[Nova C2] Yurihime vs Thunder
4 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: [Nova C2] Yurihime vs Thunder
Többet kellett nyújtanom, nem volt elég furfangos a támadásom, de legalább a válaszcsapásra fel voltam készülve, és naginatám mozgékony mivoltát kihasználva hárítottam a férfiú kardjának újabb közeledését. Megfeszítettem az izmaimat, és felfelé löktem az ellenfelem kardját, majd a mozdulatot folytatva a fejem fölé emeltem a botot, mintha egy fentről lefelé indított csapásra készülnék. Ám ehelyett váratlanul leejtettem a behajlított könyökömet, a másik kezemmel elengedtem a naginatát, és egy gyors csuklómozdulattal megpörgettem azt, így mikor újra fogást nyertem a fegyver felett, már alulról támadhattam egy csípőtől vállig tartó suhintással.
// 62 HP //
// 62 HP //
Yurihime- Harcművész
- Hozzászólások száma : 667
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Yurihime' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Magam is ledöbbentem milyen kombót nyomott le előttem a leányzó ami megérdemelte volna azt is, hogy megsebesítsen, de nem talált el, így megúsztam értékcsökkenés nélkül. ~ Nem vehetem fél vállról a küzdelmet, de egy harcművész ellen aki ilyen ügyes mint a mostani ellenfelem .... nos nem sok esélyem van ellene. Harcművész létére biztos sok pontot tett a fegyverkezelésére, így tudott máris annyiszor eltalálni engem. Viszont az a kombináció .... tényleg ügyes és ezt nem csak azért gondolom így mert lány. Ennek ahhoz semmi köze. Ügyes és kész ... én meg itt szerencsétlenkedek. Muszáj eltalálnom, mert így tényleg bénának nézhet. ~ gondoltam magamban majd próbálkoztam gy újabb találattal.
Életpont:65/80
Páncél: 0/21
Életpont:65/80
Thunder- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 489
Karakterlap
Szint: 17
Céh: -
The member 'Thunder' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Ara-ara, azt hiszem ezt a mozdulatsort még gyakorolnom kellett volna ^.^" A fegyver megingott a kezemben, nem sikerült jó ütemben elkapnom, és ezáltal mind a lendület, mind a pontosság odaveszett. Ártalmatlanul suhant el a penge az úrfi mellkasa előtt. Öröm az ürömben, hogy ezzel az ellencsapását képes voltam hárítani, hiszen fegyveremet teljesen szabadon mozgathattam. Megakasztottam a kardját, és ráemeltem a tekintetem a férfiúra. Fáradt volt, igaz ez rólam is elmondható volt, de annyi erőt még össze tudtam szedni, hogy megüthessem a botom végével, majd egy pördítést követően a mellkasa felé szúrhassak.
// 62 HP //
// 62 HP //
- Olvasd el:
- Pörgessük fel kicsit szvsz, még sok életünk van. Üres pihikörök helyett csak jelezzük a reagjainkban a pihenést, miközben a másik kétszer támad. Most a te köröd lenne pihi, így én támadok kétszer, a következő körben pedig te támadj kétszer, mert az meg nekem pihenő.
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A harc közepette meglehetősen elfáradtam ahogy mindenáron arra próbáltam törekedni, hogy megsebesítsem az előttem álló csodálatos leányzót. Sajnálatos módon annak a kevés pontomnak köszönhetően, melyet a kitartásomra raktam most a hátrányomnak bizonyul, mivel ismét pihennem kell mielőtt ismét leadhatnék egy újabb támadást. A leányra pillantottam előttem és arra jutottam, hogy vétek lenne egy ilyen teremtésnek sebesülést okozni. Mindezt csak azért gondolom, mivel az eddigi próbálkozásaim nem találtak be ... vagyis a leányzónak sokkalta több pontja van a fegyverkezelésén, mellesleg valóban szemet gyönyörködtető látványt kelt maga után.
- Nem gondoltam volna, hogy ezt kel tennem - szólaltam meg.
