Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Go down

default Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Aug. 14 2012, 20:19

Kettes szintű voltam. Ez csak öt pont különbséget jelentett az egyes szintűekhez képest, de mivel a toplistán úgy láttam, hogy ezzel máris a második helyet foglalom el, azt kellett mondanom, hogy a többiek hozzám képest… sehol nincsenek. Soha nem értettem igazán az embereket, de most még inkább eltávolodtam tőlük: mivel ütik el az idejüket, ha nem a fejlődéssel? Én a legerősebb akartam lenni, és ők…? Küzdöttek a leggyengébb posztjáért?
Az Aréna felé vettem az utamat, hogy néhány motiváltabb játékost lássak. Úgy éreztem, hogy fásultság vett erőt rajtam, és nehezen tettem meg az utat odáig. Kettes szintű íjász voltam. Csak közel kellett kerülniük, és máris gondban voltam, pedig ez egy kt-ban igazán nem lehetett volna probléma… Valahogy mégis eddig jórészt én kerültem ki a csatából nyertesen. Én kerültem ki nyertesen a küldetésekből. Azt hiszem, hogy változatosságra és kihívásra vágytam.
Jó volt látni a küzdőket. Jó volt látni, hogy vannak, akik edződnek, harcolnak. A tekintetemmel Hokushint kerestem, hogy váltsak vele néhány szót, esetleg közös küldetésre invitáljam. Eszembe jutott a főboss is. Mindketten kettes szintűek voltunk, jogosultak tehát arra, hogy felsőbb szintre lépjünk. Ott még erősebbek a szörnyek, gyorsabban tudunk tovább haladni az XP-k gyűjtögetésében.
Előtte azonban…
Egy srácot figyeltem, aki nem állt be a küzdők sorába, de mintha a feszültség és izgalom jeleit véltem volna felfedezni az arcán. Sose voltam jó az ilyesmiben, de reménykedtem, hogy most elhibáztam a dolgot. Mellé léptem, vállára tettem a kezemet. – Fogadd el a kihívásom. Harcoljunk. – Semmi kedvem nem volt túlspilázni a helyzetet. Reménykedtem, hogy csak nem mond nemet. Megálltam, előhívtam a menümet, és bár a yagan miatt láttam, mit csinál, de a tekintetemet is felemeltem rá. Szemöldök kérdőn felhúz… azt hiszem, jól mímeltem az érdeklődést. – [i]Kezdhetjük? – kérdeztem.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17 2012, 01:27

