[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Szept. 20 2015, 18:17

- Miii? Mi az, hogy csapatok vehetnek részt? – Méltatlankodom a csapat regisztráció előtt. – Én is csapat vagyok… egyszemélyes csapat. – Pedig van ilyen de nem akarják felfogni. Folyton csak azt hajtogatják két fősnek kell lennie. Nem értem miért. Ráadásul így dugába dől a tervem. Gyakorolni akartam, kipróbálni magam több ellenféllel szemben de így ez nem fog menni.
- Jhaaajj már. – vakarom meg két kézzel a kobakom, összekócolva a hajam. – Honnan szerezzek most egy… - Tenném fel a költői kérdést de ekkor eszembe jut valami. Csak elég beírnom valaki nevét, nem kell neki ott lennie. Majd azt mondom nem jött el. – Gihihi! – Vigyorodom el majd be is írtam a nevet. RenAi. Remélem nem bánja majd. Amúgy is azt mondta, hogy ő inkább amolyan védelmező szeret lenni és nem az a támadó típus engem pedig nem kell védelmezni így nem kell őt zargatnom. Biztos nem lenne kifogása ellene.
- Na így már jó! – Nyugtázom látva a sikeres regisztrációt. Most már csupán ellenfelekre van szükségem. Nem nagyon akarom húzni az időt így rögtön ki is megyek a küzdőtérre és törökülésben várom az ellenfelet mint aki nagyon erősen meditál. Valójában inkább csak a szemem pihentetem. Az utóbbi időben nem sokat aludtam és az edzések is rettenetesen kimerítenek így nem is kell sokáig így maradnom, hogy elbóbiskoljak és eldőljek a földön. Na persze erre már azonnal fölébredek és riadtan nézek körbe. Mennyit szundikálhattam? Itt van már az ellenfél? Kíváncsi vagyok milyen csapattal hoz össze a sors. Mondjuk győzelemre nem számítok de ezúttal nem is az a lényeg.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7230/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Szept. 20 2015, 21:00

Szóval az úgy volt, hogy Angyalkának volt felém egy régóta fennálló tartozása, ráadásul meglehetősen régen futottam vele össze, úgyhogy jó kifogásnak tűnt feleleveníteni a régi emlékeket, és egy nosztalgiapárbajra hívni a jó öreg csapatunk tiszteletére. Asuka-chan és Cearso-kun borzalmasan elrontotta azt a küzdelmet, lám olyan unalmas volt, hogy a végén már én is Katha-chan ellen fordultam :] Azért halvány reményeket tápláltam az irányban, hogy esetleg megerősödött egy kicsit, mert meglehetősen harmatos társ volt. Igaz, nem is azért választottam, vagyis egyeztem bele a közös csapatba, mert a kiváló harci képességeket kerestem benne. Ha így lett volna, akkor valószínűleg Asuka-chant választottam volna. Ő a magas sebzésével remekül kiegészíti az én tankos felépítésemet, és nőként is jól mutat mellettem :] Bár kétségtelen, nem illünk egymáshoz, a plázacicás allűrjei ütik a hűvös eleganciámat.
- Szervusz Katha-chan :] - a lány látványa kirángatott a lelki szemeim előtt derengő kép elől, úgyhogy oda is léptem hozzá, magamhoz húztam a derekánál fogva, és miközben az egyik kezem végigsimítottam az oldalán, hintettem egy csókot rá. Hogy az ajkaira, vagy a nyakára, esetleg mindkét helyre, az már attól függ, mit engedett :]
- Ne húzzuk az időt, tudod, miért vagyunk itt - javasoltam, miközben az aréna épülete felé biccentettem a fejemmel. Indulásra ösztökéltem, és nem voltam rest átkarolni, és a kezem a popsiján tartani :] - Legutóbb tettél egy ígéretet, ami azóta is kamatozik. Remélem számíthatok rá, hogy ma lerovod a tartozásod :] - jegyeztem meg sunyi mosollyal a képemen, miközben a regisztráció felé vettük az irányt, majd a küzdőteret is megrohamoztuk. Véletlenszerű ellenfél, nagyobb esély a győzelemre is, tekintve hogy a próbálkozok zöme még csak a páncélomat se lenne képes leütni.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7624/7700[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Vas. Szept. 20 2015, 21:57

- Fehér! – Feleltem.
- Nem az nem fehér, szürke! – Vitatkozik…
- De nem, az fehér, olyan mint ez…. – vettem elő egy pólót amit nem rég vásároltam. Nem hiszem el hogy nem érti…
- Ilyen színben szeretnék még egyet de lengébb fazonban.
- De ez is szürke! – Magyarázza, én pedig már a fejemet fogtam. Hát ezt nem hiszem el, ennyire értetlen npc-vel még sosem találkoztam.
- Tudja mit? Köszönöm a segítségét, elboldogulok magam is. – Mosolygok rá kedvesen, talán így jobb lesz mindkettőnknek… Azzal az hölgy tovább áll és kezdi a másik vásárló vérszívását… Válogattam, de olyan hiába kerestem nem találtam amit szerettem volna. Szépek voltak mind, és több igazodott is az alakomhoz, de akkor sem olyan amit én szerettem volna… A ruhák sűrűjében elmerülve és tanakodva egy rendszerüzenetre lettem figyelmes. Hangosan pitty-eget és többen felém is pillantottak, majd elolvasva azt értetlenül vakargattam a fejem…
- De.. én nem is… o.o – Értetlenkedtem, majd megpillantottam hogy záros időn belül az arénába kell érjek ha nem akarok kiesni, és ezzel veszíteni… Így uzsgyi. Felkaptam amiket már kinéztem, gyorsan pénztár, kifizet és sprinteltem is az aréna táborába. Onnan a regisztrációhoz, ahol egyenes nyíl vezetett a bejárathoz… Kissé megtorpantam, hogy ki hívhatott így ki, és ki akar ennyire megküzdeni velem, sőt az is lehet hogy bug-vagy valami ilyesmi, vagy nem is tudom… nem értek én az ilyen dolgokhoz. .___.Csapzott hajjal, a ruhákkal a kezemben érkeztem meg a bejáraton túlra, ahol egy vöröskét pillantottam meg.
- Te? – Pillantottam rá értetlenül.
- Ha szeretnéd szívesen kiállok ellened megint. – Jelentettem ki hisz csakis így tudtam értelmezni a helyzetet. Bár a legutóbb nem volt túl jó a párbajunk talán most más lehet.
- De csak egy feltétellel . –Mosolyodok el és nyújtom felé a mutató újjam, majd előkapok egy tündéri habos-babos fehér-rózsaszín alappal rendelkező és halványlila masnival borított egyberuhát.
- Ebben látnom kell téged. - *-* Csillant fel a szemem és örömömben pördültem egyet a tengejem körül, miközben mind a két kezemben lenget a szép csini-mini ruhácska. Inkább loli stílusú, de elég takaros. Olyan kis hercegnős.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Hétf. Szept. 21 2015, 18:27

Tachikoma üzenetet írt. o.o
Kissé meglepett, hogy üzenetet kaptam a fiútól, hisz nem számítottam volna rá, hogy egyáltalán emlékszik-e rám. Nem mintha nagyon érdekelt volna a srác, egyszerűen csak hasznos volt a részemről, hisz lényegében biztos helyem van mellette a csapatos arénán. Mindenesetre váratlan felkérése azonban elmosolyogtatott. Valóban régóta harcoltunk, már együtt, és jó lenne javítani a helyzetünket, de a másik kérdés, nem esne-e megint nekem, ha éppen megunja a dolgokat. Nos, mindegy viszont. Ha miatta el is veszítjük a helyezésünk, abba sem halok bele, végül is bármikor benne van a pakliban. Így hát a kelleténél talán átlagosabb hangulatban indultam el a megbeszélt időben, ám amikor a fiút megláttam akaratlanul is sunyi mosoly húzódik a számra.
- Szervusz Tancimanci! – intek oda neki.
Nem ellenkeztem mikor magához vont, sőt még a csókjait is hagytam, hogy számra, vagy a nyakamra (, vagy mindkettőre: roll) nyomja. Javaslatára, csak játékosan kidugom felé a nyelvem, mielőtt válaszolok.
- Ahhoz képest, hogy sietnél, még azért letámadsz. Persze nem mintha bánnám Rolling Eyes - fogdosására csak pajkosan kuncogtam párat, de mikor a tartozásról beszélt egy hosszú hümmöt nyomok el, mielőtt válaszolnék – Hát nem tudom, nálam valahogy nem ugrik be a tartozás… bár azután a csúnya rám taposás miatt, méh durci vagyok. – csóválom a fejemet rosszallást megjátszva, majd úgy téve, mintha eszembe jutott volna, valami hirtelenjében nagy lelkesen folytatom – De tudod, mit ha adsz valami szipi-szupi cipőcskét úgy veszem, mintha meg sem történt volna, és akkor ismét én tartozok, oki cica? – kérdezem nagy szemeket meresztve felé, a karját átkarolva, szorosan a kebleimhez szorítva. Tisztában vagyok, hogy Tachi nem olyan szende szűz, akinél ez beváll, de kitudja. Szerintem tett már furcsábbat is annál, hogy adott valakinek egy számára felesleges itemet. meg őszintén… úgyis kérdezni akartam tőle, mert ebből a nyamvadt mokaszinból már elegem van.

