Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Küldetés] Midnight Forest

5 posters

Go down

[Küldetés] Midnight Forest Empty [Küldetés] Midnight Forest

Témanyitás by Lizbet Pént. Okt. 24 2014, 01:26

Jöjjön egy laza bevezetés, mint mindig. Hol vagytok, mit csináltok és ami a legfontosabb, hogy mi visz rá titeket arra, hogy éjnek idején védett zónán kívül mászkáljatok. Kalandvágy? Netán eltévedtetek, elaludtatok, vagy az egyre terjedő szóbeszéd miatt a különös helyről? Ez mind csak rajtatok áll, a lényeg az, hogy éjszaka "kint" legyetek.... ennek mikéntje a fantáziátokon múlik

Szólimit: Hmm.. legyen egy duplapost.. nyomunk egy felmérést. 500 szó \o/
Határidő : Október 31-e

Hajrá \o/
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 740

Vissza az elejére Go down

[Küldetés] Midnight Forest Empty Re: [Küldetés] Midnight Forest

Témanyitás by Shakan Szomb. Okt. 25 2014, 23:17

Az első éjszaka a Fiatal Igazság céhházában. És én nem tudok aludni. Lehet hogy az az oka, hogy délután egy kicsikét elszunyókáltam a Chancery szobájában, vagy talán túl izgatott vagyok, hogy végre sikerült bekerülnöm egy céhbe. Tényleg, ezt még nem is mondtam el a bátyusnak. Gyorsan megyek és elmondom neki. El is indulok. Ebben a házban tényleg nagyon nehéz eltévedni. Nagyon könnyen sikerül megtalálnom a bejárati ajtót. De innen vajon merre kell továbbmenni?
A bátyus ilyenkor még mindig javában fenn van. Hiszen mindig azt mondja, hogy ilyenkor tud a legjobban gondolkozni. Meg ilyenkor szinte senki sem szokta megzavarni. Tehát ha kimegyek a főtérre, akkor biztos találkozni fogok vele, és megmutogathatom neki az új szerzeményemet. Mármint a vadmacskafüleket, amit a céhvezér csinált nekem. Illetve eldicsekedhetek neki azzal is, hogy sikerült találnom egy céhet, ahova felvetek. Ha még nem is érzem azt, hogy sikerült volna rendesen beilleszkednem.
Mit is mondott a Chancery? Valami olyasmit, hogy a céhház a kezdetek városa északi részén található.
Ezek szerint, ahhoz hogy a főtérre jussak északra kell indulnom. Azt hiszem. Tehát el is indulok észak fele, és közben azt nézegettem milyen fényesek ma éjjel a csillagok.
Miközben így sétálgatok észre se veszem, hogy mikor hagytam el a várost. Csak arra eszmélek fel, hogy a csillagokat eltakarja az erdőben található fák lombkoronája. Meglepődve nézek körbe. Azt hiszem sikerült megint eltévednem. Mit fogok csinálni később, amikor majd sokkal több szintet is bejárhatok egész Árnykardban, ha még az első szinten is el tudok tévedni?
Nincs valami túl nagy helyi ismeretem, de ha igazam van, akkor ez a kezdetek erdeje lehet. Már megint Rolling Eyes
Mintha ez a hely mágnesként vonzana. Valahogy mindig sikerül ide kilyukadnom, miután eltévedek.
Keresek magamnak egy biztonságosnak tűnő helyet, majd felmászok a legközelebbi fa lombkoronájába. Ha szerencsém van, semmilyen teremtmény nem fog megtámadni az éjszaka. És reggel majd jön a bátyus és megkeres, ahogy eddig mindig is csinálta, amikor sokáig eltűntem a közeléből.
Addig is, megnézem hogy megvan-e még a különleges hajpántom. Még nem igazán szoktam hozzá, hogy a fejemen van, ezért egész nap próbáltam a lehető legóvatosabban közlekedni benne, és nagyon nem örülnék ha már az első nap sikerülne elveszítenem. Odanyúlok a füleimhez, mármint azokhoz amik a hajpántomon vannak, de szerencsére még mindig ott vannak. Chancery nagyon jó munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani fogom, ha egyszer másoknak is eszébe jutna, hogy a miénkhez hasonló macskafüleket hordjon.
A macskafülekről jut eszembe, elfelejtettem őket megmutatni Arisának, a könyvtáros néninek. Pedig meg Chancery még körbe is vezetett az egész céhházban. Még a könyvtárat is, ahol elméletben minden könyv megtalálható. Lehet hogy ez igaz, de szerintem egy enyhe túlzás is ott van a háttérben. Bár lehet hogy Árnykardban tényleg a mi céhünknek van a legnagyobb könyvtára. Erről szerintem még meg fogom kérdezni a bátyust. Hátha ismer másik könyvtárakat a céhünkén kívül, és meg tudja mondani, ha esetleg hiányzik valami a miénkből. De ahhoz először meg kéne találnia a bátyusnak. Valószínűleg holnap reggelig nem is jut eszébe keresni, de ha sokáig nem megyek vissza hozzá, akkor biztosan elkezd majd utánam keresni.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157

Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Unity

Témanyitás by Morrigan Szomb. Nov. 01 2014, 11:57

- Daeva! Daeva! – nyűgös tekintettel pásztázza körbe a fogadó folyosóját, ahol megszállt. Az az átkozott beast már megint valamiben sántikál! Nem ez az első alkalom, hogy elkóborol, már amennyire messzire képes a jelenlegi, egyébként igen szigorú pet beállítások mellett, de mindez nem akadályozza meg abban, hogy mégis csak elcsászkáljon az idomár mellől.
- Hol a francba vagy, te átkozott pokolfajzat?! Hogy a k*va istenit neki! >.> – morog, ahogyan végigtrappol a szobák ajtaja előtt. Nem csodálná, ha lenne, aki felkelne erre a zajra, holott próbálja idegességét a lehető és létező legcsendesebb hisztiben kiélni. Már amennyire a habitusától ez kitelik.
Nyílik is az egyik ajtó, ahonnan egy picurka kislány kuksol kifelé, fején hálósapkával, pizsamába öltözve, s álmos szemeit dörzsölgetve. Ásítással keveredett beszédéből inkább csak sejteni, ahogyan ki akarja mondani, hogy nyugodjanak már idekint lefele, hiszen van, aki még növésben van, s kell nekik az alvás. Morrigan láthatóan nem sok tudomást vesz erről, éppen csak legyint neki, hogy csitu van, most fülelnie kell.
Hallgatózás jártassága nincs, de lehet, egyszer szert kerít erre is. Vagy inkább nyomkövetésre. Igen, az lenne a legjobb. Akkor tökéletesen beazonosíthatná a pindurnyi kis lábak jelenlétét, s azt, hogy merre is vezette Daevát mind a nyolc lába. Ha legalább annyi mesterséges intelligenciája lenne, mint amennyi szeme és lába együtt van…! Máris kevesebbet kéne a bébi óriáspók miatt vesződnie. De nem, ehelyett nap nap után kell a hülyeségeit hallgatnia, meg a világuralmi terveit, meg minden ostobaságát.
Hümm, világuralom… fordul meg fejében a dolog. Igen, Daeva elég gyakran számol be arról, hogy éppen mikor hogyan is szeretné leigázni egész Aincradot. Talán ilyen szempontból szerencsés, hiszen nem valami magas szintű. S ahogyan annak idején Shuu, valamint Timidus is rávilágítottak, ez tökéletesen megakadályozza Daevát abban, hogy akár ellene, akár mások ellen fordulhasson. Talán nem is olyan rossz dolog, hogy ebben a világban sosem tört nagy babérokra. Hiszen ő inkább vezető alkat, nem pedig él katona. A hadseregnél is ritka volt, hogy neki is komoly hadgyakorlatokon kellett volna részt vennie. Persze, persze, előfordult az ilyen, ahogyan erre a tömérdek heg is rávilágít testén. Valamiért még a játékban is meglátszanak a nyomok. Nem éppen egy szupermodell, de soha nem is akart az lenni, erre pedig büszke. Azonban az ő feladata első sorban a koordinálás, s a helyzetfelmérés. Ez alapján pedig kiutasítani a csapatokat a megfelelő helyekre.
Megpróbál még inkább fülelni. Mintha hallana valamiféle kaparászást, mely a folyosóról a fogadó felé vezet. Azonban hiába rohan utána, majd onnan ki az utcára, még mindig semmi. Nem látja a póknak még a pindurnyi kis indikátorát sem. Pedig elég jellegzetes. Lévén nem egy közönséges pet, hanem mob, olyan vörös az indikátora, ahogyan állítólag a gyilkosoknak is ebben a világban. Szöges ellentétben áll Morrigan makulátlanul zöld villogójával.
Pillant rá térképére, miközben a beastet keresi. Majd nyomatékosan arcul csapja magát, mikor is meglátja rajta Daeva helyzetét. Hogy ő erre eddig nem is gondolt! A térkép szerint a beast egészen a közelében van, de valamiért az erdőség felé veszi az irányt. Miután jól lefészpalmolta magát, amiért eszébe sem jutott a saját térképe alapján tájékozódni, elkezdi követni a beastet. Talán hamarosan megtalálja a nyolclábú, szőrös veszedelmet.

//Bocsi a késésért//

Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 180

Karakterlap
Szint: 10
Céh: -

Témanyitás by Miu Vas. Nov. 02 2014, 02:28

Unottan lökdösöm odébb a tányéromon a falatokat. Mostanában nagyon elvesztem magamnak. Olyannyira, hogy már bűvészkedni sincs kedvem, pedig az legalább eddig lefoglalt és egy kis színt vitt az amúgy eseménytelen napjaimba. Erre most már az is unalmassá vált és már csak a gyakorlása gondolatától is rosszul érzem magam. Egyszerűen tarthatom magam sokáig elzárva a külvilágtól a magam kis burkában az nem én vagyok és baromi unalmas egy idő után a dolog. Már lassan kezdek begolyózni egyedül a semmit tevés közben, valamit most már muszáj csinálnom…Egy ideig még szemeztem az ebédemmel, majd egy kölyök macska adagot ettem belőle és a fizetést követően már indultam is a küldetés tábla felé hátha lesz rajta valami érdekes feladat. Jó ideig szobroztam a tábla előtt, de semmi olyat nem találtam ami felkelltette volna a figyelmem. Úgy tűnik a világ összeesküvőt ellenem és nem fogok ilyen könnyen elfoglaltságot találni magamnak. Muszáj leszek kódorogni meg kérdezősködni, fülelni, hogy belebotoljak valami jó kis mókába, ami végre kiránt ebből a szürke ködből amibe belekeveredtem az utóbbi időben. Körbe jártam szinte minden olyan környéket amit ismertem, de sehol semmi. Úgy tűnik maga az egész világ elpunnyadt és szintén nem történik benne semmi. Vagy csak én keresgélek rossz helyen, még az is megeshet. Talán valami új terepet kéne felfedeznem és lehet akkor jönne valami izgi dolog is velem szembe. De lehet már nem lenne bölcs kalandoznom, már késő délután van és innentől már pikk-pakk betud sötétedni. Néha kissé idétlenül tud telni az idő. Jó ideig toporogtam ott magamba és gondolkoztam azon, hogy neki vágja e most a barangolásnak vagy inkább holnap kezdjem korán a napot és akkor kezdjek neki a felfedező körutamnak. ~Ohh…Minek hezitálok ennyit?...Ez kicsit se vall rám. Miu tessék magad összeszedni végre és elindulni valamerre! Ha végül valahol egy fogadóban kötsz ki, akkor ott kötsz ki, de legalább már elmentél valami új helyre és már az is valami!~ Harsogtak a kis hangok a fejembe, amik végül addig piszkáltak, míg neki nem lódultam a nagyvilágnak. Már tényleg kezdhettem becsavarodni, ha már kis hangoknak sikerült a fejembe költözniük és a problémásabb az, hogy már el is kezdtek uralkodni az elmém felett. Tényleg hiányzik már valami esemény az életemből…Egy ideje már kódoroghattam, sőt szerintem már a térképről is lesétáltam, mert sehol nem találtam se egy utat se egy ösvényt, de még csak fényeket se láttam a távolba ami egy város vagy falu közelségét jelezné. Mióta elindultam, meg persze a kis hangok se csivitelnek a fejembe. Gonoszak, rávettek, hogy jöjjek ki estére egyedül a városból, most meg itt hagynak egyedül és csak bolyongok magamnak a sötétben. Nem kellett volna egyedül kijönnöm ide, már annyira kikészültem ,hogy a kishangokat akarom hallgatni a fejembe, ami meg kicsit se normális. Bár az se normális, hogy rendszeresen eltévedek, mikor neki vágok valami nagyobb útnak. Hiába nézem a térképet én nem tudok eligazodni rajta. Semmire se jó az a térkép, nem tud rendesen utat mutatni…Na jó én vagyok kuka ahhoz, hogy normálisan letudjam olvasni a térképet. meg persze ahhoz is tehetség kell, hogy az ember úgy tévedjen el, hogy egyszer se tér le a járható útról. Nem is én lennék, komolyan. De, ha már eltévedtem akkor csináljam rendesen és tovább kóválygok az éjszakába, hátha tényleg lesétálok a térképről…
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658

Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Lizbet Kedd Nov. 04 2014, 18:18

Ejnye-bejnye, éjnek idején kint csatangoltok ezzel veszélynek kitéve magatokat. A véletlennek, vagy a hatalmas szerencséteknek köszönhetően nem esik bajotok, még csak rátok sem találnak a csúnya mobok, gaztevők. Ám mikor éjfélt üt az óra a levegő hőmérséklete hirtelen lecsökken, az erdő zajai felerősödnek, érzékeitek mintha inden irányból veszélyt jelezne, a legkisebb nesztől is megfájdul a fületek
- Gyere ide! Várunk rád! - halljátok a negédes hangot és a távolban táncoló, hívogató fényeket pillantotok meg
- Gyere ide! Várunk rád! - halljátok ismét....

Szólimit: 250
Határidő: 1 Hét
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Miu Szer. Nov. 05 2014, 17:29

Egyre sötétebb lesz, én pedig még mindig reménytelen kódorgok össze-vissza valahol kint a védet területektől jó messze. Viszont eddig volt akkora szerencsém, hogy nem találkoztam sem mobokkal sem pedig kellemetlenkedő alakokkal, akik netán kiakarnának végezni. De azért jobb résen lenni, főleg észlelés jártasság híján. Lehet nem is hülyeségből találták ki azt a jártasságot. Sokkal nyugodtabb tud lenni az ember, mikor viszonylag időben tudja észlelni a baj és tud reagálni is rá valamit, mint például az elteleportálás. De nekem semmi használható jártasságom sincs, szóval marad az éberen figyelés. Már nagyon kezd sötét lenni és még mindig nem keveredtem jó irányba. Ez így nem lesz jó, nagyon nem! Úgy tűnik ebből a kalandból az lesz, hogy keresek egy fát felmászok rá és ott alszom és majd világosba megpróbálok visszakeveredni az útra. Fogalmam sincs arról, hogy mennyi lehet már az idő csak azt tudom, hogy nagyon sötét van és még hirtelen hideg is lett. Magamra vettem azt a egyetlen pulóverem aminek a süsüjén macska fülek díszelegtek. Bár azt most nem húztam a fejembe. Bár már nem fáztam, attól még a hideg futkosott a hátamon az erdő eddig csendes volt, most meg kifejezetten zajos, nagyon zajos. Úgy érzem most fog megtalálni a vég és holnap már nem kelek fel. A lábaim a földbe gyökereztek, mozdulni se bírtam. Nem tudtam, hogy hova kéne futnom egy sötét erdő közepén. Majd valaki megszólalt. Nem tűnt rémesnek a hívó hang, de ha egy horrorisztikus sötét erdőben, ilyen hangok hívogatnak az sose jó. De más támpontot nem láttam, szóval közelebb mentem a fényekhez, de akármi vagy akármik is várnak ott oda nem megyek hozzájuk, inkább elbújtam a közelükben egy bokorban és vártam, hogy mire azt nem tudom, talán arra, hogy megtaláljanak, mert másra nem nagyon lehet várni. Néha nagyon zseniális ötleteim tudnak támadni.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Morrigan Pént. Nov. 07 2014, 18:06