>>Ranmaru vs Kotarou<<
Kijöttem a küzdőtérre, de minek? Itt a kezdetek városában, már alig maradtak jóravaló harcosok. No meg már ismernek, mint a rossz pénzt, s egyikük sem mer kihívni. Az ördög kezeként emlegetett az egyik fickó, akit nemrégiben elvertem. Bár tetszik az ötlet, de a név valami borzalmas. Lábammal már majdhogynem toporzékoltam, mert nem elég, hogy nincs küzdelmem, de még nézem is, hogyan küzdenek. Nagyon kezd felcsigázni a dolog, s adrenalinhiányom kezd kiütközni türelmetlenség formájában, amit nem szeretek. Egy harcos, egy ember legyen türelmes, várja ki a megfelelő pillanatot. Ekkor lép oda valaki, akit csak a szemem sarkából láttam, nem is nagyon érdekelt, ha nem kihívó csak feldühítene. Ahogy rátette a kezét a vállamra reflexszerűen lecsaptam róla, majd ahogy meghallottam miről is van szó, a levegőben elkaptam a tenyeremmel az övét. Amolyan kézfogásnak tűnt így a dolog.
-Na végre valaki. Már azt hittem, itt esz meg a rozsda. Még szép, hogy meg. Öhm, izé, had nézzek körül. Áh az a terep pont jó is lesz, van rajta néhány láda, de legalább üres. Remélem jót szórakozunk majd!
S már meg is indultam az elhagyatott arénába. Beálltam az egyik végébe, s néztem, hogy jön-e. De ő megállt a másik végén, nagyjából húsz méter. Mégis mi a jó édest akar ez? Egycsapásos rohamcsata, ki fullad ki mire összeütközünk? Egy pillanattal később esik le a dolog, hogy a csóka íjász. Nah szép mondhatom, ezt jól megszívtam. Bemelegítés mellett alaposan felmérem a terepet, minden apró dolgot szemügyre veszek, mert ez a távolság bőven elég, hogy egy nem amatőr tűpárnát csináljon belőlem, arról nem is beszélve, hogy gyanítom nem kell sok találat az én hangya..nyi hp-m lenullázásához.
-Ehehe... Ez..most komoly? Azt hiszem, ezt alaposan benéztem. Mindenesetre remélem jó harcunk lesz.
Elég kínos a nevetés az elején, de aztán komolyabbra fordítom a szót, bár még mindig nem cseng hangomból a komorság. Beállok, hogy balra induljak el, amint egy nyílvessző közeledik. Ámbátor, mikor meglátom, hogy lövésre kész jobbra startolok el. Ugyan nehéz más állásból elindulni, de egy kis gyakorlással megoldható. Így valószínűleg az első nyílvessző elvét engem. A következő elől egy becsúszással menekülök meg, ám ez nagyon nem kóser, a csávó vér profi. Gyors felpattanok, s meghúzom magamat a két láda mögött.
-Nah, most mi legyen? Van kedved fogadni? Mondjuk a következő nyílvesszőre. Ha eltalál szabadon választhatsz, hogy melyik irányt nem választhatom az utána követő lövés elől kitérésnek. Ha nem talál el, egy vesszőt a levegőbe lősz egyenesen felfelé. Talán még téged is eltalálhat. Ez minden rám célzott lövésre érvényes. Mit szólsz? Persze találatkor azonnal mondani kell melyik irány.
Ha belemegy, vagy csak kis módosítást ajánl akkor kezdem is a további tervet. A haorimat leveszem óvatosan, és ráhúzom egy deszkára. Pont mielőtt én jobbra kivágódnék kihajítom balra. Ezzel remélem nyerek elég időt, hogy elindulhassak srégen a következő ilyen helyig, ahol megbújhatok. Ha útközben jönne egy támadás felém, akkor ez történhet: elértem már a fele útig, s itt található egy kisebb doboz, amit felrúgva használhatok golyófogónak. Vagy nem de ez esetben valószínűleg eltalál. Balra csak egy kisebb dobozhalom van, ott nehéz lesz meghúzni magamat, és még nehezebb jól kijönni. Jobbra viszont az elsőhöz hasonlóan el tudok rejtőzni az íjász elől.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi10/1200Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Aug. 17 2012, 09:40

// Négy nyílvessző biztosan elhasználva. //

Nem mondták még, hogy túl sokat jár a szád? – kérdezem unottan, miközben a mozgását figyelem. Nem ez az első csatám, de éppen ezért szerettem volna gyorsan lepörgetni, hogy enyém lehessen a jutalom utána. Más esetben talán kivártam volna, hogy a szokásos ritmusban tudjak dolgozni, és először az ellenfelem kezdhessen, és csak egy szívdobbanással utána kezdjek lőni, hogy ő már megmozdult, de most kicsit elkapkodtam. Hiába, ez még a játék eleje, ennyit talán megengedhetek magamnak. Meg különben is, küzdőtéren vagyunk, és nem küldetésen. Itt ha vesztek, akkor se lesz kevesebb a nyert tapasztalati pontom.
Meglepve konstatálom, hogy a srác gyors, sőt talán egy leheletnyivel még nálam is gyorsabb. Elég kevesen értük el idáig a kettes szintet, és remélem, hogy ő nincs közöttük. Ha így lenne, akkor félnem kéne, hogy nem csak a gyorsasága sok, hanem esetleg az élete is. Vagy a kitartása.
De nem, egyszerűen nem tud izgatni ilyesmi. Mi van velem?
Egy korábban Rinnel szemben használt technikához folyamodok: kitartom a lövéseim. Nem záporoztatom rá a nyilakat, hanem igyekszem jó ritmusban lőni rá azt a keveset, amit ellövök. Remélem, hogy mire elém ér, legalább egy kiáll belőle. Egyelőre nem úgy néz ki a dolog, cserébe sorra kerülgeti őket, ami igen szép teljesítmény ahhoz képest, hogy alig van közöttünk gyorsaságkülönbség. Gyanút fogok: talán mégis kettes vagy magasabb szintű.
Nem szoktam harc közben ilyen baromságokkal elütni az időt – mondom mogorván. –De most mondjuk unatkozom. Fogadnék, de semmi értelme annak, amit mondasz. Hogy találnálak el, ha egy doboz mögött kuksolsz? – Az íjamat feszítem, igyekszem becélozni őt. Amint mozgást látok, mozdulok, és már lövök is. Ugyan az a csel, mint Hokushinnál! És a yagan miatt most is nagyon hamar átlátok rajta. – Ilyet már láttam! – bődülök fel, de akkor már késő, az első nyílvessző rég beleállt a dobozba. Viszont ez nem akadályoz meg abban, hogy a következő nyilat is kitartsam, majd amikor úgy érzem, hogy eljött a megfelelő pillanat, lőjek.
Most már mindegy, úgy tűnik, hogy a fogadást elvesztettem.
Nem vagyok hajlandó ellődözni a nyilaimat. Drágán veszem őket. Válassz másik feltételt a fogadásod érvényesítéséhez. – Belemegyek a játékába. Szánalmas, milyen mélyre süllyedtem!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17 2012, 16:18