Spoiler:
Szint: 18
Élet: 11 //55 HP//
Fegyverkezelés: 20+37 (57)
Erő/Irányítás: 22+5 (27)
Kitartás: 12+9 (21)
Gyorsaság: 26+20 (46)
Speciális képesség: 10+16 (26)
Páncél: +50

2x Halvány Füst Kristály
2x Gyenge Tisztító Kristály
2x Gyenge Gyengítő Méreg
2x Gyenge Kábító Méreg
1x Gyenge Paralízis Méreg
3x Kis Potion
2x Halvány Gyógyító Kristály
1x Gyenge Paralízis Méreg
1x Páncélbőr Potiont
3x Nagy Potion
1x Vörösbika Potion


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 26 2015, 17:59-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi1933/2100[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Szept. 21 2015, 19:15

Úgy tűnik annyira nagyon nem bóbiskoltam el hisz még az ellenfeleim se érkeztek meg. Pedig már megijedtem, hogy órákra elszundiztam még álmodtam is valamit bár arra nem emlékszek, hogy mit de voltak benne zombik meg cukorkák.
- Na valaki igazán jöhetne már. – Nyújtózóm egy nagyot aztán mint ha csak végszóra egy hang szólal meg a hátam mögül… egy nagyon is ismerős hang.
- Tokkin...- Hökkölök hátra. - Ai-senpai! Ez… én megmagyarázom… - Kezdek neki rögtön a szabadkozásnak de ahogy a senpai belekezd a mondandójába leesik, hogy valamit félre is értett.
- Izé… én nem kihívni akarlak. – Kissé félve jegyzem meg utána pedig majdhogynem lever a víz mikor megmutatja azt a habos-babos ruhát. Ez… túl mutat az ízlésemen.
- Nem hiszem, hogy jól állna rajtam senpai. - Kapálózok a kezemmel és módszeresen elkezdek hátrálni. – Egyébként azt szerettem volna ha a csapattársam lennél. M-már el is küldtem a denevérsólymot, hogy szóljak de úgy tűnik nem érkezett meg. – Ez elég szánalmas hazugság volt és egy pillanatra oldalra is pillantok szánakozva a saját hülye füllentésemen.
- Nos senpai? – Csapom össze a tenyerem. – Leszel a társam? – Ha már eljött nem mondhatom, hogy menjen el vagy hogy mellesleg egyedül akartam küzdeni. – Biztosan nagyon jó csapat leszünk együtt. Kíváncsi vagyok ki lesz az ellenfelünk… Jut eszembe… jöhetne már valaki. – Nézek körbe, hátha felbukkan végre az ellenséges csapat. Talán nem is baj, hogy a senpai is itt, végtére is a csapatos harcot se ártana gyakorolni.
- Öhm.. egyébként mi ez a sok ruha nálad? – Mutatok a többire is.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7230/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Szept. 21 2015, 19:56

Ezek a becézgetések... Asuka-channak is volt egy ilyen dilije, és még jó néhány lánynak, de mindig kiráz a hideg, ha valami hasonló sérti meg a fülemet. Szóvá nem teszem, mert annyira nem érdekelt sosem, azonban az elmém kifejezi ettől még a tiltakozását, amit aztán én semmibe veszek :] Katharina-chan különben is kárpótolni fog érte, így neki megbocsátottam. Nem volt azonban túl együttműködő, tőle ahhoz szoktam, hogy minden pillanatot kihasznál arra, hogy élvezze az életet. Yare-yare...
- Az aperitif mindig belefér, Angyalka :] - oktattam ki a tudatlan leányt, miközben elindultunk, bár nem kéz a kézben. Mindketten egészen mást fogtunk :] - Nos, van nálam egy cipő, ami esetleg érdekelhet. Indamintás és lábbeli :] Azonban egy ilyen sokkal többet ér, mint a te büszkeséged - közöltem a lánnyal, majd látványosan elgondolkodtam - Lássuk csak... mondjuk beszámítok a kellemetlenség miatt 200 aranyat, az, hogy most a melleiddel próbálsz megvesztegetni, ér egy százast - elemeztem félhangosan gondolkodva - Így mindössze 700 aranyért oda is adom :] - tettem felé ajánlatot, majd gyorsan kiegészítettem - Persze ha hajlandó vagy az utasításaimat követni, egy-egy feladat teljesítéséért újabb száz arannyal teheted kedvezőbbé az árat - kuncogtam, ennek a remek üzleti ajánlatnak nem hiszem, hogy ellen tud állni :]
Közben viszont megérkeztünk a küzdőtérre, és az elém táruló látvány hozott magával egy homlokráncolást. Lehetnék ennél szerencsésebb? Az ott tényleg Ai-chan és az egyik kis JL-es barátnője? Felnevettem. Hát ez pompás!
- Pedig szerintem is jól állna rajtad az a ruha :] - szóltam bele kettejük diskurzusába, miközben elengedtem Katha-chant. Mégis hogy néz ki, ha ilyen intim módon ölelgetek egy lányt, miközben a másik kettővel is terveim vannak? Vigyorogva intettem a duónak, majd a harcművész lányra pillantottam. Ai-chan zéró támadási potenciállal bír, de a másik gyors volt, ami komoly hátrányba lökött minket. Ha jól rémlik a bossharcról, Yuuki a neve.
- Bízom benne, hogy megfelelünk számotokra, mint ellenfél. Tiszteletem, Ai-chan, Yuuki-chan :] - hajoltam meg enyhén, majd habozás nélkül folytattam - Tán udvariatlannak tűnhet, de a körülmények biztosítását férfiként illik magamra vállalnom. Ezért engedjétek meg, hogy javaslatot tegyek a pálya jellegére. Vaksötétben harcolni izgalmas kihívást jelent, nem gondoljátok? :] - mosolyodtam el. Volt egy vázlatos tervem, amit a lopakodásom szintjére bíztam. Még nem sok játékossal találkoztam, aki rá tudott volna kontrázni a hármas szintemre, és ha ők sem tudnak, akkor kedvezőtlen pontozású ellenféllel szemben a legjobb fegyverem a füst kristály volt. Itt rejlik csapda: ha elfogadják, de nincs legalább kettes látásuk, azzal óriási fölénybe kerülök, ha pedig visszautasítják, tudni fogom, hogy működhet a kristály.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7624/7700[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Szer. Szept. 23 2015, 21:36

És mire megérkeztem már volt is bent valaki, nem kellett sok hogy megismerjem céhtársamat akit meglepve ugyan de lelkesen köszöntök. Hamarosan kiderült az is hogy nem ő akar ellenem küzdeni, sőt csapattársak leszünk. Kifejezetten tetszett ez a felállás, bár sokat nem tudtam még a lányról kifejezetten ügyes harcosnak tűnt. De mindenek előtt fel akartam vele próbáltani az egyik ruhát amit a minap vettem és pont ő jutott az eszembe róla. És meg is próbákozok a dologgal, méghozzá elháríthatatlan magabiztossággal. A szemeim villognak, és ahogy a lány hátrál én úgy közeledek felé hogy már pedig ráhúzom. A mi kis játékunkat Tachi hangja szakította félbe, és oda pillantva láttam hogy nincs egyedül.
- Na ugyee hogy full cuki?! – Pillantok fel lelkesen.
- Kettő az egy ellen, győztünk. *-* - Jelentem ki az állásunkat. Ugyanakkor egy pillanatra még azt is elfelejtettem hogy harcolni jöttem.
- Ohh, ezek?... Most vásároltam őket. – Mosolyodok el, majd pár kattintással gyorsan el is pakoltam szépen az inventoriba. Ohh, ott is annyi a kacat hogy csoda hogy még belefér… .___.
Majd Yuuki kérdésére meg is kaptuk a választ.
- Persze. Sziasztok. – Köszönök kissé megkésve.
- Hmm… tőlem. – Pillantottam Yuukira azért.
- De előtte, kupaktanács \o/ – Azzal arrébb vonultam a céhtársammal, hogy gyorsan átrághassuk a dolgokat. Persze ha valakinek van hallgatózása az érhetően hallhatta a sutyorgást, de erre én személy szerint nem gondoltam. Tudtam hogy Tachi máris forgat valamit a fejében, de fogalmam sincs mi is lehetett az. Szerencsére Yuuki élelmesebb mint én, és talán az emberismerete is jobb, így hamar megszületett ami megoldásként szolgálhatott. Bár, én kicsit aggódtam a dolgok miatt, de lesz ahogy lesz.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Csüt. Szept. 24 2015, 19:17


