Cearso & Asu VS Tachi és Katha

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Szomb. Dec. 20 2014, 10:34

Vííííí! Kaptam még egy üzenetet Kathától! *-* Remcsimencsizem, mostanka nem fog csak úgy eltűnni! T.T
Szóval tehát, eléggé meglepődtem, perceken át csak hűűűűű-t meg háááááá-t tátogtam, a boldogságtól kipirult arccal, hogy mégis csak harcikálhatok a harcművész mellett, csak most igaziból. Imádom a PvP-t, de tényleg! Nem is értem, eddig miért nem játszottam ilyenekkel... Ja, persze, mert nem volt időm. Most viszont be vagyok ide zárva szépen, és lényegébe véve csak időm van ilyenekre, szipp-szipp. T.T
Ugyan a levél azt nem mondikázta, hogy milyen csapatot is talált, akikkel megmérkőzhetünk, azonban nem is érdekelt. Visszaküldtem egy kawaii pozitív smileyt, hogy ott leszek, aztán pedig már repültem is! Na jó, repülni nem is tudok... ._. De ez már igazán részletkérdés.
- Kathaaaa! Ugye most nem hagysz el? TT__TT - borulok a nyakába, amikor megérkezek. Teleport kristály, majd gyors rush, és máris Aincrad második legjobb helyénél járok, az Arénánál. Az első természetesen a szalonom. Még akkor is, ha nincs is akkora forgalom, mint itt. >.> Még mindig nem elég a felhajtás, pedig már petmasszázst és ápoló pakolást is ajánlok. Mit akarnak még? T.T >.>
- Vuuuuu! Jól nézel ki. Új hajad van? Másik sminked? A ruhád más? *-* - valószínű, Katha ugyanúgy nézikéz ki, mint a legutóbb, de nem baj. Látszólag jó formában van. Csak ez ne legyen látszólag, plíz! *-*
- Na és, kiket találtikáltál nekünk? *.* - csillogó-villogó szemekkel pislantok, mikoris odalép hozzánk két hapsimapsi. Az egyik Cearso, a másik pedig Tachimachi. O.O Egy röpke pillanatra ledermedek, hiszen rá számítottam itt a legkevésbé. Azonban gyorsan kapcsolok, hogy ez így nem lesz jó. Tachival a céhen kívül ugyanis nem ismerjük egymást. Én így gondolom, és ajánlom, hogy ő is így gondolja. Inkognitóm fenntartása a legfontosabb, prioritást élvez minden előtt. Tachinak se lenne jó pedig, ha összekötnék a neveinket. Mindketten tisztázatlan körülmények között váltunk vörössé. Nem véletlen, hogy nem mutatkozok Liberators tagokkal a nyilvánosság előtt. Még a végén elkezdenének komplikálni...
- Cearso! Új teamed van? Very Happy Úúúúwh, és dögös pasit hoztál nekem. *.* - tökéletes, két szemtanú is van. Tudják igazolni, hogy életemben először láttam ezt a muksót.
- Halihali, mi még nem találkoztunk! Asuka vagyok! *>* - ölelgetem meg a fiút, ha akarja, ha nem. Ennyi egyelőre elég lesz. Inkább lássuk, mit hoz nekünk az Aréna mára.
- Jaaaa! Hogy íííígy! O.O Nem is akarsz velem játszani, jól van... >.> - eltelik némi idő, mire felhívják a figyelmem valamire. Ezúttal sem mérkőzhetek meg Kathával! T.T Talán Tachi a pasija, és duplarandit akart? O___O Hát, el kell, hogy keserítsem, Cearso nem az esetem, különben is, foglalt. Láttam ám, hogy nézikéz rá Marie-chanra. *.* Az üzenetben persze, amit kaptam, valamit nagyon félreérthettem, ha azt hittem, most is ő lesz a csapattársam. ._.
- Sajnálom, Kathinka, de Cearso nem az esetem! Ha találok ilyet, tutira első dolgom lesz, hogy duplarandira hívjalak, jó? Eskü! Surprised Azért a buliban benne vagyok, de Cearso nem a zsánerem. Különben is, koszorúslány leszek az esküvőjén! Surprised - még mielőtt a további dolgokat félreérthetném, már tényleg belépek az Arénába. A helyszín ezúttal is random generált. Szóval elég kíváncsi vagyok, vajon mivel készültek nekünk mára. Meg persze Tachira is... Sosem harcoltunk még egymás ellen. Nem sokat láttam a képességeiből. De hát ezért Liberators tag, és azt hiszem, így végzi jól a munkáját. Rolling Eyes

//A félreértést a csapatos dologgal kapcsolatban bárki közölheti Asuval Very Happy A pontozásom az egyszerűség kedvéért felszereléssel együtt írom le.

Szint: 15

Élet: 22 (110 HP)
Fegyverkezelés: 30
Erő: 60
Kitartás: 11
Gyorsaság: 30
Speciális Képesség: 18
Páncél: 28

Sebzés:
Zöld: 66 + 6 vérzés (Hentes)
Sárga: 72 + 6 vérzés
Piros: 78 + 6 vérzés

Valamint hozok magammal 6 db Mini Potit.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Dec. 26 2014, 11:27

Ismét előjött egycsapatos aréna lehetősége, és én, mint természetes rögtön el is kezdtem tervezgetni. Lényeges lenne, ha Asuval még egyszer tudnék harcolni, hogy feljussunk az első helyre. Nem szükségszerű pont ellene szereznem csapatot… Ha elég jól intézkedek, akkor magam mellé is állíthatok embereket. Így hát rögtön is nekiálltam intézkedni. Első sorban az ellent intézem.

„Hi Asu! No ha nem gond gyere szépen, majd az Arénákhoz, ha nem gond. Lesz egy jó kis csapatharc megint, remélem te is eljössz, aztán nehogy kegyelmezz nekem :3 Arénákhoz 3-ra, ne késsél >.>”

Végül elküldöm, és a további választásokat hümmögve, fej vakargatva keresgélek. Hm.. kivel rakjam össze a harcoskát…. Hm…. Mondjuk… Oh megvan . *.* Le is hívom a megfelelő dolgokat, és be is pötyögöm a szükséges dolgokat, majd jöhet az üzenetes dolgok.

„Halihó Cear \O/ Akarsz egy visszavágót a múltkori után? :3 igen? Oké akkor mit szólnál egy csapatharchoz. Te, és egy Asuka nevű harcoska. Nos? Jössz? Szupi ^^ Gyere ma 3-kor az arénákhoz.”