>>Ranmaru vs Kotarou<<
Úgy tűnik nem egy olyan fickó, akibe túl sok vidámság szorult. Azaz az utóbbi mondata alapján lehet, hogy csak titkolja, bár nem tudom minek firtatom itt magamba. Az álcát sikeresen bevette, hiába mondogatja, hogy ilyet már látott. Azonban arra nem számítottam, hogy ilyen jól fog célozni, mikor alig láthatott a szeme sarkából. A felrúgott láda semmit sem ért, hiába próbáltam kihasználni és kivédeni a nyílvesszőt, ami a jobb vállamat trafálta el. Kicsit elfordított a találat, de megpróbáltam elkapni a felrúgott ládát futás közben. Sikerül, s így értem be a második menedékembe.
-Lehet, hogy láttad, de akkor ez csak azt bizonyítja, hogy igencsak hasznos csel. Amúgy meg igencsak gonosz húzás volt azonnal eltalálni, miután elvesztetted a fogadást. Még akkor is, ha nem tetszik a kompenzáció. Ebben az esetben pedig van egy ajánlatom. A következő lövésednél duplán kell elővenned a nyílvesszőt, azaz előveszed, elrakod, majd előveszed, s csak ezután lősz.
Előkészítek beszédem közben pár dolgot: a ládát amit hoztam, egy másikat amin van egy fólia, és egy követ a kezembe, a kardomat addig elrakom, messziről úgy sem tudok támadni. Ha elfogadja a dolgot, akkor úgy indulok, hogy a ládát a kezembe fogom és megrohamozom. Ám mielőtt a második elővételt befejezhetné hozzávágom a ládát, majd a követ is egyenesen a szemei közé címzem. Remélem elég időt nyerek magamnak, hogy odaérjek, s előrántott karddal megpróbáljak támadni. Ám szem előtt tartom azt a dolgot, hogy ha leszakadok végem van. Így ha sikerül eltalálnom, ha nem nem kockáztatom, hogy el tudjon távolodni tőlem.
Amennyiben nem fogadja el, úgy először a fóliás ládát hajítom ki, s ezúttal nem a másik irányba, hanem mögötte jövök ki. Igyekszem elbújni, s mielőtt kibukna a fejem a zuhanó láda mögül elhajítom a ládát, majd a kavicsot is homlokára küldöm nyaralni. Ez esetben is csak gyorsaságomban bízhatok, s megpróbálom tartani magamat a fentiekben említett stratégiához, inkább hosszú harc, mint gyors halál.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi10/1200Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Aug. 17 2012, 16:34