Bármerre is járok, Daeva sehol... Az az átkozott nyavalyás! >.> Pedig nem egyszer rászóltam, hogy nem csatangolunk el éjnek idején, főleg nem nélkülem! Igen, néha megesik, hogy közös portyázásokra indulunk, azonban ez inkább annak köszönhető, hogy kevesebben mennek farmolni olyankor. Több marad nekünk, ez pedig határozottan a hasznunkra válik.
A térképen halványan pittyog a pók jele, ami mutatja, hol is van pontosan. Vörös indikátora miatt - mert ellentétben egy pettel, ő egy idomított mob - elméletileg nem lenne nehéz kiszúrni a sötétben, ám fennál a veszélye annak is, hogy tényleg egy vad mob támad rám. Persze, ellentétben a többi állatidomárral, én nem támaszkodom teljes mértékben a beastemre, Én önálló vagyok nélküle is. Cool Amúgy is csicska dolog, ha valaki egy kisállatka mögé bújik. Tudjátok mit? A fenébe a pókkal! Végeztem! Én leléptem. >.>
Fordulnék már vissza, hogy visszaérjek a szállóhoz, s elkezdjem tervezgetni a jövőm a beastem nélkül. Néhány pontot veszítettem csupán irányításból, semmi jelentőset. Szóval egyáltalán nem olyan vészes a helyzet. Shuu biztosan nem lesz oda érte, hogy szakítottunk Daevával, de ő akarta. Ha menekülni akar, hát meneküljön.
Megcsapja a fülemet azonban valami furcsa zaj. Közvetlenül azután, hogy szinte szétfagynak a csontjaim annak ellenére, hogy ennek itt, a sao-n belül nem kéne megtörténnie. o.o Visszafordulok abba az irányba, amerre Daevát kerestem, s a hívogató zajok mellett valamiféle fényeket is megpillantok. Há! Tudtam én! Már megint szórakozni akar velem! Tutkóra kibérelt valami kandikamerás csávót, mert azt hiszi, majd ebből gazdagodik meg a kis nyolclábú!
- Hogy te mekkora egy suttyó vagy! - szólok oda, kissé emelkedett hangnemben. Hát játszani akar őfelsége? Játsszunk! Mad Asziszi, megijedek majd egy kis hidegtől meg némi csillagszórótól, amit egy kínai árustól lootolt? A nagy fenéket! Trappolok is oda, hiszen a térképem is azt jelzi, hogy arrafelé ment. Csak találjam meg a hülye képét, és kiverem a fogait, hiába tudom, hogy nincsenek is neki! >.>

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Shakan Kedd Nov. 11 2014, 13:38

Késő van és sötét. És egyre sötétebb és hidegebb lesz. Lassan kezdek egy kicsit félni. Szerencsére eddig semmilyen veszélyes állat vagy játékos nem jár erre fele ilyen későn. Bár remélem, hogy egyébként se találnának meg itt a fa tetején. Megpróbálok aludni, de a hideg a sötét és a félelem nincs éppen túl jó hatással rám, ezért egy alig pár másodperces rémálom után, már ébredek is fel. Így nem fogok tudni aludni. Nagyon félek. Minden olyan ijesztő és rémisztő.
Bárcsak itt lenne a bátyus, ő meg tudna védeni mindentől.
Egyre hidegebb és hidegebb lesz, és most már mintha valamilyen hangokat is hallanék, és mintha látnék is valamit.
Lemászok a fáról, és a fények felé fordulok. Én mennék, de valamiért a lábaim nem engedelmeskednek. Legyökereztek a lábaim a félelemtől. Talán ha mondanék nekik valamit, akkor ők idejönnének.
-Én mennék, de nagyon félek, és egyedül is vagyok, meg valószínűleg eltévedtem. Nem tudjátok, hogyan juthatnék vissza a Kezedete Városába?
Hátha ők útba tudnának igazítani. Bár előbb jó lenne tudni, hogy kik is azok az "ők". Remélem nem fognak rám támadni, vagy bántani. Hátha eszembe jut még valami okos, mielőtt odamennék.
-És miért vártok rám?
Kérdezem tőlük még mindig a legnagyobb óvatossággal.
Haza akarok menni. Méghozzá most azonnal. Vagy még hamarabb. Haza tudtok kísérni?
Már megint hozzájuk beszélek, pedig azt se tudom, hogy rám figyelnek-e egyáltalán. De ők valamiért várnak rám. Vajon miért hívogatnak folyton. Lehet hogy meg kéne néznem. De nagyom félek.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Lizbet Kedd Nov. 18 2014, 16:07

- Gyere ide! Várunk rád! - halljátok újfent negédes, gyermeki hangot, kicsit tisztábban, mint előtte. Egyre hidegebb lesz, és talán a táncoló, meleg fények meghívogatóbbak számotokra
- Gyere ide! Várunk rád! - szólnak újra, ezúttal hangosabban és halk kuncogás is vegyül mellé, mintha játszadozó gyerekek szólongatnának. Mást azonban nem mondanak, nem válaszolnak a feltett kérdésekre.

Akik közelebb merészkednek:
Rendesen bukdácsolva haladtok, amennyiben nincs akrobatikátok, mert lábatok alatt hatalmas gyökerek türemkednek ki a földből és lépten-nyomon elakadtok bennük. A fények erősödnek, ez azt is jelentheti, hogy közeledtek hozzá, de még egy kicsit araszolnotok kell ahhoz, hogy megláthassátok a fényforrás igazi valóját. Ti ketten akár találkozhattok is, és felugrik a quest ablak Mindnight Forest névvel, amit elfogadhattok, vagy el is utasíthattok, minden rajtatok áll….
Szólimit: 250
Határidő: nem adok, he megvagytok mind a hárman, akk valamilyen módon jelezzétek nekem és jön a kövi kör.
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Miu Pént. Nov. 21 2014, 17:29

A hangok nem csitulnak és úgy néz ki, hogy nem is vagyok még olyan közel hozzájuk. De most már nagyon érdekel, hogy mik azok. Szóval erőt vettem magamon és megindultam határozott léptekkel a fények irányába. Na jó annyira nem voltak határozottak lépteim. Mivel sötét is volt és a talajon is volt bőven mibe felbukni. Ha nem lenne akrobatika jártasságom akkor a földön kúszva haladtam volna előre, így viszont viszonylag keveset estem hasra és elég stabilan tudtam előre haladni egy-két megbotlás kíséretében, amiből nem lett földön elterülés. Végül sikerül elérnem a célom és úgy nézett ki, hogy nem csak én jöttem ide megcsodálni a fényt az éjszakában. Egy ismerős valakit láttam meg menetközben. Még hozzá a kedves főnök asszony volt az arról T’urk nevezetű minibossról. Ő az egyetlen akire tökéletesen emlékszem. Mivel ő volt a parancsnok és elég sokat navigálta a csapatot. Bár ha jól rémlik a másik vörös indikátoros kollegina nem nagyon tetszett neki, én meg ugye akkor lapítottam, mint az a bizonyos. De hát csak ismerem, szóval illik és muszáj is köszöntenem.
-Üdv Főnök asszony! Hát a pókicád merre van?...Amúgy nem tudom mennyire emlékszel rám, de én is ott voltam a Turk elleni harcon. De biztos ami biztos most is bemutatkoznék. A nevem Miu és igen vörös indikátoros, de nem kell aggódni csak egy egyszeri nagyon nagy hiba miatt ilyen szép színes, szóval nem vagyok sorozat gyilkos. Nem kell aggódnod amiatt, hogy bármi rosszban sántikálnék, szimplán csak eltévedtem.
Beszélgettem neki derűs mosollyal az arcomon. Majd a fel ugró küldetés ablakra lettem figyelmes. Nos így is úgy is itt éjszakáznék kint az erdőben, így talán majd gyorsabban nappal lesz. Szóval tétovázás nélkül nyomtam rá az elfogadás gombra és vártam mibe is fogok belekeveredni.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Morrigan Hétf. Dec. 01 2014, 12:33

