Hiányzások
+138
Sinon
Drake Haru
Yue
Justin Taylor
Utahime
Dretan
Eugeo
Miu
Suzume
Tantalosz
Akiba Yoshino
Desdemona
Scott Thompson
Kokoro
Ryuu
Tachibana Makoto
Akuma
Kuromajo
Aoi Shizuka
Cú Chulainn
Aeon
Maci
Argo
Gunji
Shukaku
Michiko
Atoru
Lydia Einsberg
Licht
Matushi Astan
Asasel
Kincaid
Aurora Rainfell
Phobos
Ozirisz
Zelolla
Tsubasa Norika
Ai Hane
Nio
Tsu
Hime
Danee
Strea
Hürrem
Nagamori Yoi
Viola
Jay
Niels Groven
Zakuro
Lizbet
Rokurou Amateratsu
Reykashi Cylon
Jun
Asobi
Ekiguchi Ran
Tetsuko Jin
Mirouki
Snowcat
Primrose
Aidor
Luv Delackrose
Hayashi Yuichi
Kyuushiro
Kirigaya Suguha
Hermit
Miyako
Kagura
Asuka
Chancery
Askr
Mao
Egil
Miyazaki Momo
Chitose
Cardinal
Lotti
Tiffany Williams
Kamijou Ryner
Aaron Holmes
Kenzo Kamitora
Enheriel
Kusumi Ayani
Koshitsu Esutel
Jasude
Shade
Nomad
Tengoku Kurohime
Dr. Hannibal Dan
Kyrena Juurei
Aiko
Alicia
Ryuninji Ren
Yui
Halász Alex
Noxy
Hinari
Tuki Mitsuki
RenAi
Kazuma
Szophie
Peter Worker
Aida Atsumori
Kazesubayai Shizuka
Kimiko
Shiel D. Lewis
Diabel
Allen Dante
Thunder
Yoshiaga
Henzon
Sakamoto Rin
Rosalia
Shannon Ashdawn
Zhel T. Everett
Hokushin
Kido Yukari
Hamano Tadayoshi
Gaisuke Daizo
Mirika
Taidana
Anatole Saito
Mesuda Reiko
Rita Hanami
Taiga Kagami
Arwen Tris
Sato Akira
Zaraki Kizashi
Fuun Kotarou
Tomoyama Tsubaki
Sachi
Aoishi Airi
Asuna
Mikael Vaserin
Jindai
Matsuo Kazuma
Tatsuki Ranmaru
Hitodama
Kayaba Akihiko
142 posters
35 / 40 oldal
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Hiányzások
A harci reagokon kívül nemtom hová és mikor fogok írni, most egy kicsit anti-ihlet időszakom van, és a kattintgatós játékok tudnak jobban kikapcsolni, az írás inkább fáraszt. Valószínűleg pár nap teljes szünet elég lesz, de addigis türelmet kérek, nem akarom erőltetni, az előző ilyen időszakomból tanulva.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Holnap feltehetően nem leszek, aztán lehet hogy holnapután se. x3
Ryuu- Harcművész
- Hozzászólások száma : 327
Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Sárga
Céh: -
Gomme, hogy az elmúlt két napban nem voltam aktív de történt egy s más a családban, ami teljesen kizökkentett és egyszerűen nem tudok az írásra koncentrálni. A küldikre/eventekre/KT-kra határidőn belül fogok írni, a szafarikra és ismikre viszont semmi biztosat nem mondok. Szóval mindenkitől elnézést kérnék, akik várnak rám, főleg azoktól, akiknek fontos lenne, hogy írjak, de most egyszerűen nem megy. Talán néhány nap múlva már menni fog, de addig is a türelmeteket kérném.