// Hat nyílvessző biztosan elhasználva. //

Végre egy nyílvessző, ami betalál! – Belül boldog vagyok, de nem annyira, hogy ez kifele is látszódjon. Már rég esedékes volt, hogy az első találatom elérje. Eddigi tapasztalataim alapján egész vérmes sebzésem van, reméltem, hogy ezt most ő is konstatálta, és ugyan így látja. Ha magasabb szintű, és több is van az életerején, akkor nem jelenthetett neki problémát. De minek is filozofálok ennyit ilyesmiken?
Blődségnek hangzik, de rendben van, legyen gyereknap! – kiabálok vissza neki. Majd minden további nélkül: – Én már kezdem is! – Ahogy csak gyorsaságpontjaim engedték, olyan sebességgel nyúltam hátra, majd illesztettem be a nyilat. Épphogy feszítettem rajta. Nem mertem jobban, mert nem akartam ellőni, és nem próbálgattam még, hogy milyen, ha csak kicsit feszítek. Már emeltem is vissza a tegezébe. Ekkor Kota már mozdult, és… Egy ládával a kezében rohamozott? Nem igazán tudtam mit kezdeni ezzel az információval. Egy ládával nem lehet sebzést okozni! Az nem harci objektum!
Vagy mégis?!
Nem akartam kivárni az eredményt, ezért hátrálni kezdtem, de megint jól látszódott, hogy még gyorsabb is nálam, és mire a második nyilat is beillesztettem, már dobta is a ládát. Nekem csattant, éreztem a lökést, de fájdalmat nem. Ezen még jól szórakoztam, hiszen sebzést nem okozhatott, nem is okozott, ellenben rá kellett jönnöm, hogy elterelésnek tényleg tökéletes. Nem tudom, hogy rombolható elem-e a láda, de nem akartam kipróbálni, így nem pazaroltam rá nyilat.
A kő volt a következő, ami nekem csapódott. Ezen már felhúztam magam, hiszen a kő arra jó, hogy moboknak adjunk támadásra motivációt. Moboknak, és nem nekem! – Ezt megkeserülöd! – sziszegtem a fogaim között, de már nem tudtam ellőni a nyilamat, ellenfelem lőtávolságon belülre ért.
Nem estem kétségbe, nem ez volt az első eset: amíg ő kaszabol, addig én hátrálok, és remélem, hogy ki fogok tudni kerülni a hatóköréből. Az íj lövésre készen a kezembe, amint elég távolság lesz közöttünk, hogy a rendszer lőni engedjen, nem fogok teketóriázni. Addig azonban első körben nem védekezek máshogy, mint a gyorsaságommal. Kár, hogy az látszólag még kevesebb is hangyányival az övénél. És igyekszem hátrálni.
Rendben, lehet, hogy első körben talán ez tényleg sok így egy kicsit.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Aug. 17 2012, 20:31

>>Ranmaru vs Kotarou<<
Már meg sem lepett a cinikus megjegyzése, az már inkább, hogy én úgy gondoltam amikor meglát akkor kezdi. Nagy szerencsémre azonban így is közelébe tudtam kerülni vereség nélkül. Nagyon pontos, és majdnem olyan gyors mint én, ráadásul nagyot sebez, megvan kétszer akkora mint az enyém. Azonban íjász, és míg nem tud lerázni nem fog tudni lőni. Nevetve rontok neki, és nem hagyom meglépni.
-Meegvagy! Igen igen, légy még dühösebb!
A második csapás elől amit már utolérése után indítok meg kitér, ám így is megfelel. A köríves lendületet megtartva lököm magam a távolodni készülő után, s egy félköríves csapással támadok. Ezután egy szórás következik, melyet szintén nagy tempóval viszek feléje.
-Meg kell hagyni roppant ügyes íjász vagy, de ebben a távolságban mit kívánsz tenni? Gondolj bele még a láda sem lett volna elég ahhoz, hogy beérjelek lövés előtt, de az a kő mesterien hatott. Úgy tűnik trükkök terén még van mit tanulnod!
Mondom, miközben még két csapással jutalmazom, ezekbe beleteszem a különleges képességemet is. Bár sebességének köszönhetően számára nem fog úgy tűnni, mintha eltűnne a kardom, s máshonnan jönne, csupán nagy meglepetést okozhat, ahogy egyik pillanatról a másikra megváltozik a támadás iránya. Abból a helyzetből igencsak abszurdnak tűnhet az irányváltozás, de pontosságából és gyorsaságából nem veszít, így ellenfelemen múlik időben tud e rá reagálni. Egyedül az aggaszt, hogy eddig csupa olyan ellenfelem volt, aki kaszabolhattam én nem akart meghalni, s ennek köszönhetően már volt, hogy vesztettem is. Ha előbb fulladok ki, mint ő akkor könnyedén távolabb fog kerülni. Lassan újabb csel után kellene néznem.
-Mond csak, gondolkoztál már újabb fogadáson? Így nem vicces, hogy nem tudsz lőni, az meg nem kenyerem, hogy távolabb engedjelek. Mit szólnál, ha fél percen belül nem tudsz lerázni, akkor egy helyben kell állnod 2 másodpercig. Viszont ha sikerül akkor ez rám igaz. Szerintem megérné. A lezárás egy lövést jelent rám, valószínűleg úgy is eltalálsz, legalábbis az eddigiekből tapasztalva. Utána pedig lenne rögtön még egy találatod, mert nem mozoghatok.
Még szép, hogy nem fog tudni fél perc alatt lerázni, de nekem sem végtelen az erőm. Bár, ha belegondolok én milyen kis áron kerültem közel hozzá, előfordulhat, hogy képes lesz rá, viszont akkor nagyon ügyesnek kell lennie.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi10/1200Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Pént. Aug. 17 2012, 23:33