Éééés ez is elküldve. Szóval most már csak az én teamem marad. Ez lehet, hogy nehézkes lesz majd, ha az illető nem jön el, akit tervezek, de hát, na. Dobok is egy lényegre törő üzit neki.

„Te és én egy csapataréna keretében :3 ha győzünk, egye fene teljesítem az egyik kívánságodat ^^ Szóval gyere 3-kor az arénákhoz :3”

És elküldve meg is indulok, az aréna fele. Végül Asu is beesik, és szinte letámad. Elmosolyodok a kérdésére.
- Szia Asu nem minden a régi, max a szintem új. Képzeld, már csak 1 szint kell az új képimhez. *.* - majd jött a bemutatkozás – Asu te leszel azzal ni ott Cearsoval, most kivételesen nem velem leszel, én Tachi komával leszek együtt, ha gond. – mosolygok, majd egyik karomat átvetem a fiú nyakán, és folytatom – A terepet rátok bízom, remélem megfelel nektek a csapatállapot.

Szint: 9
Élet: 6
Fegyverkezelés: 20+13 (33)
Erő/Irányítás: 11+5 (16)
Kitartás: 4+4 (Cool
Gyorsaság: 7+2 (9)
Speciális képesség: 7+4 (11)
Páncél: 24

2x Halvány Füst Kristály
2x Gyenge Tisztító Kristály
2x1x Pajzs kristály
2x Gyenge Gyengítő Méreg
2x Gyenge Kábító Méreg
1x Gyenge Paralízis Méreg
3x Kis Potion


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 03 2015, 21:40-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Dec. 26 2014, 14:13

Boríték villogott a szemem sarkában. Nem volt éppenséggel nagyon ritka látvány, forgalmasnak mondható a postaládám. Az információáramlás egyik sarokpontja voltam bizonyos körökben, aztán ott volt Szophie, akivel időnként random üzeneteket küldtünk egymásnak, illetve mindenféle ribancok is zaklattak szerelmes üzeneteikkel. Vagy én zaklattam őket :] Most is az utóbbi kategóriára gyanakodtam, ahogy a feladót megláttam, és voltaképpen nem is tévedtem sokat. Angyalkát ismerve nem az én kívánságom fog teljesülni, hanem az övé :] A kontextus ugyan kissé különös volt, de ezt betudtam az elmebajának. Velem legfeljebb az kíván együtt küzdeni, aki még sose látott harcolni, mindenki más tisztában van vele, hogy a legkevésbé sem vagyok csapatjátékos :] Tény és való, Katharina-channak még csak az egyik kardomhoz volt szerencséje, és az nem az, amelyiket egy párbajban használni szokás.
Kíváncsi voltam, mit machinált, így vettem a fáradtságot, hogy megjelenjek a helyszínen pontban háromkor. Angyalkán kívül egy számomra ismeretlen fiú és egy Asuka-chan tette tiszteletét a találkozón. Szóval ők lennének az ellenfél? Egyikük sem volt túl félelmetes. Rezzenéstelen arccal mértem őket végig, természetesen külön figyelmet fordítva a lány idomaira. Még szerencse, hogy csak nekem tűnt fel Asuka-chan megtorpanása, ha lenne belőlem még egy, az könnyedén kiszúrhatta volna a reakciójából az ismeretségünk. Van még mit tanulnia :]
- Tiszteletem :] Én sem sejtettem, hogy bájos hölgyet kapok ma ajándékba - bókoltam enyhén meghajolva, majd viszonoztam az ölelést. Közvetlen közelről mutattam csak neki egy pajkos félmosolyt - Tachi a becses nevem - tettem hozzá, egyben letudva a bemutatkozást a másik fél felé is, aki valóban ismeretlen volt. Amint Katharina-chan átkarolt - még ha furán is tette -, én is magamhoz vontam a derekánál fogva, de nem sokáig maradt ott a kezem. Gyorsan lejjebb csúszott egy kevéssel, elvégre minden alkalmat ki kellett használni. És nem csak erre
- Ugyan, Asuka-chan, egy orgiánál lényegtelen, hogy ki kinek az esete. Ne légy válogatós, úgyis át fogsz menni az én kezeim között is :] - vigyorodtam el, elvégre mi mást is szervezhetett volna Angyalka, ha nem egy négyes hancúrozást nyilvános terepen? Vagy tévednék? :]

Levettem a rettegett gyűrűm, a rúnám és a köpenyem.
HP:110 | F:53 | E:45 | K:19 | GY:17 | S:16 | P:105

4 Kis Potion
9 Nagy Potion
3 Rövid Spec Potion
1 Tartós Spec Potion
5 Gyenge Paralízis Méreg
1 Gyenge Spec Méreg
3 Gyenge Altató Méreg
2 Rövid Ellenméreg
1 Pajzs Kristály
2 Lökés Kristály


A hozzászólást Tachibana Makoto összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 12 2015, 19:10-kor.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Hétf. Dec. 29 2014, 19:43

Ez meg mi már? Katha vajon honnan tudta meg, hogy Asu-val egy csapatban vagyunk az arénában. Azért a ranglista nem egy helyen ki van függesztve a környéken. Ha meg ő is Asu-val van egy csapatban, akkor meg miért akarja, hogy én legyek a vörös indikátoros lánnyal. Mondjuk van egy olyan érzésem, ha ez a lány szervezi az aréna küzdelmet, akkor lesz benne valamilyen turpisság. Szóval erre a küzdelemre jobb lesz felkészülnii.
Lassan megérkezek az arénához. A legváratlanabb az Asu lerohanása volt.
-Öööö, asszem rossz információkat kaptam. Az én levelemben az állt, hogy veled leszek egy csapatban.
És nagyszerű, egy újabb piri. Legalább Asu, és ez az új srác nem ismerik egymást.
-Cear.
Tudtam le egyszerűen a bemutatkozást Tachi felé. Se kéznyújtás se akármilyen másik gesztus.
Elég hamar kiderült, hogy az Asu kapott rossz információt.
-Mintha lenne olyan, aki az eseted lenne. Rolling Eyes
Teszek egy vicces megjegyzést Asu kijelentésére.
-Sajnálom szivi, de van egy olyan érzésem, hogy arra a dupla randira nem keveset kell majd várnod.

