pont ebben az erdőben barangoltam. Ezen a szinten a mobok nekem már szinte semmit nem adnak. Bár kalandokat még mindig rejthet egy-két játékos révén. Éppen azon gondolkoztam milyen helyzetben mit kezdjek az adott illetővel, mikor hála éjjellátásomnak megpillantottam egy playert. Lassan elkezdtem odalopakodni, ám amint közel értem azonnal lebuktam. Úgy tűnik ez a jártasságom még csiszolásra szorul majd, vagy csak komolyabban kellett volna vennem a lopakodást, fene tudja. Mindenesetre odasétálok hozzá, ha már így alakult, ám félúton eszembe jutott egy gonosz ötlet. Miért ne szórakozhatnék? Amúgy is, legalább kiderül, hogy hat-e rá a képességem. Sétálás közben aktiválom, s látszólag rohamozni kezdek, miközben kardot rántok. Ám amikor éppen lecsapna a kép megszűnik, s én feléje sétálok, még mindig, mintha mi sem történt volna, s egy tisztességes két méter távolságban megállok.
-Jól vagy?- Teszem fel a kérdést, ha megijedt volna, vagy hasonlóan reagálta volna le a kis rémképet. Meghallgatom, bár kicsit értetlenül nézek rá. -Szép estét neked is. Mit keres egy hölgyike, idekint ilyen későn? Amúgy meg persze, hogy sötét és hideg van egy téli éjjel. - Kicsit elgondolkozom, mit is kellene most csinálnom. Végül is leülhetnék vele dumálni, vagy szórakozhatnánk is. Mondjuk egy párbaj, deee csak úgy simán felkérni egy párbajra felelőtlenség, és roppant unalmas lenne. MEGVAN! Twisted Evil -Hmm, mondjuk tehetnénk ellene. Forrósítsuk fel egy picit a hangulatot. Késő este van már, nem hiszem, hogy nagyon járnának errefelé ilyenkor.- Megeresztek egy hatalmas vigyort. Örülök a fejemnek, hogy már megint tudom hozni a formámat, de ez kívülről talán másképp jön le. Ám pont, hogy ez a lényege ennek. A-a-h, mit meg nem teszek egy kis szórakozásért. Bár ténylegesen jobb lenne, ha nem derülne fény arra, ami itt fog folyni. Aztán kihúzom a kardom, s megkérdem. -Vagy netán, nem tetszik az ötletem?
Igen, a tökéletes kombó, még én is bevenném ezt az ugratást. Ha észrevettem a farkast, akkor elkönyvelem magamnak, hogy idomár. (Elvileg az indikátorából kiderül.) Felkészülök egy meglepetés támadás fogadására, bár nem tartom esélyesnek a dolgot. Én sem fogok támadni, míg nem jött fel párbaj felirat, mert Kanának nem tudnám kimagyarázni a dolgot. Ha menekülni próbálna, természetesen el fogom állni az útját.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Vas. Feb. 17 2013, 15:39

- Szép estét neked is. Mit keres egy hölgyike, idekint ilyen későn? Amúgy meg persze, hogy sötét és hideg van egy téli éjjel. - mondta. Na ja, ennyit a csevegésről, pláne ha ilyen értelmetlen dolgokról beszélek.
- Csak kijöttem sétálni, ennyi az egész. - válaszoltam. Nem sok kedvem volt tovább cseverészni, szinte már lökdöstem a szememmel, hogy tűnjön a fenébe, és egyedül legyek, a gondolataimmal.
- Hmm, mondjuk, tehetnénk ellene. Forrósítsuk fel egy picit, a hangulatot. Késő este van már, nem hiszem, hogy nagyon járnának errefelé ilyenkor. - mondta aztán.
- Ezt meg mégis hogy értetted? - nagyon reméltem, nem arról a perverz féle hangulat felforrósításról van itt szó. Már egyszer ráfáztam arra, hogy egyedül ücsörögtem az erdőben, és épp egy perverz botlott belém. Na meg ez a vigyor, amivel áll itt előttem. Kiráz a hideg tőle. Most mit tegyek?
- Vagy netán, nem tetszik az ötletem? - húzta ki ekkora a kardját. Fél szememmel farkasomra sandítok, aki ugrásra készen állt a bokorban nem messze tőlem. Talán tettetnem kéne a hülyét, mert ez itt vagy meggyilkol, vagy... Inkább a halál. Na akkor most jöjjön az a rész, hogy semmit nem értek.
- Öhmm.. Milyen ötlet is? Én nem értem, mit akarsz azzal a karddal.. Nem tűnsz olyannak, mint aki meg szeretne engem öni. - pislogtam nagyokat.
- Valami bajod van velem esetleg? Egyébként tényleg jó lenne valamivel felforrósítani a dolgokat, mondjuk, szedhetnénk pár ágat, és tüzet rakhatnánk. - mosolyogtam barátságosan. Hogy én milyen jól játszom az értelmi fogyatékost. Természetesen nem nyugodtam meg. még mindig ott kalimpált a vészjelző a fejemben. Pattanásig feszültek az izmaim, de nem mozdultam. Nem tűnhetek nagyon erősnek, mert nem is vagyok az, így fölényben érezheti magát, de nincs messze a védett város, ha addig eljutok esetleg valahogy.. Vagy netán dumáljam le vele azt, hogy ne öljön meg? Mondjuk, ha annyira harcolni akar, akkor legyen egy fél életig menő dolog.
- Vagy esetleg nem bírsz a sok felesleges energiáddal, és harcolni akarsz? Benne vagyok, de csak fél életig, azért nem nagyon szeretnék meghalni még, és ugye te sem? - mosolyogtam továbbra is. Remélem, megelégszik ezzel, és nem hajtja a perverz vére ennél többre. El küldtem a párbaj felkérést, majd felálltam a fa tövéből, nyújtózkodtam egyet, és vártam, mit szól ehhez.