- Itt és most a jelen állás szerint nem tudok nyerni ellened ... túl nehéz, hogy eltaláljalak - mondtam kicsit elbúsulva mikor egy könnycsepp szalad végig orcámon. Jobb karomat melyben kardom pihenget leeresztettem és lassan elkezdtem felemelni balomat. Mint aki azt szándékozik tenni, hogy feladja a mérkőzést. ~ Nem tudom megállít e leányzó vagy hagyja hogy tegyem amit elkezdetem. Most minden rajta múlik. Vajon mit fog tenni, de ami a még nagyobb kérdés ... le tudná győzni az "örök vesztes" azt aki harcba keveredik vele ? ~ Tele voltam kételyekkel mikor megkezdtem a mozdulatot.
- Nem gondoltam volna, hogy ezt kel tennem - szólaltam meg.
- Itt és most a jelen állás szerint nem tudok nyerni ellened ... túl nehéz, hogy eltaláljalak - mondtam kicsit elbúsulva mikor egy könnycsepp szalad végig orcámon. Jobb karomat melyben kardom pihenget leeresztettem és lassan elkezdtem felemelni balomat. Mint aki azt szándékozik tenni, hogy feladja a mérkőzést. ~ Nem tudom megállít e leányzó vagy hagyja hogy tegyem amit elkezdetem. Most minden rajta múlik. Vajon mit fog tenni, de ami a még nagyobb kérdés ... le tudná győzni az "örök vesztes" azt aki harcba keveredik vele ? ~ Tele voltam kételyekkel mikor megkezdtem a mozdulatot.
// Ha jól láttam ez most a pihenő köröm //
Thunder- Kardforgató
Karakterlap
Annyira hirtelen hagyta abba a védekezést, hogy már nem tudtam visszahúzni a fegyverem. Túlságosan lassúnak bizonyultam. Ijedten rántottam vissza a találatot követően a fegyverem, és hátráltam néhány lépést.
- Szörnyen sajnálom, nem szokásom védtelen ellenfelet támadni - mentegetőztem meghajolva, majd megszeppenten emeltem fel a fejemet, hogy lássam, hogyan reagál erre a fiatalember. Az arcára kiülő fájdalom az én szívemet is facsarta.
- Kérem, ne mondjon ilyet! Ha a lélek feladja, a test is követni fogja, de ha végig hisz a diadalban, akkor reménytelennek tűnő helyzetekből is kijöhet győztesen ^.^ Nekem is nehezemre esik eltalálni, nagyon ügyesen védekezik, ha szabad megjegyeznem ^.^ - mosolyogtam Thunder-samára, miközben védekező állást vettem fel és felkészültem a támadására. A szemére összpontosítottam, bízva benne, hogy meg fogja mutatni, hová szeretne támadni.
- Szörnyen sajnálom, nem szokásom védtelen ellenfelet támadni - mentegetőztem meghajolva, majd megszeppenten emeltem fel a fejemet, hogy lássam, hogyan reagál erre a fiatalember. Az arcára kiülő fájdalom az én szívemet is facsarta.
- Kérem, ne mondjon ilyet! Ha a lélek feladja, a test is követni fogja, de ha végig hisz a diadalban, akkor reménytelennek tűnő helyzetekből is kijöhet győztesen ^.^ Nekem is nehezemre esik eltalálni, nagyon ügyesen védekezik, ha szabad megjegyeznem ^.^ - mosolyogtam Thunder-samára, miközben védekező állást vettem fel és felkészültem a támadására. A szemére összpontosítottam, bízva benne, hogy meg fogja mutatni, hová szeretne támadni.
// Az előző körben ledobtam a mostani támadásomat, így most nem dobok. Következő köröm pihenőkör lenne, támadj kétszer //
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
Ott álltam a leányzó előtt készen arra, hogy feladjam a mérkőzést és újabb mély ponton essek át, de valami történt. Az a valami pedig nem más volt mint a szavai, melyeket a megsebzésemet követve mondott nekem, felnyitották a "szemem". Hirtelen jobb belátásra térített amit az imént nekem mondott a leány. Úgy bizony ... megsebesített, de ez nem csak az ő érdeme hanem az én pillanatnyi depresszióm is ~ Nem adhatom fel hiszen éppen azért jöttem ide, hogy megmérkőzzek sok-sok emberrel más és más-más stílusú harcosokkal, hogy tanuljak tőlük és a későbbekben ezeket felhasználva felülkerekedjek az aktuális ellenfelemen. Lehet hogy erősebb mint én, de nem adhatom fel ... Ha veszítek akkor azt egy harcoshoz méltóan nem pedig mint egy nyúl, aki fülét farkát behúzva menekül el a megmérettetés elől ~ Így tehát kardomat magam elé emeltem és jó szorosan megmarkoltam miután válaszoltam ellenfelemnek.