-Felőlem. Rolling Eyes Lehetsz koszorúslány az esküvőmön. De előtte mutassuk meg annak az arrogáns Kayabának, hogy nem tudott olyat alkotni, amit nem lehet legyőzni.
Feltett szándékom megtörni azt a paradoxont, amelyről mindenki azt állítja, hogy meg fog történni, ha egyszer végre legyőzi valaki az utolsó bosst.
-Akár fogadhatnánk is, hogy melyik fog előbb bekövetkezni, találsz magadnak egy pasit, vagy valaki legyőzi a 100. bosst.
Én személy szerint a másodikra fogadnék, de nem most nem akarom megsérteni Asut, a végén még felborulnának a csapatok, és Kathával kiállhatunk a két piri ellen. Amihez most nem igazán lenne hangulatom.
A sárkánnyal való küzdelem megtanított arra, hogy létfontosságú, hogy ki kezdi a küzdelmet, és ki tudja jobban kihasználni a helyzeti előnyét.
-Ezt tedd el. Szerintem szükségünk lesz rájuk. De ha azt mondod, hogy nem a győzelemre hajtunk, akkor megkaptad ajándékba.
Ezzel Asu kezébe nyomok egy gyenge területi kábító kristályt, és egy Lökés Kristályt.

Szint: 9
Élet: 14 (+0) =14
Fegyverkezelés: 11 (+41) =52
Erő: 2 (+8 ) =10
Irányítás: 13 (+4) =17
Kitartás: 1 (+0) =1
Gyorsaság: 8 (+14) =22
Spec. Képesség: 6 (+10) =16
Páncél: (+35) =35
hp: 70 páncél 35 távolharci sebzés: 22 közelharci sebzés: 5

Tárgybónuszok infók
A Sietős +1 [1I] ( +2 Irányítás +4 Fegyverkezelés ): A felajzáskor egy illúzió nyilat lő ki, ami megegyezik a használt nyíllal, de csak tizedannyit sebez, lefelé kerekítve.
A Kaszás Félelmetes Köpenye ( +2 Erő +8 Fegyverkezelés +2 Gyorsaság +5 Páncél ): A viselőjét 2-es szintű észleléssel áldja meg.
tudnivalók:

Lopakodás bónusz senkinél sincs.

Sorrend: /jelenleg/
Asuka:

körönként egyszer támad. Minden 4. körben pihen. Spec képessége 3-tól sikeres.
Támadás: Mindkét ellenfelet 3-astól felfele találja el.

Cearso:

körönként egyszer támad. Minden 3. körben pihen. Spec képessége 3-tól sikeres.
Támadás: Kathát 2-estól találja el Tachi-t 3-tól
Tachibana Makoto:

körönként egyszer támad. Minden 5. körben pihen. Spec képessége 4-től sikeres.
Támadás: Asu-t 2-estől találja el, Cear-t 3-astől /kasztbónusz miatt/

Angelica Katharina:

körönként egyszer támad. Minden 3. körben pihen. Spec képessége 4-től sikeres.
Támadás: Asu-t 2-estől, Cear-t 4-estől /kasztbónusz/ találja el.Hozok:
1 db Lökés kristályt,
1 db gyógyító Kristályt
1 db tövisgyőkér Kristályt
1 db gyenge területi kábító kristályt
1 db Gyenge paralízis mérget.
+1 db lökés kristályt, és 1 db gyenge területi kábító kristályt./átadva Asunak/


A hozzászólást Cearso összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 14 2015, 00:21-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Vas. Jan. 04 2015, 21:14

Hűűűű, hát szépen megleptek itt engem, kérem szépen! Surprised T.T Tutcsira nem tutiztam volna, mit csini ilyen helyi, ha nem vagyok elég gyors! Csak egy pillcsire állcsiztam meg, de ez is elegecske voltacska ahhoz, hogy látható legyen: ledermedtem. Nem akartam Tachimachit itt látni, ilyen körülmények között. Azonban másrészt ez jó. Szemtanúk vannak rá, hogy életemben először talcsizom vele. Ez pedig nem rossz, hiszen nem szercsi, ha a nevem összekötcsi más pircsikkel. Sad
- Mi vagyok én? Folyóvíz, hogy átmenjek a kezeken? o.o - vicceske tetszik lenni, Tachimachi. Mindenféle orgiáról beszélsz itten nekem, közben pedig a saoban nem is lehet ilyet. *.* Tiszcsi rosszcsi. Döguncsi. Még jó pasik sincsenek a saoban. Csak olyanok, mint Cearcsimercsi, meg mint Tachimachi. De tényleg! Hol vannak a férfiistenek? T.T Nyuuuuu.... Ez így nem jó. Sad
- De kis cukcsi! *.* Csak el ne felcsi. ^^ - rakom el a cuccokat, amiket Cearcsi nyom a kezembe. Tiszta ééééjdes! Figyel rám! *-*
- Igazi gavallér. Very Happy Nézcsi, olyan lovagias az én Cearcsimercsim, Kathamata! *.* Remcsi, Tachi is figyukáz rád. Wink - ajánlom, hogy így legyen. Persze nevetek is ezen egy nagyot. Még, hogy én és Cearso... ugyan már. Very Happy A menyasszonyát, mert az lesz belőle, amúgy is én fogom öltöztetni az esküvőjén. Persze előbb nem ártana megkercsizni az ari arcsit.
- Cearcsi goncsi! Most nézzétek meg... Azt mondja, Asu csúnya? Sad Pedig egész reggel a sminkemmel foglalkoztam. Sad - gonosz ez a fogadás, nem tetszik nekem... Durcisan elfordítom a fejem. Igenis, kérjen bocsánatot! ˇ^ˇ S az előbb még azt hittem, gavallér.
- Amúgy is, sose fogják legyőzni a századik bosst! ˇ^ˇ Én pedig igenis, szebb vagyok a bossoknál, tehát előbb találok pasit, mint hogy a főboss bepasizna, jóóóó? >.> Csak tele van nyomikkal az egész játék, nem tehetek róla! Válogatós vagyok! Sad Nem randizhatok csak úgy akárkivel... >.> - fú, most tényleg ideges lettem! Mad Mintha azt mondaná, hogy a 100. boss jobban néz ki, mint én, ami persze nem igaz, még ha azt se tudjuk, hogy néz ki, de akkor honnan tudnánk? >.> Vagy... talán Cearso nem is ezt mondta? Nem tutcsi... Mindenesetre durcimurcin karon ragadom Kathát, s megindulok az Aréna felé.
-Katha, ugye nem is vagyok csúnya? Ugye, hogy nem? Mindenkinek a lábaim előtt kéne hevernie, ugye? Sad - legalábbis holtan biztosan...