/bocs, hogy csak most írtam, mostanság egy kicsit inaktív voltam./

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Feb. 19 2013, 15:25

Szophie Vs Kota
Oh, igen. A rövid kitérő húzz innen válaszok. Nah, de engem nem fog lekoptatni ilyen egyszerűen. Vagy dolgozzon meg érte, vagy törődjön bele, hogy már pedig most egy darabig játszópajtások leszünk. Nem sokkal később a szokásos félreérthető vagy, éppen egyáltalán félre nem érthető provokálásom bejött. Jöhetett a kard motívum, amivel megkoronázom az első benyomását a szövegemnek. Ám, amire nem számítottam az az ennyire beleélt terelés. Egyszerűen fenomenális volt, egyszeriben jókedvre derültem, annyira, hogy nem bírtam megállni, hogy elnevessem magam. Aztán a rövid kacagás után erőt vettem magamon, s válaszoltam neki. A félrepillantását követtem, nem kerülte el a figyelmem, csak semmi érdemlegeset nem láttam ott, ahová pillantott, lehet egyszerűen zavarban volt.
-Igazán perverz egy fantáziád van, lány létedre. Én egy egyszerű párbajra gondoltam.- Aztán jött az energia rész, meg a halál. Mondjuk én bele se gondoltam eddig, amikor végsőkig harcoltam, hogy ott valóban megölné valaki a másikat. Nálam evidens volt, hogy csak ráijesztek a másikra, s eddig nem sok vesztett meccsem volt. -Nos, valahonnan ismerős ez a fél élet dolog. Talán már használtam, vagy a céh-szabályzatban van benne? Egyszer azt is el kellene olvasni, hm... Oh, bocsi, elgondolkodtam. Persze legyen fél életig menő, amúgy sincs semmi kedvem háborúskodást kirobbantani a fist, akarom mondani most már Leuge-el. Lewis tuti pipa lenne, ha ok nélkül megsérülne az egyik kiskatonája, nah a rosszabbik része, hogy Mirikától én is megkapnám a magamét.
Elfogadtam a kihívást, majd megfordultam, s hátrébb lépdeltem. Egyelőre úgy is a visszaszámlálás pörög, nem lenne érdemes semmivel sem próbálkozni. Egy jó öt méter után megálltam visszafordultam, s felvettem egy alapállást. Majd nem sokkal ezután pont mikor lejárt a visszaszámlálás.
-Hölgyeké az elsőbbség, csak tessék.
Mondom, majd egy invitáló kézmozdulatot hajtok végre, s várom, hogy mivel fog, vagy hogyan nekem rontani az iménti cukkolásomért.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 21 2013, 17:19

A perverzes megjegyzést inkább elengedtem a fülem mellett. Csak akkor értek félre valamit, ha az félreérthető. Magamtól nem találok ki ilyesmit.
Elfogadta a felkérést, és hátrált pár lépést. Én meg csak néztem értetlenül, hogy most akkor mit is csinál. Aztán egy kisebb távolság után végül megállt, és megint felém fordult, maga elé tartva a kardját. (ugye ezt értetted alap álláson?) Majd váratlanul megszólalt.
-Hölgyeké az elsőbbség, csak tessék. - majd várakozóan rám pillantott. Nem mozdult, csak várt. Vajon észrevette már, hogy állatidomár vagyok? Farkasomat nem hiszem, hogy láthatta, hisz ő a bokorban elbújt. Persze ezen kívül még ezer dologból következtethet idomár létemre. Mindenesetre egy próbát megér az, hogy meglepetés szerűen érje farkasom támadása. Még csak véletlenül sem néztem a bokor fele, szép nyugisan elővettem a késemet, és közben már láttam is a szépséges csillámokat, amik Vezér speciális képességét jelzik. Okos pet, tudja ő utasítás nélkül is a dolgát! Ezek után ha sikerült a találat, ha nem, előugrik a legközelebbi bokorból, és a fiúra veti magát, hogy belemélyessze az édes kis fogacskáit annak húsába.
- Sajnálom, Vezér nem ismeri a hölgyeké az elsőbbség kifejezés értelmét, nem hagyta, hogy én támadjak. - vonom meg a vállam. Közben már előhúztam a késemet, és magam elé tartottam, biztos, ami biztos alapon. Persze arra is felkészültem, hogy lehet a petet támadja. Amikor először volt dolgom kardforgatóval is ez történt. Az egy nagy perverz volt, és bunkó is. Csak farkasomat támadta, és végül ki is végezte. Kegyetlen. Reméltem, ő nem tervezi azt, hogy átszúrja az állatot, és úgy próbálja a földön tartani.
- Egyébként ha eddig nem jötté rá, most megsúgom, állatidomár vagyok. - vigyorogtam aztán.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Feb. 28 2013, 17:49