Ó, hogy az a...! Magamban alaposan elkáromkodom magam az út során. Daeva folyamatosan egyre nagyobb marhaságokba kever bele, hogy csesződne meg. Rolling Eyes A vaksötétben, mivel látás jártasságom nincs, folyamatosan megbotlom, szóval nem olyan kellemes.
- Hiába torzítod a hangod, tudom, hogy te vagy az! Mad nyilvánítom ki szeretetem Daeva felé, aki a bolondját járatja velem. Vár rám? Hát várhatna jobban... Ideje lenne utolérnem. Azért szép előadás, amit leművel, és nem tudom, hogy csinálja. Főleg ezek a gyerek kacajok. Nem is tudtam, hogy van gyereke. Bár a pókok szaporodásáról sokat nem tudok, az biztos, hogy elég parák. Amennyire én tudom, még egymást is megeszik, ha kell. Phej. >.> Bár nem vagyok benne biztos, hogy itt a mobok is szaporodnak-e...
- Váááá! Ki vagy? Mit akarsz? - na jó, most egy kicsit megriadtam. A sötétben egy random alak megszólít, miközben a pókom parádéját hallgatom. Szóval ehh. Aztán megpillantom a pirit, a halovány fényben legalábbis úgy tűnik, hogy ő az. Hát remek. Egy gyilkos... Egyből elkezdi ecsetelni a dolgot, pedig nem kérdeztem. Persze, ha valaki, akkor én tisztában vagyok vele, hogy mit jelentenek azok a bizonyos szükséges áldozatok. De sosem értettem ezzel egyet. A hadseregnél gyakran úgy küldik halálba az embereket, hogy tudják, hogy ez lesz. Pedig tudják jól, hogy elkerülhető lenne, de kell nekik a halálozási arány a statisztikában. Ami azért elég szánalmas. Egyszer kaptunk egy olyan feladatot a kiképzésünkön, hogy készítsünk egy haditervet. Azt mondták, csak úgy kivitelezhető, ha legalább százan életüket vesztik a mi oldalunkról. No, én megcsináltam zéró halálozási aránnyal. Elutasították.
- Jaaa, hogy te vagy az! Nem, nem érdekel a gyilkolásod története. - ebben a játékban összefogni kéne, nem pedig egymást ölni. Vannak, akik még mindig nem értik meg! Csak akkor menekülhetünk, ha mindenki mindenkivel együtt dolgozik! Ez valaha tízezer emberből persze nem egyszerű, de nem lenne megoldhatatlan! Erre itt vannak ezek a csicskák, akik azt hiszik, ők a nagy valakik, és irtják az embereket. Mégis mire jó ez? Szánalom.
- Hát jó neked. Én a pókomat keresem. Szép kis showt csinált... Riogat össze-vissza, azt hiszi, betojok némi gyerekkacajtól. Cöhh! >.> - pókhendien felemelem az arcom. Én aztán nem félek! Aztán a sötétben persze eszembe jut valami. Az a gyertyakristály, amit nemrégiben találtam valahol. Amióta hozzám jutott, még nem volt alkalmam használni. Ha fáklyák nem is, de ez biztosan jól jön majd.
- A város arra van, azon az ösvényen, végig! Ha nem térsz le az útról, szerintem visszatalálsz. Mindenesetre én megkeresem Daevát. - aktiválom a kristályt, hogy többé ne bukjak orra. Miu majd megoldja magának, ha visszafordul.
- He? Ez meg mi? - a távolban látható, halovány fényt elsötétíti a quest ablak, ami megjelenik. Ráncolom homlokomat egy darabig, hogy most mégis mi legyen. Na jó... bökök rá az igenre. Talán akkor lesz valami. És a pókomat is visszaszerzem.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Shakan Szer. Dec. 03 2014, 22:08

Egyre sötétebb és hidegebb van, én pedig már nagyon elkezdek félni fenn a fa tetején, amikor hirtelen hangok szólítanak meg. Ha egyszer már megszólítottak, akkor felteszem nekik azokat a kérdéseket, amik most a legjobban izgatnak engem, de a hangok mintha nem reagálnának arra, amit mondok. Pedig nagyon úgy néz ki, mintha folyton engem hívogatnának.
~Akkor ők nem hallanak engem? Vagy csak nem értik, amit mondok nekik?
-Na jó, kíváncsivá tetettek. Úgysem tudnék nagyon mást csinálni. Odamegyek. De utána otthonig kísértek, rendben?
A kíváncsiság lassan legyőzte a félelmemet, ezért lemásztam a lombkorona biztonságából, és elindultam a hangok irányába. Nagyon óvatosan lépkedtem a magas fűben, hogy véletlenül se botoljak meg semmiben se.
Nem tűnnek olyan veszélyesnek, hogy ne lehessen közelebb menni hozzájuk.
Vajon tényleg így van, csak azért beszélnek ilyen negédes hangon, hogy gyanútlanul odasétáljak? Most már mindegy ilyen dolgokon gondolkozni. Eldöntöttem, hogy odamegyek, tehát oda fogok menni. Azt hiszem ezt kéne csinálnom. Egyébként is hideg van ahhoz, hogy egész éjszaka a fán ücsörögjek.
Megpróbálok minél közelebb kerülni a fényekhez. AZ est sötétjénél biztosan több biztonságot tud nyújtani.
Miért kell mindennek olyan sötétnek lennie éjszaka? Miért nem lehet mindig világos? Ha már itt tartunk legyen minden világoskék, és akkor nagyon boldog lennék. De nem, mindennek sötétnek kell lennie. Hogy a hozzám hasonló kislányok megijedjenek tőle folyton. Kinek jó ez? Mert nekem biztosan nem. Kapa-bá legalább ezeket a dolgokat kivehette volna a játékból, és minden sokkal, de sokkal jobb lenne.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Lizbet Szer. Dec. 10 2014, 23:49