//Asu hisztiroham és szőkenő effekt bekapcs xD Bocsi az agyrohasztásért//
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Jan. 10 2015, 19:36

Elmosolyodok Asu logikáján. Komolyan mondom az tuti, hogy nincs teljesen észnél ez a csajszi, de nem is baj az, ha az lenne, uncsi lenne, és én nem szeretem az uncsi dolgokat. Miközben azonban nem figyeltem, Tachimach(i, hogy Asut idézzem) lejebb vándorolt, legalább az ölelő karjai.
- Ejj-ejj Tachikám, várd meg szépen, míg beérünk. Ott aztán kitombolhatod magadat, és ha ügyes leszel még Asu-chant is megszabadíthatod ruháitól. – kacsintok rá Asura.
Elszakítom magam Tachitól, majd hümmögve megállok a lány előtt, majd felnevetek és így szólok… vagyis szólnék, ám hirtelen lerohanása, szinte elsodort, és arra eszmélek, hogy húz be az aréna felé. Gyors felveszel a tempóját, majd utána szólok csak.
- Áh nem vagy az nyugika. Te aranyosabb vagy a bossoknál... de… a természetes szépség terén én nyerek. – dugom ki felé a nyelvemet – Csak viccelek nyugi, te is olyan szépecske vagy, mint én. – majd halkabbra fogva a mondandót tovább folytatom, hogy csak Asu halhassa meg – De szerintem Cearso túl gonosz volt veled az előbb. Mit szólnál, ha megviccelnénk egy kicsit, hogy megtanulja, hogy a nőket csak ne nézze le. – kacsintok rá, majd ha benne van folytatom – Az arénában, mikor elindul a mérkőzés ahelyett, hogy nekünk jönnél, elintézem Tachimachival, hogy elintézzétek a nézeteltéréseiteket Cearral, és megmutasd mennyire vagy is Amazon. És ugye te sokkalta erősebb vagy mint mi Tachimachival, pláne úgy, hogy ő leszerelt. Szóval 1v2-ben is jó lesz. – mondom mosolyogva, de azért hozzáteszem – Persze ha ez nem tetszik, egyszerűen tegyél úgy, hogy nem támadsz, míg vissza nem vonja, és ha nem teszi, mi elfenekeljük őt.

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Jan. 12 2015, 19:51

A fiú bemutatkozásán nem lepődtem meg, és nem is foglalkoztam vele. Egyébként sem különösebben szoktam férfiakkal foglalkozni, amikor gyönyörű hölgyek társaságában vagyok, szóval ez akkor is igaz lenne, ha olyan udvariasan mutatkozik be, amennyire csak lehetséges. Vajon találkoztam már olyan férfival, ebben a játékban, aki tisztelettel kezelt? Nem emlékszem ilyen esetre, a legtöbben azonnal ellenséget látnak bennem, de ez természetes. Állati ösztöneik kerülnek a felszínre, mellyel a "területüket védik". Igazán szórakoztató tud lenni egy-egy ilyen jelenség :] Nem volt azonban szórakoztató Asuka-chan viselkedése, az affektálásától és a nyelvezetétől a hideg futkosott a hátamon. Máskor nem szokott ennyire szőke lenni, de most egy új szintre lépett, az elviselhetetlenre. Inkább ki is zártam a tudatomból, amíg tartott nála ez az agymenés, helyette ideiglenes csapattársammal foglalkoztam inkább.
- Nahát, mióta olvasol a gondolataimban? :] - vigyorodtam el - Vagy ennyire kiismerhető lennék? - kérdeztem tettetett aggodalommal a hangomban. Ami azt illeti, való igaz, hogy nem szándékoztam komolyan venni a küzdelmet. Én mindig a szórakozást kerestem, és nem a győzelmet, és egyébként is, egy gyenge párral az oldalamon Asuka-chanék esélyesebbek voltak. De még ennek ellenére is képes voltam lebecsülni az ellenfeleket annyira, hogy hiányosan szerelkeztem fel :]
- Angyalka, ilyen trükkökhöz csak a gyengék folyamodnak. Ne is figyelj rá, Asuka-chan, csak tisztességtelen előnyhöz kíván jutni :] - léptem oda a lányok mellé, és folytam bele a kis sugdolózásukba. Természetesen az én fülemet nem sok minden kerülte el immár, hiába erőlködött Katharina-chan azon, hogy ne hallhassuk meg, amit mond :] Amint beléptünk az aréna területére, magamhoz vettem a kezdeményezést és gondoskodtam a kihívásról, majd a hölgyek közé léptem, és mindkettejük derekát átkaroltam. A többi a másik férfiú dolga lesz, sokkal fontosabb a társaságot élvezni :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Szomb. Jan. 17 2015, 17:14

-Elnézést kérek, van egy olyan érzésem, hogy rosszul sikerült fogalmaznom az előbb állításomat.
Nem, nem fogok magyarázkodni, a legjobb, ha szépen elnézést kérek, és többé nem hozzuk fel ezt a témát. Amúgy se hiszem, hogy
-Ha ennyire szeretnéd, akkor itt és most kijelenthetem, hogy te vagy a legszebb egész Aincradban.
És udvariasan meghajlok a lány felé. Még csak az kéne, hogy az arénában egyből nekem támadjon az ellenfelek helyett. Azért remélem, hogy ezzel a gesztussal nem esek át a ló túloldalára, mert a végén képes lenne még azért is felkapni a vízet. Sosem értettem eléggé a nőkhöz. Nem úgy mint ez a bájgúnár. Mondjuk egyáltalán nem zavar, hogy ilyen jóban van a lányokkal. Amíg nem dönt úgy, hogy arénán kívül nem támad rám, addig megelégszem a három lépés távolsággal. Élvezzék csak egymás társaságát.
Elfogadom a srác kihívását, és szépen bemasírozunk az arénába elől a két lány a kéjenccel, utánuk meg megyek szépen én befele.
Bent az arénában teljesen karácsonyi hangulat fogadott. Mindent elborított a hó, még az aréna közepén tornyosuló hatalmas fenyőfát is. A sok hó ellenére mégsem volt annyira hideg. Ha mindenki kész felőlem kezdhetjük. Elő is készítem a szép kis fegyverem, és várom hogy valaki elkezdje a "táncot".

