Cearso & Asu VS Tachi és Katha

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Feb. 13 2015, 19:01

Tisztában voltam vele, hogy Katha-chan erkölcsei a nemlétező szintet ostromolják, így cseppet sem lepett meg, hogy a kiszolgáltatott Asuka-chan kihasználása nem okozott neki semmiféle problémát, és szemrebbenés nélkül kikezdett vele. Azonban Cearso-kun tettére nem számítottam. Nem ismertem a fiút, de egy efféle meglepetésre mindig hálásan tekintek, és ez most sem volt másképp. Elvigyorodtam, főleg ha arra gondoltam, most Angyalka került kiszolgáltatott helyzetbe. A harcos könnyedén lecsaphatta volna, ha most hagynám :]
- Csalódtam. Meglepően unalmasak voltatok így, ruhában - jelentettem ki szenvtelenül, célozva a két lányra. A vigyoron kívül más reakciót nem mutattam a csókolózó gerlepár felé, inkább Asuka-chanra figyeltem. Ugyanis ha Katharina-chan kiesik, azzal az én esélyeim csökkennek igazán, nem hagyhattam, hogy párbaj társamat hátba támadják.
- Szóval az ismétlés előtt tennünk kellene arról, hogy kevesebb ruha legyen rajtatok - folytattam unott hangon, és ezzel egy időben kihúztam a kardot Asuka-chan karjából, és miután a szoknyáját már felszakítottam, most a felsőjének aljába akasztottam bele a kardom hegyét, és egy óvatos mozdulattal azt kezdtem el kettévágni, szép lassan felfedve a köldökét.
- Azonban jobban belegondolva, nem kívánok egy unalmas műsorba belefolyni. Szánalmasak vagytok, hogy erre nagyközönség előtt is hajlandóak vagytok - közöltem a jelenlévőkkel, és ahelyett, hogy feljutottam volna a melltartóig, és azt is levágtam volna, egész egyszerűen  felemeltem a fegyverem és egy gyors mozdulattal Asuka-chan gyomra felé döftem vele. Ezzel véget kívántam vetni a pályafutásának, már ami ezt a párbajt illeti. Tulajdonképpen megmentem a további megaláztatásoktól, amik még esetleg érhetik egy ilyen eszement leánnyal az oldalamon :] Meg egyébként is: trollololol trollface

HP: 66/110
P: 15/105
Pihi: 3/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Feb. 13 2015, 19:01

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Pént. Feb. 13 2015, 20:30

A smaci bevált. Nem, csak hogy sikerült lesmacizni, ezzel teljesen összezavarna, de bökimnek is teljesen ki volt szolgáltatva. A sebzéssel azonban úgy tűnt teljesen, de nem foglalkozik, helyette inkább a csókon akad ki. De most mi van vele? Valahol ez nyílt üdvözlési módszer. :3 Viszont az elképzelésemet, miszerint a lányon pihenem ki magamat, sajnos dugába dőlt. Cear-kun (hisz tachi nem tenné) egyszerűen megfog és leráncikál Asuról.
- Oh, nooooo. – mondom panaszos hangon, majd Cearhoz fordulok – Enyje Cear féltékeny vagy? :3
A fiú azonban ahelyett, hogy támadna, egyszerűen átkarolt. Hö… mi? És csak azt veszem észre, hogy arcra egyre közelebb és közelebb ér hozzám. Ajkai végül a számra tapadnak, és tényleg… megcsókol. Hoppá. o.o Ennyire begerjedt volna az előbb? Kissé meglepődök, hisz mindenre számítottam… nyilat a hátba… egy kristály… esetleg csak sima lefogás… de hogy megcsókol. Heh… na ez új. Mikor az ajkai elválnak a számtól. Nem néztem hátra, de ahogy gondolom Tachi most éppen Asuval szórakozik. Azért remélem, a végső csapást azért még beviszi. Igaz, hogy sikerült összezavarnom a lányt, de nem hiszem, hogy nagyon örülnék még egy csapkolódásnak ekkora sebzéssel. Elég bajunk lesz Cearral is. Tudom, hogy neki is elég magas az fk-ja, mint ahogy nekem, és íjászként még, sokkalta de nehezebb eltalálni. Eeeeejjj. Na mindegy. Elmosolyodok, és egy gyors cuppanóst, még küldök a fiúnak, majd rákacsintok, és karjaimmal, amennyire tudom, átfonom a hátát, majd egy szökkenéssel a lábaimat megpróbálom átvetni a csípőjén.
- Nem eresztelek drágica nyugodj meg :3 Bár ruha nélkül érdekesebb lenne ez a póz. Razz – mondom, majd közelebb hajolok a füléhez – Tudtam ám, hogy mindig is kedveltél, de pechedre, msot amúgy is pihennem kellett :3 Így az elkövetkezendő időre, lesz egy kis plusz súlyod.