Sokkalta megfontoltabb a csaj, mint azt vártam. Még csak hirtelen sem rántja elő a fegyverét, hanem valószínűleg először átgondolta a helyzetet. Ez már egy jó pont, ezzel talán el is kerülte azt az esetet, hogy kapás lövés kivonjam a forgalomból. Egy kés kerül elő, ezek szerint idomár. Elég játékossal találkoztam már, hogy be tudjam őket határolni. Persze előfordulhat, hogy árnyharcos, és csak megtévesztésként vett elő egy pengét. Minden érzékemet a maximumra tornászom, hisz egyértelműen készül valamire, különben már letámadott volna.
A következő pillanatban tágra nyílik a szemem, s egy Neo féle mátrixos mozdulatot hajtok végre egy kicsit balos bedőléssel. Baromi mázlim van, hogy gyorsaságra építettem. Azonban az akrobatikám még nem elég nagy, hogy egy ilyen manővert jól kivitelezzek. A hátam puffant a földön, s már gurultam is, nehogy még egy ilyet kapjak. Ahogy az oldalra mozgásból feltápászkodtam térdre, majd görnyedten felálltam, már jött is a következő csapás. Egy farkas támadt rám, szóval tényleg idomár. Elkerültem a vetülését, majd egy mancs elől húztam el a lábamat, s a bal karomat is menteni kellett a fogai elől. Meg kell hagyni ügyes idomár volt, nem hagyott túl sok lehetőséget számomra. Majdnem egálban is lettünk volna, de a sebesség döntött.
Egy-pec-kimehetsz... Először a pet a soros. Döntöttem el, hogy kit is támadjak meg elsőként. Nem olyan óriási, hogy tartanom kellene egy pet kivégzésétől. Nem sok embert ismerek, aki olyan keveset pakol életre, mint én. Megállok a hátrálásba, s szembe indulok az ellenfelemmel. Az utolsó pillanatban jobb irányú fordulatot veszek, s kitérek a farkaskoma elől. Mikor elértem a 180°ot balról megindítom a kardomat, s remélhetőleg a petecske oldalán végigszántok.
Ha sikerült: -Hoppá! óvatosan azokkal a kutyuli agyarokkal.
Ha igen, ha nem: -Hihi, szép támadás volt, majdnem elkaptál vele. Amúgy gyanús volt az egy tőrös felállás. Jha meg a peted támadása betudva a te kezdeményezésednek, hisz mégiscsak egy igen fontos társad. Igaz is, elfelejtettem bemutatkozni. Kotarou vagyok Az Angelic Voice egyik frontembere. A logó alapján a céhed felismerem, de a neved szívesen hallanám, ha már Vezért bemutattad. Ha tudsz tölteni az állatodnak, akkor azt megvárom, ha nem ismét adom a kezdeményezést, de légy résen.
Mondom amolyan figyelmeztetésképp, hisz már ki is alakult a fejemben, hogy mihez kezdek. A pet élete ha találtam sárgába csúszott, semmi kedvem nem volt megölni valaki társát, hisz a párbaj a küzdő felek életére korlátozódik, és sajnos a petek eléggé életveszélyes helyzetben vannak még ilyen úgymond biztonságos párbajban is. Ismét felemeltem a kardomat, ezúttal egyértelműen védekezőre álltam be. A fenének sem hiányzik, hogy komolyabb sérülést szerezzek, a végén még kiderül, hogy van másik ütőkártyája is. Egyelőre vártam, hogy társalogni, vagy mit akar csinálni.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Csüt. Márc. 07 2013, 16:33

Sejtettem, hogy többet kellene foglalkoznom a gyorsaságommal. Valahogy egész eddig nem volt fontos számomra, és inkább az életemet, és a támadásom erejét növeltem, na meg a kitartásom, hisz egy harc sokáig elhúzódhat, és nem árt, ha bírom. Na de hogy a gyorsaságra rakjak? Sosem voltam nagy futó, és nem is akartam az lenni. Valahogy nem tudtam átérezni a rohangálás élményét. Inkább az az egy helyben ülő típus vagyok. Viszont most nagyon úgy tűnik, megszívtam ez miatt. Ellenfelem extra gyorsnak ígérkezett. Nagy pech. Pedig annyira jó kitalált kis támadás volt, ami elől sikeres kaszkadőr mutatványokkal túl jól kitért. És nem először származik problémám a csiga tempóm miatt. Megfogadtam, legközelebb csak a gyorsaságom tuningolom. Mit nekem kitartás, meg élet.. Na jó, életre is kéne pakolnom, mert az sem valami túl jó. Áhh.. az igazság az, hogy szinte mindenben béna vagyok, és ezt a pontjaim is tökéletesen mutatják. Semmi nem használ a szerencsétlenségemen.
- Gondol, gondol, gondol! - vakarásztam a fejem, mint Micimackó a mesében. Valamit csak kezdhetek az egésszel. Egyenlőre semmi ötletem nem volt, de erősen törtem a buksim, hogy kitaláljak egy terv szerűséget. Vagy hasonlót. Közben egy jól irányzott csapással sikeresen eltalálta petem.
- A francba! - nyöszörögtem. Eszméletlen erős ellenfelet fogtam ki, mert ezzel igencsak megcsappant farkasom életpontja.
-Hoppá! óvatosan azokkal a kutyuli agyarokkal. - mondta.
- Nem kutyuli, hanem farkas! - szűrtem a fogaim között. Nem szerettem, ha egyszerű kutyaként kezelik. Ő annál sokkal nemesebb.
-Hihi, szép támadás volt, majdnem elkaptál vele. - mondta. - Jahh, de csak majdnem. - válaszoltam lehangoltan, egész halkan, még az is lehet, hogy meg sem hallotta.
Amúgy gyanús volt az egy tőrös felállás. Jha meg a peted támadása betudva a te kezdeményezésednek, hisz mégiscsak egy igen fontos társad. Igaz is, elfelejtettem bemutatkozni. Kotarou vagyok Az Angelic Voice egyik frontembere. A logó alapján a céhed felismerem, de a neved szívesen hallanám, ha már Vezért bemutattad. Ha tudsz tölteni az állatodnak, akkor azt megvárom, ha nem ismét adom a kezdeményezést, de légy résen. - folytatta.
- Igaz, Vezér a legfontosabb társam. Egyébként meg egy hisztis kis farkas. Folyton nyafog.
- Igen, a Justice League tagja vagyok, de még csak nem olyan régen. Meg nem mondanám magamat valami nagy harcosnak sem. És még soha, senkit nem tudtam megmenteni, szóval nem nagyon sikerült a céhem lényegét még teljesíteni. A nevem pedig Szophie, örvendek. - mosolyogtam rá. - Egyébként mit kerestél itt az éjszaka közepén. - mindeközben örültem, hogy egyenlőre tökéletesen látok, mert a hold szépen sütött.
- Gondolom van éjjel látás jártasságod. - bár ezt nem nehéz kitalálni. Még ebben is előttem jár. Természetesen a képességem miatt tudok fényt csinálni, de nem lenne jó elpazarolni, még jól jöhet később.