A küldetés elfogadtátok, és ennek a hatása már meg is mutatkozik, illetve nem egészen. A korábbi hívogatás elhalkul, helyette verset szavalnak, ugyan azon a negédes hangon:

"A ház népe reggel ébred
nem talál már többé téged
Elszállt belőled a lélek
testedben már nincsen élet."

Shakan:
A hívogató fényecskéhez közeledve látóteredbe kerül egy másik fényforrás, alig  méterre tőled húsz méterre lehet tőled, és két női hangra is felfigyelsz abból az irányból. Ezzel szemben nem tudod megítélni továbbra sem a távolságát annak, amerre eredetileg elindultál.

Miu, Csöcsi:
Miután elhalkultok motoszkálásra, az avar apró, szabálytalan roppanására figyeltek fel kelet felől....
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Miu Pént. Dec. 12 2014, 11:58

Olyan reakciót kaptam a főnökasszonytól amilyenre számítottam. Annyira nem hatott meg a stílusa és annak ellenére, hogy nem a legkedvesebben nyilvánult meg azért útba is igazított. Persze minek után már elfogadtam a küldetés ajánlatot, már nem igazán izgat az, hogy kikavarodjak az erdőből.
-Miu vagyok és a sötétben bóklászókat akarom riogatni.
Feleltem neki kissé pimaszul. T’urk óta nem sokall lehet erősebb és onnan tudom, hogy a szintünk megegyező, hisz tíz szint felet már nem lehetett oda menni a bosshoz.
-Nem is akartam elmondani. Csak közöltem, hogy nem akarlak megölni, mert nem ezzel a szándékkal bolyongok itt az erdőben éjnek éj vadján.
A pókja nincs vele és őt okolja a furcsa hangokért, meg a fényekért. Én viszont kétlem, hogy a pók csinálná. Szerintem meg a küldetés csinálta, hogy bevonzza az éjszaka kint kódorgókat. Bár ha jól emlékszem a pók nem igazán támadó szerepet tölt be, de csak egy pet és ha nincsenek is túlzottan jóban, de egy idomárnak szüksége van a petjétre. Máskülönben nem is nevezhető mát idomárnak.
-Mivel az arcomba ugrott egy küldetés, így már nincs szándékomban a városba menni. De köszönöm az útba igazítást. Meg ha gondolod segíthetek elő keríteni a pókod is. Több szem többet lát, még a sötétben is.
A küldetés lefogadása után nem sokkal a hangok váltottak és elszavaltak egy verset.
-Hát szerintem ezt nem a pókicád csinálja. Ez a küldetés lesz, ami úgy néz ki riogatós kedvében van.
Majd motoszkálást és egyéb zajokat lehet hallani kelet felől.
-Viszont szerintem ez már lehet a pókod lesz.
Jelentettem ki az avar zajai hallatán. Igazából már most kilennék készülve, ha nem lenne itt a főnökasszony. Noha nem is vagyunk jóba, de legalább nem vagyok egyedül. Amíg van itt valaki akinek beszélgethetek, addig viszonylag nyugodt tudok maradni.
-Nézzük meg, hátha eltudjuk kapni.
Majd meg is indultam a zajok irányába. Persze arra figyeltem, hogy a főnökasszonyt ne hagyjam el, meg amúgy is az ő állatkájáról van szó. Meg amúgy is para egyedül lenni itt, kell valaki akinek érzékelhetem a jelenlétét és tudom, hogy nem fog megölni se.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Morrigan Kedd Dec. 16 2014, 10:52

Valamiért roppant viccesnek képzeli magát ez a nyavalyás, de egyáltalán nem az. Ha-ha-ha, halálra nevetem magam. Rolling Eyes Jól van, most már elég lesz, ideje visszaindulnunk, Daeva. >.> Azért meg kell vallanom, hogy egész hatásos effekteket villant. Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmire is képes. Volt, amikor úgy ébredtem, hogy egy kötelet készített pókfonálból, hátha nyakmintát szeretnék venni róla. Szóval megvan a sajátos humorérzéke, és ez sem áll távol tőle. Miért is feltételezném, hogy nem ő áll a dolgok hátterében? Csak mert érkezett egy küldetés kiírás? Rolling Eyes
Na várjunk csak... Daeva mióta tud küldetéseket adni? o.o Hmm... Itt valami nem stimmel. :/ Hát, márpedig én megkeresem azt a nyamvadt pókot, még ha beledöglök is. ._. Azért remélem, az utóbbira nem kerül sor...
- Chhh... Erre még gyúrnod kell kicsit, Piroska. - az avart kutatom szememmel, a kristályt úgy tartva, hogy a lehető legjobban be tudjam azt világítani. A térkép azt írja, hogy Daeva a közvetlen környezetemben van. Már a nyomkövetést is eszembe jut bekapcsolni, hátha az elvezet a pókhoz, s a lábnyomai mintha fel is fénylenének végre. Itt volt az ideje. Miun persze rajta kell tartanom a szemem, akármennyire is játssza nekem az ártatlant. Nem bízom benne, mert nincs okom rá. Habár a minibosson pont vele egyáltalán nem volt probléma, ez még kicsit kevés nekem a bizonyításhoz, hogy tényleg nem kell tartanom tőle. Nem bánom, velem tarthat, de azért jobb, ha óvatos maradok vele szemben.
- Kezet rázhatsz majd Daevával, ha ennyire imádsz riogatni. Biztosan sok közös van bennetek. - még választhat kezet is a póktól. Van neki nyolc. Choose one.
- Hát, ha gondolod... Elég nagy probléma, ha nem kerül elő. Asszem, van valami abban, amit mondasz... Már a zajokról. Elég elvetemült mob ez a kis szörnyeteg, de nem tudtam, hogy képes lenne küldetéseket adni... - bár az is lehet, hogy én nem tudok eleget a játékról. Ki tudja, még az is benne lehet a pakliban. Aztán pedig valamiféle kántálást hallok a fények felől, de ezt nem tudom, mire vélni. Ugyan tisztán értem a szövegét, nem vagyok nagy irodalmár, nem értem ki tehát a lényegét, meg hogy miért is fontos ez. No nem baj... csak legyen meg Daeva, és akkor nyugiban mehetek tovább.
- Oh yes. Very Happy - határozottan van itt valami. A zajok kifejezetten a pókra vallanak, a motoszkálást már felismerem. A botomat előveszem az inventorymból, s elkezdem vele piszkálni azt a helyet, ahol Daevát sejtem. Baja úgy sem eshet, de talán megjön az esze. Éppen ideje lenne.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Shakan Kedd Dec. 16 2014, 16:00