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Csüt. Jan. 22 2015, 21:32

Hiszti off, mert azért mégis csak. >.< De néha bizony nem lehet kibírni. Nőként viszont szerencsére előjogom, hogy bármikor, bármilyen körülmények között akármennyit hisztizhessek! *-* Még szerencse. Rolling Eyes
- Kathaaaaa! Sad Pedig egész nap a hajammal foglalkoztam... >.> A te hajadra is ráférne egy kis frissítés... olyan élettelennek tűnik az egész. Hajpakolás, nálam? *.* Az avokádó csodákat tesz, és még csak nem is tudnak róla! Very Happy - meg is birizgálom kicsit a csajszi haját. Pedig gyönyörű, mogyoróbarna színe van, de valahogy nem az igazi. A fejformájához pedig jobban illene egy egyenesre vágott frufru. Biztosan rá tudnám beszélni. Kiemelné a vonásait, az biztos. *-*
- Megviccelni? Mégis miért akarnám megviccelni? o.o Én szercsizem Cearcsit! Látod? Tiszta gavallér! *-* - ha nem sétálnánk a bejárat felé, most úgy istenigazából megölelgetném az íjászt! *.* Ha már koszorúslány leszek az esküvőjén... Rolling Eyes
- Tisztességtelen? Surprised Hűűűű... Te aztán a lovagiasság mintaképe vagy, Tachimacch! *-* Nem csoda, hogy ennyit mosolyogsz. *.* Benned biztosan mindenki megbízikézik. ^^ - ugyan ironikusnak tűnhet, amit mondok, de valójában egy furcsa, kicsavarodott módon ez mégis így van. Én megtartom a titkát, cserébe pedig ő is az enyémet. Persze, ezt a bizalmat inkább a túlélési kényszer okozza, de ez már igazán részletkérdés. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezen kívül bármiféle heves érzelmet éreznék iránta. Hacsak az undor nem számít annak. Undorodom az érintésétől. Gusztustalan. Bele se merek gondolni, hány buta fruska esett csapdába bájainak.
Belépve aztán a csoda fogadott... Hó, hó mindenütt! Ahogyan elfogadom Tachimachitól a kihívást, a terepet veszem szemlére, hogy mi is az, amit a magam jójára tudnék fordítani. Hentes a hátamon, fenyőfa felé spuri, s az ágairól leveszek annyi havat, amivel meg tudok gyúrni egy hógolyót.
- Hócsata! *>* - ugrok ki a fa mögül, s a hógolyóval megdobom Tachit. Neutral Remélhetőleg tiszta havas lesz a képe! *.* Sebezni ugyan nem sebez, de bizti vicces arcot fog vágni. ^^ Majd pedig előkapom a Hentest a vállamról, s nekirontok célpontomnak. Talán jobb ötlet lenne először Kathát kivégezni, hiszen tudom ám, hogy sunyi a képessége, de a legjobb lesz, ha őt Cearsora bízom.
- Ne engedd, hogy a közeledbe érjen, Cearcsimercsi! Katha sunyi, és ráadásul élvezi! >.< - aztán roham tovább Tachira. Ha a hógolyóval eltaláltam, akkor talán nem veszi észre egyből, hogy jövök. Méghozzá Henteskével. S akkor talán el is tudom találni a csini kis kobakját. >.<

//Tachit támadom
Hógolyó nem harci cselekvés. Ha talál, nem sebez. Ha kell, találatra is dobok Kidobós topicban xDDD//

HP: 110
Páncél: 28
Pihi: 1/4
Sebzés: 66 + 6
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 22 2015, 21:32

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Csüt. Jan. 22 2015, 23:51

Miközben beérünk az arénában, és Asu elkezdi a produkcióját, én már felkészülök a támadásra, a legjobb az lesz szerintem, ha már az elején ellehetetlenítem az ellenfelemet a támadástól. Tehát felkenek egy kis paralízis mérget a nyílvesszőmre, és felkészülök arra, hogy a vörösre támadjak. De Asu beelőzött, és lestoppolta a srácot. Akkor nekem maradt a szívi. Nem mintha nagyon érdekelne, hogy ki ellen kell harcolnom. Csak ne feledkezzünk meg arról,hogy páros küzdelemben veszünk részt, nem pedig két egy az egy elleniben. Legalább megtudhatjuk, hogy mennyit fejlődtünk az utolsó találkozásunk óta. Nem hiszem, hogy túl sokat fejlődtem volna azóta, de most már egy konkrét taktikával jöttem erre a küzdelemre. Mondjuk bármi megtörténhet.
-Na, szivi. Akkor egy visszavágó a múltkori után? A pirik pedig szórakozzanak csak el egymással. Remélem nem probléma.
Mondjuk nem tartom valószínűnek, hogy Katha egy gyenge társat választott volna magának, ezért feltételezem, hogy Asu és Tachi párbajából nem Asu fog kikerekedni győztesként.
Kathának tényleg nagyon veszélyes képessége van. Talán mégiscsak jobb, ha őt szedjük le korábban.
-Te pedig ne aggódj. Tudom milyen veszélyes az a lány. De Nekem is van néhány trükk a tarsolyomban.
Asu példáját követve összeszedek egy hógolyónyi havat, és jó alaposan meggyúrom mielőtt eldobnám Katha irányába, de mielőtt az elérné a lányt, én már emeltem fel az íjamat, és lőttem a hógolyón keresztül. Ha minden jól megy, akkor nem is gondol arra, hogy a hógolyó már a támadás része. Kíváncsian várom hogyan fognak reagálni a többiek a mozdulatsoromra. Nem mintha kérkedni akarnék azzal, hogy íjász vagyok Rolling Eyes

Egy támadás, ha talál 22+2 sebzés, és Katha elveszti a kövi körét.
hp:70 pp:35
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 22 2015, 23:51