/Elfelejtettük ki írni azt, hogy mik a pontjaink. Azóta szintet léptél, szóval akkor a mostani pontjaid, vagy a régiek számítsanak? Majd levonom Vezértő a támadást./
Pontok:
Szophie: 35 Hp + 11 páncél.
Vezér: 18 -10 = 8 Hp


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 08 2013, 17:38-kor.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Márc. 08 2013, 13:52

Nem igazán hallottam, hogy miket mormog az orra alatt, de könnyen tippelni lehetett rá, hogy miről is lehet szó. A nyafogós kijelentésére kuncogok egyet, de nem leszek most akkora bunkó, hogy képen röhögjem. Sosem fogom megszokni ezt az örökös névváltozást. A fene tudja, hogy ez a második, harmadik, vagy hányadik név már a céhnek, pedig aztán túl nagyot nem változtak. Megvárom, míg végig mondja a mondandóját, közben a mosolyát viszonoztam, azonban most nem vettem a fáradtságot egy 1000 wattosra, elégségesnek véltem az ötszázat is. Aztán mikor tényleg végzett hümmögök egyet, majd válaszolok neki.
-Ne becsüld le magad, szerintem igen is erős vagy. Mellesleg szép neved van.- Most eresztem meg a colgate reklámot. -Hmm, az úgy volt, hogy én esténként portyázni járok az elérhető legfelsőbb szintre, csak aztán ma mikor kiléptem a fogadóból semmi kedvet nem éreztem hozzá, úgyhogy fogtam magam és elkóboroltam, aztán tádámm itt kötöttem ki. Amúgy igen van már pár jártasságom, köztük az éjjellátás is, nah meg gondolom látni lehetett, hogy az akrobatikával is megismerkedtem már. Nos, ha még van valami, akkor szívesen válaszolok, de akár támadhatsz is.
Mondom, ugyan beszéd közben sem eresztettem le a védelmem, hisz egy tökéletes alkalmat nyújtottam volna neki akkor a támadásra. Amennyiben megindul a támadás felém alkalmazom a képességem, még időben ahhoz, hogy már messze járjak, mire odaér a támadás. Lopakodásom bevetve indulok meg láthatatlanul Szophie felé, igyekszem a hátába kerülni.
Ha mindez sikerült, akkor megsúgom neki a következőt, miközben apró szúrást intézek a hátához. -Mondtam légy résen kedves.- Ezután tovább perdülök, hogy biztonságos távolságban újra védekező állást vegyek fel.
Ha nem, akkor csak igyekszem bevinni egy támadást, s utána ismét védekező állásba menni egy picivel arrébb. Bár az is előfordulhat, hogy nem tudok sebzést okozni, de akkor sem kockáztatom meg, hogy egy támadásnál tovább maradjak a közelében. A farkas koma meglehetősen nagy agyarakkal rendelkezik, amit semmi kedvem nincs megkóstolni. Úgy értem, semmi kedvem, hogy megkóstoljon.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 09 2013, 12:31

Ne becsüljem le magam? Na jó, persze a biztatás mindig jó jön, de én egyáltalán nem becsülöm le a képességeimet, csak reálisan látom magamat. A kettő között nagy a különbség. Sosem jó az, ha valaki elbízza magát. ÉS a céhem szempontjából tényleg nem voltam még túl hasznos.
- Köszönöm, én is nagyon szeretem a nevem. Nagyon találó. - viszonoztam a hatalmas mosolyt. - Asszem, eredetileg a szophia görög szóból származik, ami annyit jelent, bölcsesség. Legalábbis a philoszophia kifejezés amennyire tudom, annyit jelent, a bölcsesség szeretete, és ebből származóan a szophia a bölcsesség. Bár eredetileg pontosan a görög kifejezés mesterségbeli tudást, ügyességet jelentett. Na, de ennyit az én név elemzésemről, nem akarlak feleslegesen ezzel untatni. Csak tudod szeretek ezzel foglalkozni, otthon sokat olvastam utána, és főleg a saját nevem érdekelt ennek kapcsán. - a végére azért hozzá kellett tennem azt, hogy mégis miért kezdtem e kifejteni ezt az egészet, még a végén valami önimádó könyvmolynak fog tartani. Bár igaz is, legalábbis a könyvmoly része.
- Éjszakai portya.. hüm.. én is jobban szeretek este mászkálni, nem tudom, miért. Ez már otthon is szokásom volt. Bár itt egy kicsivel veszélyesebb a dolog. - utaltam arra, hogy megint sikerült harcba keverednem egy egyszerű éjjeli séta közben. - Igen, láttam azt a gyönyörű akrobatikus ugrást.. Amúgy milyen rossz már, hogy pár pont, és ez megy, otthon meg mások évekig tanulták, és nekik jártasság hiányában ugyanez nem megy. - elmélkedtem. -Még szerencse, hogy nekem semmilyen évekig tanult dogom sincs, amit elfelejthettem volna. Egyedül a tudás volt az, amire hajtottam, és az most is az enyém. Az itt a gond, hogy az olyan fajta tudásnak, amit én birtoklok, semmi haszna itt. Pedig mindig azért tanultam mindenfélét, mert a tudás hatalom, és én hatalmas szeretnék lenni. - kezdtem bele a sajátos elmélkedésembe. Megint sikerült megmutatnom a sötét, nagyravágyó, szerencsétlen, és unalmas dolgokról fecsegő ént. Miért is tartana ezek után furcsának, esetleg hibbantnak? Nem vagyok normális. Meg próbálkoztam egy biztató, "egyáltalán nem is vagyok annyira pszichopata, mint amennyire látszik" mosollyal.
- Mármint.. Akkor folytassuk inkább a harcot, elég a szócséplésből!
Fuun Kotarou vs. Szophie Images?q=tbn:ANd9GcSgBQQhSIPxPpsy_XM4A563GvY2GiBbUPEDg1eUHuBQ6r7xI3CT
Itt volna az ideje, hogy farkasom felkeljen a heverészésből, csakhogy mire ezt megteszi, a fiú sikeresen eltűnik a szemem elől. Körbe néztem, de a sötét miatt nem láttam meg rögtön, csak egy kis idő múlva, ahogy felém közeledett, lopakodott. Szerencsémre volt észlelés jártasságom, így észrevettem, de ez nem volt elég ahhoz, hogy elkerüljem. Ezek után hátrébb ment,mintha olyan félelmetes lenne egy kislány, meg egy térdig sem érő farkas. Szóval legyek résen, mi? Szóval nem jössz a közelembe? Akkor mutatok én neked félelmetes arckifejezést, várj csak. Nem ismered te még az örült tekintetemet. Nem mintha az előbbi őrült kijelentéseim annyira biztatóak lettek volna. Felé fordultam, és a szemébe néztem.