Megyek a fény irányába. Fogalmam sincs miért döntöttem úgy, hogy elhagyom a biztonságot nyújtó fa lombjának a koronáját, talán kíváncsi vagyok arra mi lehet az, ami folyton folyvást hívogat. Bár még mindig nem tudom, hogy mit akarhatnak tőlem. És ha akarnak tőlem valamit, akkor miért nekem kell hozzájuk közel mennem, mért nem ők jönnek felém? Hisz ők akarnak tőlem valamit, vagy nem? Nem így lenne igazságos?
-Most már többen is vagytok?
Kérdezem, mikor nem messze tőlem egy újabb fényforrás villan fel. Sokkal közelebb van, mint az amelyik eddig egész végig hívogatott, ezért úgy döntök, hogy inkább arra indulok el.
-Hali, ti legalább tudtok beszélni.
Jegyzem meg mikor elég közel érek, hogy halhassam két nő beszédét a fény felől. Remélem nem ijesztem el őket a közeledésemmel.
-Tudjátok hol vagyok?
Kérdezem a legártatlanabb hangomon a az újabban felbukkanó hangokat.
Talán ők már segítőkészebbek lesznek, és megmutatják a helyes irányt haza. Remélem így fog történni. És akkor még időben otthon lehetek. Vagy bárhol, csak ne itt. Ez a hely még mindig nagyon ijesztő. Haza akarok menni. Vagy legalább a céhházhoz. Vagyis nekem most már a céhház az otthonom, szóval a kettő egy és ugyanaz. Akkor vigyen valaki vissza haza a céhházba, de most azonnal, mert ha maradok még egy darabig, vagy sokáig, akkor nem tudom, hogy mit fogok csinálni.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Lizbet Szomb. Dec. 20 2014, 04:16

Lehetőségetek van ismerkedős körre + jutalomért, mivel a cselekmény nem haladt előre semmit. Ti döntitek el, h éltek vele, vagy sem. Ha nem akk jelezzétek nekem és máris mesélek
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Miu Kedd Jan. 13 2015, 19:55

//Bocsánat a hosszú eltűnésért ^^"//

Küldetés elfogadva. Viszont semmi extra nem történt. De egyelőre itt van a főnökasszony mellettem és hála a pókocskájának még elfoglaltságom is akadt. Most nem vagyok egyedül, szóval innentől a mókázás az ami leköti a figyelmem. Mármint igyekszem mókás dolgot lelni majd ebben az erdőben.
-Én nem vagyok az a mindenre felkészülős fajta, sőt semmire se szokásom felkészülni. Szóval semmire se kell gyúrnom. – Majd eszembe jutott még valami. Sötét, látás. Hát itt vannak jártasságok is arra, hogy lássunk a sötétben csak épp nekem nincs olyanom, de a főnökasszony ezt nem tudhatja - És mi van, ha van látás jártasságom csak épp a hecc kedvéért nem használom és csak megjátszom magam. :3
Már el is terült az arcomon az ilyenkor szokásosan megjelenő pimasz vigyor. Valahogy kicsit sem izgat az a tény, hogy lehet emiatt még jobban bizalmatlankodni fog mint eddig, végül is nem lehet mindenkit szeretni.
-Kezet rázni? Ezek szerint a pókodnak van keze? Surprised 
Teszem fel a buta kérdést és mellé adom is butus kislány szerepét.
-Érdekes egy pókod van neked. Én úgy tudtam, hogy a pókoknak nincs kezük csak ízeltlábaik.  
Teszek rá még egy lapáttal és persze mindezt teljesen ártatlan hanggal és arckifejezéssel. Egyszerre csak egy újabb hang üti meg  fülem. 
-Nahát mások is eltévedtek ma, rajtam kívül.
Jegyeztem meg teljes meglepettséggel a hangomban. 
-Igen, tudjuk hol vagy! Egy sötét erdőben, ahova beköltöztek a szellemek mára! Láttad te is őket ugye?
Kiabálok vissza. Mert aki szólt még nem bújt elő csak beszélgetős kedvében van.
-Vagy netán te is egy szellem lennél és most ezért nem látunk? Surprised
Persze én biztos vagyok benne, hogy nem egy szellemmel van dolgunk. Hiszen ezt a mesét körülbelül most találtam ki. Még mindig a butust és az ártatlant játszom. De amint lehetőségem lesz váltásra élni fogok vele.