/Extra post \o/
- Nem! – Tartom fel keresztbe a karjaim mikor megint csak azt kapom, hogy jól állna rajtam az a… ruha…
Oké végül is nem is olyan rossz, annyira nem tér el a mostani ruhámtól de a színe az már egyáltalán nem tetszik, ahogy az ellenfeleim se különösebben. A lovagot ismerem… ch… lovag… megcsúfolja a nevet. Na jó ne legyünk gonoszak, második esély… második esély… második esély…
- Örvendek a találkozásnak. – Hajolok meg illedelmesen magamra erőltetve egy mosolyt. – Még nem tudtam rendesen bemutatkozni.  Kurokawa Yuuki vagyok a karmazsin kardforgató.  Azt hiszem megfeleltek. – Illetlenség lenne elutasítani meg aztán ez egy jó lehetőség arra, hogy erő demonstráljunk a bűnözőknek.
- Hát nem tudom. – Húzom félre a szám a férfi javaslatára ám Ai-senpai gyorsan félre is hív. Nyílván van valami terve a csatatérrel és ezt a senpai is tudja. Ez jó alkalom, hogy hasznosítsam amit Timidustól tanultam.
- Senpai kaphatok egy percet, hogy átgondoljam. – Nézek kérlelően rá majd a földet bámulva igyekszem megdolgoztatni a fogaskerekeket. Használjuk ki az ellenfél erősségeit és fordítsuk az előnyünkre. Ezt is fogom tenni.
~Rendben… ~ Nézek fel megint a senpaira. ~ Van egy ötletem de szükségünk lesz pár dologra, többek között két kinézet kristályra és egy gyertya kristályra. ~Kezdem a magyarázást. ~ Nyilván nem véletlen, hogy sötétben akar harcolni talán valahogy képes látni így előnyben lenne azonban ha irányítani tudjuk a támadásaikat és számítunk rá akkor kivédhető lehet. Úgy tudom a lovagok erőssége, hogy felfogják a támadásokat így mindenkép arra kell törekednünk, hogy téged vegyenek célba azonban ezzel nyilván ezt ők is tudják így biztos engem támadnának majd ezért. Arra, gondoltam, hogy külsőt cserélhetnénk így mikor azt hiszik engem támadnak valójában téged fognak. ~ Vigyorodom el majd ha a megbeszélésnek vége vissza fordulok Tachihoz.
- Rendben de csak is egy feltétellel. Szükségünk van valamire így kérünk tíz percet felkészülni. – Jelentem ki magabiztosan és ha megfelel magammal rángatom Ai-senpait. Kíváncsi vagyok ki lettünk-e hallgatva, tudtommal vannak olyanok akik nagyon éles hallással rendelkeznek. Ha nem könnyen megbukhat a tervem.
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7230/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Szept. 25 2015, 15:57

Tachi szavaira csak a szemeimet forgatom.
- Nem tűnsz okosabbnak, csak azért mert bonyolult szavakat használsz.
Természetesen értettem miről van szó, csak egyszerűen nem értem minek ennyire hülye szavakat használni. Mindenesetre Tachi ajánlatán elgondolkoztam végül. Már nézegettem a cipőt eredetileg, és úgy is terveztem, hogy el fogom fogadni az ajánlatát, de ha ilyen könnyen adnám magam a végén még túl jól járna.
- Legyen 500 arany. Cserébe bármilyen feladatba benne vagyok, ami közvetlenül, vagy közvetve nem okozhatja a halálomat. Természetesen a többi játékos állapotáról nem tudok semmit sem ígérni. - forgatom a szemem, apró sunyi mosollyal, amit hamar el is tüntetek az arcomról - Természetesen mondanom kell, hogy előre kérem az árut – kuncogok, majd hozzáteszem – úgyis tisztában vagyok vele, hogy nem tudnák túlontúl sokáig elrejtőzni, ha meg akarnál találni.
Igazság szerint szánd szándékkal mondtam ilyen összeget, hisz ha nem is csökkenti ennyivel, még akkor is jobban járok. De az ajánlatom eléggé csábítónak kell lennie, hisz lényegében célozgattam rá, hogy ez esetben bármire vevő lennék, legyen az bármilyen perverz, vagy „véres”. Végül aztán megérkeztünk az Arénákhoz, és Tachi hamarosan elengedett. Nem akartam semmilyen hisztit tőle, így nem maradtam mellette, hanem egyet nyújtózva végigmérem a csajokat, akikhez beszélt. Karba fonom a kezem, és kivételesen, most nem szóltam semmit, csak figyeltem. Nem ismertem a lányokat, de a céhlogójukat, mely az életsávjuk alatt volt, már annál jobban. Nem tudom, mennyire okozna szerencsét, ha magamra vonnám Aincrad egyik nagyobb céhének a figyelmét. Mondjuk… őszintén piri indikátorral a fejem fölött sokan megítélnek, de míg nem vagyok, veszélyben teszek rá. Mindenesetre miután bemutatkoztak, mégse bírtam magammal. A kékhajú csajszi felé vonulok, majd sunyi mosollyal fél kézzel átkarolom, és magamhoz húzom (oldalvást vagyunk Rolling Eyes )
- Mond csak cukorfalat akkor te vagy Ai-san igaz? – mondom mézesmázos hangon – Úgy illik, hogy bemutatkozunk az idegenek nemdebár? – végül elengedem, és továbbra is mosolyogva fordulok a másikhoz is visszaváltva szokványos hangvételemhez – A nevem amúgy Angelica Katharina, és ne aggódjatok. Nem vagyok én gonosz, csak önvédelemből lettem piri. – mondom, majd hozzáteszem gondolatban . ~ Többé kevésbé.
Végül a vörihajú tárgyalni óhajtott a barátnéjával, mire én csak megvonom a vállam, majd Tachihoz sétálok, majd rákérdezek.
- Nyo? Megkapom a cipőcskét? –teszem fel a kérdésem.

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi1933/2100[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Szept. 25 2015, 17:47

- Ellenben te butábbnak tűnsz az ilyen megjegyzésektől :] - vigyorodtam el gonoszul. Értem én, hogy egyszerű, mint a faék, de a műveltsége hiányát nem feltétlenül kellene hangosan reklámoznia. Máskülönben nem zavarnák az idegen eredetű szavak :]
- Nahát, 500 arany. Igazság szerint én odaadnám ingyen is, ha és amennyiben rendelkezésemre állnál innentől kezdve bármikor, bármilyen kölcsönösen szórakoztató ügyben. Nem bánnád meg :] - tettem ajánlatot. Végtére is az eredeti ajánlatommal hét szívesség után kapná meg, és egyelőre nem hiszem, hogy ennél sokkal több alkalommal fordulnék hozzá, hacsak a közös éjszakákat nem számítjuk :] Akárhogy is, elővarázsoltam a menü segítségével a nekem jó szolgálatot tevő cipőt, és végül a kezébe nyomtam.
- Számítok rád :] - tettem hozzá. Nyilvánvaló volt amúgy is, hogy már most megkaphatja, elvégre az előttünk álló küzdelemhez jól fog jönni. Súlyosan alul öltözött volt, mármint felszerelés ügyileg. Sajnos másképpen még nem :]
Az ellenfelekkel való találkozás felderített, és hozzám illően máris machinálni kezdtem annak érdekében, hogy a nyilvánvaló hátrányunk ellenére mégis előnybe kerüljünk. Figyelmesen tanulmányoztam a reakciókat, végül arra a következtetésre jutottam, hogy bár Ai-chant nem zavarná a sötét, azonban a másik lány nem rendelkezik megfelelő jártasságokkal ahhoz, hogy sötétben küzdjön. Gálánsan intettem, hogy bátran beszéljék csak meg egymás között, miközben Katha-chanra pillantottam egy rövid ideig. Tetszett neki Ai. Helyes :] Viszont egyelőre még azzal foglaltam el magam, hogy az ellenfeleink beszélgetését kihallgassam. Nem úgy tűnt, hogy felfigyeltek volna a jártassághasználatomra, és bár Yuuki-chant nem ismertem úgy, mint a másik tündérkét, úgy véltem, hogy látnám rajta, ha szándékosan próbálna meg rossz tanácsokat adni. A terv ellenben okos volt, és biztosan sikerült is volna, ha nem én állok velük szemben :]
- Nem bánom, egy kihívást jelentő, szórakoztató harcért cserébe tíz perc nem nagy ár. Addig elfoglaljuk magunkat mi is :] - egyeztem bele rövid gondolkodás után a kérésükbe, majd én magam is akcióba léptem, és a pajzsomat négyzet alakban felvontam a lehető legnagyobb méretében, így takarva el Angyalkát és engem a kíváncsi szemek elől. Viszont miután magamhoz húztam Katharina-chant, csókok és érintések helyett elkezdtem a fülébe suttogni.
- Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el, mi a terv. Amint elkezdődik a harc, füst kristályt fogok törni. Ez két-két támadást ad nekünk, hogy legyőzzük Ai-chant. Ha nem sikerül kiejteni a harcból ennyi idő alatt, akkor nagy eséllyel veszítettünk. Gyertya Kristállyal tudnak csak tájékozódni a sötétben, ennyi előnyünk fog maradni - közöltem vele, mit fogok tenni, hogy ne lepődjön meg. Felesleges lett volna összezavarni azzal, hogy elárulom, testet fognak cserélni - Viszont kapsz egy személyre szabott feladatot is, hogy lássam, mennyire érdemled meg a cipőt :] Mássz rá Ai-chanra, és szerezd meg nekem a bugyiját, amíg nem látnak minket - suttogtam vigyorogva, majd elengedtem a lányt. Igazából nem az ő alsóneműjét fogom megkapni, de végső soron mindegy volt. A látvány remélhetőleg mindenért kárpótolni fog :]