// pihikör :3 //

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Szomb. Feb. 14 2015, 00:20

A szivi nem ellenkezik úgy ahogy Asu ellenkezett ellene, sőt, ahogy elnézem még élvezi is a dolgot. Közben Tachi figyelmét teljes egészében leköti Asu levetköztetése. Úgy voltam vele, hogyha bármi ennél is megalázóbb dolgot is csinál, akkor kevesebb jutalom ide vagy oda, én feladom a küzdelmet. Szerencsére ez nem következik be, így teljes egészében a szivire tudok koncentrálni.
Ahogy rám ugrik egy pillanatra elvesztem az egyensúlyomat, és landolok egyet a hóban. A szivi pedig rajtam...
-Ahhoz...
Sütöm le a szemem.
-Nekem be van kapcsolva az etikai módom. Rolling Eyes
Válaszolok, amilyen gyorsan csak lehet. Ha egyszer már úgysincs esélyem a győzelemre, akkor másképp használom ki az alkalmat.
-De ha gondolod, fél másodpercbe se kerül kikapcsolni.
Majd a háta mögött elkezdek matatni a menümben. Persze eszem ágában sincs kikapcsolni a megnevezett módot, ehelyett az itemlistából előkerült a tövisgyökér kristály, amit azon nyomban használok is magamon. Ezzel talán egy kicsit elhúzva a többiek támadásait.
-Nehéz úgy kezelni ezt a vackot, hogy rajtam vagy, és még az íjam is a kezemben.
Füllentem szemrebbenés nélkül.
-Esetleg nincs kedved megismételni valamikor máskor? Tudod, közönség és harc nélkül...
Felemelem a jobb kezem, (persze a másik karommal még mindig magamhoz szorítom), és végighúzom a szivi poficskáján, egy elálló hajtincset a füle mögé igazitok, és innentől kezdve a szemébe nézek a folyamat végéig, a majd a kezem az orcáján keresztül eljut egészen a szájáig.
-És ott nem kéne foglalkoznunk azzal, hogy hogyan kapcsolom ki az etikai kapcsolót.
Ha szerencsém van, úgy is nemmel fog válaszolni. És akkor mind a ketten mehetünk a magunk útjára, ezt az egészet egy kis flörtnek beszámítva.
Majd a kezemet lassan levezetem, ahol megfogom a lány állát, és gyengéd mozdulatokkal megpróbálom most a lány ajkát az enyémhez közelíteni. Amikor elég közel vannak az ajkaink, akkor megkísérlem a mai 3. csókot, és miközben a szivi nem figyel oda, most egy harapással* is megpróbálkozok, méghozzá az ajkaiba, hogy maradjunk a témánál.