- Lehet, hogy igazad van, de te nem én vagy és én se vagyok te, így fogalmad sincs arról miken mentem eddig keresztül. Azonban egyúttal köszönetet is kell mondjak neked, hogy visszaadtad a remény apró kis szikráját nekem. Készülj fel a védekezésre mert most én következek - szólaltam meg majd kardomat két kézzel magam előtt szorosan tartottam. Szabad szemmel alig lehetett észrevenni kezem remegését, mivel ilyen precízen még életemben nem tartottam fegyveremet. Először bal lábamat hátrébb toltam a poros talajon mely minimálisan fel is kavarta azt, majd a gyorsaságomat felhasználva próbáltam a lehető leggyorsabban a közelébe jutni, hogy egy szúró mozdulattal megkarcoljam az oldalát. Remélhetőleg ezt ki tudja majd védeni, de ami ez után jön már kétséges lehet. Amint mellé érnék egy kicsit kibillentem egyensúlyomat, hogy elgáncsolhassam őt és míg esik próbálkoznék a konkrét támadással. Egy kis vágást ejtenék ekkor ellenfelem már ha mind ezt sikerülne megvalósítani. Az elgondolás jónak tűnt és mikor a kivitelezésre került a sor sajnálatos módon túlfutottam ellenfelemen pár lépéssel, de még így is volt akkora távolság közöttünk, hogy meglepjem. A leányzó folyamatos szemmel tarot majd amikor mögé kerültem ő már felém volt fordulva.
- Készülj fel mert most jön az igazi akcióm - szóltam a leányzónak. Kezemben megpörgettem fegyveremet és az a szokásos kardforgató tartás ellentéte lett, mivel a penge a kezemet a másik irányba hagyta el. Jobb karomat felhúztam a bal vállamhoz és a pár méteres különbséget próbáltam nullára redukálni. Amint ez sikerrel járna egy gyors mozdulattal egy átlós vágást intéznék. Amint ez megvan kardomat ismét megpördíteném kezemben, hogy most egy szóró mozdulattal tudjam megsebesíteni. Mindezek után mint mindig hátrébb vonulok ellenfelemtől , hogy felkészülhessek arra amit ő fog tenni.
- Lehet, hogy igazad van, de te nem én vagy és én se vagyok te, így fogalmad sincs arról miken mentem eddig keresztül. Azonban egyúttal köszönetet is kell mondjak neked, hogy visszaadtad a remény apró kis szikráját nekem. Készülj fel a védekezésre mert most én következek - szólaltam meg majd kardomat két kézzel magam előtt szorosan tartottam. Szabad szemmel alig lehetett észrevenni kezem remegését, mivel ilyen precízen még életemben nem tartottam fegyveremet. Először bal lábamat hátrébb toltam a poros talajon mely minimálisan fel is kavarta azt, majd a gyorsaságomat felhasználva próbáltam a lehető leggyorsabban a közelébe jutni, hogy egy szúró mozdulattal megkarcoljam az oldalát. Remélhetőleg ezt ki tudja majd védeni, de ami ez után jön már kétséges lehet. Amint mellé érnék egy kicsit kibillentem egyensúlyomat, hogy elgáncsolhassam őt és míg esik próbálkoznék a konkrét támadással. Egy kis vágást ejtenék ekkor ellenfelem már ha mind ezt sikerülne megvalósítani. Az elgondolás jónak tűnt és mikor a kivitelezésre került a sor sajnálatos módon túlfutottam ellenfelemen pár lépéssel, de még így is volt akkora távolság közöttünk, hogy meglepjem. A leányzó folyamatos szemmel tarot majd amikor mögé kerültem ő már felém volt fordulva.
- Készülj fel mert most jön az igazi akcióm - szóltam a leányzónak. Kezemben megpörgettem fegyveremet és az a szokásos kardforgató tartás ellentéte lett, mivel a penge a kezemet a másik irányba hagyta el. Jobb karomat felhúztam a bal vállamhoz és a pár méteres különbséget próbáltam nullára redukálni. Amint ez sikerrel járna egy gyors mozdulattal egy átlós vágást intéznék. Amint ez megvan kardomat ismét megpördíteném kezemben, hogy most egy szóró mozdulattal tudjam megsebesíteni. Mindezek után mint mindig hátrébb vonulok ellenfelemtől , hogy felkészülhessek arra amit ő fog tenni.