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Jan. 25 2015, 17:53

Havas táj. Nos, nem túl fantáziadós, de legalább magamban megállapíthattam, hogy Szophie biztosan szeretné :] Csakhogy ő most nem volt itt, számomra pedig majdnem teljesen indifferens volt a környezet. Ugyan valamelyest limitálja a mozgásteremet, hiszen a nehéz páncélzat hatását csak fokozza a mély talaj, de mivel elsősorban nem harcolni vagyok itt, így ignorálhattam a viszonylag nehézkes járást.
- Nem foglalkoztat, ki bízik meg bennem, és ki nem, amíg azok, akik számítanak, megteszik :] - illettem Asuka-chant egy cinkos félmosollyal. Egészen érdekes kis játék bontakozhatott ki kettőnk között, ezekkel az árnyalt utalgatásokkal, ugyanakkor figyelnem kellett arra is, hogy természetes maradjak. Bár, ha azt veszem, a másik két jelenlévő egyáltalán nem ismer :] És ami azt illeti, Asuka-chan se túlságosan. Például még sosem látta a pajzsomat, de egyszer mindennek eljön az ideje, így most annak is, hogy a szánalmas kis hógolyóját a legendás aktiválásával, egy alig frizbi méretű, csuklóra csatolható kör alakú pajzsformával hárítsam. A kásássá fagyott víz ártalmatlanul kenődött fel a fémre. A fegyvere már nem, de az volt most a legkevésbé fontos :] Megtántorodtam az ütés erejétől, tisztességes méretű sebzése volt a lánynak, de egy harcostól mi mást is várhatnék? Megráztam a fejem, hogy valamelyest tisztuljon az elmém, és váratlan módon nem támadtak mindketten rám. A ficsúr nyílvesszeje Angyalkát találta telibe, aki tehetetlenül zuhant a hóba. Paralízis méregre tippeltem. Elvigyorodtam, és a pajzsom méretét egy "picit" kibővítettem, miközben melléléptem, és eltakartam mindkettőnket. Csak ekkor húztam elő a kardom, amivel nyomban feljebb is húztam Katharina-chan szoknyáját.
- Tedd magad hasznossá, amíg meg tudlak védeni. Nem kívánom feleslegesen rád pazarolni a páncélomat :] - mondtam szenvtelenül, és hozzáérintettem a hideg penge lapját a lány combjához és azzal simítottam meg. Viszont mivel nem vele kívántam most szórakozni, így inkább visszatettem a fegyvert, és egy lökés kristályt vettem elő helyette. A pajzsom mögül kilesve megállapítottam az ellenfelek pozícióját, majd egyszerűen Asuka-chan felé irányítva elhasználtam a kristályt, aztán a társamat magam után húzva közelítettem meg áldozatomat. Csak hogy ő is közel legyen :]
- Nahát-nahát, látod Cearso-kun, a lányok a lábaim előtt hevernek :] - jegyeztem meg, majd újra a kardomhoz folyamodtam, és most Asuka-chan szoknyájával játszadoztam el, csakhogy az övét fel is szakítottam, végighasítva az elejét - Csinos bugyi :] - vigyorodtam el újra, majd változtattam a kardom fogásán és a csuklójába kívántam szúrni, hogy a földhöz szögezzem egy kicsikét. Közben pedig fél szemmel az íjászt is figyeltem, hogy ha esetleg Angyalkára kívánna támadni újra, akkor tenni tudjak ellene.

Lökés Kristályt használok Asukára, aztán rátámadok. A pajzsommal pedig védem Kathát, ha rátámad valamelyikőtök az az én páncélomból vonódik le.

HP:110/110
P: 33/105
Pihi: 1/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 25 2015, 17:53

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Vas. Jan. 25 2015, 18:55

- Ah csak én vagyok ilyen jó emberismerő Tachi koma. – mosolygok a fiúra.
Nagy nehezen végül sikerült szót váltanom Asuval, ám Tachimachi, hogy Asut idézzem… nem volt valami kedves. Ejj megrontotta a terveimet, és most már semmi hasznom nincs a szövetkezésből.
- Kikérem magamnak -^- én nem vagyok gyenge, csak szerem kiaknázni a lehetőségeimet. Nem vagyok egy ártatlan bárányka, én megragadok minden piszkos trükköd, ha kell, azthiszem a legtöbben már úgyis tudjátok hehehehe.
Valójában ez nem is volt hazugság. Bármit bevetettem, ami megsegít. Nevezzenek sunyinak, de nekem ez a harcstílusom, most ez van. Akinek nem tetszik, az pereljen be, úgyse fog beválni nekik a dolgaik. Vagy azért mert ugye itt nincsenek ilyen bíróságok (szerencsére), vagy azért mert a sors keze elintézni az illetőt… Heh…  Akárhogy is az utunk már szépen lassan vezet be. Asu szavaira meg csak forgatom a szemem.
- Az avokádót max csak megeszem, az ilyenekre nem fordítok túl nagy hangsúlyt. Mellesleg ha esetleg mégis összejöttök, amúgy akkor a saját koszorús lányod leszel? – dugom ki rá komiszul a nyelvem, majd én is beléptem. A terület egy nagy havas terület. Nagyszerű most már csak ez hiányzott. Asura rá is tört a happymizmus, és máris hócsatázni támadt kedve. Ejj komolyan mondom hiperaktív ez a lány. Végül nekiállt dobálózni hógolyóval, de azért támadásba is lendült.. És nem csak ő, de Cear is. Tachi és én is bekaptunk egy csúnya találatot, aminek nem örültem, de a legrosszabb, hogy nem tudtam mozdulni. Paralizálódtam. Tachi szavaira csak morgok valamit, nem tetszett már a kezdet. És ráadásul pont rossz szögben fekszek, nem látok semmit sem.

30 HP

// paralízis //

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Szer. Jan. 28 2015, 10:26

- Mégis miért lennék a saját koszorús lányom? Mi van? o.o Az avokádó pedig igenis, hasznos. ˇ^ˇ - nem értem. Tényleg. Sad Meg mi az, hogy HA összejövünk? Katha-channak eleredt picit a fantáziája, s még jobban is, mint kéne. No nem baj, majd kap ő is havat a nyakába ezért, meg amiért ott hagyott a múltkor! >.<
Hosszú idő óta először fordult elő olyan, hogy nem tudtam lecsapni valakinek a páncélját egyetlen ütéssel. Nem vagyok túl boldog a helyzettől, úgy sejtem, van több is onnét, ahonnan az jött. Ráadásul még a hógolyóm sem találta el! TT_____TT
Cearso beváltja ígéretét, s valóban megmutatja azt a bizonyos trükköt a tarsolyában. A hógolyós nyilas dolog elég jól bevált, igaz, ennyiből én a földre kerülve csak annyit veszek észre, hogy a harcművész is leterül a hóba. Igen ám, de ugye engem is letarolt a dolog. Átkozott lökés kristály! Biztosan az a bűnös! TT_TT
Látom, hogy Tachi csinál valamit a harcművésznél. Mire feltápászkodnék, hogy újra harcba léphessek, azonban már ott van mellettem a lovag, s pimasz megjegyzést tesz az alsóneműmre. Lehet, hogy karácsonyi minta van rajta, de ehhez neki semmi köze! >.< Mintha szándékosan arra menne, hogy meg akarjon alázni? Először a kedvenc szoknyám tépi el, majd pedig leszúrja a kardját, bele a csuklómba. Persze, persze, jó a szórakozás... de mindennek van egy határa. Hát van egy rossz hírem, Tachimachi, elkéstél. Túl sok időt vesztegettél azzal, hogy mentsd a randidat. Talán támadni még nem tudok, de ettől még nem leszek teljesen tehetetlen.
- Hűűűűű, szerinted mi minden fog még heverni a földön, Tachimachi? *.* - ártatlan babaarc, cuki tekintet, meg ami ilyenkor kell. Majd amíg a kardja még a csuklómban van, úgy fordulok, hogy a másik kezemmel meg tudjam fogni a pengét, s azt markolva szúrom bele még inkább a saját csuklómba. Megpróbálom kihasználni a döbbenetet, s ezáltal elvenni tőle a fegyverét. Ha csak egy kicsit is ledöbben azon, amit tettem, akkor elvileg lesz rá lehetőségem, hogy egyszerűen lefejtsem róla a kezét is... De legalábbis jó mélyre szúrom, a biztonság kedvéért. Remélem, Cearso kapcsol, és csinál valamit.
- Kár, pedig hóangyalt akartam csinálni. Sad - azért így se rossz, valljuk be. Very Happy