Fuun Kotarou vs. Szophie Images?q=tbn:ANd9GcSh8ovuuKvFAYh5_aCa96SX7w7Sc6BruoEY1vtIFQkD2xHu-JMxow

Pontok:
Szophie: 35 Hp + 11 páncél - 10 = 35 Hp + 1 páncél.
Vezér: 18 -10 = 8 Hp


A hozzászólást Szophie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 15 2013, 11:42-kor.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Márc. 15 2013, 00:49

Nem is tudom mi lelt abban a pillanatban, mikor a csaj elkezdett megállás nélkül dumálni, csak úgy mindenről, ami épp az eszébe juthatott. Nem tudom, hogy a meglepetés, a megilletődés, vagy egyszerűen a megértés volt az, ami miatt hallgattam, hisz én aztán már csak tudom, hogy milyen sokat dumálni. Mármint komolyan, vannak akiket már a falra kergettem vele, hihi. Tisztelettel és örömmel végighallgattam, míg befejezi, majd én is megvillantottam a beszélőkémet.
-Naja, hihi. Én azért vagyok éjszakai bagoly, mert otthon is éjszakai részidős munkám volt suli mellett, itt meg barátnő, céh, élet, s a többi, és a normális xp- szerzéshez meg farmolni kellene. De ahogy így visszagondolok a napokra, szerintem totál megéri a dolog. Még ha gyilkos egy játék is, össze lehet hozni egy viszonylag normális életet idebent is. Néha megfordul a fejemben, hogy talán maradni kellene, hisz itt szinte biztos a megélhetés. Csak hát, nem valószínű, hogy túl hosszú lenne az életünk. Nos elég az agonizálásból. Mellesleg én a másik típus vagyok. Sosem szerettem komolyabban tanulni, úgy mindenféléről. Viszont szeretem használni a fejemet. Ami pedig ezt a pontos dolgot illeti totálisan igazad van, egy apróságot kivéve. Az, hogy olyan szinten megtanulj, mint amit én itt most pontokkal csinálok nagyjából két év. Engem még picit korlátoz a rendszer itt-ott, de van ahol segít is. Megvan az előnye és hátránya is a pontrendszernek, s valóban eléggé igazságtalan tud lenni ez a rendszer. Viszont nem mondanám, hogy kárba vész, amit odakint megtanultunk. Ha egy totál kezdő lennék, csak pislogni tudtam volna a meglepetéstámadásra, és úgy vitt volna el, mint a huzat. A megszerzett tudás soha nem vész kárba, nagy előny a helyzetelemzés, reakcióképesség, egyszóval tapasztalat. Valamint teljesen egyetértek veled, én is hatalmas lettem, hihihi.
Ezt a végén direkt félreérthetően fogalmaztam, hisz én a magasságomra céloztam. Vagy várjunk? Félre se lehet érteni, hisz ffh- vagyok, úgy értem fontos front harcos, vagyis egy nagy ember hihi. Mosolyát természetesen viszonozom.
Fuun Kotarou vs. Szophie Nura_rikuo_ch_168_by_nikshi-d48r3vm
Ezt követően viszont elkezdtünk egy újabb menetet. Sajnos sikerült elszámolnom a lépést, s így a tervezettnél előbb tűnt el az illúziókép, s lettem megint látható, de nem csak ez volt a furcsa. Annak ellenére, hogy nem tudott kitérni (eltaláltalak ugye?), túlságosan is gyorsan reagált. Ennek a szerencsétlen rendszernek tényleg nagy hátránya van néha. Valószínűleg ugyan az, mint amit már sikerült tapasztalnom, a saját és ellenfeleim bőrén is, hogy a lopakodásra beriaszt az észlelés. Azonban, ha nem lopakodok, akkor meg lehetséges, hogy zajt keltek, miközben láthatatlanul mozgok. Hirtelen nem tudom eldönteni melyik is a rosszabb. Aztán megereszt egy gonosz nézést, amitől kiráz a kuncoghatnék, de csakis azért, mert aranyosan fest. Nah, aztán én sem lustálkodhatok, egy hölgy kisugárzás párbajra hívott, jobb lesz nem csalódást okoznom, amúgy sem volt még esélyem megviccelni. Nos akkor jöhet a baljós vészmadár aura, amit elrettentésként szoktam bevetni.
Fuun Kotarou vs. Szophie 11_www.kepfeltoltes.hu_
Azonban mielőtt akcióba léphettem volna valami megelőzött. A földre vetettem magam gurultam jobbra-balra. Vakartam a hátam a hasam, a kezeimet, amivel csak értem.
-HÉKÁS! Farkasbolha támadás nem ééér!! Szoktad egyáltalán fürdetni, vagy valami?!
Aztán gördülök gördülök, hogy kicsit közelebb kerüljek hozzá, aztán. Úgy teszek, mint aki belehalt a bolhatámadásba, a hiteltelenség kedvéért még a nyelvem is kinyújtom. Majd elkezdek rázkódni, és már nem bírom tovább kitör belőlem a nevetés.
-Nyahahaha! Csak poénkodok, látni akartam, hogy te is hörcsög pofit vágsz-e ilyen helyzetben. Nah, de akkor vigyáz kész, sajt! Hahaha, nehogy bevedd.
Próbálom ugratni, meg szívatni picit, hogy lankadjon a figyelme. Aztán miközben tápászkodom fel, beindítom a képességemet. Az illúziókép szép lassan felegyenesedik, töretlenül, míg én most saját képességeimben bízva nekiiramodok, s odaérve ellenfelemhez egy gyors vágás mellközéptől középen felfele, majd egy pördülés és a hátán is megpróbálom kettévágni a felsőt. Bár lehet felsülök vele, de majd kiderül. A kis aljas húzásomat természetesen harcnak álcázom, ez után természetesen nem vonulok vissza megint, mert az már unalmas lenne, hanem próbálok felvenni egy ritmust, amivel meg tudom magam védeni, de a közelében is tudok maradni.