//Továbbra is hat nyílvessző. //

Legfőképpen az lep meg az ellenfélben, hogy nem szimplán csapkod, mint a többiek, hanem… basszus, ez próbál küzdeni. – Mi van, csak nem vettél néhány vívóedzést a SAO előtt? – kérdezem fellengzősen. Csak azért teszek így, mert attól függetlenül, hogy a kardhasználati tudománya elég magasan áll, mivel a gyorsaságpontjaink közel megegyezhetnek, mégis tudom cselezni a támadásait. Persze közel sem annyira, mint szeretném, és csak becsúszik egy támadás tőle. Majd még egy. A yagannal csekkolom az életerőmet, hogy végre teljesebb képet kapjak róla, azonban amit látok, az ahelyett, hogy még sebesebb mozgásra ösztökélne, a szervezetemben virtuális adrenalint pörgetne, bekapcsolná az életösztönömet… vagy akár kicsit is izgalomba hozna, helyette lelomboz. Ott helyben felhagyok az ellenállással: semmi értelme. Egy helyben állok, kihúzom magam, ő meg csapkod, dolgozik, szálfa termetem fölé magasodik.
Az a helyzet, kisfiú, hogy még órákig állhatnánk itt így. És még akkor is maradna életerőm – mondom ezt, és teszek mást, mint lenézek rá. A valóság persze nem ennyire szélsőséges, hiszen az első bevitt találat még csak egy életerőt vont le tőlem, kettőt megtartott a páncél, azóta viszont hármasával szedi le őket. A két bevitt csapása után huszonegy életem maradt, és mivel ő folyamatosan támadott egymondatos monológom alatt, ez tizenötre csökkent.
Itt döntöttem úgy, hogy akkor mutatok neki valami újat, és a kezemben lévő íjjal amennyire csak tudtam, megpróbáltam orrba gyúrni. – Mondjuk ehhez mit szólsz, he?! – Pusztakezes harcmodorra váltottam, és úgy viszonoztam a támadásait. Nem volt védekezés, nem volt kitérés, csak amennyire még épp belefért, vagy a yagan miatt láttam, hogy pont kivitelezhető. Ökölharc volt. Legalábbis részemről.
Így sokkal jobban tetszik most ez a mulatság! – kárálom, és közben kivégezhetetlennek érzem magam, pedig vészesen fogynak az életerőpontjaim. És mit ne mondjak… a kitartásom is.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Aug. 18 2012, 15:08