Ato, Tanta
Ato, Tanta
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Péntekig Macival Offolnám magam egyszerűen nincs ihletem vele írni (Suzuval ellentétben) Ez főleg a macis Küldit érinti. Gome Silica-chan
Karakterlap
Szint: 20
Sziasztok,
Petert szeretném megöletni. Ez még nem hivatalos, de nem kell lebeszélnetek róla, így ha KA olvasod ezt, kérlek csak akkor intézkedj, ha kapsz tőlem pm-et erről. Azért várok a hivatalossátétellel, mert szeretnék még a céh felől intézkedni. Erre megoldásokat pm-ben várok leginkább a céh tagjaitól.
A megöletés pedig hosszú és átgondolt döntés eredménye. 2-3 indok is van, de ebből csak egyet fogok leírni most, a többi felől fölösleges is kérdeznetek Pm-ben és személyesen a fórumtalin sem fogok többet mondani.
Peter elégé olyan karakter lett, melyet magamról mintáztam, ezt kár is tagadni, sőt hangoztattam is még anno. Nos az utóbbi egy – két hónapban azt hiszem, hogy nagyon sokat változtam, na jó, ha sokat nem is, de változtam, viszont Peter nem változik velem és nem is fog. Számomra már olyan semmilyen karakter lett és így láthatóan nem megy vele az írás. Talán ezt ti tapasztaltátok leginkább és ezért bocsánat is. Fejlődni Peter pedig nem fog sehová. Céltalan, azt hiszem ennyi volt benne. Próbálkoztam, de nem megy.
A játékaimat lehet vele zárni. Ha a tenka küldetés igényli, hogy írjak még, oda összehozok valamit és a boss és tcs játékokat is szeretném még befejezni, ha kellek hozzájuk.
Egillel a küldetéseimet szeretném még befejezni, rászánom magam, hogy befejeződjenek.
Az oldalt pedig nem szándékszom még itt hagyni, arra gondoltam, hogy Peter exp-ét majd Meredith kapná meg.
Köszi a megértést, ha van
Petert szeretném megöletni. Ez még nem hivatalos, de nem kell lebeszélnetek róla, így ha KA olvasod ezt, kérlek csak akkor intézkedj, ha kapsz tőlem pm-et erről. Azért várok a hivatalossátétellel, mert szeretnék még a céh felől intézkedni. Erre megoldásokat pm-ben várok leginkább a céh tagjaitól.
A megöletés pedig hosszú és átgondolt döntés eredménye. 2-3 indok is van, de ebből csak egyet fogok leírni most, a többi felől fölösleges is kérdeznetek Pm-ben és személyesen a fórumtalin sem fogok többet mondani.
Peter elégé olyan karakter lett, melyet magamról mintáztam, ezt kár is tagadni, sőt hangoztattam is még anno. Nos az utóbbi egy – két hónapban azt hiszem, hogy nagyon sokat változtam, na jó, ha sokat nem is, de változtam, viszont Peter nem változik velem és nem is fog. Számomra már olyan semmilyen karakter lett és így láthatóan nem megy vele az írás. Talán ezt ti tapasztaltátok leginkább és ezért bocsánat is. Fejlődni Peter pedig nem fog sehová. Céltalan, azt hiszem ennyi volt benne. Próbálkoztam, de nem megy.
A játékaimat lehet vele zárni. Ha a tenka küldetés igényli, hogy írjak még, oda összehozok valamit és a boss és tcs játékokat is szeretném még befejezni, ha kellek hozzájuk.
Egillel a küldetéseimet szeretném még befejezni, rászánom magam, hogy befejeződjenek.
Az oldalt pedig nem szándékszom még itt hagyni, arra gondoltam, hogy Peter exp-ét majd Meredith kapná meg.
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
Peter Worker írta:Sziasztok,
Én azért megpróbálom, hisz ha fordítva is, de nagyjából értem és érzem, mire gondolsz.