/Tövisgyökér Kristály (Két körre tövises indákkal fonja be a célpontot, hatóideje alatt minden elszenvedett támadáskor 10-et sebez támadójába) elhasználva, *közelharci sebzéssel próbálkozok: ha sikerül akkor 2 sebzés (2 erő van a mindenes rúnában, íjász kaszt, és pajzs kristály felezik a maradékot)/
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 14 2015, 00:20

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Asuka on Szomb. Feb. 14 2015, 09:51

Még Cearso is...? ._. Kéz bolondok háza ez az egész. Haza akarok menni! Sad Tiszta gonosz itt mindenki... Ráadásul hiába sebzek bele Tachiba, még a páncélja is visszajön valamiért. Biztosan egy gonosz képi ez is. Sad Arénában pedig nem tudom használni a páncél alá ütök, mert megtehetem dolgot, mert sosem lehetünk igazán életveszélyben. Sad Buta életveszély mód! >.< Sose tudom a kedvenc képimet kamatoztatni miatta. Sad
- Elegem van... a mamimat akarom. Sad - jön a rinya. Ha lefordítanám Asu-nyelvről emberire Tachinak, ez körülbelül ennyit tenne: a létező legszánalmasabb módon foglak kivégezni ezért. Most komolyan velem akar szórakozni? Mindig is tudtam, hogy egy gerinctelen tapló, aki semmibe veszi mások becsületét... de céhen belül ezzel sosem volt semmi problémám, sőt! Itt viszont... itt azért ez... hű. Ha nem lenne túl hasznos számomra, akkor meg kéne, hogy öljem őt ezért. Persze, Kathának sem maradhat el a jutalma. >.>
Mindannyiuk közül azonban Cearcsimercsi döbbent meg a legjobban. Tisztára meghülyült. Ha ezt Katjának elmesélem, szerintem el sem fogja hinni nekem. Gwaaaah! Mikor lesz már vége? T.T Örömmel veszem, hogy az életcsíkom végre lenullázódott, és így kiestem a harcból. Dacosan összehúzom magamon a ruhát. Ki fogom fizettetni Tachival a kárt, hiszen nagyon sok pénzem ráment arra, hogy így nézzen ki, ahogy. Ráadásul így hideg is van. Gununu fejet vágok a bohóckodó háromra, és a pálya szélére sétálok. Teljesen hülye itt mindenki. Valamiért mindig így végződnek a harcaim, ha Cearsoval vagyok egy csapatban. Először Rencicc, most meg mind a hárman... Pedig én csak mókázni akartam. Hógolyózni, meg hóangyalt készíteni, és ilyenek. Miért olyan nehéz erre rájönni? Sad

//Részemről záró, köszönöm a játékot ^^ A bosszúm pedig elkövetkezik >.> xD//
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 29
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi4530/4700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Feb. 19 2015, 20:09

Szóval egy játékszernek annyi, én pedig unott arccal húzódtam vissza. Lévén Angyalka és az íjász el voltak foglalva egymással, így megengedtem magamnak egy cinkos pillantást Asuka-chan felé, némán megköszönve neki a kitartását és a türelmét. Majd esetleg máskor, más körülmények között folytatjuk :] Most azonban a figyelmem lassan a turbékoló gerlepárra terelődött, ugyanis a további szórakozásomat bennük láttam. Na nem abban, hogy egymást csókolgatják, noha mindkettejük gesztusaiból érződött, hogy nem egészen a romantika vezérli a tetteiket, hanem sokkal inkább az alattomosság. Azonban ezt unalmasnak tartottam. Bárki meg tudja vezetni a másikat, és ők most mindketten erre törekedtek, nagyon átlátszó módon. Mindketten tudhatták, hogy a másik miért csüng az ajkán. Nem volt benne semmi izgalom. Felsóhajtottam, és megpörgettem a kardomat a kezemben. Rám nem figyeltek oda, amit kissé zokon is vettem, elvégre a kommunikációs kísérletem elhalt, annyira figyeltek egymásra. Ugyanakkor ez egy csúnya hiba is volt. Különösen Angyalka részéről.
Kényelmes léptekkel indultam el feléjük. Pajzsomat az oldalamhoz emeltem, így felsőtestemhez simult, majdnem tökéletes védve a bal oldalamat, a jobbot pedig a fegyveremmel kívántam védeni. Úgy lépdeltem, mintha balról meg szeretném kerülni a párost, hogy Cézár-kunt hátba támadhassam. Annak ellenére is, hogy tisztában voltam vele, nem működhetett a taktikám, hiszen Katharina-chan nem terelte el a fiú figyelmét, hogy engem fedezzen. Azonban ez nem is volt baj. Ugyanis mihelyst melléjük értem, keresztbe húztam a kardot a testem előtt, és egy hanyag ostorszerű mozdulattal indítottam meg a csapásom... Angyalka háta irányába. Most majd megtanulja, hogy mindenre és mindenkire figyeljen oda harc közben :] Különben is így volt tisztességes, ha már ennyire elrontotta az ellenfél a stratégiáját. Unalmas lett volna kettő az egy ellen, könnyedén győzni.