HP: 93
Páncél: 0
Pihi: 1/4
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Szer. Jan. 28 2015, 12:09

Katha szavain csak ingatom egy kicsit a fejem. Miért is kell spekulálni?
-szivi, ezt te komolyan gondoltad, én és Asu-chan? Hamarabb jönne össze Tachi-val, mint velem...
Pedig abban se látok túl sok fantáziát, hogy pont egy ilyen csapongó lélekkel álljon össze.
-Heverjenek csak, nem az én dolgom.
Tényleg nem érdekel mennyire perverz ez a srác, de ő legalább nem azért diszkriminálja Asu-t, mert annak vörös az indikátora. Egyszerűen minden lánnyal így bánik, ahogy elnézem. Ezért a mondatot nem tudtam végigmondani szemrebbenés nélkül, ahogy eleinte terveztem, hanem a végére egy kicsit elmosolyodtam. Amíg nem akarja porig alázni az ellenfelét, addig hagy szórakozzon csak. Én nem rondítok bele a játékába, ha ő se avatkozik bele az enyémbe.
Persze mivel Lovag az illető, ezért elkerülhetetlen, hogy ne védje be a társát.
Mondjuk Asu az előbb egy hatalmasat rásozótt a srácra, tehát remélem, hogy annak mostanra elég minimális a páncélja, és egy spéci mozdulattal talán át is tudom törni azt.
Ha ügyes vagyok, és szerencsém is van, akkor valószínűleg Katha életpontjait is megfogyatkoztathatom.
Itt most valódi nyílzápor lesz. Felajzok az íjamra öt szépen kiválasztott nyílvesszőt, elfordítom vízszintesbe a Sietőst, és megostorozom vele a harcművész lánykát. Aminek remélem, hogy csak egy részét tudja a lovag pajzsa felfogni.
A támadás után pedig én is eldőlök a hóban.
-Nézd, Asu, így kell hóangyalt csinálni, nem pedig egy karddal a csuklódban.
És tényleg nekiálltam hóangyalt csinálni.


pihi 2/3
képi használat. /3 fölött sikeres/
edit: 33 sebzés Tachiba /max/
Kathába 11, ha nem aktiválodik Tachi vértje. /+1 Sietőstől/


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 28 2015, 12:14-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 28 2015, 12:09

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4767242330_2db9f185a1_s Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4767244252_11aeb0c585_s Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766602461_64fb5071c9_s Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766604173_492736719c_s Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Jan. 31 2015, 17:02

Nos, amikor egyszerre háromfelé kell figyelni, az még az én összpontosításomat is képes kikezdeni, ám szerencsére Angyalka nem rosszalkodott itt a pajzsom fedezékében, szóval elég volt kétfelé osztanom a figyelmemet. Az pedig számomra nem volt különösebben nagy kihívás, nagyjából tudtam, hogy kire mikor kell kellő figyelmet fordítani ahhoz, hogy ne kerüljek hátrányba.
- A ruháitokkal kiegyeznék, Asuka-chan :] - jegyeztem meg vigyorogva, miközben az íjász nyilaira figyeltem. Pontosan célzott, és a nyilak számát tekintve biztos voltam benne, hogy valamilyen képesség rejlik a jelenség mögött. A sebzése viszont jelentéktelen volt, igaz arra elég, hogy megszabadítson a páncélomtól, és ezáltal Katharina-chant is eltalálta egy lövés. A képességem és a vértem is kudarcot vallott, nahát... Minden bizonnyal a sok szép női báj zavarta meg a képességeim működését, minél gyorsabban le kíván mezteleníteni a rendszer is :]
- Nahát, ennyire földhözragadt kívánsz maradni? Ne aggódj, nem hagylak elfutni :] - kommentáltam a lány akcióját, biztosan és erősen tartva közben a kardomat. Még nyomtam is lefelé, amíg a pajzsom immár voltaképpen hasztalan fedezékében bújtunk hármasban. Egyvalamire azonban még jó volt a pajzs, aminek egy kicsivel csökkentettem is a méretét, a szögletes alakot hordozható súlyúvá tettem, és azzal kívántam gyomron vágni Asuka-chant, hátha nyugton marad.
- Angyalka, szoktál huncutkodni kiszolgáltatott szépségekkel? :] - vigyorogtam most Kathára, kvázi felkérve rá, hogy legyen kedves szórakoztatni engem egy kicsit, amíg Cearso-kun ökörködik a hóban. Persze közben rákoncentráltam a képességem működésére is, és megtettem a szükséges mozdulatot a pajzsommal ahhoz, hogy működésbe lépjen.

HP:110/110
P: 0/105
Pihi: 2/5
Képességhasználat: ha sikerül, akkor innentől Asu támadásainak harmada, Cearso támadásainak negyede visszaépül rám páncélban.
Asuka biztosan sebződik hatot a kardomtól, és támadom további 39 sebzéssel.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 31 2015, 17:02

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766609959_af0c0eb7c7_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Kedd Feb. 03 2015, 21:37

Hah! Most nem kábultam. És igen eleven is vagyok. Bár Tachikoma pajzsikája felmondta az unalmast, azért be kell vallani. Cear tényleg elég jó Showt lenyomott. Kicsit csipkelődve, de azért elismerően mondom.
- Csak öt? Enje Cear többre számítottam tőled.
Persze a hozzám megszokható komolytalansággal mondom, de azért látszik rajtam, hogy ezt valamelyest bóknak szántam. Viszont bosszantó, hogy most szabad prédává váltam. Hm… lehet aztán mégse. Lehívom a menüm, míg Tachi Asu-channal szórakozik, és előhívom a Pajzs Kristályomat. És szét is töröm magamon. Így Asutól védve leszek, ha rám támadna, és Ceart ahogy nézem, most nem kell fel. Tachi csapását elnézve Asu már nem állhat olyan szupi jól élet ügyileg. Ha nagy mákosok vagyunk talán, már ebben a körben kész lehetünk vele. És én még nem is fogok pihenni, hála Cearcsinek. Hm.. lehet hálásnak kéne lennem? Áh nem hiszem. Tachi végül kérdez tőlem.
- Oh, te kis huncut, csak nekem? – kérdezem Tachitól – Jaj de kedves, persze miért ne tenném. – és egy sátáni kuncogás is mellé - Heheheheheheh.
Ha Tachi odébb megy, egyik lábammal átlépek Asu fölött, majd lecsüccsenek szépen a csípőjére. Arcomon egy gonoszka, de édes mosoly. >:3
- Csücsöríts drága. – szólok Asuhoz, majd fél kézzel megfogom az állát, nehogy mozogjon. meg persze bökőmmel megpróbálom leszúrni a kezét, hogy ne fészkelődkön.
Egy határozott mozdulattal a hajamat hátravetem, hogy ne lógjon annyira le, majd lehajolok, és szájon csókolom Asut, aki remélhetőleg teljesen le van döbbenve az eddig tetteken, és nem hagyja magát. Még jó, hogy nem nagyon van ellenvetésem egyik nem ellen sem. Szinte rásimulok Asukára, persze a légzsákok meg összeütköztek. :3 Jó hosszú csók lesz, ha Asu hagyja magát, az hétszentség. >.>