Mindenki írja le a pontjait és a nála lévő cuccokat.
HP:175 | F:58 | E:64 | K:30 | GY:22 | S:28 | P:240
Senzankoo Páncélja
Kaszás Rettegett Gyűrűje (3-as lopakodás)
Szükség Pajzsa
Spoiler:
Egyéb tárgyak
5 db Mini Potion ( +5 hp )
4 db Kis Potion ( +20 hp )
3 db Rövid Specialitás Potion ( 2 körig 3-al növeli a spec. képesség pontjaid )
1 db Egyszerű Frissítő Potion ( +4 gyorsaság 1 körig és +25 hp )
5 db Gyenge Paralízis Méreg ( Egy körig megbénítja az ellenfelet, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Gyenge Speciális Méreg ( 2 körig megakadályozza a speciális képességek működését amennyiben a célpont legalább 5 szinttel alacsonyabb a használónál, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Hazatérés Kristály ( ezzel már ismert városokba teleportálhatsz (használat után ez a kristály nem törik szét) )
3 db Pajzs Kristály ( aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár )
2 db Gyenge Kinézet Kristály ( aktiválása után 1 körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más )
1 db Magasugrás Kristály ( aktiválása után a használó egy ugrás erejéig kétszer olyan magasra ugorhat )
3 db Hangrögzítő Kristály ( rögzíti és visszajátssza a vele felvett hangokat )
2 db Farkasagyar Kristály ( A kristály aktiválás után a játékos szintjének megfelelő számú farkas illúzióját kelti. Ezek az állatok nem sebeznek, át lehet haladni rajtuk, érintésre szertefoszlanak, viszont félelemkeltőek, zavaró hatásúak. )
1 db Halvány Füst Kristály ( a földnek vágva egy füstöt képez, amiben csak a látás jártassággal rendelkezők látnak, a füst 2 körig tart )
3 db Fotó Kristály ( A kristállyal fényképet lehet készíteni, amit egy régimódi fényképezőgép módjára kilök magából, ezután összetörik. )
2 db Denevér Kristály ( Aktiválásakor egy nagy rakás denevér repül neki az ellenfélnek. Nem sebez, csak zavaró hatású )
1 db Tükör Kristály ( aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható )
1 db Egyedi Csillag Kristály ( Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja. )
1 db Pánik Burok ( A burok aktiválódik, ha egy karakter meghalna, és a burok halál előtt kiteleportálja a karaktert a főellenség harcból. Hátrány: Használat után teljesen kiteleportálódsz, így jutalmat sem kapsz. A tárgy használat után széttörik. )
1 db Tartós Specialitás Potion ( 3 körig 9-el növeli a spec. képesség pontjaid )
9 db Nagy Potion ( +40 hp )
2 db Páncélbőr Potion ( ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne )
2 db Rövid Ellenméreg Potion ( az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről )
2 db Gyenge Gyors Ütés Potion ( Ha megiszod az adott kiskörben kapsz +1 többletkörnyi támadást, csak legalább 5 szinttel alacsonyabb célpont ellen használható. )
3 db Gyenge Altató Méreg ( Aki a mérget kapta 3 kör múlva elalszik 1 körre, az alvás pihenőkörnek számít, maximum 1 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
3 db Kinézet Kristály ( aktiválása után 3 körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más )
3 db Dráma Kristály ( Használatakor drámai hangot ad ki )
2 db Lökés Kristály ( aktiválásakor meglöki ellenfeled, így az elveszíti a következő körét, egy bosson/játékoson egy harcban maximálisan egyszer lehet használni )
2 db Hamis Sebzés Kristály ( A kristály használatakor a következő támadást egy illúzióval spékeli meg. Bár a következő ütés nem fog többet sebezni, de aki elszenvedte a sebzést, az azt hiszi, hogy az életcsíkja a pirosba csökkent, és úgy is látja. Az illúziót csak a csapást elszenvedett fél látja, tehát körülötte mindenki a rendes életpont csökkenést látja. Az illúzió 1 körig tart, csak játékosokon használ, értelemszerűen csak ijesztésre jó, küzdelmet nem lehet vele nyerni. )
2 db Büntető Kristály ( Egy piros indikátoros JK-t két körére kalitkába zár, megakadályozva a cselekvésben, egy harcban maximum egyszer használható. )
1 db Pánik Kristály ( A kristály aktiválódik, ha karaktered meghalna, és a kristály halál előtt kiteleportálja a karaktert a főellenség harcból. Hátrány: Használat után teljesen kiteleportálódik, így jutalmat sem kap. )
2 db Harag Potion ( a potion megivása után a használó elveszíti mellékcselekvését és helyette +1 támadási kört kap, emellett nagyon haragos lesz valamiért mindenre és mindenkire, harc végéig tart, negatív hatásként érzékeli a rendszer így letisztítható )
3 db Fárasztó Méreg ( -6 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható. )
2 db Füst Kristály ( Egy vastag füst keletkezik a kristály elhasználásakor, amiben csak kettes szintű látással lehet látni. Aki nem lát benne az két körig nem támadhat. A füst két kör múlva lejár. )
3 db Gyenge Copy Kristály ( A legutóbb használt T1 vagy T2-es kristályt ismétli meg, célpontot újra kell választani, még, ha ugyanaz, akkor is. Előnye, hogy külön kristály effektnek számít, így például egy karakteren lehet egyszerre két gyógyító kristály effekt is, az egyik gyógyító kristály néven, a másik gyenge copy kristály néven. )
1 db Szövegromboló Kristály ( egy szóra/szövegre/könyvre...stb. dobva összekuszálja annak betűit, például emberből lehet rebme, egy összekuszált szövegre dobva pedig visszarendezi annak szavait )
2 db Jégszilánk Kristály ( A kristály csak akkor használható, ha a közelben van jég, a jég szilánkokra törik és a szilánkok a célpontnak repülnek, a használó és a célpont szintjének összegét sebezve. )
3 db Erősítő Kristály ( Használat után a következő sebzésed +30-at fog sebezni. )
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7624/7700[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Szomb. Szept. 26 2015, 14:56

Harcias egy csaj. ><” De akk is ráaggatom. *-* Én sem vagyok különb mint ő, vagyok olyan akaratos és harcias mint ő, főleg ha ilyen ostobaságokról van szó. Majd Tachi is helyeselt, megilletődtem kissé amikor a lányka körbefogta a derekam, de… csak sűrűn pislogtam rá.
- Ehm? Igen… de.. én ismerlek. Láttalak a koboldok ellen együtt harcoltunk. Még Cresso vagy hogy is hívják is ott volt. Szörnyen restellem hogy nem tudtunk időben segíteni rajtad. – Fordultam meg vele szembe és meghajoltam illedelmesen.
- A fiú és én is igyekeztünk, hogy kimentsünk a romok alól, de elkéstünk. Sajnálom. – Szabadkozok, majd felegyenesedek.
- Nem… nem kell magyarázkodnod az indikátorod miatt. – Felelem neki, ámbár tudom hogy könnyedén kezelem ezt, talán túl könnyedén is, viszont addig nem akarok senkit sem elítélni míg nem tudom hogy rászolgált. Még a végén ha nem fogadnánk el úgy gondolná hogy mindegy a bélyeg rá van sütve és nem tehet ellene semmit, majd könnyebben térne rossz útra, azt bizony nem lenne jó ugye? Én hittem a lánynak, de a kis pálya megbeszélés után kissé félre vonultunk Yuukival. Hevesen bólogattam az ötletre, amit mesterinek véltem. Hiba igazi JL-es kis zsenipalánta, nekem ilyen ötleteim miért nincsennek sosem?  Izgi kis játék lesz, nagyon izgi. A fiú természetét ismerem, legalábbis azt hiszem, a lányét kevésbé, nekem úgy tűnik ő is olyan kis örökmozgó pom-pom effektus. Elgondolkodtam a történteken, az eseményeken, és bambulásomból Yuuki rángatása zökkentett ki. Egy intés az ellenfeleknek, majd már kint folytattuk tovább. Automatikusan elindultam a bolt-bazárok felé, és időközben előhívtam a céh-bankot hogy kiválogassam mindazt ami kellhet még nekünk az elkövetkező harcban. Odakint megmutatom Yuukinak a pontjaimat és a képességeimet amikről esetleg még nem tudhat.
Cuccosok, felszerelések, pontozás miegymás::

Pontok:
Élet: 79+10=445
Fk:38+2=40
Erő:+5 (játékszínesítő sebzés, kötélvágás stb. )
Kitartás:15+6=21*5=105
Gyorsaság:29+41=70
Spec.: 33+36=66
Páncél:118
Felszerelések bónusszal:
Kristálypajzs: 32 páncél; +1 személy védelem. Minden használóra vagy védettre való sebzés 2-vel kevesebbet sebez, amíg a pajzs szét nem törik.

