[Miniboss] T'urk
+8
Angelica Katharina
Traumnis
Miu
Cearso
Shakan
Kokoro
Morrigan
Lizbet
12 posters
6 / 6 oldal
6 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: [Miniboss] T'urk
A boss által elszenvedett sebzés: 10
A sebzés okozói: Kita: 10
Játékos egyéb cselekvések:
Boss cselekvések:
T'urk 17 hp-t sebez Shakan-ba
Ismeretlen számláló: 0/0
Életpontok/adatok:
-------------------
Morrigan: 26 HP, 0 páncél
Kokoro: 50 HP, 25 páncél
Asuka: 26 HP, 0 páncél
Shakan: 9 HP, 0 páncél
Miu: 40 HP, 0 páncél
Traumnis: 28 HP, 0 páncél
Katharina: 30 HP, 17 páncél
Akae: 38 HP, 0 páncél
Rinarin Al Kita: 31 HP, 0 páncél
-------------------
Cearso - kiteleportált
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------
Kokoro jön, kétszer pihen.
- sorrend, pontok:
Katha: Körönként kétszer támad, sebzés: 11, minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Miu: Körönként háromszor támad, sebzés: 11, minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Trau: Körönként négyszer támad, sebzés: 10/kés, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Asuka: Körönként négyszer támad, sebzés: 64+5, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Shakan: Körönként háromszor támad, sebzés: 9, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Kita: Körönként tizenkétszer támad, sebzés: 5, minden 6. körben pihen, támadáshoz 4 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Kokoro Körönként tizenegyszer támad, sebzés: 2/3, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek. tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait és ne tessék megijedni az eltérő értékektől, mert ez érdekes egy boss
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Hosszú idő telt el. Nagyon hosszú. Nem tudtam csinálni semmit. Hátul maradtam, magamhoz szorítottam a fegyverem. Jackal mérgesen vinnyogott a lábaimnál. Harcolni akart, küzdeni, harapni. A miniboss ugrált ide-oda. Mindig minden változott.
Megrezzentem. A nevemet hallottam. A lány rám mosolygott. Rám? Valóban? Kellek? Szükség van rám.
-De...
Hogy kell switchelni?
Hogy csinálták? Mondták, hogy switch. Aztán a nevet. De hogy kéne? Előreléptem.
-Switch... switch Shakan...
Jackal előreugrott. Apró teste haladt előre. Kicsit suta volt, de elszánt. Ahogy én is. A miniboss rám nézett vajon? Behunytam a szemem, csépeltem. Éreztem, ahogy eltalálom. Vagy nem találtam el egyáltalán? Nem tudom. Nem mertem megnézni. Féltem.
Első sor Jack, második én.
Megrezzentem. A nevemet hallottam. A lány rám mosolygott. Rám? Valóban? Kellek? Szükség van rám.
-De...
Hogy kell switchelni?
Hogy csinálták? Mondták, hogy switch. Aztán a nevet. De hogy kéne? Előreléptem.
-Switch... switch Shakan...
Jackal előreugrott. Apró teste haladt előre. Kicsit suta volt, de elszánt. Ahogy én is. A miniboss rám nézett vajon? Behunytam a szemem, csépeltem. Éreztem, ahogy eltalálom. Vagy nem találtam el egyáltalán? Nem tudom. Nem mertem megnézni. Féltem.
Első sor Jack, második én.
Kokoro- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 402
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
The member 'Kokoro' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
A boss által elszenvedett sebzés: 23
A sebzés okozói: Kokoro: 23
Játékos egyéb cselekvések:
Boss cselekvések:
T'urk 17 hp-t sebez Kokoro-ba
Ismeretlen számláló: 0/0
Életpontok/adatok:
-------------------
Morrigan: 26 HP, 0 páncél
Kokoro: 50 HP, 8 páncél
Asuka: 26 HP, 0 páncél
Shakan: 9 HP, 0 páncél
Miu: 40 HP, 0 páncél
Traumnis: 28 HP, 0 páncél
Katharina: 30 HP, 17 páncél
Akae: 38 HP, 0 páncél
Rinarin Al Kita: 31 HP, 0 páncél
-------------------
Cearso - kiteleportált
-------------------
Parancsnok: Morrigan
-------------------
Akae jön, kétszer pihen.
- sorrend, pontok:
Katha: Körönként kétszer támad, sebzés: 11, minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Miu: Körönként háromszor támad, sebzés: 11, minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Trau: Körönként négyszer támad, sebzés: 10/kés, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Asuka: Körönként négyszer támad, sebzés: 64+5, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Shakan: Körönként háromszor támad, sebzés: 9, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Kita: Körönként tizenkétszer támad, sebzés: 5, minden 6. körben pihen, támadáshoz 4 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Kokoro Körönként tizenegyszer támad, sebzés: 2/3, minden 6. körben pihen, támadáshoz 5 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
Akae Körönként tízszer támad, sebzés: 21, minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy fölé kell dobnia, speciális képességre nem kell dobnia
A többiek adatait, csak akkor írom le, mikor sorra kerülnek. tekintve, hogy nem ismeritek a boss adatait és ne tessék megijedni az eltérő értékektől, mert ez érdekes egy boss
Lizbet- Mesélő
Akae a kis ember fej felé vág, majd derekát, és térdeit célozza. Hátrugrik és egy pillanatra megáll pihenni, amjd ismét támadásba lendül és Makat megszégyenitő gyorsasággal próbálja még ötször megtámadni a kis lényt.
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)
- Fegyver képi:
- Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)
- Képi:
- Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae- Harcművész
- Hozzászólások száma : 196
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: White Rose
The member 'Akae' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
T'urk elpixeleződik! Gratulálok, a miniboss-t legyőztétek. Aorábban ellopott tárgyaitokat felvehetitek, azután pedig szabadon járkálhattok a kincs és szeméthalmok között....
Jutalmak:
Mindenki (kiv Cearso) 40 exp, 100 arany, 10 szabadon választható érc VAGY egy a szinteteknek megfelelő item
Jutalmak:
Mindenki (kiv Cearso) 40 exp, 100 arany, 10 szabadon választható érc VAGY egy a szinteteknek megfelelő item
Lizbet- Mesélő
6 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» [Miniboss] Csak egy cuki miniboss
» [Miniboss] 10. miniboss
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] 1# miniboss
» [Miniboss] 10. miniboss
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] 1# miniboss
6 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.