// Asu sebződik 16-t (megpróbáltam átszúrni a karod, ezzel azt is leszögezve, persze nem biztos, hogy sikerül, tekintve, hogy egy bökőm van Very Happy), Pajzs kristályt használok magamon //

19 HP 0 P


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 24 2015, 12:15-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 03 2015, 21:37

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Szer. Feb. 04 2015, 11:19

Jaj, de buta vagyok! T.T Cearso megmutatja nekem, hogyan kell igazi hóangyalt csinálni. És igaza van! Surprised Már-már csodálkoztam is, miért nem megy úgy, ahogyan kellene... >.>
- Tényleg, Cearso! Surprised Hogy erre hogy nem gondoltam... Sad - tök béna vagyok, még a hójangyal se megy. T_T
Tachimachi a gyomromba vágja a pajzsát, amitől azért kissé sikerül meghökkennem. Csúnya dolog földre szegezett ellenféllel ilyet játszani ám. Rolling Eyes Ami pedig biztos, hogy legközelebb úgy beszélek le harcot, hogy ne lehessen cheater itemeket használni. Utálom, ha azért kapok ki, mert valaki csal. >.> Aztán Tachi olyat mond, hogy hű. Aztán pedig Katha olyat tesz, hogy azta. o.o És különben is, miért? o.o Nem is tudtam, hogy az etikai bigyuszom ki van kapcsolva... Vagyis, valamikor, régen kikapcsoltam, csak úgy, különösebb ok nélkül, aztán meg teljesen megfeledkeztem róla. Az az igazság, hogy nem nagyon szoktam "pasizni" Aincradban, mert tele van nyomikkal.
Na de lényeg a lényeg, hogy Katha, mintha csak Tachimachi utasításait követné, rám ül, és azt mondja, hogy csücsörítsek. O.O Köpni-nyelni nem tudok, szó szerint, amikor azt teszi, amit, s tehetetlenül fészkelődök, hogy engedjenek ki. Inkább feladom, csak ha-hagyjanaaaak békén! Mi lesz még? Csikizés? Hóval fürdetés? Brrrr... Másrészről viszont, legalább egy kicsit élőnek érzem magam... ami viszont nem jó. Nem efféle földi dolgoktól kéne újra azt éreznem, hogy élek. Mégis mire volt jó ez Kathának? Nem tudom... de ezt meg kell majd tőle kérdeznem.
- Hmmm... hüff. >.> - nyivákolok egy darabig, a nyugalmamért könyörögve. Remélem, Cearso fejbelövi valamelyiküket, vagy nem tudom. T.T Full erőtlenül kapálózok a lábammal, hátha a felettünk tornyosuló Tachit sikerül vele megrúgnom, de jelenleg ez minden, ami telik tőlem. Valószínű, elvesztettük a küzdelmet... Cearcsimercsi, ne legyél mérges rám! T.T Sosem gondoltam volna, hogy az első játékbeli csókomat pont egy lánytól kapom. o.o

//Erőtlen rúgási-kapálózási kísérlet Tachi felé, találat esetén 44 sebzés, karakter sokkban van//

Cearso & Asu VS Tachi és Katha 935b0e5faa195bb1b4c5d95f3003568d_d1c49dfd129170ea0352f54f49fede5a3565110b
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Feb. 04 2015, 11:19

The member 'Asuka' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16169
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Szer. Feb. 11 2015, 10:57

És Asu már megint játssza az idiótát… Nincs szívem megmondani neki, hogy csak hülyéskedtem, és nem kell minden szavamat komolyan vennie.
De az ellenfelet nem hatotta meg, és támadták tovább, méghozzá még csak nem is a legnormálisabb módon. Tachi támadását még megértem, de amit a szivi csinál… Az egyszerűen gyomorforgató. Ráadásul Asut is teljesen sokkolta  a tény. Támadni sem tudott rendesen.
Felállok a nagy fekvésemből és odamegyek a nagy kupachoz.
-Kell nekünk folyton ilyen ellenfeleket kikapnunk. Legközelebb én választok ellenfeleket. És előtte jól megfontolom a döntést. Rendben, Asu?
Nem igazán vártam, hogy jelenleg felfogja a dolgokat
Megpróbálom Kathát lerángatni  Asuról.
Lehet, hogy  Tachi kardját kéne kiszednem a karjából, de szerintem, amit Katha csinál, az nagyobb fájdalmat okozhat a rózsaszín lánynak. És ezt a küzdelmet nem valószín, hogy innentől kezdve megfordíthatnánk, ha Asu nem tér magához.
Egy pillanatig elgondolkoztam, hogy visszaadom Kathának azt, amit Asunak adott…
Egy pillanatig csak tartom a két kezem a lányon…
Nem hiszem hogy, meg tudnám tenni, de ha nincs más választás. Nem, én nem olyan vagyok…
Majd a gondolatot tettek követik. Ahogy a múltkori küzdelmünkben, most is átkarolom a lányt, de most nem engedem el azonnal, hanem amennyire az erőm engedi, magamhoz szorítom a lányt, és akárhogy ellenkezik lassan a szájához emelem a számat.
Nem vagyok túlságosan egyedi, ez tény. De komolyan, ez kit zavar? Ha valami müködik egy ember ellen, akkor valószínűleg müködik a másikon is.
Majd mikor az ajkam elhagyta a lány ajkát, odahajolok a lány füléhez.
-Jól hallottam, hogy ötnél többre számítottál?
És olyan erősen szorítom magamhoz a lányt, amilyen erősen csak tudom.

pihikör

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2006
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.