Gyémánt mellvért:
60 páncél; Ha valaki megsebez akkor plusz 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a tíz százalékát az ellenfél is elszenvedi.
Képességek:

1. Képesség:
|Weapon Blessing|:
Hatás:Területi buff, de tudom csak magamon is használni. A képességem a fegyver kezelést vagy a gyorsaságot, esetleg a kitartást növeli spec. képesség/3-al. Ami három körig hat, de utána közvetlen meg tudom idézni, ha a speciális képességem engedi. Jelenleg: 17 bónusz pontot jelent.
Kinézet: Azok akik megkapják a buffom, halványkéken felizzik a fegyverük.

A 10.- szint képessége:
|Heart Beat|:
Hatás: Ha használok egy potiont vagy épp kristályt akkor a körülöttem lévő csapatbéli tagok is megkapják a bónuszt.
A képim csakis és csakis gyógyító potionokon/kristályokon tudom használni, szóval olyan itemekennem amik képesek az élet mellett más statot is növelni.
Kinézet:
Potion:
Feldobom a levegőbe és a potion színével megegyező hóesésben bontakozik ki a képességem.
Kristály:
Hasonlóképp mint a potion esetében, itt is a kristály színével megegyező (szokványos elpixelezpdés/robbanás) történik a tagok körül egy pillanatra.

¤ Egy harcban csak háromszor használható.

A 20. szint képessége:
|Heart Attack|:
Hatás:
Nincs támadásom! Viszont ha engem ér támadás, akkor annak az értéknek a felét, visszaverem az ellenfelemre, vagy rátölthetem más valakire plusz életként. Ez egy passív skill, automatikusan működik, viszont ki tudom kapcsolni. Ez esetben is a teljes érték talál.
A képességem összegyűjtött pontjait, nem tuodom több személyre osztani egyszerre, de képes vagyok egyszerre csupán egy részét elhasználni.
Amikor nem tudom használni:
✘ Ha az ellenfelem fegyverkezelése legalább kétszer nagyobb, mint az enyém, akkor nem tudom visszatükrözni a sebzést, de mást gyógyíthatok a megszerzett pontokkal.
✘ A pihenő köreimben nem hat a képesség.
✘ Egy körben egy ellenféltől legfeljebb egy (árnyharcosoknál két) támadást tudok úgymond elnyelni, a többit nem befolyásolja a specem.
Kinézet:
Félig meddig áttetszővé válik a testem harc közben.
Így néznek ki működés közben:
Rám sebeznek 30-at, ellenfelemre visszaverem a felét, tehát ez esetbe 15-öt. Vagy esetleg rátölthetem az a támadás felét, plusz életként egy általam választott személyre. Szóval ez esetben tudok +15 hp-t gyógyítani. Ha kikapcsolom, természetesen 30at sebeződök, ellenfelem élete nem változik, és tölteni sem tudok.

/Erőpontom nincs, de a fegyverem által kapott erő bónuszt sem tudom támadásra használni, viszont kötél elvágására és egyéb játék színesítő mozdulatokra képes vagyok. Csak playereknek/moboknak nem árthatok vele./

30.-as szint képessége:
Név: Switch Back

Képesség:Ha egy illető nevét kiejtem és egy szinten tartózkodunk akkor képes vagyok azonnal odateleportálni hozzá, és ez egy automatikus healt is megnyitok. Ami spec/3-ös értéket biztosít a „támogatott” játékosra. Ha a képességem újrahasználom, vagy ha én elteleportálódok/kiesekk, vagy ha az illető élete teljesen feltöltődik akkor ez megszűnik. A képesség rám nem hat. Lehűlési idő: 3 kör.

Kinézet:
Apró narancssárga buborékok vesznek körül mindkettőnket. Olyanok mint a fújója átlátszó fényes szappanbuborékai.
Itemek:
1 db tisztító kristály – Leveszi a negatív hatást a használóról, ami lehet akár méreg is.
1 db szerencsés ritmus potion - (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása. Bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
1db gyertyakristály - (Aktiválása után két körig fényt bocsát ki magából. A fény nem vakító hatású.)
2db nagy potion - Nagy Potion (+40 HP.)
1 Gyenge Területi Kábító Kristály - (Egy körre elkábít két ellenfelet, akik így elvesztik a cselekvésüket. Egy harcban egyszer használható, bossokon nem működik.)

- Az itemek csapaton belül átadásra kerülhetnek, a harc előtt. -

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Szept. 27 2015, 10:08

Meglehetősen szúrós pillantással kisérem végig ahogy az a lány Ai senpait ölelgeti és gügyög neki.
- A bűn, bűn marad független a körülményektől. – Ő is elismeri gyilkosságot, jobb ha minden szavát feljegyzem magamban ha ennek vége majd foglalkozom vele… nem… A JL tagjaként nem engedhetem ezt.
Annak viszont örültem, hogy a fiú belement az egyezségbe.
- Köszönöm. – Hajolok meg illedelmesen. – Tíz perc bőven elég lesz. Viszont lenne itt még valami… - Kezdek neki kiegyenesedve, sőt kihúzva magam. – Bűnüldöző céh tagjaiként nem hunyhatunk szemet a fejeteknél lévő jelzés felett nem igaz senpai?- Pillantok Ai-ra. - így egyfajta fogadást ajánlanák fel. – Csak simán úgyse mennének bele, kell valami mézes madzag. – Ha nyerünk velünk jöttök a JL palotába ahol megbeszéljük az ügyeteket és az ott halottak alapján ítéletet mondunk, ami azt is jelenti, hogy akár tisztára moshatjátok a neveteket… - Itt hagyok egy kis szünetet, ahogy azt a fontos és menő emberek szokták számítva arra a kérdésre, hogy mi van ha veszítünk na meg ez arra is jó, hogy kis időt nyerjek, hogy kitaláljam a csábító ajánlatot. – Amennyiben veszítünk úgy egy teljes napra felajánlom mindkettőtöknek a szolgálataim legyen szó bármiről. – Hajolok meg ismét előttük akár egy alázatos szolga. Erre biztosan ugranak majd…
Ahogy mindent megbeszéltünk már vonszolom is Ai-chant kifelé és egyenesen a boltok felé vesszük az irányt végül egy félre eső sikátorba vonszolom be őt.
- Itt nyugodtan átöltözhetünk. – Nézek körbe. Elég félre eső hely ahol nem látnak. – Vannak olyan fodros és bő ruháid amik takarják a fegyvereket? – Kérdem tőle. Ha nincs nekem még mindig ott van a báli ruhám ami egyszer már bevált. – Ideje elmondanom a valódi tervem. –Kezdek neki mosolyogva. –Shu senpai azt mondta találjam meg az ellenfél erősségeit és használjam ellene. Agyaltam azon, hogy miért akarhatnak vaksötétben harcolni és úgy gondolom, hogy a fiú sokkal kifinomultabb érzékekkel rendelkezik mint mi így azt is sejtem, vagy legalábbis remélem, hogy halotta amikor az arénában a tervről beszegettünk, éppen ezért nem fogunk testet cserélni de eljátsszuk, hogy így tettünk. Ezért is kell olyan ruha ami a fegyverzetet eltakarja. A másik, hogy ha visszamegyünk ne szólaljunk meg csak bólogass és kezdjünk bele a harcba. Valószínű így téged támadnak majd és így pontosan tudom majd merre lesznek. a te dolgot, hogy ha valaki rád támad próbáld meg lefogni, hogy ne tudjon majd elszaladni és ismét a sötétségbe bújni de ha ez nem sikerül még mindig ott a gyertya kristály. Minden maradjon nálad ha gond van te fogsz majd rögtönözni. – Azt hiszem ez minden így ha nincs kérdése ideje vissza menni miközben lecserélem a gyűrűm. Amint belépünk határozottan bólintok egyet Ai felé és kihívom az ellenfeleinket és igazgatok a ruháimon. Miért pont esküvői ruhák? És a senpainak miért van kettő is raktáron? o.O