Kathát támadom, kettestől találok :]
HP: 66/110
P: 15/105
Pihi: 4/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Feb. 19 2015, 20:09

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Kedd Feb. 24 2015, 12:04

Viiiiii. Bumm….  Cear nem volt képes megtartani, és borultunk egy jót. De legalább én vagyok fölül. Cool
- Látod-látod Cearchimercsi ezért kell állandóan kikapcsolva hagyni.
Én már nagyon rég óta a közelébe sem jártam a menürésznek. Minek is kéne visszakapcsolnom, hisz ha szükségem lenne rá, akkor csak hátráltatna. És így nem tudnék sunyi módon kihasználni az emberek reakciót, amit egy-egy apró mozzanattal tehetnék. Mint pl Asu-channal. Bár ő tényleg nagyon abba a halmazba tartozik, akik egy kicsit túlreagálják a dolgot. Cear egy fokkal jobb, mert ő még benne is van a hülyéskedésbe. Bár most nem tudom, hogy komolyan gondolja, amit mond, vagy ő is az a típus, aki szereti húzni az embereket.
- Nincs bajom a közönséggel, de legyen, akkor később folytatjuk. :3
Hagyom, neki had csókoljon, ha már ennyire rákapott a szám ízére. Viszont megharapott o.O de most tényleg. Mikor végre elenged, csak felülök rá és kicsit megvakarom a számat. Érdekes… itt még nem kaptam sebzést. Elmosolyodok, majd nyugodtan szólok.
- Ezt a harapást még visszakapod. Razz De lehet majd máshova. Rolling Eyes
Tachi lépteit hallom meg mögülem, és mosolyogva pillantok hátra megnézve hogyan áll a drága. És ekkor pillantom meg a felém tartó kardot. Szinte azonnal elengedem lábaimmal Ceart, majd legördülve róla elkerülöm a suhintást.
- Ezt túl közel volt. >.< - panaszkodom Tachi fele, majd Cear felé mutatok – Cearchi az ellenfél nem én, hé!
Elfújom a szemim elé lógó havas tincseket, majd felállok, és lerázom magamról a hópixeleket.
- Öld meg Gyilkosfullánk… - suttogom a képességem aktiválási szavait.
Majd előreszökkenek. Legalább egyszer el kell találnom Ceart, mielőtt vagy a nyilai, vagy Tachi kikészít.

7 HP 0 P

// képi sikertelen, de eltaláltalak *.* //


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 24 2015, 12:15-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Feb. 24 2015, 12:04

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767244252_11aeb0c585_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Kedd Feb. 24 2015, 13:18

-Pont az olyanok miatt, mint te szoktam bekapcsolva tartani. Nem szeretem, ha úton-útfélen azt akarják velem csinálni. De te felcsigáztál az előbb annyira, hogy veled kivételt tegyek. Majd a küzdelem után. Nekem igenis bajom van azzal, hogy van közönség.
A reakciója nagyjából az volt, amire számítottam. Vannak elképzeléseim, hogy mi lehet az a máshova.
-Már előre várom azt a pillanatot.
Sikerült kimondanom komolyabb erőfeszítés nélkül, mintha még én magam is elhinném, hogy tényleg várom eljőnni azt az időt. Lehet, hogy úgy is van. Nagyon régen élveztem már egy lány ilyen irányú közeledését. Lehet, hogy csak ez a nőtől nőnek adott csók hiányzott eddig.

