Íjász vs Harcművész, avagy Cearso vs Yue/Yua
2 posters
1 / 1 oldal
Íjász vs Harcművész, avagy Cearso vs Yue/Yua
Esős napot hozott a SAO rendszere. Kávézóba, cukrászdába nem akartam menni, nem volt kedvem, és nagyon pénzem sem. Az utóbbi időben megfogyatkozott az amúgy is kevés "vagyonom". Yua nem volt a küzdőterezés ellen, sőt, helyeselte is. Küldetéssel ellentétben a küzdőterezést azért helyesli mert abban az elején lehet eldönteni, hogy milyen harcot vív egymás közt a két fél. Otthon voltam, Yua-val és Sakuya-val. Az ágyamon feküdtem.
~Akkor menjünk. Én fogok harcolni. Csak egy ellenfelet kell szereznünk.
~Oké. Nemsokára ebédidő lesz, szóval szerintem lesz választékod bőven.
~Jó lenne. Mostanság elég gyenge ellenfeleim voltak.
~Nem is Te választottad Őket ellenfélnek hanem Ők téged, mivel üldöztek. ^^'
~Akkor is... gyengék! :S
Ahelyett, hogy elsétáltunk volna a küzdőtérig, odateleportáltam. Elég unott kedvemben voltam mostanság. Semmi érdekes nem történt, semmi küldetés, semmi érdekes harc, és semmi ismerkedés más élő és lélegző emberrel. Egyszóval, unalom. Yua megtette a tőle telhetőt, de hát az most nem volt elég, de sok sem...
Kevesebb ember volt mint azt gondoltam. 1-2 játékost nagy nehezen megkérdeztem nem lenne a kedve küzdőterezni egyet, de sajnos akiket megkérdeztem, mind csak nézőnek jöttek. Ettől kicsit elkeseredtem. Odasétáltam a kapu mellé, majd nekidőltem háttal a falnak és vártam, hátha jön valaki.
~Lehet, nem volt túl jó ötlet...
~Csak nincs mázlink. Várunk egy ideig, aztán majd meglátjuk mi lesz, lehet találunk valakit, de az is lehet, hogy az ellenfelünk talál meg minket.
~Legyen igazad. Mindegy ki lesz az, szétrúgom a seggét!
~Ez a beszéd! Azt hiszem... ^^'
~Akkor menjünk. Én fogok harcolni. Csak egy ellenfelet kell szereznünk.
~Oké. Nemsokára ebédidő lesz, szóval szerintem lesz választékod bőven.
~Jó lenne. Mostanság elég gyenge ellenfeleim voltak.
~Nem is Te választottad Őket ellenfélnek hanem Ők téged, mivel üldöztek. ^^'
~Akkor is... gyengék! :S
Ahelyett, hogy elsétáltunk volna a küzdőtérig, odateleportáltam. Elég unott kedvemben voltam mostanság. Semmi érdekes nem történt, semmi küldetés, semmi érdekes harc, és semmi ismerkedés más élő és lélegző emberrel. Egyszóval, unalom. Yua megtette a tőle telhetőt, de hát az most nem volt elég, de sok sem...
Kevesebb ember volt mint azt gondoltam. 1-2 játékost nagy nehezen megkérdeztem nem lenne a kedve küzdőterezni egyet, de sajnos akiket megkérdeztem, mind csak nézőnek jöttek. Ettől kicsit elkeseredtem. Odasétáltam a kapu mellé, majd nekidőltem háttal a falnak és vártam, hátha jön valaki.
~Lehet, nem volt túl jó ötlet...
~Csak nincs mázlink. Várunk egy ideig, aztán majd meglátjuk mi lesz, lehet találunk valakit, de az is lehet, hogy az ellenfelünk talál meg minket.
~Legyen igazad. Mindegy ki lesz az, szétrúgom a seggét!
~Ez a beszéd! Azt hiszem... ^^'
Yue- Harcművész
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -
Re: Íjász vs Harcművész, avagy Cearso vs Yue/Yua
hOi
Ez még csak egy kör sincs Lezárom a küzdőteret inaktivitás miatt.
Ez még csak egy kör sincs Lezárom a küzdőteret inaktivitás miatt.
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Similar topics
» Cearso és Judy, avagy volt íjász segít az íjásznak
» A perverz idomár a büszke íjász ellen (azaz Ren vs Judy)
» Hokushin vs Anatole Saito [A részeges harcművész]
» Csak egy íjász
» A Sárkány és Az Íjász
» A perverz idomár a büszke íjász ellen (azaz Ren vs Judy)
» Hokushin vs Anatole Saito [A részeges harcművész]
» Csak egy íjász
» A Sárkány és Az Íjász
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.