Életpont:47/80
A hozzászólást Thunder összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 01 2013, 23:54-kor.
Thunder- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Elmosolyodtam, ahogy megpillantottam Thunder-sama szemeiben az eltökéltség és a harci kedv szikráját. Célt értem, lelkesítőnek szánt szavaim hatottak, habár nem voltam biztos benne, hogy sikerülni fog, ám ezek szerint mondandóm eljutott a fiatalúr szívébe, és elméje is befogadta azt. Bólintottam, és erősebben megmarkoltam a naginatámat, így is jelezve, hogy megértettem és felkészültem a támadására. Látszott az ellenfelemen, hogy erőt merített belőlem, ami melegséggel töltött el. Kardja stabilabban állt a kezében, így nekem is minden összpontosításomra szükségem volt. Szemei elárulták, hová céloz, így hiába volt valamivel nálam gyorsabb, képes voltam a pengéjét odébb tolni, majd egy haránt oldallépéssel elfordítottam a törzsemet, hogy követhessem a mozgását, míg elhaladt mellettem. Még egy lépést követően, immár teljesen feléje fordultam, és védekezésre emeltem újfent a fegyveremet.
- Készen állok ^.^ - jeleztem, igazán kedves volt tőle, hogy figyelmeztetett. Úgy éreztem magam, mintha egy versenyen lennék s a bíró felszólított volna minket a harcra. Fogást váltott a kardján, ami kissé meglepett, de igyekeztem alkalmazkodni, és én is fordítottam a naginatámon, hogy az átlósan érkező suhintásába beleakaszthassam a fegyverem, ám az újabb váltásra már nem tudtam időben reagálni, szúrását csak koncentrációmnak köszönhetően kerülhettem el, egy sietős hátraugrással. Szörnyen kínos volt, de megbotlottam, és kis híján hanyatt is estem. Szerencsére képes voltam megfogni az esést, és amint helyrejött az egyensúlyom, támadtam is vissza. Egyszerű, de hatékonynak szánt támadást választottam, hirtelen közbeugrottam és szúrtam a mellkasa felé.
- Folytassa kérem, ne csüggedjen! És vigyázzon, hová néz ^.^ - tanácsoltam neki, végig a szemébe tekintve. Anélkül is tudtam, hová szánom a pengém hegyét, hogy odanéztem volna.
// 62 HP //
- Készen állok ^.^ - jeleztem, igazán kedves volt tőle, hogy figyelmeztetett. Úgy éreztem magam, mintha egy versenyen lennék s a bíró felszólított volna minket a harcra. Fogást váltott a kardján, ami kissé meglepett, de igyekeztem alkalmazkodni, és én is fordítottam a naginatámon, hogy az átlósan érkező suhintásába beleakaszthassam a fegyverem, ám az újabb váltásra már nem tudtam időben reagálni, szúrását csak koncentrációmnak köszönhetően kerülhettem el, egy sietős hátraugrással. Szörnyen kínos volt, de megbotlottam, és kis híján hanyatt is estem. Szerencsére képes voltam megfogni az esést, és amint helyrejött az egyensúlyom, támadtam is vissza. Egyszerű, de hatékonynak szánt támadást választottam, hirtelen közbeugrottam és szúrtam a mellkasa felé.
- Folytassa kérem, ne csüggedjen! És vigyázzon, hová néz ^.^ - tanácsoltam neki, végig a szemébe tekintve. Anélkül is tudtam, hová szánom a pengém hegyét, hogy odanéztem volna.