Szerintem Peternek csak rengeteg időre van szüksége. Hisz olyan nem létezik, hogy valaki ne tudna változni; egyszerűen csak valaki könnyebben, valaki nehezebben lépi meg ezt. A karakterek sem mások, elvégre ők is külön jellemek és személyiségek tőlünk. Ha jó a játékos, akkor nem fogja tudni irányítani karaktert; egyszerűen az csak tenni fogja, amit tenne az adott helyzetben
Én azt ajánlom, hacsak a másik két érved nem elég erős hozzá, hogy egyenlőre még ne írj KA-nak erről. Egyszerűen csak hagyd Petert, had gondolkozzon magától. Játsz Meredith-el addig, vagy akárki, akármi mással. Néha azért nézz rá, hogy miként éli az életét a fejedben. Talán egy nap újra összejön köztetek a hangsúly. Nekem is egy ízületi gyulladás miatti pár nap pihenő kellett ahhoz, hogy Chan lecsillapodjon és nagyjából újra a régi legyen, miközben játékokkal, szinte görcsölve-vért izzadva próbáltam ugyanezt elérni.
---
Edit, hogy ne legyen duplaposzt:
csütörtöktől legkésőbb hétfőig SEMMIKÉPP nem fogok tudni posztolni. Ismét az ország túlfelére kell utazzak egy rövid időre, ahol van ugyan internet, tehát újdonságokról nem maradok le, de posztolni nem fogok tudni leülni (hacsak nem mobilon pötyögöm be az egészet, bár ez az én fanatizmusomból fakadóan elképzelhető). Ergo tőlem minden a jövő héten fog folytatódni.
Argo, Chan, Saya, Kokoro.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Peter, csak annyit mondok, hogy ráérhettél volna erről beszélni személyesen velünk....
Sztem megérdemeltük volna.
Sztem megérdemeltük volna.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Céh: Justice League
Sztem meg hagyjátok békén. Itt hagyta az oldalt? Nem. Könnyebb lesz így neki ezután? Igen. Nem arra vártatok, hogy végre lépjen? De! Akkor? Megtette, erre megkérdőjelezitek a döntését. Hol itt az alkotói szabadság? \o/
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Anatole Saito írta:Sztem meg hagyjátok békén. Itt hagyta az oldalt? Nem. Könnyebb lesz így neki ezután? Igen. Nem arra vártatok, hogy végre lépjen? De! Akkor? Megtette, erre megkérdőjelezitek a döntését. Hol itt az alkotói szabadság? \o/
Pontosan. Meghozta a döntését, senkinek semmi joga beleszólni, inkább örüljetek neki, hogy Merrel így talán lesz motivációja, mert nem görcsöl a másik karin.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor
...és Egil mesék :FFF
Am csak annyit próbáltam fentebb kinyögni, hogy tartsátok tiszteletben a döntését
Am csak annyit próbáltam fentebb kinyögni, hogy tartsátok tiszteletben a döntését
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Ma-holnap Liz nap, utána Event napok jönnek
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Utától ne várjatok postot Augusztus 1-ig.
Fegyverkezelés: 8+0=8
Erő: 3+3=6
Irányítás: 7+15=22
Kitartás: 5+0=5
Gyorsaság: 5+8 =13
Spec. Képesség: 6+0=6
Páncél:+10=10Elsődleges jártasságokO
Akrobatika: 1. szint
Észlelés: 1. szint
Keresés: 2. szint
Nyomkövetés: 1. szintMásodlagos jártasságok
Növénylátás: Tier 1, 18. szint
Potifőzés/Méregkeverés: Tier 1, 11. szintOHarmadlagos jártasságok
Horgászat: Gyakorló, 60. szint
Kertészet: Kezdő, 10. szint
Vadászat: Gyakorló, 50. szint
Főzés: Gyakorló, 50. szint
Lovaglás: Gyakorló, 50. szint
Utahime- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 370
Karakterlap
Szint: 11
Céh: Young Justice
Internetproblémáim adódtak, egyik percben élvezem a net nyújtotta csodálatos lehetőségeket, másikban pedig órákra is elúszik. Csak jelezni szerettem volna, hogy ha eltűnök napokra reag nélkül, és online lét nélkül akkor ez az oka.