Ai ruhája

Yuuki Ruhája:
HP: 175 | F:56 | E:71 |K:25 | GY:81 | S:25 | P:85
Különleges tárgyak.: Zerios gyűrűje, szivárvány köpeny
Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7230/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Pént. Okt. 02 2015, 19:13

bounce

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Vas. Okt. 04 2015, 17:16

- Mióta vagy te ilyen nagylelkű? – kérdezem Tachitól játékosan, majd vállat vontam, és eltettem a cipőt.
Végre valahára kicsit növeltem a pontomat, az a fránya Tier egyes nyomorult cipő, már a játék eleje óta rajtam volt (persze ha csak kellett), így végre örülök, hogy megszabadulhattam tőle. Egy kicsivel később, mikor lement egy kis terefere, én furcsállóan nézek a lovagcsajszira.
- Találkoztunk? Nem rémlik. Nos jah mondjuk ott majdnem gáz lett a dolgok vége. –csóválom meg a fejemet, majd a szúrós szemű vörihajúra meredek szintén nem túl kedves tekintettel, elengedem a lányt, majd karba font kézzel odaállok a másik elé – He? Szóval azt mondod, tegyem vásárra a bőröm, csak mert te rendőröcskének hiszed magad? Bocs de köszi nem kell. Ne vedd sértésnek kislány, de nem megyek bele ilyen hülye ajánlatba. Mi hasznom lesz abból, ha kihallgattok? Kapok egy buksisimit, hogy, jaj de ügyes vagyok, nem élvezetből gyilkolok? Jaj de jó lesz, mindjárt szaladok is hozzátok…. am… kösz nem. Ne értsd félre nem veled van a bajom. Nagyjából… szimplán nem fogok én mindenféle jöttment „bünöldözőnek” elregélni életem történetét. Hidd el csajszi nem te vagy az első, aki számon kért, és nem te leszel az utolsó. Ugye megérted, hogy a 6., 7. alkalom után már rohadt idegesítő, hogy ismét neki kell állnod, vitatkozni, hogy mégis mi a fenéért vagy vörös.
Kicsit elhúztam a dumát, de kiidegelt a csajszi, és az „igazságérzete”. Tojok magasról rám, és nem fogom minden jöttmentnek elmondani az „életem történetét”. Végül, ha végre elmentek Tachi felé fordulok, és kicsit morcosan állok neki tárgyalni.
- Ha röhögni, vagy valami szellemes megjegyzésed van, tartsd magadba. – végül meghallgatom, mit akar mondani, de a végén egy gonosz mosoly terült szét a számon – A bugyi egy kényes célpont, sajnos az meghaladja az ügyességem, de mit szólnál, ha véletlenül felhasítom a vörös hajú ruháját mellkasi részen? A lovag nem érdekel különösebben, de akkor ha azt mondod, az elején ráfigyelek.

// 1. postomban a dolgok //

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi1933/2100[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Okt. 07 2015, 17:15

Felvontam a szemöldököm az ajánlatra. Érdekesen hangzott, főleg mivel ha tisztázni tudnánk a nevünket, akkor ezzel csak nyerhetnénk. Ha tisztázni tudnánk. Ha megtagadjuk az együttműködést, azzal gyakorlatilag beismerjük, hogy szándékosan lettünk vörösök, hiszen ha nem így lenne, akkor nem lenne félnivalónk. Angyalka pedig máris elkövette azt a hibát, hogy nemet mondott, a lehető legátlátszóbb módon. Yare-yare... Persze nekem se volt szándékomban meglátogatni a céhházukat, csakhogy én más oldalról közelítettem meg a témát.
- Bármiről? Akár ölnétek is, ha azt mondjuk nektek? Vagy lennétek egy teljes napig a szexrabszolgáink? - kérdeztem Yuuki-chant, majd ingatni kezdtem a fejem - Ne tegyetek fel tétnek olyasmit, amire nem vagytok hajlandóak. Egyébként én jól megvagyok ezzel a tisztátalan névvel is :] - közöltem a lányokkal a kvázi elutasításom indokait. Úgy fest, kútba esett az üzlet, egyikünk sem hajlandó megtenni, amire kérnek minket :]
Az ellenfeleink aztán elvonultak felkészülni, én pedig ismertettem Katharina-channal a pillanatnyi tervet. Pillanatnyit, mert mivel távol vannak tőlünk, ezért elhangozhattak köztük olyan részletek, amik változtatnának a terveimen. Addig is azonban a nálam lévő információk alapján tudtam csak cselekedni.
- Egy ilyen egyszerű feladat máris meghaladja a képességed? Csalódást okozol, cica :] A kislányok nem igazán foglalkoztatnak, de ha az előadásod Ai-channal hatásos lesz, talán elnézem az ügyetlenséged :] - reagáltam huncut vigyorral, majd loptam egy csókot a lánytól, mielőtt eltüntettem volna a pajzsot. A másik párosra sem kellett túl sokat várni, viszont az öltözetük meglehetősen érdekesre sikeredett. Nos, így valóban nem lenne könnyű bugyit lopni.
- Máris a nászéjszakára készültök? :] - vigyorodtam el, majd némi kutakodást eszközöltem a menümben, és a páncélom alá felvettem egy öltönyt, hogy illő legyen az öltözetem hozzájuk. Ezután közelebb lépkedtem Ai-chanhoz, vagy legalábbis a lányhoz, aki úgy nézet ki, mint ő, majd a felkarjaira tettem a kezem, és végignéztem rajta.
- Gyönyörű vagy :] Emlékszel a vakrandira, ahol először csókoltuk meg egymást? - kérdeztem, majd lejjebb eresztettem a kezemet, és átöleltem a lányt a derekánál fogva. Lassan közelebb hajoltam, hogy csókot kezdeményezzek, akárki is áll éppen előttem kettejük közül.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7624/7700[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Vas. Okt. 11 2015, 16:34

Kissé zavarba jöttem, vagyis a felvetült helyzetet és megoldását követően. Mivel picit úgy gondolom hogy mindenkinek igaza van, de teljesen senkinek sincs. Amikor rámpillant Yuuki én csak összehúzom a szemöldököm segélykérően, hisz ez egy kényes téma ahol kerettűzbe kerültem a saját véleményemmel…
- Eih..eh.. – Makogtam majd sikerült összeszednem a gondolataimat kissé, bár nem tökéletesen. Meghallgattam mindhármukat és Kathát is megértettem, igazság szerint nekem Tachi furcsább volt a válaszával, és majd szeretnék is beszélni is vele erről… ugyanakkor Yuukinak is igaza van mohh…
- Szerintem… szerintem… mi ugye rendfentartók vagyunk, de nem rendőrök, nincs bíróságunk meg ilyenek így ítélkezni önhatalmúlag is bűn, szóval a feladatunk az hogy ha valami baj van segítsünk és megvédjük a környezetünket… viszont ti is megérthettek minket. – Pillantok a leendő ellenfelünkre.
- Ti meg tudtatok lépni egy olyan döntést amit mi nem, vagyis nem tudnánk… szerintem… de… a félelmünk jogos és ezt ti is tudjátok. – Magyarázkodok.
- És nem akarunk gyanúsítgatni, nem szeretnék én csupán békét és vidámságot, és biztonságot… de nem gondolom hogy rossz emberek volnátok… - Folytatom, bár érzem hogy nem fogok tudni jól a végére kerülni.
- Viszont Yuuki képessége nagyszerű, és utána ti is békében és gyanusítgatások, vádak nélkül élhetnétek. – Lelkesedek bele.
- Vagy.. nem tudom elképzelni hogy nektek ez így miért jó… - Pillantok inkább Tachira, viszont ezzel ennyi voltam ebben a témában. Nem akartam egyikük pártját sem fogni, egyszerűen azt akartam hogy minden folytatódjon zökkenőmentesen, és hogy végre neki kezdhessünk a játékunknak.
- És Tachi ne feledd hogy Yuuki tizennégy éves, tartsd magad távol az efféle megnyugvásoktól. – Szóltam a fiúra határozottan, kizárt hogy nem látja ő is… Majd kivonultunk, megbeszéltük a dolgokat, de előtte…
- A gyertyakristályokat oda adom, jobb ha látlak ha van valami és ha támadnak szólj hogy le tudjalak switchelni. Ezen kívül tudok buffolni neked fegyverkezelést, kitartást és speciális képességet. És tudok életet, vagyis egészséget is tölteni vagy mi… - Időközben kapcsoltam hogy ő kicsit másképp látja a dolgokat mint mi, így próbáltam utólag lefordítani az ő nyelvezetére a lehetőségeket.
- Tehát lehetsz gyorsabb, ügyesebb vagy mágikusabb, és egészségesebb ha szeretnél, hisz én egy tündér vagyok, de pssszt. – Hajoltam hozzá közelebb.
- Ez titok. – Mosolyodtam el majd a tanácsát megfogadva vonultunk vissza, Tachi rögtön célba is vett a vicceskedéseivel, én pedig meg sem szólaltam. Pedig akartam… nagyon nagyon nagoon amikor rossz helyzetben akart feltüntetni, helyette inkább kérdően pislogtam, pedig a szemöldököm idegesen rángatózott, viszont vártam a kezdést. Tehát hagytam hogy közelebb jöjjön, átöleljen, és amikor csókot akar adni egyszerűen elfordítom a fejem. Bár legszívesebben lefejelném, úgy nőiesen. ><” De most nyugodtnak kell maradjak, és meg is teszem. Nem vagyok jó színész, de eddig egész ügyesen csinálom, legalábbis úgy érzem. Ugyanakkor, ha már megfogta a derekam, akkor szépen rátartottam az egyik kezemmel, majd a másikkal megkerestem a másikat és minha keringőre invitálnám, kezdő tánc-pózt igyekeztem vele felvetetni. Miért is ne, a ruha meg van, fiú lány pár meg van, már csak a zene hiányzik amire megkezdhetnénk a lépéseket. Úgy látszik megnyertem magamnak Tachit pár percig… Hurrá.  pale