// 62 HP //
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A gondosan elgondolt mozdulataimat melyeket kigondoltam sajnálatos módon nem találtak be. A Leányzó meglehetősen ügyesen forgatja fegyverét, ám én se vagyok annyira ügyetlen, hiszen meglehetősen tudok váltani a jelenlegi két kardforgató technika között. Illetve még az se okozna nagy gondot ha bal kézzel kellene forgatnom a fegyveremet. ~ Valahogy rést kell találnom a védelmén melyet még mindig nehezemre esik átütni. ~ Kissé levettem tekintetemet a leányzóról aminek a következménye az lett, hogy újabb sérülést szenvedtem el tőle .... ~ Nem lesz ez így jó ... Nagy a fegyverkezelése és az ereje is, de nem akkora mint az enyém. Talán ez az egy adat nagyobb nekem mint az övé, de nem tudom kihasználni rendesen. Több pontot kell tegyek a fegyverkezelésemre ez már biztos. ~ gondoltam magamban mikor ideje volt egy újabb visszatámadásnak ami feltehetően újra eredmény nélkül fog zárulni, ám nem adom olyan olcsón magam.
- Rendben van ... most én következek - azzal megforgattam kezemben a fegyvert újra és indultam vissza lányhoz, hogy a karddal elterelnem a figyelmét. Mindössze egy vízszintes vágást próbálok szembőr mérni rá, de amikor erre kerül a sor együtt lendítem a kardforgató karommal a másikat is, hogy egy ütést mérhessek rá. Remélhetőleg sikerrel járod, de ha nem akkor is ki kell védenie a kardomat és az öklömet is. A támadás eredményétől függően mindenképpen el kell távolodnom a fegyvere hatósugarából, mivel még egy értékcsökkenést nehezen viselnék el.
- Rendben van ... most én következek - azzal megforgattam kezemben a fegyvert újra és indultam vissza lányhoz, hogy a karddal elterelnem a figyelmét. Mindössze egy vízszintes vágást próbálok szembőr mérni rá, de amikor erre kerül a sor együtt lendítem a kardforgató karommal a másikat is, hogy egy ütést mérhessek rá. Remélhetőleg sikerrel járod, de ha nem akkor is ki kell védenie a kardomat és az öklömet is. A támadás eredményétől függően mindenképpen el kell távolodnom a fegyvere hatósugarából, mivel még egy értékcsökkenést nehezen viselnék el.
Életpont: 29/80
Thunder- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Az iménti támadását csak igen nehezen voltam képes elkerülni, igazán furfangosan harcolt az ellenfelem. Fáradtságom kiütközött rajtam, talán ezért is botlottam meg, ám hála Kami-samának, sikerült összeszednem magam, és a pillanatnyi szünetet használva feltöltődtem energiával a következő rohamomhoz. Sikeresen eltaláltam Thunder-samát, ám nem okozott örömet. Ilyenkor szükséges volt kizárnom minden érzelmemet, hogy a mozdulataimra összpontosíthassak, és figyelhessem a fiatalember szándékait, legfőképpen a tekintetét, mely elárulta, mire készül. Orcámon így hát egyetlen mosoly sem látszódott, miközben az ellentámadás felém érkezett. Akárcsak az imént az enyém, az ő akciója is egyszerűnek indult, de ahogy megingott a kezében a kard, ráébredtem, hogy nem a fegyver útjára koncentrál. Nem volt egyszerű, ám miközben naginatámat a penge útjába sodortam, hogy félrelökjem a kardot, úgy az érkező ütés elől igyekeztem ellépni a támadás irányát követve.
- Koncentráljon egyszerre egy mozdulatra, úgy hatékonyabb lesz ^.^ - tanácsoltam, ám időközben nem hagytam, hogy elhátráljon, amennyire lehetett követtem őt, hogy minél gyorsabban véghezvihessem az ellencsapásomat és ne rendezhesse a mozdulatait. Lefelé fordítottam a fegyverem és alulról indítottam egy vágást a fegyvertelen oldala felé, majd átpörgettem a botot egy határozott csuklómozdulattal a másik oldalamra, és egy ugyanolyan mozdulattal újabb támadást értem rá, ezúttal az ellentétes irányból.
- Koncentráljon egyszerre egy mozdulatra, úgy hatékonyabb lesz ^.^ - tanácsoltam, ám időközben nem hagytam, hogy elhátráljon, amennyire lehetett követtem őt, hogy minél gyorsabban véghezvihessem az ellencsapásomat és ne rendezhesse a mozdulatait. Lefelé fordítottam a fegyverem és alulról indítottam egy vágást a fegyvertelen oldala felé, majd átpörgettem a botot egy határozott csuklómozdulattal a másik oldalamra, és egy ugyanolyan mozdulattal újabb támadást értem rá, ezúttal az ellentétes irányból.
