Katha vs Jin

Go down

default Katha vs Jin

Témanyitás by Angelica Katharina on Szomb. Május 30 2015, 21:38

Régen volt már, hogy ellenfelemül, egy nálam jóval nagyobb szintű ellen harcoljak. De ahogy a fülecskéim azt sugallták, bár a mostani ellenfelem egy frontharcos lesz, ő inkább az a tank/support féle. Nem tudom ebből mennyi igaz, de mindenesetre azért kész voltam a harcra. Ha el is ver, az számomra nem olyan nagy tragédia, ám ha én legyőzöm, akkor azzal rengeteg pontot szerezhetek magamnak. Bár most ranglétrán nem vagyok olyan messze Cearchimerchitől, szóval nem akaródzok veszteni pontocskákat. Szóval, amíg lehet, szeretnék előreláthatóan győztes csatát kihozni ebből. Végül azonban elhatároztam magam, és miután előkészítettem a dolgaimat, a harc kezdetének időpontját végül elküldtem a srácnak. Persze közöltem vele a találka helyét és idejét, és hogy ki akarom hívni az arénába. Igazság szerint kíváncsi vagyok rá el fog-e jönni. Nem tudtam elképzelni miért harcol egy az arénán egy tank/support pláne, hogy még ráadásul pont alattam van a ranglistán. Érdekes azt meg kell, valljam. Mire ide érne, én már harcra kész voltam. Teljes harci páncélzatomban feszítettem a bökő a kezemen, és az arénát én csináltam. Ha végül meglátom azt az illetőt, aki a megbeszélt helyre érkezik, vagy leszólít valaki a harc miatt, rögtön a tárgyra térek.
- Angelica Katharina, az Anarchisták tagja, és mára az ellenfeled. A harcmezőt, már beprogramoztam egy nagyerdő lesz, elszórtan sziklákkal. Itemek korlátlanul használható. persze ha nincs benne leírásukban az adott korlát. Essünk túl rajta gyorsan, és intézzük el tisztán. Nos, akkor okés minden? Mehetünk? – intek a bejárat felé, mivel nem akartam tényleg túlzottan elhúzni a meccsem.
Remélhetőleg győzni fogok, de ha veszítek is, remélem nem húzódik el túlságosan.Katha (Sebzés: 28, 45 CSP, támadás elvétése 1 ÉS halál dobása, minden más esetben talál, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
Katha
Jin (Sebzés: 10, 100 CSP, támadáshoz 4 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Szint 16
2x Halvány Füst Kristály
2x Gyenge Tisztító Kristály
2x Gyenge Gyengítő Méreg
2x Gyenge Kábító Méreg
1x Gyenge Paralízis Méreg
3x Kis Potion
2x Halvány Gyógyító Kristály
1x Gyenge Paralízis Méreg

55 HP 30 P

_________________
Fegyver kinézete:

Katha vs Jin 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Katha vs Jin Vo36oi1933/2100Katha vs Jin 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Katha vs Jin

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jún. 09 2015, 17:18

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 07. 30-án küzdhettek meg. Harc hiányában jutalmat nem kaptok.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16165
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.