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Okt. 12 2015, 09:15

Ai-senpai kijelentése nagyon nagy butaságnak tűnt így először rá kellet reagálnom.
- A rendfenntartók dolga, hogy fenntartsák a rendet és még ilyenek szaladgálnak mint ők ez lehetetlenség. Ki tudja hány embert öltek már meg. Különben is mégis kinek lenne joga felállatni egy bíróságot ha nem a legnagyobb bűnüldöző céhnek? – Pillantok a senpaira majd vissza a lányra.
- A többi jöttment bűnüldözővel ellentétben én el tudom tüntetni azt a jelet a fejet fölött. – Mutatok a vérpecsétre. – Ha tényleg önvédelem volt és nem tehettél róla akkor az lesz a hasznod, hogy újra zöld lehetsz, azonban… - Itt a lehető legszigorúbb és legfenyegetőbb tekintetem veszem elő. Asukától már megtanultam, hogy ha eredményt akarok a lehető legkeményebben kell fellépnem. – Ez nem egy kegyes felajánlás volt. Ugyan megkapjátok, hogy ti döntsétek el mi a jó nektek de ha elutasítotok azt úgy veszem, hogy bűnösök vagytok és teszek róla, hogy mindenki akiben van egy minimális igazság érzet rátok vadásszon. – Már volt egy tervem, hogyan fogom ezt kivitelezni de ehhez még szükségem volt némi előkészületre. Viszont azon meglepődöm, hogy a senpai tud a képességemről. Lehet, hogy Silver-senpai mesélt neki róla?
Az viszont már sokkal meglepőbb, hogy a senpai egy igazi tündér! – T-tényleg? – Csillan fel a szemem. – Olvastam a tündérekről. Van egy csomó fajta, tavasz tündér, tél tündér, szeretet tündér. Legalább két tucat van belőlük. Te, melyik vagy senpai? – Kezdem el őt kifaggatni. Persze túlzásokba nem eshetünk hisz köt minket az idő. Viszont ahogy visszaérünk a Senpait egyből letámadják… Mi? Várjunk! Megcsókolta ezt az alakot? Mégis…. eh nyugi… viszont nem szólalhatok meg mert az lebuktathat így csak figyelem mi történik.

Kurokawa Yuuki
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 712
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7230/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Hétf. Okt. 19 2015, 21:36

// legközelebb, ha nem írok a határidő előtt 2 nappal dobjatok már rám egy PM-et please >.< //

Ahogy én, úgy Tachi is visszautasította a csajszi ajánlatát, melyre akaratlanul is egy gonosz mosollyal díjazok, bár nem sokáig. Ugyanis mindketten valami eszméletlen baromságot hajtottak össze. Akaratlanul is felnevetek nem is próbálva visszafojtani magam, majd amilyen gyorsan előtört, ugyanolyan gyorsan el is hallt, és az arcom nagyon komollyá vált.
- Kicsit túl sokat képzelsz a céhedről csajszi. Itt bent nincs jogotok. Vagy tényleg azt hiszed, hogy a szerveren mindenki 10 ember kénye kedvére fog ugrabugrálni? Ez egy játék. Hiába halsz meg. Ez egy játék, ahol minden tettednek következménye van. Tudod, most mondok neked valami érdekeset. Én szeretek vörös lenni. És tudod miért? Mert az emberek mindig csak, akkor mutatják ki a foguk fehérjét, ha valamit nem komálnak. Nemde hercegnő? És lám igazam van. A híres neves bűnöltöző céh rögtön fejpénzt akar kitűzni mindenki fejére, aki nem akar együttműködni velük. Vajon ugyanezt látják a zöldek is? Hogy terrorban próbáljátok tartani a kisebbséget? Nem először vadásztak, már a fejemre, és nem is utoljára. De, mint mondtam ez csak egy játék. Ha megölnek, megölnek. Ha börtönbe csuknak, majd megszökök, és kezdődik, minden előröl. Ez van.
Végül, bármit mondanak egyik fülemen be, a másikon ki. Lényegében igazság szerint kicsit provokálásra is megyek, hogy minél inkább felbőszítsem a vörit. Miután kettesbe voltunk, és Tachi elmondta mit várt el tőlem, természetesen közöltem vele, hogy ez így nem megy, a gúnyolódására, meg csak forgattam a szemem. De mielőtt még bementünk volna, a vörösre mosolygok.
- Tudod mit… lásd, milyen kedves vagyok. Minden találattal, amit beviszel, nekem elárulok egy töredék infót azokról, akiket megöltem. Mit szólsz hozzá? Ezek a kis morzsafalatok majd jó kis nyom lesz számodra hercegnő. De ha én találok köteles vagy elmondani egy olyan információt, amit én akarok. Kezdetben… mivel úgyis egy szemét alaknak tartasz, legyen a három méretedet föntről lefele. Természetesen minden találat csak 1 infót biztosít, és csak mi kettőnkre vonatkozik rendben cicabogár?
Természetesen ezzel csak annyit akartam elérni, hogy kicsit felénk billentsük a mérleget. Hisz lényegében bizonyítékokat árulnék el magamról, de mivel többes számban beszéltem, így fontolóra kell vennie. Vajon mennyi ütést bírok ki? Természetesen Tachi „kérését” követve sajnos nem támadhatom az elején őt, de igazság szerint… ráérek… Tachi úgyis bevéd, szóval nekem csak jó.

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi1933/2100[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Okt. 25 2015, 13:51

Nahát, vajon mit tud tenni egy 14 éves csitri azért, hogy egy tucat másik ember vadásszon ránk? Sajnálatos, hogy az eddig eltelt több, mint két évben még senki sem tudta elérni, elvégre senkinek sem adtam komolyabb indokot rá, hogy megtegye. Volt egy-egy futóbolond időről-időre, de őket könnyedén leszereltem. Sosem, és most sem tagadtam, hogy rossz ember lennék, sokan mégis az ellenkezőjét hiszik, hiszen nem tapasztaltak semmi tényleges bűnt a részemről, legfeljebb a mézes-mázas, provokatív viselkedésemet. Aki meg igen, az szemet hunyt felette csupán azért, mert egyébként kedves voltam vele. Szörnyen könnyű befolyásolni az embereket, ha a megfelelő kártyákat tartod a kezedben, és ez a kislány sem volt kivétel. Még annak ellenére sem, hogy ő teljesen ismeretlenül, egy indikátorból kiindulva fenyegetőzik :]
Most viszont inkább az volt a célom, hogy kiderítsem, valóban megtörtént-e a cserebere, vagy gondoltak rá, hogy kihallgathattam őket. Természetesen ennek az eszköze csakis Ai-chan lehetett, őt ár ismertem eléggé ahhoz, hogy eldöntsem, a viselkedése az övé-e vagy másik ember bőrébe bújt. Őszintén szólva arra számítottam, hogy pofon vág, vagy valami ehhez hasonló atrocitást követ el ellenem, azonban nem így lett, amikor megpróbáltam megcsókolni. Szimplán elfordította a fejét. A másik jó húzás a szótlanság volt, hiszen Ai-chan nehezen bírná ki válasz nélkül, egy szótlan Ai-chan furcsa volt, ergo nem önmaga. Hogy mégsem dőltem be, az három dolognak volt köszönhető. Az első pont a szótlanság volt, azzal ugyanis elárulták, hogy számítottak rá, hogy kihallgatjuk őket. A szótlanság túl egyértelművé tette, hogy akit a kezeim között tartok, az nem lehet Ai-chan, szinte ordított róla, hogy ő most a másik lány képében van, egy ilyen átlátszó trükknek nem dőlne be senki. Azt akarták láttatni, hogy külsőt cseréltek, mintha tudnák, hogy tudjuk, mire készülnek. A másik Ai-chan gesztusai voltak. A feszültségét, a tenni akarását így, hogy öleltem, tisztán éreztem. Kényszerítette magát, hogy másképp viselkedjen, és ennek a nyomai ott voltak a mimikáján, a testtartásán. A harmadik, és egyben a legárulkodóbb jel viszont mégis a tánc volt. Valaki, aki az imént véresen komolyan kifejezte a gyűlöletét az irányunkba nem állna le bohóckodni, szemben Ai-channal, akire nagyon is jellemző volt ez a fajta feszültség levezetés. Ez a három jel együtt pedig kiadta a képlet megmásíthatatlan megoldását.
Mindenesetre belementem a táncba, mosolyogva vezettem a partnerem, miközben a kihívást is megejtettem feléjük. És amint elfogadták, a beállításoknak megfelelően vaksötétségbe borult az aréna, csak a párbaj számlálója látszott addig a hatvan másodpercig, valamint a kardom, amely tompa fénnyel világított a benne lévő rúnának hála. Még egy utolsó mosolyt küldtem Ai-chan felé, majd csak azért is nyomtam egy puszit az arcára, mielőtt odalöktem volna Katharina-chan karjaiba.
- Változott a terv, kövess engem, Angyalka :] - szólaltam meg, és már húztam is elő a Füst Kristályt, mely immár a fegyverem fényét is elrejtette, valamint az ő esetleges minimális szintű látásukat is hatástalanította. Remélhetőleg. Lopakodásomat aktiválva már csak annyi volt a dolgom, hogy hangtalanul tegyek pár oldallépést, és Yuuki-chan kardforgató keze irányából rátámadjak.