// 62 HP
Ismét pihenőköröd jönne, így kétszer támadok //
Yurihime- Harcművész
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Amint tudtam ott teremtem a leányzó előtt és lendítettem a kardforgató karomat és persze vele együtt a balomat is, de mind a két irányból érkező támadásom elől sikeresen kitért. ~ Tudhattam volna, hogy ez lesz a vége ~ mondtam magamban majd mintha hozzám szólt volna ellenfelem.
- Persze persze de az nem könnyű - válaszoltam neki majd láttam ahogy követi testem mozgását és nem engedi, hogy eltávolodjak tőle, ahol biztos távolságban felkészülhessek a védekezésre. Láttam amint egy lentről indított vágást indított meg a fegyvertelen oldalamra amit rögvest követett egy ugyan ilyen csapás a másik felemre. sajnálatos módon mind a két támadása eltalált és nem tudtam a rendszer miatt mozdítani a testemet. ~ Ha nem a játékban lennénk még ki is tudtam volna védeni ~ mondtam magamban ahogy elfehéredett előttem minden és a földre estem. Amint észhez tétem láttam, hogy ellenfelem nyert és ekkor féltérdre borultam előtt majd szépen lassan felálltam s leporoltam magamat. odabattyogtam hozzá és közben a felszereléseket visszaraktam az invetoryba majd megszólaltam.
- Nagyszerű harcos vagy és köszönet még egyszer, hogy nem hagytad, hogy feladjam a mérkőzést. Van benned valami ami erősebb mint bármi más ebben a játékban és ez nem más mint az, hogy hatással vagy a körülötted levőkre. A nevem Thunder és azt szeretném ha te jutnál tovább a csoportunkból szóval mindent bele - azzal el is köszöntem tőle és lehajtott fejjel távoztam a küzdőtérről mikor tudatosult bennem a tényleges vereségem és pár könnycsepp csordult le orcámon egyenes a porba ahol pixelekre bomlott.
- Persze persze de az nem könnyű - válaszoltam neki majd láttam ahogy követi testem mozgását és nem engedi, hogy eltávolodjak tőle, ahol biztos távolságban felkészülhessek a védekezésre. Láttam amint egy lentről indított vágást indított meg a fegyvertelen oldalamra amit rögvest követett egy ugyan ilyen csapás a másik felemre. sajnálatos módon mind a két támadása eltalált és nem tudtam a rendszer miatt mozdítani a testemet. ~ Ha nem a játékban lennénk még ki is tudtam volna védeni ~ mondtam magamban ahogy elfehéredett előttem minden és a földre estem. Amint észhez tétem láttam, hogy ellenfelem nyert és ekkor féltérdre borultam előtt majd szépen lassan felálltam s leporoltam magamat. odabattyogtam hozzá és közben a felszereléseket visszaraktam az invetoryba majd megszólaltam.
- Nagyszerű harcos vagy és köszönet még egyszer, hogy nem hagytad, hogy feladjam a mérkőzést. Van benned valami ami erősebb mint bármi más ebben a játékban és ez nem más mint az, hogy hatással vagy a körülötted levőkre. A nevem Thunder és azt szeretném ha te jutnál tovább a csoportunkból szóval mindent bele - azzal el is köszöntem tőle és lehajtott fejjel távoztam a küzdőtérről mikor tudatosult bennem a tényleges vereségem és pár könnycsepp csordult le orcámon egyenes a porba ahol pixelekre bomlott.
// Gratulálok a győzelmedhez!!! ... látszik, hogy nem szeretnek a kockák //
Thunder- Kardforgató
Karakterlap
Az első kör heroikus küzdelme után Yurihime kevés esélyt hagyott a nagyszerűen kezdő Thundernek. A lila fal a kardforgató előtt villant fel.
Győztes: Yurihime
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Nova C3] Thunder vs Tatsuki Ranmaru
» [Nova C1] Thunder vs Joey Chrome
» [Stella 1. kör] RenAi vs Thunder
» Thunder vs Anatole
» Rita vs Thunder
» [Nova C1] Thunder vs Joey Chrome
» [Stella 1. kör] RenAi vs Thunder
» Thunder vs Anatole
» Rita vs Thunder
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: Pengék Tánca
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.