[Küldetés] A trükkök háza
5 posters
1 / 1 oldal
[Küldetés] A trükkök háza
„Drága Vörösbegyemnek!
Nem tudom valaha is eljut-e majd hozzád ez a levél. Remélem jól vagy és nincs panaszod az életre. Tudom fáj Teremtőnk döntése, de tudom, hogy megbirkózol vele. Emlékszel? Mikor régen együtt sétáltunk mindig azt mondogattad, bárcsak élhetnél egy fényűző kastélyba. Képzeld építettem egyet. Csak kettőnknek… egy helyet, ahol biztonságba lehetünk. Tudom, hogy hiú ábránd, de remélem egyszer újra látni foglak… Hiányzol…
Üdvözlettel, a te jámbor lovagod:Arctalan Trükkmester”
Nem tudom valaha is eljut-e majd hozzád ez a levél. Remélem jól vagy és nincs panaszod az életre. Tudom fáj Teremtőnk döntése, de tudom, hogy megbirkózol vele. Emlékszel? Mikor régen együtt sétáltunk mindig azt mondogattad, bárcsak élhetnél egy fényűző kastélyba. Képzeld építettem egyet. Csak kettőnknek… egy helyet, ahol biztonságba lehetünk. Tudom, hogy hiú ábránd, de remélem egyszer újra látni foglak… Hiányzol…
Üdvözlettel, a te jámbor lovagod:
E ártatlannak tűnő levél volt a felbújtója egy közelgő kisebb eseménynek, mely nem más volt, minthogy egy gigászi koromfekete kastély bukkant fel a Zafír Öböl közelében található dombokon. Nem csak így az egyik pillanatról a másikra, hanem állítólag egész idő alatt ott volt, és csak arra várt, hogy valaki rábukkanjon. Egy kisebb csapatjátékos számolt be arról, hogy épp vadásztak, mikor gyakorlatilag belerohantak az épületbe, mely ekkor még nem látszott, és ahogy lepattantak kemény faláról, úgy kezdett hullámozva megjelenni ez az ormótlan épület. Vajon mi vár azokra, kik belépnek? Vajon miért volt elrejtve a világ elől eddig? Mégis… mi folyhat a 34. szinten?
Megkötések: A játék a 34. szinten játszódik, így a 34. szint megléte mindenképp szükséges a jelentkezéshez, ezenfelül a játék folyamán gyakran előfordulhat, hogy a játékosok PM-ben külön instrukciókat fognak kapni, melyeket kötelesek kijátszani, és amennyiben a helyzet úgy hozza, a megadott dolgokat nem oszthatják meg a játékostársaikkal! Ezeknek meg van az oka, szimplán jelzem, hogy ezúttal a metagaming szigorúan figyelve lesz!
Indulás: Minimum 3-4 fő jelentkezése után.
The Gleam Eyes- Mesélő
- Hozzászólások száma : 913
Re: [Küldetés] A trükkök háza
User: tegnap eldöntöttem, hogy nem vállalok új játékokat... szóval n...
Hina karakter: *eközben kíváncsian belép a kastélyba*
User: F...k.
Khm, szal Hina kari jelentezik
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Silence- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 974
Karakterlap
Szint: 50 (59)
Céh: Justice League
Nemsokára lesz szabad helyem, tehát elméletileg jövök \0/
Akito- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Szint: 50
Céh: -
Ha lezáródik valamelyik küldim, akkor csatlakoznék én is!
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
Céh: Unity
Similar topics
» [BH Küldetés] A Trükkök Háza
» [Küldetés] Rejtélyek Háza
» Fejlesztések háza
» Fejlesztések Háza
» Fejlesztések háza
» [Küldetés] Rejtélyek Háza
» Fejlesztések háza
» Fejlesztések Háza
» Fejlesztések háza
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.