Tachi (Szint: 27, Sebzés: 64, Yuuki támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, RenAi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Yuuki (Szint: 31, Sebzés: 71, Tachi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Katha támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
RenAi (Szint: 33, Sebzés: 0, Tachi támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, Katha támadásához 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Katha (Szint: 18, Sebzés: 27, Yuuki támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, RenAi támadásához 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)

Füst Kristály elhasználva, akinek nincs legalább kettes látása, az nem cselekedhet két körig. Támadom Yuukit 64+14 sebzéssel.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi7624/7700[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 25 2015, 13:51

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Szomb. Nov. 07 2015, 18:22

Természetesen nem hiszem hogy ennyire vészes lenne a helyzet mint ahogy azt Yuuki látja. Szerintem nem öltek többet mint amivel magukat védték… elfogult vagyok, de ez a viselkedés sem segít a dolgon, hisz társam agresszivitása váltotta ki Katha reakcióját ami érthető is és nem is. Hisz biztos sokat voltak már bántva ez miatt, és könnyen belefárad az ember a magyarázkodásba… Csupán lehajtottam a szemem míg igyekeztem kitalálni hogy is békítsem meg a helyzetet… amitől féltem hogy egyre rosszabb lesz. Tachira pillantottam segélykérően, de rájöttem hogy ebben biztos nem lesz partner, és nem is szólt semmit sem. Csupán sóhajtottam egy hatalmasat majd tüntetően a két lány közé álltam. Ez ha így halad tovább nem lesz jó. Hátra pillantottam Yuuki-chanra egy nyugtató mosoly keretében.
- Ebből most legyen elég kérlek mindkettőtöket. És Katha, Tachi… az aréna után beszélni szeretnék veletek. – Kérem őket. Tachi talán ismer annyira hogy tudja hogy békíteni akarok, és nem az igazságot kajtatom veszetten, de Katha szintén fenyegetve érezheti magát. Így módosítottam.
- Nos, a vesztes csapat meghívja a másikat egy ebédre. – Mosolyodtam el kedvesen, majd körbekémleltem mindhárom emberkét. Most kicsit úgy éreztem hogy Yuuki neheztelhet meg rám, mohh hogy sehogy sem jó semmi, de csupán ennyi amit tehetek. Bizalommal fordulok mindenki felé, és türelemmel igazodom a történésekhez. Ez igyekeztem még azelőtt megtenni mielőtt Katha a naagy tervével előrukkolna. Ha nem sikerült, akkor átfut a szememben átfut egy sötét árny, ami talán vészjósló lehet, de hamar elkergettem… bár elég volt hogy a gondolataimat megzavarja. Bár… utólag jutott el a tudatomig, hogy csak kamu lehetett az egész. Ijesztőnek akar tűnni a lány hogy ne bántsuk… mondhatni kakaskodik hogy megfélemlítsen minket, és ugyan ez nem épp kedves dolog, de csakis annyit kell tennem hogy megnyugtassam a lányt.

Odakiérve bevallom Yuukinak hogy tündér vagyok. Mosolyra húztam a szám a lelkesedésén.
- Én a szerelem és a jótett tündére vagyok. *-* - Pördültem a tengelyem körül egyet.

Tachival kerültem össze. Yupiii. .___. Érzem hogy ebből nem jövök ki jól, és már kezdi is. Minden áron bajba akar keverni, és ugyan főtt a fejem hogy miként is magyarázzam ki magam a hazug csók történetéből Yuuki előtt… Le akartam ütni, megcsapni, tökön rúgni, megfejelni… számtalan egyszerű ötletem volt miként büntessem meg ellenfelem az ostobaságáért… De nem tehettem meg, helyette… Arra kényszerültem hogy szótlanul tűrjek… egészen addig amíg puszit nem kaptam az arcomra…. Ez a fiúúú…. ><” Örjöngeni tudtam volna, és míg a csókot elkerültem a puszira kifejezetten megkeményedtek a vonásaim, villámlott a szemem egyett… És már nyitottam is volna szóra a számat mire Tachi megkísérel ellökni. Ez ment is volna neki, de az esés következtében, ha az egyik kezét kis is tudta tépni a tartásomból, a másik kezét nem hagytam, és igyekeztem lefogni, a földre taszítani, súlyemelésemmel, és akrobatikámmal ügyelni hogy egyensúlyom megtartsam. Tapadtam a fiúra, hiába volt sötét, hiába volt hiába nem kívántam a közelében lenni, nem hagytam hogy megpattanjon… Igyekeztem megfogni a karját, a ruháját, bármit amit csak érhetek, akár a haját is. o.o De nem akarom hogy megpattanjon. Ha mégis sikerül neki, akkor bizony első dolgom lenne switchelni, de úgy látszik elkések ezzel, hacsak nem a képességem használom… igen. Talán az sikerülhet, de a hangokból igyekeztem kitalálni ki merre lehet… A menümet megnyitva próbáltam céhtársam pontos helyzetét megtudni, de így vak sötétben az is felesleges húzás volt… Viszont aktiváltam a pontgyűjtő képességem, az mindig jól jön...


/Nos, Yuuki kilépet, így a találat talált? Egy kettő, így most hogy játsszuk ki az eltűnését? Elteleportált vagy mi legyen?... Elvileg szabad kezet kaptunk....

Elvileg csak támadni nem tudok, de mellékcselekvést használhatok. :3/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by RenAi on Szomb. Nov. 07 2015, 18:23

Dobás! >.<"

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi6908/7300[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (6908/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 07 2015, 18:23

The member 'RenAi' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 4766604173_492736719c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Nov. 14 2015, 18:08

Tachi-kun rögtön akcióba lépett, amikor meglátta ismét közeledni felénk a triót, de én most nem foglalkoztam már velük. Komoran vizsgálgattam a menümet, és gyors átvettem mi is van, és mi lehet hasznos a mostani harcunkon. Elhatároztam, hogy nem fogom egykönnyen hagyni magam, és mindent megteszek, hogy kiiktassam őket, ha kell mindenemet felhasználva. Na, jó azért ennyire túlzásba nem fogok esni, mindenesetre, nem lesz könnyű dolguk, ha lebecsülnek. Nem tudom a szintjüket, de ha Tachi védeni fog, akkor lesz kis időm harcolni. Végül mikor megjöttek midnen további duma nélkül megoldottuk a dolgokat, és elindultunk a harctér felé. Ám mielőtt még megkezdődött volna a harc, Tachi odaszólt felém. Ám alig indult meg, én csak értetlenül nézek utána. A Látásommal hiába nézhetem szabadon körbe, de semmit nem láttam. Jobban mondva senkit Tachin és a lovag csajszin kívül. Egy ideig még keresgéltem, de végül megvonom a vállam, és Tachiról a pajzsos csajszi felé fordulok. Nem érdekel, mit mond, én nem fogom elpazarolni kereséssel az időmet. Így rögtön bele is vetem magam a küzdelembe. A füst leple alatt futok némán Ai felé, megpróbálva a háta mögé kerülni, hogy aztán közel szökkenjek hozzá. Tachi is odakerült, és megpróbálta felém taszítani a lányt, de végül csak nem sikerült neki,  és a akis csajszi nagyon ragaszkodva, szinte bele csimpaskodott. Nem kifejezetten érdekelt, hogy mi lesz belőle, így ha elfoglaltam egy jobb rajtaütési helyet, már közel is kerülök hozzá, hogy beléállítsam a bökőm, de természetesen előtte muszáj aktiválnom a képességem, hisz mégis csak egy tank kari… legalábbis a kasztjából kiindulva elvileg tank kari. Bár kitudja.

// 1Mérgezős képi próba, 1x támadom Ai-t //

Off:
Méreg okozta sebződés (mindig saját körödben):
12 körön keresztül, 7 HP sérülést okoz, de 8 korona dobásával előbb elmúlik a méreg (1 körben 1x dobhatsz)


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 14 2015, 18:11-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha Vo36oi1933/2100[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Nov. 14 2015, 18:08

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 4767250438_224285ea8b_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] Yuuki&Ai vs Tachi&Katha

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.