Nagyon veszélyes skillje van, szerencsémre nem sikerült használnia, de szerintem jobban járok, ha most nem támadok. Hátha ismét beletámad a Kristályba, ezzel saját magát elintézve, ha meg nem, akkor nem panaszkodom, és én szedem le őket. Bár kétlem, hogy bármi értelme lenne innentől kezdve a küzdelemnek. Nem tudom mennyi élete lehet a lovagnak, de még Asu se tudta leszedni az ő hatalmas sebzésével. Most azért odasanditok, és a lovag élete még mindig zöldben van, Ha legalább egy kicsit tudnám még húzni a küzdelmet. Talán valami csoda folytán még az is előfordulhat, hogy győzők. Mondjuk ahhoz tényleg valami hatalmas csoda kéne.
-Engem nem igazán zavar, ha egymást akarjátok elintézni, végignézem én azt akár a díszpáholyból is.
Majd felültem, és vártam a további történéseket.


pp: 19 élet: 70
pihi 1/3

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Feb. 27 2015, 16:31

Nos, erre nem számítottam. Még az is lehet, hogy a leányka egy kicsikét éberebb annál, mint én azt gondolom, elvégre ha nem is könnyen, de ki tudott térni a szemtelen csapásom elől, időben észrevett a feléje közeledő pengét. Bizonyára a vérszomjam árult el... mintha lenne olyasmim :] Tény és való, nem fogtam vissza magam, úgy csaptam le Angyalkára, mint egy bármilyen szörnyre vagy ellenségre. Mégis elképedtem kissé a mozdulatán. Így jobban belegondolva inkább arra szavaznék, hogy véletlenül pont felém nézett, és így fülelte le az akciómat :]
- Csak a puszta irigység beszél belőlem és a kardomból, Katharina-chan :] - vigyorodtam el, célozva arra, hogy már mindenkivel enyelgett itt ma, csak velem nem. Persze nem gondoltam komolyan, ez a mondat csak arra szolgált, hogy elfedjem vele a valódi célom: meg kívántam szabadulni tőle, hogy érdekesebbé tegyem a harcot számomra is. Ők biztosan remekül elszórakoztak, de engem egyre jobban untatott a kettejük produkciója. Azonban a lány csupán Nyilvánvaló Kapitányt játszotta el, nem fordult ellenem, nem háborodott fel úgy igazán... és ki sem esett, pedig azt vártam a legjobban. Az arcát, amikor rájön, hogy elárulták és hátba szúrták, szó szerint. Milyen szép is lett volna effajta káoszt okozni a fejében :] De nem, keresztbe kellett tennie nekem. Kár érte, újra megpróbálni pedig már felesleges is lett volna. Nagyszerű lehetőséget szalasztottam el, ami kissé bántott, de azt hiszem egy-két perc és túllendülök rajta.

HP: 66/110
P: 15/105
Pihi: 5/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Angelica Katharina on Csüt. Márc. 05 2015, 09:58