//Bátorkodom feltételezni, hogy egy helyre lettünk terelve és tudunk Shakannal is beszélgetni, persze ha nem így lenne a dolog akkor rám lehet szólni nyugodtan :3 //
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Lizbet Szer. Jan. 21 2015, 19:29

A versike egy újabb versszaka hangzik el a korábbi hangon:

"A távoli vidék messzi sarkából
Lidércfénye villan éj homályából
Sebesen cikázik kékes-sárgás fénye
Hamarosan  ideér a közelünkbe"

A korábbi hívogató fény már nem táncikál, mozdulatlanná dermed egy jó ideig, csak azután indul meg újfent, de ezúttal nem táncol, nem ugrál.... Hármótok felé közelít.

Határidő: 1 Hét és ezentúl be is tartom, aki indok nélkül késik az kimarad, majd kiesik
Lizbet
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Morrigan Vas. Feb. 01 2015, 13:45

Nem vagyok túl boldog a helyzettől. A pókom sehol, csupán nyomkövetésem és a térkép miatt sejthetem, hogy merre is ment igazából. Rolling Eyes Aztán persze, miután Miuval is összefutok, találunk egy bokrot, ahonnan igencsak hangos mocorgást hallunk. Biztosan ő lesz az. Tuti biztos, hogy ő lesz az...
Belevetődök a bokorba, hiszen a térképem is azt jelzi, hogy itt találom a kis mitugrászt! >.< Sikeresen meg is markolok valamit, s hamarosan két tenyeremmel körbefoghatom a pókot. Ideje volt már. Rolling Eyes
- Engedj ki, te galád, álnok féreg! Khhh! ¬_¬ - mocorog kissé, én pedig résre nyitom a helyet ujjaim közül. Kikalimpál valamelyik lábával, hogy jelezze, életben van. Meg emellé minden jókívánságát.
- Látod? Megvan minden keze-lába. Minden rendben. - nyújtom oda Miunak, a hozzá hasonló lánykák általában hisztirohamot kapnak egy pók látványától. Ha már ilyen vicces kedvében van, akkor én is így teszek. Rolling Eyes Mindenesetre vörös játékos, és nem tudom, mire számítsak tőle.
- Nidda. Heló, Shakan. Éjjeli séta, neked is? Very Happy - üdvözlöm a lovag csajszit. Ha már így összegyűltünk, akkor talán legjobb lesz, ha nem hagyjuk el egymást.
- Miu, elég lesz, ne ijesztegesd szegény Shakant... Rolling Eyes Mit gondoltok, ne kövessük a fényt? Végtére is, csak egy csapat vagyunk, a sötét erdő mélyén, mindezt pedig Halloweenkor. Mi baj történhetne? - na igen, mégis mi történhetne? Na ugye, hogy semmi. Very Happy Szóval, küldök egy party felkérést nekik, miután Daevát felrakom a fejem búbjára bízva abban, hogy nem kószál el megint. Majd pedig megindulok a fény felé. Mert komolyan. Semmi rossz nem lehet, igaz? Very Happy

//picit gány post, sorry //

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Miu Szer. Feb. 11 2015, 19:23

Végül csak meg lett az elkószált pókica. Bár úgy néz ki, hogy a nyolclábú kis ámokfutó nem igazán örült ennek. A főnökasszony persze közelebbről is megmutatta a kis kedvencét és nyugtázta, hogy semmi baja sincs, egyben van, él és mozog és a többiek.
-Elég morci kis pókod van neked. – megsimizem picit a pókot – De azért jópofa és a maga módján cuki is. :3
Aztán a távolból valaki oda szóét nekünk. Én meg persze a hangulatnak megfelelően reagáltam rá. Persze a főnökasszony rögtön rám szólt, hogy ne ijesztgessem szegényt. Pedig én ezt nem ijesztegetésnek szántam, na jó picit. De ez nem számít főbenjáró bűnnek.
-Mii? Én ugyan semmi rosszat nem csináltam. D: Shakan-chan játszott szellemet, aztán mivel úgy is van a környéken pár, így gondoltam rákérdezek. :3
Olyan komoly itt mindenki, pedig sokkal jobban éreznék magukat, ha kicsit felengednének és megpróbálnák viccesen nézni a dolgokat. Hisz egyikünk sincs egyedül és kit érdekel az, hogy mit beszélgetnek azok a fények. Ha bántani akarnának akkor megtették volna már akkor mikor külön voltunk. Most meg már ha még is támadni szeretnének akkor egy kisebb csapattal kell szembe nézniük és szerintem jó eséllyel mi nyernénk. Bár rossz vagyok az ilyenek megállapításában. Az előttem felugró kis ablakon szereplő parti felkérést természetesen elfogadtam. Így kicsit jobban tudunk majd informálódni egymásról és talán nagyobb eséllyel is leljük majd meg egymást, ha netán valaki elveszne útközben.
-Hát szokás azt mondani, hogy: „Neee, ne menj a fény felé!” <.< Viszont most más a helyzet, szóval indulás! ^o^/
Majd meg is lódultam előre a fények irányában. Aztán mikor elég távol értem többiektől, irányt váltottam és bementem a fák és bokrok közé, majd elővettem a Hazatérés kristályom és már haza is teleportáltam.

Kiszállok a küldiből, ha netán tovább haladnátok akkor további jó játékot kívánok ^^
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Jún. 02 2015, 19:40

A küldetést inaktivitás miatt lezárom. Amennyiben a mesélő még történetileg is be szeretné fejezni a küldetést, szóljon PÜ-ben és megnyitom a küldetést, hogy beírjon egy zárót. Plusz ha valaki küldetésre járó bónuszt használt fel itt, akkor utólag is szólhat még. A jutalmakat Morrigan helyett Asuka kapja.

Jutalom: 35 exp 50 arany

Szóló bónusz: +12 exp Miunak

Céhbónusz:

Unity: +25 arany, +3 exp mindenkinek

Jártasságok:
Miu: Fegyverkészítés (T1): Irányítópálca Recept
Érclátás: 73 -> 84, 1 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 3 Sida Kő 4 Vasérc
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.