Tegyük fel, hogy egyik támadásom sem okoz sérülést neked, ha egyáltalán eltalálnak.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 15 2013, 11:39

Egyáltalán nem untatta a sok beszédem, és készségesen válaszolt is gondolataimra, hosszan kifejtve véleményét.
- Persze, hogy lehet itt is normálisan élni. Véleményem szerint sokkal biztonságosabb is az itteni lét, mint a valós világban. Tudod otthon is ugyanannyi gyilkos és bűnöző van, és ugyanannyi az esély, hogy ha nem vigyázol megtámadnak, és megölnek, mint itt. Egyszerűen csak otthon már hozzászoktál ehhez a tudathoz, és fel sem veszed a gyilkosságokat, amiket a tévében, híradóban, rádióban hallasz. Mindenki úgy gondolja, hogy biztonságban van, és vele ez úgysem eshet meg, mindaddig, míg meg nem történik. Ha a szomszéd Mariska nénit megtámadják, és kirabolják, akkor szörnyülködsz egyet és utána elfelejted, nem foglalkozol vele, folytatod az életed, biztonság érzetben. Ha itt történik mindez, akkor viszont eszedbe jut, hogy ez veled is megtörténhet. Semmivel sem másabb ez az egész, mint otthon, csak egyszerűen itt jobban felfogjuk a halál tényét. Meg annyi, hogy otthon nem harcolunk kedvtelésből mobokra, meg nem vállalunk küldetéseket. - fejtettem ki a gondolataimat. - Én jobban szeretek itt lenni, mint a valós világban. - jelentettem ki. - És itt felkészülten tudok védekezni, mert a pontjaim segítenek abban, hogy egy esetleges támadást valahogy túléljek, míg otthon csak egy védtelen kislány vagyok. Egyszóval ennyi jó tényleg van ebben a pontrendszerben. Jó jó, te hatalmas lettél, de én azzal a tudással, ami nekem van, semmit nem tudok kezdeni. Mégis mit csináljak a politikai és gazdasági hozzáértésemmel egy ilyen helyen? Ha orvos lennék, akkor sem tudnám a tudásom itt alkalmazni. Egyszóval az sem mindegy, hogy milyen tudással rendelkezel. - fejeztem be.
A gonosz aurás, ördögi kinézetes versenyen alulmaradtam. Egyszerűen átjárta a sötét, ahogy rám nézett. Majdnem felnevettem, amikor rájöttem, hogy egyáltalán nem is félelmetes számomra ez. Valahogy képtelen voltam megijedni. Épp azon filóztam, hogy visszavágok valami frappáns ördögi vigyorral, amikor egyszer csak a földre vetette magát. Csak úgy elkezdett összevissza gurulni. Nem tudtam eldönteni, hogy most nevessek, vagy inkább sírjak, esetleg védekezzek, vagy valami. Egy elég érdekes arckifejezést vettem fel, amikor megpróbáltam visszatartani a nevetést.
Fuun Kotarou vs. Szophie Images?q=tbn:ANd9GcShJRAGFJB5CaQT3mv86YVE6h3MoN8bD0qWlhVUJdZpc-E2-nzo
-HÉKÁS! Farkasbolha támadás nem ééér!! Szoktad egyáltalán fürdetni, vagy valami?! - kérdezte. Már majdnem válaszoltam sértődötten, hogy persze, természetesen igen, amikor mellém gurul és kinyúlik. Legalábbis olyan arckifejezést vesz fel, mint amilyet oviban szoktunk, ha halottat utánozunk. Az a tipikus nyelvkinyújtós fej. Ezen már muszáj volt röhögnöm.
-Nyahahaha! Csak poénkodok, látni akartam, hogy te is hörcsög pofit vágsz-e ilyen helyzetben. Nah, de akkor vigyáz kész, sajt! Hahaha, nehogy bevedd. - ugrott fel hirtelen a szeme.
- Hehh? - néztem értetlenül, aztán hirtelen kapcsoltam. - A fenébe, pedig már azt hittem, hogy új képessége lett farkasomnak. A halálos bolha támadáááás! - kiáltottam nevetve. Nem bírtam ki komolyan, egyszerűen már fájt a hasam a nevetéstől, amit nem tudtam abbahagyni. Pedig tudtam, hogy most védtelen vagyok. Ezt természetesen ki is használta. Fogalmam sincs, mi történt, káprázott a szemem, vagy nem is tudom, de egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy elkezdi levágni a ruhámat. Fapofával álltam ott, és nem értettem semmit, majd pár pillanat után leesett a dolog, és jól bele is vörösödtem. Ezt a pofátlanságot! Megint sikerült egy elég furcsa, és értetlen arckifejezést produkálnom, ahogy ott álltam.
Fuun Kotarou vs. Szophie Images?q=tbn:ANd9GcTOJq2kDyAtIpwJRyoWPT8t1aIHJMJBcQE2M5yL100uk_GsqQSV
Végül a felismeréstől felkiáltottam, és magam elé kaptam. Nagy mérgesen próbáltam elfordulni, miközben tudtam, farkasom ezt nem hagyja szó nélkül. Fogalmam sincs, miért, de nagyon féltékeny mostanában a csöppség. Nem hogy egy ilyen gonosz, és perverz cselekedetre, de még arra is, ha valakivel egy asztalnál eszek. Tehát teljesen biztos voltam abban, hogy Vezér hátulról neki ront, és megpróbálja az összes erejével széttépni a srácot. Így is lett. Egy támadás lábra, majd még egy egyenesen a karba. Persze kevés az esély, hogy sikerül is a találat, de most elég ideges ahhoz, hogy bepróbálkozzon. Közben feleszmélve kezdtem el szitkozódni, először csak magamban, majd a fiú fejéhez is hozzávágtam dolgokat, csak finoman, úriasan.
- Te perverz, szemét állat! Mégis hogy vagy képes az én tiszta büszkeségemet így megsérteni? Ezért meghalsz, nyomorult. Most ha otthon lennénk, megkínoználak te undorító senkiházi disznó! Hogy merészelsz ilyet tenni egy hozzám hasonlóval? Szarháázi!! - Gyorsan lenyitottam az invertorymat, hogy pár gombnyomással átöltözzek, amíg ő Vezérrel van elfoglalva.
- Készülj a halálodra!
Fuun Kotarou vs. Szophie Images?q=tbn:ANd9GcSDK7Xm051Abey-iTqX9xaab2G1wNO_DjrY65z1nqxrGCGqqiU9cw