Hoppá. Mint kiderült Tachimachi féltékeny lett. Ó ez már lassan olyan megható lesz, hogy…. várj nem mégsem az. Nem mintha nem az ő ötlete lett volna az enyelgés, bár való igaz Cear-kun nem volt benne ebben az ötletben, de hát most ez van. Jött magától, nem az én hibám. Ha valaki hibája, akkor Cearé, hisz most ő mászott rám… aztán én rá, de az már csak részletkérdés. De nem is olyan baj, nem haragszom a drága íjászfiúra, viszont a drága lovagkoma most megérdemelt volna egy jó kis durci murci rohamot… de egye fene. Most megbocsájtok neki. Viszont az idióta fegyveremnek nem.
- Azt isten szentségit már a fenébe is… mi a fenéért mindig ilyenkor mondasz csődöt. >.< - szidom le a fegyveremet – No, akkor még egyszer… Öld meg Gyilkos Fullánk.
A fegyverem nem hiszem, hogy most is hallgatni fog rám. Elég sokszor makacsolta meg már magát, és ez engem roppantul bosszant. Kicsit… idegesítő már. Tele vagyok pakolva FK-val de íjászok ellen nemcsak, hogy majd bele pusztulok, hogy eltaláljam őket, még a képességem is vacakol, és ha végre eltalálom, akkor nincsen mérgeződés. Most fogadjunk, hogy a képim aktiválódik, és nem találok. Fogadni mernék rá. Valaki engem fönt tuti gyűlöl.
- Na…. akkor kamikaze roham. \o/ - kiáltom végül el magamat, és Cear felé indulok.
Ha most megcsapom nagy valószínűséggel game over a kristálya miatt. De hát legalább segítem kicsit a győzelembe a csapatomat. Hisz nem úgy tűnt eddig, hogy Tachi veszíthet.
- Ha megnyered, a meccset azt csinálhatsz, amit szeretnél Tachi-kun. – szólok hátra még gyorsan, majd bökőmmel megpróbálom kiszúrni Cear szemét.

7 HP

// képi sikeres, találat luft //


A hozzászólást Angelica Katharina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 05 2015, 09:58-kor.

_________________
Fegyver kinézete:

Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 879344435Katharina_2_www.kepfeltoltes.hu_


Képesség:

ha megsebeztem ellenfelet:
7 körön keresztül, 5 HP sérülést okoz, amelyet idő előtt 4 korona dobásával (körönként 1-et, enemynek kell dobni) lehet megszüntetni idő előtt

míg a képességem aktív a mérgezés sebződésének a felével sebződök, míg ki nem kapcsolom a képit. Bár a kikapcsolás után én már nem sebződök, de az ellenség mérgezése még nem fog leállni, míg valamelyik feltétel be nem teljesül (kör lejárta, szükséges korona)
dobása
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 377
Join date : 2013. Feb. 19.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi1933/2100Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (1933/2100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 05 2015, 09:58

The member 'Angelica Katharina' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4766612103_86ee832108_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767242330_2db9f185a1_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Pént. Márc. 13 2015, 19:52

A szivi most is csak azt csinálja amihez a legjobban ért, próbál alantas módszerek használni a győzelemhez, de Tachi mondata nagyobb érdeklődést vált ki belőlem.
-Irigy vagy erre a lányra? Talán jobban örültél volna ha te kapsz tőlem egy cuppanósat? Kötve hiszem.
Méghogy ez a srác irigy? Csak szorakozik... Mert megteheti... Máshogy, mint ahogy az a beképzelt csinálta, de egy kicsit mégis ugyanúgy. Rolling Eyes Mondjuk azt nem értem, hogy vette észre a háta mögé került. Bár nekem lényegtelen az egész.
-Sok esélyem, akkor se lenne, ha az előbb sikerült volna kiütnöd. Nem mintha fair küzdelemre számitottam volna, amikor megkaptam azt a levelet. Rolling Eyes Bár lehetett volna kevesebb ruhamutogatás Rolling Eyes
Már most nem értem ezt a srácot. Rolling Eyes Előbb kér valamit, aztán meg azonnal nem tetszik neki a dolog. Rolling Eyes Na rendben van, nem fogok vacakolni a szivivel csináljon, amit szeretne.
Kihasználva, hogy a szivi támadása nem igazán sikerült úgy ahogy tervezte, megragadom a félrecsúszott karját, és gyorsan kipörgette magam elől az útból (ahogy bizonyos táncoknál szokták, csak ahelyett, hogy a végén visszahúzom magamhoz, elengedem, hogy menjen amerre viszi a lendület), hogy semmi se akadályozzon abban, hogy a Romlottra támadhassak. Még csak az kéne, hogy őt találjam el az eredeti célpontom helyett. Mindezek után felállok az ülő helyzetemből felveszem magam mellől az ijamat, és az egyetlen, és valszeg utolso lővésemet leadom a Romlottra.
/Támadom Tachit