>>Ranmaru vs Kotarou<<
Nem érdekelt sem az inzultálása, sem pedig az, hogy hű de menőt játszik. Egy pillanatig nem haboztam támadni.
-Hát vívásnak nem is tudom, hogy mondható e az a kilenc év kendó. Hm, valóban ennyire sok életed lenne? Had próbáljam ki.
Mondom, de közben sem álltam le a csapkodással. Nem tudom mennyire jól hazudik, de ennek akkor is blöff szaga van. Lehet rájött nem tud elmenekülni? Mire készülhet? Kérdezem magamban mikor is megindul az ökle. Már épp ideje volt, hogy mutasson valami ellenállást. Furcsának tűnt, hogy nem támadott vissza egyszer sem, annak ellenére, hogy „órákig bírná a csapásaimat”. Módszeresen próbálok kitérni előle, hisz nem lepett meg a dolog, azonban így is eltrafálja a bal arcféltekém. Gondoltam, hogy akkor itt a vége, hisz már csak két hp-m maradt, azt biztos lesebzi. Nem? Az ütése mindössze egyetlen egy életpontomtól fosztott meg. Ezek szerint még van esélyem, de már nem sok, nagyon úgy tűnik, hogy magasabb szintű a fickó. Nem hiszem egyszerűen el, hogy ennyire jól céloz, sebes, üt, és még gyors is. Az életerejéről már nem is beszélve, 12 pontnyit tuti lesebeztem neki. A láda nem hinném, hogy sebzett. Ha nincs mázlim már az első két támadásával kicsinálhatott volna. Nos azt hiszem ideje kicsit visszafogni magam, mielőtt elfajul a dolog, és tényleg kikapok egy egyszerű ütéstől.
-Nocsak nocsak. Végre nem csak menekülsz, de mire véljem ezt a hirtelen ütést? Csak nem kezdesz kifogyni az életerőből? Nem mintha nekem olyan bazi sok maradt volna, ahogy hallottam az íjászok tényleg erősek távolról, bár én meg távolról nem tudok mit kezdeni.
Megindítok gyors három támadást, melyből az első beugrató. Aztán találat nélkül próbálom megúszni a dolgot, majd nem lőtávolságra visszahúzódni, de azért nem is tartom a képem az öklébe. Bár már oly mindegy, egy hp, ki is fulladtam már, és fene tudja még mennyi élete van. Már kezdem elveszteni az érdeklődést ez a harc iránt, megvolt a szórakozás, de ez így már kicsit kezd sok lenni.


_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi10/1200Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Aug. 18 2012, 15:48

// Ha sikerül az is, amit ebben a reagban írtam, akkor hét nyílvessző. //

Nagy volt a szám, pedig a valóságban sokkal rosszabb helyzetben voltam: egyrészt azért váltottam ökölharcra, hogy úgy mutassam, mintha én lennék a legény a gáton, és nem volna mitől félnem, hátha ezzel is megrémisztem, és még ő fog hátrálni tőlem. Másrészt – és ez volt a sokkal nyomósabb indok – nem láttam esélyét annak, hogy valaha is el fogjak tudni hátrálni tőle. Még gyorsabb is volt nálam, így aztán végképp reményem sem maradt, hogy kikerüljek a hatóköréből, és az íjamat használva támadhassak.
Láthatta, hogy milyen gyors vagyok, erőteljes sebzésemet is megtapasztalhatta, most megpróbáltam eladni neki, hogy töménytelen élet áll rendelkezésemre… Igazán elvártam volna tőle, hogy legalább egy kicsit féljen. De nem, helyette a kilenc év kendóra hivatkozott, és az én szívembe költözött félelem-szerű érzés, hiszen ezt alátámasztva még az ökleimmel sem igen tudtam megsebezni. A fenébe!
Idétlen kalimpálásnak tűnt az, amit művelek, főleg mellette, aki kimért mozgással, látható szaktudással szabdalt… Talán én magam vetettem volna véget neki, ha nem úgy esett volna, hogy a kitartásomból bizony többre nem nagyon futotta.
A tüzeléseim nem vettek le sokat, hiszen megválogattam a lövéseimet, kerestem a jó találatokat, nem mímeltem sorozatvetőt, viszont rengeteget kellett mozognom, amint közelért, hajladozni az vágásai elől, az elején hátrálni is igyekeztem, nem is beszélve, mint kétségbeesett ökölharcot mutattam be a végén.
Lihegve rogytam a térdemre. A kezem remegett, én viszont kicsit megkönnyebbültem, hiszen ellenfelem sem tett másként. Úgy tűnik, hogy ugyan addig bírtuk. Bár ő még most is dumált. Ez hihetetlen, komolyan!
A szuflából sosem fogysz ki, mi? – lihegtem, majd összeszedtem minden erőmet, és felegyenesedve előhívtam a menümet. – Tudod mit? Ha ennyire kevés az életed, van egy ajándékom. Jól bírtad eddig, megérdemled. Nekem meg úgysincs szükségem rá. – Exportáltam a tárolómból egy potiont – az egyetlen potionomat –, és miközben egyel hátrébb léptem felé hajítottam. Reméltem, hogy elkapja, hiszen akkor mindkét keze foglalt lesz, és…
Az íjamat kezembe helyeztem, és így, hogy megfelelő távolság ékelődött közénk, céloztam és lőttem is. – Nézd csak, ez is egy trükk tőlem – mondtam, mert ha a találat sikeres lenne, a kimerevedő táblán a megnyer és nem a megöl lehetőséget választom. Így viszont nem marad más, mint a fejem felett megjelenő nyertes kiírás. Már ha bejönnek a számításaim.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi115/1700Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Fuun Kotarou on Vas. Aug. 19 2012, 03:16