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Gomene, Nana-chan, Shu-chan, és a küldimesélők, de legkorábban csak szombaton fogok tudni posztolni családi illetve lelki okok miatt.
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98
Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56
Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst Kristály
- Képesség::
- Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime- Lovag
- Hozzászólások száma : 427
Karakterlap
Céh: Anarchisták
Sziasztok !
Elnézést, hogy nem tudtam postolni az elmúlt napokban, de túlságosan lefoglalt a munkám. Előreláthatólag még két-három napig nem leszek, de utána majd írok. A küldetésben nem muszáj megvárnotok, folytathatjátok, ha haladni szeretnétek.
Elnézést, hogy nem tudtam postolni az elmúlt napokban, de túlságosan lefoglalt a munkám. Előreláthatólag még két-három napig nem leszek, de utána majd írok. A küldetésben nem muszáj megvárnotok, folytathatjátok, ha haladni szeretnétek.
Chitose- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 222
Karakterlap
Szint: 11
helyzetjelentés:
Elnézést kérek, úgy tűnik nem csak nálam, hanem az egész utcában nincs net. Időnként 2-3 percre van újra, de kiszámíthatatlan x__x ha valahol várni kell rám nagyon akkor nyugodtan hagyjatok ki pótolok 500 szavakkal ha kell ><
Elnézést kérek, úgy tűnik nem csak nálam, hanem az egész utcában nincs net. Időnként 2-3 percre van újra, de kiszámíthatatlan x__x ha valahol várni kell rám nagyon akkor nyugodtan hagyjatok ki pótolok 500 szavakkal ha kell ><
Karakterlap
Nem vagyok post képes lelki állapotban. Semmilyen téren, semmilyen karival, sehova. Hagyjatok ki küldikből, ha úgy alakul. Bocsánat mindenkitől.
Szophie, Sugu, Haru.
Szophie, Sugu, Haru.
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Azt hiszem a netem újra életképes. Elnézést, ha várnotok kellett rám valahol (még nem tudtam utánanézni, hogy kellett e ) este mindent pótolok, és írok, remélhetőleg addigra nem lesz megint valami netproblémám... <_<
Karakterlap
Úgy néz ki, Esu channak elromlott a gépe, ami (szervíz szerint) 3 hét kiesést fog jelenteni... xd
Ryuu- Harcművész
Karakterlap
Ryuu írta:Úgy néz ki, Esu channak elromlott a gépe, ami (szervíz szerint) 3 hét kiesést fog jelenteni... xd
Három hét alatt egy új gépet legyártanak, összeszerelnek és leszállítanak... és néhány darab még elavulttá is válik... milyen helyre vitte a gépét?
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
Passz /o/ Sztem ez egy ilyen hasra ütéses válasz volt tőle/neki de ahm úgy tudom hogy mostanában fog menni vmilyen táborba is, ahol szintén nincs net.
Ryuu- Harcművész
Karakterlap
Holnap teszünk egy látogatást rokonoknál, így nem leszek
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Talán hétvégén írok, addig biztos nem, de könnyen lehet, hogy akkor sem...
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Én most eltűnik, bizonytalan időre. Elnézést kérek miatta mindenkitől. Aktív küldetéseimből dobjatok ki, főleg onnan, ahol várnak rám. Elnézést a céhtársaimtól főleg, az ő küldetésükből is kiesek így sajnos.
Cú Chulainn- Harcművész
- Hozzászólások száma : 231
Karakterlap
Szint: 10
Céh: Anarchisták
Kedves mindenki!
Hetedikétől elvileg újra bejárós munkám lesz ( kétszeres órabérért ) szóval számítsatok arra, hogy lassulni fog az ügyintézés.
Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm!
Hetedikétől elvileg újra bejárós munkám lesz ( kétszeres órabérért ) szóval számítsatok arra, hogy lassulni fog az ügyintézés.
Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm!
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
35 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.