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Márc. 13 2015, 19:52

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Márc. 18 2015, 19:26

Azt nem mondanám, hogy unatkoztam, mert voltak szórakoztató pillanatai ennek a harcnak, de végső soron messze nem azt kaptam, amit vártam. Ez a saját hibám is volt, hiszen a kulcsfontosságú pillanatokban alábecsültem az ellenfeleimet, de annyi baj legyen... a győzelmemet nem fenyegette semmi egyelőre. Nem mintha különösebben érdekelt volna, hogy nyerek vagy vesztek, én szórakozni kívántam. Ezt pedig már nemigen fogom elérni.
- Nem tudhatod, amíg nem próbálod :] - jegyeztem meg a fiú kétkedésére sejtelmesen vigyorogva. Csúnya hiba volt a saját értékei alapján ítélni, csak azért, mert ő nem tenné meg, miért ne örülhetnék neki én? Persze nyitva hagytam a kérdést, nem az én stílusom egyenesen válaszolni, ha pedig megteszem, abban valószínűleg valamilyen turpisság van. Csak egy-két ember esetében engedhetem meg magamnak, hogy őszinte vagyok velük.
- Nahát-nahát... megbeszéltél egy randit Cearso-kunnal, de máris rám másznál? Vagy talán úgy hiszed, hogy képes leszel így manipulálni engem? - sóhajtottam fel, egy lesújtó pillantással illetve a ribancot, majd a fiú felé fordítottam a tekintetem, hogy láthassam a reakcióját. Ha egy kicsit sem háborodik fel rajta, akkor nyilván nem érdekli egy cseppet sem Angyalka. Bár... igazság szerint ehhez a következtetéshez amúgy sem kell atomfizikusnak lenni. A kis játékai viszont kiszámíthatóak. Kétségtelenül van benne potenciál, de még fejlődnie kell ahhoz, hogy komolyan tudjam venni.
- Tiszta pazarlás volna most megint Katharina-chanra támadnom, pedig rendkívül csábító a gondolat - lamentáltam félhangosan, miközben elindultam az íjász és a harcművész felé. A nyíllal nem törődtem, láttam rajta, hogy amúgy sem tudnám elkerülni. Pontos lövés volt, ügyes. Csak egy laza, hanyag mozdulattal suhintottam Cearso-kun felé, majd némi irányváltást követően Angyalkához lépdeltem.
- Egyet jegyezz meg cukorfalat... én bárhol, bármikor azt csinálok veled, amit csak akarok - szólaltam meg sötét tekintettel, és megragadtam a karját, hogy magamhoz húzzam. Vagyis, csak úgy indult a mozdulat, mert valójában nagy lendülettel a földre löktem azzal a céllal, hogy a bokájára lépjek. Kellemetlen lett volna, ha most nem Aincradban lennénk, igazán kár, hogy itt nem érzi a fájdalmat. De a haragomat azt láthatja így is :]

HP: 59/110
P: 6/105
Pihi: 1/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Márc. 18 2015, 19:26

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Cearso on Szomb. Márc. 28 2015, 06:16

-Azt mondod, ki kéne próbálnunk?
Nem tudja ezzel az egy mondattal mekkora kavart tudnék létrehozni. Tudjátok mit? Meg is teszem.
Nem hiszem, hogy ez az átállás menne egyik percről a másikra, de nem veszthetek sokat, ha megpróbálkozok vele.
Mintha nem is egy küzdelemben lennénk lazán odasétálok a Romlotthoz. Mélyen a szemébe nézek, és a szememben láthatja azt a makacs elhatározást, hogy ha most nem tesz semmit, akkor tényleg meg fogom tenni azt, amit néhány pillanattal ezelőtt még szivivel csináltam. Bár a szívem mélyén reméltem, hogy legalább egy kicsit  elutasítóan fog viselkedni, és abbahagyhatom a dolgot, de ha nem ellenkezik egy kicsit se, akkor szemrezzenés nélkül végigcsinálom a procedúrát.
Sosem gondoltam volna, hogy köztem és a szivi közt kialakulhat bármilyen komoly kapcsolat, ezért ne is vettem fel igazán a Romlott szavait.
-Csak mindent megtesz a győzelem érdekében, ez olyan nagy bűn, Cukipofa?
Most már végigjátszom ezt az egészet anélkül, hogy kidobná a taccsot, ha egyszer már belekezdtem. 
-Ha engem kérdezek, édes, akkor már az első támadásod is kész pazarlás lett volna, akkor is, ha betalál.
A színjátékból csak akkor eszmélek fel egy kicsit, amikor a Romlott másodszor csinálja azt, amihez igazán ért.
Megaláz egy nőt.
-Egyetlen hölgyemény se érdemel ilyen bánást, akármit is tett vagy nem tett ellened.
Majd odamegyek a szivihez, és kinyújtom neki a kezem, hogy felsegitsem. Már ha elfogadja azt a segitséget tőlem.