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Hétf. Márc. 18 2013, 16:42

Bólogatva hallgatom meg a véleményét, való igaz, már el is felejtettem, hogy kint sem másabb a világ, csak nagyobb populációra esik ki ugyanaz a százalék romlott bűnöző, mint itt. Odakint nem sokat ér el egy magányos hősködő típus, ha csak azt nem, hogy neki is befellegzik.
-Hát eléggé igazad van, viszont otthon is megvannak a "küldetéseink". Ugyan úgy elő kell teremteni a pénzt a megélhetésre, és a mindennapi életben is helyt kell állni, tanulóként, munkavállalóként, és bármiféle módon, ami megélhetést jelent. A hatalmast, a méretemre értettem hihi. Hmm, de például a politikai tudás, bizonyára jó vagy retorikában, a gazdasági pedig üzleteléshez jó. Mindennek van haszna, csak nem mindig van szem előtt.
Aztán a mesés alakításom végénél még megejtettem az elmaradhatatlan fél szem kinyit felnéz az illetőre, hogy "bevette-e", bár itt inkább az arckifejezésére voltam kíváncsi. Hát a vigyáz kész rajt, beugratást nem vette, úgy tűnik az már sok volt egyszerre. Viszont az új képességre én is kuncogok. Aztán jöhetett a támadás, bár még nem akartam, hogy vége legyen a párbajnak, és mivel nem tudtam, hogy mennyi élete is van, csak az állatkából következtethettem, hogy nagyjából kettő max négy ütés kell, hogy fél életre vigyem, ebből már egy megvolt. Azonban a támadásom nem várt eredményt hozott. A csajszi felsője pixelesedett, majd eltűnt. Először mindketten értetlenül álltunk, majd nekem is leesett a helyzet, na meg az állam is.
Fuun Kotarou vs. Szophie XD_www.kepfeltoltes.hu_
Azonban én szerencsére hamar magamhoz tértem. Jó-jó szép látvány meg minden, de ezt nem pont így terveztem. Különleges képességem használata már majdhogynem olyan számomra, mint a lélegzetvétel, s így már használom is. Ennek köszönhetően a farkaskoma jó nagyot repül, keresztül a klónomon. Én magam pedig a haorimat bányásztam elő út közben, amit hátulról rá is terítek, majd mikor a tüzes kis csaj befejezte a felháborodást én is megszólalok.
-Öhm, bocs. Ezt nem pont így terveztem, elvileg nem szabadott volna működnie...- Fapofával állok, s pislogok, mint borjú az új kapura.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Szer. Márc. 20 2013, 19:07

- Öhm, bocs. Ezt nem pont így terveztem, elvileg nem szabadott volna működnie... - néz rám nagy szemekkel. A pofátlan formáját! Mégis mi az, hogy ennek nem szabadott volna működnie? A szemét! Hogy tehette? Ha nem akarta volna, akkor nem teszi! Ha arra vár, hogy ne működjön, akkor ne tegye meg, és tényleg nem fog működni! Ez nem kifogás! Teljesen kiakadtam, és azt hiszem, jogosan. És még bámul is! hogy nincs bőr a pofáján a mocsoknak..
- Grrrrr.. - Vicsorítottam rá, miután gyorsan átöltöztem. Nem a semmiért lettem farkas gazdi.. És nagyon felment bennem a pumpa. Ilyen szeméttel ritkán találkozni, de még ebben a játékban is akadnak perverzek, úgy látszik. Pedig elsőre értelmesnek tűnt.. Mostanra viszont a legjobb lenne az, ha húscafatokban látnám lógni Vezér élés kamrájában.
- Úgy elmondanám, úgy kikiabálnám az egész világnak, úgy bebizonyítanám, hogy mennyire utállak! Nem születtem elég középső ujjal, hogy meg tudjam mutatni, mennyire. Nem hittem, hogy erre képes vagy. Hogy ilyen gyorsan meg tudod utáltatni magad valakivel! Ritkaság! Általában az emberek megismerkednek először. - vágtam a fejéhez azt, ami csak az eszembe jutott.
- Nézzük inkább így: ha esetleg lángra kapnál és nálam lenne víz... meginnám. - folytattam egy szófordulattal, amit még a valós világban hallottam. Persze ez nem volt olyan mély, meggyilkollak utálat. A gyűlölet lehet tartós, de általában rövid idejű érzelmi állapot. Az biztos, hogy utáltam azt a perverzet abban a pillanatban, de hamarosan ez elszáll. Tartani fogok tőle, nem megyek a közelébe, de ennyi, semmi több. Annyira nem rossz ő, hogy a szüleim gyilkosával egy kalap alá vegyem. Még..A gyűlölet közvetlenül a sértés nyomában jár. De a megbocsátáshoz időre van szükség. Szégyen, hogy ilyen sokat kell várnunk, de elsősorban az a szégyen, hogy a sértés megtörtént. Nyahann.. Amíg a fejemben kusza gondolatok sora járt táncot, farkasom nem tétlenkedett. Morgott, és támadott. Persze a semmin esett keresztül, ami még az előbb valami volt, de erről én mit sem tudtam, mert nem néztem oda. Hamarosan megint talpra kapott, és újra megpróbálta a rózsaszín húsba mélyeszteni kicsinek nem mondható agyarait.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Márc. 21 2013, 21:42