>>Ranmaru vs Kotarou<<
Ha a feszültség egy apró jelét is mutatom, azzal megnövelem az önbizalmát, ami számomra jelen helyzetben végzetes is lehet. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy elérjem a feladás gondolatát nála, ami szinte lehetetlen. Legalábbis magamból indulva ezt gondolom, azonban az elkeseredettség egy-két jelét látom rajta, ami jó jel számomra. Ami még jó hírnek mondható, hogy kifogyott a szuflából, ami a rossz, hogy én is. Két térdemet tartom kezeimmel és lihegek egy kicsit. A való világban tovább bírtam volna lazán, de ez sajnos itt nem lehetséges.
-Hehh, ha ki is futottam az összes gőzt, még azért átfúj egy kicsit a szél a torkomon. Ajándék? Azt hiszed rászorulok? Szerintem sokkal rosszabbul állsz te. Ha jól néztem, az öklöddel egy pontnyit sebzel, és azzal aligha mész sokra az én hármammal szemben.
Majd fogja magát, és felém hajít valamit. Egy élet poti? Bazzeee, nehogymár! Ez 12 aranyat ér, és csak így hajigálja?
-Ne pazarolj az isten szerelmére! Megvesztél? Elment a józan eszed a félemtől?
Hitetlenkedek, miközben gyors hátrébb lépek egyet, hogy el tudjam kapni szabad bal kezemmel. Ám miután ez megtörtént jövök rá, hogy engem alaposan átb.tak. Tágra nyílt szemekkel próbáltam sprintre váltani, és egy kitérő srégen előre mozdulattal közelebb kerülni az eltávolodott ellenfelemhez. Azonban hiába minden próbálkozás, túl közel volt, hogy egyszerű gyorsasággal védekezzek halál pontos lövése ellen. Meg is jelenik a feje fölött a WINER. Hát ez szép, mondhatom nagyon szép, egy ilyen oltári klisés dolgot beszívni. Egek hová süllyedtem.
-Nah, mondhatom ez szép. Ilyen klisés megmozdulást már vagy ezer éve nem láttam. Legutóbb a házi készítésű bentomat tartotta egy csávó maga elé pajzsként, majd elpazarolta egyetlen ütésért cserébe. Gondolom sejted mi lett vele, „csúnyán elesett”. Úgyhogy ezért a felelőtlen pazarló megmozdulásért ezt el is kobzom, nálad nincs biztonságban szegénykém. Ami meg a trükkös győzelmet illeti. Gratula, jó volt veled szórakozni. Azt hiszem ez megmutatta nekem, hogy ideje lenne szintet lépnem, meg bevásárolnom. Nos, kösz a meccset! Csáó!
A hp potit elraktam, a gratulánál egy apró meghajlásféleséget megejtek, majd a végén intek neki, miközben elhagyom a terepet.

Köszönöm a remek meccset!

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Srry___www.kepfeltoltes.hu_
Fuun Kotarou
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 26
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru Vo36oi10/1200Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru 2yjvlht  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 19 2012, 13:38

Egy igazán szép küzdőteret olvashattam. Gratulálok a teljesítményért!

Jutalom: 10 exp 20 arany (Ranmarunak +1 arany, céh bónusz)

ui.: Kotarou, gratulálok a szintlépéshez!
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16172
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Fuun Kotarou és Tatsuki Ranmaru

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.