Élet: 44/90

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 38:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2009
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi10/5900Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (10/5900)
Céh: Artes

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Márc. 28 2015, 20:52

Ha azt hitte, hogy csak a szám jár, meglepődhetett. Nos, tényleg van olyan, hogy csak ugatok, és nem harapok, ahogy a mondás is tartja, azonban jelenleg ha visszakozom, azzal győztessé tettem volna őt. Márpedig ezt semmiképpen sem kívántam :] Ha neki szeme se rebbent, úgy ez rám is igaz volt, egykedvű arccal álltam a tekintetét. A játékelmélet jutott eszembe, és azon belül is az Egyesült Államokban dívó példája, amikor két vagány egymás felé hajt az autójával, és amelyik előbb kitér, az nyuszi, ha meg egyik sem tér ki, akkor halott lesz belőlük. Ez is valami olyasmi volt, csak messze nem ekkora téttel. Ami jó is, mert végül egyikünk sem tért ki, mi több, ha már lúd, legyen kövér alapon bele is éltem magam a csókunkba, sőt, még az ajkaimat is megnyaltam utána :]
- Átlátsz rajta, és ezt neki is tudnia kéne. Amit tesz, az semmiféle győzelemhez nem vezet, és ily' módon felesleges és szükségtelen - kommentáltam lekezelő hangnemben Angyalka megoldását. Szerzett belőle bármi előnyt is, hogy rámászott az íjászra? Ha erre a kérdésre nem a válasz, ahogy most is az volt, akkor a választott módszer hibás volt. A hibák pedig vereséghez vezetnek.
- Csak a te szemszögedből tűnik annak. Számomra volt benne nyereség :] - jegyeztem meg elvigyorodva, majd megemeltem a kardom. Nem támadott. Valószínűleg elfáradt, én viszont még mindig duzzadtam az erőtől. A széljárás nekem kedvezett.
- Nahát, milyen kis lovagias vagy :] - szólaltam meg, a jelenetet látva, ami kibontakozott előttem. Hogy Katha-chan ehhez mit szólt, az már vajmi kevéssé érdekelt, rés nyílt az ellenfél védelmén, én pedig ezt ki kívántam használni.
- És ostoba is - tettem hozzá a fiú mögé kerülve, és egy könnyed mozdulattal lecsaptam rá. Átlós vágásommal kívántam a hátát felhasítani, megmutatva neki, hogy nem állnak messze tőlem a tisztességtelen módszerek. Nem mintha ez túl meglepő lehetne számára. Végtére is én sose voltam jó ember, és én ezzel teljesen elégedett is vagyok.

HP: 59/110
P: 6/105
Pihi: 2/5
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1809
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 Vo36oi7624/7700Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 2yjvlht  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Márc. 28 2015, 20:52

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Cearso & Asu VS Tachi és Katha - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 10 2015, 18:34

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 06. 28-án küzdhettek meg.

Asuka, Cearso, Tachi jutalma: 60 exp, 160 arany

Pontok:
Katha/Tachi +30 pont
Asuka/Cearso -10 pont
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 16188
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cearso & Asu VS Tachi és Katha

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.