Úgy vicsorgott, mint egy igazi vadmacska. Igazából aranyosnak is találtam egy picit, de azt már kevésbé, hogy a kelleténél sokkal nagyobbat szólt a kis szórakozásom. Hát tuti nem leszek a kedvence, kár, pedig rendes egy csaj. Aztán a kis szövege amit lenyomott, hát egek. Egy szóval tudnám jellemezni. Cuki. Az a kis ártatlan karcolgatás, már ha elég erősek voltak a szavai, hogy egyáltalán súrolják a sértés határát. Pörgettem az agyam, hogy kitaláljak valamit, amivel megbékíthetem egy picit, de nem sikerült. Előbb kapott magára valamit, minthogy ráteríthettem volna a haorimat, bár meglepő gyorsaság, de ez van. Igazából annak sem láttam értelmét, hogy fogócskát játszok a farkassal, hisz folyamatosan be tudom csapni az illúzióval. A támadóm még mindig nem hagy alá, már lendült reflexből a kardom, ám az utolsó pillanatban inkább még is a képességemhez fordulok, s kikerülöm. Csak nem ölhetem meg a szeme láttára, akkor aztán végleg elásom magamat nála. Ha őt magát támadom, akkor egyszerre két felé kell figyelnem, ami megnehezíti a dolgomat. Még egyszer bevetettem az illúziómat, miközben mérlegeltem a dolgot, hisz a farkas koma nem szándékozott spórolni az erejével. Alaposan megvizsgálva a helyzetemet arra jutottam, hogy itt már nem sokat tudok javítani a dolgon, úgy tűnik hiába mondom, hogy nem akartam nem tudom meggyőzni róla. Melles elég jók az érvei.
-Nos, egy gyengébb verzióját már kipróbáltam a kardforgató tornán, és semmi hatással nem volt a ruhára, de úgy tűnik spec beállítás lehetett. Bocsánatot kérek, és azt hiszem ki is jelentem, hogy elvesztettem ezt a vitát, így nem próbállak továbbá is meggyőzni róla, hogy nem volt szándékos.
A bocsánatkéréskor meghajoltam, egy nem túl mély, de azért mégis csak vittem bele tiszteletet. A petje következő támadásánál léptem egyet oldalra, s a bal tenyeremmel belecsaptam a támadásába. Mivel már tapasztalt vagyok, így tudtam, hogy ez támadás, így át fog menni a kezemen piros nyomot hagyva, s sebzést fog okozni, nem fog sem kibillenteni a helyzetemből, és én sem fogom megakasztani az állatot. Ahogy sejtettem, rögtön sárgába küld a támadása, de ez van. Az idomárok hátránya, hogy nehezebben találnak, de előnyük, hogy irtó nagyot tudnak akkor ütni. Én meg hát egy elég kevés élettel rendelkező egyén vagyok, s előnyöm, hogy nem találnak el annyira. Meghallgatom, ha mondani szeretne valamit, aztán meghajlok és elindulok az elérhető legmagasabb szintre. Ez a kis harc meghozta az étvágyamat a mobokra.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou vs. Szophie Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi10/1200Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Szophie on Pént. Márc. 22 2013, 18:11

Sehogy sem sikerült farkasomnak eltalálnia a fiút. A fene, tényleg nagyon erős. Az egész valami furcsa káprázat volt. Mindig a célt támadta, de végül sosem volt ott semmi. Nem értem, mi ez, és Vezér is értetlenül állt az egész előtt, mindenesetre nem adta fel, elég mérges volt ahhoz, hogy folytassa a támadások sorozatát. Szerencsére kitartsunk volt, elég. Arra sok pontot pakoltam, amire nagyon is büszke voltam. Csak az a fránya gyorsaságom ne lenne ilyen alulfejlett. Megmutatnám én, milyen közelről egy erős farkas. Az irányításomra is bőven raktam pontokat. Ez az illúzió dolog viszont annál kevésbé tetszett. Gondoltam rá, hogy ez talán valami méreg hatása, így folyamatosan figyeltem az életcsíkomat, de az meg sem mozdult. Ha méreg is volt, az életemre nem volt hatással.
-Nos, egy gyengébb verzióját már kipróbáltam a kardforgató tornán, és semmi hatással nem volt a ruhára, de úgy tűnik spec beállítás lehetett. Bocsánatot kérek, és azt hiszem ki is jelentem, hogy elvesztettem ezt a vitát, így nem próbállak továbbá is meggyőzni róla, hogy nem volt szándékos. - mondta amolyan mentegetőzésképp.
- Jójó.. de akkor sem kéne csak úgy próbálgatni ezt az egészet! Nagyon illemtelen, és sértő dolog! - mondtam csak úgy foghegyről oda vetve. Most olyan dolgot tettem, amit eddig soha, csak hagytam, hogy Vezér támadjon, én meg csak álltam. Igazából csak akadályoztam volna, vagy rosszabb esetben engem talál el, ha közelebb megye. A fiú meghajolt, és Vezér következő próbálkozása betalált. Nem hittem a szememnek, ő maga ment bele a támadásba. Ki is adta a jelet, hogy nyertem. Szuper.. És most akkor? Vége? Nem volt mondanivalóm, már eléggé kiosztottam a srácot, így csak megfordultam, és elindultam, viszont mégis valamit mondani akartam, így egy mondatot még hozzávágtam.
- Nem érdekel, mit teszel ezután, csak soha többet ne találkozzunk! - mondtam, majd otthagytam.

_________________
Fuun Kotarou vs. Szophie Advent
Szophie
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2536
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 22
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi7666/7700Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (7666/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Cardinal on Pént. Márc. 22 2013, 19:43

Ossu!

Na, a két dumagép egymásra talált. Azért remélem nem örök a harag Very Happy Lezárom a KT-t, 40 xp és 80 arany jutalom üti a markotok (7. szint).
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3176
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
Fuun Kotarou vs. Szophie Vo36oi0/0Fuun Kotarou vs. Szophie 2yjvlht  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou vs. Szophie

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.