Vér és könnyek [játékos kaland]
+3
Luv Delackrose
Blöki
Rita Hanami
7 posters
1 / 1 oldal
Vér és könnyek [játékos kaland]
A néhány héttel ezelőtt egy új küldetés jelent meg a hirdető táblán a következő leírással:
"Aincrad dicső hősei figyelem! Egy sajnálatos baleset folytán az én egyetlen kislányom testébe egy gyilkos méreg került, ami folyamatosan pusztítja el aprócska testét. Csupán pár hete van csak hátra és a halálos szer végleg magával ragadja őt. Azonban van még remény! Állítólag létezik egy növény amiből italt főzve képes meggyógyítani őt de az oda vezető út veszélyes és én egymagam képtelen lennék megszerezni azt, éppen ezért keresem azt az öt bátor jelentkezőt aki elhozzák nekem a növényt. Sírva könyörgöm nektek, mentsétek meg a lányomat!"
A szöveg alatt egy térképet is találhattok ami az első szintet ábrázolja és azon egy kis piros ponttal van megjelölve egy találkozási pont. A küldetés első ránézésre hivatalosnak tűnik azonban amikor a játékosok rá böknek a küldetésre nem ugrik fel a szokásos menü amivel elfogadhatnátok a küldetést. Hamar felröppentek a pletykák a játékosok között miszerint csupán valaki meg akarja viccelni őket még mások szerint a hely amit a térkép jelöl egy rejtett dungeon ahol hemzsegnek az erősebbnél erősebb szörnyek amik ritka sőt, egyes pletykák szerint legendás tárgyakat őriznek de szintén mások szerint egy csapdát rejt. Az egyetlen amit biztosra vehettek, hogy néhányan megpróbáltak utána járni a dolognak de azóta se hallottak felőlük. Te elég bátornak érzed magad, hogy felderítsd az igazságot?
/Off: Na a bevezetés nem épp az érőséggém de remélem azért lesz aki kedvet kap hozzá. Maximum 5 főt várok a kalandra és ha minden jól megy hétfőn kezdenénk neki de lehet, hogy még vasárnap./
"Aincrad dicső hősei figyelem! Egy sajnálatos baleset folytán az én egyetlen kislányom testébe egy gyilkos méreg került, ami folyamatosan pusztítja el aprócska testét. Csupán pár hete van csak hátra és a halálos szer végleg magával ragadja őt. Azonban van még remény! Állítólag létezik egy növény amiből italt főzve képes meggyógyítani őt de az oda vezető út veszélyes és én egymagam képtelen lennék megszerezni azt, éppen ezért keresem azt az öt bátor jelentkezőt aki elhozzák nekem a növényt. Sírva könyörgöm nektek, mentsétek meg a lányomat!"
A szöveg alatt egy térképet is találhattok ami az első szintet ábrázolja és azon egy kis piros ponttal van megjelölve egy találkozási pont. A küldetés első ránézésre hivatalosnak tűnik azonban amikor a játékosok rá böknek a küldetésre nem ugrik fel a szokásos menü amivel elfogadhatnátok a küldetést. Hamar felröppentek a pletykák a játékosok között miszerint csupán valaki meg akarja viccelni őket még mások szerint a hely amit a térkép jelöl egy rejtett dungeon ahol hemzsegnek az erősebbnél erősebb szörnyek amik ritka sőt, egyes pletykák szerint legendás tárgyakat őriznek de szintén mások szerint egy csapdát rejt. Az egyetlen amit biztosra vehettek, hogy néhányan megpróbáltak utána járni a dolognak de azóta se hallottak felőlük. Te elég bátornak érzed magad, hogy felderítsd az igazságot?
/Off: Na a bevezetés nem épp az érőséggém de remélem azért lesz aki kedvet kap hozzá. Maximum 5 főt várok a kalandra és ha minden jól megy hétfőn kezdenénk neki de lehet, hogy még vasárnap./
Rita Hanami- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 811
Karakterlap
Szint: 18
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Vér és könnyek [játékos kaland]
Én és Ranchi vállalkoznánk a küldetésre! Ha szükséges, bevállalunk még egy bolhairtást a többiek kedvéért.
Blöki- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 12
Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: -
*Hevesen integet*
- Jövök, jövök jövök. Engem se hagyjatok ki a "jóból" X3
- Jövök, jövök jövök. Engem se hagyjatok ki a "jóból" X3
Luv Delackrose- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 108
Karakterlap
Szint: 1
Én máris kedvet kaptam hozzá. Jelentkezem.
- Jártasságok:
- Súlyemelés - 1
Akrobatika -1
Érclátás - 26
Fegyverkészítés - 19
Kiroku- Harcos
- Hozzászólások száma : 109
Karakterlap
Szint: 6
Joey Chrome, minden idők legnagyobb és legbátrabb lovagja jelentkezik!
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Unity
Na akkor már csak egy ember hiányzik és akkor akár még ma megírom a kezdő postot ^^
Rita Hanami- Kardforgató
Karakterlap
Akkor jövök én
Nomad- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 160
Karakterlap
Szint: 8
Na akkor még estem megkapjátok tőlem a kezdőt ^^
Rita Hanami- Kardforgató
Karakterlap
Rita Hanami- Kardforgató
Karakterlap
Kyaaaaaaa, vegyetek beeeee~ Adok 50 aranyat...
Akuma- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 45
Karakterlap
Szint: 13
Elnézek az 50 aranytól és becsatlakozhatsz. egy fő még belefér ^^
Rita Hanami- Kardforgató
Karakterlap
Dōmo arigatō gozaimasu!
Akuma- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 45
Karakterlap
Szint: 13
Similar topics
» [Játékos Küldetés] Vér és könnyek
» Szafari kaland Leo Maxwelddel
» Az emberrablás esete [Játékos Kaland]
» A Mantikor barlangja [Játékos Kaland]
» [Játékos Küldetés/Kaland] A Kaszás Katakombája
» Szafari kaland Leo Maxwelddel
» Az emberrablás esete [Játékos Kaland]
» A Mantikor barlangja [Játékos Kaland]
» [Játékos Küldetés/Kaland] A Kaszás Katakombája
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.